Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
 • Oldal:
 • 1
 • 2

TÉMA: Louise L. Hay tanításai

Louise L. Hay tanításai 4 éve 8 hónapja ezelőtt #4302

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
.

10 csodálatos lecke az életrõl, melyet a nemrég elhunyt Louise L. Haytõl tanulhattunk!


Cikkünkben a pár nappal ezelõtt elhunyt Louise Hayrõl emlékezünk meg, aki motivációs írásain és publikálásain keresztül számos ember életét reformálta meg. A hölgy augusztus 30.-án távozott az élõk soraiból, 90 éves volt. Karrierje igencsak példaértékû, hiszen vállalkozását a nappalijából indította, majd hosszas és kemény munka árán könyveinek millióit értékesítette világszerte, irodákat létrehozva Kalifornia, New York, London, Sydney és Új-Delhi területén is.

Elsõ könyve a "Gyógyítsd meg a tested" címet viseli, melyet 1976-ban publikált. Írói munkáján kívül a vizualizáció, az öntisztítási folyamatok, valamint a fizikoterápia nagymestere is volt, így a rákot is sikeresen leküzdötte.

Most pedig szemezgessünk a szép számban lévõ tanító és sorsváltoztató üzenetei közül:

"A szeretet egy varázslatos gyógymód. Csodákat mûvelhet az, ha szeretjük önmagunkat."

Teljes mértékben igaza volt a hölgynek, hiszen a szeretet az, ami minden egyben tart. Ha teljes mértékben képes vagy elfogadni önmagad, hihetetlen dolgokat tapasztalhatsz meg. Saját magunk elfogatása és szeretése mások szeretetére is felkészít, így hozva létre egy boldogabb életet.

"Képes vagyok elengedni azt az érzést, hogy méltatlan vagyok néhány dologra. A legjobbat érdemlem az élettõl, és önzetlenül hagyom önmagamnak, hogy éljek is ezekkel a jó dolgokkal."


Igen, itt jön a képbe az a fránya önértékelés. Ahelyett, hogy önmagadat marcangolod mindenért és magadban keresed a hibát, inkább arra koncentrálj, ami jó az életedben. Amin nem tudsz változtatni, azon nincs amiért fennakadj, persze ha tudsz tegyél ellene, de semmiképp se ostorozd önmagad.

"Minden egyes gondolatunkkal meghatározzuk a jövõnket."


Kísérd figyelemmel milyen gondolatok cikáznak a fejedben a nap folyamán. A pozitív gondolatok jó dolgokat, míg a negatív gondolatok rossz dolgokat szülnek. Miért pazarolnánk az idõnket aggodalmakra, szorongásra, amikor teremthetünk magunknak egy szebb életet is? Mi teremtjük meg azt, amiben élünk.


"Nyitott vagyok a külvilág ajándékaira. "


A jó és szép dolgok mindenhol jelen vannak körülöttünk, csak nyitott szemmel kell járnunk. Az aggódás semmi jót nem hozhat, ne stresszeljünk felesleges dolgokon, mert elûzzük magunk mellõl a pozitív dolgokat.


"Észrevettem, hogy az Univerzum szereti a hálás embereket. Minél hálásabb vagy, annál több jóval van dolgod. "

Lélegzel? Ideje hálásnak lenned érte! Olvasás útján képes vagy ezt a cikket elolvasni? Csodás dolog, légy hálás érte. Emberek vesznek körül, akik szeretnek? Mondj köszönetet értük. Mindenért, amid van hálásnak kellene lenned.


"Merd megtenni az elsõ lépést, nem számít, hogy apró lépés."

A legjobb dolgok az életben váratlanul és spontánul történnek. Ha egy új és remek lehetõség kopogtat az ajtódon, merj élni vele. Ha nem is úgy sül el, ahogyan te azt szeretnéd, rengeteget tanulhatsz általa. És ez a legfontosabb: tanulni és tapasztalni. Ettõl válhatsz bölcs emberré.


"Többek vagyunk, mint egy-egy test vagy személyiség. A belsõ szellem az ami gyönyörû és szerethetõ, minden külsõség nélkül."

A belsõ értékek sokkal nagyobb erõvel bírnak, mint hinnéd. Benned van a fény és az Univerzum energiája. Feledkezz meg a médiából áradó szépségideálokról, te is gyönyörû vagy, úgy ahogy vagy!


"A boldogságot és az örömöt helyezd életed középpontjába! "

Egy nevetés nélkül eltelt nap elfecsérelt idõ. Élj a mában, éld meg a pillanatokat és nevess annyit, amennyit csak bírsz! Louis szerint: "Emlékezz vissza milyen boldog voltál, mikor még gyerek voltál. Tégy így most is, éld át azokat a boldogságokat a jelenlegi életedben is."


"Amikor megbocsájtunk és elengedjük a problémát, nem csak egy óriási súlytól könnyebbül meg a vállunk, hanem saját magunkat is jobban el tudjuk fogadni."


Nincs is jobb érzés, amikor valakinek képesek vagyunk megbocsájtani. Ilyenkor a lélek újra szárnyra kaphat és megszabadulhatunk a negatív érzelmektõl.


"Az erõ mindig a jelen pillanatban rejlik."


Sose becsüld le a jelen pillanat erejét! A múltnak már vége. A jövõ még ismeretlen. A jelen egy ajándék, ami számtalan lehetõséget kínál, csak élnünk kell vele.

Eme csodálatos gondolatokkal búcsúzunk Louis Haytõl, reméljük írásaiban továbbra is fennmarad emléke. Nyugodjon békében!filantropikum.com/10-csodalatos-lecke-az...haytol-tanulhattunk/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 4 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Louise L. Hay tanításai 4 éve 8 hónapja ezelőtt #4314

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
.


"Ami megtörtént, az megtörtént, a múltnak ezzel vége. Most már módodban áll úgy bánni magaddal, amint szeretnéd, hogy veled bánjanak."

Louise L. Hay
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Louise L. Hay tanításai 4 éve 8 hónapja ezelőtt #4318

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
.


Louise Hay elárulja a boldogság titkát. Ha megfogadod a tanácsát, neked is sikerülni fog!


Louise Hay metafizikai oktató, életmódtréner az élõ példa arra, hogy az ember akár 50-60 évesen is újrakezdheti az életét, vagy megtalálhatja azt, ami igazán foglalkoztatja, ami igazán örömet okoz számára. A gondolkodásunkat sosem késõ megváltoztatni, Louise-nak 3 évébe telt. Ezt lehet soknak, de lehet, hogy kevésnek tûnik, attól függ, hogyan gondolunk rá.
Louise Hay elárulja a boldogság titkát. Ha megfogadod a tanácsát, neked is sikerülni fog!Ha körülnézünk, azt látjuk, hogy szinte mindenki ugyanazzal küzd, mint mi: a pénz nem elég, romlik az egészségi állapotunk, nem találjuk a helyünket a szakmánkban, odahaza, a baráti kapcsolataink változnak, stb.

Azonban létezik megoldás minden problémára. Louise Hay szerint végre kezdjük el szeretni magunkat, elfogadni magunkat, ezáltal levetve a gyûlölet, az utálat bénító láncait, amelyek még gyerekkorunkba égtek belénk, mikor azt hallottuk a felnõttektõl, hogy: "nem", "nem szabad", "ezt nehogy megpróbáld", "tedd azt, amit mondok", "te egy nagyon rossz gyerek vagy".

"Úgy növünk fel, úgy válunk felnõtté, hogy fogalmunk sincs arról, hogy kik vagyunk valójában. Szeretnénk olyan emberré válni, aki megfelel a szülõi, társadalmi elvárásoknak, ezért nem mondjuk el a véleményünket a fõnöknek, a szomszédunknak, nehogy rossz színben tüntessük fel magunkat. Azonban ez egy óriási teher, amitõl meg kell szabadulnunk, mert mindannyian egyediek vagyunk, és értékesek" - mondja Louise Hay.

Minden ember képes a változásra, de a legtöbbször mégsem történik semmiféle változás az emberek életében. De ha a belülrõl jövõ hangra, ha a szívünkre hallgatunk, akkor számos pozitív eredményt érhetünk el. Ha segítünk másoknak, szeretjük önmagunkat, a változások automatikusan pozitív elõjelûek lesznek. Ha viszont ítélkezünk mások felett, kritizálunk, akkor az életünket a negatív energiák határozzák meg.

