Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
"Isten Jánosa" brazil gyógyító által történt gyógyulások (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: "Isten Jánosa" brazil gyógyító által történt gyógyulások
#4491
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"Isten Jánosa" brazil gyógyító által történt gyógyulások 1 éve, 6 hónapja  
.


Joao de Deus a brazil csodagyógyító, Abadiania
/Joao Teixeira da Faria/


A világ egyik legerősebb spirituális gyógyítója, aki 50 éves munkássága alatt milliók életét változtatta meg, adott új esélyt az életre.

Hívei Isten Jánosának (Joao de Deus) nevezik őt szeretettel.

Az ausztrál származású Robert Pellegrino - Estrich tette szélesebb körben külföldön is ismertté Joaot 1997-ben, amikor megirta a Miracle Man címü könyvét. Azóta gyógyulni vágyók ezrei jönnek Abadianiába a világ minden tájáról: Ausztráliából, Új-Zélandról, az USÁ-ból, Kanadából, Dél-Afrikából és természetesen Európából.

A könyv 2007-ben magyar forditásban is megjelent Csodagyógyitó cimen, igy a magyar közönség számára is egyre szélesebb körben ismertté vált.

Joao egész életét médiumi tevékenységnek szenteli. Ő egy teljes transz médium, akin keresztül, testét közvetítőként használva, több mint 30 gyógyító entitás (szellemi vezető) segít csodának tűnő módon mindazoknak akik gyógyulást keresve jönnek a Casaba, Ezek az entitások korábbi életükben orvosok, teológusok, egyéb gyógyítók és koruk jelentős alakjai voltak.

Joao amikor egy-egy entitást magába fogad, arcán transzhoz hasonló nyugalom látható. Személyisége a teste feletti uralmat átvevő entitás karaktere szerint változik. Másodpercek alatt nézi meg, "világitja át" az elé járulókat, azonnal felismerve az illető gondolatait, vágyait, betegségét, és gyógyulásuk érdekében különböző gyógyító módokat javasol számukra.

Csoportos gyógyításokat hetente három alkalommal (szerda, csütörtök, péntek) tart a Szent Ignác Házban. Ezeken alkalmanként több száz, néha naponta több mint ezer ember vesz részt: olyan betegek, akikről a hagyományos nyugati orvostudomány már lemondott, olyanok akik spirituális fejlődésre vágynak, vagy olyanok akik egyszerűen azért jönnek ide, hogy a hely különleges szellemét megtapasztalják.

Nem számit, milyen hosszú a várakozók sora, senki nem jön hiába, Joao addig marad, míg az utolsó embert is meghallgatja. Ezután felállva elmond egy imát és a szellemi gyógyító ezt követően elhagyja testét.

Ilyenkor Joao újra hétköznapi emberré válik, aki elmondja hogy az orvosláshoz egyáltalán nem ért. Joao egyszerű, türelmes és istenhívő ember, életének fő célja az emberek segitése: előítélet nélkül mindenkit szegényeket, gazdagokat egyaránt fogad.

forrás:http://www.joao.hu/Joao.html"Isten Jánosa " (John of God) 67 perces film - feliratos


https://www.youtube.com/watch?v=jG7RgAosWZY

--------------------------------------------


Beszélgetés Gyurácz Eszter Médiummal - 71 perces film
https://www.youtube.com/watch?v=EQy5-bUiJTU

-------------------------------------------
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.04.06 20:33 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat