Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#4454
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve, 5 hónapja  
.


Fogyj a Hold erejévelA többi égitesthez hasonlóan a Holdnak is gravitációs erőtere van. A női szervezetre különösen nagy hatással bír, ezért érdemes a fogyókúrát is a holdálláshoz igazítani.

Újholdtól a teliholdig
Növekvő Hold

A testünk befogad, felépít és energiát gyűjt.
Minden tápanyag, amit ekkor juttatunk a szervezetünkbe, kétszeresen hat. Ez sajnos rossz hír a diéta szempontjából, hisz ez az időszak segíti a súlygyarapodást, és fokozza az egészségtelen élelmiszerek utáni vágyat. Ugyanakkor előnyödre is fordíthatod ezt a hatást, hiszen a vitaminok most jobban beépülnek a szervezetedbe.
Lassan, rendszeres fogyassz el kis adagokat, és tartsd meg az önkontrollt. Végezz súlyzós gyakorlatokat!
Fogyó Holdnál könnyebb leküzdeni a kilókat!


Telihold
Ideális a böjtölésre.


A Nap által teljesen megvilágított Hold zavart, feszültséget kelt. A böjtre alkalmas napon a szervezetbe hatékonyan épülnek be a vitaminok és az ásványi anyagok, ezért ezen a napon különösen fontos az egészséges táplálkozás! Mivel holdtöltekor erős vágyat érzünk, hogy a feszültségünket az evéssel vezessük el, fontos, hogy könnyen emészthető ételeket válasszunk. A fogyókúrát a teliholdat követő 1-2 napon belül kezdd el.
Az erős izommunka ekkor csak megterheli a szervezetet, ezért könnyedebb mozgásformákat válassz!Teliholdtól az újholdig

Fogyó Hold

Salaktalanít, mozgásra ösztönöz.
Ebben a fázisban a hízásra hajlamosak torkosabbak lehetnek. Mivel ilyenkor frissek vagyunk, és több az energiánk, ráadásul jó a szervezet energiafelhasználása, könnyebb megszabadulni a felesleges kilóktól. Amikor a Hold C-betűt formál, fogyassz könnyű ételeket, és igyál meg naponta 2-3 liter ásványvizet.
A kitartást igénylő mozgásformák ajánlottak ilyenkor!

Újhold

Az újrakezdés lehetőségét jelenti.

Ezen a napon a szervezet méregtelenítési készsége a legerősebb, ezért ha újholdkor egy napig böjtölünk, azzal megelőzhetjük a betegségek kialakulását. A salak és a méreganyagok gyorsan távoznak a szervezetből, és a tudat fogékonnyá válik az újrakezdésre.
https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/fogyj-hold-erejevel/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.02.06 19:02 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4490
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve, 3 hónapja  
.MÁRCIUS 31 - TELIHOLD: A "NEHÉZ" KAPCSOLATOK ELENGEDÉSE


A telihold időszaka mindig elengedésre késztet bennünket.

Ilyenkor felerősödik bennünk az igény az újra. Ám az, hogy valami új, nem jelenti azt, hogy fájdalommentes. Főként most, amikor a hetekben az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe.
Az élet gyors megoldásokat kínál, gyors lezárásokra kényszerít. Olyan helyzetek teremtődnek, amikben tisztán láthatod, ki az, akit ideje elengedni.

Azon embertársaidnak, akik fájdalmas perceidben most nincsenek melletted, esetleg visszautasítanak, nincs helyük az életedben.
A szituációk most folyamatosan jönnek, melyekből lemérheted, kivel hogyan állsz. Akiknek csak akkor hiányzol, amikor szükségük van Rád, és azzal, hogy Rád nyomják problémáikat, elszívják az energiád, ints most búcsút. Hamar kiderül Számodra, kinek nincs már helye az életedben.

A karmikus baráti kapcsolatok nagyrésze már lezáródott. Ne ragaszkodj egyikhez sem, azoknak az embereknek adj helyet, akik úgy fogadnak el, ahogy vagy, és kölcsönösségen alapul a barátságotok. Az egyoldalú, alárendelt-fölérendelt kapcsolatoknak vége. Elég drasztikus történésekkel adják tudtodra, hogy ennél sokkal többre kell becsülni magad. Tiszteld, szeresd azt a lényt, aki Te vagy! A hamis- és érdekkapcsolatok ideje lejárt.

Lehet, hogy sok emberben csalódsz mostanában. Viselkedésük egyre harsogóbban mutatja, mi az, ami eddig a kapcsolatot jellemezte. Ezzel könnyítik meg a felismerést és az elengedést.
Most sok embernek a párját is el kell engednie, mert visszatartja a fejlődésben. Hidd el, egyedül gyorsabban megjárja az útját. Előbb felzárkózik, ha elengeded a kezét. Higgy benne, hogy egyedül is képes rá, hiszen azért vállalta.

Ezzel nem arra bíztatlak, hogy add be a válópert, de ha évek óta vagy boldogtalan és a párod nem hajlandó a változásra és a fejlődésre, azaz nem tudtok együtt haladni, ne félj továbblépni.

Egyre több pár talál egymásra, egyre többen élnek harmóniában, békében, szeretetben.

Azokat az embereket, akik a szeretet nevében próbálják megmondani, mit tégy, akik Rád akarják erőszakolni nézeteiket, messzire kerüld el. Senki más nem tudhatja, mi a jó Neked, csak Te!

Aki fennhéjázva hírdeti az igazságot, és más emberekről lekicsinylően nyilatkozik (sok spirituális "tanító"t említhetnék), mind sötét ösvényen járnak. Aki könnyű megváltást ígér, mind tévútra visz. Aki azt hiszi, nála van az igazság, és tudja, mi a jó Neked, hatalmas egója vezérli.

Aki bánt, megaláz, megszégyenít, nem vállal fel, nem őszinte, hátbaszúr, irigy, féltékeny, annak nincs helye az életedben. A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyújtod a fényt magadban. Aki ezzel ellentétesen cselekszik, mint a sötétségbe visz.
Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy a sárból kiemeld őket, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni.
Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni. A döntés a Tiéd!

Csodás napokat kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
http://elozoeletek.blogspot.hu/2018/03/marcius-31-telihold-nehez-kapcsolatok.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4514
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve, 2 hónapja  
.


2018. Április 30. TELIHOLD: Az elengedések éjszakájaAz elmúlt időszak megmutatta nekünk elég tisztán, hogy kik azok az emberek, akiknek helyük van az életünkben. Ha úgy érzed, a ragaszkodásod rabságban tart, használd fel a telihold erejét az elengedésre.

Ha valakivel eltávolodtatok egymástól, az szinte biztos, hogy nem tudja megadni azt, amire a lelked vágyik. Mindennek oka van, ezt ne feledd! Ha megtanulod becsülni az érzéseid, ha többé nem alázkodsz meg és egyenrangú partnernek tekinted magad, akkor a másik ember ezt sugározza vissza feléd: tisztelni és becsülni fog.
Sokszor az élet azért válassza szét a párokat, hogy meggyógyítsák saját sebesült lelküket, és a kapcsolatot egy magasabb szintre emelve együtt folytassák a megkezdett utat. Hiszen amíg sebzett a lelketek, addig bántjátok egymást.

Fogadd el a helyzetet, bármi is vesz körül. Fogadd be az új lehetőségeket, és ne félj elengedni a régit. Helyet kell biztosítani az újnak minden területen. És tanuld meg végre, hogy az életben az egyetlen biztos dolog a változás maga! Ha együtt haladsz az áramlással, és nem makacsul ellenállsz, akkor felfedezed, mekkora csodák várnak Rád!

Ezt a napot fordítsd arra, hogy meghatározd magadban, milyen újdonságokat szeretnél beengedni az életedbe.

Légy tisztában azzal, milyen változásokra van szükséged, hogy azzá válj, aki mindig szerettél volna lenni. Szeretnél belefogni egy új vállalkozásba? Itt az ideje bátornak lenni! Senki másra ne hallgass, mint szíved szavára! Bízz magadban végre!

Magányos vagy, és társra vágysz? Tisztában vagy vele, mi az, ami boldoggá tenne? Ha tudod végre kimondani, könnyebben segítenek Neked az égi segítőid. Fogalmazd meg, mitől szárnyal a lelked.

Ne félj a költözéstől, a munkahelyváltástól, egy új karrier beindításától. A bátorság mindig kifizetődő. Arra bíztatlak, merj hinni a megérzéseidnek! Tudd, hogy bármiből képes vagy kigyógyítani magad. Bármilyen helyzet megoldható, ha követed szíved szavát! Arra kérlek, változtass!! Változtass azon, ami nem okoz örömöt az életedben. Változtass azon, ami lehúz, ami visszatart! Változtass azon, ami a mélybe taszít és elhiteti Veled, hogy nem vagy elég jó. Változtass mindenen, ami nem engedi, hogy ÖNMAGAD légy!

Ha befogadod a változást végre, elengeded a méltatlan helyzeteket, biztos vagyok abban, hogy rövidesen Rád köszönt a boldogság érzése!

Kellemes változást kívánok Nektek!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
http://elozoeletek.blogspot.hu/2018/04/aprilis-30-telihold-az-elengedesek.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4524
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve, 2 hónapja  
.

2018. Május 15. Újhold: Építsd újra az önértékelésed


Eseménydús hónapokat tudhatunk magunk mögött, melyek célja főként az önértékelésünk újraépítése volt, emberi kapcsolataink rendezésén keresztül.

Megmérettetésre kerültek a barátságok, a párkapcsolatok, és családi kapcsolataink is. Felszínre jöttek a múlt sérelmei, és a régihez hasonló eseményekkel kellett újra szembesülnünk, hogy lelkünk mélyéből előássuk az egykoron elraktározott fájdalmakat.

Ennek célja az, hogy most ne visszanyelve, szőnyeg alá seperve, a neheztelés terhét magunkkal cipelve folytassuk utunkat, hanem tiszta kommunkációval, kiállva magunkért, megbocsátva, és begyógyítva a régi sebeket.

A konfliktusok felszínre jötte azt eredményezte, hogy ha két fejlett, magas érzelmi intelligenciájú ember találkozott, akkor sikerült tiszta vizet önteni a pohárba. Békével a szívükben, megbocsátva egymásnak a régmúlt sérelmeit, a kapcsolatot egy magasabb szintre tudták emelni, ahol már nem a játszmák játszák a főszerepet.

Azonban vannak emberek, akik a szeretetre is gyűlölettel válaszoltak. Ők azok, akiknek a jövőben talán nincs helyük az életedben. Értékelned kell. Újraértékelned - De tudd: az energiák kiegyenlítéséhez elég vagy Te is. Ha a Te szívedben nincs harag, gyűlölet a másik felé, akkor teljesen mindegy, ő hogyan reagál, semmilyen hatással nem lesz az életedre. A Te feladatod csak az, hogy elengedd és lépj tovább!

Sokkal stabilabb, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolatok születnek majd, és egyre inkább azt fogjuk érezni, hogy visszavesszük az irányítást saját életünk felett.

Az érzelmi konfliktusok fizikai szinten is tisztulnak, éppen ezért elég sok testi tünettel szembesülhetünk ezekben a hetekben. Sőt, egyre súlyosabbnak tűnő fájdalmak, félelmek uralkodhatnak el rajtunk, elég gyakoriak a pánikszerű reakciók.

De mélyen belül érezzük, hogy valami a végéhez közeledik. A karmikus kapcsolatok egyre inkább eltűnnek. Azon emberek, akik megkeserítették az utóbbi időszakban az életünket, visszavonulnak.

Elég nagy volt az utóbbi időben a bizonytalanság párkapcsolati téren. Amennyire jelen van életedben a magabiztosság, annyira van jelen kapcsolatodban is. Adj most egy kis időt magadnak. Adj egy kis időt a másiknak is! Ennek az időszaknak a rendeltetése az, hogy a saját portádat rendbetedd! Utána párkapcsolati energiák is kitisztulnak majd! Türelem!

Minden karmikus kapcsolati tisztulás felkavarja az érzelmeket, ezért elég gyakoriak lehetnek a rémálmok, az éjszakai, semmiből előtörő félelmek.

Tudom, hogy lerágott csontnak tűnik, de addig nem tudsz stabilitást teremteni, míg nem tanulsz meg kiállni magadért, és nem tanulsz meg megbocsátani, elengedni, elfogadni.

Az újhold energiái tökéletesen alkalmasak arra, hogy eldöntsd: újraépíted saját önbecsülésed. Teljesen mindegy, honnan jöttél, a lényeg az, hová tartasz. Nem számít, milyen körülmények között nőttél fel, hány éves vagy, és egyedül élsz-e vagy párkapcsolatban. A lényeget a szíved rejti. Ha tudod, hogy hová tartasz, semmi nem állhat az utadba. Ha visszavonhatatlan döntések születnek Benned, az Univerzum ennek megfelelően rendeződik át, és megteremti azokat a lehetőségeket, melyekkel valóra válthatod az álmaid!

Kellemes napokat kívánok Nektek, békét és nyugalmat a szívekbe!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
http://elozoeletek.blogspot.hu/2018/05/majus-15-ujhold-epitsd-ujra-az.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.05.13 22:53 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4533
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve, 1 hónapja  
.


2018.Június 13: Újhold az Ikrek jegyében


Az Ikrek jegyében születő újhold esélyt ad az újrakezdésre!

Az Ikrek jegyében születő újhold az Ikrek-témáira hívja fel a figyelmünket: a kapcsolódásra, a kommunikációra, a szellemi kérdésekre, az intellektuális kiteljesedésre. Egyéni élethelyzettől függ, hogy miben nyilvánul ez meg, mi okoz nekünk nehézséget.


Érdemes tehát végiggondolni az újhold ideje alatt, hogy az életünkben hol nincs egyensúly, min kell változtatnunk - most minden ilyenfajta törekvésünk sikeres lesz!

Próbáljunk gondolatilag ráhangolódni erre a bolygóállásra, és a pozitív érzések erősítésével, a sérelmek lezárásával segítsük lelki fejlődésünket! Békésebbek, derűsebbek leszünk a következő napokban, koncentráljunk az élet örömeire!

https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/junius-13-ujhold-az-ikrek-jegyeben/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.06.12 20:31 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4538
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve  
.


2018. JÚNIUS 28. TELIHOLD: A PRÓBATÉTELEK IDŐSZAKA


Ha szétnézel magad körül, tapasztalhatod, milyen enerváltak az emberek. Sokszor értelmetlennek tűnik minden, sok esetben még mi is teher vagyunk önmagunk számára.
Fáradt a lélek, diszharmóniában van a külvilággal. Bele van fásulva a hétköznapokba, nincs ami töltse. Igyekszünk a boldogság forrására lelni, de elég nehezen sikerül. Az ember aludna, pihenne egész nap, ha lehet, egyedül.

Emellett szabadulnak fel a régi sérelmek, emiatt alakulhatnak ki feszült viszonyok. Sokszor nem is a másikra haragszunk, hanem önmagunkra, de próbáljuk valakire rávetíteni.

Éjszaka is erőteljes tisztulásban vagyunk, ez többféle képen megnyilvánulhat: vagy állandóan aludnánk, vagy álmatlanságban szenvedünk. Gyakoriak a rémálmok és a szürreális képzelgések.

Sokan küzdenek pánikrohamokkal, lehet egy állandó feszítés a mellkasban, szívfájdalmak, nehézlégzés, tompa fejfájás, szédülés.

Észre fogod venni, hogy azon embertársaid, akik más rezgésszinten vannak, mint Te, egész egyszerűen "kirakják" magukat az életedből. Az elkeseredett emberek orvul támadhatnak Rád, ha nem tudják kezelni az indulataikat. Az élet megteremti most azokat a szituációkat, amik vízválasztók lehetnek a kapcsolatokban.

Ez a nyár a próbatételek időszaka. Érezheted, hogy feszegetik a határaidat. Nincs ok elkeseredni, hiszen most megtalálhatod a saját erődet és megtapasztalhatod, hogy képes vagy bármire! Feltéve, ha nem adod meg magad a nehézségeknek.

És hidd el, erre óriási szükség van, hiszen az álmaid várnak Rád, és a megvalósításukhoz kitartásra, bátorságra és erőre van szükség. Azt pedig megadja Neked ez az időszak.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
http://elozoeletek.blogspot.com/2018/06/junius-28-telihold-probatetelek-idoszaka.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat