Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#4783
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 6 hónapja  
.2019. januárban egyszerre érkezik a vérhold, a farkashold és a teljes holdfogyatkozás
A január 20-ról 21-re virradó éjjel egészen különleges égi jelenségben lehet majd részünk.Legutoljára 2018 januárjának végén láthattunk olyan különleges és összetett égi jelenséget, amivel az új év első teliholdja ajándékoz majd meg minket. Január 20-ról 21-re virradó éjjel ugyanis egyszerre láthatunk majd szuperholdat, vérholdat, farkasholdat és teljes holdfogyatkozást is az éjszakai égbolton - írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A kivételes égi jelenséget több tényező ritka együttállásának köszönhetjük majd:

A szuperholdat
az okozza, hogy a Hold éppen telihold éjjelén lesz a pályájának azon a pontján, amelyik a legközelebb esik a Földhöz, ezért nagyobbnak tűnik majd a szokásosnál.

Holdfogyatkozás azért lesz, mert a Föld a Hold és a Nap között halad majd el, a bolygónk pedig beárnyékolja a Holdat.

A vérholdat a szuperhold okozza: a Hold azért tűnik majd a naplementéket idéző, vöröses színűnek, mert a nap fénye a Föld légkörének molekuláiról verődik vissza.

Farkashold: az év első hónapjában látható teliholdat hívjuk így.


A jelenség Európa és Afrika nagy részén, valamint Észak-Amerikában lesz teljesen látható.


forrás:https://www.nlcafe.hu/egeszseg/20181229/januarban-egyszerre-erkezik-a-verhold-a-farkas-hold-es-a-teljes-holdfogyatkozas/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.03 18:21 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4789
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 6 hónapja  
.2019. első Újholdja a Bak jegyében áll


Az új esztendőbe fogyó Holdnál léptünk át, amely a Skorpió jegyében állt. Ez a holdállás szerint a "nagy elengedések" időszaka, amely az újév első néhány napjára is jellemző, egészen a vasárnapi Újholdig.

Magában foglalja a bennünket "előrehaladásunkat " már nem szolgáló, meghaladható régi berögzült érzelmeket, az elavult hitvilágot és a teljesített kötelezettségeket egyaránt.

Az újévben január 6.-án, hajnali 02. 28-kor lesz az első Újhold!


A Bak-Újhold az új célkitűzések időszaka


Ez az indulás, az új kezdeteket szimbolizáló Újholddal erősen meghatározza a teljes évet. Most különösen fontosak a népszerű újévi fogadalmak, hiszen a Bak jegye első sorban a célok tudatos kitűzéséről szól! Érdemes tehát időt és kellő körültekintő megfontoltságot szánnunk arra, hogy összeírjuk a számunkra igazán fontos célokat - elősegítve ezzel azok megvalósulását!

A Szaturnusz bolygó által meghatározott Bak földies jegyének az alapja a felelősségtudat, az élet törvényszerűségeinek tisztelete és elfogadása. Korlátainkat és határainkat is megmutatja. Rajtunk múlik, hogy a sors által nyújtott lehetőségeket/feladatokat életünk folyójának medreként, vagy akadályozó gátjaként éljük meg. Ami túl kemény és merev, az hamar eltörik, de stabil tartás nélkül sem élhetünk. Hol hát a mezsgye, és hol vannak a személyes felelősség határai? Mindenkinek magának kell megtalálnia a saját életére vonatkozó válaszait.

Érdekesség, hogy anno " századokkal korábban " voltak olyan korszakok, amikor egyes népcsoportoknál az újesztendő kezdetét is az adott év első Újholdjához igazították. Kínában, és Kelet-Ázsia egyes országaiban pedig " már tavaszköszöntőként " a Holdújév ünnepe idén február 5.-én lesz.

2019. a számmisztika szerint (a számjegyeket összeadva) 12, vagyis 3-as év. A tizenkettes egy paradigmaváltásra szólít fel, amely a korábbiakhoz képest egy új szemléletmód megszületésére késztet. Az így létrejövő hármas szám pedig már az eredményesség, az előrelépés és a bőséges "termés" lehetőségével kecsegtet és biztat is egyszerre. Fontos figyelembe vennünk, hogy a személyes megélések mindig az adott évben esedékes születésnapokhoz köthetőek, vagyis akkor érezhetőek a legintenzívebben az aktuális hatások.

A grafológiában az írásban megjelenő "b-betű" analóg a hármas számmal és a bőséggel. Nézzük meg, hogy hogyan kanyarítjuk, mekkora a "hasa", van-e benne hurok, kitűnik-e a többi betű közül? Ez jól mutatja, hogy hogyan állunk mi magunk a szellemi (hurokrész)- és a fizikai szinten (a betű középső része) megtapasztalható, befogadható javakhoz.

Varju Beáta
grafológus
www.grafomuhely.hu

forrás: https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/2019-elso-ujholdja-bak-jegyeben/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.03 18:19 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4820
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 5 hónapja  
.


2019 január 21: Szuperhold, vérhold, és teljes holdfogyatkozás - A határaink átlépéseA januári telihold brutális energiával érkezik. Napok óta érezni a feszültséget a levegőben.
Rengeteg indulat és sérelem jön fel az emberekben, és sokan nem tudnak mit kezdeni vele.
Rengeteg ember hagyta el a földet az utóbbi hetekben, túl nagy tehernek érezték, ami körbevette őket.
Lusták, enerváltak vagyunk, és olyan helyeken bukkanak fel fájdalmak, amiről azt sem tudtuk, hogy létezik.

Talán Te is tapasztaltad az utóbbi napokban, hogy sokan csak szaladnak lélektelenül egyik pontból a másikba, de egyáltalán nem a jelen pillanatban élnek. Mindent elfelejtenek, kapkodnak az emberek, soknak érzik a terheket, amik körbeveszik őket. Az idő pedig rendkívül gyorsan szalad.
Leginkább fejfájásra, mozgásszervi fájdalmakra, hasi tünetekre panaszkodnak, de gyakori a szorongás, a félelem, a pánik, a homályos látás is.

A Januar 21-i nap óriási fordulatot hozhat bárkinek, aki képes meghatározni magában, merre tart. Aki kijelöli az útirányt, megkapja hozzá a segítséget. Bármi, amire vágysz, és hajlandó vagy tenni érte, szempillantás alatt lehet a Tiéd. De ugyanígy teremtődnek rendkívül gyorsan a kétségbeesett félelmek és a negatív gondolatok is.

Itt az idő, hogy újrateremtsd Önmagad! Hogy kijelöld végre a határaidat és meghatározd, kivé szeretnél válni, milyen életet akarsz teremteni, amiben jól érzed magad!
Ha nem jelölöd ki az irányt, és nem alakítod át a gondolataidat, a régi sérült érzéseid teremtik majd meg a jövődet, ami valljuk be, nem túl jó hír.
Hidd el, ez is egy döntés, mint bármi más. Most rendkívül gyorsan lehet süllyedni, de emelkedni is. Az biztos, hogy a hetekben fény derül rá, kit milyen fából faragtak, és hol tart a fejlődésben. Hogy tudatosan haladsz előre, felelősséget vállalva az életedért, vagy hagyod, hogy vonszoljon a sors?

Ha régóta érzed magad rosszul a bőrödben, akkor nagyon itt van az ideje a változásnak. De szükséges megérteni azt, hogy a dolgok maguktól nem fordulnak jobbra. Hiába változik körülőtted a világ, ha nem változtatsz a hozzáállásodon, az érzéseiden, egyre mélyebbre taszítod magad. Nincs központi megváltás! Csak magadon tudsz segíteni! És hidd el, mostmár sűrgőssé vált a változás! Ideje belátni, hogy nem hibáztathatod a szüleidet, a barátaidat, a szomszédot, és senkit sem az életedért! Ezeket a döntéseket Te hoztad, és ezért tartasz most pont itt az úton! De ne feledd! Minden csak átmeneti! Bármikor hozhatsz másik döntést, ha azt érzed, nem megfelelő Számodra az irány!

Ne lepődj meg akkor sem, ha a hetekben megkísért a múlt. Ha a semmiből feltörnek régi emlékek, felbukkannak régi személyek, és megpróbálnak a sérelmeikért bántani Téged! Amit nem tudtak eddig feldolgozni, azt Rád öntik. A karmikus sérelmek erőteljesen munkálkodnak bennünk. Talán Te is késztetést érzel arra, hogy olyan dolgokat tégy, amik nem feltétlenül békések. Ne tedd! Engedd fel a sok sérelmet, negatív érzést, ordítsd ki magad (egymagadban), hisztizz, tombolj, de ne bánts mást kérlek! Minden embernek megvan a maga problémája, és sokan nem tudják kezelni az indulataikat. Fogadd el, hogy Ő olyan, Te már sokkal előrébb tartasz az úton! A karma teszi a dolgát, hidd el! Láthatod magad körül, hogy a sors az idén mindenkit utolér.

Próbálj inkább a példádon keresztül felemelni másokat! Te legyél az az ember, aki támasz " Akiben megbízhatnak mások" Aki tudja, hogy honnan jött és hová tart- " Légy az az ember, aki a legborúsabb nap után is tud hálát adni azért, hogy él" Hogy ezen a csodás bolygón feladatai vannak.
Légy az az ember, aki tiszteli az életét, tiszteli embertársait és önmagát!
Légy az, aki szereti a létet, és tisztában van azzal, hogy a sorsát Ő jelölte ki a saját számára. Aki alázatos, aki elfogad és hisz - Hisz önmagában, hisz a másikban, hisz egy jobb világ lehetőségében.
És amiért hisze, megteremti azt, amire mindig is vágyott!

Én egy tudatos, felismerésekkel teli időszakot kívánok Mindenkinek és azt, hogy végre ismerje be magának, hogy csak Ő felel az életéért. Hogy tudjon elengedni, tisztában tartani embertársai döntését! Azt kívánok, ami a legjobb Neked!

Szeretettel:

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
https://elozoeletek.blogspot.com/2019/01/januar-21-szuperhold-verhold-es-teljes.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.19 19:35 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4853
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 5 hónapja  
.


Február 4-én Újhold lesz a Vízöntő jegyében! Szerencsével és optimizmussal teli időszak következik!


A második Újhold kialakulására kerül sor ebben az évben, mégpedig a Vízöntő jegyében, február 4-től újjászülethetünk, belső átalakuláson eshetünk át, így eljuthatunk önazonosságunk legközelebbi állapotához. Emellett a mostani égi jelenség felerősíti a reményérzetünket, a tudásszomjunkat és a megvilágosodás iránt érzett vonzalmunkat.

A Vízöntő haladást, függetlenséget, egyediséget, eredetiség és számos új lehetőséget hoz, ezért bizakodva tekinthetünk a jövőre. Az Újhold arra ösztönöz, hogy többet tudjunk meg a világ dolgairól, fejlesszük, képezzük magunkat. Tegyük fel magunknak a következő kérdéseket: miért, miért ne? És találjunk ezekre válaszokat.

A Vízöntő az intelligencia, a kreativitás, a lelki fejlődés és spirituális utazás csillagjegye, így ezeken a területeken a következő időszakban jelentős fejlődésre számíthatunk. Felerősödhetnek a plátói érzelmek, szerelmek, és rájövünk, hogy mennyire fontos szerepet töltünk be a családunk, a közösségünk életében.

A barátaink segítenek abban, hogy jobban megértsük önmagunkat, azt, hogy kik vagyunk valójában, és hogy megszabaduljunk a negatív érzéseinktől, a szorongástól, a félelemtől, illetve a bizalmatlanságtól. Meg kell még említeni, hogy a februári 4-i Újholdhoz még csatlakozik a Jupiter és a Merkúr is, amely számos pozitív hatást és energiát szabadít fel, amely bátorságot és erőt ad.

Emellett azt fogjuk érezni, hogy a következő napokban, hetekben szükségünk lesz emberi kapcsolatokra, jó társaságra, ahol lazíthatunk, ahol megbeszélhetjük az élet nagy dolgait.

Az említett Újhold arra is ösztönöz, hogy megszabaduljunk a múltban történt sérelmek negatív hatásától, új életet kezdjünk, fellélegezve, szabadon.

A karma szempontjából a mostani Újhold rámutat arra, hogy hamarosan egy belső, lelki utazáson fogunk részt venni, főként a Vízöntők tapasztalhatják meg ezt az érzést, ami azt a célt szolgálja, hogy megismerjük jobban önmagunkat, ne féljünk a változásoktól, bátrak és magabiztosak legyünk, akik képesek másoknak is segítségükre lenni.

http://filantropikum.com/februar-4-en-ujhold-lesz-a-vizonto-jegyeben-szerencsevel-es-optimizmussal-teli-idoszak-kovetkezik/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4914
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 4 hónapja  
.


Február 19-én Telihold alakul ki a Szűz jegyében! Itt az idő a spirituális nagytakarításnak!


A február 19-i Telihold, amely a Szűz jegyében fog létrejönni, alkalmas energiák létrejöttét fogja biztosítani számunkra, hogy megszabadítsuk lelkünket a negatív energiáktól, amelyek nehézzé és kényelmetlenné teszik az életünket.

Magyar idő szerint a Telihold, február 19-én, 16 óra 53 perckor fog kialakulni, amely tisztító erők kialakulását eredményezi. A mostani Teliholdat Szuperholdnak is nevezik, mivel 7 százalékkal nagyobbnak fog tűnni, és 15 százalékkal fényesebb is lesz.

A Szűz jegyében kialakuló Szuperhold elsősorban arra fog bennünket sarkallni, hogy az érzelmeink terén tegyünk rendet, szabaduljunk meg a nyomasztó, romboló gondolatoktól, amelyek káoszt, rendetlenséget, kétséget, irigységet, bizalmatlanságot ébresztenek bennünk.

Mindez azért fontos, mert ha megszabadulunk a negatív érzelmektől, gondolatoktól, akkor tisztábban fogjuk látni a saját életünket, jobb döntéseket hozhatunk, és megtapasztalhatjuk a szabadság felszabadító érzését.

Érdemes megemlíteni az Uránusz és a Mars bolygók hatását is, amelyek felboríthatják a lelki egyensúlyunkat, de ugyanakkor kalandok és izgalmak is jelen lehetnek általuk az életünkben.

Amennyiben kételyek között vagyunk, bizonyos dolgokat illetően, a mostani Szuperhold hatására rátalálhatunk a magyarázatra, a megfejtésre, és ezáltal új megvilágításba kerülhet minden. Törekedjünk arra, hogy minél több energiára tehessünk szert, amelyekkel szembeszállhatunk a szembejövő problémákkal, hogy sikeresen leküzdhessük azokat.

http://filantropikum.com/februar-19-en-telihold-alakul-ki-a-szuz-jegyeben-itt-az-ido-a-spiritualis-nagytakaritasnak/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.18 11:28 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4966
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 4 hónapja  

.


Március 6. Újhold - Teremtő időszak
A március 6 (újhold) és a március 21 (telihold) közötti időszak rendkívül fontos időszak az idei évben. Olyan erős teremtő energiák vannak, hogy bármit könnyűszerrel megvalósíthatunk. Így különösen fontos, hogy ezekben a napokban milyen gondolatoknak, érzéseknek, szavaknak és tetteknek adunk teret.

Ha már jóideje tudatosan járod az utad, és folyamatosan engeded el a múlt fájdalmait, blokkjait, akkor nagy valószínűséggel elkezdenek beérni a legmélyebbről feltörő vágyaid.

Vigyázz, mert ha folyamatosan negatív gondolataid vannak, akkor bizony könnyen meglehet, hogy az életed napok alatt katasztrófák sorozata követi majd.

Újhold napján mindig fordítok időt arra, hogy átgondoljam, mi minden érett meg az életemben a változásra. Átértékelem az elmúlt időszakom, és megtervezem az előttem álló néhány hetet.
Kinyilatkoztatom, mi mindent szeretnék megvalósítani, miben kérem az Univerzum segítségét, majd cserébe felajánlást teszek a Holdnak. Hiszen tudom, hogyan működik az élet egyik legfontosabb törvénye, az "adok-kapok". Soha, senkitől és semmitől nem várok el semmit, ha nem tudom pótolni egy ugyanolyan értékű energiával.

Tudom, hogy az Univerzum megad nekünk bármit, ha hajlandóak vagyunk az árát megfizetni. IGEN, mindenért tenni kell. Ha csak elvárunk és kapni akarunk, de adni nem, felborul az egyensúly.

Ha pl. egészségesebbé akarod tenni a testedet, akkor ajánld fel ennek érdekében, hogy heti néhány alkalommal sportolni fogsz (vagy nem eszel cukrot). Ha az anyagi javaidat szeretnéd gyarapítani, ajánld fel, hogy napi 1-2 órát önfejlesztésre szánsz... vagy túlórázol.

Észre fogod venni, hogy szép lassan elkezdenek valóra válni az álmaid.

Bár tapasztalataim szerint érzéseinkkel az év minden napján ugyanúgy magokat vetünk el, amik aztán kikelnek, mégis örülök, ha ezeken a teremtő napokon kicsit jobban odafigyelünk önmagunkra. Talán a kollektív tudat is besegít, hiszen ilyenkor sokkal többen dolgoznak céljaik elérésen. Tehát van valami misztikus ezekben a napokban.

Lehetne a mai teremtésünk egyik legfontosabb része, hogy gondolatban felépítünk egy hidat, mely valódi önmagunkhoz vezet. A híd túloldalán ott állsz Te, mint az a tökéletes Éned, amilyen mindig is szerettél volna lenni. Képzeld el minél részletesebben.
Figyeld meg, milyen a kisugárzásod, mit közvetít a szemed. Boldog vagy és elégedett. Figyelj meg minden apró részletet: a hajad, az öltözeted, a magabiztosságod. Sugárzik Rólad, hogy tökéletesen tisztában vagy Önmagaddal. Azt az életet éled, amit mindig szerettél volna.
Lásd, hogy pontosan olyan társ van melletted, amire mindig is vágytál. Az egész életed tökéletes. Láss mindent, ami fontos Számodra.
A végén mindketten elindultok a hídon, Te az egyik végén, tökéletes Éned pedig a másikon, majd a közepén találkoztok. Érezd, ahogy eggyé olvadsz tökéletes önmagaddal, aki már most is ott él Benned...

Ezt a két hetet fordítsd arra, hogy ráérezz, mire vágysz igazán. Sok esetben azért boldogtalanok az emberek, mert nem ismerik annyira önmagukat, hogy egyáltalán tudják azt, mi teszi boldoggá őket.

Ebben a két hétben még számtalan változás bekövetkezhet. Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb.
Ha anyagi stabiliásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz.

Ha szerelemre vágysz, ne a magányodra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd jól magad. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás.

Ha emberi kapcsolataid "szorulnak javításra", akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj senkin változtatni. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre mindenkinek meg kell érnie. Ne akard befolyásolni. Viszont ha Te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak Veled szemben.

SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen. Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik.

Ebben a két hétben szánj minden nap időt arra, hogy átgondolod, mit is szeretnél teremteni. Kérd és vizualizáld a változást! Írd le, csinálj célfüzetet, töltsd ki a Teremtésnaplót (https://aoestherwebshop.hu/vendegszerzok-konyvei-107). Minden nap kiáltsd ki az Univerzumba a vágyaidat. Minden reggel azzal ébredj, és este azzal feküdj, amiket célként kitűztél magad elé. Két hét nem sok, viszont a további életed múlik rajta.

Egy hős az az ember, aki szembenéz saját sötét oldalával és a menekülés helyett a harc mellett dönt.Ha az időt húzod, csak magad ellen dolgozol. Elérkezett az idő, hogy felszabadítsd önmagad!


Csodákkal teli teremtést kívánok Nektek!

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat