Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Mit üzen a betegséged ? (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Mit üzen a betegséged ?
#5444
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 11 hónapja  
.

A látás pszichoszomatikája: az érzelmek által okozott szembetegségek.


A látás pszichoszomatikája! Az érzelmi problémák is kiválthatnak különböző szembetegségeket!

Ha az orvosok nem tudnak pontos diagnózist felállítani azzal kapcsolatban, hogy mi okozhatja a szembetegség kialakulását, érdemes a lelki tényezőket is figyelembe venni.

Louise L. Hay és Lise Bourbeau szerint az érzelmek hatással vannak a fizikai betegségek kialakulására. Az alábbiakban sorba vesszük néhány szembetegség lelki hátterét!

Rövidlátás


A külvilágtól való félelem és elzárkózás jele lehet. Nem mersz szembenézni a valósággal, inkább homokba dugod a fejed, nem mered vállalni a felelősséget. Ha fiatal korban alakul ki a rövidlátás, azt jelenti, hogy a fiatal fél a felnőtté válástól, nem akar a jövőbe tekinteni, inkább a jelenben él. Egy másik oka lehet a rövidlátásnak az is, ha nem beszélünk egy, a múltban történt tragikus eseményről.

Távollátás

Leginkább azok a személyek küzdenek távollátással, akik nehezen tudnak megküzdeni az új helyzetekkel, félnek a változástól. A távollátó személyek nem kapják a helyüket ebben a világban, nehezen megy számukra a beilleszkedés. Félnek bármit is lépni, mivel egy múltban történt negatív dolog még mindig hatással van rájuk.

Szemtengelyferdülés

Nem tudja elfogadni mások véleményét, úgy gondolja, hogy csak az ő véleménye helyes, nagyon makacs, de kitartó is egyben.

Színtévesztés

Öntudatlanul kizár bizonyos színeket az életéből, hajlamos arra, hogy az életnek csak az egyik oldalát lássa. Azok, akik csak az alapszíneket látják, megtagadják a másodlagos jelentéseket.

Kötőhártya-gyulladás

Gyűlölet, harag, negatív érzések elfojtása vagy tagadása válthatja ki.

Zöld hályog

Indulatok, negatív érzések elfojtása, ha nem sikerül valami az életben, akkor hajlamos ezért más személyeket hibáztatni. Elrejti az érzéseit, így akár szorongás és depresszió is kialakulhat.

Szürke hályog

Azoknál alakul ki (főleg idősebb személyeknél), akik nem látják túl optimistán a jövőt.

Látásvesztés

Túlságosan sok negatív dolog történt az életben, ezért leginkább már nem szeretne semmit sem látni az illető személy. Utálni kezdi az egész életét, lelkileg is nagyon szenved.

https://filantropikum.com/a-latas-pszichoszomatikaja-az-erzelmek-altal-okozott-szembetegsegek/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.08.07 14:10 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5475
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 10 hónapja, 3 hete  
.
Mit üzennek a betegségek

Milyen lelki okok állhatnak a fizikai tünetek mögött? Mi jelentheti a gyógyulást? Cikkünkből megtudhatod!

Ha elfojtunk bizonyos erőteljes érzéseket, ha nem találunk levezetést szorongásainknak és félelmeinknek, az előbb-utóbb testi panaszokat is okozhat. A testünk újra és újra jelez, ám ha nem vagyunk hajlandóak tudomást venni a jelentéktelennek tűnő panaszokról, és nem változtatunk, akár a legegyszerűbb megfázás is komoly betegségbe torkollhat.


Mit üzennek a betegségek?Térdfájdalom

Az ok: Panaszaid abból adódnak, hogy mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Ráadásul arra vágysz, hogy mindenki egyetértsen veled.

A megoldás: Tedd fel magadnak a kérdést: ki az, akinek túlságosan meg akarsz felelni? Nem szabad attól félned, mit gondolnak mások, fogadd el, hogy nem lehet mindenki pozitív véleménnyel rólad!

Ágybavizelés


Az ok: Az önkéntelen vizeletürítés a gyerekeknél egy közel álló személlyel, általában valamelyik szülővel szembeni félelmet jelez. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a kicsi a testi bántalmazástól tart, olyan esetekben is jelentkezhet a probléma, ha a lurkó attól retteg, hogy elveszíti az egyik szülőt, vagy fél olyasmit tenni, ami szerinte nem nyerné el a szeretett apa vagy anya tetszését.

A megoldás: Ha a gyermeked is érintett, ülj le vele, és magyarázd el neki, hogy nem kell nektek megfelelnie, úgy szeretitek, ahogy van! Kritizálás helyett pedig minden helyzetben bátorítsd őt!

Fogfájás

Az ok: A foggal kapcsolatos megbetegedések arra utalnak, hogy ellenállsz a változásnak, és nem vagy képes dönteni a sorsodat érintő kérdésekben.

A megoldás: Legfőbb ideje, hogy döntést hozz. A tested azt üzeni, ne félj, mert bármelyik megoldást választod is, az belőled fakad, és képes leszel felvállalni a vele járó következményeket.Hátfájás


Az ok: Túl sok felelősséget vállalsz magadra, úgy érzed, rajtad múlik mások boldogsága. Ez azonban akkora teher, amivel az átlagember, így te sem birkózhatsz meg.

A megoldás: El kell engedned ezeket az érzéseket: ha segíteni szeretnél valakin, azt ne kötelességből, hanem szeretetből tedd! Ezzel párhuzamosan azt is meg kell tanulnod, hogy elfogadd mások támogatását.

Torokfájás

Az ok: A torok az önkifejezés csatornája, így az itt jelentkező fájdalom elfojtott érzelmeket, ki nem mondott indulatokat sejtet. Minden bizonnyal megbántott valaki, és te nem reagáltál a sértésre.

A megoldás: Gyakran előfordul, hogy szeretnénk közönyösnek, higgadtnak tűnni, legbelül azonban megmarad a fájdalom. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, ha kimondod, ami a szívedet nyomja.

Köszvény


Az ok: Nagy valószínűséggel úgy gondolod, hogy kihasználnak. Ez a kór azokat sújtja, akik képtelenek nemet mondani.

A megoldás: Betegséged arra figyelmeztet, hogy állj ki önmagadért, és csak akkor tegyél szívességet más embereknek, ha az nem vált ki ellenérzést belőled.

Szembetegség

Az ok: Ezek a megbetegedések mindig azt jelzik, hogy nagyon zavar valami, ami körülötted történik – szó szerint szúrja a szemedet…

A megoldás: Ha személyesen is érint a történet, akkor tegyél azért, hogy megváltozzon a helyzet, és adj hangot a véleményednek. Ha viszont csak külső szemlélőként zavar a probléma, vond ki magad a szituációból, mert nem a te feladatod a megoldás megtalálása!

Veseproblémák

Az ok: Azokat sújtja, akik gyakran kritizálnak másokat, ők maguk pedig csalódottak és frusztráltak. Úgy érzik, nekik semmi sem sikerül, ezért sajnálják magukat.

A megoldás: Itt az ideje annak, hogy a felelősség áthárítása helyett végre felvállald a tetteid következményeit.

Hasmenés

Az ok: Azt szeretnéd, ha minden minél gyorsabban megtörténne, amit kigondoltál. Nem hagysz időt a fontos dolgokra, így nem vagy képes igazi tapasztalatokat szerezni. Ugyanakkor a visszautasítástól való félelem vagy a valódi én elutasításának jele is lehet.

A megoldás: Tested arra figyelmeztet, hogy a félelem helyett inkább éld meg az életet!

Székrekedés

Az ok: Nem vagy hajlandó elengedni a régi elképzeléseidet, és ezzel kizárod az új megközelítési lehetőségeket. A székrekedés a kicsinyesség vagy annak a jele is lehet, hogy túlságosan ragaszkodsz az anyagi javakhoz.

A megoldás: Itt az ideje, hogy ellazulj, és hagyd, hogy az igazán hasznos dolgok belépjenek az életedbe!

https://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/mit-uzennek-betegsegek/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5577
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 9 hónapja, 2 hete  
.


Az emberiség 12 negatív érzelmi programjának testi hatásai


A feszültség, az agresszió, a frusztráció, a düh, a félelmek, az elengedés hiánya, a veszteség, az érzelmi egzisztenciális félelmek, az önsajnálat, a vélt és valós sérelmek és általában az érzelmek elfojtása negatívan hatnak közérzetünkre.

A folyamatos érzelemelfojtás a szervezetben gátat képez, ami egy idő után depresszióhoz és más testi, lelki és mentális betegséghez vezet. A pszichoszomatika szerint az ember tudattalanja betegségek formájában képezi le és jeleníti meg azokat a lelki-mentális zavarokat, gátakat, görcsöket, berögződéseket, amiket tudata korábban elsüllyesztett, nem akarván szembesülni a problémákkal.
Az univerzummal, a létezés bensőnkből fakadó igazságával elveszíti a kapcsolatot az az ember, aki képtelen kimutatni negatív érzéseit (a haragot, az idegességet, a másikkal szemben érzett dühöt, indulatot, elégedetlenke-dést, agressziót, félelmet, szorongást, az ösztönös cselekedeteket). Az elfojtott érzések hatására bizonyos (az adott negatív érzésnek megfelelő alaprezgésű) gének megváltoznak, mutálódnak, ami nagy valószínűséggel kiváltó oka lesz egy jövőbeni megbetegedésnek. Ha az emóciók elfojtásra kerülnek, vagy egészségtelen módon, túlzottan, felfokozottan kerülnek kifejezésre, akkor testünket negatív hatás éri. Az érzés lenyelése megnöveli a valószínűségét a testi és pszichés eredetű megbetegedésnek, mert a DNS erős negatív érzések vagy környezeti stressz hatására megrövidül, bezárul, és bizonyos kapcsolódások megszűnnek benne, így az elfojtott, magunkba temetett érzéseink rákényszerítik genomunkat arra, hogy újrarendeződjön.

Az alábbiakban bemutatjuk az emberiség 12 negatív érzelmi programjának testi hatásait:


Agresszivitás

Szervi hatások: Blokkolja az agy területét, a gondolkodási központot, a homlokcsakrát, a motorikus és a keringési rendszert.
Betegségek: keringési problémák, agyhártyagyulladás, szívinfarktus, nyaki-lágyéki tünetek, agydaganat, övsömör, szélütés, látási zavarok, szklerózis multiplex, Parkinson-kór.


Harag

Szervi hatások: Az alábbi területek (garat, hangszalagok, belső fül, fülkürt, limfatikus rendszer, a bőr pigmentképzése) alul-vagy túlműködését eredményezi.
Betegségek: garatpanaszok, rekedtség, hallójárat-gyulladás, tinnitusz (mély hangok), ciszta valamelyik mellben, nemi betegségek, pigmentzavarok, gombás fertőzés az altesten és a hüvely területén.


Gátlások

Szervi hatások: áramlási hibát generálva, megszakítja a megfelelő szöveti anyagcserét (hasnyálmirigy, petevezeték, anyaméh, bőr, csípőízületek).
Betegségek: cukorbetegség, hasnyálmirigy-gyulladás, hasnyálmirigyzavarok, reuma, mészhiány, inzulinhiány,
száraz bőr, kalciumhiány, angina, hepatitis C, érelmeszesedés, tüdőgyulladás, gyulladásos területek a csuklón.


Szenvedés


Szervi hatások: felborítja a test mikro-és makrokozmikus erőinek az egyensúlyát, napfonat (energiaelvonás); gátolja a központi irányítást az agyban (hipotalamusz, epifízis) a szívműködést és az egyensúlyi központot; az adott területek gyulladását idézi elő (trigeminusz, végbél).
Betegségek: aranyér, végbélfekély, végbélbénulás, egyensúlyi zavarok, szédülés, trigeminusz-ideg gyulladása, bőröregedés, tüdőfibrózis, cellulitisz, csontkinövés, porcleválás.


Kéjsóvárság

Szervi hatások: egyes területek túlzott energiaáramlását előidézve súlyos szövődményekhez, szövet-, majd sejtszintű károsodásokhoz vezet (hormonális rendszer, vér, fogak); más testfunkciók alulműködését okozza (bélmotorika).
Betegségek: vírusos megbetegedések, étvágytalanság, fogfájás, fogérzékenység, székrekedés.


Mohóság

Szervi hatások: megbontja a doshák egyensúlyát, ami életet károsító és betegséget előmozdító pszichés malákat (mérgeket) halmoz fel a szövetekben (kötőszövetek, bőr, anyaméh, máj, ágyékcsigolyák, csecsemőmirigy); akadályozza a csontok sejtmegújulását.
Betegségek: immunrendszeri zavarok, csontritkulás, ízületi gyulladások, túlsúly, agysorvadás, bőrpanaszok, övsömör, sejtöregedési panaszok, szülési problémák, petevezeték-túltengés (burjánzás).


Hiányérzet


Szervi hatások: az adott területek alul-vagy túlműködését (bőr, a szem szaruhártyája) és zavarát (anyagcsere-szabályozás) eredményezi.
Betegségek: sokízületi gyulladás, neuritisz, gyulladások, ideggyulladások, élelmiszer-allergia, lábgomba, szaruhártya és a hólyag elcsökevényesedése.


Önzés

Szervi hatások: A felsorolt zónák egyensúlyzavarát idézi elő (homloküreg, petevezeték, petefészek, ivarmirigyek, külső fül, Eustach-járatok); akadályozza az immunrendszer megfelelő működését.
Betegségek:influenza, csonthártyagyulladás, mirigyzavarok, változókori problémák, járathurut, kürthurut, külső fül zavarai, dobhártya hegesedése.


Szomorúság

Szervi hatások: blokkolja az életenergia áramlását (a napfonatot; energiaelvonás), a központi irányítást az agyban (hipotalamusz, epifízis), az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet
(hallóközpont, fülek, trigeminusz); az egyensúlyi központ és a szívműködés zavarát eredményezi.
Betegségek: nagyothallás, hallászavarok, idegfájdalmak, egyensúlyi zavarok, szédülés, trigeminusz-ideg gyulladása, bőröregedés, tüdőfibrózis, cellulitisz, csontkinövés, porcleválás.


Hatalomvágy

Szervi hatások: gátolja a nagyagykéreg, a limfatikus irányító központ működését, akadályozza a keringést; az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet (inak).
Betegségek: epilepszia, frontérzékenység, szilánkos törés, perikarditisz (szívburokgyulladás), leukémia, ínszakadás, ínhüvelygyulladás, íngyengeség.


Szorongás

Szervi hatások: blokkolja az életenergia áramlását; az adott zóna működésbeli, szerkezeti leépüléséhez, degenerációjához vezet (lép, anyaméh, lábfej).
Betegségek: vérszegénység, idegi-vírusos bőrallergiák, lúdtalp, szülési problémák, petevezeték-túltengés (burjánzás)


Stressz


Szervi hatások: tartós blokkolódásuk (férfi hormonmirigyek, here, mellékhere, hajszálerek, kötőszövetek, sebek gyógyulása, máj) súlyos szövődményekhez, visszafordíthatatlan szövet-, majd sejtszintű károsodásokhoz vezet.
Betegségek: vérellátási zavarok, fejfájás a homlokban, ciszta valamelyik mellben, heregyulladás, izomrángás, idegi eredetű ekcéma, neurodermitisz, hepatitisz C, leukémia, májzavarok, artrózis.

Forrás: Késmárki László:Test-lélek szótár II. A betegségek lelki, mentális és karmikus okai Ankh Kiadó 2014.
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5675
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 8 hónapja, 1 hete  
.

A tudatalatti - a betegségek kapuja! Védjük magunkat a megbocsátás erejével!


Az ismert orosz bioenergetikus, Serghei Nikolaecivi Lazarev olyan felfedezést tett, ami alapjaiban írhatja át a betegségekről alkotott eddigi tudományos elméleteket, megközelítéseket, gyógymódokat. Lazarev szerint a gyógyítás kulcsát a tudalattiban kell keresni, amely egyfajta ajtóként funkcionál, amelyen a betegségek vagy be tudnak hatolni, vagy pedig kint rekednek.

Az emberi agy olyan parancsok kiadásának sorozatára lett felépítve, ami a túlélést tartja mindig a legfontosabbnak. A tudatalatti viszont a spirituális, érzelmi "szerkezetek", élmények megőrzésének, fejlődésének színtere.

Az érzéseket, negatív élményeket, amelyek beépülnek a tudatalattinkban, képtelenség irányítani, tehát tudatosan nem tudunk kezdeni velük sokat, és Lazarev szerint ezért alakulnak ki félelmek, szorongások, és igen, betegségek is.

Jó ha tudjuk, hogy ha valami negatív élményben lesz részünk, nem tanácsos ugyanúgy reagálni rá, mert ez eléggé rá fogja nyomni a bélyegét az emberekkel való kapcsolatunkra. Érdemes inkább egy visszahúzódó, szerényebb magatartást tanúsítani, elfogadni önmagunkat, fontos, hogy képesek legyünk a szeretet szikráit is lángra lobbantani a szívünkben, mert ezzel meg tudjuk tisztítani a karmánkat, elkerülhetők lesznek a betegségek, a sorscsapások és így például a gyerekeink is egészségesebben nőhetnek fel.

A rosszindulat, a negatív érzelmi kitörések nem csak a magunk kárát szolgálhatják, hanem az Univerzum irányába is olyan jeleket küldnek, amely deformitást, szétesést eredményezhet.

A betegségek abból erednek, hogy düh, idegesség, stressz hatására a negatív érzések felerősödnek. Bármilyen szándékos sértésnek, akár mi vagyunk a sértettek, vagy mi sértegetünk mást, rendkívül erős, veszélyes hatással bír a tudatalattira, ami ha nem képes ellenállni ezen negatív energiáknak, betegségek kialakulására számíthatunk, ami a családi életünket is romba döntheti.

Az egészséges emberek nem tartanak haragot. Ha valaki őszintén megbocsát, akkor megtisztul a tudatalattija. És erre nagy szüksége van a világnak, mert minél kevesebben bocsátunk meg, annál védtelenebbek vagyunk a szerencsétlenségekkel szemben.


Forrás: http://filantropikum.com/a-tudatalatti-a-betegsegek-kapuja-vedjuk-magunkat-a-megbocsatas-erejevel/

https://elozoeletek.blogspot.com/2016/04/a-tudatalatti-betegsegek-kapuja-vedjuk.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.10.27 17:05 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5868
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 6 hónapja, 1 hete  
.

20 fájdalom a testben, melyek mindegyike egy-egy sajátos lelkiállapotból fakad!


A fájdalom elsősorban energia, másodsorban érzékelés, és harmadsorban megtestesülés.


A fájdalom elsődleges forrása mindig energetikai, a létrejövése csak másodlagos. Testünk minden egyes fájdalma egy bizonyos érzelmi állapotunkra vezethető vissza. Ezek tulajdonképpen egy figyelmeztetésként is felfoghatóak, hogy még mindig dolgoznunk kell életünk azon területein, ahol idáig nem tudtunk tanulni a "leckéből".

Viszont, ha egyszer megértjük ezeket a "leckéket" és tanulunk is belőlük, akkor a fájdalom eltűnik. Ezért is olyan fontos, hogy képesek legyünk megfejteni testünk különböző fájdalmainak üzeneteit.

Fájdalom az izmokban - az életünkben történő rugalmasságunkat reprezentálja, arra utal, hogy mennyire vagyunk képesek adaptálódni a munkahelyi, otthoni gondok során.

Fejfájás - a döntéshozatalainkkal vagy kapcsolatban. A migrén a fejfájások királynője, ezért is kell odafigyelnek, hogy milyen stresszfaktorok váltják ki. Tudnod kell, hogy mely döntéseket érdemes meghoznod.

Ínyfájdalmak - valószínűleg olyan döntést hoztál, amellyel nem tudsz azonosulni. Tisztázd le magadban a dolgokat és annak fényében változtass!

Fájdalmak a váll területén - ez azt jelenti, hogy óriási érzelmi terhet cipelsz, amelyet azonnal orvosolnod kell. Fókuszálj minél hatékonyabb a probléma megoldására, és ha teheted, oszd meg terheidet másokkal is.

Gyomorfájdalom - azt tükrözi, hogyan vagy képes "megemészteni" mindennapjaid történéseit. Az emésztési rendellenességek rendszerint azt jelzik, hogy nem vagy elégedett, vagy bánat gyötör.

Fájdalom a lapocka területén
- a lapockafájdalom abból fakad, hogy úgy érzed nagyon kevés érzelmi támaszt kapsz. Ha kapcsolatban élsz, akkor nem kapod meg azt a szeretetet, amire szükséged van, ha egyedülálló vagy, akkor pedig minél gyorsabban egy partnerre van szükséged.

Derékfájdalom - ezt vagy a törődés hiánya, vagy a pénz miatt való aggódásod váltja ki. Lehet, hogy egy profi segítségére lenne szükséged ahhoz, hogy pénzügyeiddel napirendre térj.

Nyakfájdalom - abból ered, hogy nagyon nehezen tudsz megbocsájtani másoknak, sőt, magaddal pedig a végletekig szigorú vagy.

Fájdalom a keresztcsont tájékán - azért jelentkezik, mert csak ülsz és ülsz egy olyan problémán, ami már régóta megoldásra vár. Nézz szembe a problémákkal és oldd meg őket!

Könyökfájdalom - ha a karjaidat túl merevnek érzed, azt jelenti, hogy túl kemény vagy az életben. Nagyon görcsösen ragaszkodsz ahhoz, hogy semmi sem változzon és ez nem jó. Lehet, hogy itt az ideje egy kis változatosságnak, kompromisszumoknak. Hagyd, hogy az ár magával sodorjon kicsit.

Karfájdalmak
- abból fakad, hogy valaki már érzelmi terheit cipeled.

Kézfájdalom - a kezeiddel érintesz meg másokat, és kerülsz velük kapcsolatba. Ha olykor fájnak a kezeid, az azt jelenti, hogy kevés a kapcsolatod a külvilággal. Szerezz új barátokat, járj társaságba és építsd kapcsolataidat.

Csípőfájdalom - félsz a változástól, a mozgástól? Akkor minden bizonnyal visszatérő vendég nálad a csípőfájdalom. Hagyd, hogy a dolgok változzanak körülötted, hiszen az állandóság unalmas. Előfordulhat olyankor is, ha túlságosan óvatos vagy a döntések meghozatalában. A csípő általános fájdalma még a támogatás érzésével is kapcsolatban áll.

Ízületi fájdalmak
- az izomfájdalomhoz hasonlóan a túlságos ragaszkodásból és a flexibilitás hiányából fakad. Légy nyitott mindenre, és ne ragaszkodj mindenhez olyan véresen komolyan.

Térdfájdalom - itt is a támogatás hiánya a felelős. A belső térdkalács a közösséggel, munkával, barátokkal van kapcsolatban, míg a külső a személyes kérdésekkel. Tölts egy kis időt önmagaddal kettesben és rájössz, hogy sokat fogják a te pártodat, csak olykor az egód nem hagyja ezt látni.

Fogfájás - nem tetszik a jelenlegi helyzeted és ez minden nap befolyással van az érzelmeidre és gondolataidra. Minden nap emlékeztesd magad, hogy a tapasztalatok könnyedén áramlanak, ha mindegyikben megtalálod a pozitív dolgot.

Bokafájdalom - abból fakad, hogy megvonod önmagadtól a szórakozást és az örömöt. Itt az ideje, hogy egy kis tüzet vigyél a párkapcsolatodba.

Fájdalom okozta fáradtság - a folytonos dac, ellenállás lehet az oka. Engedd magadnak, hogy továbbléphess és hagyd, hogy új élmények vegyenek körül.

Fájdalom a lábfej területén - depresszió esetén jelentkezhet. A nagyfokú negativitás is hozzájárulhat, ezért keress olyan apró dolgokat, amelyben örömed leled.

Váratlan fájdalmak a test különböző részeiben - kimerültség okozhatja, amelyre a legjobb megoldás az, ha feltöltöd energiakészleteidet, kicsit felturbózod az immunrendszeredet. Betegségek mellékhatásaként is jelentkezhetnek random fájdalmak a test különböző pontjain.

https://filantropikum.com/20-fajdalom-a-testben-melyek-mindegyike-egy-egy-sajatos-lelkiallapotbol-fakad/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.12.29 14:28 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#5906
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5124
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Mit üzen a betegséged ? 5 hónapja, 4 hete  
.

7 jel, ami arra utal, hogy komolyan szükséged van a gyógyulásra


Ha gyógyulásról van szó, sok különböző lehetőséget kell figyelembe vennünk. Noha fizikailag teljesen egészséges lehetsz, ha nem figyelsz oda a szellemi és lelki egészségedre, könnyen megtörténhet, hogy rosszul érzed magad.

Időnként mindannyiunknak szükségünk van egy kis gyógyulásra, de nehéz megállapítani, mikor kell hátralépnünk, és külső szemszögből megfigyelnünk önmagunkat. Bár sokszor úgy tűnhet, hogy mindent kézben tartasz, amikor a dolgok elkezdenek széthullani, rájössz, hogy sokkal jobban összecsaptak a fejed felett a hullámok, mint ahogy azt gondoltad volna. Azonban, mint energiával rendelkező teremtmény, meggyógyíthatod saját magadat a legbensőbb szinteken.

Az alábbiakban áttekintünk néhány olyan jelzést, amelyek arra utalnak, hogy gyógyulásra lehet szükséged, és azt is megnézzük, mit tehetsz ennek érdekében. A cikk végén találsz egy videót is, amely még többet árul el a benső gyógyulás folyamatáról. Akár múltbéli személyes problémákkal kell szembenézned, karmikus adósságokkal vagy valami mással, mindenképpen fontos, hogy tisztában légy azokkal sérülésekkel, amik benned keletkeztek. Minél inkább tudatában vagy ezeknek a jeleknek, annál inkább képes leszel felismerni azokat a problémákat, amelyek felmerülhetnek az energiameződben.

1. Nem tudod megtisztítani az elmédet, akármilyen keményen is próbálkozol

Amikor valamilyen gyógyulásra van szükségünk, nehéz lehet a megfelelő módon megfogalmazni a gondolatainkat. Ahelyett, hogy tisztán gondolkodnánk, sok stressz halmozódik fel bennünk. Ez belső káoszhoz vezet, és nem engedi, hogy az energiák a megfelelő módon áramoljanak.

2. Rossz szokásokhoz fordulsz, hogy jobban érezd magad

Ha gyógyulásra van szükséged, különböző dolgokhoz fordulhatsz, mintegy védekező mechanizmusként. Bár ez nem egészséges módszer, nagyon sokan fordulnak hozzá. Ez bármi lehet, olyan veszélyes és súlyos dolog is, mint a kábítószerek használata, vagy akár olyan egyszerű is, mint a késő éjszakai nassolás. Mindenkinek megvannak a saját módszerei.

3. Folyamatosan kimerültnek érzed magad minden különösebb ok nélkül

Minél kimerültebbnek érzed magad, annál egyértelműbb, hogy valamilyen módon gyógyulásra van szükséged. Ezek a dolgok nem jelentkeznek ok nélkül. Megtörténhet, hogy nem tudod megállapítani, mi lehet a kiváltó ok, de biztosan van valami a háttérben.

4. Folyamatosan túlreagálod a dolgokat, vagy éppen ellenkezőleg, nem reagálsz a megfelelő mértékben

Nem tudsz megfelelően reagálni a körülötted történő dolgokra. Nem vagy elég izgatott a pozitív dolgok miatt, vagy túlságosan is letörnek a negatív dolgok. Ezt a figyelmeztető jelet soha nem szabad figyelmen kívül hagynod, különösen akkor, ha nagy kilengéseket tapasztalsz a reakcióidban.

5. Azt tapasztalod, hogy nagyon nehéz az élet pozitív dolgaira összpontosítanod

Amikor gyógyulásra van szükségünk, az agyunk a negatív gondolatokhoz fordul. Ezzel komolyan meg kell küzdened, és nem szabadulhatsz meg tőle, ha nem indulsz el a gyógyulás útján. Bár az ezen a szinten történő gyógyulás nem fogja teljesen eltüntetni a rossz dolgokat, és más tényezők is szerepet játszhatnak, önmagad megismerése sokat segíthet a javulásban. Minél jobban gyógyulsz, annál pozitívabb lesz a gondolkodásmódod.

6. Úgy érzed, hogy nem a megfelelő helyen vagy

Amikor komoly gyógyulásra van szükségünk, sokan érezzük úgy, hogy nem vagyunk otthon a saját testünkben. Úgy érzed, mintha nem ott lennél, ahol ebben a pillanatban lenned kellene, és ez számos okból nagyon ijesztő és nyomasztó lehet.

7. Úgy érzed, hogy elveszted az irányítást a saját életed fölött

Minél inkább előrehalad ez a helyzet, annál inkább elveszted az irányítást. Ha ellazítod az elmédet, és helyreállítod a saját energiáidat, visszanyerheted az irányítás érzését. Végső soron el kell engedned azokat a dolgokat, amiken nem tudsz változtatni, mert ha nem teszed, túl sok feszültséget engedsz felhalmozódni magadban.

https://filantropikum.com/7-jel-ami-arra-utal-hogy-komolyan-szukseged-van-a-gyogyulasra/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.01.07 18:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat