Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: 7 élettapasztalat az ûrhajósoktól, akik olykor teljesen más szempontból látják az életet!

7 élettapasztalat az ûrhajósoktól, akik olykor teljesen más szempontból látják az életet! 3 éve 6 hónapja ezelőtt #4834

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5645
,

Minden egyes élettapasztalat bölcsebbé, tapasztaltabbá tesz. Ha meg képes vagy más szemszögbõl megvizsgálni a dolgokat, akkor máris megértõbb, kedvesebb sokoldalúbb emberré válsz.

Most az ûrhajósok életfelfogásáról olvashatsz 8 példát, ami biztosan elgondolkodtat.


1. Határok valójában nem léteznek

Amikor egy ûrhajós lenéz az ûrbõl a Földre, akkor rájön arra, hogy maga a bolygó egy határtalan csoda. A határokat a politikusok, az emberek állítják fel, azt gondolván, hogy így elkülöníthetik a sajátjukat. Azonban ez csak illúzió. A Földön nincsenek határok.

2. Aprók vagyunk


A Világegyetem végtelen, és nincs az az emberi képzelõerõ, amely felfogná nagyságát. Képzelj csak el 200 milliárd galaxist. És még kitudja, hány vár felfedezésre. És ez mit jelent? Azt, hogy elképesztõen parányiak vagyunk. Nevetségesen aprók.

3. A sötétség nem rossz dolog

A világûrben is ott van a kettõsség, amely meghatározza a létünket. Csodás látvány, amint a fényes Nap lebukik a horizont mögött, és kezdetét veszi a sötétség. Ez a folyamatos váltakozás a legszebb tánc az ûrben.

4. Mindannyian egy csónakban evezünk

Harcolunk embertársainkkal, küzdünk a jogainkért, pedig ha jobban belegondolunk, mindannyian egy csónakban evezünk. A Föld ugyanúgy az otthonunk, ez odafentrõl látszik a legjobban.

5. A csodák mindig jelen vannak az életben

Az ûrhajósok láthatják, ahogy a bolygónk lassan forog a tengelye körül. Látják a felhõket, a sarki fényt, és az óceán hullámait. És ezeket a csodákat te is figyelemmel kísérheted, mégpedig testközelbõl.

6. Az idõ értelmezése is relatív az ûrben

A Nemzetközi Ûrállomáson nem sokkal, de lassabban telik az idõ, pontosabban, 0,007 másodperccel késõbb ér véget egy perc. Ez is arra mutat rá, hogy az idõ relatív fogalom.

7. Létezik egy összetartó, intelligens energia

Az ûrhajósok látják odafentrõl a bolygót, látják az Univerzumot, és tudják, hogy ezt az egész rendszert valami egyben tartja. Vannak törvények, amelyek mûködnek, amelyek szabályozzák az eseményeket.


filantropikum.com/7-elettapasztalat-az-u...ol-latjak-az-eletet/
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.079 másodperc