Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Angyalokról, szellemekről (1 fő olvassa) (1) Vendég
Angyalokról, szellemekről, szellemvilág fogalmáról, működéséről, a szellemtani tanításokról.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Angyalokról, szellemekről
#3850
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 6 éve, 2 hónapja  
.


Mese a Kicsi Lélekről és a FényrőlNem ismerheted a meleget a hideg nélkül, a fentet, a lent nélkül, a gyorsat a lassú nélkül. Nem tudhatod mi az a bal a jobb nélkül, az itt, az ott nélkül, a most állapotát a később nélkül.
Egyszer volt, hol nem volt, az időtlenségen túl, volt egy Kicsi Lélek, aki ezt mondta Istennek:

-Tudom ám, hogy ki vagyok én!
- Ez csodálatos! Ki vagy? - kérdezte Isten.
- Én vagyok a Fény! - kiáltotta a Kicsi Lélek.

Isten szélesen mosolygott: - Nagyon helyes! - kiáltott fel, - Te vagy a Fény!

A kicsi lélek nagyon boldog volt, hogy rájött arra, amit a Királyságban már az összes lélek tudott.

- Pompás! - mondta - Ez igazán nagyszerű!

De hamarosan ez már kevésnek bizonyult. A Kicsi Lélek izgatott lett, és most már az akart lenni, aki valójában volt. Így visszament Istenhez - ami nem rossz ötlet mindazoknak a lelkeknek, akik szükségét érzik, hogy valódi önmaguk legyenek - és azt mondta:

- Szia, Isten! Most, hogy tudom, hogy ki vagyok, vajon jó Nekem, hogy az vagyok?
- Arra gondolsz, hogy az akarsz lenni, aki valójában vagy? - kérdezte Isten.
- Igen - válaszolta a Kicsi Lélek - egy dolog tudni, hogy ki vagyok, és egy másik dolog teljes valójában az lenni. Szeretném érezni, milyen Fénynek lenni!
- De te már Fény vagy - válaszolta mosolyogva Isten.
- Igen, de meg akarom érteni milyen érzés - kiáltotta a Kicsi Lélek.
- Jó - válaszolta kuncogva Isten - feltételezem, tudnom kellett volna. Te mindig a kalandvágyók közül való voltál!

Aztán Isten arckifejezése megváltozott: - Van itt egy dolog...
- Mi? - kérdezte a Kicsi Lélek.
- Igen, nincs itt semmi más csak Fény. Látod, én csak azt teremtettem, aki Te vagy; és így nem könnyű feladat megtapasztalni, ki vagy valójában, amíg nincs itt semmi más, ami nem Te vagy.
- Huh! - válaszolta a Kicsi Lélek, aki most egy kicsit összezavarodott.
- Gondold csak el - mondta Isten. - Olyan vagy, mint a nap sugara. Ahol Te vagy, ott minden rendben van. Mint milliónyi és milliárdnyi gyertyaláng együtt alkotjátok a Napot. Nélkületek, a Nap nem lehetne a Nap. Sőt, Napnak lenni a gyertya lángjai nélkül, egyáltalán nem az a Nap lenne; nem ragyogna olyan fényesen. Mégis, hogyan ismerd meg magad, mint Fény, mikor a Fény között vagy? - ez a kérdés.

- Rendben - tért magához a Kicsi Lélek, - Te vagy Isten. Találj ki valamit!
Isten megint elmosolyodott: - Már megvan, - mondta - mivel nem tudod látni magad, mint Fény amikor a Fényben vagy, körülveszünk Téged sötétséggel.

- Mi az a sötétség? - kérdezte a Kicsi Lélek.
- Ez az, ami nem Te vagy - válaszolta Isten.
Félni fogok a sötétségtől? - kiáltotta a Kicsi Lélek.
Csak ha azt választod - válaszolta Isten. - Nincs ott semmi, amitől igazán félni kellene, hacsak el nem határozod, hogy van.
- Ó - mondta a Kicsi Lélek, és már jobban érezte magát.

Nem ismerheted a meleget a hideg nélkül, a fentet, a lent nélkül, a gyorsat a lassú nélkül. Nem tudhatod mi az a bal a jobb nélkül, az itt, az ott nélkül, a most állapotát a később nélkül.

Aztán Isten elmagyarázta, azért hogy bármit is meg tudjunk tapasztalni, pontosan az ellentéte fog elénk tárulni.

- Ez egy óriási ajándék - mondta Isten - mert e nélkül nem tudhatnád meg, milyen bármi más.

Így tehát - foglalta össze Isten - mikor körülvesz a sötétség, ne rázd az öklödet, ne emeld fel a hangodat, és ne átkozd a sötétséget. Inkább légy a Fény a sötétségben, és ne légy dühös érte. Aztán, tudni fogod, ki vagy valójában, és mások szintén tudni fogják... Engedd, hogy a fényed ragyogjon, ebből mindenki tudni fogja, milyen különleges vagy!

- Úgy érted, az rendben van, hogy a többiek láthatják, mennyire különleges vagyok?
- Természetesen, - kuncogott Isten - ez nagyon jól van! De emlékezz, a "különleges" nem azt jelenti, hogy "jobb". Mindenki különleges, mindenki a saját módján! Sajnos ezt sokan elfelejtették... Csak akkor fogják megérteni, hogy jó különlegesnek lenni, amikor látják, hogy Neked milyen jó különlegesnek lenni.

- Remek, - mondta a Kicsi Lélek, mókásan táncolt, szökdécselt, nevetett és ugrált - olyan különleges lehetek, amilyen csak akarok!
- Igen, és elkezdheted már most rögtön, - mondta Isten, aki táncolt, ugrált és együtt nevetett a Kicsi Lélekkel - de miben akarsz különleges lenni?
- Miben különleges? - ismételte a Kicsi Lélek - Nem értem.
- Rendben - kezdte el a magyarázatot Isten - Fénynek és különlegesnek lenni sokféle részből áll. Különlegesen kedvesnek, gyengédnek lenni. Különleges alkotó képességgel rendelkezni. Vagy különlegesen türelmesnek lenni. El tudsz képzelni még bármilyen más módot is, hogy különleges légy?

A Kicsi Lélek csendben leült egy pillanatra.
- El tudok képzelni sokféle módot, hogyan lehetek különleges! - kiáltott fel - Különleges dolog segítőkésznek vagy jószívűnek lenni. Különleges barátságosnak, és különleges előzékenynek lenni másokkal!
- Igen! - értett egyet Isten, - és bármelyik pillanatban, bármi vagy bármilyen különleges dolog a Tiéd lehet, amit csak kívánsz. Ezt jelenti Fénynek lenni.
- Tudom, mit szeretnék! Tudom, mit szeretnék! - jelentette be a Kicsi Lélek nagyon izgatottan. A különlegesnek az a része szeretnék lenni, amit megbocsátásnak hívnak. Ugye, különleges a megbocsátás?
- Ó, igen! - biztosította őt Isten - Ez nagyon különleges.
- Rendben - mondta a Kicsi Lélek. - Ez az, amit óhajtok. Megbocsátó szeretnék lenni. Szeretném megtapasztalni.

- Jó - mondta Isten - de van még itt egy dolog, amit tudnod kell.
A Kicsi Lélek egy kicsit türelmetlen lett. Úgy tűnt még mindig van némi komplikáció.
Mi az? - sóhajtotta.
- Nincs senki, akinek megbocsáthatnál.
- Senki? - A Kicsi Lélek nehezen tudta elhinni, amit az imént hallott.
- Senki! - válaszolta Isten. - Minden, amit teremtettem, tökéletes. Nincs egyetlen lélek sem az egész teremtésben, aki kevésbé tökéletes, mint Te. Nézz csak körül! A Kicsi Lélek csak most vette észre, hogy egy hatalmas tömeg csoportosult köré. Lelkek jöttek, az egész Királyság széltéből és hosszából, hogy hallják a Kicsi Lélek rendkívüli társalgását Istennel.
Körülnézve a megszámlálhatatlanul sok összegyűlt lelken, és a Kicsi Léleknek egyet kellett értenie. Senki nem tűnt kevésbé csodálatosnak, kevésbé pompásnak, vagy kevésbé tökéletesnek, mint a Kicsi Lélek, maga.

Olyan csodálatos lelkek csoportosultak köré, és annyira csodálatosan testesítették meg a Fényt, hogy a Kicsi Lélek alig bírta nézni őket.
- Tehát kinek akarsz megbocsátani? - kérdezte Isten.
- Srácok, ez többé már nem vicces! - morgott a Kicsi Lélek. Meg szeretném tapasztalni, milyen megbocsátónak lenni. Szeretném tudni, milyen különlegesnek lenni...
És a Kicsi Lélek megtanulta, milyen az, amikor szomorúságot érez. De ekkor egy Barátságos Lélek kilépett a tömegből:
- Ne aggódj, Kicsi Lélek - mondta - Én segítek neked!
- Te fogsz segíteni? - ragyogott fel a Kicsi Lélek - De mit tudsz tenni?
- Adhatok valamit, amiért megbocsáthatsz!
- Tudsz?
- Természetesen! - ígérte a Barátságos Lélek - Megjelenek a következő életedben, és teszek valamit, amiért megbocsáthatsz.

- De miért? Miért tennéd ezt? - kérdezte a Kicsi Lélek. Te, aki annyira abszolút tökéletes vagy! Te, aki oly gyors sebességgel vagy képes vibrálni, hogy létrehozod a Fényt, nehezen tudom ezt elképzelni rólad! Hogyan tudnád megtenni, hogy a vibrálás, amitől oly fényesen ragyogsz, lelassuljon annyira, hogy a Fényed átalakuljon sötétséggé és sűrűséggé? Hogyan lennél képes, Te, aki oly könnyed vagy, hogy a csillagok tetején táncolsz és a gondolat sebességével jutsz át a Királyság túloldalára, hogy bekerülj az életembe és megtedd ezt a nagyon nehéz és rossz dolgot?

- Egyszerű - válaszolta a Barátságos Lélek - Megteszem, mert szeretlek.

A Kicsi Lélek meglepettnek tűnt a válasz hallatán.
- Ne légy meglepve, - mondta a Barátságos Lélek - megtetted már ugyanezt értem. Nem emlékszel? Ó, már rengetegszer táncoltunk együtt, Te és Én. Ezer meg ezer éven keresztül, és eonokon át táncoltunk együtt. Sok helyen és sokszor játszottunk együtt. Csak Te most nem emlékszel. Mindketten voltunk már Minden. Voltunk a Fent és a Lent, a Bal és a Jobb. Voltunk az Itt és az Ott, a Most és az Azután. Voltunk Férfi és Nő, Jó és Rossz - mindketten voltunk áldozat és cselszövő is. Így jöttünk sok idővel ezelőtt együtt, Te és Én, mindegyikünk pontosan és tökéletesen hozta a kifejezés lehetőségét és a megtapasztalást, hogy kik vagyunk valójában.

És így - magyarázta tovább a Barátságos Lélek - Megjelenek a következő életedben, és most én leszek a "rossz". Valami nagyon szörnyűt fogok tenni, és akkor megtapasztalhatod a megbocsátást.

- De mit fogsz tenni? - kérdezte a Kicsi Lélek egy kicsit idegesen - Nagyon szörnyű lesz?
- Ó - felelte a Barátságos Lélek kacsintva - Majd kitalálunk valamit.
Aztán a Barátságos Lélek komollyá vált, és halkan azt mondta - De tudod, egy dolog felől biztosítanod kell.
- Mi az? - akarta tudni a Kicsi Lélek.
Le fogom lassítani a rezgésemet, hogy nagyon nehézzé váljak, és megtegyem ezt a nem túl szép dolgot. Valami nagyon eltérőt fogok mutatni, mint amilyen vagyok. És egy szívességet kérek tőled a visszatéréshez.
- Ó, bármit, bármit! - kiáltotta a Kicsi Lélek, és elkezdett táncolni és énekelni - Megbocsátó leszek! Megbocsátó leszek!

Aztán a Kicsi Lélek észrevette, hogy a Barátságos Lélek nagyon csöndben maradt.
Mi az? - kérdezte - Mit tehetek érted? Te egy igazi angyal vagy, hogy hajlandó vagy megtenni ezt értem!
- Természetesen, a Barátságos Lélek egy angyal! - szólt közbe Isten. - Mindenki az! Mindig emlékezz: soha nem küldtem mást, csak angyalokat!

Így a Kicsi Lélek még többet akart tudni, mint valaha, hogy eleget tegyen a Barátságos Lélek kérésének.

- Mit tehetek érted? - kérdezte újra a Kicsi Lélek.

- Egyszer bántani foglak és legyőzlek - válaszolta. - Abban a pillanatban, amikor a legrosszabb dolgot teszem veled, amit talán el tudsz képzelni...
- Igen? - szólt közbe a Kicsi Lélek - Igen?
- Emlékezz, ki vagyok valójában!
- Emlékezni fogok! - kiáltotta a Kicsi Lélek - Megígérem! Mindig emlékezni fogok rád, mint ahogy itt és most vagy!
- Jó, - válaszolta a Barátságos Lélek - mert látod, keménynek kell látszanom, és el fogom felejteni, hogy ki vagyok. És ha Te nem emlékszel rám, mint ahogy Én magam sem, nagyon hosszú ideig nem leszek képes emlékezni. És ha én elfelejtem, ki vagyok, Te is elfelejtheted, ki vagy Te, így mindketten elveszettek leszünk. Aztán szükségünk lesz egy másik lélekre, aki eljön, és emlékeztet rá minket, kik vagyunk.

- Nem, nem lesz szükségünk rá! - ígérte meg újra a Kicsi Lélek - Én emlékezni fogok rád! És megköszönöm, amiért elhozod ezt az ajándékot, és a lehetőséget melyben megtapasztalhatom, ki vagyok Én.

Így létrejött a megállapodás. A Kicsi Lélek, elindult az új életbe, izgatottan, amiért egy különleges dolog részese lesz, amit megbocsátásnak hívnak. És a Kicsi Lélek nyugtalanul várakozott, hogy meg tudja tapasztalni a megbocsátást, és megköszönje, akármelyik lélek tette is azt lehetővé. Új életének minden pillanatában, valahányszor csak egy új lélek bukkant fel a színen, és az új lélek örömet vagy szomorúságot hozott - és főleg ha szomorúságot hozott - a Kicsi Lélek visszaemlékezett arra, amit Isten mondott:

"Soha nem küldtem mást, csak angyalokat.

Neale Donald Walsch, a Találkozásom Istennel című könyv szerzőjének tanmeséje.

Angyalforrás
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2014.03.10 19:42 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4105
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 3 éve, 7 hónapja  
.


A gyógyító angyalok


Az angyalok egoval nem rendelkező mennyei lények, ami azt jelenti, hogy nem ítélkeznek, és szeretetük mindenre kiterjed. Eltávozott szeretteink szintén betölthetnek angyali szerepet, bár őket igazából "szellemi vezetőknek" nevezzük.

Egész életem tisztánlátói tapasztalat mondatja velem, hogy mindenki mellett legalább két őrangyal és legalább egy szellemi vezető áll. Az teljesennyilvánvaló, hogy nem mindenki hallgat rájuk, mert ha azt tennék, a világ mentes lennek az erőszaktól és a kegyetlenségtől. Mindemellett tény, hogy ott vannak mellettünk, és csupán rajtunk múlik, készek vagyunk-e kommunikálni velük, meghallgatni őket.

Az angyalok éppúgy jelen vannak a szkeptikusok és az ateisták életében, mint ahogy a jó szamaritánusok mellett is. Azért vannak velünk, hogy az isteni béke létrejöttéhez mi magunk is hozzájárulhassunk. Bár tetteinkért mindannyian személyes felelősséggel tartozunk, segíthetnek a leghatékonyabb lépések megtalálásában.

Igaz ugyan, hogy a fájdalmak és a küzdés révén fejlődhetünk, a béke és a nyugalom által azonban még inkább. Ezért az angyalok boldogan segítenek nekünk bármiben, legyen szó csekélységről vagy egy nagy horderejű dologról, ha az békénket és nyugalmunkat szolgálja. De ahhoz, hogy közbenjárhassanak, kérnünk kell tőlük a segítséget, mert univerzumunk alaptörvénye, a szabad akarat törvénye ezt kívánja.

Amikor angyalokkal dolgozol, akkor neked is jut fényükből, hagyatkozhatsz erre a fényre, és egomentes felettes énjükre. Segítenek meggyógyítani lelkedet és szellemedet, hogy félelmeiden túllépve szeretettel közelíthess az életben fellépő összes helyzethez. Az angyalokat nem köti se tér, se idő, ezért nem kell aggódnod amiatt, hogy kéréseddel esetleg zavarod vagy megterheled őket.

Az angyal szó jelentése: Isten hírnöke. Amikor a Teremtőhöz imádkozol, az angyalok a Teremtő üzeneteit hozzák el neked, teremtettnek. Nem istenkáromlás tehát megszólítani őket, mivel az Istennek folytatott beszélgetések eredményeként is az angyalok szólnak hozzád, hiszen az angyalok egyek Istennek, Isten "meghosszabbításai", és te is az vagy.

Amikor az angyalokkal szövetkezünk, életünk minden területén csodálatos gyorsaságú, meglepő változások mehetnek végbe. Hozzásegítenek a testi, spirituális, érzelmi, pénzügyi és intellektuális gyógyuláshoz. Segítenek munkánkban, egészségünk megszerzésében, szerelmi és családi életünkben és a lelki békénk megőrzésével kapcsolatos minden más dologban.

Ezért akár saját magad, akár egy szeretted vagy egy kliensed gyógyulásához, kéred az angyalok segítségét, a gyógyító energia bőséges csatornájához kapsz hozzáférést.

Dr. Doreen Virtue


http://ebredeshajnalan.com/a-gyogyito-angyalok/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2016.11.01 21:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4239
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 3 éve, 1 hónapja  
.A hónapok angyalai


Minden hónap egy-egy angyal uralma alá tartozik. Kérd a segítségüket!

Január
Őrangyala Gábriel, az igazság és a remény angyala.

Február
Őrangyala: Barachiel, a magasság, a levegő angyala.

Március
Őrangyala Malahidel, a szerelmesek segítője.


Április
Őrangyala Rafael, a gyógyítás, a gyógyulás angyala, a gyengélkedők védőszentje.

Május
Őrangyala Ambriel, aki megvéd a gonosz erőktől.

Június
Őrangyala: Muriel, a megbocsátás, a félelem nélküli boldogság angyala.

Július
Őrangyala Verchiel, a változás angyala.

Augusztus
Őrangyala Mihály, a bátorság, erő angyala.

Szeptember

Őrangyala Uriel, isten tüze, lángja, a tisztánlátás angyala.

Október

Őrangyala: Barbiel, az őszinteség angyala. Bukott angyal, de segít túljutni a válságos időszakokon.

November
Őrangyala Adnachiel, a függetlenség angyala.

December
Őrangyala: Haniel, a szerelem és szenvedély angyala.

Angyalmágia

Kellemes, halk, meditatív zene szükséges lehet a ráhangolódáshoz. Gyújts egy gyertyát, és gondolja arra a célra, amit el szeretnél érni, vagy arra a problémára, amit meg kell oldanod. Ezután kérd a hónap angyalának segítségét, hangosan mondd ki a kérésedet, és fújd el gyertyát.
http://www.astronet.hu/tenyek-talanyok/szellemlenyek/a-honapok-angyalai-104632
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4611
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 1 éve, 8 hónapja  
.Angyali útmutatásBizonyára olvastál már csodálatos esetekről, sőt, olykor talán már személyesen is átéltél hasonlót. Olyasfajta történetek ezek, amelyek hallatán libabőrös lesz az ember, ugyanis valakit meggyógyít, sokszor az életét menti meg egy titokzatos erő.

Az ősi spirituális iratokban, a Tórában vagy az Ótestamentumban sok olyan angyali tanács olvasható, amely segíti a családi és egyéb konfliktusok megoldását, a házasság harmóniájának megőrzését, de még az egyszerűbb hétköznapi gondok rendezését is. Napjainkban milliókra rúg az önsegítő könyvek, terápiák száma, és ezekből kiderül, hogy az emberiség évezredek után is ugyanazokkal a gondokkal küzd, mint amikor a pszichológia önsegítő válfaja megszületett: boldogtalan házasság, depresszió, pénzügyi nehézségek, idős szülőkkel adódó problémák.

Aki végigolvassa dr. Doreen Virtue Angyali útmutatás című könyvét, könnyen rálel arra a receptre, amivel saját baját orvosolhatja. A szerző pszichológusként kezdetben gyakorlatias gyógyító volt, hagyományos képzéssel, klinikai tapasztalatokkal, ám egyre több olyan élményben volt része, hogy végül egyre inkább odafigyelt az égi üzenetekre. Ő is azok közé tartozik, akik ha valami újról hallanak, az első kérdésük az: működik? Aztán egyre gyakrabban szembesült azzal, hogy a titokzatos erő valami módon mindig hozott eredményt, messze túlmutatva az általa tanult, kipróbált pszichológiai módszereken. "Az az igazság, hogy soha nem gondoltam volna, hogy valaha az angyali birodalom szószólója leszek" - vallja meg őszintén könyve előszavában a pszichológusnő, aki Dél-Kaliforniában a Chapman Egyetemen szerezte diplomáját és a helyi kórház pszichiátriáján dolgozott, elsősorban a függőségekre specializálódott. "Évekkel ezelőtt, ha a pácienseim arról számoltak be, hogy vízióik vannak, vagy hangokat hallanak, akkor bennem már kész is volt a diagnózis a lehetséges skizofréniáról. Ma viszont arra buzdítok mindenkit, hogy próbáljanak meg kommunikálni az égiekkel."

Ég üzenetet hallottak


Emberek százaival foglalkozott, akik beszámoltak az általuk látott vagy hallott dolgokról, amelyeket mind hallucinációnak véltek. Nagy valószínűséggel e látomások nagy része valóban az illetők rossz tudati állapotából következő képzelgés volt, de azért szép számmal voltak olyanok, akik égi üzeneteket hallottak.

Minél több ilyen "beteggel" találkozott, annál erősebb lett a meggyőződése, hogy ez nem betegség, hanem valami más. Különösen, amikor olyan esetekkel szembesült, ahol az "égi hang", vagy a hatodik érzék tragédiától mentette meg az érintetteket, esetleg csodás gyógyulást hozott. Minél több emberrel beszélt, annál jobban megerősödött benne a hit: ezek nem lehetnek véletlenek. "A segítségkérés vagy ima alapvetően szükséges ahhoz, hogy segítségben részesüljünk" - írja a szerző, s hozzáteszi: nem számít, hogy ez az ima formális, ahogy azt a templomokban vezetik, vagy csak a lélekben születő segélykiáltás Istenhez. Nem számít, hogy az imádkozó milyen vallási háttérrel rendelkezik, lehet akár ateista is. És még az sem számít, hogy önzetlen szolgálatban, vagy őszintétlenül, manipulációkkal töltötte az addigi életét? Az ima segít, mert e téren nincs diszkrimináció. Persze, aki nem hisz az ima erejében, az nem is kapja meg a várt segítséget. A baj azonban nem az imában van, hanem abban, hogy az emberek többsége lezárja a hatodik érzékét, és ezzel elzárja magától az éteri javító, gyógyító megoldásokat.


forrás: https://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/angyali-utmutatas-101948/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.09.13 21:10 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4858
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 1 éve, 3 hónapja  
...


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.03 22:24 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5180
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5069
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Angyalokról, szellemekről 1 éve  
.


Ők az Univerzum 15 Arkangyala: ekkor hívhatod őket segítségül!


"Tartsd tiszteletben a misztikumot. Az Univerzum nem játszik, mindennek értelme van, ami történik körülötted. Bár legtöbbször az értelem rejtve marad, de minél közelebb vagy a valódi földi küldetésedhez, annál több lelkes energiát kapsz a cselekvéshez".

Az alábbiakban megismerkedhetsz 15 arkangyallal, láthatod, mindenikük különböző funkcióval rendelkezik. Életedet fontos állomásain az lesz segítségedre, akire épp abban a helyzetben szükséged lesz. Mindenik arkangyal különböző személyiségjegyekkel, és sajátos feladatkörrel rendelkezik.

Ariel arkangyal


A bőség, és az anyagi jólét segítője. Segíti a természetet, védelmezi és gyógyítja az állatokat.

Azrael arkangyal

Átvezeti az elhunytat a másvilágra, segít a gyász feldolgozásában, vigasztalódást és megnyugvást nyújt. Nevének jelentése, Isten kegyelme. Ha nagy veszteség ért az életedben, Azrael arkangyalt hívd segítségül.

Chamuel arkangyal

Segítségedre lehet abban az esetben, ha lelki békére vágysz, az aggodalommal és kétségekkel teli időszakban. Segítségével kapcsolatok köttetnek, de a negatív kapcsolatok megszüntetése érdekében is őt hívhatod segítségül. Segít megtalálni az életcélod, de az elveszett tárgyakat is.

Gabriel arkangyal

A nők segítsége lehet gyerekvállalás előtt, a várandósság és a szülés ideje alatt is. Ha valamilyen kreatív feladatot akarsz végezni, de nem találod az irányt, őt hívd segítségül. Ő a kreatív emberek támogatója, és ihletője.
Haniel arkangyal

Ha intuitívabb szeretnél lenni, és kiteljesedettebb lelki életre vágysz, akkor őt kell segítségül hívnod. Felerősíti a gyógyító energiákat és a tisztánlátást.

Jeremiel arkangyal

Érzelmi problémák esetén segítségedre lehet, támogatást nyújt a válságos időszakokban, jóslattartalmú álmokat közvetít. A helyes út felé irányítja az életed.

Jophiel arkangyal

Ő a szépség arkangyala, segítségedre lehet életed negatív szakaszában, segít megszabadulni a kilátástalanságtól. Sokan a lakóterek megtisztítására is segítségül hívják, a feng-shui angyalaként is emlegetik.

Metatron arkangyal

Gyerekkori problémák, tanulási-, beszéd-, és viselkedési zavarok esetén segíthet. Ha nem tudod jól beosztani az időd, állandóan kapkodsz, akkor is őt hívd segítségül.

Mihály arkangyal

Félelem, szorongás és bizonytalanságérzet esetén őt hívd segítségül. Segítségével lezárhatod a múltbéli nemkívánatos kapcsolataidat, és teljességgel a jelenre koncentrálhatsz.

Raguel arkangyal

Tisztázatlan félreértések miatti harag, düh esetén lehet segítségedre. Erőt ad ahhoz, hogy elintézd a nehezebb személyes kapcsolataidat, hogy ki tudj állni magadért a vitás ügyekben.

Raphael arkangyal


Fizikai betegség esetén enyhíti a fájdalmat, erősíti a tisztánlátást, az utazók oltalmazója.

Raziel arkangyal

Felszabadítja az energetikai blokkokat, segítségével könnyebben megértheted a szellemi történéseket, a világod működését.

Sandalphon arkangyal

Ha úgy érzed, hogy senki nem figyel rád, törekvéseidet kicsinyesnek és jelentéktelennek tartja a közvetlen környezeted, kérd Sandalphon segítségét. Ő a felelős azért, hogy az imáid meghallgatásra találjanak.

Uriel arkangyal

Bizonytalanság gyötör a jövőddel kapcsolatban? Akkor kérd a segítségét. Bizonyos sorsdöntő pillanatokban, szelíden a legjobb megoldás felé irányít, de vizsga vagy állásinterjú esetén is segítségedre lehet.

Zadkiel arkangyal

Segít a megbocsátásban, gyógyítja az emlékezést, és segít abban, hogy a tudásod átadhasd másoknak is. Gyógyítja az emlékezést, és a gondolkozást.

https://filantropikum.com/ok-az-univerzum-15-arkangyala-ekkor-hivhatod-oket-segitsegul
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat