Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám
 • Oldal:
 • 1
 • 2

TÉMA: Felemelkedés folyamatai - eseményei

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2043

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
Az áldozat szentsége

Avagy a minõségi felemelkedés korszakalkotó lehetõsége
-
Elsõ rész -

Sokat gondolkoztam azon, hogy kezdjek bele ebbe az írásba? In medias res? Vagy inkább valami könnyed, játékos bevezetõvel? Végül úgy döntöttem - a készülõ energiák szellemében – hogy inkább csapjunk a lovak közé.

Komoly és szent energiák aktiválódnak november közepén az égen. Elhozzák a minõségi átalakulás és az áldozathozatal idejét. A cél most szent: olyan szintemelkedést tudunk végrehajtani, ami egy teljesen új korszakot nyithat meg az életünkben, lerombolva mindent, ami értéktelen, idejétmúlt vagy nem a Fény szolgálatában áll. A változás azonban nem egy pillanat mûve lesz, jövõ év tavaszáig fog eltartani.

Két karma bolygó teremtõ erejû találkozásáról van szó november közepén. A Nagy Tanító, a Szaturnusz és a Radikalizmus Istensége a Plútó lép racionalizáló (kvadrát) fényszögbe egymással november 15-én. A Szaturnusz a Szûz csillagképben halad, így a nagy rendezések és a nagy tovább lépések még mindig központi szerepet kapnak. Valamint érinti az Örök Szeretetet jelképezõ Kehely csillagképet, és Bereniké haját is, amely az áldozat idejét hozza el. A Plútó a Kígyótartó csillagképben, a bak jelében a sorsfeladatainkat és a kézben tartott energiák teremtõ gyógyító és varázserejét közvetíti. Egyben arra hívja fel radikális eszközeivel a figyelmünket, hogy eljött az ideje annak, hogy mindent kitegyünk az életünkbõl, ami nem Szentség, ami nem Igazi Érték. A Fénynemzés ideje jött el.

A Szaturnusz a Mester szintje. A Plútó idejében pedig a régi világ teljesen eltûnik és egy új, egy magasabb minõségû világ születik meg. Azaz a Plútó a nagy sorsfordulatok, a nagy korszakváltások istensége. A Szaturnusszal karöltve most elhozzák annak a szent idejét, hogy életünk meseterévé válva, ne sodródjunk többé az árral, hanem kézbe véve sorsunkat egy minõségileg magasabb, új korszakát teremtsük meg az életünknek!

Ehhez vállalnunk kell ebben az idõszakban a radikális energiák jelenlétét is. A titok mindehhez, hogy a Plútó erejével nem szembe menni kell, hanem ezt a csodálatos, regeneráló energiát fegyelmezetten és tudatosan a saját szolgálatunkba kell állítani, meggyógyítva és átvarázsolva vele önmagunkat, az egész sorsunkat. A titok másik kulcsa, hogy a radikális fordulatok (vagy lépések) mindig a SZERETET nevében kell, hogy történjenek. Errõl a Kehely csillagkép gondoskodik.

Korszakváltás elõtt állunk. A régi világ eltûnik és egy új születik a helyén. Nem árulok zsákbamacskát: lesznek közben próbatételek. Szeretném, ha ehhez lelkileg megerõsítenétek magatokat és soha nem tévesztenétek szem elõl a célt! Ez pedig egy teljesen új, egy magasabb minõség megszületése. És ennek a teremtõ csodája mindenkire vár!
Hogy a nehéz idõket, a próbatételeket erõs szívvel, a belsõ béke és boldogság stabil állapotában kiálljátok, most átadok nektek egy titkot, hogyan lehet mindezt magas szinten, a felsõ szellemvilág támogató erejével mûködtetni. A titok, a tudatosan vállalt áldozat.

Õseink még tisztában voltak az áldozat vállalás szentségével. Fejet tudtak hajtani a Sors és a magas szellemvilág elõtt. És azt is tudták, hogy nem "kínzásból" várják el mindezt tõlük az Égiek, hanem azért, mert hatalmas lélekformáló ereje van az áldozatnak. Nemesedik, tisztul és edzõdik általa a lélek. Mi már elfelejtettük mindezt. Kényelmesek lettünk és nem szeretjük bevállalni a lemondással járó helyzeteket.

Pedig most nincs kibúvó. Az Égiek úgy döntöttek, nem tûrik meg tovább az értéktelen, visszahúzó, fejlõdésünket akadályozó dolgokat, és ha mi nem adjuk önként (áldozattal), hát radikálisan elveszik tõlünk.
Mivel a Szaturnusz október végén átlépett a mérleg jelébe, így az átértékelõdés elsõsorban a kapcsolatokról fog szólni (a szerelmirõl és általában mindenféle emberi kapcsolatunkról). A kapcsolatokban most eljön az Igazság ideje. És nem a "földi", hanem az Égi Igazságé! Ez lehet, hogy néhány embernek nagyon kemény idõket fog elhozni, de a tiszta valóság, az égi elrendelés most fog megmutatkozni. Ez pedig szent.

Az Igazság azonban azt is jelenti, hogy a kényelembõl, megszokásból, félelembõl vagy érdekbõl összetákolt kapcsolatok felett most radikálisan lejár az idõ. Ugyanis attól mert valami "évek óta tart", attól még nem biztos, hogy Igaz Érték. Attól még nem biztos, hogy megfelel az Örök Szeretetet magas mércéjének.

folytatása következik
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2044

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
folytatása az elõzõnek

Az áldozat a Szeretet nevében történik, az Örök Értekeinkért. Áldozatunkkal a Kehely Örök Élet Italából, azaz az Örök Szeretetbõl merítünk - méghozzá konkrét teremtõ erõvel átminõsítve a sorsunkat általa. Hatalmas csoda ez!

Bereniké Királyné gyönyörû, fenséges asszony volt, akinek a legnagyobb ékessége, büszkesége hosszú, dús, hullámos hajkoronája volt. Minden nap gondosan átfésülte és a legdrágább olajokkal ápolta. A Királyné hosszú évek óta hiába várta vissza szeretett férjét a háborúból és ez egyre maróbb fájdalomként égett a lelkében. Az Istenekhez fordult, segítsenek neki, hozzák vissza szerelmét a pokol legmélyérõl is! De az Istenek áldozatot kértek cserébe. Ekkor Bereniké egy éjszaka úgy döntött megválik legnagyobb ékességétõl, ami szépsége záloga", és gyönyörû hajkoronáját tövig levágva felhelyezte az áldozati oltárra. Reggelre a hajkorona eltûnt az oltárról, az Istenek az Égre emelték (ezzel jelezve, az áldozatot elfogadták). Szeretett férje pedig rövid idõn belül visszatért a háborúból.

Olyan dolgot kell tehát feláldoznunk, ami fontos ugyan a számunkra - de pótolható. Amit talán értékesnek" gondolunk, és azt hisszük nem tudnunk élni nélküle - de valójában tudunk. Mert nem az Örök Érték szerint való. Hiszen Bereniké a legnagyobb ékességét áldozta fel, de a hajzuhatag újra nõtt! Fontos volt ugyan nagyon a számára, de pótolható. Az áldás pedig a szerelme lett - az Örök Érték.
Az Égiek nem azt várják tõlünk, hogy a kezünket vagy a lábunkat mutassuk be áldozatul. Sõt nem is szeretett családtagjainktól kell megválnunk. Errõl szó sincs! (Hiszen ezek pótolhatatlan értékek.) Pusztán azokat a helyzeteket, kapcsolatokat, barátokat, rossz szokásokat kell most radikálisan kitennünk az életünkbõl (feláldoznunk), amihez eddig erõsen kötõdtünk (a Szaturnusz komoly kötõerõt képvisel), de ami valamiért mégsem állja ki a Kehely csillagkép Örök Élet Italának próbáját - azaz a próbákon elbukva nem teremti meg a rendíthetetlen, stabil Szent Érteket az életünkben.

Eljött az ideje, hogy szigorú mércével számba vegyétek mik a pótolható dolgok az életetekben - szemben azzal, ami pótolhatatlan és semmivel vagy senkivel nem helyettesíthetõ. A pótolhatót kell most feláldozni. A pótolhatatlanért cserébe. Azért, ami Örök.

Örök Érték az, ami a látszattal ellentétben VALÓDI. Ami valóban fontos. Ami Igaz.

A Szaturnusznak most az a szent feladat jutott, hogy megõrizze, és átmentse az idõtálló értékeket életünkben az eljövendõ, új korszak számára. De a Szaturnusz szigorú tanító. Magas mércével dolgozik. És ezzel a magas mércével fogja az elkövetkezõ hónapokban a mi életünk "értékeit" is szép sorjában végig venni, a plútói radikalizmus eszközével. Jövõ nyárra már látni fogjátok szent munkája eredményét.

Mint látjátok, a mérce most kivételesen magas. Hiszen a Szaturnusz eleve az értékek üzenetét hozza. De ez most nem elég. Itt a Kehely csillagkép szellemében az Örök Értékekrõl van szó.

Most a lényegre kell koncentrálunk. A Szaturnusz és a Plútó radikális módszerekkel fejleszti ki bennünk a koncentráció legmagasabb szintû képességét. Kiváló idõszak ez pont ezért meditációra!

A lüktetõ lendület és az alázatos türelem együttes energiája fog megjelenni. E két energia együttes, tudatos (magas szintû) mûködtetése ad hatalmas teremtõ erõt a kezünkbe!

Tehát hogyan lehet magas szinten mûködtetni (megélni) ezt a nehéz energiát?
Úgy, ha az eddigi tapasztalatainkat felhasználva, tudatosan és bölcsen cselekszünk - az igaz értékekre koncentrálva. Nem a múló kényelemre, nem a pillanatnyi élvezetekre fókuszálunk. Nem az érdekeken vagy félelmeken alapuló kapcsolatokra.
Mert lehet, hogy nagyon kényelmes, ha nem vállalunk be bizonyos dolgokat, hiszen lemondással jár és munka van vele. De a nehézségeket, az áldozatokat most vállalni kell! Eljött az ideje, hogy felelõsséget vállaljunk az életünkért! Meg kell hoznunk a kellõ áldozatot és le kell mondanunk az értéktelen dolgokról! Mert ezáltal tudunk hatalmas szintemelkedést teremteni az életünkben! Ezáltal lesz kézzel fogható gyógyító és varázserõ a kezünkben, amivel bármit átvarázsolhatunk, átminõsíthetünk most! És ez igaz lehet a munka, a család, a párkapcsolat, vagy az önmegvalósítás területére egyaránt. Lehet, hogy a kényelmünkrõl, vagy életünk eddig "megszokott menetérõl" kell egy radikális döntéssel lemondanunk " valami fontosabbért, valami szentségesért cserébe.

Egy dolgot azonban tudni kell. A Plútó esetében nincs középút. Nincs kompromisszum. A Plútó jelszava: Csak radikálisan csinálhatjátok! Nem alkuszom!- Vagy, ahogy csodálatos asztrozófia tanárom mondaná: No kecmec.
Tehát most nem lehet megúszásra játszani. Mert ha ti magatok, önként nem viszitek végig életetek radikális átértékelését, akkor majd Fentrõl elvégzik helyettetek, de akkor már Õk döntik el, mit kell elvenni, mi az, amire Égi szemszögbõl nézve már NINCS szükségetek.
Akkor a Plútó és a Szaturnusz együttes energiája egyszerûen elveszi, ami nem érték. Radikálisan. És ez jobban fog fájni, mintha ti magatok egy önkéntes áldozattal kézbe véve a sorsotok irányítását átminõsítenétek az életeteket.

Tudom, hogy kemény sorok ezek. De úgy döntöttem, most azzal segítek nektek többet, ha felhívom a figyelmeteket a várható változások súlyára, mert két karma bolygó ilyetén találkozása nehéz energiákat szabadít fel, amit nagyon koncentráltan, tudatosan kell kézben tartani. Viszont azt is tudom, hogy ha mindezt összeszedetten, belsõ önuralommal, a lelki egyensúlyotokból vezérelve élitek meg, akkor életetek egyik legnagyobb MINÕSÉGI EMELKEDÉSÉRE van most lehetõség (fõleg párkapcsolati téren), méghozzá a Szaturnusz segítségével HOSSZÚTÁVON. Azaz mindaz, amit most magas szinten mûködve végig visztek - a tudatosan vállalt áldozat segítségével - "nem ideig-óráig" tart, hanem az elkövetkezõ évtizedeket fogja meghatározni.


folytatása következik
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2045

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
az elõzõ folytatása

Nem csak egy szinttel, de a Plútó szárnyain sok szinttel feljebb léphetünk most az életünkben!

A csodálatos minõségi felemelkedés - az áldás - arra az életterületre fog majd visszaszállni, amivel kapcsolatban az áldozatot meghoztátok. De fel is ajánlhatjátok valaminek az "oltárán" az áldozatot. Például ha egy rossz szokást engedtek el, vagy a húsevésrõl mondotok le, mindezt az áldozatot meghozhatjátok egy szerettetek érdekében is. Az õ egészségéért vagy felemelkedéséért.

Abban a csodálatos, kivételes helyzetben vagyok, hogy közvetlenül tapasztalhattam meg, a saját életemben az áldozat szentségének varázslatos erejét.

Az anyai nagymamám volt kislánykorom óta az Angyal az életemben. Idõs korában is gyönyörû asszony, hatalmas szeretet erõvel, elfogadó lágysággal és makacs kitartással. Különlegesen mély kapcsolat volt köztünk. Olyan erõs szeretet burokkal vett körül egész eletében, ami megóvott minden bajtól és fájdalomtól, amibe a sorsom hívott. Mivel a gimnáziumot nagyon rossz tanulóként végeztem el, így esélyem sem volt elsõre bekerülni a jogi egyetemre, annak ellenére, hogy nagyon akartam és nagyon küzdöttem érte. A szüleim még egy évet adtak: ha ez alatt felvesznek, akkor támogatnak, ha nem, akkor el kell mennem dolgozni és örökre lemondhatok az egyetemi álmaimról. Ezen a nyáron a nagymama váratlanul lebetegedett. Elkezdett szellemileg leépülni, orvosi szakszóval "agylágyulást" kapott. Mivel nem tudta ellátni magát, és már senkit nem ismert meg maga körül, így felhoztuk pestre és az utolsó egy évben velünk lakott, édesanyám ápolta. Pont akkor, amikor én minden szellemi erõmet összeszedve az utolsó esélyemre készültem. A nagymama lelke ekkor döntött úgy: áldozatot hoz értem. Feláldozza Bereniké Oltárán a szellemi erejét, a legnagyobb kincsét, azért, akit a legjobban szeret a világon. Így az Õ szellemi erejének áldozatával készültem fel arra a felvételire, amire korábban mindenki azt mondta, ez lehetetlen lesz, hiszen nincs egyáltalán gimnáziumi hozott pontszámom.
Engem végül maximális pontszámmal vettek fel az egyetemre. A nagymama pedig a tanévkezdés második hónapjában, október elején meghalt. Mert addigra már szent áldozata áldássá vált az én életemben.

Ilyen csodára csak kevesen képesek. A mi családunkban azonban magas a mérce. De kivételesen sok az áldás is.

Tudom, hogy súlyos energiák szállnak a levegõben, komoly feladatok várnak ránk az elkövetkezõ hónapokban. Hiszen a Sors szele és a Karma lehelete együttes erõvel lobogtatja fázósan összehúzott télikabátunk oldalát. Most sokat várnak tõlünk az Égiek. Azt, hogy radikálisan kézbe véve sorsunkat, elrendezzük az értékeket életünkben és hosszútávon is stabil alapokat teremtsünk. Hogy az elengedés áldozatával vállaljuk a nehézségeket is, cserébe elindulva egy csodálatos, minõségi élet felé.
Hogy végre felébresszük magunkban a gyógyító és regeneráló energiák sorsformáló erejét!

Mindemellett (kísérõ hatásként) jövõ héten egy váratlan fordulattal, vagy egy isteni sugallattal megértjük azt, ami a lelkünk legmélyén van. Lelkünk legmélyebb titkai tisztulhatnak le bennünk.


Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe kiváló tanítom, Paksi Zoltán csodálatos, gyógyító hatású meditációs hanganyagát, amelyet a www.asztrozofia.hu oldalról ingyenesen tudtok letölteni ("CD letöltés" menüpont alatt). Hallgatása a mostani energiák magas szintû mûködését segíti elõ, a Plútó és a Kígyótartó csillagkép gyógyító, regeneráló energiáit életre keltve bennetek.

Pár nap múlva következik a folytatás a második résszel.
Szeretettel,
Veres Mónika
2009. november

www.csillagtitkok.eoldal.hu
(forrás: angyalszárny.hu)
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2060

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
FOLYTATÁSA AZ ELÕZÕNEK


Avagy a minõségi felemelkedés korszakalkotó lehetõsége
- Második rész -


A Plútó, az õsi mitológiában Hádész, az alvilág ura. A lélek olyan mélységeit jeleníti meg, ami a mélyben szunnyadva sokszor racionális "szemmel" nézve láthatatlan, mégis leríhatatlanul nagy, világot teremtõ ereje van. És a Plútó (lelki) energiáival mindig egy magasabb szintû világot teremthetünk. A minõségi emelkedést biztosítja az életünkben.

A Szaturnusz szigorú mércéjével szövetségre lépve, ketten együtt, most azt tûzték ki célul, hogy a mélyben szunnyadó lelki energiáinkat a felszínre hozzák, és radikális tanításokkal rávegyenek minket arra, hogy fejet hajtsunk a lélek mélye elõtt, kirakva mindent az életünkbõl, ami nem idõtálló, Örök Érték, vagy ami akadályozza a fejlõdésünket.

Mint írtam korábban is: Nincs középút. A Plútóval nem lehet alkudozni.

Bereniké áldozata is ennek szellemében kell, hogy megszülessen bennetek. Ha áldozatot hoztok, azt radikálisan végig kell vinni. Belsõ lelki elhatározásból. Elszántan és kitartóan.

Jelen sorok írója is meghozta az elengedés áldozatát. Hogy nehéz volt? Igen, rettenetesen. Megszenvedtem keményen. Jó pár átsírt óra van mögöttem. Halogattam is egy darabig a döntést, mielõtt végleg meg tettem volna. Próbáltam kitérni, kibúvókat keresni, vagy "köztes megoldásokat" találni. Alkudoztam. Mindeközben persze a lelkem mélyén végig tisztában voltam a Plútó üzenetével: csak radikálisan! A veszteség maróan fájó érzése mégis újra és újra eltántorított az áldozat meghozatalától.
Végül eszembe jutott, hogy ezt nem tehetem. Tartozom Nektek ennyivel. (És persze önmagamnak is.) Hiszen, hogyan is lehetnék hiteles író, ha csak prédikálok itt, de a saját életemben nem valósítom meg ugyanezt…

Az áldás "és így a minõségi változás " hatását lehet, hogy csak hosszú távon lehet igazán érezni, így elõre szólok, szükség lesz a türelmetekre!

A Szaturnusz a Szûz csillagkép múlt lábánál lép teremtõ fényszögbe a Plútóval, tehát eljött az ideje, hogy a múlton tovább lépjünk - ezúttal végleg! Amit õsszel (vagy az elmúlt években) esetleg nem végeztünk el, azt most radikálisan végig kell vinnünk. Ez lehet egy kapcsolaton, egy "megrekedt" élethelyzeten, egy múltból cipelt rossz tulajdonságunkon, egy régi félelmünkön, vagy egy régi lelki sebünkön való továbblépés.

Eljött tehát az ideje, hogy ami értéktelen önmagunkban (és például egy régóta "cipelt" félelem-gát az!), azt most radikálisan kitegyük, mert az új, magasabb szintû korszakba már nem vihetjük tovább magunkkal. Minden olyan belsõ lelki terhünkön tovább kell lépnünk, ami lehúzó erejével gátolta a kiteljesedésünket, így a boldogságunkat.

Mindehhez az Örök Tudásból kell merítenünk. Ez a Tudás segít az értékelésben. Csak hunyjátok le a szemeteket, és belülre figyelve merítsetek a Kehely csillagkép erejébõl a számvetéshez és a tovább lépés döntéséhez.

Most az a kérdés, fel tudunk-e nõni a feladathoz? Vagy megúszásra játszva továbbra is kitérünk a sorsunk elõl? Ha kitérünk, ezek az energiák összeroppanthatnak minket, hiszen a radikális változás ideje mindenképpen bekövetkezik, de akkor az életünk olyanná válik, a Sors tengerén, mint egy hatalmas viharba került, kiszolgáltatott pici hajó, vitorlák nélkül. Ha magas szinten akarjuk megélni ezeket a hónapokat, akkor mi uraljuk a vihart és ne hagyjuk, hogy a vihar utaljon minket. Mert nem mindegy. Akkor bontsuk ki a felelõsségvállalás vitorláját, fogjuk ki a szelet, és a Plútó hurrikán erejét fordítsuk a saját javunkra!

folytatása a következõben
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 8 hónapja ezelőtt #2061

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
folytatása az elõzõnek

Lehet, hogy azt fogjátok megélni a következõ hónapokban, hogy folyton az idõ "szorításába" kerültök. Állandóan rohantok, még sem jut idõtök semmire. Ennek az oka, hogy rá kényszerítenek minket az Égiek, hogy radikálisan kipucoljunk az életünkbõl mindent, ami nem érték! Nagyon egyszerû módszerrel: nem lesz rá idõnk. Hiszen a Szaturnusz az Idõ Ura. Így a plútói radikalizmussal karöltve szó szerint "elveszi az idõnket" attól, ami már nem fontos nekünk, ami nem szükséges a fejlõdésünkhöz - vagy esetleg kifejezetten akadályozza azt. Tehát az idõ lesz az iránytû a kezetekben! Figyeljétek meg, mi az, amire egyáltalán nem jut idõtök (bármennyire is szeretnétek vagy próbálnátok)? Na, pont attól kell most végleg megválnotok. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy csak az igazán lényeges dolgokra koncentráljatok, arra, ami valóban FONTOS. Arra viszont minõségi idõt fordítsatok!

Most hatalmas dolgokat lehet MEGTEREMTENI! Akár munkában, akár párkapcsolati téren, akár anyagiakban, akár a kreatív alkotó tevékenységek terén.

Azonban felhívom a figyelmeteket, hogy hosszú folyamatra kell készülni. A hatás egészen 2010. márciusig eltart tehát a minõségi átalakulás elvégzésére most majdnem öt hónapunk van. Ráadásul az Égiek 2010. január végén újraismételtetik velünk a novemberi eseményeket (vagy belsõ lelki átalakulásokat). Természetesen akkor Ti ezt még a novemberinél is magasabb szinten fogjátok majd megélni, hiszen addigra már a most lezajlódó radikális változásoknak köszönhetõen még elõrébb fogtok járni a belsõ lelki fejlõdés minõségi emelkedést biztosító útján. Tudom, hogy így lesz.

A több hónapos folyamat alatt mindvégig figyeljetek arra oda, hogy a felmerülõ nehézségeket vagy radikális fordulatokat pozitív fejlõdésként tudatosítsátok és éljétek meg, folyamatosan kézben tartva az energiákat. Annak fényében, hogy a Kehely csillagkép energiáival "dolgoztok", megteremtve ezáltal életetekben az örök érvényû alapokat. Az Örök Értékek Szentségét. (Ennyiben ez a folyamat már lehet, hogy a dimenzióváltás idõszakát készíti elõ, hiszen most radikálisan és véglegesen kipakolunk az életünkbõl mindent, ami NEM igazi érték , hogy a jövõt (az új korszakot) már az idõtálló, stabil minõségre és az Örök Szeretetre építsük fel.)

Szeretném, ha tudnátok, hogy ennek a két bolygónak az ereje a legnagyobb csodára képes! Bármit elérhettek, bármit átminõsíthettek általa az életetekben! Valóban kézzel fogható teremtõ- és varázserõ van most a kezetekben! Kézzel fogható gyógyító erõ! Így mindenki, aki súlyos betegségekkel küzdött mostanában, az most segítségül hívhatja a Kígyótartó csillagkép gyógyító és a Plútó regeneráló erejének együttes hatását, és tudatos ráhangolódással, meditációval, radikális életmódváltással, gyógynövények alkalmazásával most MEGGYÓGYUL.
De ezt nem adják ingyen. Kemény munka lesz vele. Nektek azonban a titok ott van a kezetekben: az önkéntes áldozat szentséges felemelõ ereje.

(Újra ajánlom figyelmetekbe Paksi Zoltán gyógyító hatású, csodálatos meditációs CD-jét, melyet a www.asztrozofia.hu oldalról ingyen letölthettek.)

Fegyelmezetten és tudatosan kell megélni a következõ hónapokat. Rendezni kell önmagunkat. Belülrõl. Rendezni kell a kapcsolatainkat, a lehúzó élethelyzeteinket. Radikálisan. Át kell értékelni életünk bizonyos területeit. Mi az, ami pótolható (vagy akadályozó, hátráltató)? Mindattól most radikálisan meg kell válnunk. Ami pedig pótolhatatlan - Igaz Kincs - azt meg kell tartanunk.

Szenvedélyes, impulzív energiák fognak a felszínre törni az elkövetkezõ hónapokban (talán ott, ahol nem is sejtenétek), melyeket a szaturnuszi visszafogott lassúság fog mindvégig magas mércéjével szemmel tartani. És ha kell, visszavesz a nagy lendületbõl. A lüktetõ, vad, mélybõl feltörõ, mindent elsöprõ érzelmi energiák, és a megfontolt, bölcs, sokat tapasztalt tudás egymásnak talán ellentmondó, de mégis egymást kiegészítõ hatása együtt jelenik meg életünkben.
Vagyis, a szenvedélyes mély érzelmeink is próbatétel elé kerülnek: ha kiállták az idõ próbáját és örök érvényûnek mutatkoznak - most megvalósulhatnak. A lelkünkbõl feltörõ õrült cselekedeteket az Örök Érték mércéje egyensúlyozza ki.

A Szenvedélyesség hívja most táncba a Racionalitást. A vad forróság és a szent visszafogottság kettõse elvarázsolja a báli tömeget, akik néma tisztelettel fejet hajtanak lüktetõ tangójuk elõtt, hiszen évtizedek óta nem láttak ilyen gyönyörû és különleges párost a sors nagy táncparkettjén.
Szeretettel,
Veres Mónika
2009. november
www.csillagtitkok.eoldal.hu
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.

Felemelkedés folyamatai - eseményei 12 éve 5 hónapja ezelőtt #2364

 • Margit
 • Margit profilkép
 • Nem elérhető
 • Administrator
 • Hozzászólások: 5642
2012 - világvége vagy spirituális felemelkedés?


Húsz éve olyan jelentõs energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhetõ. Az elõrejelzések szerint azonban a változások még nem értek véget. Mi várható öt év múlva?
Az átalakulás célja, hogy a sûrû és kaotikus anyagi létbõl, ahol jelenleg vagyunk, felemelkedjünk a félanyagi létbe, ahol a legnehezebb energiák - úgymint gyûlölet, bosszúszomj, mártíromság, irigység, félelem stb. - nincsenek jelen, vagy legalábbis kezelhetõk.

A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetõpontját. Hogy pontosan mi történik majd, nem tudjuk, mindenesetre nem valószínû, hogy 2012. január 1-jén hirtelen a hetedik mennyországban találjuk magunkat. Ráadásul a felemelkedés - azaz a tudat tágulása és a lélek megtisztítása a nehéz, - "lehúzó energiáktól" nem következik be automatikusan. Bár a fenti változások katalizátorként mûködnek, tennünk is kell a fejlõdésért.

Szabó Judit ezoterikus író, a változásokkal foglalkozó médiumi üzenetek kutatója segített eligazodni a számos kérdést felvetõ témában.
- Hogyan éljük meg a Földön zajló energetikai változásokat a mindennapokban?

- Úgy érezzük, mintha gyorsulna az idõ. Valójában nem az idõ gyorsul, hanem a Földet érõ energiák rezgése emelkedik folyamatosan, aminek hatására egyre csökken az anyag sûrûsége. Ennek a fizikai jele az, hogy gyorsabban mozgunk, illetve érünk el egy másik embert vagy pontot. A szellemi jele pedig az, hogy egyre többször és egyre hamarabb megvalósulnak a gondolataink. Ezért is fontos, hogy figyeljünk rájuk, és tudatosan megfogalmazzuk õket.

- Hogyan befolyásolják ezek a változások a közgondolkodást?

- A közgondolkodásban mindinkább megjelennek a nem materialista nézetek. Virágzik az ezotéria, holott húsz éve még beszélni is alig lehetett róla. Egyre többen választanak valamilyen alternatív gyógymódot a hagyományos orvoslás helyett. Nõ a bioboltok száma, sõt már a nagyáruházakban is kaphatók biotermékek.
- Milyen belsõ átalakulást idéznek elõ a minket érõ magasabb rezgésû energiák
- Fejlõdik a finomérzékelésünk, egyre jobban mûködik az intuíciónk. Tapasztalhatjuk magunkon a belsõ hallás kialakulásának jeleit is: úgy érezzük, mintha belülrõl csiklandoznák a fülünket, vagy hallani véljük a nevünket, holott senki nem szólt hozzánk. Több együttérzést tanúsítunk az állatok iránt, sokan kommunikálunk is velük, ami korábban legalábbis nem volt szokás.

- Ezzel szemben a hétköznapi élet során - az utcán, a tömegközlekedési eszközökön stb. - talán soha nem tapasztaltunk olyan mértékû feszültséget, mint manapság.

- Érezhetõen nõ a feszültség az emberekben. Ez azért van így, mert a bennünk rejlõ "lehúzó" energiák fokozatosan a felszínre kerülnek. Valami új van kialakulóban, amit egyfajta átrendezõdésnek kell megelõznie. A nehéz élmények belsõ feldolgozása mindenkit igénybe vesz, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Emiatt nemcsak feszültebbek, hanem fáradékonyabbak is vagyunk, és többet alszunk. Vannak, akik nem kívánnak élni az emelkedõ energiaszint által nyújtott szellemi fejlõdés lehetõségével. Emiatt õk egyre durvábbak lesznek, egyre több negatív tulajdonságuk nyilvánul meg.
- A felemelkedés egyik feltétele, hogy képesek legyünk felülkerekedni a félelmeinken, és megnyíljunk, aminek a jelenlegi körülmények a legkevésbé sem kedveznek. Mit tehetünk?

folytatása a következõben
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
Utolsó szerkesztés: 3 éve 6 hónapja ezelőtt Írta: Margit.
Téma zárolva.
 • Oldal:
 • 1
 • 2
Oldalmegjelenítési idő: 0.196 másodperc