Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Ré­m­álom, 91 csont­váz­zal a fe­dél­ze­tén ta­lál­ták meg az el­tűnt re­pü­lőt (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Ré­m­álom, 91 csont­váz­zal a fe­dél­ze­tén ta­lál­ták meg az el­tűnt re­pü­lőt
#4551
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4911
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Ré­m­álom, 91 csont­váz­zal a fe­dél­ze­tén ta­lál­ták meg az el­tűnt re­pü­lőt 1 éve, 6 hónapja  
.


35 év után ol­dó­dott meg a kü­lö­nös kö­rül­mé­nyek kö­zött köddé vált 513-as járat rej­té­lye.


Az eltűnt maláj gép mellett a világ egyik legtitokzatosabb légi katasztrófája kétségkívül az a Santiagoból indult járat, ami 1954. szeptember 4-én szállt fel, ám a Bermuda-háromszög felett megszakadt vele a rádiós kapcsolat. A gép és utasai, valamint a pilóták soha többé nem jelentkeztek.
A hatóságok mindent megtettek, hogy felkutassák a roncsokat, óriási összegeket költöttek különböző expedíciókra, de minden hiábavaló volt. Eltelt 35 év, aztán váratlanul, mindenkit megdöbbentve előkerült az 513-as járat. A brazil repülőtér felett körözött, majd néhány kör megtétele után leszállt.
Amikor a reptér dolgozói kinyitották a gép ajtaját, hátborzongató látvány fogadta őket: összesen 91 csontváz ült mozdulatlanul, beleértve a legénység tagjait is.

És hogy hogy reagáltak erre a hatóságok? Nos, mindent megtettek, hogy eltusolják a rejtélyes ügyet. A helyszínen is jelenlévő, vizsgálatokat is végző Dr. Celso Atello azt állította, hogy a repülőgép és annak utasai feltehetően egy időalagútba, vagy valamiféle féregjáratba keveredhettek, melyben 35 éven át repülhettek.
Nos bár a magyarázatot az egész világ kétkedéssel fogadta, más okot egyelőre nem találtak az 513-as járat rejtélyére.


forrás: https://ripost.hu/cikk-repul-gep-elt-nes-brazilia-513-as-jarat-csontvaz/?source=hirkeresoSzerkesztő megjegyzése:Ez a cikk azok számára nyújt valós információt, akik hisznek a szellemvilágban, más dimenziókban és a körülöttünk tevékenykedő szellemekben. Tudományosan lehet magyarázkodni, de a valóság magáért beszél, hogy hol is volt a repülőgép 35 éven keresztül, és üzemképes, ki is vezette a repülőgépet, arról senki nem beszél, csak úgy magától körözött a levegőben és biztonságosan leszállt a repülőtéren? Nos a hitetlen emberek kereshetnek magyarázatot, de akik hisznek a szellemekben, másik dimenziókban, azok tudják, hogy a láthatatlan világ lelkei tevékenykednek a földön. Olvastam már hasonlót, amikor egy repülőgépet, ami a levegőben meghibásodott és nem tudott leszállni, a pilóták is rosszul lettek, valami nyomás különbség, vagy valami hasonló miatt, és az a szellem, aki már nem volt testben, de előzőleg Ő vezette ezt a gépet, amikor még élt, és Ő irányította biztonságosan le az utasszállító repülőgépet, és hajtotta végre a sikeres leszállást, míg a pilóták eszméletlenül voltak.
Ez csak az én véleményem, az én hitem szerint, de mindenki azt hisz, amit jónak ítél meg.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.07.17 11:48 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat