Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
"ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos (1 fő olvassa) (1) Vendég
Szellemtan
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: "ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos
#4940
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5005
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos 1 éve, 1 hónapja  
.Hihetetlen, de mégis megtörtént


Az 1974-es év egyik estéjén az Osztrák Ludwig házaspár 6 éves kisfia Martin épp elalváshoz készülődött. Édesanyja szokás szerint betakarta, aztán valami egyszerű oknál fogva már nem emlékszik pontosan miért, az ágy szélénél lévő széket a szoba másik sarkába tette. Martin nem hagyta annyiba a dolgot. - "Mama kérlek ne, ott szokott ülni az a néni " - mint minden anya Sofie is jól tudta, hogy a kisgyerekek fantáziálnak, világukat benépesítik mindenféle csodafigurák.
Aztán inkább csak azért, hogy kedvébe járjon Martinnak a lefekvés nem éppen örömteli perceiben megkérte, hogy meséljen neki a néniről. Eleinte félvállról vette az egészet, ám amikor a kisfiú egy magas karcsú hölgyről kezdett beszélni, aki zöld fülbevalót viselt és hosszú lábai vannak, furcsa érzés kerítette hatalmába. Martin elmesélte, hogy a széken ülő nénivel beszélgetni szokott.

Megpróbált napirendre térni a kisfia teljesen gyanútlan elbeszélése felett bár ez cseppet sem volt könnyű. Martin ugyan is az ő nagymamájáról adott hajszálpontos és félreérthetetlen leírást, akit sohasem láthatott, hiszen Martin születése előtt a nagymama meghalt. Az édesanya végignézte a meghitt családi fényképeket és talált köztük egy olyat, amely nem sokkal a nagymama halála előtt készült. Ezt a fotót aztán mintegy véletlenül ottfelejtette az ebédlőasztalon.

Másnap délelőtt titokban figyelte játszadozó kisfiát. Amikor Martin végül rábukkant a képre, kezébe vette, csak bámulta, bámulta, míg végül boldogságtól ragyogó arccal kijelentette: "Mami ez az a néni, aki az ágyam mellett szokott ülni". És visszatette a képet, oda ahol találta, aztán folytatta a játékot, mintha mi sem történt volna. A fent leirt tényeket időközben már a felnőtt Martin is megerősíti, mi pedig nem tehetünk mást csak csodálkozhatunk, mennyire érthetelen nekünk, földi halandóknak ezek a titokzatos túlvilági erők.
(forrás:metafizika.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5271
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5005
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos 9 hónapja, 4 hete  
.Kaede, a kislány, aki megörökölte Baba Vanga látnoki képességét.


A Baba Vanga jósasszony Isteni ajándéka, Kaede-re, a nem látó kislányra szállt!

Halála előtt Baba Vanga, a jósasszony, azt mondta, hogy az Ő isteni ajándékát egy francia vak kislány fogja megörökölni. A jósnő halálát követően, 2016-ban, egy moszkvai tévécsatorna adásában, egy 7 éves kislány jelent meg az édesapjával, aki a jóslat bekövetkeztéről beszélt.

A kislány első látomása öt éves korában következett be, ami egy közeli rokona balesetét vetítette előre. Kis idő múlva ez a látomás be is következett. Ezt követték a többiek, melyek aztán szerre váltak valósággá. A kislány elmesélte, hogy ezek a víziók éjszaka, álmában jelentkeznek, és egy olyan öregasszonytól kapja, melynek leírása tökéletesen illett a néhai Baba Vanga jósnőre.

A kislány egy ritka genetika betegség következtében veszítette el látását születése után, mégis szerencsésnek tartja magát, mert olyan dolgokat "láthat", melyek mások számára nem adatnak meg.

A Baba Vanga asszony jóslataira vonatkozóan megállapították, hogy ezen jóslatok közel 85%-a be is következett. Ő volt az, aki 1980-ban megjósolta egy tengeralattjáró katasztrófáját és ez be is következett 2000-ben a Kursk atom tengeralattjáró elsüllyedésével.

1989-ben megjósolta a New York-i épületek összeomlását is. Európa jövőjére nézve, Baba Vanga asszony látomása az iszlám elterjedését jósolta, 2023-ra pedig a Föld tengelyének elmozdulását. Jóslata szerint, az első Vénusz bolygóra történő utazás 2028-ban fog megvalósulni, ahová az ember új energiaforrások felkutatása céljából fog utazni.

2043-ra Európa iszlám kalifátussá fog változni, a kommunizmus visszatér a világ országaiba és az Amerikai Egyesült Államok klíma megváltoztatást előidéző fegyvert fog gyártani.

2100-ban egy mesterséges Nap fogja bevilágítani és melegíteni a Földet. A földönkívüliek fogják megtanítani a bolygó lakosságának az víz alatti életet, mivel a Földön a szárazság fog eluralkodni. És végül, az ember által létrehozott két mesterséges Nap összeütközése, teljes sötétségbe borítja majd bolygónkat.

https://filantropikum.com/kaede-a-kislany-aki-megorokolte-baba-vanga-latnoki-kepesseget/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5282
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5005
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos 9 hónapja, 3 hete  
.


Üzenet egy elhúnyt nagymamátólKedves Viki!

Már nagyon rég szerettem volna írni Neked, de mivel nem vagyok egy tehetség, mindmáig halogattam. Szeretném megköszönni, hogy létrehoztad a blogodat, és ezáltal részese vagy az életemnek, mivel találkozni Veled személyesen nem tudok, ugyanis én Erdélyben élek, bár nagyon vágyom rá és ez minden álmom.Én hiszek benne, hogy ez valóra is válik egyszer. Öröm és boldogság tölt el soraidat olvasva, talán ez az egyetlen dolog ami megnyugvást hoz számomra, köszönöm, hogy létezel és köszönöm, hogy a nehéz perceimben mindig a teljes érzelmi csőd széléről rántasz vissza ezekkel a sorokkal. Szeretnék én is olyanná válni mint Te vagy, emberek ezrein segíteni, ez a legcsodálatosabb dolog ami létezik ezen a földön. Még nem tudom miképp kezdjek hozzá, nálunkfele túlságosan beszűkült látókörüek az emberek, talán máglyára ítélnének emiatt. J Egy szó mint száz, a példaképem vagy! Csodálom a munkádat és a kitartásodat!

És ha már rászántam magam az írásra, akkor szeretnék elmesélni egy történetet, ami velem történt, talán majd egyszer megjelenteted a blogodon, az a személy akiről szól ez a történet, igazán megérdemli, hogy elmesélhessem a világ előtt mennyire szeretem, ugyanis ő az én nagymamám, aki már, (meg vagyok róla győződve) az angyalok közt él, hisz nagyon jó ember volt.
A nagymamámmal, aki nem is volt az igazi nagymamám,( nevelőapám edesanyja) nem volt túlságosan bensőséges a viszonyunk, tiszteltük - soha nem bántottuk egymást, de ennyi... valami hiányzott mégis , talán azért mert nagyon különböztünk egymástól, teljesen más volt a gondolkodásunk. Ő egyszerű,becsületes parasztasszony volt, én viszont városon nőttem fel, karierről álmodtam, ő mezőgazdasággal foglalkozott.

2004 nyarán megbetegedett, kórházba került, tüdőbetegséget állapított meg nála az orvos, nagyon megdöbbentünk az egész család, hisz egészséges életmódot élt, nem dohányzott, nem ivott, a táplálkozásra is odafigyelt, csakis azt fogyasztotta, amit saját kezűleg megtermelt. Én akkoriban külföldre készülődtem dolgozni, mivel itthon nem túl ragyogó a helyzet mai napig sem és elmenetelem előtt meglátogattam a kórházban. Nagyon megörült nekem, az az öröm ami a szemében ragyogott még mai napig olyan elevenen él az emlékezetemben mintha csak ma történt volna. Most, ahogy írom ezeket a sorokat, könnyek gyűlnek a szemembe, csak később értettem meg, mit jelentett számomra és mennyire hiányzik.

Bucsuzóul ellátott mindenféle jótanácssal, ahogy ez egy nagymamához illik, és mégegyszer megölelt.... utoljára. Elmenetelem után két héttel értesített anyukám, hogy sajnos rossz diagnózist állítottak fel nála, és ami még ennél is rosszabb , rákos, utolsó stádiumban. 2 hónap múlva meghalt, már csak a temetésére tudtam hazajönni, nem láthattam többé élve.
Rövid időre rá, a temetést követően, megjelent álmomban, mosolygott és megfogta a kezem, azt mondta "Van egy pár arany fülbevalóm a szekrényben, legyen a tied" Azzal szertefoszlott az álom, soha többé nem láttam. Másnap vidáman ébredtem, hogy láthattam, ha csupán pár röpke pillanatra is. És mivel egész nap az álmom foglalkoztatott, estefele rákérdeztem a fülbevaló létezéséről nevelőapámtól. Ő azt válaszolta, hogy nem tud róla, tudomása szerint a nagyanyám soha nem hordott ékszert, nem hiszi hogy lenne ilyesmi.

Ezzel el is hessegettem magamtól a gondolatot, hosszú évekig feledésbe merült teljesen. Vagyis jobban mondva 6 évig. 2010 agusztusában megbetegedett a nagyapám is, már haldoklott mikor általános nagytakrítást végeztünk a háznál és az udvaron. Ez így illik, ugyanis nálunkfele faluhelyt a halottat háznál ravatolozzák fel. Épp a nappaliban próbáltam rendet rakni egyik szekrényben és mivel én alacsony vagyok, a felső polc pedig túl magasan volt, hát székre álltam. Egy összegyűrt szalvéta akadt a kezembe, amit a szemetesbe irányítottam azonmódulag, ami ott állt mellettem, mikor hirtelen valami keménységet észleltem a szalvétában. Mikor kigöngyöltem, ott volt előttem a fülbevaló!!!!!!!!!!!! Elszédültem, remegtem, majdnem leestem a székről. Nevelőapám holtsápadtan talált rám, szólni sem tudtam, csak annyit hogy "a fülbevaló" és mutattam neki. Ő sem tudott megszólalni, eleredtek a könnyei. Lassan visszatért belém az élet és mosolyogva álltam a tükör előtt , felpróbálva új ajándékomat,amit nagymamám rám hagyott rám halála után. Mai napig hordom, amolyan amuletté vált számomra, szerencsétlennek érzem magam ha nem viselem.

Köszönöm nagymamám az ajándékot! Áldott legyen az élete ott ahol most van és áldott legyen a Te életed is Viki, Te földreszállt angyal !

Izabella


Forrás: https://elozoeletek.blogspot.com/2016/12/uzenet-egy-elhunyt-nagymamatol.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.06.17 20:29 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5402
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5005
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"ÜZENET A TÚLVILÁGRÓL" elhunytakkal kapcsolatos 8 hónapja, 2 hete  
.Vannak még csodák - Élet a halál után (Vásáry Tamás ) - 5 perces film

https://www.youtube.com/watch?v=gZxyDlP8OV0
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat