Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

TÉMA: A bolygók hatása a hét napjaira

A bolygók hatása a hét napjaira 4 éve 3 hónapja ezelőtt #4511

  • Margit
  • Margit profilkép
  • Nem elérhető
  • Administrator
  • Hozzászólások: 5645
.


Manapság már szinte teljesen függetlenítettük magunkat attól, hogy a hét egyes napjai milyen teendõk elvégzésére a legalkalmasabbak, azt csináljuk, amire éppen idõnk van. Õseink ismerték a titkát annak, hogy mit kell tenni azért, hogy életük kiegyensúlyozottabb és hasznosabb legyen.

Hétfõ a Hold napja

Víz nap, családlátogatás, babanézõ, anya nap. Erre a napra érdemes ütemezni a nagymosást, a ruhák tisztábbak fehérebbek lesznek. Egészségünk, szépségünk, testünk karbantartására fogyasszunk több folyadékot, fõleg vizet. Ezen a napon érdemes úszni, szaunázni, gõzfürdõzni. Színe a fehér, kiegyenlíti a lelki bizonytalanságot.

Kedd a Mars napja


Ez a hét energianapja, ekkor érdemes javításokat végezni a lakásban és a házkörül. Ilyenkor hatékonyabbak az erõsítõ, önvédelmi edzések. Fogyaszthatunk fûszeres, csípõs ételeket. Színe a vörös, erõt és magabiztosságot ad, fokozza a testi vágyat.

Szerda a Merkúr napja


Ez az intellektus napja, a nagy beszélgetések, hatékony tárgyalások, jobb tanulási kapacitás napja, olvasásra és tervezésre is alkalmas. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, ez a nap a legalkalmasabb a futósportokra. Színe a tarka és a tengerkék, jó koncentrációt ad.

Csütörtök a Jupiter napja

Szerzõdések, üzletkötések, hivatali ügyek intézésére alkalmas nap. A hitünket, optimizmusunkat erõsíthetjük. Sportban a csapatjátékok napja. Nehezebb, kiadósabb ételeket is fogyaszthatunk. Színe a bíbor, ibolya, vidámságot hoz.

Péntek a Vénusz napja

Ez a nap alkalmas a pénzügyek intézésére, szépítkezésre, randizásra, szórakozásra. Büntetlenül fogyaszthatunk édességet. Sportként a test szépségét növelõ dolgok, pl. aerobik. Színe a rózsaszín és a világoskék, boldogságot hoz.

Szombat a Szaturnusz napja


Kimért nap, pihenjünk, elmélkedjünk, meditáljunk. Ekkor érdemes kirándulni a természetbe. A gondolkodás napja. Sportja a jóga. Színe a fekete, barna, szürke. Belsõ rendezõdést ad.

Vasárnap a Nap napja


A családi és baráti összejövetelek, az apa napja, Sportokban a versenyre és a gyõzelemre kiélezett nap. Színe a narancs és a sárga, erõsíti az önértékelést.


Szerzõ: Berta Aranka
www.egeszsegtukor.hu/ferfitukor/a-bolygo...-a-het-napjaira.html
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.095 másodperc