Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#4967
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 4 hónapja  
.2019.Március 6: újhold a Halak jegyében


Ez egy új Hold-ciklus születése. Minden ciklus teljesen új esélyeket rejt magában, és teljesen új kihívásokat hordoz.

Újhold van az égen akkor, ha a két legjobban látható bolygó, a Nap és a Hold, az ég ősi polaritásai szorosan közel állnak egymáshoz.

Ezt persze nem látjuk, mert amikor Újhold van, rejtve van a Hold. Ez egy új Hold-ciklus születése. Minden ciklus teljesen új esélyeket rejt magában, és teljesen új kihívásokat hordoz.
Az Újhold horoszkópja azt mutatja meg nekünk, hogy mire kell, ügyeljünk a következő 28 napban, hogy életünket összhangba tudjuk hozni a kozmikus ritmusokkal. Megmutatja nekünk az erőforrásokat, melyeket ki kellene használnunk ahhoz, hogy boldogságot hozzunk életünkbe.


Minden Újhold egy ígéret: mindig van egy újra kezdés, semminek sem kell úgy maradnia, mint ahogy van, csupán meg kell nyitnunk magunkat az Újhold üzeneteinek.
A Nap mutatja az öntudatunkat, az akaratunkat, a kreativitásunkat. Ahol a Nap ragyog, oda kell a figyelmünket irányítani.

A Hold mutatja a változást, azt ahol, amin változtatni kellene az életünkön.

Jelen esetben az Újhold a Halak jegyében áll, amely a 12. a sorban az Állatövön, mondhatjuk úgy is, hogy a mundán " vagyis a világi " horoszkóp 12. háza, avagy sorsterülete.

A 12. ház mindig kapcsolatos olyan dolgokkal, ami tilos, vagy titkolni kell, avagy helytelen, káros. A 12. ház egészségház is, amely ezt jelzi, hogy a helytelen dolgok, szokások, amelyeket itt művelünk, egyszer akár egészségügyi problémákat is okozhatnak.
Amikor a Újhold van a Halak jegyében, lehetőséget kapunk arra, hogy a számunkra kedvezőtlen, vagy káros dolgoktól, cselekedetektől, szenvedélyektől megszabaduljunk.


forrás: https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/marcius-6-ujhold-halak-jegyeben/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.06 21:42 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5013
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 3 hónapja  
.


Fontos égi jelenségek várhatók: Március 20-21-én Napéjegyenlőség és Telihold lesz a Mérlegben


Hamarosan olyan energiák kerítenek hatalmukba, amelyek felerősítik a belső motivációnkat, határozottabbak, kitartóbbak leszünk.

Ez két égi jelenségnek köszönhető: március 20-án lesz az a nap, amikor az éjszaka és a nappal egyforma hosszúak lesznek, ezt hívják Napéjegyenlőségnek, majd március 21-én Telihold alakul ki. Ezen égi változások hatására felébred a harmónia iránti vágyakozásunk, megnő a személyes és közösségi belső motivációnk.

A tavaszi Napéjegyenlőséget Európa szerte minden ősi kultúra, civilizáció megünnepelte, hiszen március 20-e után átbillen a nappalok javára a mérleg nyelve, és attól a naptól kezdve egészen júniusig, a nappalok fognak dominálni, hiszen jóval több ideig lesz világosság a bolygó északi féltekéjén, mint sötétség. Ez az újjászületés időszaka lesz.

Március 21-én a Mérleg jegyében a Hold teljesen kikerekedik, ami radikális, de pozitív változásokat fog eredményezni, megváltozhat az élethez, az emberi kapcsolatokhoz, anyagiakhoz való viszonyunk, és új megoldások kidolgozására kényszerülhetünk. De nem kell megijedni, hiszen mindez azt a célt szolgálja, hogy rátaláljunk a harmóniára, és az életünkbe ismét visszatérjen az energia.

De a változás nem fog egykönnyen végbemenni, hiszen kezdetben sok nehézséggel, frusztrációval, elégedetlenséggel találhatjuk szembe magunkat. De minden nehézségből lehet tanulni, tapasztalatot szerezni, hiszen a sikerhez vezető út sokszor buktatókkal, kudarcokkal van kirakva, amiken túl kell jutni.

Március 20-án, a Napéjegyenlőség idején szabaduljunk meg a rossz szokásainktól, gondolatainktól.
https://filantropikum.com/fontos-egi-jelensegek-varhatok-marcius-20-21-en-napejegyenloseg-es-telihold-lesz-a-merlegben/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5016
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 3 hónapja  
.


2019. MÁRCIUS 21. TELIHOLD - A SORSFORDULAT


A márciusi telihold környékén mindannyian számíthatunk sorsfordító változásokra. Elképzelhető, hogy eleinte apró jeleknek tűnnek, majd később jövünk rá, hogy bizony hatással vannak egész jövőnkre.

2012. december 21-én az egész világ várta a csodát. Sokan hitték, hogy rövid idő alatt átalakul a Föld, megemelkedik a rezgésszint és egy sokkal harmonikusabb, boldogabb világban élhetünk.

Már akkor is biztos voltam benne, hogy az emberiség nem érett még meg a változásra. Amíg tele vagyunk félelmekkel, gyűlölettel, fájdalmakkal, csupa alacsony rezgésű érzelemmel, addig lehetetlen egy magasabb rezgésű világban léteznünk. Amíg nem figyelünk oda arra, mivel tápláljuk a testünket, addig folyamatosan húzzuk le magunkat.

Azt gondolom, az elmúlt 6-8 évben volt lehetőségünk felkészülni erre az átalakulásra. A változás szükségszerű, hiszen a föld a régi energiákban már nem tudja fenntartani magát. Megérettünk a megújulásra.

Azok az emberek, akik ebben az időszakban tudatosak voltak, dolgoztak azon, hogy elengedjék a múltat, megváljanak a szenvedésektől, a fájdalmaktól, és sikerült megbocsátaniuk, vagyis nem hordozzák magukkal a múlt batyuit, hirtelen vehet rendkívül jó irányt az életük. Most nagy esély van arra, ha önmagukra találtak, akkor rálelnek a lelkük másik felére, a valódi hivatásukra. Ráéreznek, merre van az útjuk, mit kell tenniük. A teremtés mestereivé válnak.

Az utóbbi időben sokan hagyták el a földet, mert nem bírták elviselni a változásokat, és úgy döntöttek, nem kívánnak részesei lenni az átalakulásnak.
Azt gondolom, hogy most óriási erőre van szükségünk " bátorságra" Hiszen ahhoz, hogy megszülessen az új, el kell engedni a régit. Ez mindig fájdalommal jár. Talán érzed is, hogy amíg azon dolgozol, hogy újrateremtsd önmagad, az élet azon dolgozik, hogy újrateremtse körülőtted a helyzeteket. Leválasztanak Rólad embereket, régi emlékeket és helyzeteket. Aki ragaszkodik a múlthoz, annak "nehezen fog jönni a jövő". Aki beleragad a régi mintákba, az ne várjon mást, mint ami a múltban körbevette. Ha változást szeretnél, változnod kell!

A másik dolog, amire érdemes odafigyelni az, hogyan táplálod a testedet. Azok a táplálékok, amik a régi energiában hasznodra váltak, most egyenesen rombolók lehetnek. Talán érzed is, hogy teljesen mások a tested igényei. Azok a táplálékok, amik erőteljesen földelnek, most elnehezíthetnek, ha a lelked rezgésszintje emelkedik. Ez okozhat gyulladásokat, mozgásszervi fájdalmakat, bőrproblémákat, kiütéseket, viszketést, meggyengítheti a májat, az egész emésztőrendszert.

Itt az idő magasabb rezgésű ételekkel táplálni a fizikai testet (sokkal több friss zöldség és gyümölcs), és észre fogod venni, hogy sokkal tisztábban gondolkozol és érzel, könnyedebb vagy és jobb a közérzeted is. Nem beszélve arról, hogy sokkal gyorsabban tudod meggyógyítani magad.

Ideje letenni minden függőséget és átvenni az irányítást az életed felett. Azt kell megérteni, hogy most minden gondolatod, érzésed, szavad és cselekedeted sokszorosan hat, mint amit eddig megszoktál. Pillanatok alatt teremthetsz poklot vagy áloméletet. A döntés a Tiéd!

Az biztos, hogy az átalakulás megkezdődött. Hogy hogyan tovább? Én sem tudom. Egyenlőre ennyit tudok, hogy ideje megemelni a rezgésszintünket, hogy könnyedén tudjunk létezni a világban. Hogy egészségesek, biztonságot és boldogságot teremtsünk, ne félelmeket és fájdalmakat.

Ne ijedjen meg senki, ha felerősödnek a pánik tünetek, a testi fájdalmak. Ne feledjük, hogy ez is csak egy átmenet. Ha most tudatosak vagyunk, akkor rövidesen azt az életet fogjuk élni, amiről mindig is álmodtunk.

Csodás teremtéseket kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.20 18:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5088
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 3 hónapja  
.

Ma, 2019. április 5-én Újhold alakul ki a Kos jegyében
- Erre hívja fel a figyelmünket!


A Kos jegyében, április 5-én kialakuló Újhold konstruktív energiákat hordoz, felerősítve a mozgásra, cselekvésre való hajlamot, erőket, amely egészen a következő Telihold idejéig, április 19-ig fog tartani.

Ez a mostani Újhold abban segít, hogy jobban és hatékonyabban ki tudjuk használni azokat az energiákat, amelyek a márciusi Szuperhold után maradtak aktívak, és amelyek egészen az április 19-i Teliholdig meg is őrzik az erejüket, így kihasználva ezt az időszakot, fejlődést, növekedést, megújulást érhetünk el az életünkben. Készítsünk terveket, és próbáljuk azokat realista módon véghez vinni, mert ebben fog segíteni most az Újhold és az általa felszabadított energiák.

A következő hetekben törekedjünk arra, hogy feltöltődjünk újra életerővel, találjuk ki azt, hogy mi és ki tesz igazán boldoggá, próbáljunk megszabadulni a rutintól, törjünk ki a monoton életmódból.

A mozgást, a cselekvést a Kos csillagjegy is ösztönözni fogja, akit a Mars bolygó vezérel, így dinamikus periódusra számíthatunk, lelkesedés, lobbanékonyság is jellemezhet bennünket.

A Mars ebben a periódusban az Ikrek jegyében tartózkodik, ami elsősorban változatos, dinamikus, új esemény generálását fogja eredményezni.

Meg kell még említeni azt is, hogy ez a mostani Újhold számos lehetőséget fog tartogatni, amelyeket elsősorban pénzügyi, gazdasági területeken kell kihasználni, de ott vannak a baráti kötelékek is, amelyeket érdemes megerősíteni, szorosabbra fűzni.

A lényeg az, hogy legyünk hálásak, bátrak, bízzunk abban, hogy az Univerzum a kegyeibe fogad, és mindenben támogatni fog, ami a fejlődésünket, gyarapodásunkat szolgálja.

https://filantropikum.com/ma-aprilis-5-en-ujhold-alakul-ki-a-kos-jegyeben-erre-hivja-fel-a-figyelmunket/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.04.05 20:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5125
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 2 hónapja  
.
Az áprilisi Mérlegben kialakuló két Telihold mindent meg fog változtatni.


Figyelem, ritka asztrológiai jelenség következik! Két Telihold fog kialakulni ugyanabban a csillagjegyben!

Az astrostyle.com oldal szerint a Mérleg jegyében két Telihold is ki fog alakulni az elkövetkező periódusban, aminek természetesen lelki hatásai is lesznek, elsősorban az emberi kapcsolatokban, amilyen a párkapcsolat, barátságok, lehet változásokra számítani.

A Mérleg jegy arra ösztönöz, hogy találjuk meg magunkban az egyensúlyt, törekedjünk a belső harmónia megteremtésére, keressük mindenben az igazságot.

Nemrég ért véget az Újhold, amely a Kos jegyében alakult ki, és mivel most kétszeres Teliholdra lehet számítani a Mérleg jegyében, ezen változás hatására felerősödhetnek az újrakezdés energiái.

Természetesen minden új helyzet, kezdet nehéz lehet, időre van szükség ahhoz, hogy kialakuljon minden, de ilyen helyzetben is fontos a nyugalom, a türelem, a belső béke megőrzése, mert ezáltal sokkal könnyebben lehet alkalmazkodni az új környezethez.

forrás:https://filantropikum.com/az-aprilisi-merlegben-kialakulo-ket-telihold-mindent-meg-fog-valtoztatni/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5134
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5130
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 2 hónapja  
.

2019. ÁPRILIS 19. - TELIHOLD: A SÖTÉT ERŐ TÁMADÁSA


Az április 19-i telihold újra óriási erővel csap le ránk. Az emberek nagyrésze bevadul, mert olyan dolgokkal szembesíti az élet, amiket elzárt a múltjából, vagy nem akart vele szembenézni. A tudatlan embereken úrrá lesz a rosszindulat, és hajlamosak meggondolatlanul cselekedni, ami esetleg másnak kárára válik.

Azok az emberek, akik nem kezdtek el felébredni a több ezer éve tartó álomból, most rombolnak, pusztítanak maguk körül. Azok, akik megragadtak a karma világában, a dualitásban, egyre több merényletet követnek el önmaguk ellen. Ezzel természetesen ártanak a körülőttük élőknek is. Telihold környékén a sötét erő támadásban van. Ha azt érzed, hogy védelemre van szükséged, vizualizálj magad köré arany fényt napi kétszer (minimum 12 órát védeni fog). A fény képviselőinek most főként a védelemre kell odafigyelniük. Nehezen is megy a teremtés akkor, amikor azt érzed, hogy támadnak, és minden erőddel azon vagy, hogy védd magad.

Érdemes a napokban a szeretteidre fókuszálni, velük időt tölteni, kikapcsolódni. A szeretet hatalmas ereje mindig legyőzi a sötétet, azt ne feledd. A szeretteid körében erősnek érzed magad. És erős is vagy! Össze kell fogni, és olyan közegben lenni, ahol biztonságban érzed magad!

A napokban hajlamosak vagyunk a kapkodásra, hajlamosak vagyunk összeörni dolgokat, félrelépni (mármint szószerint:)), elesni, mellényúlni, lehorzsolni... Gyakoriak a figyelmetlenségből adódó balesetek. És vigyázni kell az értékeinkre is!

Kitartást és türelmet kívánok Mindenkinek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat