Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre
#4644
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre 1 éve, 5 hónapja  
.


A megtapasztalás nem büntetés



Hidd el, nincs olyan megtapasztalás, nincs olyan történés, mely büntetés lenne Számodra. Minden ember, akivel találkozol életed során, és minden helyzet alkalmat kínál a fejlődésre.

Ahol még fájdalmat érzel, ahol még ki tudnak zökkenteni a harmóniából, ott dolgod van magadon.

Lelked elvezet azokra a helyekre, ahol megtapasztalásokat szerezhetsz. Ahol alkalmad van meggyógyítani lelked sérült részeit.
Belső látásodat kell ránevelned arra, hogy meglássa, mi is a feladatod valójában az adott helyzetben.

Ha sérülésed begyógyult, megbocsátottál és elengedted a fájdalmat, legközelebb már nem fog kizökkenteni, ha hasonló helyzetbe kerülsz. Innen fogod tudni, hogy begyógyult a seb...

Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)


Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.08 20:14 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4716
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre ... 1 éve, 4 hónapja  
.


5 hét- indító kijelentés, ami segít leküzdeni a hétköznapi problémákat


Minél gyakrabban adunk hangot annak, amitől jobban és boldogabbnak érezzük magunkat, annál nagyobb az esélye annak, hogy az be is fog következni. Hinnünk kell magunkban, elképzeléseinkben, és ezáltal megnő az esélye annak, hogy álmaink, vágyaink valósággá váljanak.

Ebben segítenek a motivációs mantrák, azaz olyan mondatok, amelyeket ha naponta ismételgetünk, főként reggelente, olyan erőt adnak, hogy a legnehezebb napokat, heteket is képesek leszünk végigcsinálni.


A következő 5 mantra a leghatásosabb. Érdemes kipróbálni, mert erősebbé, kitartóbbá válhatunk tőlük.


1. "Minden nap, minden téren egyre jobban érezem magam."

Ez az idézet Emile Coué híres francia pszichológustól származik, aki arra szerette volna felhívni az emberek figyelmét, hogy minden nehézségre úgy tekintsenek, mint tapasztalatgyűjtésre, amiből tanulni lehet, így a végén jobb és erősebb ember válhat belőlünk. Ismételjük el minden reggel ezt a mondatot, amely megerősíti bennünk azt a hitet, hogy jó úton haladunk.


2. "Elfogadom, ami van. Elengedem, ami volt. És hiszek abban, ami lesz."

Ez tartalmat, keretet ad az életünknek, amellyel, ha nem is teljes mértékben, de kontrollálhatjuk a történéseket, az életünk eseményeit. Ha nehéz helyzetbe kerülünk, előbb fogadjuk el, barátkozzunk meg vele, majd kezdjünk azon dolgozni, ami boldoggá tesz.


3. "Azzá válok, amit gondolok."

Mindenkiben élnek kétségek, hogy vajon jó-e az, amit gondolnak, cselekszenek. Akaraterővel rengeteg minden elérhető. Ha van konkrét véleményünk a dolgokról, és tervünk is arra vonatkozóan, hogy miként élhetünk jobban, nyugodtabban, akkor valósítsuk meg. Még ha néha rosszul döntünk is, még mindig jobb, mintha egyáltalán nem tennénk semmit saját és családunk érdekében.


4. "Nem halasztom holnapra azokat a dolgokat, amiket ma el tudok intézni."

A halogatás sok probléma forrása tud lenni. Ahhoz, hogy megvalósítsuk a céljainkat, mindennap tenni kell azért, mert különben nem fog összejönni. Először saját magunkkal kell megküzdenünk, nem kényelmesedhetünk el, mert kitartó munka nélkül a siker is elmarad.


5. "Ma is teszek egy lépést a céljaim megvalósításáért."

Ha bármi akadályba is ütközünk, keressünk megoldást a problémára, mert van! Ne hagyjuk, hogy bármi is elbátortalanítson. Nem egyszerű, de megéri, és a végén sokkal jobban fogunk örülni a sikernek.

forrás:http://filantropikum.com/5-hetindito-kijelentes-ami-segit-lekuzdeni-a-hetkoznapi-problemakat/

https://elozoeletek.blogspot.com/2016/12/5-hetindito-kijelentes-ami-segit.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.11.27 18:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4835
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Közel az éghez - a gyerekek pszi-képességei 1 éve, 2 hónapja  
.


Közel az éghez - a gyerekek pszi-képességei



Sok történetet ismerhetünk gyermekekről, akik képesek érzékelni a szellemek jelenlétét, vagy emlékeznek a születésük előtti időkre. Vajon a kicsik még valóban birtokában vannak e később elhalványuló, különleges képességeknek?

Dr. Dankó Szilvia spirituális tanácsadó szerint a gyerekek valóban nyitottabban képesek befogadni a transzcendens élményeket.


- Szívügyem a téma! Nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk róla, és minél többen megértsük a mai kor gyermekeit. Én a saját bőrömön tapasztaltam a meg nem értettség és a másság fájdalmát " meséli szakértőnk. " Nekem is voltak gyerekkoromban spirituális tapasztalataim, de harminc évembe telt, hogy rájöjjek és megértsem: minden rendben van velem, nincs semmi bajom, csak másképpen működöm, és másoknál érzékenyebb vagyok az energiákra. Sosem felejtem el, hogy ötévesen érzékeltem nagypapám jelenlétét a halála utáni napokban. A testvéremmel éjjelente gyakran hallottuk lépések "halk zaját", pedig látszólag senki sem járt ott.
Dr. Dankó Szilvia


Két élet között

- Tudom, és ma már spirituális tanácsadóként, reinkarnációs utaztatóként a vendégeim által is tapasztalom, mennyi nehézséget okoz mind a szülőnek, mind a gyereknek, hogy nem értik, mi történik bennük és körülöttük " meséli Szilvia. " Az "utazók" mélyebb tudatállapotban természetes módon érzékelik a leszületni szándékozó lelkeket, már akár évekkel a nagy esemény előtt is. Én szintén érzékelem a saját leendő gyermekemet, és egyfajta telepatikus kommunikáció is előfordul köztünk.


A gyerekek spirituális képességei gyakran intenzívebbek, mint a felnőtteké.


Új generáció

Szilvia az utóbbi években a meditációk során egyre gyakrabban találkozik olyan kis lelkekkel, akik azt mesélik, még soha nem éltek a Földön: új teremtmények vagy magasabb tudatosságú világokból, létformákból érkeztek.

- Az ezoterikus irodalomban indigó-, kristály- és szivárványgyerekeknek nevezik őket, ha már megszülettek, tudományosabban Y, Z, és " generációnak " folytatja a szakértő. - A témával foglalkozó szakirodalomban is olvasható, hogy a kristálygyerekek születésük előtt gyakran bejelentkeznek a szüleiknél telepatikusan vagy az álmukban, majd a várandósság ideje alatt tanítanak és kommunikálnak velük. Egyre több anyuka számol be nekem is hasonlókról. Ők csaknem teljesen felébredettként születnek, nyugodtak, éberek, és a szemükben mintha évezredek bölcsessége tükröződne.


Tanuljunk tőlük!

A spirituális tanácsadó szerint a ma nemzedéke mindenképpen egy fejlettebb generáció, és különleges adottságokkal érkezett.

- Ezek a csodálatos képességek mindannyiunkban ott rejlenek, és az indigógyermekek feladata emlékeztetni minket erre " magyarázza Szilvia. " Ők gyakran képesek beszámolni arról is, hogy hol voltak a földi leszületésük előtt. Épphogy megtanulnak beszélni, máris gyakran mesélnek egy otthonról, ahol béke és szeretet van, ahol értelmét veszti az idő, és minden "most" van, minden "egy" - Érzékelik, látják a szellemeket, angyalokat, és kommunikálnak velük. A képzeletbeli barát is nagy eséllyel létezik, érdemes figyelni, mi mindent beszélnek, ami elsőre fantáziálásnak, képzelődésnek, mesének tűnhet. Az ő éber tudatállapotuk olyasmi lehet, mint amit mi meditációval vagy hipnózissal érzékelnénk. Rengeteget tanulhatunk ezektől a gyerekektől, és jobbá tehetjük a segítségükkel a világunkat, boldogabbá az életünket. Figyeljünk oda rájuk, gondoskodjunk róluk, bátorítsuk őket!


https://www.astronet.hu/ezoteria/auralatas/kozel-az-eghez-gyerekek-pszi-kepessegei/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.24 19:46 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4854
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre ... 1 éve, 2 hónapja  
.



6 jótanács a 106 évet élt japán orvostól, amely segít abban, hogy hosszú, boldog életet élhess!


Dr. Hinohara japán orvos több, mint 100 évig élt, beavat minket a hosszú élet titkába.

Dr. Shigeaki Hinoharát Japánban valóságos nemzeti kincsként tisztelik, nem csak azért, mert igen magas életkort ért meg, hanem azért is, mert 106 éves koráig ideje nagyrészét az orvostudománynak szentelte. Dr. Shigeaki Hinohara 2017 nyarán hunyt el.

1. Az energia a pozitív lelki állapotodból ered, nem pedig abból, hogy mennyit ettél, vagy aludtál.

A legtöbb szülő arra fektet nagy hangsúlyt, hogy a gyereke elegendő időt aludjon, és rendszeresen étkezzen. Dr. Hinohara szerint nem ezek a dolgok a legfontosabbak, hanem, hogy jól érezze magát az ember a bőrében, felszabadultan szórakozzon, és pozitív legyen a lelkiállapota.

2. Mindig tervezd el a napod!

Dr. Hinohara mindig előre megtervezte a napját, sőt, a határidőnaplójában előre egy évre már fel voltak jegyezve a teendői. Szerinte nagyon fontos a tudatos, de rugalmas tervezés, így sokkal kiegyensúlyozottabb lehet az életed.

3. Oszd meg tudásod!

Hinohara doktor évente 150 előadást, több tanfolyamot, céges továbbképzést tartott. Fontosnak tartotta, hogy tudását önzetlenül megossza másokkal is. Idős korában is 90 perces előadásokat tartott szívvel-lélekkel, egy cseppet sem volt elfáradva, és közben nem is ült le.

4. Járj a lépcsőn, és vidd kézben a csomagodat!

Ha meg akarod őrizni az egészséged, akkor gyalogolj, sétálj minél többet, a lift helyett részesítsd előnyben a lépcsőt, és a csomagot mindig kézben vidd. Ez kiváló edzés a test számára, segít abban, hogy hosszabb ideig egészséges maradj!

5. Álmodozz!

Ne korlátozd magad, lépj ki a komfortzónádból, és képzeld el, éld át akár a lehetetlennek tűnő dolgokat is. Soha ne add fel az álmaidat!

6. Ne gyűjtögess!

Senki nem tudja, hogy mikor hagyja itt ezt a földi létet, ne halmozd fel a tárgyakat, ruhákat. Csak annyit vásárolj, amire tényleg szükséged van, ahelyett, hogy mindig másra és jobbra vágynál, próbáld meg élvezni az életed.


forrás:http://filantropikum.com/6-jotanacs-a-106-evet-elt-japan-orvostol-amely-segit-abban-hogy-hosszu-boldog-eletet-elhess/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.02 18:39 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4968
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre 1 éve, 1 hónapja  
.


A hindu filozófia szerint ezt a 7 dolgot mindenképp titokban kell tartani!


Már a híres görög filozófus, Seneca is megmondta 2 ezer éve: "Ha biztonságban akarod tudni a titkodat, tartsd meg magadnak".

