Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#5197
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 1 hónapja  
.


2019.05.18. - telihold


4 mód arra, hogy átalakítsd a lelked a májusi Skorpió Telihold ideje alatt

Éld át teljes lelkeddel a Skorpió Telihold hatását! Nagy átalakulásokra számíthatsz!


A Skorpió egy igen markáns behatással érkezik a szombati Teliholddal az életünkbe. Erős késztetést fogunk érezni arra, hogy leássunk a lelkünk legmélyebb bugyraiba, így felszínre kerülhetnek régi elfojtott problémák is. Kellemetlen dolgokkal is szembesülhetünk, de most jobb, ha a menekülés helyett a bátorságot választjuk.

Ha nem vagy hozzászokva a kőkemény igazsághoz, akkor nagyon megviselhet ez az időszak. Az átalakulás legyen bármennyire is eredményes, sosem könnyű. A májusi Teliholdra 18-án kerül sor.

Így készülhetsz fel a Telihold hatására!

1. Hallasd a hangod!

A Telihold arra szólít fel, hogy ne fojtsd magadba a problémáid, mondd el a véleményed, és bátran állj ki az igazadért. Tedd félre a szélsőséges érzelmeket, hiszen azokkal semmit nem érsz el. Gondold át racionálisan és higgadtan, hogy mit is szeretnél, és mondd ki.

2. Próbáld megérteni önmagad

Az elmúlt időszakban az uralkodó Plútó hatására igen nehéz volt megtalálnod önmagaddal a közös hangot. Mondhatni azt is, hogy egy csomó idegesítő tulajdonságot fedeztél fel magadban, melyek már-már utálatot váltottak ki. Most itt az ideje, hogy megértsd és megszeresd önmagad. Jó lélekbúvárkodást!

3. A valódi érzelmek megtalálása


Nem lehetsz mindig önmagad, amikor lobbanékonyságból cselekszel. Próbálj mindig megnyugodni, mielőtt tennél vagy mondanál valamit. Ismerd meg a benned lakó legmélyebb vágyakat, és akkor sokkal jobban fogod szeretni önmagad. Ismerd meg azokat az érzelmeidet is, amelyek a rossz útra irányítanak.

4. Fedezd fel a szeretet hatalmát!

A szeretet csodálatos erővel rendelkezik, csupán észre kell venni, hogy az egész világot meg lehet változtatni általa. Vedd észre azokat a dolgokat, amelyek igazán a hasznodat és a fejlődésedet szolgálják az életben. Fordulj szeretettel mások és önmagad felé. Légy óvatos, hogy mit kívánsz, mert idővel minden kívánságod teljesül.

https://filantropikum.com/4-mod-arra-hogy-atalakitsd-a-lelked-a-majusi-skorpio-telihold-ideje-alatt/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.05.16 20:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5198
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 1 hónapja  
.

2019.május 18-19.: Telihold a Skorpió jegyében! Az erős érzelmek, belső vívódások ideje!


A hétvégi Telihold hatása olyan lesz, mintha a tükörbe néznénk, és egyáltalán nem lesz kellemes, hiszen számos régi problémával, elfojtott dühvel, és rejtett félelemmel fogunk újra szembesülni.

Legfontosabb kapcsolatainkban fognak tükröződni a nem kívánatos érzéseink, szinte elviselhetetlenné válik bizonyos emberekkel a találkozás. Elkerülhetetlen belső vívódások kerülnek előtérbe, és olyan kérdésekre kell választ adnunk, amelyeket eddig magunk elől is rejtegettünk. Nagyon erős lelki és fizikai tünetekkel szembesülhetünk, ezeket a meg nem emésztett dolgok hozzák ki belőlünk.

A Telihold hatására felerősödnek a közeli és távoli kapcsolatok, igen intenzív energiák alakulnak ki. Igazán váratlan dolgok is történhetnek, pl. egy nem várt eljegyzés, vagy szakítás, de nagyobb viták és nézeteltérések is kirobbanhatnak. Ha nehézséget okoznak a döntések, hallgass a szívedre, mert a választ ott fogod megtalálni.

A heves viták is jellemzőek lesznek erre a teliholdas időszakra, leginkább az anyagiak miatt, vagy egy elhallgatott múltbeli esemény miatt alakul ki konfliktus a párkapcsolatokban. Felerősödik az aggodalom, a frusztráció, a kilátástalanság érzése, viszont a Telihold utáni időszak megoldásokat kínál majd a problémáinkra.

Egy igazi felszabadulási időszak következik május 18. után, ha valami lelki nehézséggel küzdöttünk, most megkapjuk a kellő támogatást, hogy ki tudjunk lépni ebből az állapotból. A Skorpióban lévő Telihold lehetőséget nyújt arra is, hogy csatlakozhassunk az Univerzum által felkínált energiákhoz. Csak rajtunk múlik, hogy észrevesszük-e, és ki tudjuk-e használni ezeket a lehetőségeket.

Ne adjuk át magunk a félelmeinknek, frusztrációknak, tegyük félre a negatív gondolatokat, és adjuk át magunkat a fénynek. Vegyük le a maszkot, és végre legyünk hitelesek, mutassuk meg az igazi arcunk, még akkor is, ha "sérti a fény". Rá fogunk jönni, hogy hiába próbálunk menekülni bizonyos dolgok elől, előbb-utóbb úgyis megtalál a sorsunk, és szembesülnünk kell a problémáinkkal.

A május 18-i Telihold arra is lehetőséget ad, hogy megszabaduljunk démonainktól, testi és lelki betegségeinktől. Tisztuljunk meg a negatív gondolatainktól, és fordítsunk nagyobb hangsúlyt az egészséges életmódra. Most minden támogató energiát megkapunk ahhoz, hogy egy egészségesebb életet éljünk, mindez csak rajtunk múlik.

Ha plusz kilóktól szeretnénk megszabadulni, a Telihold utáni időszak kiváló lehetőség a fogyókúra elkezdésére. Megszabadulhatunk a régi karmikus hibáinktól, a szenvedélybetegségektől, és egyensúlyi állapotot hozhatunk létre az életünkben. Itt az ideje egy kicsit ismerkedni az önuralom, és a tudatos életmód fogalmaival.

https://filantropikum.com/majus-18-19-telihold-a-skorpio-jegyeben-az-eros-erzelmek-belso-vivodasok-ideje/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.05.18 18:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5284
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve  
.


2019.06.17. Telihold van Nyilas jegyében.A remény az optimizmus magasan szárnyal, de derűlátásunk ne homályosítsa el a józan gondolkodásunkat. Az utazás, a hit, hogy felfedezzünk valami újat, a kulturális kérdések ilyenkor átlag felett foglalkoztatnak bennünket. Erős kényszer hajt bennünket az intellektuális értelemben vett előre jutásra. A nyughatatlanság és hogy gyakran félvállról vesszük a dolgokat, az is megfigyelhető ez idő tájt.

Ezen a napon a Mars konjunkciót, azaz együttállást alkot a Merkúrral, ilyenkor hajlamosak vagyunk türelmetlenül sietni úti célunk felé, figyelmetlenebbek, kapkodóbbak lehetünk az úttesten vezetés közben az átlagosnál. Kommunikációban kíváncsiak, lelkesek, energikusak, és versenyképesek vagyunk. Nagyon tudjuk élvezni a mentális játékokat, a vitát és a provokatív szópárbajokat. Néha azonban túl intenzíven, esetleg agresszíven fejezzük ki magunkat és nem adunk semmit mások véleményére, ez megnehezíti a többiek dolgát, hogy egészséges párbeszéd alakuljon ki közöttünk. Elménk ilyenkor nagyon energikus, és villámgyors, de fennáll a veszély, hogy meggondolatlanul cselekedjünk.


forrás:https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/het-legfontosabb-bolygoallasai-junius-17-23/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5330
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve  
.

Igen erős energiák lesznek július 2-án. Újhold és Napfogyatkozás hatása lesz érezhető! (Dél Amerikában 19.24-kor)

2019.07.02.

Július 2-án Újhold és Teljes Napfogyatkozás is lesz, és ez a két jelenség kissé fel fogja borzolni az energiákat. Egyáltalán nem mondható harmonikusnak ez az időszak, tele lesz változásokkal, viszont még, ha fel is borul egy kicsit az életed, tudd, hogy a komfortzónából kilépni mindig jó.


A Nap is a Rákban lesz, ezért mindent felforgató döntések fogják jellemezni ezt az időszakot. Ezek a változások leginkább szakmai téren lesznek jellemzőek, de ha épp most adsz el, vagy veszel valamit, esetleg költözöl, akkor is nagyon jó időszakot választottál. Ahhoz, hogy előmozduljon az életed, bizonyos területeken kompromisszumokat kell köss, csak így tudsz megszabadulni az egy helyben toporgástól.

Az Újhold mindig erős késztetést hoz a változásra, megújulásra, most viszont hatványozottabban fogod érezni, hogy ki kell lépni a mókuskerékből. A Rák jegy arra is int, hogy fogyassz minél több vizet, és ne csak akkor, mikor a hőmérő higanyszála már jóval 30 fok fölé emelkedik.

Igen erős érzelmi energiák lesznek jellemzőek július 2-ára, állandó szeretethiánnyal, és bizonyítási vággyal fogsz küzdeni. Erre az új holdfázisra megbocsátás, engedékenység, és nagylelkűség lesz jellemző, ne próbáld elfojtani az érzéseidet.

Készíts terveket!

Az Újhold a legjobb időszak arra, hogy listát készíts azokról a dolgokról, amelyeket meg szeretnél valósítani. Fordulj egy kicsit befele, csendesedj el, és koncentrálj azokra a dolgokra, amelyek igazán fontosak számodra. Ha elég jól figyelsz befele, meg fogod érezni, hogy mit kell tenned a célod elérése érdekében.

Próbálj ki valami újat!


A Napfogyatkozás segítségedre lesz abban, hogy kipróbálj valami új és izgalmas dolgot, amiről eddig csak álmodoztál. Most különösen kreatív és szabad leszel, nagyon könnyen ki tudod fejezni magad. Az új tevékenységek kipróbálása, az új emberek megismerése, és az új élmények fogják jellemezni a július első napjait.

Ne félj!

Az újdonság mindig kíváncsivá tesz, de ezzel egyidőben félelmetes is, de ez természetes. Ne szegje a kedved ez az érzés, légy nyitott az új élményekre, az új lehetőségekre.

https://filantropikum.com/igen-eros-energiak-lesznek-julius-2-an-ujhold-es-napfogyatkozas-hatasa-lesz-erezheto/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.07.02 14:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5371
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 11 hónapja, 3 hete  
.


2019.Július 16 - Holdfogyatkozás és telihold


Az idei nyár próbára tesz mindannyiunkat. Szélsőséges helyzetekkel találjuk szemben magunkat. Természetesen ennek is megvan a maga rendeltetése, de egyre inkább elegük van az embereknek a szenvedésből. Az időjárás folyamatos változása arra késztet bennünket, hogy rugalmasabban kezeljük az életünket.
A napokban különös erő ébred lelkünkben, és végre aktiválhatjuk magunkban a tetterőt.

Olyan dolgoknak látunk neki, melyet eddig halogattunk, vagy féltünk meglépni. Eljött az idő! Érezzük, hogy itt a vége, és kényszerből elengedjük, ami eddig félelemben vagy betegségben tartott.
Az elengedéstől aztán még nagyobb erőre kapunk, és hatalmas dolgokat tudunk véghez vinni.

Minden ember a saját blokkjai elengedésén dolgozik, így szemünkben önzőnek tűnhetnek embertársaink. Legyünk türelmesek, és őszintén ismerjük be, hogy mi is leginkább önmagunkkal vagyunk elfoglalva, és ez így van rendjén.

Minél tisztább a lélek, annál könnyebben párjára talál. Annál előbb megtörténik mindkét részről a felismerés.
Ez az energia annak kedvez, aki nagyrészben megszabadult már a múlt láncaitól, terheitől, és játszmamentesen képes egy kapcsolatban részt venni. Akinek nem a múlt fájdalmai és félelmei irányítják tetteit.

A terhekkel teli lélek előtt még hosszú az út. Ne feledjük, egy másik ember csak a mi érzéseinkre tud rákapcsolódni. A félelmeid olyan partnert vonzanak, aki tovább erősíti Benned őket.

Ha feltételek nélkül szereted magad, a másik is ezt tükrözi vissza.
Egyre többen élnek igazi szeretetben, békében, harmóniában, és számtalan gyermekáldás várható.

A felemelkedés úgy lehetséges, ha vállalod magad, és az őszinteség útját járod. Így gyúlik fény a lelkedben. Aki ezzel ellentétesen cselekszik, mind a sötétségbe visz.
Sosem késő, hogy hátat fordíts ezeknek az embereknek. Nem feladatod, hogy a sárból kiemeld őket, viszont saját magaddal kötelességed ezt megtenni.
Ha benned fény gyúl, azzal meggyújtod a körülötted élők lángját. Így költözik az Univerzumba fényesség. De bárkinek joga van a sötétségben élni. A döntés a Tiéd!

Csodás nyári napokat kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5406
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 11 hónapja, 2 hete  
.

Július 31-én érkezik a Fekete Hold:


Június 31-én érezni fogod a Fekete Hold energiáit! Eluralkodhatnak az indulatok és a káosz!

A Fekete Hold azt jelenti, amikor egy hónap alatt kétszer van Újhold. Legutóbb 2014 márciusában volt erre példa. Július 31-én ritka égi jelenségnek lehetünk tanúi, úgy tartják ilyenkor a sötét erők uralkodnak. Az új kezdet a káosz ideje is lehet, oda kell figyelnünk a bennünk lévő indulatokra.

A jelenség, mivel Hold Föld felöli része teljesen árnyékban van, egyáltalán nem lesz látható, viszont energiái annál inkább érezhetőek lesznek.

A Fekete Hold lelkünk sötét oldalát, a negatív energiákat és gondolatokat testesíti meg, előtérbe kerülhetnek az elfojtott indulatok, felerősödnek a hatalmi játszmák, de a családi és párkapcsolati viták is.

Az erős rezgések lecsendesedése után egy kiegyensúlyozott szakasz veszi kezdetét. Könnyebben tudunk a változásokra összpontosítani, a tervezés és az új iránti vágy fogja uralni egy darabig az életünk. A kezdeti kimerültség után végre újra energikusnak és tettre késznek érezhetjük magunk.

Engedjük el a problémáinkat, próbáljunk lecsendesedni, győzzük le a hivalkodó énünk, és keressük meg a legbelül lakozó nyugalmat. Itt az ideje, hogy megmutassuk a valódi énünket a világnak!

https://filantropikum.com/julius-31-en-erkezik-a-fekete-hold-eluralkodhatnak-az-indulatok-es-a-kaosz/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat