Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
 • Oldal:
 • 1
 • 2

TÉMA: " 2012 "

" 2012 " 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2062

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
2012 - A tudomány és a próféciák kereszttüzében

Az ördög a részletekben rejtõzik - tartja a régi mondás, és úgy tûnik, a világvégének megjósolt 2012-es idõpont rejtélyéhez is úgy kerülhetünk közelebb, ha a felszínes hírverések mögé kukucskálunk egy kicsit, és igyekszünk kibogozni a mélyebb összefüggéseket.
Az eddigi világvégi próféciák körül megközelítõleg sem alakultak ki olyan sok, olyan harsány, és sokszor egymásnak ellentmondó álláspont, mint a mostani közelgõ 2012. december 21. körül. A kommunikáció tudományának elsõ számú szabálya: nem az a fontos, mit mondanak, hanem az, hogy ki mondja!
Mit mond a tudomány?

A tudományos körök elismerik, szóba jöhet pólusváltás, a Föld elektromagnetikus energiájának csökkenése, napkitörések. Mindezek hozadéka drasztikus klímaváltozás, elolvadó sarki jég, az erõsödõ naptevékenység, ami akár szó szerint súlyosan égetõ problémává nõhet. A felborult geomagnetikus erõtérben aztán ki tudja, mi mit vonhat maga után: a mûholdak leállását, az energiaellátás kiesését, e kettõ már elég ahhoz, hogy gyakorlatilag ellehetetlenüljön a mindennapi élet, hiszen a mai modern világ teljes mértékben e két alapvetõ forrásra rendezkedett be.

Próféciák és asztronómiai konstellációk

Az úgynevezett próféciák közül a legismertebbek és legfontosabbak a Biblia Jelenések Könyvében olvashatóak, illetve a maják és a hopi indiánok próféciáiban", illetve a védikus tanításokban találhatók. Ami abszolút közös mind a négyben: egyikük sem a világ végérõl", hanem a jelen korszak (az eon) végérõl beszél. A prófécia pedig azért idézõjeles, mert igazából szó sincs prófétálásról. A maják egy kommentár nélküli asztronómiai naptárt hagytak az utókorra, a hopik pedig minden tanításukban hozzáteszik, hogy - minden az emberiségen múlik, csupán lehetõségek és következmények vannak.

A Biblia világosan kimondja: jelek lesznek az égen, a Napban, a Holdban és a csillagokban. Ezzel teljesen összecseng a maják híres asztronómiai naptára, amely bonyolult számításokkal tárja elénk a már eléggé ismert nagy konstellációk idõpontjait. Ezek közül a legfontosabb jelenség, hogy a Nap áthalad a Tejútrendszer tengelyén, vagyis az egyik "térfélrõl a másikra" kerül. Ez ugyanis nagyjából 26 ezer évenként következik be. És innen jönnek a spekulációk.

folytatása a következõben
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 12 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

" 2012 " 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2063

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
folytatása az elõzõnek

Miért ér véget a maja naptár 2012. december 21-én? Azért, mert a hitük és tudásuk alapjául szolgáló kozmikus ritmus szerint akkor van egy "váltás" Mind a maják, mind a hopik és a védák szerint van egy alapritmusa a Naprendszernek: körülbelül 26 ezer év alatt kerüli meg a Plejádok Napját, az Alcyont. Hogy ez milyen elmélet szerint kiemelt fontosságú a legtöbb ókori nép szerint, azt ugyancsak érdemes volna elemezni. De most inkább a nyugati asztronómia egy másik ritmus szerinti váltását kellene kiemelnünk, mely szintén ismeri ezt a Nagy Ciklust, ugyanis a Naprendszerünk ugyanennyi idõ alatt járja végig a 12 állatövi jegyre felosztott égboltot.
A Napunk 26 ezer év után most tér vissza a kiindulási pontba. Hogy ez miért fontos? Mert az idõnek nemcsak mennyisége, hanem minõsége is van! Sõt! A régiek szerint elsõsorban minõsége volt. Mi a saját lineáris idõvonalunk bûvöletében dátumokat számolgatunk, nekik mást jelentett az idõ: minõségi változást. A hopiknak például szavuk sincs a múlt-jelen-jövõ idõbeli leírására. Ennek tudatában amit õk jeleztek: csupán annyi, hogy "nagy változások lesznek"! Ez a változás egy "univerzális napforduló" elérkezése. Amikor a Nap (és vele a Naprendszer) átlépi a Tejút ekliptikáját (egyenlítõjét), és ismét a fényes oldalra kerülünk. Ezzel a "galaktikus téli napfordulóval" lezárul a távolodó, sötét, kozmikus éjjel, amit Vaskornak neveztek, és nõni kezd a kozmikus nappal fénye. Az Aranykorból indultunk és most oda térünk vissza.
A téli napforduló mind a mai napig az örömöt, az újjászületést, átváltozást, felébredést, a fény megérkeztét jelenti, ez a lényege a földi idõzónában évente bekövetkezõ napfordulónak, azaz a mi Karácsonyunknak is.

A másik konstelláció, a Tejút közepe és a Nap együttállása egy másik örömteli esemény volt a maják életében. A Tejút közepe ugyanis az õsi hitben Égi Anyánk kozmikus méhét jelentette: innen születtek a csillagok! És valóban, a modern tudomány is bebizonyította már, hogy a Tejút közepe egy fekete lyuk, ahol valóban csillagok születnek. Ez a két galaktikus esemény teszi a Földlakók számára még különlegesebbé a 2012-es téli napfordulónkat 2012. december 21-én.
A jeles dátum tehát a Nap szent hármas "születését" jelzi , ami a fentiek tükrében mindent jelent, csak rosszat nem. Hiszen ez nem más, mint egy galaktikus Szilveszter és Új Év kezdete, alkalom a pezsgõbontásra. Még egy dolog is bizonyos: nem hajszálpontosan december 21-én ugorja át a bûvös tengelyt a Nap! Ez az átlépés a Nap lassú járása miatt 72 év alatt történik - és nem ámítás! - már 1998-ban elkezdõdött! Tehát nem egy szempillantásnyi változást kell várnunk, hanem hosszú átmenetet.
Jó vagy rossz jön?

Az, hogy egy másik korszak köszönt ránk, és lesznek nagy változások, nem vitatható. A harci szekértáborok az szerint oszlanak meg, hogy ez jó lesz-e vagy rossz. A válasz egyszerû: nézõpont és ízlés kérdése. Ahogy az optimisták a fél pohár vizet félig telinek, a pesszimisták félig üresnek tartják. Az, hogy méltatlanul bántunk a Földdel, a természettel, az állatokkal és önmagunkkal, nehezen vitatható. Kiszipolyozó életmódot folytat az emberiség egy része, a másik része pedig megnyomorítva elszenvedi. Akinek az igazságtalan, felelõtlen, pénz-orientált emberi élet tetszik, annak keserû lesz a változás. A Nagy Ciklus küszöb-átlépésével a régi tudás szerint az égi állatövi jegyek alapján a leköszönõ Halak korszakból a Vízöntõ korszakba lépünk. Ez mindenképpen öntudatos, felelõs természet- és állatbarát szemléletet, kreatív munkálkodást, és fõleg testvéri szereteten alapuló emberi kapcsolatokat jelent. Aki ma is e szerint él - annak a váltás kifejezetten kellemes és boldogító lesz.
(forrás: astrtonet.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 12 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

" 2012 " 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2075

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
A Dimenzióváltás, ahogy én látom:

Annyiféle dolgot hallottunk már arról, hogy mi lesz 2012-ben, de igazából mégis úgy gondolom, hogy igazán mégsem értjük mi készülõdik és mi is fog itt történni.

Szerintem a legnagyobb félreértés ebben az egészben és sok minden mással is elkövetjük ugyanezt a hibát, hogy azt hisszük itt valami hirtelen ugrásszerû változás és valami ijesztõ, de legalábbis félelmetes dolog következik. Semmilyen komolyabb változás nem történt még ugrásszerûen, mint mindennek ennek is folyamata van, ami már most is érezhetõen zajlik. Nagyon is zajlik!

Már a jelenlegi idõszakot is igen nehezen élik meg emberek, ugyanis szükségszerûen követnünk kell a globális változást. Ha ezt tudatosan tesszük egy picit könnyebb, ha semmit nem értünk az egészbõl akkor bizony ez a folyamat igen keservesen megélt is lehet.

Ami viszont biztos, hogy itt minden értünk és nem ellenünk történik.
Nagyon sokan veszítenek el az utóbbi idõben minden olyan dolgot, ami már nem szolgálja Õket. Sokan veszítenek el állásokat (jó esetben maguktól váltanak), vállalkozások mennek csõdbe, akár nagyon régóta tartó párkapcsolatok, házasságok mennek szét és még lehetne sorolni. A lényeg, hogy minden olyan dolog ami gátol minket a fejlõdésünkben, azoknak a szorító, fojtó kötelékeit le kell szakítani magunkról. Ezt vagy magunktól tesszük meg vagy rábízzuk ezt az Univerzumra és akkor viszont elõfordul, hogy azt mondjuk milyen igazságtalan velünk az élet. Miért pont én?
Pedig minden csak értünk van!!

Az egész dimenzióváltás egy szabad, független, szeretettel teli állapot elérésérõl szól. Ezt az állapotot mindenki szabad akaratából érheti el, a lehetõség mindenkinek adott. Szerencsére ehhez mindenféle eszköz megadatott mostanra az Univerzum által.

Tehát ahogy említettem mindenki szabad akaratából dönt, hogy ebben a folyamatban hogyan és mennyire kíván részt venni. Az tévedés, amit lehetett hallani, hogy akik nem érik el a bizonyos "szintet" azok majd eltûnnek innen a földrõl. Az valóban igaz, hogy egyfajta elszakadás és elkülönülés az lesz. De ezt sokan észre sem fogják venni.

Sokan úgy döntenek -persze a felsõbb ÉN szintjén, hogy nekik még idõre van szükségük a "hagyományos", eddig megtapasztalt létezési formában, mert még bizonyos dolgokat meg kell éljenek, elvarratlan szálakat meg kell még érteni és elrendezni. Bizonyos karmák (ok-okozatok) itt tartják õket ebben a megtapasztalási formában.
Az emberek egy másik csoportja nagyjából már átverekedte magát a rengeteg megpróbáltatáson, elkezdte a dolgokat megérteni, a helyén kezelni, rájött, hogy minden, ami körülötte történik annak nem szenvedõ alanya, hanem pont Õ teremtette maga köré a helyzeteket. Rájött, hogy a sajátvalóságát nem a véletlenek és a szerencsétlen körülmények alakították így, hanem saját maga. Ez a felismerés talán a legfontosabb, ugyanis ennek tudatában vagyunk képesek elkezdeni az igazi tudatos munkálatot magunkon. Ezt nagyon nehéz beismerni ugyanis ehhez bizony szükséges felismerni a felelõsségünket és ezt megfelelõ alázattal kezelni.

Szóval a dimenzióváltás után, aminek pontos jól meghatározható idõpontja nincs és nem is létezik, igazából a megélések, a szituációk és az élet minõsége fog változni. Ebben a dologban lesz egy elágazás, és ebben fogjuk teljesen másképp megélni a dolgokat.

A régi minták szerint élõk továbbra is úgy élik meg a dolgokat, hogy mindenért meg kell keményen dolgozni, és részt kell vegyenek a teremtés teljes folyamatában. Belesodródnak és továbbra is elhiszik mindazt ami körülöttük történik. Együtt élnek tovább a gazdasági nehézségekkel, a jelen korunk kihívásaival.
Az új energiákkal élõk csoportja, felül tud kerekedni ezeken a látszólagos nehézségeken, és elkezdik megteremteni új valóságukat. Itt viszont a teremtést már nem úgy kell érteni mint eddig, hanem egyszerûen a dolgok csak lesznek, mindenféle erõfeszítés és munka nélkül. Beúszik az életünkbe készen. Nincs más dolgunk, mint felismerni és befogadni az életünkbe. A körülményektõl teljesen független világ születik. A legjobb érzés az lesz, hogy minden ?magától? erõfeszítések nélkül történik majd.

Ez már most is bizonyos embereknél így mûködik, hogy egyszerûen teljesen elõkészített helyzetekbe csöppen bele és szinte hihetetlen, hogy mennyire megvalósult minden, amit szeretett volna és ezért valójában semmit nem kellett tennie.

Ami megfigyelhetõ a két energiaminõségnél, hogy az egyik esetben még az EGO érvényesül és nem tudja félretenni a helyzetekben való fontosságát, a másik esetnél az EGO háttérbe szorulva hagyja, hogy az események összeálljanak a maga rendje módja szerint.

A Dimenzióváltás tulajdonképpen annyiban jelent egy éles elszakadást, hogy akiknek sikerült az Új Energiákat beengedni magukba, azoknak már nem kell félni többet, a "visszacsúszástól", attól, hogy újból elkezdünk a régi minták szerint élni, ugyanis ezeket az embereket már egy háló fogja védeni, ami már nem engedi vissza õket az alacsonyabb rezgésszintekre.

Egymás mellett fog élni ugyanúgy mindkét csoport, és senki nem lesz megkülönböztetett, egyszerûen a szemléletek lesznek mások és a megélések.
A felemelkedettek felelõssége lesz a segítség és átemelni mindazokat a "hálón", akik már készen állnak a változásra és magukba fogadni az Új Energiákat.
(Forrás:majanaptár.hu)
(2009.01.29. Böjtös Zsolt)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.

" 2012 " 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2076

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
Mikor lesz "világvége"?

Az utóbbi idõben egyre több dátum röppen fel arról, hogy mikor lesz "világvége"!

Egy darabig biztosan nem, egy fordítási hiba miatt a korszakváltást fordították világvégének, és most egy ilyen korszakváltás idõszakát éljük meg.

De mikor is történik meg pontosan? Ezt senki se tudhatja, Jézus is úgy mondta, hogy a "pontos idõt az Atya tudja egyedül"! Sajnos mi emberek okosabbak akarunk lenni, és mi pontos dátumokat tudunk, amik sorban megdõlnek Legutóbb is. Csak a számítógépes szakembereknek kellett izgulniuk az átállás miatt.

Hogy megértsük a "pontos idõ" jelentõségét, a következõ példával lehet megérteni:

Van egy földmûves, aki búzát vet a mezõben. Az beérik egy bizonyos idõ alatt. Közben a búzában van konokoly is, nem oda illõ növény, de azt az aratás elõtt nem lehet kihúzni, mert rengeteg van belõle, de Õ látja õket.
Amikor jön az aratás ideje, majd akkor különválasztja a búzától! De mikor jön el az aratás ideje? Õ már elõre sejti a tapasztalat alapján, de azért csúszhat az idõ, mert sok minden befolyásolja a búzaszemek érését! Mert ugye nem fog learatni egy kis darabot, ami megért, hanem egyszerre az összeset! Átnézi a szemeket, megmorzsolgat, és várja az aratár idejét.
A gazda szeme egyszer csak meglátja, hogy beérett a Termés, akkor elõveszi a kaszát, és levágja, majd a konkolyt különválasztja és kidobja, mert nem kell!

Na most a fölmûvest helyettesítsük Istennel! A búzaszemek mi vagyunk, az emberi testbe öltözött lelkek, Isten elvetett minket (azaz a "bukásunk&" után felébresztett mély álmunkból és újra életet lehet belénk) és adott egy idõt, hogy megérjünk újra. Ez búzaérés esetén fél év, de odaát millió évekrõl kell beszélni! És nézi a "tábla" érését, és amikor megérett, akkor arat!
A konkoly, az a "gaz" ebben az esetben azok a szellemi testvéreink, akik még alkalmatlanok a felemelkedésben közöttünk vannak, akár vissza is húznak, visszatartva a növekedésben.

A "szellemtani mese " annyiban változik a valóságban, hogy a legmegátalkodottabb konokolyból is lehet igazi búzaszem, míg a valóságban nem. És a szellemtan, a szellemi segítség ennek a "változásában" segít nekünk!

És egyszer, amikor eljön az "aratás "ideje, lekaszálják a termést! És ennek a pontos idejét csak a gazda szeme, azaz az Atya látja egyedül, még maga Jézus se!
És ezért mosolygok az összes idõ elõrejelzéseken, fõleg a pontos idõ elõrejelzéseken!
A mediális közlések is mondanak elõrejelzéseket és eseményeket, de miután ezek a mi gondolataink és viselkedéseink függvénye, így csak dátum nélküli várható történéseket közölnek, bár újabban komoly idõintervallumok is elõkerülnek,. Például: "már a Ti életetekben is bekövetkezik", és sajnos már lehet is látni egy - egy közlés bekövetkeztét, a Tsunami elõrejelzését 1996-os közlésben már elõrevetítették.

Ami a fontos a számunkra, hogy úgy kell élni, mint egy gazda, aki tudja, hogy tolvaj jön a házába, és mindig készenlétben van. Ennek megfelelõen kell élni mindennapi életünket, és minden pillanatot ki kell használni a legfontosabb parancs, a szeretet betöltésére, a gyakorlatban történõ megéléshez!

--Seng--
(forrás: angyalszárny.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 12 éve 8 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

" 2012 " 12 éve 7 hónapja ezelőtt #2255

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
.
2012-rõl és a várható jövõrõl

Most, hogy új évet kezdünk, sokan elgondolkoznak azon, hogy mi várhat rájuk, milyen lesz a JÕVÕ!

Nagyon nagy zavar van a Maya jóslat miatt, így sokan várják a világvégét!

Nekik üzenem: a világvége érdeklõdés hiányában elmarad!

Az átalakulás elõestéjén vagyunk. Lehet találgatni, hogy mikor történik valami, és mennyi idõnk van, de a felgyorsult eseményekben azt lehet mondani, hogy szinte semmi. Sokan a kegyelmi idõ lejárta miatt utolsó életüket töltik a fizikai síkon, mert vagy nincs értelme már visszaszületni, mert egy újabb élettel nem lehet rendbe hozni a sok elõzõ életek tévedéseit, vagy már annyira elõrehaladtak, hogy a sors megkíméli õket egy újabb nehéz élet terhétõl, és magasabb régiókba emeli.

Sokan kényelembe érzik magukat, hogy van még egy kis idõ, és majd életük vége felé a javulás útjára lépnek. Nem biztos a holnapja se a fiatalnak, se az öregnek! Nagyon gyorsan át tud alakulni minden, elég egy hétvége, és kész a káosz, és a nyugalmas kényelmes életünk felborul, és egyik pillanatról a másikra átalakul az életünk.

Példával illusztrálva, ha visszaemlékszünk a rendszerváltás utáni taxissztrájkra, akkor Budapest élete egy hétvége alatt gyökeresen megváltozott. Rá pár évre Angliában egy hetes kamionos sztrájk volt, leállt a közlekedés, az emberek ellátása, és pár nap múlva már emberek haltak meg, és vér folyt az utcákon, és erõszak honolt az addig békés tereken. Most se lesz különb, jó példa erre az energia akadozása, és szellemi tanítónk elmondta, hogy "imádkozzunk, hogy ne télen történjen a változás, mert akkor jaj lesz a terhes anyáknak, és a gyerekeknek, öregeknek"!

Ha belegondolunk nagy ünnepekkor az üzletházakban egymást tapossák az emberek, hogy jusson friss kenyér, nehogy valaki megvegye elõlük, képesek verekedni, pedig csak a szeret ünnepére készülnek mondjuk karácsonykor, és képesek ölni ha kell, hogy nekik jusson a legjobb, a legfrissebb, a legfinomabb. Gondoljunk bele, hogy mi történik, ha a falat kenyér esetén az életük a tét!

Minden pillanatban a szeretetnek kell vezérelnie életünket, és ha nagy baj lesz, akkor az utolsó pillanatig is meg kell tartani a hitünket, és ha kell, meg kell halni anélkül, hogy elvennénk a másik ember elõl az élelmet, az utolsó tûzifát, az utolsó fillérét.

Jusson eszünkbe a mondat:

"aki értem elveszti az életét, annak örök életet adok"

Ha valaki a fizikai síkon feláldozza életét, ahogyan Jézus is megtette értünk, annak örök helyet ad a mennyei szellemi szférába, mert az bebizonyította spirituális érettségét.

És nézzük tovább a tanítást:

"Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jõ el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.
Azért legyetek készen ti is; mert amely órában nem gondoljátok, abban jõ el az embernek Fia."

"A miképpen pedig a Noé napjaiban vala, akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is.

Mert a miképpen az özönvíz elõtt való napokban esznek és isznak vala, házasodnak és férjhez mennek vala, mind ama napig, a melyen Noé a bárkába méne.
És nem vesznek vala észre semmit, mígnem eljöve az özönvíz és mindnyájukat elragadá: akképpen lesz az ember Fiának eljövetele is."

Íme, az ajtó elõtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és õ én velem. Aki gyõz, megadom annak, hogy az én királyiszékembe üljön velem, a mint én is gyõztem és ültem az én Atyámmal az õ királyiszékében. Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én a szomjazónak adok az élet vizének forrásából ingyen.

A ki gyõz, örökségül nyer mindent; és annak Istene leszek, és az fiam lesz nékem.

A Maya jóslat több ezer éves távlatból pár év eltéréssel mûködik, amit tudtak, hogy lesz egy korszakváltás ezekben az idõkben, aminek jelenleg részesei vagyunk.

Egy részlet a Tamás Evangéliumából:
"Tanítványai ezt mondták neki: Mikor, mely napon jön el a holtak nyugalmának napja és mely napon jön el az új világ? Õ ezt mondta nekik: Amit vártok, eljött, csak ti nem ismertétek föl."

A változások egy hosszú átmenet részei, Jézus megjelenésekor már elkezdõdtek, és most járunk a vége felé. A szellemi közlések szerint már régen bekövetkezett volna, de késleltetik az idõt a szellemi segítõk, hogy minél több embert "megpecsételjenek", minél többen a gyõztes csapatban legyenek

Mit jelent a "megpecsételés"?

Szellemi közlések beszámolnak róla, hogy a negyed része lesz várhatóan az emberiségnek, aki megmenekül, az 100 emberbõl 25! Az egyharmad részének lesz lehetõsége arra, hogy változzon, az 33 ember, így az utolsó idõszakban a 25 "biztosan" bekerülõ ember mellé még csatlakozhat 8 ember 100 -ból! Persze ezek szellemi "statisztikai" adatok, és fõleg az arányosság miatt érdekesek. A cél: minél több emberi lélek megmentése!

Modern Rózsakeresztesek tanításaiban is benne van ugyanez, csak õk az arányt máshogy tanítják, 100 emberbõl 10 ember menekül meg, és kettõért folyik a harc!

Ha a számokat nem nézzük pontosan, akkor is kijelenthetõ, hogy nagy a baj!

A szellemi közlések, valamint a föld tudósai mérései alapján 2035 és 2050 között komoly változások lesznek a földön, és ekkora tehetõ a dimenzióváltás idõszaka, amit korszakváltásnak hívunk!
Miután a gondolataink megvalósulnak, és sokan katasztrófát várnak 2012-re megkapják!
Lesz árvíz, földrengés, viharok, hideg, de változás, dimenzióátlépés nem lesz!

Ha arra koncentrálna több milliárd ember, hogy piros hó essen, mindenki szeresse egymást, nyuszik ugráljanak a zöld fûben, és miniszoknyás lányok rohangáljanak az utcán télapóruhában, akkor az valósulna meg! De mi nem ezt szeretnénk, hanem tömeg katasztrófát! És megkapjuk!

Egyik levelezõlistán egy kedves barátom gondolata jutatta eszembe a választ is a legújabb, 2012 decemberi világvége dátumra, a fontosságára, illetve arra, hogy mennyire nincs is jelentõsége. Én magam az elmúlt 15 évben legalább 10 világvége dátumot túléltem veletek együtt persze.
(forrás:angyalszárny.hu)

folytatása következik
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 12 éve 7 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

" 2012 " 12 éve 7 hónapja ezelőtt #2256

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
.

Folytatása az elõzõnek

Akkor most nézzük meg a levélváltást, gondolatmenetet, ami ehhez a dátumhoz kötõdik:

"Sziasztok! Most tudtam meg, hogy Jézus pár évvel hamarabb született, mint ahogyan mi számoljuk, így már régen (legalább egy évvel) átléptük a nevezetes 2012 decemberi dátumot! Csak azt nem értem, hogy akkor tényleg mire készülnek azok, akik a 2012-es dimenzióváltást várják?"

Válaszom erre a logikus kérdésre a következõ:

Az emberek az egójuk, és a természetük miatt nagyon szeretik kötni magukat valamilyen földi és - fizikai dologhoz, így ilyen az idõ is.

A változásokra azt hiszik, hogy egy pillanat alatt megtörténik, és ezért kitalálnak dátumokat évezredek óta, Jézusra hivatkozva, aki beszélt a változásokról, miközben nem figyeltek Jézus szavaira, aki hozzátette:

"a pontos idõt az Atya tudja egyedül".

A Tamás Evangéliumban benne van, hogy amikor megkérdezték Jézust (2000 évvel ezelõtt!!), hogy mikor történnek meg a változások, azt mondta: "már régen benne vagytok, csak nem vettétek észre".

Isten 6 nap alatt teremtette a Földet, de az igaziból 6 világkorszak volt milliárd évekkel számolva, a dimenzióváltás is lassan megy végbe, csak most léptünk abba a fázisába, amit utolsónak nevezünk, és ebben az évszázadban, és várhatóan az évszázad közepén lesznek a szemmel is látható komolyabb változások.

Az emberek ebbõl annyit vesznek észre, hogy felsokszorozódnak a katasztrófák, sokan meghalnak. Tömegesen.
És ez eltart egy darabig…

És utána jön a meghalt emberek (szellemek) részére a változás, ugyanis a haláluk után osztályozásra kerülnek, sokak részére a kegyelem idõszaka már lejárt.

Variációk:

1. visszaszületik a földre, mert

a). Még belefér egy karmikus kis munka a komoly változások közepette.

b) A szellemi vezetés úgy ítéli meg, hogy a következõ idõszakot a földön kell eltöltenie

(" a szelídek örökségül bírják a Földet”. Máté Evangélium)

2. Magasabb dimenziókba (szférákba emelkedik), így nincs már miért visszajönnie

3. Lejjebb bukik, az a legrosszabb variáció.

Most folyik az "megpecsételés", és a közlések szerint az emberiség 2/3 el fog bukni lefelé, és megy a nagy harc, hogy minél többen megmeneküljenek.

Ebben a pecsételésben nincs vallási különbség, nincsenek fajok, kiváltságosok, egyenrangú félként fog mindenki egyénileg felelni minden jó és rossz tettéért.A "lejjebb bukás" egy újabb napkör lesz (a hetedik, jelenleg a 6.-ban vagyunk), és onnan visszajutni majd ide annyi lesz munkában, mint amikor mi feljutunk a "paradicsomi síkokra"

--Seng--
(forrás:angyalszárny.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Téma zárolva.
 • Oldal:
 • 1
 • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.155 másodperc