Ez nem a titkolózásra vonatkozott, hanem a személyes dolgaidra, amelyet nem akarsz feltétlenül másokkal megosztani. A hindu filozófia is a praktikusságra alapoz. Mintegy 4 ezer éve a hindu bölcsek az élet alapvető problémáinak megoldására összpontosítottak. Bölcsességük egy jobb élet megteremtését célozta.

Lássuk, mi az a 7 dolog, amit titokban kellene tartanod a hindu filozófia szerint!


1. Ne erőltesd spirituális tudásodat másokra

Spirituális tudásunk a sajátunk, senki nem látja ugyanúgy a dolgokat, mint mi. Néha az utazásunk kissé különbözik a többiekétől, ami teljesen rendben van. Mikor megosztod spirituális tudásodat másokkal, úgy tűnhet, hogy rájuk akarod erőltetni.

2. Ne fedd fel terveidet mások előtt


Ne hozd magad olyan helyzetbe, hogy valaki más arathassa le a babérokat helyetted. Néha jobb a dolgokról a megtörténtük után beszámolni.

3. Ne mesélj magadról idegeneknek

Mindenkinek megvan a saját története. Ez az ő igazsága és a lelke szerves része. Ezt nem kellene megosztani minden idegennel. Jobb, ha néhány dolog nem kerül nyilvánosságra.

4. Ne pletykálj

Nem kellene másokról beszélned, főképpen negatív vonatkozásban. Ez csak negatív energiát generál és senkinek sem tesz jót hosszútávon.

Semmi értelme a pletykálkodásnak, ennél sokkal jobb vagy.

5. Ne hencegj a kedvességeddel


Amikor kedveskedsz valakinek, ne várj el rajongást érte. Ha nem szívből vagy jó szándék nélkül teszel jót, csak rossz szemmel néznek majd rád. A kedvesség gesztusairól jobb hallgatni.

6. Ne kiabáld a világba a problémáid

Ne nagyon oszd meg a problémáidat másokkal. Persze a családoddal és közeli barátokkal beszélhetsz a gondjaidról, de a nyilvánosság előtt hallgass róla. Minél kevesebbet osztasz meg a világgal, annál kevesebbet tudnak felhasználni ellened. Csak a támogató csoportodnak adj ilyen hatalmat a kezébe.

7. Ne részletezd másoknak a szerelmi életedet

Ne oszd meg a szerelmi életed részleteit olyanokkal, akiknek semmi köze hozzá. Nyugodtan beszélj róla annak, aki fontos számodra, de ne beszélj minden barátodnak a gondjaidról, ha nem foglalkoztatja őket. Tarts tiszteletben a társadat.
https://filantropikum.com/a-hindu-filozofia-szerint-ezt-a-7-dolgot-mindenkepp-titokban-kell-tartani/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.08 20:14 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4971
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5006
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Hasznos tanácsok a mindennapi életünkre 1 éve, 1 hónapja  
.


Ez az én mottóm: ( saját 10 parancsolatom)


1. Légy óvatos az emberekkel, de vedd figyelembe a jó szándékot is.

2. Tanulj mindig mindenből, találd meg azt a kis részt egy írásban, ami a segítségedre lehet.

3. Soha ne vesd el azt, amit nem értesz meg, mert lehet, hogy később szükséged lehet rá.

4. Tanulj azoktól, akik már nem olyan sokat akarnak tudni, hanem inkább szeretni akarnak megtanulni.

5. Soha ne add fel azt az álmodat, amit nem tudsz elérni azonnal.

6. Bízz azokban, akik segíteni szeretnének.

7. Ne ítélj meg semmit azonnal, nézz utána.

8. Higgy a gondviselésben, a szeretetben, hogy lelked mindig jó utasítást ad.

9. Ne hamarkodd el a döntéseidet, mert azok fognak neked példát adni az életedben.

10. Mindig légy kész a változásra, mert az élet rövid és gyorsan peregnek az órák, ne hagyj elsuhanni egyetlen lehetőséget sem. Ragadd meg és élj vele.
(Imre Margit)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.08 20:15 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat