Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#6039
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5072
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 hónapja, 1 hete  
.

2020.március 24-i Újhold a Kosban felkészíti a lelkünket az új kezdetekre és utakra.


Az állatövi jegyek többsége számára változással teli időszak következik. Az Újhold reménnyel, hittel és erővel teli új kezdeteket készít elő a számunkra. Minden rendben lesz.

Az Újhold a Kosban március 24-én nagyszerű alkalom az új vágyak kifejezésére, a fontos változások és választások számára, amelyek segítenek, hogy úgy élhessük az életünket, ahogy szeretnénk. A Kos az állatöv első jegye, és az Újhold jelzi egy új havi ciklus kezdetét; tehát erőteljes energiák vesznek körül az új kezdethez.

2020-ban a Kos Újhold éppen március 24-ére esik, néhány nappal az elmúlt időszak hatalmas kozmikus eseményeinek sorozata után, beleértve a tavaszi nap-éj egyenlőséget, a Jupiter és a Mars együttállását és a Vízöntőbe belépő Szaturnuszt.

Mindezek az energiák már intenzív hullámokat küldenek az Univerzumba, az Újhold felfokozza ezeket, és hozzáadja saját energiáját is.
A csillagok azt tanácsolják, hogy figyeljünk érzelmeinkre

Ez egy energiákkal telített időszak, és megtörténhet, hogy olyan érzések sorozatát észleljük, amelyeket nehezen tudunk azonosítani. Nagyon fontos, hogy türelmet tanuljunk, figyeljünk oda az érzelmi állapotunkra, és próbáljuk meg türelemmel kezelni mindazt, ami történik.

Ez nem a legmegfelelőbb időszak a nagyobb szakmai változásokhoz - ehelyett tanácsos a magánéletünkre összpontosítanunk, próbáljunk odafigyelni a lelkünk gyógyulására, az érzéseinkre és a kapcsolatainkra.
Figyeljünk oda az elme, a test és a lélek kapcsolatára is

Lehetséges, hogy gondoskodnunk kell azokról az emberekről, akik fontosak a számunkra, vagy több szeretettel kell táplálnunk a lelkünket, mint általában.

Nehéz időszak ez mindenki számára, ezért fontos, hogy minden szempontból vigyázzunk magunkra: elménkre, testünkre, lelkünkre egyaránt. Szánjunk rá időt, hogy a múlt sérülései begyógyulhassanak, szeressük magunkat feltétel nélkül, fogadjuk el a hibáinkat, tanuljunk belőlük és lépjünk tovább.

https://filantropikum.com/a-marcius-24-i-ujhold-a-kosban-felkesziti-a-lelkunket-az-uj-kezdetekre-es-utakra/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.03.24 21:47 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#6060
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5072
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 hónapja, 1 hete  
.


2020. Április 23. Újhold - ErőforrásainkBízom benne, hogy a jelen időszak Számodra is elhozza a megújulást! Bármennyire nehéznek is látod az elmúlt heteket, tudd, hogy valami rendkívüli van kialakulóban. Talán a múltban nem voltál elég fontos Önmagad számára, és most végre ráérzel, hogy ezen érdemes változtatni!

Az áprilisi újhold a családi energiák megújulását (is) hordozza magában. Ha az elmúlt időszakban dolgoztál a múltad elfogadásán, és egyre kevesebb teher húzza vissza lelkedet, akkor észre fogod venni, hogy egyre pozitívabb irányt vesz életed.

A tavasz mindig a megújulás időszaka. A tavaszban ott van a lehetőség. A tavasz felpezsdíti a szunnyadó energiákat, és cselekvésre késztet. Az idei március, április és május lehetőséget ad arra, hogy visszatalálj IGAZ önvalódhoz. Ahhoz a bölcs lélekhez, aki akkor voltál, mielőtt megmondták, kinek kellene lenned. Végre van időd magadra. Végre van időd befelé figyelni.. Ráérezni, mire vágysz igazán!
Nagyon fontos, hogy az ember tisztában legyen önmagával. Lehet, hogy gyermekkorodban rosszul mérték fel az igényeid, és még most sem tudod, mitől lehetnél boldog. Amikor sírtál, megetettek… Pedig csak egy ölelésre vágytál… szeretetre..

Még most is azt várod, hogy jöjjön valaki, aki boldoggá tesz.. Hogy megtaláld álmaid munkáját, és az majd örömmel tölt el.. Várod, hogy édesapád azt mondja: -Büszke vagyok rád Fiam/Lányom! Még most is másoktól teszed függővé a saját boldogságod. Közben fogalmad sincs arról, mire vágysz igazán. Elégedetlen vagy, és hangoztatod, hogy égi segítőid nem állnak melléd.. Rajtad nem segít senki. De honnan tudná bárki, mitől vagy boldog, amikor még te magad sem tudod? A segítők akkor tudnak utat nyitni, ha tisztában vagy vele, merre tartasz. Ezt senki nem mondja meg helyetted… Senki más nem tudhatja.

Itt az idő, hogy kipróbálj olyan dolgokat, amikre mindig is vágytál. Tedd meg, amit eddig nem mertél. Énekelj, táncolj, rajzolj, tanulj meg bármit… Menj arra, amerre a szíved húz. Ha nem lépsz, mindig egyhelyben maradsz. Ha nem próbálod ki, nem tudod meg sosem, hozzád tartozik-e az adott dolog. Nem tudod meg, emeli-e a rezgéseid, boldogság érzéseket ébreszt-e benned…

Légy tisztában azzal, mire vágysz, majd kérd határozottan a segítséget. Így köszöntenek majd be a csodák életedbe.
Egyetlen dolog van, ami fizikai szinten elkezdi oldani a blokkjaidat, a tehetetlenséget, ez pedig a cselekvés. Hidd el, rossz döntés nem létezik! Az egyetlen, ami teljesen megrekeszti a fejlődésed és boldogtalanságban tart, ha nem döntesz és nem lépsz előre. Mindegy, milyen irányba, csak indulj meg végre! Ha menet közben rájössz, hogy másfelé kell menni, akkor hozhatsz egy másik döntést. Ez ilyen egyszerű.
Ha cselekszel és nem adod meg magad a lehúzó érzéseknek, akkor elkezded gyógyítani őket. Ha képes vagy továbblépni, azt jelenti, hogy egyre inkább befogadod azt az energiát, amit a családból kapsz. Azt jelenti, hogy nem otthon nyalogatod a sebeid, hanem hajlandó vagy nyitni a gyógyulás felé.
Használd ki az újhold megújító energiáit, és lépj ki végre a megszokás kapuján! Hagyd magad mögött a múlt fájdalmait, és ha visszanézel, úgy tekints rájuk, mint bölcs tanítókra, akik segitettek, hogy azzá válj, aki mára lettél.

És ne feledd! A JÖVŐ AZOKÉ, AKIK MOST KÉPESEK ÚJRATERVEZNI AZ ÉLETÜKET!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat