Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#5549
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 10 hónapja, 1 hete  
.


2019. Szeptember 14. Telihold: Beteljesíteni egy küldetést.


A héten különleges energiájú napok követik egymást, így bőven van okunk, hogy időt teremtsünk önmagunkkal foglalkozni.
Péntek 13 mindig a nagy változás lehetőségét hordozza magában. A tizanhármas szám szinte mindig a döntésre bíztat. Mindenki életében van egy olyan terület, amivel nagyon nehezen boldogul. De hidd el, Rajtad múlik minden. Az Önmagadon való munka hosszú út. Azonban ha nem mész rajta végig, mindig egyhelyben maradsz. Tudom, hogy fáj, és legszívesebben elmenekülnél. Úgy érzed, már nem bírod, minden energiád felemészti, ahogy harcolsz önmagaddal.

Arra kérlek, ha valahol fáj, ha megaláznak, büntetnek, bántanak, onnan állj fel, és sétálj tovább. Minden Érted történik. Kérlek, tanulj belőle és lépj előre. Szeretettel zárd le a múltat, ne szenvedj tovább. Küldj szeretet azok felé, akik bántottak, megaláztak, becsaptak, és még mindig támadnak Téged. Ne támadj vissza, mert a harcnak sosem lesz vége! Ugyanakkor arra bíztatlak, hogy állj ki magadért! Itt az idő! Az eddigi életedről is csak Te döntöttél. Bármikor, bárhol felálhattál volna, ahol ülve maradtál, és fordítva. Senkit nem hibáztathatsz, hiszen minden a Te döntéseden múlt. Ne érezd áldozatnak magad, hiszen embertársaid csak megmutatják, hol van munka magadon.

Hidd el, ennek az időszaknak a rendeltetése az, hogy megismerd Önmagad. Hogy felfedezd, ki is vagy valójában, honnan jöttél, és hová tartasz. Hogy kiegyenlíts minden számlát, és megtanulj igazán élni.
A fájdalom mindig segít a jelenben maradni. Az utóbbi időben elfelejtettük az igazán fontos dolgokat. Ha állandóan a múlton rágódunk, vagy a jövő miatt aggódunk, akkor elszalasztjuk a jelent. Ezért érzékeljük olyan gyorsnak az idő haladtát. Fontos most megtanulni a jelenben élni.
Ha dolgozol, légy ott teljes figyelmeddel. Ha a pároddal töltöd az időd, semmi másra ne figyelj. Ha sportolsz, koncentrálj magadra. Ha mosogatsz, ha autót vezetsz, ha az erdőben sétálsz, ne azon gondolkodj, másnap vajon mi fog történni Veled. Az aggódás felemészti az energiakészleted.

Ugyanakkor arra kérlek, ne söpörd a szőnyeg alá az érzéseidet. Ha bántottak, éld meg a fájdalmat. Vállald fel a szenvedést. Ha nem teszed, esélyed sincs megfejteni, mit akar tanítani Neked a helyzet. Ne játszd el, hogy minden rendben, ha a lelked ezer sebből vérzik. Ha nem veszel tudomást érzéseidről, újra meg újra bevonzod azokat a helyzeteket, melyek előhozzák ezt a fájdalmat.

Attól még a másik ember nem rossz, hogy másként érez vagy gondolkodik. Tükörként mutatjátok egymásnak a palástolni vágyott igazságot. De hidd el, ha értékrendeket különböző, és szenvedtek egymástól, nincs értelme a folytatásnak.
Tudom, hogy félelmetesnek tűnik az egyedüllét, de sokkal fájdalmasabb leélni az életedet egy olyan helyzetben, ami méltatlan Hozzád. Sokkal fájdalmasabb valaki mellett lenni, akihez nem tartozol.

És hidd el, nem az egyedüllét rémít meg. Attól félsz, hogy nem vagy elég szerethető. Attól félsz, hogy nem leszel fontos. Attól rettegsz, hogy pótolható vagy. Pedig nem így van. Ez egy sérülés lelked mélyén, melyet társaid csak erősítettek Benned. Megaláztak, megcsaltak, bántottak azért, hogy végre meggyógyítsd az érzéseidet önmagad felé. Valójában arra kapcsolódtak rá, ami lelked legmélyén lapul. Az igazság az, hogy Te nem szereted magad és hiszed, hogy nem jár Neked a boldogság. A karmikus kapcsolatoknak ez a lényege. Szembesítjük egymást, és kiegyenlítjük, amit a múltból magunkkal hoztunk.

Egyetlen feladatod az, hogy saját érzéseid meggyógyítsd, és önmagadban is kerek, egész légy. Ne hiányból kelljen melléd valaki. Addig nem fogod azt a társat bevonzani, aki önmagadért szeret. Addig csupán a játszmák világában létezel. Ez fordítva nem működik.

És hidd el, nagy kiváltság egyedül lenni. A mai világban egy rendkívül gyors fejlődést tesz lehetővé. Ez nem egyenlő a magánnyal. Sokkal gyorsabb a tisztulás, előbb megjárjuk a mélyégeket, és kerülünk harmóniába az Univerzummal.

Rájövünk, hogy egyedül vagyunk a világban, minden látszólagos "problémánk" és örömünk forrása mi magunk vagyunk, így a megoldás is Rajtunk áll. Megtapasztaljuk a határainkat, rájövünk, milyen erősek vagyunk valójában. Megérezzük azt, hogy milyen szeretettel a szívükben létezni. S észrevesszük, hogy amint "bent", úgy "kint" is. A világ visszatükrözi érzéseinket. Ha szeretet van bennünk, a szeretetet vesszük észre a külvilágban. Ha tele vagyunk félelmekkel, ha csatázunk, csak a harcot látjuk magunk körül.

Hidd el, minden jár Neked, amire vágysz. Amint megtalálod önmagad a világban, a világ is Rád talál. Felbukkannak azok az emberek, akik segítenek tovább. Ráérzel majd, merre kell menned, mit kell csinálnod. Nem okoz majd gondot abból keresni a kenyered, ami örömmel tölti meg szíved.

Megkapod a családot, a párt, akire mindig vágytál. És hidd el, nem mese, hogy létezik. Ugyanúgy vár Rád, ahogy Te vágyakozol utána. De míg telve vagy keserűséggel, nincs hely a szívedben a szeretetnek. El kell engedned a múltat ahhoz, hogy a jövő be tudjon lépni. Megérdemled a legjobbat mindenből.

Péntek 13 legyen a Te napod! Legyen az a nap, amire ha visszatekintesz, el tudd mondani, hogy pont ekkor indultál el azon az úton, amely végül elvezetett önmagadhoz.

Majd a 14-i telihold fényében engedd el, amire nincs szükséged. Mondd ki, mely félelmeidet szeretnéd szélnek ereszteni, hogy elég bátor lehess a küldetésed beteljesítéséhez. Most nem az életfeladatodról beszélek, hanem a jelen időszak karmikus feladatairól. Szerintem pontosan tudod, mi a jelened küldetése. Amire készülsz jóideje. Talán régóta tervezed, hogy rálépsz az útra. De eddig visszatartott a Benned lévő sok fájdalom, és a múlt sérülései. Leláncolt a sok önbüntetés. Hiszen ha beteljesíted ezt a küldetést, beléphetsz a boldogság kapuján. Ezt tisztán tudod. Eddig mégsem léptél.

Hogy mindenki megjárja-e az utat? NEM! Mindenki megkapja, amire vágyik? NEM! Amíg nem vagy tudatos, nem azt kapod, amit akarsz, hanem amire szükséged van. Minden akkor fog megérkezni, amikor megértél rá, és értékelni, becsülni tudod olyannyira, hogy megtartsd hosszú távon. Már nem fogod elveszíteni, hiszen előtte megtapasztaltad, milyen nélküle élni. Becsülöd, mert megtapasztaltad az ellenpólust. Ezért van szükség a látszólag rossz élményekre.

Nem fogja mindenki az utat megjárni, de a jó hír, hogy ezt Te döntöd el. Vállalod a fájdalmakat és szembenézel a félelmeiddel, vagy hagyod, hogy tovább sodorjon az ár. Nincs messze a fény, de végig kell menni a sötét alagúton. Hidd el, hogy megéri, hiszen a végén ott vár boldog és tökéletes önmagad, a harmonikus és békés életed!

Még ha rendkívül fájdalmas és leterhelő is az első pár nap, biztos vagyok abban, hogy rövidesen sokkal jobban érezzük magnunkat. Óriási hitet és erőt merítünk Önmagunkból, amivel a hegyeket is meg tudjuk mozgatni.
Érezz rá és indulj meg a jelen küldetésed felé! Hidd el végre, hogy megérdemled a jutalmát! Én tudom!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5552
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 10 hónapja  
.
Péntek 13-án érkezik a Telihold: ritka ezoterikus jelenségnek lehetünk tanúi.


Hamarosan ritka ezoterikus jelenségnek lehetünk tanúi: szeptemberben péntek 13-ára esik a holdtölte, melynek energiái segítségünkre lesznek abban, hogy leszámoljunk félelmeinkkel!

Míg a legtöbb helyen szeptember 14-én érkezik meg a holdtölte, addig ugyebár az időzónák, és az időeltolódás miatt néhány ember számára már 13-án észlelhető lesz. Ez a fajta eltolódás nem csak az időérzékünket tréfálhatja meg, de sok más érdekességet is tartogat.

A babonásak, most különösen izgalmas időszak elé néznek, ugyanis nem elég, hogy 13-a péntekre esik (ami már önmagában is sok emberben feszültséget kelt), hanem még a holdtölte energiái is ekkorra csúcsosodnak ki. Utoljára 2014. június 13-án volt példa arra, hogy a holdtölte és a péntek 13. egybeesett, de nem kell megijedni, mondjuk is, hogy ez a két esemény hogyan befolyásolja egymást, és bennünket is.

Ez a holdtölte különös energiákkal bír, ugyanis most a szeptember végi holdtölte fog lejátszódni, ami messzemenőleg a legjelentőségteljesebb holdtölte az év során. Ez a telihold van a legszorosabb kapcsolatban az őszi nap-éj egyenlőséggel, ugyanis régen az őszpont és a holdtölte közötti periódusban szüretelték és gyűjtötték be a kész terményeket.

Most különösen kedvező időszaknak örvendhetnek a gazdák, hiszen a közelgő telihold energiái és fénye lehetőséget kínál, hogy a betakarítást és a termények begyűjtése előtti nagyobb feladatokat kellő kitartással végezzék el.

A Hold rögtön napnyugta után jön fel, ami akár 50 perccel is kitolhatja a szürkületet, így több idejük jut a feladatok elvégzésére. Például szeptember 12-14 között miután a Nap lenyugodott, a Hold átlagosan 27 perccel képes tovább világosságot biztosítani.

Mivel ennek a holdtöltének az energiái meglehetősen intenzívek lesznek, első hallásra rossznak tűnhet, hogy pont péntek 13.-ra esik, de nem kell aggódni. Igaz, hogy félelmetesnek tűnik, de ez a titokzatos időpont pozitív változásra serkent. Erőt ad, hogy leszámoljunk az év eddigi folyamán felgyülemlett problémákkal, és segít, hogy kicsit közelebb kerüljünk önmagunkhoz és a természethez.

https://filantropikum.com/pentek-13-an-erkezik-a-telihold-ritka-ezoterikus-jelensegnek-lehetunk-tanui/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5596
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 9 hónapja, 3 hete  
.

2019.Szeptember 28-án a Újhold alakul a Mérleg jegyében! Készülj fel a karmikus változásokra!


Magyar idő szerint 20 óra 30 perckor, szeptember 28-án a Mérleg jegyében Újhold alakul ki, ezzel megnyitva egy sor olyan utat, amelyek elvezetnek azokhoz a lehetőségekhez, amelyekkel ha élünk, sokkal gazdagabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Apropó kiegyensúlyozottság: azért olyan fontos időszak, mert ez az Újhold a Mérleg jegyében jön létre, amely csillagjegy nagyon híres arról, hogy életét képes egyensúlyban tartani, így most lehetőségünk nyílik nekünk is, hogy összhangba hozzuk a szakmai, illetve a magánéletünket.

Ez az Újhold viszont változásokat idézhet elő a karmánkban azzal, hogy új dolgok felfedezésére, megélésére ösztönöz, ezáltal segítve abban, hogy megismerjük a korlátainkat, és túl tudjunk lépni rajtuk. Fontos viszont kihangsúlyozni, hogy nem szabad semmit erőltetni, hanem hagyni kell, hogy a dolgok egy ideig maguktól rendeződjenek, így könnyebben elkerülhetőek a munkahelyi, magánéleti konfliktusok.

Az Univerzum keze mindent irányít, ezért nem kell semmitől megijedni, pánikba esni, mert az élet a normális kerékvágásban halad, és csodás pillanatok várnak mindenkire.

Most a Mérleg hatására mindenki önbizalma megerősödik, javul a kommunikáció színvonala, türelmesebbek megértőbbek leszünk, és könnyebben rálelünk a lelki békénkre, belső nyugalmunkra is.

Ez a mostani égi jelenség kedvez a meghitt, őszinte beszélgetéseknek, így most mindenki átbeszélheti a párjával, gyerekével a problémákat, és egy közös megoldás is körvonalazódni fog, mert az Univerzum minden lehetőséget biztosít a sikerre. Fordítsunk hátat a múltnak, bocsássunk meg önmagunknak, az általunk elkövetett hibák miatt, mert az életben csodaszép dolgok is vannak, és ezekre érdemes hangsúlyt fektetni.

Ha valaki szingli, és még nem talált párra, ez a mostani Újhold felerősíti azokat az energiákat, amelyek kedveznek a romantikus pillanatoknak, a meghitt együttléteknek, ismerkedéseknek, így az is megtörténhet, hogy egy mostani randevú annyira jól sikerül, hogy jövőben akár lagzira is sor kerülhet.


forrás:https://filantropikum.com/szeptember-28-an-a-ujhold-alakul-a-merleg-jegyeben-keszulj-fel-a-karmikus-valtozasokra/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5640
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 9 hónapja, 1 hete  
.

2019.Október 13. Telihold a Kosban! Rejtett érzelmek törnek a felszínre!


Az október 13-i Telihold nagyon sok új energiát hoz felszínre, olyanokat, amelyekkel eddig nem szembesültünk még. Egyszerre lehetnek meglepőek és ijesztőek, de bármilyen hatást is váltsanak ki, szembe kell nézünk a kihívásokkal, és el kell fogadnunk a változásokat.

A Telihold a Kosban lehetőséget kínál arra, hogy keményebben dolgozzunk, az ebben az időszakban elkezdett munka pedig igen eredményes lesz. Ez a Telihold sok változást fog hozni az életünkbe, egyesek számára nagyon pozitív lesz ez az időszak, de vannak, akik negatív érzésekkel kell megküzdjenek előbb a kiteljesedés előtt.

Sokkal érzelmesebbek leszünk, mint általában véve eddig, erős belső konfliktusokkal kell megküzdenünk, és ez kívülről is meglátszik rajtunk. Lehetséges, hogy nagyon kellemetlenül fogjuk érezni magunkat ebben az időszakban, de érdemes összeszorított foggal kibírni, hiszen minden küzdelem a siker felé vezet. Előtérbe kerül intuitív oldalunk, a nagy drámák végeztével pedig mindannyian sokkal erősebbek leszünk.

Olyan érzelmek kerülnek felszínre, melyeket inkább el szerettünk volna eddig rejteni, de most bizonyos felső erők arra fognak kényszeríteni, hogy megbirkózzunk a démonainkkal. Nagyon fontos a kitartás ebben az időszakban!

A Telihold hatására egy teljesen új arcát ismerhetjük meg az embereknek, fény derül arra, hogy ki az, aki eddig manipulált, aki féltékeny sikereinkre, vagy ki az, aki rosszindulatú pletykákat terjeszt.

Ha engedjük, hogy a dolgok maguktól alakuljanak, és nem akarunk mindent irányítani, akkor a lehető legjobb fordulatok fognak bekövetkezni az életünkben. Használjuk ki a nagy esélyeket! Most megszabadulhatunk a rossz szokásainktól, érzelmeink pozitív irányba alakulhatnak, a párkapcsolatban a legfontosabb a nyitottság és az őszinteség. A kölcsönös tisztelet és megértés sikeres üzleti partnerséget eredményezhet.

A színfalak mögött igen erőteljes energiák hatnak most, de értsük meg, hogy mindez a saját fejlődésünk érdekében történik.

https://filantropikum.com/oktober-13-telihold-a-kosban-rejtett-erzelmek-tornek-a-felszinre/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.10.12 19:55 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5706
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 8 hónapja, 1 hete  
.

2019. November 12. Telihold a Bika csillagjegyben!
Megnyílik a bőség kapuja, a rejtett vágyak beteljesülhetnek!


A novemberi Telihold a Bika csillagjegyben különleges energiákat tartogat mindenki számára! Megújul a belső erőnk, ezáltal pedig lehetőségünk lesz arra, hogy minden eddigi vágyunkat teljesítsük! Meg fogjuk érezni azt az erőt, amely által egy új világot teremthetünk, olyat, amelyre mindig is vágytunk!

Ez a Telihold olyan lesz, mint egy asztrális lengéscsillapító, célja, hogy kiegyensúlyozza a negatív rezgéseket és elakadásokat. A november 11. (11:11) amúgy egy igen különleges nap ebben a hónapban, utat kapunk a saját kreatív, teremtő erőnk felszabadításához, és ezt a november 12-i Telihold csak még inkább felerősíti. Végre ismét átvehetjük az irányítást a saját életünk felett, végre megmutathatjuk azt, amiben a legjobbak vagyunk. Ez a Telihold bőséget vonz az életünkbe, és rátalálunk arra a motivációra, amely segítségével lépni fogunk, és megnyílnak a cselekvő energiák.

Megérezzük a korlátainkat, rá fogunk jönni, hogy mi az a pont, ameddig még nyugodtan elmehetünk, de a korlátok által egyben a lehetőségek útja is megnyílik. Érzelmileg sokkal kiegyensúlyozottabbak leszünk, és könnyebben elfogadjuk azokat a dolgokat, amelyektől eddig kiborultunk.

Hajlandóak leszünk az együttműködésre, türelmesebbek leszünk, ezekben a napokban a kommunikáció is gördülékenyebb lesz. A váratlan helyzetekben könnyedén feltaláljuk magunkat, nem esünk kétségbe a nehezebb pillanatokban sem.

Fontos döntések előtt mindig bízzunk az ösztöneinkben, lehetséges, hogy a családdal vagy párkapcsolatos problémákkal kell megküzdenünk. Késztetést fogunk érezni arra, hogy meglátogassuk a rég nem látott rokonainkat, több időt töltsünk a szeretteinkkel.

Hajlamosabbak leszünk az érzelmek kimutatására, rá fogunk jönni, hogy az igazi feltöltődést csak a szeretteink körében kaphatjuk meg. Most könnyedén megszabadulhatunk a káros szokásainktól, de ha egy nem kívánatos kapcsolatot szeretnénk megszakítani, most azt is zökkenőmentesebben megtehetjük!

Figyeljünk jobban az egészségünkre, főleg a nyaki területtel kapcsolatos betegségektől óvjuk magunkat. Mozogjunk, táplálkozzunk egészségesen, védjük szervezetünket a stressztől, hiszen ez a pajzsmirigyünk egészségét is kockáztatja!

https://filantropikum.com/november-12-telihold-a-bika-csillagjegyben-megnyilik-a-boseg-kapuja-a-rejtett-vagyak-beteljesulhetnek/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.11.12 17:23 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5708
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 8 hónapja  
.


2019. NOVEMBER 12. TELIHOLD - ELENGEDNI AZ ELMÚLÁS FÉLELMÉT


A novemberi telihold már kissé nyugodtabb az októberinél, de még így ébredhet bennünk bőven feszültség.
Az őszi és téli teliholdak környékén jóval többen távoznak a Földről, mert ilyenkor felerősödik az igény a befelé fordulásra, és szembesülünk nagyon régi, feldolgozatlan vagy elfojtott sérüléseinkkel. Vannak, akiknek ez túl sok, és feladják. A körülöttük élők pedig szembesülnek az elfogadás és elengedés leckéjével, ami szintúgy az ősz és a tél "feladatai".

Ha elengedésről beszélünk, akkor az embereknek rögtön összeszorul a gyomruk, és az elmúlás jut eszükbe. Pedig az elengedés az egyik legjobb dolog, ami "történhet" velünk. Az elengedés egy természetes folyamat, amivel együtt megszűnik bennünk a görcsösség, a feszültség.

Az elengedés maga a nyugalom. A béke. A harmónia.
Elengedni nem csak a szeretteinket lehet, hanem a ragaszkodást, a káros szokásokat, a fájdalmakat, vagy akár az elmúlás félelmét.
Azon gondolkodtam, hogy célszerű lenne elengedni az elengedéstől való félelmet is. :)
Tudod, minél többször csinálsz valamit, annál inkább az életed részévé válik, annál könnyebbé válik.

Minél többet gyakorolod az elengedést, annál rutinszerűbb lesz majd. Kezdd kicsiben! Engedd el azokat a dolgokat, amikre nincs szükséged. Dobd ki/ajándékozd el a feleslegessé vált holmikat. Ha még ehhez is ragaszkodsz, akkor lehet, hogy kapaszkodsz mindenhez, ami köt a múlthoz. De vajon miért??

Írd le egy papírra, mi minden van, amit szeretnél elengedni. Ezek lehetnek tárgyak, események, emberek, helyzetek, függőségek, félelmek.
Majd írd le, milyen előnyei vannak Számodra annak, hogy ragaszkodsz hozzá. Utána pedig írd le, milyen hátrányai vannak, hogy ez a valami jelen van az életedben.

Este pedig gyújts egy gyertyát, figyelj egy kicsit befelé.Indítsd el ezt a zenét: https://www.youtube.com/watch?v=EcNUgbKTTSU

Figyelj szívedre és lélegezz jó mélyen. Lásd magad először csecsemőként, ahogy óriási szeretet ölel körbe.
Tudom, lehet, hogy nincsenek emlékképeid. Lehet, hogy sosem volt részed feltétel nélküli szeretetben.

Most akkor is lásd, hogy szerető család vesz körbe. Ott van Veled édesanyád és édesapád. Nem vagy egyedül. Vigyáznak Rád! Ölelnek Téged, mosolyognak Rád! A telihold fénye világít Rátok, és ez a fény beburkolja az egész családot.

A függőségek legtöbbször a szeretet iránti vágyadat mutatják. A benned élő sérült kisgyermek elfogadásra vágyik.

Érezd, ahogy a szíveteken át összekapcsolódsz a szüleiddel és tökéletes biztonságban vagy. TÖKÉLETES BIZTONSÁGBAN VAGY. Nem bánthat senki! Csak fürdőzöl a szeretet ölelésében.

Majd mondd ki akár többször:
Ma elengedem az elengedéstől való félelmeimet. Az elengedés egy természetes folyamat. Béke van a szívemben, a lelkemben. Biztonságban vagyok. Biztonságban vagyok. Elengedem az elmúlás félelmét. Hiszek az isteni gondviselésben. Bízom magamban, bízom az érzéseimben. Elengedem a függőségeimet (sorold fel, mik azok), nincs tovább szükségem az ajándékaikra. Vállalom, aki vagyok! Szeretem magam. Biztonságban vagyok. Biztonságban vagyok.

Lásd, hogy a gyermekkori ÉNed boldog. Lásd felnőni magad. Cseperedsz és egyre boldogabb vagy. Egy egészséges lelkű, boldog felnőtté válsz. Nincs szükséged függőségekre, hiszen szereted magad.
Gondolatban öleld át magad kérlek. Küldj szeretetet önmagad felé.

Érezni fogod, hogy magadra bármikor számíthatsz! Teljesen mindegy, hogy merre sodor az élet, képes vagy megállni a lábadon. Erős vagy, ezt ne feledd! Képes vagy bármire!
Végezd ezt a gyakorlatot, ameddig jól esik, és hagyd, hogy a szíved vezessen!

Doreen Virtue imája is sokat segíthet: "Szeretett Istenem, Szent Lélek és Angyalok!
Tudom, hogy a függőségi vágyak valójában az Isteni szeretet utáni vágyat mutatják. Kérlek, segíts, hogy érezzem, amint betölt a Te örökké jelenlevő szereteted. Kész vagyok elengedni minden félelmet, ami meggátol abban, hogy tudatosan átéljem szeretetedet. Kérlek, tisztíts ki belőlem minden hiedelmet, mintát, érzést, és gondolatot, ami függőségemet okozza. Kérlek, vezess el olyan emberekhez, helyzetekhez, és tapasztalatokhoz, amelyek támogatják azt a vágyamat, hogy függőség nélkül, szabadon éljek. Átnyújtom neked minden függőségemet, és kérek külön Angyalokat, hogy körülvegyenek engem az egészség és béke fehér fényével. Kérlek, segíts nekem most, és mindig. Áldás."

Jó munkát- és kellemes teliholdas estét kívánok!

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.11.12 22:43 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat