Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: Ré­m­álom, 91 csont­váz­zal a fe­dél­ze­tén ta­lál­ták meg az el­tûnt re­pü­lõt

Ré­m­álom, 91 csont­váz­zal a fe­dél­ze­tén ta­lál­ták meg az el­tûnt re­pü­lõt 4 éve 3 hete ezelőtt #4551

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5645
.


35 év után ol­dó­dott meg a kü­lö­nös kö­rül­mé­nyek kö­zött köddé vált 513-as járat rej­té­lye.


Az eltûnt maláj gép mellett a világ egyik legtitokzatosabb légi katasztrófája kétségkívül az a Santiagoból indult járat, ami 1954. szeptember 4-én szállt fel, ám a Bermuda-háromszög felett megszakadt vele a rádiós kapcsolat. A gép és utasai, valamint a pilóták soha többé nem jelentkeztek.
A hatóságok mindent megtettek, hogy felkutassák a roncsokat, óriási összegeket költöttek különbözõ expedíciókra, de minden hiábavaló volt. Eltelt 35 év, aztán váratlanul, mindenkit megdöbbentve elõkerült az 513-as járat. A brazil repülõtér felett körözött, majd néhány kör megtétele után leszállt.
Amikor a reptér dolgozói kinyitották a gép ajtaját, hátborzongató látvány fogadta õket: összesen 91 csontváz ült mozdulatlanul, beleértve a legénység tagjait is.

És hogy hogy reagáltak erre a hatóságok? Nos, mindent megtettek, hogy eltusolják a rejtélyes ügyet. A helyszínen is jelenlévõ, vizsgálatokat is végzõ Dr. Celso Atello azt állította, hogy a repülõgép és annak utasai feltehetõen egy idõalagútba, vagy valamiféle féregjáratba keveredhettek, melyben 35 éven át repülhettek.
Nos bár a magyarázatot az egész világ kétkedéssel fogadta, más okot egyelõre nem találtak az 513-as járat rejtélyére.


forrás: ripost.hu/cikk-repul-gep-elt-nes-brazili...az/?source=hirkeresoSzerkesztõ megjegyzése:Ez a cikk azok számára nyújt valós információt, akik hisznek a szellemvilágban, más dimenziókban és a körülöttünk tevékenykedõ szellemekben. Tudományosan lehet magyarázkodni, de a valóság magáért beszél, hogy hol is volt a repülõgép 35 éven keresztül, és üzemképes, ki is vezette a repülõgépet, arról senki nem beszél, csak úgy magától körözött a levegõben és biztonságosan leszállt a repülõtéren? Nos a hitetlen emberek kereshetnek magyarázatot, de akik hisznek a szellemekben, másik dimenziókban, azok tudják, hogy a láthatatlan világ lelkei tevékenykednek a földön. Olvastam már hasonlót, amikor egy repülõgépet, ami a levegõben meghibásodott és nem tudott leszállni, a pilóták is rosszul lettek, valami nyomás különbség, vagy valami hasonló miatt, és az a szellem, aki már nem volt testben, de elõzõleg Õ vezette ezt a gépet, amikor még élt, és Õ irányította biztonságosan le az utasszállító repülõgépet, és hajtotta végre a sikeres leszállást, míg a pilóták eszméletlenül voltak.
Ez csak az én véleményem, az én hitem szerint, de mindenki azt hisz, amit jónak ítél meg.
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 4 éve 3 hete ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.111 másodperc