Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Feri bácsi életérõl, tanításával kapcsolatos témák, a gondolkodás átalakítás, a hit, remény és szeretet, a gondviselõ Isten. Feri bácsi által írt 43 db HANG könyvrõl.

TÉMA: Az angyalokkal való kapcsolatteremtés

Az angyalokkal való kapcsolatteremtés 13 éve 6 hónapja ezelőtt #824

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5647


.Témánk: KAPCSOLATTEREMTÉS ÕRANGYALAINKKAL

Kérdezõ: Uram! Hogyan lehet kapcsolatot teremteni õrangyalunkkal?

A HANG válasza:

"Azok, akiket ti õrangyaloknak neveztek, azok a jó szellemek, akik már akkor meleg barátságban voltak veletek, amikor még meg sem jelentetek a földön. Mivel nemcsak létük, hanem mûködésük forrása is Én vagyok, ezért mondhatók JÓ angyaloknak. Az erkölcsi rendben minden addig mondható jónak, míg mûködését Belõlem és Velem hajtja végre. Ezek a szellemi lények tehát épp oly hûségesek, mint Én vagyok. Éppoly hûségesek hozzátok, mint Hozzám. Mivel mûködésüknek nemcsak tartalmát, hanem formáját is Tõlem tanulják, ezért nagy tisztelettel vesznek benneteket körül. Mûködésük minden mozzanata hozzá van kötve a ti szabad döntéseitekhez. Nemcsak Nálam nélkül, de nálatok nélkül sem tehetnek semmit. E téren azonban van némi kivétel. Amikor szándékotok szinkronban van velem, de naivitásotok nem tesz alkalmassá benneteket arra, hogy belássátok, mennyire szükségetek van égi segítségre. Ilyenkor angyalaitoknak szabadságában áll tenni azt veletek, amit jónak látnak. Ez legtöbbször abban aktualizálódik, amit ti úgy hívtok, hogy szerencsés véletlen. Az ilyesmi legtöbbször angyalaitok mûve. Õk tisztán látják azt a szerepkört, melyet be kell töltenetek, s képesek arra, hogy döntésetektõl függetlenül is megálljt parancsoljanak a szerepeteket akadályozni akaró ártó szellemeknek. Éppen ezért ÕRangyalok. Angyalaitoktól mindent lehet kérni, mindent meg lehet beszélni, velük, amit ti fontosnak tartotok. Õk a jó barátság igazi ápolói. Nem kell hozzá semmi ceremónia. A ti nyelveteken szólva, õk állnak legközelebb hozzátok. Bizonyos megszorítással még Nálam is közelebb állnak hozzátok. E megszorítás a következõ: Tõlem felétek számotokra legtöbbször õk formálják alkalmassá végtelen szeretetem kiáradását. Ez õket boldogítja, s mivel õk is teremtmények, így válnak végtelen szeretetem és boldogságom megélõivé. Ez teremtményeim szeretet-kibontakozásának velejárója. Tõletek Felém már nincs ilyen fontos szerepük. De majd lesz akkor, ha már ti is átlépitek a tér-idõ dimenziókat. Hozzám intézett imáitok ugyan átjárják õket is, de ez nem érinti boldogságuk lényegét.- Az õ boldogságuk lényege is az, mint minden teremtményemé, hogy az Általam fölkínált szerepet, szeretést, szívvel-lélekkel vállalják. Kérjétek hát gyakran segítségüket."

( Hang könyv. 2/136)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.115 másodperc