A szóhasználatnak is nagy szerepe van abban, hogy jól érezzük magunkat a bõrünkben, és szeressük azt az embert, aki vagyunk. Ezért ki kell iktatnunk szókincsünkbõl a "kell", a "muszáj" szavakat, mer ezek kötelezõ érvényûek, amelyek nem keltenek pozitív energiákat az életünkben, így pozitív változásokra sem számíthatunk.

Ez lehet, hogy kis dolognak számít, de a végén jelentõs pozitív változás következhet be. Törekedni kell az örömökre, és mindenben meg kell látni a jót, a szépet, így azokban a helyzetekben is, amelyeket nem szeretünk, mert csak így lehet teljesen boldog életet kialakítani.


filantropikum.com/louise-hay-elarulja-a-...ed-is-sikerulni-fog/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 4 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Louise L. Hay tanításai 4 éve 6 hónapja ezelőtt #4365

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
-Louise L. Hay: Szeressük a körülöttünk levõket, és emberi kapcsolataink teljes egészében megváltoznak


A szeretet a leghatékonyabb eszköz a kapcsolatok meggyógyítására. Louise Hay a hivatalos Facebook oldalán elárulja, hogyan javítsunk emberi kapcsolataink minõségén. A legfontosabb, hogy szeressük a körülöttünk levõket, ezzel az egész életünk megváltozik.


Ez egy nagyon hasznos bejegyzés azok számára, akik életminõségükön szeretnének javítani.

Tanuljuk meg, hogyan kell szeretni másokat, és javítsunk kapcsolataink minõségén!

"Hogyan szeressünk másokat? Fogadj el olyannak mindenkit, amilyen. Engedd, hogy önmaga legyen, ne próbáld megváltoztatni. Hagyd, hogy a saját ütemében, és igénye szerint fejlõdjön. Nem nevelhetsz másokat. Abban az esetben, ha valakinek a magatartása rossz hatással van rád, választhatsz: nem muszáj a társaságában lenned. Szeretned kell önmagad annyira, hogy nem hagyod magad legyõzni az önpusztító emberek által. Ha az életedben túl sok a negatív ember körülötted, akkor könnyen átveheted ezt az életszemléletet te is. Ha másképp kezded látni a dolgokat, akkor a körülötted levõ emberek is meg fognak változni. Új emberek, új kapcsolatok érkeznek majd az életedbe. Azok fognak körbevenni, akikre pont abban az élethelyzetben szükséged lesz. Akármi is történjen, szeresd, és fogadd el önmagad, akárcsak a körülötted levõket, és az életed pozitív irányba fog változni.

Ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy javíts emberi-, munkahelyi, és baráti kapcsolataid minõségén. Ha valaki felborítja életedben a harmóniát, áld meg õt szeretettel. Ezt különbözõképpen meg tudod tenni. Mondhatod neki azt, hogy "megáldalak szeretettel, és békességet sugárzok ebbe a jelenlegi helyzetbe", vagy "áldalak szeretettel, feloldozlak, és békében elengedlek". Amikor ezt mondjuk, az Univerzum gondoskodik arról, hogy a dolgok körülöttünk egyszerre megváltozzanak. Számtalan példát láttam már erre. A fõnökök hirtelen engedékenyebbek lesznek, a családokban könnyebben ki tudják fejezni egymás iránti szeretetüket, a negatív hatású emberek leválnak a kapcsolatokból, a párkapcsolatok õszintébbé válnak. Azok, akik kipróbálják ezt a módszert, mind az emberi kapcsolataik megváltozásáról számolnak be.

Nyisd ki a szíved, és napról-napra töltsd meg egyre több szeretettel, és az életed teljesen megváltozik."

twice.hu/eletmod/louise-l-hay-szeressuk-...eszeben-megvaltoznak
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Louise L. Hay tanításai 3 éve 9 hónapja ezelőtt #4623

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
.Képes vagy meggyógyítani önmagad: 12 pozitív megerõsítés Louise L. Hay-tõl, hogy megerõsítsd az önbizalmadat!


A világhírû metodista, spirituális oktató, Louise L. Hay több könyvet írt, számos elõadást tartott, és több ezer ember önbizalmát, egészségét adta vissza.

Most következzen tõle 12 pozitív megerõsítés, amelyek mondogatásával minden ember javíthat életkörülményén, testi, szellemi, lelki állapotán.

1. Azok az emberek, akik fájdalmat okoztak neked, ugyanúgy féltek, mint te most.

2. A meggyõzõdéseinket nem gyerekkorban alakítjuk ki, hanem azok az események határozzák meg, amelyeken keresztül megyünk életünk során.

3. Ne engedd, hogy a negatív érzelmek kerítsenek hatalmadba. Mert az olyan lenne, mintha egy étteremben olyan ételt rendelnél, amirõl tudod, hogy megbetegít.

4. Fontos, hogy megbocsássunk önmagunknak. Ha nem is tudjuk, hogy miként kell azt, legalább szívbõl akarni kell.

5. Minden betegség abból származik, ha nem tudunk megbocsátani valami régi sérelmet.

6. A gondolatok, amik megszületnek a fejünkben, és a szavak, amiket kiejtünk, hatással vannak azokra az eseményekre, amelyekkel szembe kell néznünk.

7. Ne állj meg, mikor végre elindulsz a változás útján. Mi lenne, ha az a kisgyerek, aki járni tanul, az elsõ kudarc után többé nem akarna lábra állni?

8. Mindent, amit másoknak adsz, azt fogod visszakapni.

9. Az egyetlen fegyvered, ami segít legyõzni minden akadályt, az az elméd.

10. Mindig figyelj a tested jelzéseire, mert minden sejt reagál az érzelmekre, gondolatokra, kimondott szavakra.

11. Ahhoz, hogy megváltoztass valakit, elõbb neked kell megváltoznod.

12. Ahhoz, hogy minden csodás dolognak a birtokába kerülj, elõbb el kell hinned, hogy azok léteznek és elérésük lehetséges.


filantropikum.com/kepes-vagy-meggyogyita...tsd-az-onbizalmadat/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

Louise L. Hay tanításai 3 éve 6 hónapja ezelőtt #4741

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5623
.


Louise L. Hay: 10 kijelentés, ami átsegít életed nehézségein és meggyógyítja összetört szívedet!


Elõbb, vagy utóbb veszteségek fognak érni, mert ilyen az emberi élet körforgása. Ahhoz, hogy értékelni tudjuk a szépet, a csodát, meg kell tapasztalnunk a tragédiát is. Azonban ezekben a nehéz pillanatokban is vannak technikák, amelyek segítenek a gyógyulásban, vagy a lelki terhek feloldásában.

Most a híres Louise L. Hay metafizikai elõadó, életmódtanácsadó elmondja, hogy milyen pozitív megerõsítésekkel, állításokkal tudjuk meggyógyítani magunkat, lelkünket.

"A fájdalom a szívé és a léleké. Gyászold a veszteséged, engedd meg, hogy a legbelsõbb éned találkozzon vele, tölts idõt vele. A szenvedés egy választás, nem kötelezõ. Gondold azt, hogy egy film kellõs közepén születsz meg és a kellõs közepén távozol, akárcsak az emberek, akiket szeretsz. A szeretet sosem hal meg és a szellem soha nem érez veszteséget.

Mivel a gondolataid formálják az átélt élményeket, próbálj meg szeretettel, gyengéden fordulni a szenvedéshez, fájdalomhoz. És ne feledd, egy összetört szív mindig nyitott.

Ha megváltoztatjuk gondolatainkat, képesek leszünk az életünket is megváltoztatni, jobb irányba terelni. A szeretet sosem hal meg, ahogyan a lélek sem. Legyünk jók magunkkal, szeressük magunkat. A vég egy új kezdetet jelent. Ezt nem szabad elfelejteni" - vallja Louise L. Hay.


Íme a 10 kijelentés!1. A szeretet határozza meg minden kapcsolatomat.

2. Minden dolog úgy alakul, ahogyan annak alakulnia kell.

3. Ha ajándékot adok, lelket gyógyítok.

4. Szomorúságomban is szeretem önmagam.

5. Érzem a fájdalmat, de nem fogom mindig magammal cipelni.

6. A szeretet erejét sokkal nagyobbra tartom, mint a veszteség érzését.

7. Bármilyen körülmény között is megtalálom a szeretetet.

8. Szeretem az életet és az élet is szeret engem.

9. Élek, tehát szeretek.

10. Meggyógyultam.


Forrás: filantropikum.com/louise-l-hay-10-kijele...-osszetort-szivedet/


elozoeletek.blogspot.com/2016/12/louise-...tes-ami-atsegit.html
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
 • Oldal:
 • 1
 • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.057 másodperc