Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#4549
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 2 éve  
.
2018. július 13.: Újhold és napfogyatkozás a Rákban - A váltópont


A januári és februári fogyatkozás hatásától búcsút vehetünk, mert jön a váltópont: Újhold és részleges napfogyatkozás a Rák jegyében. Hatványozott erősségét nem csak a Nap eltűnésének köszönheti, hanem annak is, hogy a Hold uralmi helyzetben van a Rákban. Sőt, a Földhöz a megszokottnál közelebbi szuper hold állapotban, és szemben áll a Plútóval, a sötétség urával. Ezen felül megnyit egy közel 2 éves karmikus ciklust, és öt hátráló égitesttel fokozza a lelki életünkre tett benyomások jelentőségét. Tehát minden minden adott, hogy most elinduljon egy fontos és elengedhetetlen átalakulást az életünkben.


A pénteki Újhold a zodiákus egyik legérzékenyebb jegyében jön létre, részleges napfogyatkozással egybekötve (, mely hazánkból sajnos nem lesz látható). Legutóbb 2009-2011. júliusa között volt a Rák-Bak jegyeket érintő tengelyen fogyatkozás, tehát egy akkori témánk újraéledése vagy akkori probléma visszaköszönése várható a jelenünkben.

Viszont így 7-9 évvel több tapasztalattal biztosan másképp látjuk már a helyzetünket, így a mostani holdesemény lényeges változások megindítója lehet. Méghozzá kulcsfontosságú történések vagy információk felbukkanásával, melyek elősegítik bizonyos dolog, dolgok lezárását illetve újak megkezdését életünkben.
Ez a fogyatkozás azért is hangsúlyos, mert a sorrendben az első, mely már előre mutat 2019-be és 2020-ba. Sőt, konkrétan "egy pillanatra" felvillantja karmikus - kollektív- adósságainkat, melyek 2018. novemberében, a felszálló holdcsomó jegyváltásakor jönnek majd elő erősebben.

A felszálló holdcsomó tulajdonképpen nem más, mint egy portál, ami a fogyatkozás során teljesen megnyílik és kiárad belőle az addig felgyülemlett energia. Mivel napfogyatkozásról van szó, eltűnik az életet adó melegség és fény, így a láthatatlan energiák veszik át az uralmat. S ez most különsen igaz, hiszen a Plútó, az alvilág ura (szemből) "lecsap" ránk, és semmilyen eszköztől sem riad vissza, hogy sürgessen minket, hogy azonnal kezdjünk a jó irányba változni! Ehhez fel kell adnunk valamit; egy részt magunkból, melynek kézen fekvő megoldása Egónk önkéntes feláldozása volna. Csakhogy ez általában nem megy olyan könnyen a saját személyiségünkkel kapcsolatban, mint a mesékben a hős alászállása és győzedelmeskedése, hogy megmentse a királylányt....

Az Újhold mindenképpen a megmentendő női energiánkra hívja fel a figyelmet. Ugyanis a férfi energiát szabályozó Mars most a Vízöntőben hátrál és rendkívül erősen hat mindannyiunkra. Ezt szeretné ellensúlyozni a stabilizáló Szaturnusz, az álmodozó Neptunusz, a gyógyító Chiron és a transzformatív Plútó is retrográd mozgásukkal, amivel a belsőnkre (mint női területre) próbálják irányítani a koncentrációnkat.
Együttes erővel jelezni próbálnak nekünk, hogy napjainkban vagy túlzottan határainkon kívül működünk, túlféltünk embereket, felnagyítunk problémákat, túl érzékenyek vagyunk és közben önmagunkat (lelki fejlődésünket) elhanyagoljuk. Vagy a másik végletben vagyunk, s (pl. karrier vagy egyéb egós vágyakat kergetve) annyira elnyomtuk magunkban a gondoskodás, törődés képességét, hogy most újra felszínre kell hoznunk őket.

Mindenképp alaposan vizsgáljuk meg a júliusban felmerülő szituációkat, hogy a jövőben már tudatosan a probléma megoldására tudjuk terelni a következő, segítő energiákat. (Mert azok egyre erősebben fognak jönni egészen a csúcspont: 2020 eléréséig.)

Vagyis az Univerzum legfrissebb üzenete az, hogy a női minőség erősítésével meg kell teremtenünk az egyensúlyt. Ehhez elsősorban az édesanyánkkal (anya figuránkkal) való problémákon, illetve az anyaság, a táplálás, a gyermekek, a család, az otthon, az érzelmi biztonság témáin keresztül fogunk tudni eljutni. Eleinte talán az áldozat szerepében érezhetjük magunkat, s egészen addig nem is fogjuk tudni visszavenni a kezünkbe az irányítást, amíg fel nem ismerjük, hogy a lerakott egó páncélja nélkül, éppen sérülékenységünkben lakozik a legnagyobb erőnk.

Remélem, mindannyiunknak lesz lehetősége ezt megtapasztalni!

Szeretettel:
Sebestyén Ági
forrás: http://pozitivkisugarzas.blogspot.com/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.07.12 22:31 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4561
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 11 hónapja  
.


Nehéz időszakot jeleznek a bolygók! - a hét legfontosabb bolygóállásai július 23-29.


Németh Ági
asztrológus

Általános előrejelzés minden csillagjegy szülöttének.

Ez a hét nagyon fog hasonlítani egy hullámvasúthoz... Az előző hét meglehetősen harmonikus volt, ez az időszak sajnos a legfeszültebbek közé fog tartozni egész évben. A vihar előtti csendet érezhetjük a levegőben - A Nap szemben fog állni a Marssal, és kedvezőtlen kapcsolatban lesz az Uránusszal. Ráadásul mindennek a tetejére Holdfogyatkozás is lesz.

Komoly feszültségeket jeleznek a bolygóállások!

A teljes Holdfogyatkozást július 27-én egész Európában látható lesz, a Vízöntő jegyében jön létre, a Mars és az Uránusz kedvezőtlen kapcsolatában. A Vízöntő jegyében ez a Holdfogyatkozás meg fogja mutatni extrém és kiszámíthatatlan vonásait.

Az emberek és az állatok is indulatosabbá válnak, és komoly károkat okozhatnak. Sok emberből most tör elő a felhalmozódott düh vagy gyűlölet, és emiatt a világban is több merényletről, ámokfutásról, vagy erőszakos cselekedetről kell hallanunk.

Sajnos elég balesetveszélyes ez az időszak, és akár a repülőgépek is többször hiba miatt késhetnek.

Most az Oroszlán és a Vízöntő tengelye érintett. Egészségügyi szempontból sokkal jobban kell figyelnie azoknak, akik hajlamosabbak a szív és keringési problémákra, főleg, ha ki vannak téve feszültségeknek, melyek az egyik embert jobban, a másikat kevésbé érintik.

Különösen érzékenyen reagálhatnak erre a jelenségre azok az emberek, akiknek a Napjuk fix minőségű jegyben áll, mint a Bika- az Oroszlán- a Skorpió- és a Vízöntő jegyűek. Ők érzik majd a legerősebben ezeket a feszültségeket.

A Mars és az Uránusz kellemetlen kapcsolatban marad augusztus első napjaiig, de szeptemberben újra látható lesz majd az égen.

Ha az időjárás szemszögéből nézzük, akkor hihetetlen viharokra, zivatarokra készülhetünk, ha emberi viselkedés szemszögéből, akkor sok erőszakra.

Ha lehetséges ne siessünk el semmit, mert ezzel óriási feszültséget generálhatunk. Szedjük össze magunkat, próbáljunk meg kitartani, akkor is, ha forr bennünk a harag, inkább vezessük le sporttal. Nehogy olyan dolgokat tegyünk, amit már másnap meg kellene bánnunk.

Ha mindent figyelembe veszünk, akkor ez a Holdfogyatkozás, és a kísérő feszültségek nem sokat árthatnak nekünk. Az okos emberek ilyen időszakokban a lehető legnyugodtabban viselkednek. Ezt tanácsolták már a nagyon régi időkben is az asztrológusok. Minél kevesebb dolgot csinálunk egyszerre, annál kevesebbet hibázhatunk.

Ha lehetséges kerüljük a nagyobb csoportosulásokat, rendezvényeket. Ha mégsem tudunk kitérni ez elől, akkor tudatosan figyeljünk a viselkedésünkre.

https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/nehez-idoszakot-jeleznek-bolygok-het-legfontosabb-bolygoallasai-julius-23-29/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.07.23 12:35 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4567
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 11 hónapja  
.

Ilyen hatással lesz a 21. század leghosszabb Holdfogyatkozása az emberek életére! Erre számíts július 27-én!


Július 27-ről 28-ra virradó éjszaka Telihold alakul ki, és Holdfogyatkozásra is sor kerül, ami mindenképp egy különleges, ritka égi jelenség, már csak ami az időbeli terjedelmét is illeti, hiszen 1 óra 43 percig fog tartani, ezért ez lesz a 21. század leghosszabb Holdfogyatkozása.

Ilyen hatással lesz a 21. század leghosszabb Holdfogyatkozása az emberek életére! Erre számíts július 27-én!

Bruce McClure asztronómus is megerősítette, hogy a Holdfogyatkozás szinte két óráig fog tartani, de összesen az egész égi jelenség folyamata, az első árnyékok megjelenésétől kezdve, mintegy 4 órát fog felölelni. A mostani Holdfogyatkozás 40 perccel fog több ideig tartani, mint az idén januárban bekövetkező Szuperhold.

A ritka Holdfogyatkozás magyar idő szerint 20 óra 24 perckor fog kezdődni, és egészen 0 óra 29 percig tartani. Azért húzódik el ennyire ez az égi jelenség, mert egyszerre lesz Telihold és Holdfogyatkozás.

A legszebb pillanat, amikor be fog következni a teljes fogyatkozás, 22 óra 22 perckor lesz majd, így ezt az időpontot érdemes megjegyezni.

A pénteki Holdfogyatkozás minden, folyékony halmazállapotú elemre, és mivel az emberi szervezet is több mint 70 százaléka víz, ezért ránk is hatással lesz. Mivel a Merkúr bolygó az Oroszlán jegyében retrográd mozgásban lesz, ezért a kommunikáció terén sok változásokat tapasztalhatsz, lesznek olyan emberek, akik túlozni fognak, mások agresszívebben szólalnak hozzád, és emiatt nézeteltérésekre, félreértésekre is számíthatsz, de felbukkanhat a múltadból egy olyan ember, aki felkavarhatja az életedet.forrás: http://filantropikum.com/ilyen-hatassal-lesz-a-21-szazad-leghosszabb-holdfogyatkozasa-az-emberek-eletere-erre-szamits-julius-27-en/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4581
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 11 hónapja  
.


AUGUSZTUS 11. ÚJHOLD: ELINDULNI EGY ÚJ ÚTON

2018.08.11.


Az idei év egyik fő tulajdonsága a mozdulatlanság. Az eddigi hónapokban nehéz volt új dolgokba fogni, hiszen amit a tavalyi évben megvalósítottunk, az stabilizálódott be életünkben.
Sokszor érezhetjük, hogy akármennyire is igyekszünk, képtelenek vagyunk előre lépni. Beleragadtunk bizonyos helyzetekbe, és várjuk a megfelelő alkalmat arra, hogy ki tudjunk törni végre.

Az újhold energiái teret nyitnak most álmaidnak. Tetterővel ruháznak fel - Lehet, hogy a napokban úrrá lett Rajtad az elégedetlenség. Érzed, hogy nyitni kellene az új felé.

A mozdulatlanság egyfajta frusztráció érzését ébreszti bennünk, s talán megfogalmazódik, hogy ideje változtatni, ha nem akarjuk, hogy fejlődésünk lassú és unalmas legyen.

Bárhol is tartasz az életedben, tanulj meg örömöt lelni abban, amit csinálsz! Teljesen mindegy, hogy mi vesz körbe, tekintsd a fejlődés lehetőségének!

Ha bizonytalannak és lehangoltnak érzed magad, ne sajnáld az időt arra, hogy töltekezz! Vedd észre magad körül a szeretetteljes pillanatokat!

Ha fontos döntésre készülsz, tudd, hogy elérkezett a megfelelő pillanat! Ne halogass tovább, mert az élet csak halad, és egyre nehezebb lesz. A belső zaklatottság, a feszültség mind jelzés, hogy ideje másképpen élni.
Itt az idő a legfontosabbnak lenni a saját életedben és nem mások igényei szerint alakítani a mindennapokat. Ne feledd: mindezt nem önzésből teszed, hanem azért, mert megtanultad, hogy Te légy a legfontosabb az életedben. Ezzel mutatsz példát, és az örömöd tovább terjed majd azokra, akikkel találkozol utad során.

Ha valami rosszul sült el az utóbbi időben, ne okold magad. Kipipálhatsz még egy utat, amit megpróbáltál. Ha hibázol, azt jelenti, hogy próbálkozol. Sokkal jobb, mintha egy helyben ülnél, és várnád a megváltást. Minden út során élményekkel, tapasztalatokkal gazdagodsz, még azok által is, melyek zsákutcába visznek. Ezekre is szükség van a fejlődésedhez, pont ezért léptél rájuk. A megvilágosodáshoz hosszú, rögös út vezet. Büszkén haladj előre, bármit is választottál.

Nem az a fontos, hogy életed útja egyenes legyen, hanem hogy elhidd, minden érted történik - Minden szakadék, minden meredek hegyoldal hozzájárul a fejlődésedhez, csiszolnak, faragnak Téged. Egyre több megértésre lelsz, egyre inkább önmagadra találsz.

Veregesd meg a vállad a kemény munkáért! Jutalmazd meg magad a kitartásodért! Légy büszke arra, aki vagy. Vajon mikor néztél bele utoljára a tükörbe és mondtad: "-Büszke vagyok Rád" ?

És még egy dolog: Ha van olyan gondolatod, melytől képtelen vagy megszabadulni, sétálj egyet a szabadban - Menj el egy tóba úszni, fuss az erdőben - Vagy csak egyszerűen ülj ki a teraszra és nézd a csillagokat. Hagyd, hogy az elméd hosszasan elidőzzön a kérdéseden. Hidd el, anélkül, hogy erőltetnéd a megoldást, a válasz magától megérkezik majd.

Ne szomorodj el, ha valaki csalódást okozott Neked. Az élet iskolája egy fontos leckét akar megtanítani Neked! Ha készen állsz rá, és kellő alázattal szemléled a helyzetet, meg fogod érteni az üzenetét.

Most az a fontos, hogy merj lépni, és ami az utóbbi időben fájdalmat okozott, tudd magad mögött hagyni.
Ne a hiányosságokra figyelj, csak tűzd ki a célodat és haladj feléje célirányosan! Hidd el, most sikerülni fog! Csak bízz magadban, és semmi nem lesz, ami megállítana Téged!

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.08.11 20:28 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4595
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 10 hónapja  
.


2018 augusztus 26: Telihold a Halak jegyébenÉrtékes felismerésekhez juttat ez a bolygóállás minket.

Telihold lesz a Halak jegyében, ez fokozza majd az érzelmeket. Kissé talajt veszthetünk - ha azonban sikerül a valóban fontos dolgokra összepontosítanunk, akkor értékes felismerésekre juthatunk.

Az intuíciónk most nagyon erős, hagyjuk, hogy vezessen minket! Remek alkalom ez arra, hogy hátrahagyjuk berögzült, negatív gondolati sémáinkat, és így valami új veheti kezdetét.
A telihold az elengedés időszaka.

Próbáljunk egy kicsit befelé koncentrálni, és észrevenni, milyen visszatérő feladatokkal találjuk szembe magunkat, újból és újból… Lehetőséget kapunk ezeknek a mintáknak az átírására! A párkapcsolati sérelmeinket, fájdalmainkat is átdolgozhatjuk.

Nem csak a lelki, hanem a fizikai megtisztulást is segíti ez a bolygóállás. Iktassunk be egy böjtnapot, vagy legalább próbáljunk meg minél többet mozogni a friss levegőn.


forrás: https://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/augusztus-25-telihold-halak-jegyeben/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.08.25 21:40 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4596
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5140
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A Hold hatása az ermberi szervezetre 1 éve, 10 hónapja  
.


2018.AUGUSZTUS 26. TELIHOLD: Elengedni a régit, befogadni az újat!Az augusztusi telihold felnagyítja mindenki megoldandó feladatát! Valahogy sokkal kritikusabbak most az emberek.

Arra kérlek, ne hagyd, hogy megtévesszenek azok, akik bírálnak Téged! Ne hagyd, hogy formálhassák a magadról kialakított képed!
A kritizáló ember mindig elégedetlen az életével. Bírálása egyfajta védekezés, mert nem teljesülnek a vágyai. Aki támad, az fél, ezt ne feledd!

Amit Benned kifogásol a másik, az egy elfojtott rész Önmagában.
Ha Te valakit tisztának és tisztességesnek látsz, azért van, mert Te is ilyen vagy.
Mindig azt vesszük észre a másikban, ami ott van bennünk!

Legyünk megértőek és alázatosak embertársainkkal, mert nem tudhatjuk, mennyi fájdalmat és félelmet rejt útjuk. A büszkeség feladása nem jelenti a vereség elimerését. Csupán azt, hogy a szeretetet többre becsüljük, mint az egónkat.

Ideje megbékélned azzal, ami körbevesz Téged! A boldog ember abban különbözik a boldogtalantól, hogy elfogadja sorsát. Ez nem jelenti azt, hogy beletörődik, csupán békében él azzal, ami jelenleg körbeveszi őt. Tudja, hogy minden azért történik, mert fejlődésre ösztökéli.

Tudom, rengeteget változott a világ az utóbbi években. Nehéz lépést tartani az átalakulással. De ha a múlt alapján értékeled a jelent, akkor bánatos leszel.

A változás elkerülhetetlen, és hidd el, ez a legjobb dolog, ami történhet. Egyre közelebb kerülsz önmagadhoz.

Teliholdkor az energiák egymásnak feszülnek (jó és rossz), ezért érdemes tudatosan odafigyelni arra, hogy megmaradj a jó oldalon. A feszültség, ami ilyenkor keletkezik, teret adhat a rossz érzéseknek, mint a félelem, az elkeseredettség, düh, tehetetlenség, vagy akár a hitetlenség.


Érdemes ilyenkor kimenni a természetbe és hagyni, hogy feljöjjenek bennünk ezek a negatív érzések, így leszünk képesek elengedni őket.

Csak vetísd lelki szemeid elé a Benned élő sérelmeket, köszönd meg nekik azt, hogy tanítottak, és engedd el őket szeretettel. Köszönj el tőlük!

A teliholdnak mágikus ereje van. Ha a szerelmi életünket szeretnénk harmonikusabbá tenni, telihold napján vegyünk 1 szál piros vagy rózsaszín gyertyát, gyújtsuk meg, s amíg a gyertya el nem ég, gondoljunk arra, amit szeretnénk elengedni, majd arra, mit szeretnénk az elengedett érzések helyére bevonzani. Akár ki is mondhatjuk hangosan! A gyakorlat nem csupán a szerelem megteremtésére, hanem az élet egyéb területein is működik. Ha anyagi helyzetünk javítását célozzuk meg, vegyünk arany, barna vagy zöld gyertyát. A lelki békéért, az egészségért gyújtsunk fehéret vagy zöldet.


Ha több mindenre akarunk koncentrálni, akkor mindezt fehér gyertya mellett tegyük. De minden esetben elsőként arra koncentráljunk, hogy az adott területen mit szeretnénk elengedni, majd pótoljuk a hiányt vágyainkkal.

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
http://elozoeletek.blogspot.com/2018/08/augusztus-26-telihold-elengedni-regit.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat