Jézus a fény

Szia, Vendég
Felhasználói név: Jelszó: Emlékezz rám

A fórum szabályzata

Mivel a vendégkönyvet én kizárólagosan a lappal kapcsolatos vélemény nyilvánításra, hozzászólásokra akarom használni, így ezen a fórumon lehet bõvebben beszélgetni egymással különbözõ témákban, lehet ismerkedni, gondolatokat cserélni és segíteni egymásnak a Jézusi úton való haladásban (de nem a kioktatásban.)
Összességében egy szeretetteljes találkozót szeretnék biztosítani azoknak, akik erre igényt tartanak. Legyen ez a fórum a „szeretet és a béke szigete”.

Meg szeretnék kérni minden kedves fórum látogatót, hogy ebben a fórumban csak a Jézusi tanítással kapcsolatos témákban, a szeretet hatáskörén belül vegyenek részt. Ezen a fórumon ide nem illõ szavak használatát, valamint egymás irritálását, a harag, az ellenségeskedés, a gyûlöletkeltés gondolatait nem fogadom. (aki ilyen gondolatokkal jött azt szeretném megkérni, hogy keressen másik fórumot)
Itt kizárólagosan a szeretet, a megértés, a békesség, a jóindulat és a segítõszándékkal kapcsolatos írásokat fogom a fórumban megjelentetni. Minden egyéb rosszindulatú megjegyzéseket, egymás kritizálását és nem ide való témákat törlök.
Köszönöm a megértéseteket.
2008.08.09.
Szeretettel:
Margit
Oldalmegjelenítési idő: 0.070 másodperc