Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Ebben a témakörben a dimenzióváltásról és az azzal kapcsolatos tanításokról lehet olvasni. Nostredamus, Kryon, Kirael, Pió Atya, Nyirkai jóslat, 2012,Plejádok üzenete, próféciák stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: 2013 és az elkövetkezendő idők várható eseményei
#3662
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
2013 és az elkövetkezendő idők várható eseményei 6 éve, 9 hónapja  

2013. ELŐZETES ENERGIANAPTÁRA:Közreadja: www. foldicsillagok.hu
2013. január 11. péntek, 10:14

2013.
- a krisztusi tudatosság energiája, a 33 energiáját hordozza
- ez egy isteni energia, amit mint egy magot beemelhetünk az életünkbe
- a 11:11 és az azt követő 12:12 energiának egyesülése = 33, a 3 -3: Dimenzió két arca. A kettőspont a megosztottság.
- az 1 és 2 energiája, elkülönülés nélkül (kettőspont nélkül)
- 2012 a régi energia utolsó éve, 2013=33, krisztusi tudatosság
- szükség van a régi energia elengedésére

(Tóbiás:1:9.)

2013: az őrjöngő Nap éve http://index.hu/tudomany/2012/03/26/2013_az_orjongo_nap_eve/


2013.

HATALMAS NAPKITÖRÉS BÉNÍTJA MEG A FÖLDET 2013-BAN

..Már három év sincs a várható katasztrófa bekövetkeztéig, ami az előrejelzések szerint megbénítja a műholdas kommunikációt, "kiüti" a villamosenergia-szolgáltatásokat, az elektromos hálózatokat világszerte - írja az erdon.ro-t idézve a delmagyar.hu. 2010-ben.
Megbéníthatja a légi közlekedést és összességében életünk majd minden területére kihatással lehet a kialakuló geomágneses vihar. A 2013-ban várható napkitörés ereje száz hidrogénbomba erejével érhet fel, s a tudósok egyelőre nem tudják mennyire lesznek súlyosak a következmények. A kialakult kaotikus helyzet órákig tarthat, de akár napokon át is, sőt egy, a témában tartott tegnapi konferencián elhangzott: fel kell készülni egy hónapokig tartó állapotra is - írja az erdon.ro.

"A modern társadalmak technológiai függősségben élnek, amik nagyon sérülékenyek, s egy ilyen súlyos esemény akár a nullával teheti egyelővé a világ kommunikációs rendszereit." - hangzott el a konferencián. A szakértők Washingtonban megtartott megbeszélésén arra keresték a választ, hogy miként védjék meg a Földet a 2013-ban bekövetkező eseményektől. "Nem tudjuk még, hogy mire számítsunk, de fel kell készülni, hogy kisebb legyen a csapás" - hangzott el az eseményen.

Kijelentették: az ilyen féle "támadások" ellen időben biztonságos üzemmódba kell állítani a műholdakat, és a magasfeszültségű vezetékeket megóvva a túlterhelés miatti kisüléstől, talán így csökkenthetők a károk. http://www.168ora.hu/tudas/hatalmas-napkitores-benitja-meg-a-foldet-2013-ban-62043.html
2010.09.23


2013-TÓL-FÖLD GALAXISOK TALÁLKOZÓHELYE

a Föld egy példamutató bolygó lesz. Mit értesz "példamutató" bolygó alatt?
A kezdetektől fogva a Földanyát nagy megjövendölt végzettel áldották meg. Ez az isteni végzet mely az Arkangyalok által lett megjövendölve az volt, hogy a Földnek egy napon egy hatalmas galaktikus civilizációja lehet.
Ez a jövőbeli galaktikus társadalom egy olyan isteni társadalom lenne, ami véget vetne a galaktikus háborúknak, és létrehozná az állandó galaktikus békét és egységet. Ez a galaktikus társadalom sok lélekből állna, hatalmas Lényekből a Tejút Galaxis minden részéről. Összejönnének és keresztülhaladnának egy nagy genetikai kísérlet végső színpadain. Az ő sikerük jelölné egy új kor felemelkedését a galaxisunkban.
A Földbolygó és ez a naprendszer ennek következtében egy találkozóhellyé válik a teljes galaxis számára. A Föld galaktikus társadalma egy minőségi példává válna arra, hogy a galaktikus civilizáció hogyan szolgálja a Teremtő isteni törvényeit. A Földanya és az ő szent gyermekei tanítanák a sok más csillagnemzedéket arról, hogyan a legjobb alkalmazni az Univerzum isteni törvényeit. A Föld egy hatalmas találkozóhellyé és kereskedelmi központtá válna mindenfajta innovatív árucikk kicserélésére. Ez az oka annak, hogy valóban egy "példamutató" bolygóvá válik.
A Tejút Galaxis esetében, ennek a szent és isteni Fénynek a lehorgonyzási pontja a Sirius csillagrendszer. Ez itt van a Sirius B naprendszerben, mely a Kilencek Tanácsának és Lord Siraya-nak a hatalmas Orákulum Templomában helyezkedik el.
A Föld nagyszerű végzete a Sirius csillagrendszerhez való csatlakozás a 8 Eb évében (i.sz. 2013) és összhangba kerülni Lord Siraya és a Nagy Kék Fény ott felépített Nagy Orákulum Templomával.
(GFKV)

2013. ELEJE -ADAMUS

ADAMUS: Abszolút, és ehhez szeretnék még egy pár szót hozzáadni. Most a káosz időszaka van, és a káosz nem egy rossz dolog. A káosz mozgásba hozza az energiát. A következő dolog, amit észre fogtok venni, körülbelül 2013 elején, az a még az eddiginél is nagyobb elkülönültség, mert a káosz egy szűrőhöz hasonlatos. Elválasztja, elkülöníti egymástól a dolgokat, és ez az elkülönültség nem a hatalmon állók és a hatalmat nélkülözők között fog bekövetkezni, vagy a gazdagok és a nem gazdagok között. Lényegében ez az elkülönültség a tudatos lények és a tudatlan lények között fog megmutatkozni.
Az elkövetkezendő pár év során... az embereknek fel kell tenniük a kérdést: - "Ez a bolygó a tudatosság bolygója lesz 2012 után, vagy pedig a tudatlanok bolygója? " Kissé nehéz lesz ugyanis a kettőnek egymás mellett létezni.
A tudatosság képes együtt létezni a tudatlansággal, a tudatosságot nélkülözőkkel, ugyanakkor viszont a tudatlanságnak nagyon nehéz együtt léteznie maga körül a magas tudatossággal. Szóval ennek a bolygónak meg kell hoznia egy pár döntést arról, hogy milyen hely lesz ez a bolygó. Ez nem számít. Rengeteg Új Föld van, ahova már születnek, és magas tudatossággal bírnak, ami közvetlenül annak a munkának köszönhető, amit ti mindannyian elvégeztetek. Nem számít, hogy odamentek vagy itt maradtok vagy elmentek a Harmadik Körötökbe, vagy mindezt egyszerre teszitek. Köszönöm.
SGe2012
magunkat és tanuljunk meg magunkról gondoskodni az ilyen időkre.


2013 FŐ TÉMÁI:

A Napfolttevékenység 11 éves ciklusának maximumára érkezik
2013-ban, követve a főbb planetáris kapcsolódásokat, tranzitokat és más hatásokat, asztrológiai szempontból május és november lesz egy jelentős hónap. A Nap 11 éves ciklusának tetőpontjára érkezik és elektromágneses eseményeket fog magával hozni, mintha megvadult volna. A csúcspont tehát 2013-ban lesz és ehhez képest a tavalyi kitörések fényjátékoknak fognak tűnni a várhatóak mellett, mert mindegyik jelenség az idén nagyon is extravagáns lesz. A kitörések szakértői a jelentős kitörések mellet, még koronális kitöréseket, elektromágneses viharokat és sarki fényjelenségeket is várnak, ahogy a Nap fényplazmái bombázni fogják a Földet. Amikor 2012 júliusában egy óriási koronális kitörés, elérte a Föld mágneses terét, akkor az eget sarki fénnyel világította be a bolygó több régiójában. 2013-ban ennél jelentősebb kitörések várhatóak, így az elektromos hálózatra is érzékeny fog erre reagálni. Rendelkezzünk, tehát ezekre az időkre egy veszélyhelyzeti tervvel és arra kérünk mindenkit, hogy ezt osszuk meg a többi emberrel is. Mi emberek elektromágneses mezővel rendelkezünk, ugyanúgy, mint a Föld, és ezekre érzékenyem reagálunk. Élvezzük tehát a nagy műsort (mert értünk van) és a látványát, földeljük le kellően magunkat és tanuljunk meg magunkról gondoskodni az ilyen időkre.

A Kígyó (Skorpió éve) lásd: február 10.
Vedlés utáni új testben megtörténik az átalakulás. Érzékileg nagyon érzékeny év. Fő témája: Átalakulás, Megbocsátás, A saját isteni teremtő hatalmunkba való megerősödés, Egyéni és Kollektív gyógyulás
(Ráadásul 5 fogyatkozásból 3 a Skorpió/Bika tengelyen megy végbe, és még lásd a Szaturnusz Skorpióban dominanciáját.)
Uránusz-Plútó kvadrát
lásd: május 20-21 és november 1.
Szaturnusz a Skorpióban
2012. október 5.-2014. december 23. és 2015. június 14.- szeptember 17.

Szaturnusz az Idő Megtartója, Őrzője és a Karma Ura. A Szaturnusz adja fel a legfontosabb leckéket, mind egyéni mind közösségi szinten a hozzá kapcsolódó jegy tulajdonsága alapján. A következő két és félévben a Skorpión keresztül tanulunk. A jegy jellemzői: a szexualitás, intimitás, hatalom és politika, rögeszmék, függőségek, halál és újjászületés és a lélek mélysége. A Skorpió szereti felderíteni a sötét oldalt, de még ösztönöz a felelősségvállalásra is.

A Nagy Vizes Trigon lásd: július 17.
Allison Rae

2013/20:13 - JANUÁR - DECEMBER


JANUÁR 3.-22. EGY MINI ERŐTELJES ENERGIAIDŐSZAK/URIEL

Egy mini erőteljes időszak, mert itt az ideje, hogy leltárt készítsünk arról, hogy milyen szándékkal és hozzáállással indulunk neki ennek az évnek. Ha nem vagyunk benne biztosak, hogy mi legyen a következő lépésünk, bízzunk a megérzéseinkben, hogy örömtelien és bőségtudatosság szándékozzuk ezt, és a válasz hamar meg fog érkezni. Ez a felkészülés hónapja, nem a tetteké. Hatalmas napkitörésekről szólnak majd a tudósítások és szokatlan időjárási mintákat tapasztalhatunk meg. Szokatlan meleg lesz hűvösebb éghajlatú területeken, ott ahol rendszeresen hideg van, és hidegebb időjárást, ahol melegebb az idő.
Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/
JANUÁR 10-12.
Ötös stellium /planétacsoportosulás a Bak jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Vénusz, Plútó, Merkúr, Nap)
JANUÁR 11. BAK ÚJHOLD
JANUÁR 27. 5:40 Telihold Oroszlán/Vízöntő
JANUÁR 30. A JUPITER DIREKT MOZGÁBA VÁLT AZ IKREKBEN
FEBRUÁR- ÁTALAKÍTÓ EREJE, RETROGRÁD MERKÚRRAL/URIEL
Ezzel a hónappal kezdődik el 2013. átalakító ereje. Úgy tűnik, mintha egyszer az energiák a megszokott módon folynának, de időnként megfordulnak, irányíthatatlannak tűnnek majd, és elveszíthetjük a dolgaink feletti irányítás képességünket. Tulajdonképpen a régi Föld paradigmái mellett, újak jelennek meg és helyet követelnek maguknak. Akik nem értik azt, hogy mi folyik itt, nagyon szűkösen és bizonytalanul fogják érezni magukat, és az ezekből jövő helyzetek során az ezek az emberek meglepetésekre számíthatunk. 2013-ban 3 retrográd Merkúr ciklus közül az első februárban lesz.

Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/


FEBRUÁR 1. - IMBOLC - a növekvő fény, megtisztulás ünnepe
FEBRUÁR 9./10. VÍZÖNTŐ ÚJHOLD
FEBRUÁR .10 - 15:12
KÍNAI HOLDÚJÉV, KEZDETÉT VESZI A VÍZ KÍGYÓ ÉVE - KÍGYÓ LEVEDLI BŐRÉT
2013 a Kígyó, méghozzá a Fekete Kígyó éve a kínai asztrológusok szerint. A holdújév idén február 10-ére esik, ezután számíthatunk erősebben a Kígyó hatására. A hagyomány szerint a Kígyó éve pont olyan hullámzó, mint maga a névadó állat mozgása. Ebben az évben nagy mélységeket és nagy magasságokat is megjárhatunk az életünk valamennyi területén. 2013-as kínai horoszkópunkból az is kiderül, mit tehetünk, hogy minél kevesebb mélypont és minél több csúcspont jellemezze a Kígyó évét.
Nők Lapja Cafe / Ezo - R. Kövér Balázs asztrológus


FEBRUÁR 10. A KÍGYÓ ÉVÉNEK KEZDŐPONTJA A KÍNAI HAGYOMÁNYBAN

Ahogy a Skorpió a nyugati asztrológiában, úgy a kígyó a kínaiban, testesíti meg a titokzatosságot és intenzitást. A kígyó az ezoterikus tudás és bölcsesség jelképe is egyben, ugyanúgy az átalakulási folyamatokat támogatja. A Kígyó éve tele lesz nyugtalanító jelenségekkel és meglepetésekkel. Várnia Váratlant! Ugyanez visszhangzik az asztrológiában is. Ezt olvashatjuk egy honlapon erről: A kígyó összerázza bennünk a régi valóságunkat, és megnyitja az utat előremozdulásunkhoz, felfrissíti megértésünket, és növekedésre ösztönöz. Mivel a kígyó levedli (régi) bőrét, ez arra hív fel bennünk, hogy ugyanúgy szabaduljunk meg a régi gondolkodásmódunktól, amely már gátolja a növekedésünket és fejlődésünket. Ebben az évben az energiák inspirálják a megújuló, megújító törekvéseinket, hogy nagyobb, jelentősebb céljainkat elérhessük.
Allison Rae

FEBRUÁR 10-02.12
Tibeti holdújév, Losar, a Csodák ünnepe


FEBRUÁR 16. - MÁJUS 6. VÉNUSZ AZ ALVILÁGBAN
VÉNUSZ AZ ALVILÁGBA LÉP: Amikor a szeretet és szépség bolygója a Nappal együtt utazik, akkor láthatatlan a Földön számunkra. Ez a Vénusz misztikus útja az alvilágban, egy olyan időszak, amikor átesünk egy halálon, átalakulunk, és egy újjászületéssel folytatjuk az utunkat. Május 6.-án,
Allison Rae

2013. FEBRUÁR 19.
EGY ÚJ CIKLUS, EGY ÚJ VILÁG KEZDŐDIK EL
(A guatemalai maják szerint ez a pontosabb meghatározás a 2012.12 helyett:
próféciájuk. )

GUATEMALAI MAJA PRÓFÉCIA:

A MENNYEK MEGNYÍLNAK AZ EMBERISÉG SZÁMÁRA.
CSODÁLATOS BÉKE ÉS SPIRITUÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS VAN KEZDŐDŐBEN.

(DM:44-45)

FEBRUÁR 21. 1 IK - MAJA ÚJÉV
FEBRUÁR 23.-MÁRCIUS 17. A MERKÚR RETROGRÁD KISCIKLUSA
FEBRUÁR 25. - TIBETI TEREMTŐ (TÍZMILLIÓSZOROS) NAP
FEBRUÁR 25, 21:29 Telihold SZŰZ/HALAK
FEBRUÁR 26-MÁRCIUS 12.
Ötös stellium a Halak jegyében (Vénusz, Neptunusz, Nap, Merkúr, Mars), az utolsó két napban a Hold is csatlakozik ehhez a felálláshoz, így hatos bolygóhalmozódás lesz a jegyben
2013. FEBRUÁR UTÁN
Minden stabilizálódik, és egy új korszak fog bekövetkezni. A Föld és lakóinak a korszaka. Az ugrás után csak azok a lelkek fognak a Földre jönni, akik nem vittek nagy zavart a mátrixba. Az utolsó olyan inkarnációnkat éljük, amelyben meg tudjuk oldani, változtatni a karmánkat. A Föld egy új korszak elé halad. A Földbolygó 2012 végén fogja meglépni az Ugrást. Akik itt maradnak, azoknak úgy gondolatban, mint tettekben át kell alakulniuk. Akiknek nem sikerült, azoknak egy megtisztító impulzust küldenek a matrixból. Kiválasztódik a lakosság. Évmilliókig vártunk erre a pillanatra.
(Inu)
2013. FEBRUÁR – HARMONIZÁCIÓ
A dolgok, történések kezdenek harmóniába kerülni, és az év végén minden stabilizálódni fog.
2012. végén a Föld meglépi a maga ugrását.
Akik maradnak, mind gondolatban, mint testben át kell alakulni.
Akik nem lesznek felkészülve azoknak a mátrix egy megtisztító impulzust fog küldeni.
Valami történni fog ami kiválogatja a lakosságot, és ezután csend lesz, és minden rendben fog zajlani.
Kiválasztódás: kataklizmák, járványok, konfliktusok formájában történik meg.
Utolsó inkarnációnkat éljük meg, amelyben meg tudjuk változtatni karmánkat.
Az Ugrás után is fognak lelkek jönni a Földre, de csak azok, akik nem fognak zajt, nagy zavart okozni a Mátrixban.
A Föld új korszaka felé halad.
Béke, Szeretet, harmónia.
A háborúk, konfliktusok, negatív gondolatforma-energiák vége.
A FÖLD TOVÁBBHALAD, ÉS MI MEGYÜNK VELE.

2013. MÁRCIUS 4. - 2013. JÚLIUS 25.
A nagy ciklus utolsó 144 napja ez. Ekkor már építjük a Föld és önmagunk kockáját, miközben épül és stabilizálódik bolygónk körül a Nooszféra. Ezért van szükség arra, hogy képesek legyünk tisztán lehívni az Erőt, mert ezzel nemcsak önmagunknak, hanem a bolygónak is segítjük a Felemelkedését, és az Új Energiában való átlényegülését.

Egyáltalán nem lehet egyszerűnek és könnyednek nevezni a ránk váró 932 napot. Egy összetett folyamat részesei vagyunk, és csak tőlünk függ, hogy a megélése mellett döntünk-e. Az bizonyos, hogy ha ezen az úton elindulunk, mély elszántságra és hitre van szükségünk. Ez az ösvény rögösnek ígérkezik, de bátoríthat a tény, hogy nem kell egyedül végigcsinálnia senkinek. Csoportokat alkotva könnyebben megélhetőek a mélységek, és hamarabb lehet visszatérni a stabil energetikai állapotunkba. Emberi társaink mellett természetesen számos, magasabb dimenziókban élő entitás támogatja utunkat. Bármelyik ciklusra is helyezzük a hangsúlyt, és kezdjük tudatosan megélni energiáit, az út végén egy új, kiteljesedett önmagunkat találhatjuk, aki nincs egyedül, és már képes bármit túlélni, és bátran néz a felemelkedés kihívásai elé. Sokszor szeretnénk, de a dolgok mégsem oldhatóak meg egyik pillanatról a másikra. Nem fogjuk egyik pillanatról a másikra elfeledni sérüléseinket, megtalálni az Erőt, és tudni beépíteni az új dolgokat életünkbe. Ezért is kapjuk az ilyen útmutatásokat, melyek jelzőfényként szolgálnak ösvényünkön. Ha tudatosan dolgozunk üzenetével, akkor semmi nem lehet akadálya tudatosságunk emelkedésének. Mindehhez tiszta szív, szeretet, elhatározás és elszántság kell. A Tollaskígyó visszatérésének időszaka ez, aki ellátott minket három hasznos tanáccsal, elvvel, melyek segíthetnek a ránk váró időkben. Ezzel búcsúzom.

1. Mindig légy tudatában annak, hogy Isten mindig jelen van; ne ess kétségbe és ne futamodj meg, de mindig légy szívből alázatos és szeretetben Istennel.
2. Légy békességben mindenkivel, kivétel nélkül.
3. Ne vesztegesd az idődet. Egy nagyon értékes földi életet kaptál, használd bölcsen és kreatívan.
(Az Átalakulás Végső Ciklusai * az utolsó 932 nap/ Domokos Erzsébet
Forrás:
José Argüelles: Galactic Spiral Density Wave and 2012: The Final Cycles of Transformation http://lawoftime.org/timeshipearth/articlesbyvv/spiral-density-wave.html)
7. "Csatornázd az Erőt"
MÁRCIUS 11. HALAK ÚJHOLD
MÁRCIUS 20. (12:03) Tavaszi/Őszi Napforduló - Napéjegyenlőség

Márciusi napéjegyenlőségtől-júniusig
A márciusi napéjegyenlőség bezárja az ajtót a Föld régi paradigmái előtt. Globális események sorozatával fedi fel azt az igazságot, hogy valójában hogy működik a világ és mindezek megjelennek majd a napi hírekben is. Sok meglepetés kibontakozásával kell számolnunk ebben az időszakban, melyek hatással lesznek a nagyvállalatokra és a legfőbb kormányzati szervekre is. az északi féltekén kemény téli időre kell számítani, míg a bolygó más részein hatalmas esők és áradások lesznek.
Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/

MÁRCIUS 20/21 OSTARA - az ébredő természet, a tavasz kelta ünnepe
MÁRCIUS 20/21 " AZ ÚJ ÉGBOLT AKTIVÁLÁSA " METATRON
Erről később bővebben a foldicsillagok.hu-n
2013. MÁRCIUS 21. - A MAJA NAPTÁR VÉGE,

KAVASSILAS SZERINT

A maja naptár George Kavassilas szerint nem 2012. december 21-én ér véget, hanem a valójában 2013. március 21-én. Figyelmeztet mindenkit, hogy ez az utóbbi dátum csillagászati szempontból a napéjegyenlőséggel és nem a napfordulóval van kapcsolatban, és mivel 2013. március 21-én napéjegyenlőség van, ekkor aktiválódik a Föld fényteste. Sokan viszont ismertebbnek és fontosabbnak tartják a 2012. december 21-i napot, de ezzel a nappal kapcsolatban G.Kavassilas annyit említ meg, hogy a 3. dimenzióban a Földön ( a Gáián ) már senki nem lesz, s ezen a napon kezdődik el a Föld átalakulása, vagyis a pólusváltás. Ekkor már a 3. dimenzióban semmilyen élőlénynek nem lesz esélye ezeket a változásokat
túlélni.
Az emberiség egy része, kb. 2 milliárd ember ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint a Földanya, azaz : felemelkedés a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba 2012.december 21-ig. Később, 2013. március 21-ig pedig aktiválódik a Föld fényteste. A populáció egy része ehhez a naphoz
közeledve elhagyja a Földet - Kavassilas szerint itt a jelenlegi emberiség feléről van szó.
A Montauk-kísérletek alatt a 20. században (az időben és a térben való utazásnál ) megállapították, hogy egy pontban az "utazók" rátaláltak egy úgynevezett fény-falra, ahol a 3. dimenzió realitásának a vége van. Tehát a különböző titkos kísérletek is bizonyítják a 3.
dimenzió realitásának teljes szétesését a Földön - de George Kavassilas szerint ez 2013. március 21-én fog bekövetkezni.
George Kavassilas jövendölése - avagy mi várható 2011 és 2013 között
2013. MÁRCIUSI NAPFORDULÓ - GAIA/Pepper Lewis
A Föld a tiétek. Mindig is a tiétek volt. És most közelednek olyan pillanatok, ahol sokan el fognak erről feledkezni. Ők el lesznek mozdítva, el lesznek tájolva, el lesznek térítve. Most egy ilyen eltérítő időszak következik!
Tanácsos a humort alkalmazni! Rendjén való nevetéssel ünnepelni! De ez a nevetés a szívetekből eredjen! Engedjétek meg, hogy a szívetek a saját bölcsességében nevessen! Vigyázzatok, mert lesznek olyanok, akik a ti károtokon fognak nevetni, és ezáltal ti is hajlamosak lehettek arra, hogy mások kárán nevessetek. A humor legyen a vezetőtök, de ez a valódi humor legyen, az, ami a belsődből árad elő, és ami az életet egy finom érintéssel, és egy könnyed érzéssel látja.
Ezen a szüneten túl - ezen a szüneten túl ezek az elterelések fel fognak erősödni, és elkísérnek benneteket egészen végig ahhoz a pillanathoz, amit mi 2013. márciusának nevezünk. Tehát ezen a perióduson érdemes könnyedén keresztül menni, mert azt fogjátok látni, hogy mások reszketve és felbolydultan fognak ezen végigmenni, pont úgy, mint amikor az ember visszatartja a lélegzetét: ami ugye lehetetlen, hiszen ha bárki is visszatartja a lélegzetét anélkül, hogy gondosan megigazítaná a gerincoszlopát, akkor az mindössze aggodalomhoz, szorongáshoz vezet.

És észre fogjátok venni, hogy én ezt majd lecsillapítom. Lecsillapítom a pulzusotokat. Megkönnyítem a szívetek verését. Kiterjesztem az elmétek képességét, hogy az lásson messzebbre, távolabbra, és egy nagyon rövid időperiódus múlva elkezdem nektek felkínálni az új világ, a következő új világ látomását. Közületek azoknak, akik ezt választjátok, segítek majd megírni a következő lépéseiteket, a következő választásaitokat.
Kevés dologra figyelmeztetlek titeket. Igen, az elterelésekre, és az elmozdításokra, ugyanakkor pedig valami nagyszerűre is " egy nagyobb megvilágításra, mint amiről eddig tudomásotok volt " mert ez szintén érkezik! A Földből, és alulról, valamint az egekből is - az egekből is.
(SEDONA - HÁRMAS CSATORNÁZÁS: www.shaumbra.wire.hu)


MÁRCIUS 27. 10:30 Telihold MÉRLEG/KOS
2012. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését. Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést. (KT:20100404)
ÁPRILIS 8.-10.
Ötös stellium a Kos jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)
ÁPRILIS 10. KOS ÚJHOLD
ÁPRILIS 14-15.
Ötös stellium a Kos jegyében (Merkúr, Uránusz, Nap, Mars, Vénusz)
ÁPRILIS 25. Teliholdas Részleges Holdfogyatkozás 22:08
Kelet-Európa, Afrika, Ázsia, Ausztrália. Magyarország területéről látható!
ÁPRILIS 25. 21:00 Telihold SKORPIÓ/BIKA
ÁPRILIS 27.-28. PLEJÁDI NAPFORDULÓ
MÁJUS 1. - BELTANE - virágbaborulás, lombok, szerelem, isteni nász kelta ünnepe
MÁJUS 6. A VÉNUSZ VISSZATÉR AZ ALVILÁGBÓL, ISMÉT LÁTHATÓ

MÁJUS.8.-9.
Hatos stellium a Bika jegyében ÚJHOLDDAL (Hold, Mars, Merkúr, leszálló holdcsomópont, Nap, Vénusz)
MÁJUS 9. BIKA ÚJHOLD – A HOLD TETŐPONTJÁN
MÁJUS 10. 02:25 Gyűrűs Napfogyatkozás
Ausztrália, Csendes-Óceán, hazánk területéről nem látható
MÁJUS 20.-21. 3. URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT
A két napforduló között (március 20-jun.21) május 21-én lesz a 3. Uránusz-Plútó kvadrát, melyben a Plútó retrográd az Uránusz pedig direkt mozgással vesz részt benne.
Az Uránusz-Plútó faktor
Az Uránusz-Plútó kapcsolat egy erős és merészség kártya az asztrológiában, a gyökeresen átalakító/átalakuló folyamatokban, 2012-2015 között pontosan hétszer lesznek szoros kvadrát kapcsolatban. Ez egy hosszú ciklus folytatása, amely 1960-ban kezdődött el. Ennek az időszaknak a témája, a személyes teremtői meghatalmasodás/önmeghatalmasodás/saját teremtői hatalom elfogadás volt és forradalmakat robbantott ki ez időszak alatt. A Plútó Bakban való vonulása, hírnökül adja tudtunkra, hogy a társadalom megannyi szintjének, intézményrendszereinek az átalakulása szükséges, így a gazdasági, politikai és társadalmi rendszerek is. Ma már számos példa tanúsítja ezeket az elmozdulásokat az egész világot tekintve. http://www.foldicsillagok.hu
/index.php?option=com_content&view=article&id=341:allison-rae-szuperholdak-es-a-mesterlet&catid=48:2012&Itemid=77

Uránusz-Plútó Kvadrát (2012-2015)
A két bolygó 138 éves ciklusa. A korábbi ciklusrésze a 60-as évek közepén jelentős hatással volt: Vietnam, hippi és más tiltakozó mozgalmak. A drog megjelenése, a Szeretkezz ne háborúzz mozgalom, flower-power időszak. Akkor a Skorpióból és a Halakból sokakra befolyással volt, de ez most még nagyobb kihívással érkezik. Egy rendkívüli társadalmi és kulturális kihívás és felfordulás. A 60-as években született "baby boom" korosztály intenzív időszaka, különösen a közülük kardinális jegyben születettekre nézve. (Kos, Mérleg, Rák, Bak)

a CIKLUS 7 ELEME:

2012. JÚNIUS 24.
2012. SZEPTEMBER 19.
2013. MÁJUS 20.
2013. NOVEMBER 1.
2014. ÁPRILIS 21.
2014. DECEMBER 15.
2015. MÁRCIUS 16.
Allison Rae

MÁJUS 24.-25. "WESAK TAVASZI HOLDÜNNEP " BUDDHA TELIHOLD
MÁJUS 25. Teliholdas Félárnyékos Penumbrális Holdfogyatkozás 06:10
Magyarországról nem látható, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Nyugat-Afrika
Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)
MÁJUS 25, 5:27 Telihold NYILAS/IKREK
2013. MÁJUSIG- POSZEIDÓN
Poszeidón nagyúr az energiáit mindössze egy hét éves szolgálat erejéig (2013 május végéig)horgonyozza le. Ez a hét év az, amikor a bolygó érzelmi teste keresztülmegy a legfontosabb gyógyításon és fölemelkedésen, hogy beteljesíthesse és véglegesen uralhassa érzelmi intelligenciáját. Ez talán nem tűnik túl soknak nektek, de képzeljétek el a Föld bolygó valamennyi emberi lényét érzelmileg intelligensnek.

Annyit állíthatok biztosan, hogy lesz egy hét éves idővonal, ami alatt ez megtörténhet, ennél fogva álljatok készen egy nagyon erőteljes gyógyulásra és beérésre érzelmi szinten Poszeidón nagyúr jelenlétében. Azért vállalkozott energiái lehorgonyzására a Felemelkedési Ösvény Felemelkedett Mestereként, ha szabad így mondanom, mivel az érzelmi szinten mutatkozó intelligencia-hiány hatalmas károkat okozott a Föld bolygónak és lakóinak. Ez a bizonyos érzelmi testi gyógyulás életbevágóan fontos azok számára, akik mostanában lépnek a fizikai testükbe, és akik már fizikai testükben tartózkodnak hozzávetőlegesen úgy hat éves korig. Az ő jóllétük és persze a bolygó jövőbeli jólléte miatt szükséges az, hogy a kollektív tudatosság érzelmi teste az érzelmi intelligencia olyan szintjén álljon, ami egészséges átmenetet biztosít az új világba, a Vízöntő világába, az Arany világba, a kvantum világba - akárhogy is ismerjétek. Tehát ha fölgyorsult érzelmi gyógyulást és tisztulást akartok, akkor legyen Poszeidón nagyúr a bácsikátok.
(KT:060522)
2013.06.06. (666) PLANETÁRIS KIEGYENSÚLYOZÓ NAP
JÚNIUS 8. IKREK ÚJHOLD
JÚNIUS 21. (07:05) - Nyári/Téli Napforduló: az év leghosszabb nappala
LITHA, MIDSUMMER - a Napisten és Földanya nászünnepe, kelta nyári napforduló
JÚNIUS 23, 12:34 Telihold BAK/RÁK
JÚNIUS 26. JUPITER A RÁK JEGYÉBE LÉP 2014. JÚNIUS 25. UGYANEZEN A NAPON A MERKÚR JÚLIUS 20-IG RETROGRÁD MOZGÁSBA VÁLT
JÚLIUS
Nem úgy fogjuk érezni ezt a hónapot, mint egy megszokott nyári hónapot. Sok tervünk és helyzetünk fog nagyon gyorsan irányt váltani. Utazásaink során meg is tapasztalhatjuk mindezeket a zavarokat. Viharos időszakok és időjárási változások váltják egymást. Az emberek többsége furcsán fogja érezni magát és meg is látszik majd a viselkedésükben, sokan félelembe, pánikba esnek majd. Sokan fognak lakóhelyet váltani, vagy költöznek el egy új otthonba, egy másik helyre, vagy úgy döntenek, hogy más országokat járnak be, új kontinenseket fedeznek fel. A Merkúr retrográd lesz július 20.-áig így többszörösen is gondoljuk át az utazási tervünket és minden kommunikációs kapcsolatunkat
Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/
JÚLIUS 7/8 RÁK ÚJHOLD

JÚLIUS 12. Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)
JÚLIUS 17. A NAGY VIZES TRIGON
A Jupiter, Neptunusz és Szaturnusz képezi, alakítja ki vizes jegyekben (Rák, Halak, Skorpió) 4-5 fokos közelítéssel.
Ez egy érzelmi erőt adó, megerősítő, spirituális és gyógyító konfiguráció. Örvendetes hatása a 2013-at jellemző erőszakos és kaotikus energiák között felüdítő hatással bír. Ebből a helyzetből nem sokkal később júliusban egy finom Nagy Szextil formálódik ki 6 bolygó képviseletében melyek Föld és vízjegyekben (női harmonikus energiák megnyilvánításával) részvételével. Úgy látszik, hogy júliusban így egy kis haladékot, pihenőt kapunk ebben a nagyon is változó évben.
Allison Rae

JÚLIUS 22, 19:16 Telihold VÍZÖNTŐ/OROSZLÁN
JÚLIUS 26. SZÍRIUSZ ÜNNEP A NAP ÉS A SZÍRIUSZ HELIKÁLIS FELKELÉSE - GALAKTIKUS SZINKRONIZÁCIÓ
JÚLIUS 26.
A TEREMTÉS HETEDIK NAPJÁNAK HETEDIK FÖLDJE/ARGUELLES
2013 a kibillent Időtér helyreállítása - az Új Időtér - Nooszféra megjelenése

2013. A Tudatosság Hatodik Napja a 13:20-as rezgés 1320/2013 sugárinformációját tároló galaktikus iránytű korongja valóban a Szíriusz B keringésének ciklusát képezi le
- 2012. december 21. után kezdett el kibontakozni, és az Új Föld a 2013. július 26.-ára, a Galaktikus Mag első napjára eső Galaktikus Szinkronizáció pillanatában jelenik meg teljes valójában. - (31.p.) - 2012. dec. 21. és 2013. július 25. között pontosan 216 nap telik el. A 216-as frekvencia a 6 a harmadikon rezgés. Ez jellemzi azt a periódust, amellyel a Föld az új téridőkockába igazodik majd. - (81)
- A Föld most hagy el egy 5125 év széles sugarat. Az Időtérváltás akkor következik be, amikor a Föld és Naprendszere, valamint a Naprendszerek nagyobb közössége szinkronban kerülnek egymással. Ez lesz a 213. július 26-i Galaktikus Mag napra eső Galaktikus Szinkronizáció pillanata. (18.)
Bővebben: Arguelles-South: Az Időtér Könyve

JÚLIUS 26.- AUGUSZTUS 8. OROSZLÁN KAPU
JÚLIUS 29. A NAGY SZEXTIL
6 PLANÉTA VIZES ÉS FÖLD JEGYEKBEN ÉS MIND SZEXTILBEN EGYMÁSSAL: PLÚTÓ, NEPTUNUSZ, JUPITER, MARS, VÉNUSZ ÉS A HOLD
AUGUSZTUS 1. LUGNASADH, LAMMAS - gabona, aratás, új kenyér kelta ünnepe
AUGUSZTUS 6. ÚJHOLD AZ OROSZLÁNBAN
AUGUSZTUS 7. - 2014. ÁPRILIS 20 KARDINÁLIS T KVADRÁT
URÁNUSZ-PLÚTÓ-JUPITER
2013. AUGUSZTUS 12.
1913, 1943, 1983, 1993, 2013 - AUGUSZTUS 12.
MINDEN 20. ÉV AUGUSZTUS 12.-ÉN a bolygó bioritmusa ekkor teszi lehetővé az interdimenzionális kísérletek feltételeit. Ezek a kísérletek az atlantiszi kudarcok megjavítását szándékozták, de tovább rontották a helyzetet.
Drunvalo szerint 2012. december 12.-én lehet a kijavítást megtenni, még a 2013. augusztus 12. kísérlet előtt.


AUGUSZTUS 21. 2:45 Telihold VÍZÖNTŐ/OROSZLÁN
SZEPTEMBER 5. ÚJHOLD SZŰZ
SZEPTEMBER 19. 12:13 Telihold HALAK/SZŰZ
SZEPTEMBER 22. (22:45) Őszi/Tavaszi Napforduló - Napéjegyenlőség:
OKTÓBER
Január után ez lesz az a hónap, amikor levegőhöz jutunk, tarthatunk egy kis szünetet. Arra vágyakozunk majd, hogy némi időt magunkkal töltsünk el egyedül, hogy megszilárdítsuk ebben az évben eddig érkező változásokat, amelyek február óta érkeznek, rendbe szedjük magunkat. Azok, akik már elindultak az utjaikon, egyfajta megkönnyebbülésnek érezhetik ezt az időszakot, mert elkezdhetik felvenni a kapcsolatot a csillagcsaládjaikkal és számos új kapcsolatra tehetnek szert.
Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/
MABON - betakarítás, szüret, a nagy nyári munkák befejezése fölötti elégedettség, harmónia, egyensúly: kelta - szi napéjegyenlőség.

OKTÓBER 4. MÉRLEG ÚJHOLD
OKTÓBER 19. 01:49
Teliholdas Penumbrális Félárnyékos holdfogyatkozás, ami hazánkból is látható
Észak-Amerika keleti része, Dél-Amerika keleti része, Európa, Afrika, Nyugat-Ázsia
OKTÓBER 19, 0:38 Telihold Kos/Mérleg
OKTÓBER 21.-NOVEMBER 10. - RETROGRÁD MERKÚR IDŐSZAKA
OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ
OKTÓBER 27. Tibeti teremtő-nap (tízmilliószoros nap)
NOVEMBER 1. - URÁNUSZ-PLÚTÓ KVADRÁT
Radikális és gyökeres változások és átalakulások
A hónap retrográd Merkúrral indul el és a 4. Uránusz-Plútó kvadráttal és Napfogyatkozással. Az év egyik csúcsidőszaka. Azok, akik szilárdan megalapozták az egész év során jelentkező változásaikat és megtették az összes munkájukat az elmúlt évben, már nem érezhetnek akkora nyomást ebben a hónapban. Úgy fogják érezni, hogy megerősödnek a munkájukban. Erről azt fogják mondani, érezni, hogy létrehozható a világ embereinek egysége, egy fenntartható, szeretőbb, támogató világ érdekében. Nincs hová elfutni, elbújni már, elrejteni, titkolni is valamit, félni bármitől. Ne hagyjuk, hogy a káosz eltérítsen bennünket. Emlékezzünk arra, hogy elkerülhetetlenek a változások, a káoszt választani meg nem kötelező. A móka meg csak most kezdődik el majd.
Jennifer Hoffman: 2013 Predictions http://enlighteninglife.com/2013-predictions/
NOVEMBER 1. - SAMHAIN - a kelta újév, az ősök, az alvilági szellemek ünnepe

NOVEMBER 3. 13:46 Gyűrűs-teljes (hibrid) Napfogyatkozás , Dél-Amerika északkeleti része, Atlanti óceán, Európa (részleges), Afrika
HIBRID NAPFOGYATKOZÁS A SKORPIÓBAN
Ez egy ritka hibrid napfogyatkozás lesz. Teljesen látható lesz egy vékony sávban az Atlanti-Óceán északi területein, Afrikában az Egyenlítői területeken. Részleges napfogyatkozás Észak- és Dél Amerikában, A Közel-Keleten és Afrika más részein. A gyűrűs napfogyatkozás viszont csak Afrika kis részén lesz látható.
NOVEMBER 17, 16:16 Telihold BIKA/SKORPIÓ
DECEMBER 2. NYILAS ÚJHOLD
DECEMEBER 12. 12:12 - UNIVERZÁLIS NAPFORDULÓ
DECEMBER 17, 10:29 Telihold
IKREK/NYILAS TELIHOLD
AllisonRae : http://heyallie.com/2012/2013-astro-forecast/

DECEMBER 21. (18:12) Téli/Őszi Napforduló : - az év legrövidebb nappala

FOLYAMATBAN
2012-2024. ÚJ MENNYBOLT - METATRON A FÉNY URÁTÓL

A KRISTÁLYOS ÁTALAKULÁS ÚJABB FÁZISA - A 120-AS POLIÉDER FÖLDHÁLÓ FELÉPÜLÉSE
A 144-es Kristályháló 2012.12.12.-12.21. között teljes mértékben működik majd, de tovább folytatódik azon túl a kristályos átalakulás. Ezt a hálót követi majd a 120-as Poliéder Földháló felépülés, amely (már az új idővonalon!!!) 2024-re éri el el teljességét. Ez egy magasabb rezgésű/aspektusú kristályos mező, amely a tengely és sarki energiákat a bolygón teljesen át fogja alakítani. Ez az úgynevezett globális felmelegedést hozza el módosításai következményeképp. A Földnek új ruházatot és testet szab majd.
A Kozmikus beporzás, a teljes virágzásig tart, és egy ÚJ KRISTÁLYOS ÉGBOLTOT FOG TEREMTENI.
Az új háló 2 nagy elliptikus sávenergiái, 90 fokban metszik majd egymást a bolygó körül. Két színben fog tündökölni: az egyik, arany a másik platina (szent férfi-nő minőségek). Az egyik elektromos sávú, a másik mágneses természetű. Hatalmas tudatosságot tesz lehetővé a Föld körül.
EZ A KRISTÁLYOS ÉGBOLT ÚJBÓLI MEGJELENÉSE AZ 1000 ÉVES BÉKE ELJÖVETELÉT FOGJA HOZNI MINDANNYIUNK SZÁMÁRA, KIEGYENSÚLYOZOTT ENERGIÁJÁVAL, OPTIMÁLIS EGYENSÚLYBA HOZZA A BOLYGÓ MÁGNESESSÉGÉT.
A bolygón már korábban is volt 2 védőbúra, két rétegben, egy elektromos és egy mágneses összetett kristályos jég formájában. A fagyott enyhén sós víz lehetővé tette az időjárás szabályozását. Ahogy a Biblia írja ez volt az eredeti Éden kertje. A nagy tudatossági zuhanáskor az egész lezúdult és a Föld tengelye is ekkor ferdült el. A mágneses pajzs beleolvadt a Föld magvába, az elektromos, pedig a kristályokba, ásványokba és az emberiség DNS-ébe. A Harmonikus Konvergencia elhozta újra a következő planetáris fokozatba lépést, melyet Mennybemenetelnek nevezünk, (egy olyan evolúciós folyamat amely kb. 30-300 évet vesz igénybe az emberiség szándékától függően és az úgynevezett 5. dimenziós tudatosságba vezet) ebből keletkezett az emberi ikozaéderháló és a gravitációs dodekaéderháló, és a Harmonikus Konvergenciát (1987) követő mérésnek köszönhetően a kristályos háló kialakulása lehetővé vált, egy új geometrikus háló meglétét tette lehetővé, amely elvezet a Mennybemenetel felé.
A Poliéder Háló 2024-ben való felépülése elhozza az 1000éves Béke Korszakát.
(Met: 2011.jan és Met:777) http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=128:2012-2024-a-kristalyos-atalakulas-ujabb-fazisa-a-120-as-polieder-foeldhalo-felepuelese&catid=49:2012-utan&Itemid=78
MEGJ: a POLIÉDER HÁLÓ FELÉPÜLÉSE UTÁN MÉG 2X12 ÉVES HÁLÓ- ÉS FÉNYTESTI FEJLESZTÉS TÖRTÉNIK MAJD: a galaktikus, univerális és multi univerzális kiterjedést teszi lehetővé
2013.-2017.- A KÖZÖSSÉGIVÉ VÁLÁS KORSZAKA FELERŐSÖDIK
Lee Harris 2012 márciusi üzenetéből:
A Közösségivé válás korszaka megkezdődik. Egészen 2013-2017 között egyre erősebb lesz, és jó érzés lesz egy szeretetteljes közösségben részt venni.

2013-2017-GYORS MEGSZABADULÁS
SHORT RUNAWAY: a kontroloktól való végső megszabadulás
2013-2018 - A HARMADIK FÖLD HOLOGRAMJA
Számos esemény teljes átdolgozása fog megtörténni a következő 7-10 évben. Ennek eredményeként ez a fényhologram felülírja a Föld eredeti hologramját. A harmadik Föld, amelyet a saját gondolataitokkal teremtettetek, és a ti saját folyamatotok teremtette [azt] a hologramot, amelyik most felülírja a Föld eredeti hologramját. Amikor ez elkezd megtörténni, akkor azok a szervezetek, lélekcsoportok, amelyek nincsenek összhangban ezzel a fejlett szintet, elkezdenek szétesni és szétmorzsolódni. Néhány rendszer nem egyik szintről a másikra lép, de ez nem jelenti az összeomlást. Hasonlóan ahhoz, amit mutattunk nektek, hogy egy rendszer véget ér és egy másik jön, hogy átvegye a helyét, így lesz a gazdasági rendszereitekkel is. Egyszerűen nyitva kell tartani a szemeteket a lehetőségekre, mert ez fogja ezt megteremteni. Ha csodákat vártok, akkor megtörténnek a csodák.
Elmondjuk nektek, hogy ezt sokkal nehezebb megtennetek, mert az ideáitok és elképzeléseitek a csodákról korlátozzák a szellemet a beteljesítésükben. Számos alkalommal, amikor azt mondjátok: - Ezt így akarom, és konkrétnak kell lennem. Pontosan meg kell mondanom, hogy mit akarok, meg kell határoznom a színét, azt, hogy mennyibe kerül, és minden egyes részletét. De a részletek meghatározása a régi energia működési módja. Most már korlátozzátok az álmaitok szellem általi beteljesítését, ha a részletekbe mentek! Fogd át a szív energiád esszenciájával a teremtésedet – vágyd szívből - és hagyd a szellemnek, hogy teljesítse azt számodra, mert akkor ezt úgy teljesíti be, hogy az veled együtt növekszik, és nem korlátoz téged a mostani hiedelemrendszereddel. Ezek azok a lehetőségek, amelyek éppen most kezdenek megtörténni.

Nem szoktatok hozzá, hogy úgy lássátok a napi negativitást az hírekben, mint lehetőséget a fény terjesztésére, ezért ez az üzenet esetleg nehéz néhányotok számára. Ha egyszerűen tesztek egy lépést ebbe az irányba és látjátok ezeket a potenciálokat és lehetőségeket, meg fogjátok találni a mennyet megteremtve a Földön, ahogy ti mondjátok. Ez az Föld új hologramja, és ez az, amerre haladtok. Látni fogtok sokakat, akik ezekben a nehéz időkben előtérbe kerülnek, akiket kifejezetten felkérnek arra, hogy legyenek az új gyógyítók "a válaszokkal". Kérjük, értsétek meg, hogy ahogy előrehaladtok, nem lesz szükségetek olyan vezetőkre, akik a régi módon vezetnek benneteket. Nem lesz többé szükség olyan típusú vezetőkre, akik most vannak a földön. Ideje, hogy magatokhoz ragadjátok a saját hatalmatokat, először a saját valóságotokban, és azután a vezetőitek meg fogják érteni, hogy milyen támogatásra van szükségetek. Ezek a potenciálok és irányok, amelyek felé az emberiség tart jelenleg.
LW:0811
Közreadja: www.foldicsillagok.hu
Forrás: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&id=413&Itemid=78
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.08.10 20:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3666
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
2013 várható eseményei 6 éve, 9 hónapja  
.


2013. AZ ÚJ FÖLD NAGYSZERŰ KEZDETE - METATRON A FÉNY URA/TYBERRONON KERESZTÜLMi azt fogjuk mondani nektek, hogy ez az időpont (2012. december az új Kezdetekre való Felemelkedést jelenti. És 2013-ban a Föld egy olyan formát öltött magára, amely lehetővé teszi a megjövendölt "visszatérést".

Szóval Drága Emberek! Azt mondjuk el nektek újra, meg újra, hogy a Bolygó Felemelkedése Megtörtént, és az emberiség hozta létre ezt.

Biztosíthatlak bennetek, hogy 2013 egy új nap hajnala és valójában a Nap változásáé is egyben, és el fogja hozni nektek a csodálatos Új Föld varázslatos fényét.

Ti itt valójában a Kristályos Fény és Szeretet Nagykövetei vagytok. Azért tértetek vissza a jövőből, ilyen értelemben a Föld lineáris idejébe, hogy segítsétek az emberiséget keresztülvezetni ezeken a viharos időkön, melyek az elmúlt 40 évben kezdtek el kibontakozni, és hogy jelen legyetek és részt vegyetek a következő 26 évben átvezetni őket a 2038-as kulcsfontosságú időpontig.

Üdvözlet Mesterek!


Körülölelünk bennetek, mindannyiótokat, egy éltető, gondoskodó és az immár meghatalmasodott önvalótok terével, egytől-egyig felemelkedési utatokon, mint valódi Mestereket. Az a küldetésünk, hogy felajánljuk nektek az ihletést, az inspirációt és a tisztaságot. De igazából mindig szükséges azt elmondanunk egyszer és mindenkorra, hogy Ti szent és szuverén létezők vagytok, akik a tisztulásotok által viszitek végbe mindezt és bármely hasonló csatornázott üzenetekkel.


2013. áttekintésével fogjuk kezdeni az üzenetünket, amely valójában egy nagyszerű, kedvező év, és így főleg a félelmeitekkel fogunk foglalkozni, melyből meglehet, még oly sokan részesültök. Először is azt fogjuk mondani nektek: A BOLYGÓ FELEMELKEDÉSE VALÓBAN MEGTÖRTÉNT, ÉS EZT TI HOZTÁTOK LÉTRE! És azt is tisztába szeretnénk tenni számotokra, hogy a Föld letette a záróvizsgáját, és megtörtént az, amire régóta vártunk, kiterjedt már a 12 dimenziós terébe.A maják hosszú számításon alapuló naptára
Számos maja kutató törekedett arra, hogy megértse, hogy mit rejt magában a hosszú számítás szerinti naptár, 2012. december 21.-ével kapcsolatban Néhányan megkérdőjelezték azt is, hogy a naptárat valójában a maják szerkesztették-e, hanem inkább a Csillag- Nemzetből érkező Istenségek. Mások viszont azt a következtetést vonták le a naptárból, hogy egy szörnyű katasztrófa vet véget a bolygónak. Míg mások úgy érezték, hogy meglehet, ez az időpont arra utal, hogy az egykor a Csillagokból jött Istenek visszatérnek a fennmaradt maja írások szerint. Mi azt fogjuk mondani nektek, hogy ez az időpont (2012. december az új Kezdetekre való Felemelkedést jelenti. És 2013-ban a Föld egy olyan formát öltött magára, amely lehetővé teszi a megjövendölt "visszatérést". De a sokszor említett "kapcsolatfelvétel" nem úgy fog megtörténni, ahogy azt 3. dimenziós gondolkodásotok szerint elképzeltétek. Inkább ez azt fogja, jelenti, hogy az emberiség képes lesz a megvilágosodásába emelkedni, egy magasabb dimenziós tudatosságba való emelkedésre. És ennek során a kapcsolatfelvétel így fog megtörténni. Ez már nem az a bolygó, ahol jólelkű tanároknak kell segíteni, megtanítani a tanulókat a 3. dimenziós megnyilvánításra. Az Új Föld most már magán viseli a Kristályos Hálón keresztül a saját mátrixát, amely lehetővé teszi az emberiségnek azt, hogy sokkal jobban tisztában legyen valódi, igazi saját természetével. És ha így tesztek, akkor szembesülhettek azokkal a tényekkel, melyek eddig lehetőségek voltak, azokkal, amiket már olyan régóta vártatok.Minden a maga idejében érkezikÉs mindez (a teljes felemelkedés) időbe fog telni, igénybe vesz még néhány évet, de mindez 2013-ban kezdődik el. Mint már korábban is mondottam az Emberiség tömeges Felemelkedése mintegy 300 év alatt fog, sor kerülni majd. És meg is fog történni ezen időszak alatt, és ez lesz a Föld teljes felemelkedése, amely lehetővé teszi majd az Emberiség Felemelkedését is. Minden a maga idejében fog megtörténni, a szükséges időben. Értitek hát?Most ebben a formában, ami történt, ezek szerint az emberiség túlnyomó része nem fog észrevenni semmiféle, azonnali változást a Földön, 2012. december 22-én, és sokan úgy ébredtek fel ezen a napon és azt mondták: - Mire való volt ez a nagy felhajtás?!-Még azok is, páran közületek, akik útjukra leltek, úgy fognak erre az időre tekinteni, hogy nem történt semmiféle azonnal látható változás. Mi meg halkan csak arra kérünk bennetek, nézzetek a körülöttetek elterülő világra egy pillanatra. - Mit láttok? A médiátok borús kilátásait hangoztatja továbbra is a háborúkról, éhínségről, a katasztrófákról számolva be, és egy gazdasági összeomlás rémképét vetíti elő. És a televízió azt sugározza, ami a 3. dimenzióban látható, amely tele van sötétséggel és végzetszerűséggel, nemde?A világvégét hirdető próféták különösen rákapcsoltak ebben a témában, érezhettétek. Nagyon sok végítélet spekuláns különlegesen termékeny talajra lelt ebben a küzdőtérben, félelmeket gerjesztve különböző aszteroidákkal való összeütközések rémképeivel, földrengésesekkel és pólusváltással járó természeti csapásosakkal és gazdasági összeomlással kapcsolatban. Ezek a vészmadarak, akár felismerik vagy akár nem, ők az általuk termelt félelmekkel táplálkoznak.Mesterek mindig is voltak és továbbra is lesznek vészmadarak a bolygón, akik a sötétségben érzik jól magukat és félelmeket keltenek a végítélettel, kapcsolatos jóslataikkal. Még ha nem is ismeritek fel őket, akiről lerí, hogy le vannak gyökeredzve a negativitásba és a dualitás célját szeretnék szolgálni, és gyors pillantást vetve a világra úgy tűnik, hogy igazolódni látszanak a nézőpontjaik. De mi erről azt tartjuk, hogy ez egy régi energia. Az nem a lélek feladata, hogy valaha is feladjátok magatokat, addig, amíg egy csöppnyi remény is van, vagy elengedjétek magatoktól a szabad választás akaratát. A mi üzenetünk arról szól, hogy Istenségetekről beszéljünk, és a valóságotok dolgairól beszéljük, amint rávezetünk bennetek az igazságotokra, arról, hogy egy olyan évet kezdetek meg most, amikor az Új Föld egy csúcspontjára kerül. Valójában az emberiség is követni fogja ezt és a felgyorsult időben megtörténik majd a Felemelkedés. És Ti egészen jó úton haladtok arra, hogy ez létre is jöjjön.Szóval Drága Emberek! Azt mondjuk el nektek újra, meg újra, hogy a Bolygó Felemelkedése Megtörtént, és az emberiség hozta létre ezt. Még ha ezt sokan nem is ismerik fel a 3. dimenziós tudatosságukkal, a Föld valóban megváltozott, letette a záróvizsgáját, mely után egy új paradigmába léphetett. Tehát épp ideje annak, hogy elengedjétek elmenni a régi energiát, a félelem energiáját. A végítélet próféciájára, a Globális Természeti Katasztrófára nem kerül sor és a gazdaság sem zuhan káoszba. Mert mi lenne akkor, ami szolgálhatna bennetek? Egyik sem az Új Bolygó útja. Biztosíthatlak bennetek, hogy 2013 egy új nap hajnala és valójában a Nap változásáé is egyben, és el fogja hozni nektek a csodálatos Új Föld varázslatos fényét. És Kedveseim, mit jelent az, hogy csodálatos? Ebben az új korszakban, ennek a feladatnak a kitárulkozó örömmel való megkeresése hárul rátok, az hogy a Kristályos Harmónia céljából kiterjesszétek, kivetítsétek magatokból a Fényt. Minden foton szellemi felfrissülése a ti kiterjesztésetekkel erősödnek fel. És ez sokkal gyorsabban fog majd megtörténni az Új Energiában. Így vegyétek fel magatokhoz egy megújult jóakarattal a szerepeiteket, amivel a teremtő erőtök megerősödése fog megnövekedni.Így most beszéljünk 2013 jellegzetességeiről2013 egy hihetetlenül fontos év és sokkal jelentősebb több szempontból is, mint 2012.Sokan talán úgy éreztétek, hogy 2012 lesz a csúcspont abban, amit egy éghajlati változás (jégkorszak beindulása) követ majd. De Kedveseim, mi még a munkánknak csak az elején tartunk. És én azt mondom, hogy 2013 olyan kihívásokkal fog érkezni és olyan feladatokkal, melyekről a lélekszerződéseitek szerint egykor megállapodtatok. 2013 minden értelemben egy új kezdet, de nem a pihenés ideje, nem annak, hogy rajta üljetek a babérjaitokon. Az Új Föld magába foglal bizonyos multidimenzionális kereszteződések szerinti, folyamatos és sorozatos lineáris energiaáramlási pontokat és időkapukat. Valójában ezek a megváltozó idő kiemelkedő pontjai, melyek lehetővé teszik a Felemelkedésetek megtörténtét. Ezek a pontok olyan átjárók sokatoknak, azoknak, akik a jövőből követei vagytok a Szíriusziaknak-Plejádoknak-Arkturusziaknak. Megfigyelők és Kódhordozók vagytok, akiknek jogosultságuk van belépni ezeken az átjárókon, és hogy itt lehessetek ezen a bolygón a Felemelkedés idejében. És számos szempontból a ti küldetésetek csak most veszi kezdetét.2013-as időszak ütemtervében az áll, hogy a Kódhordozók a Föld féltekéi szerint (déli és északi) elkezdjék együtt összevarrni ezeket az energiapontokat a teljes világotokra vonatkozóan. Különleges módon a Kódhordozók (Fénymunkások) számára lesznek ezek az energiák kiterjesztve, mint a déli, mind az északi féltekén. Kulcsfontosságúak lesznek egyes hegységek, mint a déli féltekén: Patagónia, Uluru, Húsvét-szigetek és a Kilimandzsáró fogja lehorgonyozni, rögzíteni az Új Égboltot az elkövetkező években.Közületek azok, akik már a Felemelkedés előtt is mint Kódhordozóként szolgáltatok, egy még jelentősebb, még nagyobb szerepre kaptok majd felhívást. Arra kaptok feladatot, hogy bizonyos kulcsfontosságú pontokat kapcsoljatok össze az Új Égbolt kicsíráztatásának céljából.

És ezután most elkezdhetjük az új munkánkat.Az Új Égbolt 2013-ban kezdődikA kristályrács felépítése 12-12-12-ben befejeződött és ennek során, csirázásba szökkent az Új Égbolt. Az Új Égbolt elengedhetetlenül fontos az emberiség Felemelkedésének céljából és valójában egy kiterjesztése a Kristályos Háló egészének.Bizonyos pontokon a bolygótokon kivételes energiákkal rendelkeztek, amelyek megengedik, lehetővé teszik azt, hogy összehangolódjanak ezek a pontok. Newgrange az egyik ilyen, és a másik pedig Húsvét-szigetek. Mindkettő, többdimenziós, sok oldalú rácspont. Mindkettő egy oktaéder portál, amely meghaladja a dimenziókat és az időt. Mindkettő közvetlenül a 144-es dupla-penta-oktaéder kristályos csúcsháló csúcspontjaihoz csatlakozik.Ezek jelenleg, közvetlenül az Új Égbolthoz kapcsolódnak, amely kialakulása, spontán a 12-12-12 felépülése után kezdődött el, majd a 2012. December 21.-i újraindítás során aktiválódott. Fontos azt megjegyeznünk, hogy a felemelkedési folyamatban a Felemelkedés (Földé) 12-12-12-ben megtörtént. A 12-12-12 lehetővé teszi a kristályos energiáknak manifesztálását az Új Földre. Mindez lehetővé teszi a DNS számára, hogy a bolygó hálózatát a kristályos mezőn belülre hálózatba kapcsolja az Új Földet és beléje szője az Emberi Hálót (elketromágneses). Mindez megtörtént tehát 12-12-12-ben a 12:12 idején és a hálózat újraindítására pedig december 21-én került sor, amely lehetővé tette az Új Föld születését.

Az Új Égbolt
Már korábban beszéltem nektek a planetáris háló világra jöttéről. Kívülről nézve ez a háló olyan, mint két szivárványszínben játszó elliptikus frekvenciális sáv, amely boltívszerűen körbeveszi a Földet, ugyanúgy, mint eonokkal ezelőtt. Az egyik sáv egy nagyon finoman az elektro-mágneses egyensúlyban rezeg, és amely arany árnyalatot bocsát ki magából. A másik kristályos és egy fényes platina színben tündököl.A két spirális ív fölött fog forogni a 144-es Háló, amely egy 144-es dupla penta-oktaéder. Magasabb technikai szempontból nézve, az Égbolt olyan szerepet játszik, mint egy szupra-kristályos frekvenciális jelátadó. Oszciálációjával, jelátalakítással végzi a hálózat pizoelektromos felléptetésének illeszkedését. És ez lehetővé teszi majd a hálózat áramköreinek teljes körű integrációját a gamma kristályos energiákkal, amelyek a Nagy Központi Nap, vagyis Tula Egyesített Mezejéből érkeznek. A még jobb megértés végett az Égbolt az erőteljes égi/mennyei energiahullámokat fogja átalakítani egy (nekünk) jótékony formában, így átalakítva, sokkal könnyebben megkaphatjátok azt, magatokhoz vehetitek azt, amit szeretnétek, a Föld bolygón.Tehát az Égbolt egy fejlődést támogató formának mondható el, amely egy hatalmas transzformátor (energia-átalakító) és energia-túlfeszültségvédő szerepet is játszik. Az Új Égbolt meg fogja tisztítani az itteni energiákat és finomítani fogja égi energiákat, hogy azok alkalmazhatóak lehessenek a 12 dimenziós Földi valósághoz.A két elliptikus sáv fogja létrehozni az OM frekvenciális területét, és 2038-tól ezek fogják bevilágítani a sarki fényhez hasonlóan az éjszakai eget.Most az Új Mennybolt kezdeti szakaszának lehorgonyzása, rögzítése, a 2013. Márciusi Napéjegyenlőség idején kezdődik el. A beindító eseménynek néhány kulcsfontosságú energetikai területet van, beleértve, a Húsvét-szigeteket és Patagóniát (mert ebben az 51. Szélességi fok a kulcs).Mindkettő terület megkapja ekkor az egységtudatosság kódjainak letöltését, más szóval az Akashát. Ezeket az aktiváló energiák letöltését fogjátok érezni elsősorban a Nagy Phi Piramis oktaéder energiáin és szerkezetén keresztül a déli féltekén, 2013-ban. Sokan lehetnek közületek, akik lehozzák azokat.Az Új Föld KüldötteiAhogy már azt korábban elmagyaráztam nektek, rengeteg lélek döntött úgy, hogy ebben az időben a Földre jön az 5. Dimenzióról túlról és mind a Föld jövőjéből, mind a magasabb világok jövőjéből azzal a céllal, hogy jobban megértéssel legyetek 2013-mal kapcsolatban.Ti itt valójában a Kristályos Fény és Szeretet Nagykövetei vagytok. Azért tértetek vissza a jövőből, ilyen értelemben a Föld lineáris idejébe, hogy segítsétek az emberiséget keresztülvezetni ezeken a viharos időkön, melyek az elmúlt 40 évben kezdtek el kibontakozni, és hogy jelen legyetek és részt vegyetek a következő 26 évben átvezetni őket a 2038-as kulcsfontosságú időpontig.Ahogy már azt sokan észrevettétek ráébredtetek erre a 2011-es és 2012-es szerepeitekkel, hogy mi a dolgotok a jövőtöket tekintve, mert ez tervszerű volt. Az időkapuk közül az utóbbi két évben megjelenő beindító pontokkal, melyekkel dolgoztatok, megtették már azt, hogy 2013-ból, 2038-ba haladhassatok. Így 2038-ban meg is láthatjátok majd a teljesen Új Égboltot. Ez nem volt megírva a Piramisokban? Valójában a ti Edgar Cayce-tek utalt már erre a 2038-as évre, és ez lesz egy másik fő magassági pont az Emberiség Felemelkedésében. Néhányatok már nem lesz jelen fizikai testben 2038-ban, de ettől még akkor is kulcsszereplői küldetéssel támogatjátok most azokat a lényeket, akiket erre a munkára hívtak meg ide. Ti lesztek a gondnokai annak, hogy előzetesen összekapcsoljátok az (Égbolt) rögzítési, horgonypontjait és ezzel fogjátok ösztönözni a Kristály Gyermek kutatókat arra, hogy a 2038-as Új Égbolt felépítése befejeződhessen.Tudjátok, nagyon sokan közületek már megtapasztalta, más planéták és világok Felemelkedését, több alkalommal is, és ismeritek azt, hogy milyen veszélyekkel és kihívásokkal jár mindez. És ezt a hagyományt alkalmazhatjátok az új vezetés felkészítésében, az új Égbolt rögzítéséhez.De ne feledjétek a horgonyzásnál a kódok rögzítését. Fontos az, hogy 2013-ban segítsetek mindenkit a fényetek ragyogásával és ne engedjetek azt, hogy a Félelem végső izgalmas vajúdásának, mert a régi energia az utolsókat rúgja.Mi fog történni 2013-ban?Ami történik majd, az egy Új Kezdetet jelent. Az Új Kezdetben pedig az Új Föld mintái jelennek meg. A Föld Felemelkedésének eredmény ez a dimenzionális megújulás és a bolygó kiterjedése. A Föld kiterjedt a Kristályos dimenzióba, az 5-től a 12. Dimenzióig.Erőnapok és 2013 aktiválási időszakaszaiAz energiák 2013-ban már kevésbé lesznek olyan intenzívek, mint 2011 és 2012 emelkedő frekvenciái, és ekkor ezeket így sokkal könnyebb lesz kezelni.Lesznek bizonyos különleges időpontok, melyek frekvenciális kulcsokként szolgálnak. A napéjegyenlőségek, napfordulók különösen erősek lesznek, mert mindegyikük egy egyedi portálja lesz az Új Földnek. A napéjegyenlőségek és napfordulók mellett, 5 rendkívül erős fogyatkozás (Nap és Hold) lesz. Mindegyik újjáélesztett energiákkal fogja előremozdítani a bolygótokat. Ezek teljesen és egészében természetes összhangban következnek be különféle csillagászati eseményekkel, helyzetekben. Közülük 3 fajta (napéjegyenlőségek, napfordulók és fogyatkozások), teljes átjárót biztosítanak, melyek egyedülálló eseményként, nyílásai lesznek az energiák átvitelének2013-ban sokkal sokrétűbbek és erősebbek lesznek ezek az események, mint 2009-től bármikor.

2013, a következő ajánlattal érkezik?
1, Egy olyan időpont, amelyben mélyebben megvizsgálhatjátok magatokat, az Új Földön az Önvalónk felfedezéséért.

2, Erősítsétek meg az energiákat az erőcsomópontokon belül, melyek ugyanúgy erősíthetik az előrelátás és a tudatos (lucid) álmodás képességét.

3,Egy időablaka ez az év az újratöltődésnek és az energiák kiegyensúlyozásának.

4,A márciusi napéjegyenlőség alatt (2013. Márc.20.), a bolygó különleges pontjain lerögzíthetitek az Új Égboltot.2013. kulcsfontosságú dátumai a következők:
Március 20. Napéjegyenlőség

Június 21. Napforduló

Szeptember 22. Napéjegyenlőség

December 21. NapfordulóA fogyatkozok ezen túl még egy minőségi változással is járnak, abban az értelemben, hogy változásokat beindító katalizáló energiákkal jönnek, melyek mind személyes, mind planetáris szinten is hatnak. Így 2013-ban ezek is rendkívüli hatással lesznek. Tökéletes időzítései lehetnek az életetekben egy irányváltáshoz, miután energiáikat átadják a napéjegyenlőségek és napfordulók felé, és az önvalók általi vezettetést kalibrálják. 2013 egy új bolygóz és egy új időt jelent és sokan egy megújult célt fedeztek fel majd és más módon vehetitek figyelmetekbe, vagy maradtok a már megszokott utatokon, de egy más perspektívával, vagy akár egy új csoportban egyesültök. Sokan közületek egy új célt fogtok felfedezni 2013-ban, hogy egy korábban bennetek szunnyadó tehetség kerüljön felszínre, egy termékeny talajra leljen.Fogyatkozások:Holdfogyatkozás: április 25.

Napfogyatkozás: május 10.

Holdfogyatkozás: május 25.

Holdfogyatkozás: október 18.

Napfogyatkozás: november 3.Két különlegesen nagyon hangsúlyos időszak 2013-ban

Az első: május 10. - június 22. között, amelyben egy Nagy Triád nyitásával történik meg, amely egyben a gondolkodás új kiegyensúlyozására törekszik. Ez az időszak magába foglal egy napfogyatkozást, egy holdfogyatkozást és egy napfordulót. Ennek megerősítésére a Kódhordozók a bolygó erőcsomópontjaihoz fognak utazni.

A második triád: szeptember 20. – november 4. között jelentkezik majd, és ez az első triád munkájának a befejezése történik. Ez egy olyan időszak lesz, amikor személyes szinten kell megnyilvánítani az Új Valótokat, az új céljaitokat, az új társaságaitokat, az új egyesüléseiteket és irányultságaitokat. Annak ideje, hogy újraenergetizáljátok, újraélesszétek az életerőtöket.

Zárszóként

Azt mondjuk nektek, hogy 2013 az energiaáradás ideje, a virágba borulásé. Nagyon sokaknak, közületeknek a változás éve lesz. Egy új energia van már a bolygón. Ti hoztátok létre ezt, de még sok a teendő. Használjátok ki ezt az időt, hogy megtaláljátok ebben a saját szerepeteket.

Azok közületek, akik már a kerítésen ülve nézik mindezt, vegyétek magatokhoz az elkötelezett vezető szerepeteket. Írjatok könyveket, fejezzétek ki a belső művészeteteket, 2013 éve jó lesz erre. Az energiák támogatni fogják a bennetek lévő legfőbb jóságotokat.

2013-ban egy másfajta hátszeletek lesz, egy új küldetésetekkel, Kódhordozóként. Az új szerepetek az, hogy kódoljátok (saját fényetekkel) és rögzítsétek az Új Égboltot, amely lehetősége 2013-ban kezdődik el.Én Vagyok Metatron és megosztom veletek ezeket az igazságokat!

Szeretve Vagytok!És ez így van.és ez így van


Közreadja: www.foldicsillagok.huForrás: AA Metatron 2013 Year One of the New Earth "The Magnificent Beginning"

Channeler: Tyberron (Earth Keeper)
http://lightworkers.org/channeling/174212/aa-metatron-2013-year-one-new-earth-magnificent-beginning
2013.jan,16.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.01.18 16:43 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3671
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
2013 várható eseményei 6 éve, 9 hónapja  
.


Korszakváltás - dimenzióváltás?

Karsay István


Nagyon sok tudatlanság van az emberek életében, a legújabb a mostani hiszti volt 2012 kapcsán. Erről évek óta beszélek, hogy semmi jelentősége sincs, most végre az idő is bebizonyította a sok kételkedőnek, félelemben élőnek, "kishitűnek".

Ami fontosabb viszont, hogy az életünket úgy kell élni, a mindennapjainkat, mintha már holnap bekövetkezne, azaz szeretetben, békében, megbocsátásban, és soha ne legyen harag a szívünkben, bármi történik velünk.

A "szellemiség" történetében már 5 ilyen korszakváltás történt, amikor alacsony szintű napkörök alakultak ki, ez a napkör szellemi elnevezés, semmi köze a mostani napunkhoz, és egy – egy napkör kozmoszok milliárdjait tartalmazza tele szellemi lényekkel.

Mi jelenleg a legalacsonyabb fokozatú 6-os napkörben vagyunk! Ide sikerült magunkat a szellemi bűneink által ledolgozni! Ennek a 6-os napkörnek egy piciny része a mi kozmoszunk, abban egy porszem a Naprendszerünk, és benne egy kisebb porszem a Föld, ami a bolygórendszerünkben is alacsony szellemi fokozaton van.

A korszak - dimenzióváltás lényege, hogy elkészült az utolsó, 7-es számú napkör, és azok a szellemi lények (vagy jelenleg emberi testben élő szellemek) akik az életeik sorozatával bizonyítják alkalmatlanságukat a tiszta, szeretettel teli életre, azok lekerülnek a 7-es napkörbe évmilliárdokra, hogy ott tisztuljanak, és a sok szenvedés által majd nagy nehezen visszakerüljenek ide, ahol most élünk. Szerencsére addigra ez a napkör a földdel együtt komoly tisztulási folyamaton fog keresztül menni.

Ami FONTOS, a változások komolyabb átéléshez előtte meg kell halnunk, és majd oda születünk vissza, ahova a rezgéseink vezetni fognak, azaz vagy a megtisztult Földre, vagy egy alsóbb napkörbe, de remélem, aki ezeket a sorokat olvassa az már annyit elért spirituális szinten, hogy a "nyerő csapatba" fog kerülni! Szellemi közlések szerint lesz egy komolyabb, drasztikusabb változási időszak is a föld életében, ami elméletileg 2035-50 közé tehető, a változások visszavonhatatlanul beindultak drasztikusan 2004.12-25.-én, és azóta a komoly katasztrófák mindennaposak lettek. A komolyabb változásról keringenek a három napos sötétség és megoldások, rémhírek, de ezek mind komolytalanok, és találgatások.

A változásokról beszélt Jézus is, amikor azt mondta a Tamás evangéliumban, amikor rákérdeztek, hogy:


"51. Tanítványai ezt mondták neki: Mikor, mely napon jön el a holtak nyugalmának napja, és mely napon jön el az új világ? Ő ezt mondta nekik: Amit vártok, eljött, csak ti nem ismertétek föl."

Az a már 2000 évvel ezelőtt benne voltunk egy szellemi evolúciós változásba, az embereket nagyon érdekelte már akkor a pontos időpont amiről Jézus is beszélt, hogy lesz egy "hirtelen bekövetkezendő változás", de "azt az időpontot az Atya tudja egyedül", és ezt jelezték a mi évszázadunk első harmadára a szellemi tanítóink!

És még egy kis érdekes részlet a tanításból:

"16. Jézus mondta: Az emberek talán azt gondolják, hogy én azért jöttem, hogy békét dobjak a földre. Nem tudják, hogy én azért jöttem, hogy ellenségeskedést vessek a földre, tüzet, kardot és háborút. Mert öten lesznek majd egy házban, három kettő ellen és kettő három ellen lesz, az apa fia ellen, a fiú apja ellen. S egymagukban állnak majd ott (lat: stabunt solitari, gör: ontesz monadzontesz).

17. Jézus mondta: Én azt adom majd nektek, amit szem nem látott, fül nem hallott, kéz nem tapintott és emberi szívben fel sem merült.

18. A tanítványok azt mondták Jézusnak: Mondd meg nekünk, milyen lesz a végünk?

Jézus mondta: A kezdetet már felfedeztétek, hogy a vég után kutattok? Ahol ugyanis kezdet van, ott lesz vég is. Boldog az, aki a kezdetben fog állni, ismeri majd a véget, és halált nem fog ízlelni.

Még annyit elmondanék, hogy ki hova kerül azt nem Isten fogja eldönteni, mint Mengele doktor egy bottal döntött az emberek életéről a haláltáborban, amikor jobbra vagy balra küldte őket, hanem mindenki a saját tetteivel, életével dönt a saját maga sorsa felett, a szellemi vezetés abban segít nekünk, hogy minél több ember megmeneküljön. Sajnos az emberiség 80%-a lejjebb fog kerülni.

DE MIÉRT IS MONDTAM EZT EL?


Mert a változások beindultak szemmel láthatóan már évek óta, de mostanában teljesednek ki látványosan. Ahhoz, hogy a föld elérje azt a folyamatot, amit aranykornak, megtisztulás folyamat részének hívunk, mindennek át kell alakulnia. Így a bolygók kicsit átrendeződnek majd, az egész naprendszer, sőt a kozmoszunk is más formát fog felvenni. Rezgések növekednek bolygó szinten, és kivetik az alacsonyabb szellemi (emberi) lényeket.

A testet nem öltött sötét lények már milliárdnyi számra távoznak a föld salakanyagából tűzhányók formájában!


A változások kezdenek más formát is ölteni!


Az egyszerű emberek is kezdik észrevenni, hogy a nap valahogy máshol áll, érdekes kezd lenni a hold.

Az eszkimók panaszkodnak, hogy a csillagok után tájékozódnak sötétben, amikor utaznak, és kb. 5 éve annyira máshol állnak a csillagok, amik állásának tudása ősökről ősökre szállt, hogy egyszerűen eltévednek! És ez komoly gondot okoz nekik!

A mágneses hullámok változása az állatok életében okoz gondot, akik az alapján utaznak a levegőben vagy a tenger vízében, akár a szárazföldön.

Eszkimók a póluseltolódásról

http://www.youtube.com/watch?v=DIBdVn8kZc8


Megjegyzem a bolygóváltozásoknál, hogy hosszútávon, amit mi már nem élünk meg a Nap elveszti a szerepét (ki fog hűlni), a Szaturnusz fogja átvenni a szerepét. Már észrevették, hogy a Szaturnusz több energiát bocsát ki, mint amennyit felvesz! A bolygók átrendeződnek, mások lesznek a kölcsönhatások.

(megjegyzem, átalakul majd egy ősrégi tudomány is, az asztrológia!)

Most nézzük meg azt a cikket, ami beindította bennem az előbbi gondolatmenetet:


Megváltozott a Hold és a Nap helyzete.

"Óriási médiacsend a Föld és a Hold keringésének változásával kapcsolatban.

Manapság a Föld nagy változásokon megy keresztül. Los Angeles egy rekord hideg nyarat élt át és néhány nappal a nyár vége után rekord meleg következett 113 °F (45 °C). Brazília és Bolívia egyes részeit rekord alacsony hőmérséklet rázkódtatta meg, hidegebb, mint az Antarktiszon volt július legnagyobb részében. Halak milliói, rengeteg aligátor és édesvízi delfin pusztult el.


Az időjárás megbolondult az egész Földön de a fő médiumok legfeljebb éghajlatváltozásról vagy globális felmelegedésről beszélnek. Nem szólnak azonban az Igazi Okról, mert az szerintük túl ijesztő.

A világ minden részén egyre több ember lesz tanúja a nyári és téli napkelte és napnyugta helyének megváltozásának. Ennek a nyilvánvaló oka, hogy a Föld nyáron a korábbi ekliptika síkja alá, télen pedig fölé kerül. A Hold szintén össze-vissza rodeózik az égen. A média meg sem szólal. Olvastam jelentéseket (még nem bizonyítottak) hogy egy úgynevezett "gag utasítás" van érvényben, mely szerint a témával foglalkozó szakértőknek alá kellett írni egy nyilatkozatot, hogy nem hozzák nyilvánosságra ezeket a tényeket. A fenn, messze északon élő Inuit nép viszont számos történetet hozott nyilvánosságra a nap helyzetének változásáról az ő vidékükön, melyre egy meteorológus azt mondta, hogy az "egy optikai csalódás, amit az szokatlanul magas látóhatár okoz". Ezek a változások azonban az egész világon láthatóak.

Hétköznapi emberek a világ minden részéről arról számolnak be, hogy a Nap és a Hold helyzete megváltozik az égen. És itt nem csak centiméterekről van szó. A változások enyhén szólva is elképesztőek. A Nap évezredek óta legfeljebb a Ráktérítőig ment északra, ami Mexico középső részén húzódik. Manapság viszont a nyár elején Maine (északi állam az Egyesült Államok keleti partján) irányában kel és Seatlle (nagyváros az Egyesült Államok nyugati partjának északi részén) irányában nyugszik.


A hivatalos tudomány szerint a legmagasabb pont, amit a Hold elér 28,5 °, ehelyett, legalábbis az elmúlt pár évben jelentősen túllépte ezt a határt. Bárki megfigyelheti, hogy a Hold lent dél-keleten kel és délnyugaton nyugszik, legalábbis onnan nézve, ahol én lakom, az északi szélesség 41 fokán az Egyesült Államok középnyugati részén.

Aztán két hét múlva meg észak-keleten kel és észak-nyugaton nyugszik.

A WIRED magazin és más lapok szerint a tudósokat teljesen zavarba ejtik a megmagyarázhatatlanul magas dagályok és a "szemtelenül óriási hullámokról" szóló beszámolók, melyek csak úgy a nagy kékségből jönnek.

A szökőárak és földrengések is egyre gyakoribbak a világ sűrűn lakott területein. A Nap szintén szédítő iramban változik manapság. Ráadásul idén nyáron, ugyanazon a napon, mikor egy nagy meteorit becsapódott a Jupiterbe, valami becsapódott a Vénuszba is. Mindkettőt ugyanazon a napon észlelték!

Bárki könnyen megfigyelheti, hogy a Nap túlságosan északon kel nyáron és túlságosan délen télen és ezek a változások maguk is folyamatosan változnak."
http://paleoasztronautika.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=1164823


Találtam egy másik érdekes cikket is, ami akár egy komolyabb változást is elő tud idézni.

Azért jó lenne, ha senki nem kezdene el "parázni" és félelemben élni, aki hisz valóban a halál utáni életben és Jézus tanításában, annak nincs mitől félnie soha se!

- Mindjárt itt az aszteroida - gyilkos pusztítás lehet, ha tévedtek a tudósok

A szakemberek számításai szerint 2013. február 15-én zúg majd el Földünk mellett egy tavaly felfedezett aszteroida. A szikla műholdpályákon belülre jön, egy esetleges becsapódása úgy tarolna, mint az 1908-as Tunguzka.


A spaceweather.com szerint a 2012 DA nevet viselő, mintegy 57 méter átmérőjű aszteroida a Föld - Hold távolság mintegy kilenc százalékára, közel 35 ezer kilométerre fog megközelíteni minket, ami azt jelenti, hogy közelebb lesz a bolygónkhoz, mint a magas föld körüli pályán keringő műholdak.
A számítások szerint egy a 3030-hoz az esélye annak, hogy a 2012 DA becsapódik a Földbe, amely igen kevésnek mondható, a földközeli objektumok becsapódása általi veszély mértékének kifejezésére megalkotott tízfokú Torino-skálán nullás, azaz veszélytelen besorolást kapott.

Amennyiben mégis eltrafálna minket a kozmikus lövedék, a becsapódáskor felszabaduló energia nagyjából egy 2,4 megatonnás termonukleáris töltet robbanási erejével lenne egyenlő. Az 1908-ban Szibériában becsapódott Tunguzka meteor ennél erősebb volt: becslések szerint 3-20 megatonna energiát szabadított el. Ez nagyjából nyolcmillió fát döntött ki a becsapódástól 20-40 kilométerig, a lökéshullám hatvan kilométeres távolságig mindenkit a földre lökött, a robbanást 500 kilométerről is félelmetesen hangos volt. A detonáció fényét 200 kilométerre is látni lehetett, az elektromágneses sugárzástól ötven kilométeres távolságban is felforrósodott, megperzselődött a szemtanúk bőre - írja a wikipedia.org.
Forrás: pecsistop.hu

Szóval sok érdekességet tartogat számunkra az ÉLET!

De ha működik s HIT , és a Tudás, akkor nincs mitől félni, hanem boldogok lehetünk, hogy személyesen is részt vehetünk a változások utolsó részében, ezzel lehetőséget kapva még a javulásra, tisztulásra!
( forrás: hirlevélben kaptam)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.01.22 23:58 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3674
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
2013 és az elkövetkezendő idők várható eseményei 6 éve, 8 hónapja  
.Forrás:http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=419:2013--a-vizoent-valtas-es-az-anthropocenikus-sugarzas-1-resz-metatron-a-feny-ura-altal--tyberronon-keresztuel&catid=49:2012-utan&Itemid=782013. - A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS

1. RÉSZ Metatron a Fény Ura által - Tyberronon keresztül


2013. január 31.

2013. - A VÍZÖNTŐ VÁLTÁS ÉS AZ ANTHROPOCENIKUS SUGÁRZÁS 1. RÉSZ


" A Vízöntő Sugárzás valóban egyik alakítója a valóságotok társ-teremtésének és a Planetáris Felemelkedéseteket eredményezi. Ez úton az emberiség a Felemelkedés egyik nagyon fontos eszközét kapja most meg. Ami történni fog tehát, hogy 2013-ban, különösen a napkitörések maximuma folyamán egy javatokat szolgáló eszköz érkezik, egy hatalmas Kozmikus Plazma injekción keresztül, ami a Földre, és ami Földbe kerül. Az ionos energia több milliárd tonnányi részecskéje vetül rá a bolygótokra és ezzel egy hihetetlen energiát kaptok."

"A Théta rezgés a bejárati ajtó az isteni-kreativitásra. A Théta állóhullámok, a koherens théta mező, nyugvó energiamezői most a rendkívüli energia-örvény-csomópontokon tömörülnek össze a bolygótokon. És ezeket a csomópontokat (szent tereiteket), mint 'Teremtés Központokat”használhatjátok fel ti, mint Spirituális Vadászok, meditációs csoportosulások során, hogy megnyilvánítsátok azt, hogy egy harmonikus bolygó jöjjön létre az életetekben."

"Amikor a koronakitörésekből származó fényplazma mezők létrehoznak egy emelkedő rezgést a bolygón, akkor az egész Föld elektromágneses áramlását érinteni fogja ez. A tömegtudat és az emberiség paradigmája mindig befolyással van arra, hogy hogyan teremtse meg azt a saját valóságát, amelyben él, valamint azt is, hogy hiedelmei szerint mit fogad el benne valóságosnak. Mindezekre (tömegtudat, elektromágneses áramlás, hiedelmek, hitrendszerek stb.) befolyással van és lesz az a sugárzás, amely a Napból a Napszél segítségével érkezik."

Üdvözlet Mesterek. Metatron vagyok a Fény ura és üdvözöllek bennetek a Feltétel nélküli Szeretet terében.2013 van, és biztosíthatlak bennetek arról, hogy ez egy Új Nap Hajnala és valójában a Nap változásának új hajnala is egyben. Ez az Új Hajnal fogja elhozni nektek a csodálatos Új Föld koherens kristályos fényét. És mit is jelent az, hogy csodálatos?

Kedveseim, azt mondjuk nektek ismét, hogy a bolygó felemelkedésének megtörtént, és az emberiség tette lehetővé. Még ha sokan, az emberiség közül a 3. dimenziós tudatosságukkal nem is ismerik fel ezt, de a Föld valóban megváltozott, letette a záróvizsgáját, hogy egy új paradigmába érkezhessen és ezt a közöttetek élő tudósok is észrevették.

És így most beszéljünk a Vízöntő Váltásról és az Anthropocenikus sugárzásról*.A tudósaitok már tisztába vannak a Föld ezen egyedülálló korszakával, amely idő során a jelenlegi biológiai életetek elkezdett kialakulni. Úgy nevezték el ezt a korszakot: Kambriumi Sugárzás. A kambriumi időszak volt az egyike annak, amikor egy hatalmas plazmikus beáramlás érkezett a Földre és ennek hatására új életformák alakultak ki a bolygón. Darwin a híres evolucionista is elismerte azt, hogy a kambriumi sugárzás volt a legnagyobb ellenérv az evolúciós elméletével szemben. És ugyanez (a plazmabeáramlás) történik most. A jelenlegi napsugárzás erőssége, 1989-ben* (lásd még az Idővonalon: Kryon) lett felpörgetve és feltöltve és majd folyamatosan folytatódni fog így a továbbiakban. Hihetetlen számú és mennyiségű koronális kitörés, kidobódás, egykor egy elképzelhetetlen sugárzással, ionokkal és elektronokkal bombázta a Földet.Az ionos sugárzás teljesen felváltja az eddigi biológiátokat és megváltoztatja a DNS-eteket, azaz kevésbe sűrűk (finomabb testtel) lesztek.A Föld elsődleges új energiaforrása a Napszélből érkező, hatalmas kozmikus sugárzás mely injekciói most érik el a Földet. Mi ezt Vízöntő Váltásnak fogjuk hívni, bár a csatorna inkább a geológiai szaknyelv szerinti kifejezéssel élve, mint Az Antropocenikus Sugárzásként utal erre az időszakra.*

A Gyökeres változást hozó Katalizáció

A Vízöntő Váltás kozmikus ionizációja a változások motorjaként az, ami zavarokat okozhat nektek, de ez szükséges, és jótékony szerepet játszik a Felemelkedés felé való átalakulás során. Nem kell félni, tartani ettől.A sugárzás még sokkal többet fog tenni, nagyobb a jelentősége annál, mint hogy csak megrezegtesse a magnetoszférátokat, és befolyásolja lemezmozgást és az időjárást a Földön. De azért azt is hozzátehetjük ehhez, hogy az ionos behatolás, egy abszolút és alapvető katalizátora az időjárás változásnak, a szuperviharoknak és földrengéseknek és kiváltó oka a globális felmelegedésnek.Többen közületek egy összeesküvés elmélet szerint kívánjátok helyre tenni az emberiség előtt megjelenő időjárás változásokat. Azt mondjuk nektek, hogy egyszerűen ez nem igaz. Milliárd tonnányi fényplazma bombázza már a Földet az elmúlt két évtized óta* (1994. lásd Idővonalban) és ez sokkal jelentősebb és nagyobb hatású, mint bármikor az írott történelemben. Azt gondolni, hogy a bolygó időjárásának megváltozását egy viszonylagos kis mértékű légköri felmelegítését, az úgynevezett "HAARP" okozza, ez így logikátlan. Egyszerűen erre nincs technológia. A felmelegedést a Szoláris Plazma hozza létre. Ez az ami változást hoz létre a Földön és a korábbi biológiai változást is ez okozta abban a korban, amit Kambriumi Sugárzásnak nevezhetnétek.Azt mondjuk nektek, hogy az ionos sugárzás bekapcsolódása is hatással lesz a biológiátokra. Ez lesz a katalizátora annak, amelyben, mint szén alapú létezőkből szilícium (kovasav) alapú lényekké változtok át.A DNS és az Új ÉletformákA Vízöntő Váltás vagy Antropocenikus Sugárzás egy újfajta életet fog hozni, ugyanúgy ahogy ez megtörtént és okozta a Kambriumi Sugárzást, mintegy 580 millió évvel ezelőtt.Ami történik az nem példanélküli, bár nincs feljegyzés róla, és még nem tisztázott (tudományos szempontból). Az különbözteti meg a jelenlegi sugárzás beáramlást a korábbitól, hogy a mostani egy együtt élő kapcsolatot hoz létre az élőformák és a Kristályos (Felemelkedési) Háló tekintetében. (A 2012-es ablak következtében)Magasabb dimenzionális életformák válnak így láthatóvá. Ezek az új életformák megjelenése a Földön csupán annyit jelent, hogy sokkal láthatóbb, "kézzelfoghatóak" lesznek, mint eddig, melyekre annyit hivatkoztak már néhányan a ti vallásos szövegeitekben. Az őseitek leírtak néhány szent gondolatot arról, hogy az élet 3 formából alakult ki: Így az Agyag/Sár (a Föld biológiája), a Tűz (az elektromosság dévikus forma) és a Fény (az angyali forma).Most sokkal jobban elérhetővé válik számotokra a Vízöntő Kozmikus Sugárzáson és a 144-es Kristályos Hálón belül a párhuzamos dimenziókkal való együttlét alapján. Ezeknek a lényeknek az életformáit ezekben a dimenziókban úgy is meghatározhatnátok, mint akik, bio-plazmatikus, elektromos és fotonikus lényekként léteznek. Vajon a bibliátok nem úgy hivatkozott rájuk, mint azok az Angyalok, akik Fénylényként léteznek?Bizonyos Fénygömb-szerű lények, mint a villám-koboldok, elvenek (tündék) és a fotonikus "medúzák" valóban más dimenziók tudatos életformái, akiknek a megjelenése egyre gyakrabban kezdetek megjelenni az elmúlt felgyorsuló éveitekben. Néhány ilyen közülük, már kommunikál is veletek, különböző módokon, beleértve a gabonaköröket is.A fejlett földönkívüli lények nem fizikai megjelenésben léteznek.Az Energia Beáradás és a Teremtés


Két évvel az 1987-es Harmonikus Közelítés (Harmonikus Konvergencia) után, 1989-ben, egy hatalmas mágneses vihar bombázta a Földet és több milliárdnyi tonna, töltéssel rendelkező plazmával érkezett meg.A tudósaitok és a geofizikusok feljegyezték ennek a hatását. Több mint 200 napkitörés, 36 koronális kitörés, kidobódás történt egy kéthetes időszak alatt. Ezek közül tizenegy eset volt úgynevezett X-osztályú kitörés. A Föld auráját nézve, a magnetoszféráját mintegy a szokásosnál felére lapította be és egy olyasvalami alak jelent meg rajta, mint egy kozmikus medúza.Ez a nagy mágneses vihar, jelentős károkat okozott. A NASA nem tudta követni az űrobjektumait és a nagyon érzékeny számítógépes rendszerek is összeomlottak, az olajfúrók megálltak munka közben, a globális helyhatározó eszközök nem működtek, az iránytűk összezavarodtak, az elektromos hálózatok egy rövid időre leálltak, így milliók maradtak áram nélkül, Kanadában és az USA-ban. A MIR űrállomást elhagyták a lakói.És az energia-beáramlás folytatódott. A legnagyobb napkitörésre, mint amit lejegyeztek, 2001-ben került sor, majd ezt követően, 2003-ban 150 viharos napja volt a Napnak. Az elmúlt két évtizedben sokkal több X-osztályú napkitörésre került sor, mint bármikor a leírt történelem folyamán.Mindezek szokatlan fényjelenségekkel jártak. Rendkívül ritka vörös színben játszó sarki fényjelenségeket, jegyeztek fel, melyek nappal is észlelhetők voltak. Különleges jelenségként írták le a "fénymedúza" alakzatnak tűnő fényvillanásokat, fénybuborékszerű villám-manókról, tündékről számoltak be, melyek gyakrabban tűntek fel, mint valaha. Gabonakörök közül már sokkal összetettebbek jelentek meg, tervezettebbek és könnyebben megkülönböztethetők, mint az állítólagos "emberalkotta" formákban.A 6:1-es ionos-kationos arány megnyitja a TobozmirigyetA megdöbbentő erősségű ionikus beáramlással, dimenzionális változások kezdődtek el együtt szinergiában a Kristályos Hálóval. Az új ionos rezonancia lehetővé teszi azt nektek, hogy sokkal jobban megnyílhasson a tobozmirigyetek.

Tudósaitok már egy ideje tisztában vannak azzal, hogy időnként a mágneses rezonancia aránya megváltozik, és ez hatással van az emberi tudatosságra. Mesmer a híres francia tudós volt az első, aki belebotlott véletlenül ebbe a tudásba. Azt találta, hogy erős anionos (mágneses) mező hatására a vizsgálati alanyok, személyek, képessé váltak egy hihetetlen tudatosságállapot elérésére, ami megkönnyítette a kommunikációjukat az "Egyetemes Elmével". Mi azt mondjuk nektek, hogy az ionizációs indukciós eljárással, ez a folyamat megnyitja a Tobozmirigyet.

Az őshonos, természeti népeket gyakran kifejezetten vonzották az olyan területek, amelyek - úgynevezett Szent Területek, mert felfedezték azt, hogy sokkal könnyebben jelennek meg a látomásaik bizonyos erőpontokon. Ennek az oka, hogy az ásványi és kristályos (tellurikus) mezők energiái során, a ritkán előforduló és különleges helyszíneken létrejöhetnek olyan ionizációs arányváltozások, amelyek különböznek más helyek arányosságától, és ez lehetővé teszi a Tobozmirigy megnyílását.A legfrissebb vizsgálatok szerint, néhány egyetemi kutató rájött, felfedezte azt, hogy egy ionizációs generátorra végrehajtott anionos arány, 6: 1 megváltoztatásával arányban a kationokkal, folyamat alatt a vizsgálati alanyok, személyek "testen kívüli" élményeket éltek át. S mindez ennek az indukciónak volt köszönhető, amely alatt megnyílt a Tobozmirigyük.Az Arányszámváltás és a Théta rezgéssel való teremtés

A Napkitörések hatása által az anionokkal bombázott bolygótokon az ionos arányszám megváltozik, és ez az arányváltozás következményeként az ionos változás átkerül, és együtt dolgozik a Kristályos Mezővel, amely kehtővé teszi a tudatosságotok, és sőt a biológiátok megváltozását is. A tudósaitok és a biológusaitok már egyre inkább tisztában vannak. A legfrissebb "Emberi Genom" kutatások eredményei azt állítják, hogy az emberi DNS nemcsak a környezeti hatások, átalakulások során változik meg, hanem a kulturális "programon" alapuló hiedelmei is megváltoztathatják. Tavaly egy megdöbbentő eredményt hozó kísérletre került sor, amely elképesztette a tudósaitokat is. Ez egy új lehetőséget nyitott a tudományos kutatások módszerében, amit egy hivatásos akadémikus, Nobel-díjas tudós, nevezetesen Dr. Luc Montagnier végzett el. Két hermetikusan lezárt kémcső közül egyikbe, egy DNS darabkát, a másikban csupán tiszta desztillált vizet helyeztek el, egymás mellett. Mindkettőt körülvették egy 7 Hz-es elektromágneses térrel. A vizsgálat során a DNS darabka teleportálódott spontán módon a desztillált vizes kémcsőbe. A tesztet megismételték egy 7 Hz nélküli mezőben, de ott teleportációra nem került sor.

Mit jelent ez? Ez azt jelenti, hogy az élet kódja az "Egyesült Harmonikus Mező" által kódolt, és így létrehozható az élet egy théta koherens rezgéssel.

Vegyétek ezt tudomásul. Tanulmányozzátok a théta és delta rezgések arányait, rezonanciális szintjeit. Nagyon fontos megjegyezni azt, hogy azonnali teremtés történik a koherens théta mezőben.

Az objektív, tárgyi világban (fizikai világ) ahogy látjátok, minden véges tudatosságúnak látszik, de amíg nem vagytok fenn a jelenben, minden véletlenszerűnek látszik benne, így az emberiség nem ismeri fel, vagy még nem sajátította el az isteni potenciálját és annak tudását.

Gondolatokkal és képekkel valóban létre lehet hozni egy új világot, a Béke, a Harmónia, Szeretet Világát. A koherens Théta kristályos rezgésen létrejövő gondolat, harmonikusan felhasználható a fizikai valóságban teremtéssé, és így az fizikai ténnyé válhat. Felemelkedésetek azt jelenti, ahogy az emberiség mentálisan képessé válik arra, hogy fizikaiba nyilvánítsa meg, fordítsa át a gondolatait, a théta-koherens állapot frekvenciája alapján.Megnyílás a Théta Koherenciára

Az emberiség, a jelenlegi kultúrája szerint, nagy jelentőséget tulajdonít a tudatosság Béta frekvenciális állapotának. Ideje van most viszont annak, hogy másfajta tudatossági frekvenciákról is lerántsuk a leplet. Itt az ideje, hogy a valóságotok társ-teremtésében használni tudjátok a Théta Rezgés állapotát. A Vízöntő Sugárzás valóban egyik alakítója a valóságotok társ-teremtésének és a Planetáris Felemelkedéseteket eredményezi. Ez úton az emberiség a Felemelkedés egyik nagyon fontos eszközét kapja most meg. Ami történni fog tehát, hogy 2013-ban, különösen a napkitörések maximuma folyamán egy javatokat szolgáló eszköz érkezik, egy hatalmas Kozmikus Plazma injekción keresztül, ami a Földre, és ami Földbe kerül. Az ionos energia több milliárd tonnányi részecskéje vetül rá a bolygótokra és ezzel egy hihetetlen energiát kaptok.

Az asztrofizikusok tudatában vannak a fényplazma sugárhajtással való érkezésének, amely az elmúlt években körülcikázta a Földet. Ez a plazmafolyam nemcsak megváltoztatta az ionos arányt, hanem ugyancsak hatással van így a théta koherens mezőre. A Théta rezgés a bejárati ajtó az isteni-kreativitásra. A Théta állóhullámok, a koherens théta mező, nyugvó energiamezői most a rendkívüli energia-örvény-csomópontokon tömörülnek össze a bolygótokon. És ezeket a csomópontokat (szent tereiteket), mint teremtés. Központokat használhatjátok fel ti, mint Spirituális Vadászok, meditációs csoportosulások során, hogy megnyilvánítsátok azt, hogy egy harmonikus bolygó jöjjön létre az életetekben.

Bolygótok teste már feltöltődött a plazmikus mezőből. A közvetlenül beáramló napsugárzás, exponenciálisan növeli befolyását és felerősíti a kölcsönhatását, mind a Föld, mind az emberiség tekintetében. Tudósaitoknak már rendelkezésére állnak olyan adatok, melyek mélyebb betekintést engednek a Föld életébe beköszönő kozmikus változásokba és így már megvizsgálhatják annak mértékét és szerepét. Azt mondhatjuk nektek, hogy nemcsak ezek változása van hatással a Föld egészére a magvától kezdve az atmoszféráján át a magnetoszférájára is. De ezzel még nincs megállás. Az ionos frekvenciaváltozás az emberiség gondolkodásmódjára is jelentős hatással van, és másképp fog a gondolkodásotok működni. A fentiek mind biztosítani fogják azt, hogy hozzáférjetek a magasabb dimenziók kapcsolóihoz.Hogy működik ez?


Ahogy az energia megérkezik a Nap koronakitöréseiből, az felszívódik, beszivárog a bolygó tektonikus lemezeibe és megemeli a Föld vibrációs rezonanciáját az egész bolygó körül és az így fog egy energia emelkedettségben működni. Különös energiahatással és erősséggel fog viszont rendelkezni bizonyos erőcsomópontokon, Szent Helyeken, és különösen ott ahol geometrikus kristályos mezők terülnek el. Ezek a változások a kozmikus sugárzáson keresztül érkeznek meg a Föld erőcsomópontjaiba. Amikor a koronakitörésekből származó fényplazma mezők létrehoznak egy emelkedő rezgést a bolygón, akkor az egész Föld elektromágneses áramlását érinteni fogja ez. A tömegtudat és az emberiség paradigmája mindig befolyással van arra, hogy hogyan teremtse meg azt a saját valóságát, amelyben él, valamint azt is, hogy hiedelmei szerint mit fogad el benne valóságosnak. Mindezekre (tömegtudat, elektromágneses áramlás, hiedelmek, hitrendszerek stb.) befolyással van és lesz az a sugárzás, amely a Napból a Napszél segítségével érkezik.

Az első rész összefoglalása:

A Plazmikus Váltás Hatásai:

Az ionos arány megváltozása lehetővé teszi azt, hogy sokkal könnyebben kerülhessetek a Théta tudatossági (teremtő) állapotba.

Lehetővé teszi a Tobozmirigy könnyebb megnyílását.

A megnyilvánítás Teremtői Egyensúlyának eléréséhez különböző eszközök fognak megjelenni.

A DNS szintű változás és a Biológiai Átalakulás katalizációjának eredményeként, a Szilícium Kristályos biológiába való váltás megtörténik (Kvarc és szilícium oxid alapú biológiába vált át a szénalapú biológia)A Kristályos Háló és a Plazmikus Váltás hatásainak összefüggései:

Segítik a többdimenziós bolygó szintjére való kiterjedést.

Lehetővé tesznek egy nagyobb mértékű hozzáférést a multidimenzionalitáshoz (fotonikus és plazmikus élet és életformákkal való együttműködés)

Kulcsszerepük van a még kívánatos földmozgások kiváltásában.

A Koherens Fény beáramlásának felgyorsulásában van szerepük.

Kulcsszerepük van az Új Égbolt kialakulásában.

A rezgések felerősítése a bolygó erőcsomópontjain, szent helyein, örvénykapuinál.

Az Emberiség olyan képességeinek megerősítésében is van jelentősége, amely segítségével létre tud hozni egy szereteten alapuló Új Földet.

Kedveseim, azt mondjuk nektek ismét, hogy a bolygó felemelkedését ti tettétek lehetővé, nélkületek nem történhetett meg volna. Még ha sok ember nem is ismeri ezt el a 3. dimenziós tudatosságával, a Föld valóban megváltozott és letette a záróvizsgáját, és egy új paradigmába léphetett. Tehát így itt van az ideje annak, hogy elengedjétek a félelmetek régi energiáját. A mi üzenetünk az Istenségetekről szólnak és elmondani nektek azt pontosan az igazságot most is, hogy a bolygó az Új Föld Első Évébe lépett át. A felgyorsult időben valójában az emberiség is követni fogja a Földet a Felemelkedésébe. Ti nagyon jó úton haladtok azon, hogy ez megtörténjen.A keresőknek ebben az új korszakban az lehetne a rájuk háruló feladatuk, hogy a Kristályos Harmónia kiterjesztéséért, közvetítsék magukból az örömöt és a Fényt, így a Szellemiség Fényének minden fotonja közvetlenül felerősödik. És ez sokkal gyakrabban meg is fog történni az Új Energiában. Így a teremtő erőtök megerősödésével, egy újfajta jótéteménnyel bírtok majd e szerepetek vállalása során.A Fény útját járva, közületek sokan arról vitáznak, hogy minden okkal történik körülöttetek, és gyakran arra a következtetésre jutnak páran, hogy minden, ami történik, az azt jelenti, hogy úgy történik meg, "minden úgy van, ahogy annak lennie kell".Mi azt mondjuk nektek egy magasabb nézőpontból, hogy minden egy magasabb megértésből vezet el ide, onnan származik, de a "Föld Egyeteme" kifejezetten a felelősséggel való teremtés tanulmányait jelenti. Ebben az egyetemben a tanítást vezető tanár, az ok és okozat doktora, és ez a doktor a hívásotokra a házhoz jön.Ha minden a magasabb rendű utasításokból történne, "élesben és azonnal, felülről egy szemvillanás alatt", akkor nem lenne szükség a reinkarnáció tanulási és fejlődési ciklusaira. Tehát van egy bonyolultabb, kanyarokkal, kitérőkkel átívelő tanulási folyamot, és vannak a tanulók, és mindez lehetővé teszi azt, hogy elsajátítsátok a tanulmányaitokat, és azt is, hogy megismételhetők is lehessenek. Az emberiségnek továbbra is járnia kell ezen a tanfolyamon addig, amíg el nem sajátítja a felelősséggel való teremtés tanulmányait.Nem minden cselekedet, nem minden választás megy át a vizsgateszteken.

2013 és az azon túli új mátrixotokban sokkal sűrítettebb és koncentráltabb követelményrendszer szerinti tanulmányok állnak az emberiség rendelkezésére. Az érettségi vizsgátok letétele viszont sokkal több tettet követel tőletek, hogy előrehaladhassatok az életetek rendje szerint.Elérkezett tehát az az idő, hogy a társ-teremtésre összpontosítsátok figyelmeteket. Azt mondjuk nektek, hogy mind az egyéni, személyes és mind a közösségi, csoportos szinteken a koherens (a mindenség fényének rezgésével egyező) gondolkodással lehet megváltoztatni a bolygótok valóságát, és meg is fogjátok ezt tenni. De meg kell azt is értenetek, hogy a leghatásosabb teremtői megnyilvánítás legnagyobb potenciáljai, lehetőségei, nem a 3. dimenziós gondolkodás szerint található meg, mert az a magasabb dimenziós elmétek frekvenciáján alapszik.Olyan sok teendő van, még amit a jelenlegi felfogásotokon, meg kell változtatni. Szóval, ha továbbra is a 3. dimenziós sík csapdái szerint alkalmazzátok a gondolataitokat, beleértve a kapzsiságot, az embertelen bánásmódot az embertársaitokkal szemben, és a szereteten kívül keresitek hatalmatokat, akkor ez nem fog menni!2013-ban elkezdhetitek egyesíteni és létrehozni az Új Harmonikus Földet. Erőfeszítéseitekre van szükség, mert a harsona erre hív bennetek!

Metatron Vagyok és megosztom veletek ezeket az igazságokat!

Szeretve Vagytok!És ez így van - és ez így van.Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás:
http://spiritlibrary.com/earth-keeper/2013-the-aquarian-shift-anthropocene-radiation-pt-1?utm_source=Spirit+Library+Updates&utm_campaign=2c3a0519a6-Weekly_Update&utm_medium=email
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.08.10 20:55 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3754
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
2013 és az elkövetkezendő idők várható eseményei 6 éve, 2 hónapja  
.

A cél feltűnt a láthatáron


Csatornázta Jahn J. Kassl 2013. augusztus 2-án

Megjelent Georgi Stankov honlapján 2013. augusztus 3-án
A Teremtés Kozmikus HangjaSzeretett földi emberek!


Itt ASANA MAHATARI beszél. Most egy üzenetet adok át a Földnek, egy olyan üzenetet, amelyre sok ember vár, mert most betekintést adok ezeknek a ( sorsdöntő ) napoknak eseményeibe, melyeket a "vihar előtti csend" találó kifejezéssel lehetne jellemezni, ha ezt az időszakot le akarjuk írni.1. A felső 4D hologramokat ( 7. és magasabb szintek ) már a ( katasztrofális ) események elérték, melyekből a hat alacsonyabb rezgésűt már magával is ragadott.2. A felső 4D hologramok le vannak zárva ezekben a napokban, ami azt jelenti, hogy az alacsonyabb hologramok minden új eseménye nem befolyásolhatja őket.3. A felső 4D hologramokon lévő emberek most lehetőséget kapnak, hogy olyan tapasztalatokhoz jussanak, amely új fejlődési irányba viszi őket.4. Sokan, akik most csak a másolatként ( klónként ) vagy ( lélek )töredékként vannak jelen ezeken a szinteken, el lesznek távolítva, mely az anyagtestük halálát és az esetleg létező lélekrészek visszatérését jelenti ( a forráshoz ).5. A mesterek, akik az 5D-s szintre vagy azon túlra emelkednek, minden esemény befolyásától érintetlenek maradnak.6. Annak a benyomásnak a tapasztalata megmarad, hogy az emberek egy olyan világban élnek, amelyet eddig ismertek, és az egyes emberek nem tudnak meg semmit a másoktól, hogy mennyire különböző az a szint, amelyen most élnek.7. Végbemegy a mágneses pólusváltás, mely már régen esedékes, de most megtörténik; néhány óra alatt az egész Föld a befolyása alá kerül - néhány nap után pedig minden megváltozik.


8. Ez az esemény sok ember számára az újbóli fizikai halált jelenti, de azok számára, akik felemelkednek, az újjászületést.


9. Ez az esemény már megjelent az idővonalatokon.10. A pólusváltás eseményét az váltja ki, hogy a sötét elit az emberiség elpusztítására irányuló gonosz tervét újra aktivizálja, amely közvetlenül elindítja a Föld átalakulását minden valóságszinten.11. Továbbá az eseményt kiváltja, hogy a Felemelkedett mesterek száma már olyan magas, ami végre a kritikus tömeget is létrehozza, amely miatt a sötét energiák eltávoznak, de mielőtt ez megtörténik, felrobbannak.12. Az esemény kitör, miután minden "technikai" intézkedés megtörtént és miután már minden a tökéletes isteni geometriában vibrál.13. Nincs és nem is volt más ( valós ) idő, csakis ez ( az esemény ), és csak a legjobbak legjobbjai és a legkitartóbbak legkitartóbbjai tudnak ilyenkor helytállni.14. Minden esemény pontosan, isteni időzítéssel jön el, mely ilyen események sajátja, de most nem lesz semmilyen új időpont kihirdetve. Így nem lesz új „X nap” sem új energetikai várakozásaival együtt, amely csak akadályozná a folyamatot. Úgyhogy a ( különböző 4D-s valóságokat elválasztó ) fátyol spirituális szintjein minden körülményre, amennyiben ez szükséges, megfelelően reagálni lehet, éppen azért, mert a beharangozott dátumok folyamatosan nem teljesülnek, és ez olyan emberek között, akik egyáltalán nem értik a felemelkedés eszméjét, csak nyugtalanságot és zavart okoz.15. A Mennyország már itt van.16. Az események nagy lendülettel közelednek és úgy fognak betörni az emberek életébe, ahogy ők ezt a legkevésbé várják.17. Azt a sajátos ( vihar előtti ) csendet, amely most uralkodik, a Teremtés Kozmikus Hangja fogja megtörni. Figyeljetek hát!18. Mindenki ezeket az eseményeket a saját rezgésszint-mintái alapján fogja átélni.19. A Mindenség Isteni Őrzői elrendelték, hogy ezután minden embernek olyan ( bolygói és társadalmi ) környezet legyen biztosítva, amely a szellemi fejlődésének legjobban megfelel.20. A Mindenség Isteni Őrzői elrendelték, hogy ez az ( emberiségre vonatkozó ) Teremtési Terv most már közvetlenül, kerülőutak nélkül teljesüljön.21. A Mindenség Isteni Őrzői elrendelték, hogy a régi korszak ( régi Föld ) utolsó és az Új Korszak ( Új Föld ) első akkordja most felhangozzon.

(Forrás: emailban kaptam)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.08.10 20:53 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat