Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#5917
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4947
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 hónapja, 1 hete  
.

Január 10. Telihold: A 2020-as év első nagy asztrális eseménye!


A Telihold a legtöbb emberre hatással van, azonban a január 10-i Rák jegyében kialakuló Telihold azokra is kiemelkedő hatással lesz, akik eddig csak legyintettek az egész témára. Érdemes ezen a napon sokkal óvatosabbnak és megértőbbnek lenni, másokkal és önmagunkkal is. A Telihold január 10-én este 20:22-kor teljesedik ki.

Ha nem lenne elég a Hold energetikai hatása, érdemes azt is tudni, hogy a Nap a Bak jegyében jár, így ez is feszültséget és türelmetlenséget idézhet elő. Lelkileg sokkal érzékenyebbek leszünk, mindenre azonnal reagálunk, és igen erős lelki kötelékek alakulhatnak ki ebben az időszakban. Ne próbáljuk visszafogni magunk, inkább hallgassunk a szívünk szavára, és adjuk át magunk a jóleső érzéseknek. Ne pazaroljuk az energiánkat arra, hogy elnyomjuk az érzéseinket, inkább adjunk hangot mind a negatív, mind pedig a pozitív érzéseknek.

https://filantropikum.com/januar-10-telihold-a-2020-as-ev-elso-nagy-asztralis-esemenye/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5933
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4947
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 hónapja  
.


2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuper holdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kék holdnak is szemtanúi lehetünk!


Most, hogy végre megérkezett a sokak által várt 2020-as év, egyre több kérdés merül fel, hogy vajon mit tartogat számunkra az új évtized? Vajon jobb dolgokra számíthatunk-e? Vajon kegyesebbek lesznek-e hozzánk a fentiek a múlt esztendőkhöz képest?

Egyelőre ezek a kérdések még jó darabig megválaszolatlanul maradnak, de azt már tudjuk, hogy a 2020-as év asztrológiai szempontból egy igen mozgalmas évnek ígérkezik.

Ebben az évben összesen 13 teliholdra számíthatunk, ami 13 nagyszerű lehetőséget tartogat számunkra, mivel ezek az égi események telis-tele lesznek nagyszerű és gyümölcsöző energiahullámokkal.

Ha tovább vizsgálódunk az égi történések között, akkor azt is meg kell említenünk, hogy e közül a 13 telihold közül 3 szuper hold lesz, és 1 kék hold. A telihold látványa már önmagában is megbabonázó, de a szuper hold az egy teljességével magával ragadó égi jelenség.

A szuper hold akkor fordul elő, amikor a Hold a saját pályáján keringve a lehető legközelebb kerül a Földhöz. Így a Hold sokkal fényesebbnek és nagyobbnak tűnik a fekete égbolton, mint általában egy telihold alkalmával. A kék hold, nevével ellentétben nem tündököl kékes színekben. Kék holdnak a naptári hónap alatt másodszor előforduló teliholdat nevezzük, ez azt jelenti, hogy ha egy hónapban két teliholdra számíthatunk, akkor a második a kék hold nevet viseli majd.

2020 teliholdjai a következő dátumokon köszöntenek ránk:

január 10.
február 9.
március 9. az év első szuper holdja
április 8. az év második szuper holdja
május 7. az év harmadik, és egyben utolsó szuper holdja
június 5.
július 5.
augusztus 3.
szeptember 2.
október 1.
október 31.
november 30.
december 30.

És ha már beszéltünk a teliholdakról, akkor a holdfogyatkozásokról is elárulunk néhány információt, mivel ezen égi folyamatoknak is erőteljes hatásai vannak. 2020-ban 4 holdfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi, méghozzá egész pontosan január 10-én, június 5-én, július 5-én és november 30-án. Szerencsére eléggé szét vannak szórva a potenciális holdfogyatkozások időpontjai, így az év minden szakaszában élvezhetjük az ezen folyamatokból származó rezgéseket.

Amint láthatjuk, 2020 asztrológiai szempontból egy igencsak eseménydús évnek ígérkezik, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint figyelemmel követni az egyes égi eseményekhez kapcsolódó előrejelzéseket, jó tanácsokat, jellemzéseket, annak érdekében, hogy a lehető legjobban élhessük meg az égi történések időszakait. Sok érzelmi változás, súrlódás, konfliktus vár ránk, ezért mindig tartsuk szem előtt az adott időszak energiáinak szándékait, és azokhoz mérten cselekedjünk és éljük a mindennapjainkat.

https://filantropikum.com/2020-ban-13-telihold-var-rank-amelybol-3-szuperholdnak-igerkezik-sot-meg-osz-tajekan-egy-kekholdnak-is-szemtanui-lehetunk/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.01.15 18:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5948
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4947
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 3 hete, 6 napja  
.2020.Január 24. Újhold a Vízöntő jegyében - Változásokra számíthatsz a jövődben!


Január 24-én Újhold alakul ki a Vízöntő csillagjegyben, ami mindig valami újdonságot tartogat, egy új emberrel ismerkedhetünk meg, új tulajdonságunkra derülhet fény, amely teljesen új megvilágításba helyezi a világszemléletünket, életmódunkat.

Az Újhold a következő időszakban felerősíti az individuális energiákat, a találékonyságot, a jövővel kapcsolatos kérdéseket, illetve a fizikai gyógyulást, lelki regenerálódást.

Ezen égi jelenség arra hívja fel a figyelmünket, hogy mennyire fontos a kommunikáció ahhoz, hogy az emberi kapcsolatok megfelelően tudjanak működni. És mivel a Vízöntő csillagjegy kerül most a főszerepbe, elsősorban azok az energiák érvényesülnek most, amelyek az említett zodiákusra jellemző, így az önzetlenség, az emberek iránti szeretet, az őszinteség, az ösztönös gondolkodás, illetve a nagylelkűség.

A következő időszak alkalmas lesz arra, hogy az elménket lecsillapítsuk, kissé befelé figyeljünk, és a spirituális fejlődésre összpontosítsunk. Induljunk el egy lelki felfedező útra, ahol közelebb tudunk kerülni az igazi önmagunkhoz, tisztába tudjuk tenni a gondolatainkat, és a megérzésünkre hallgatva számunkra kedvező döntéseket tudjunk hozni.

Mihály arkangyal azt tanácsolja számunkra, hogy lehetőségeink szerint vegyük észre a pozitív dolgokat, változásokat, a negatívakra, ha nem muszáj, ne figyeljünk, viszont a rossz, ártó energiákat árasztó emberektől óvakodjunk, ha lehet, tartsuk távol tőlük magunkat.

Az Újhold azt üzeni számunkra, hogy összpontosítsunk a személyes szabadságunk kialakítására, annak megvédésére, mert ez jelenthet garanciát arra, hogy a következő periódusban jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Nem szabad megfeledkezni az álmokról sem, fektessünk energiát és időt azok megvalósítására, alakítsuk ki saját életterünket, ízlésvilágunkat, erősítsük meg a hitrendszerünket, illetve a társas kapcsolatainkat, mert ezáltal sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

Legyünk mindig figyelmesek, és a kínálkozó lehetőségeket igyekezzünk minél jobban kihasználni.

https://filantropikum.com/januar-24-ujhold-a-vizonto-jegyeben-valtozasokra-szamithatsz-a-jovodben/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.01.23 21:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5969
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4947
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 hete, 6 napja  
.

2020.Február 9. Telihold - A félelem elengedése a szeretet erejével


Mély és erőteljes energiákkal indult az újév, melynek nem titkolt célja, szembesülni legmélyebb félelmeinkkel. A történések által lehetőséget kapunk ledobni láncainkat, és megszabadulni a régen hurcolt, nyomasztó érzésektől.
Ha félünk az elengedéstől, akkor olyan helyzetek teremtődnek, amiben kénytelenek vagyunk szembenézni valakinek vagy valaminek az elvesztésével.
Ha félünk a változástól, akkor rajtunk kívül álló oknál fogva rákényszerít az élet a továbblépésre.
És így tovább...

A februári telihold nagy erővel érkezik, és elkezd felkészíteni az idei év feladataira. Ha januárban hajlandóak voltunk lezárni és elengedni a tavalyi év eseményeit, akkor rengeteg új lehetőség érkezhet életünkbe.
A telihold bátorságot is hoz magával. Meghozhatunk olyan döntéseket, amik hatással lesznek a jövőnkre. Pl: új karrier beindítása, külföldi utazás, költözés, továbblépés, új párkapcsolat, gyermekvállalás, tanulás, stb…

Sok ember új életre kel, ha képes megtanulni a leckéket, amiket az év eleji szélsőségek hordoztak számára.
Most pillanatok alatt lehet regenerálódni, töltődni, gyógyulni. Semmi mást nem kell tenned, mint döntéseket hozni.
Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg magadtól: - Amire készülök, amit teszek, az vajon közelebb visz a céljaimhoz? Közelebb visz a döntésem ahhoz az élethez, amit szeretnék élni?
Ha "igen" a válaszod, ne habozz megtenni! Érezned kell, hogy végre te irányítod az életed! Megnyugszik a lelked és magabiztos leszel.

Hidd el, bármi megjelenik az életedben, mind te teremtetted! Minden történés ajándékára, felismerésére szükséged van. Ha túl drasztikus, azért van, mert korábban nem akartad észrevenni a tanításokat!

Nemsokára itt a tavasz, kivirágoznak az érzelmek, de előtte még el kell engednünk a régit... Azt, amelyiket már annyira megszoktad, hogy talán nem is tudod, hogy boldogtalanságban tart. Légy őszinte magadhoz, és engedj el mindent, ami korlátoz a szabadságodban. Engedd el, ami/aki miatt nem vagy önmagad.

Találd meg a belső békét, és azt fogod észrevenni, hogy nyugalom van az egész világban.

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat