Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Gyógyulások
#3196
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 7 éve, 11 hónapja  
.

Egy varázslatos gyógyulás igaz története
2011. október 21.

http://www.astronet.hu/test-es-lelek/alternativ-kezelesek/egy-varazslatos-gyogyulas-igaz-tortenete-102454.html

Minden egyes ember rendelkezik az öngyógyítás természetes képességével. Akár egy kis sebről, akár komoly betegségről van szó, a gyógyulás soha nem kívülről jön- mint ahogyan a probléma sem kívül kezdődött. Az ember maga lép rá a gyógyulás útjára. Ugyanaz a folyamat, amely a betegséget előidézte, megfordítva, átalakítva, az egészségünket állítja helyre.

Minden fizikai szinten megjelenő betegség belülről eredő figyelmeztetés, hogy a lelkünk gyógyulni akar. Sokat jelenthet ilyenkor egy segítő kéz.

Mindannyian más és más küldetéssel érkeztünk az életünkbe. Ma egyre gyakrabban hallhatunk olyan emberekről, akik kifejezetten azért vannak közöttünk, hogy gyógyuláshoz segítsék társaikat. Különleges, nagyszerű küldetés ez. Az igazi gyógyítónak nem kell elmennie különböző tanfolyamokra és képzésekre - eleve birtokolja a gyógyítás képességét. Nem az embertől - hanem Istentől kapta. Önzetlen, nem kelt félelmet és negatív érzést a hozzá fordulóban. Tudja: ami ő átad, az nem tőle ered, hanem egy magasabb világból.

Egy ilyen gyógyítóval találkozott Antal is, 2010 tavaszán, bár akkor még nem tudta, mennyire fontos lesz ez a találkozás. Antal fekete öves karatemesterként, pilates oktatóként, sok sikert elért az életben. Egy napon összetalálkozott Sándorral. Bár az első alkalom után nem értette, miért történt a találkozás, Sándor csak annyit mondott: ha eljön az ideje, mindent meg fog érteni.


Közel fél év telt el ezután. 2011 márciusában, Antal egyre erősödő fájdalmakat érzett az oldalánál. Orvosa vesekövet állapított meg, ezért ultrahang-vizsgálatra küldte őt. Ám ott kiderült, a baj sokkal komolyabb, mint gondolták. Nem csak a vesekő okoz problémát, hanem egy kinövés is található a jobb veséjén.

Orvosa elmondta, hogy ez nagyon rossz hír. A férfinek ekkor szinte azonnal eszébe jutott az egy éve történt különös beszélgetés.

Azonnal telefonált Sándornak, és úgy alakult a napja, hogy rögtön el is tudott menni hozzá. Utazása közben erős szorongást érzett. Amikor odaért Sándorhoz, mindent elmesélt, és a segítségét kérte. A beszélgetést követően Sándor a veséjére tette a kezét, ő pedig igen erős forróságot érzett. Mindez kb. 10 percen át tartott. Sándor később még adott egy pár jó tanácsot. Antal ezután hazament - és csak annyit vett észre, hogy teljesen megszűnt a szorongás, béke és szeretet volt a szívében. Így telt el az egész hétvége.

Hétfőn aztán megjelent az urológusnál, aki újra megvizsgálta - és közben folyamatosan hangoztatta, hogy nem ért valamit. Antal kérdésére elmondta, hogy az előző vizsgálat három nappal ezelőtt volt. A vesén lévő kinövés akkor 25 milliméter volt - most pedig már csak 8 milliméter! Az orvos teljesen értetlenül állt a változás előtt, Antal pedig fogta a vizsgálati leleteket, és következő nap ezekkel együtt állított be újra Sándorhoz.

A leletekből egyértelműen kiderült, hogy a kinövés mérete csökkent, és ez rendkívül biztató volt. Sándor ismét segített, és újabb tanácsokkal látta el a férfit.

Antalt következő pénteken a veszprémi kórházba utalták be egy újabb vizsgálatra. A vizsgálat után azonban nem kapta meg rögtön az eredményeket. Talán érthető volt, hogy szombaton délután már izgatottan hívta fel orvosát, hogy mondjon valamit az eredményről. Orvosa, a telefonban csupán ennyit mondott: -Uram, én beszélnék szívesen, csak nincs miről!

Antal azóta is jó egészségnek örvend. Csodálatos gyógyulásával nincs egyedül - Sándor keze alól nap mint nap kerülnek ki egyre egészségesebb, felszabadultabb emberek, kicsik és nagyok, nők és férfiak. Szívet melengető érzés látni, ahogyan egy beteg gyermek meggyógyul, egy autista kislány megszólal és énekelni kezd, vagy a régóta remélt gyermekáldás megérkezik. Ő maga nem veri nagydobra képességeit, szerényen csak annyit mond: "Istené a dicsőség, és az Emberé az öröm."
Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/alternativ-kezelesek/egy-varazslatos-gyogyulas-igaz-tortenete-102454.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.10.25 21:58 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3458
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 7 éve  
.

Egy csodálatosan szép történet!


Orvosi szempontból nincs remény...

Erzsébet 17 éves. A télen barátnőivel síelni ment a hegyekbe. és ott olyan szerencsétlenül esett, hogy úgy vitték le hordágyon a völgybe. Ilyesmi gyakran megtörténik a hegyekben. Erzsébet nem törte el sem a kezét, sem a lábát, mozdulni mégsem tudott többé. Először az esés közben bekövetkezett sokk hatására gondoltak, de később megállapították: hátgerincének
néhány csigolyája úgy összezúzódott, hogy minden kis mozdulás óriási fájdalmat jelentett a számára
Az eset reménytelennek tűnt. Megoperálni nem lehetett. A lány 2 évig feküdt nyakig gipszben. Csak a fejét mozdíthatta kissé.

Édesanyja vasárnaponként vonattal utazott lányához a a kórházba Útközben elnézte a kirándulók örömet sugárzó arcát, és azon gondolkodott, mit is mond majd szerencsétlen lányának. Befejező szavai minden látogatáskor ezek voltak:
- Erzsikém légy bátor. Egy napon meggyógyulsz.
Erzsébet pedig azt felelte minden alkalommal:
- Soha többé nem leszek én egészséges, mama...
Anyja erőltetve mosolygott, és biztatta:
- Dehogynem, az orvosok megígérték nekem....
Két év múlt el és Erzsébet még nem gyógyult fel. Amikor betegtársai egymás után elhagyták a kórházat, elköszöntek tőle és ezt mondogatták:
- Te is itt hagyod egyszer a kórházat Erzsébet. Hinned kell ebben!
Az anyja pedig hozzátette:
- Gyermekem, higyj Istenben!
- Ah milyen messze van az Isten...

A kórház otthonná tud változni. Ha valaki két évet tölt benne, elveszti reményét, hogy valaha is elhagyja. Még az ablakon sem tudott kinézni, azt is másoknak kellett megmondani:
-Már rügyeznek az orgonák. Pár nap múlva ki is virágoznak.
Máskor meg ezt:
- Milyen gyönyörűen nyílnak a rózsák a kertben.

Erzsébet nagyon sok virágot kapott. A látogatók megrendültek a fiatal lány szerencsétlenségén és néhány szál virágot helyeztek ágyára minden alkalommal. Erzsébet hálásan mosolygott. Mégis akkor örült a legjobban, amikor valaki szappant vitt neki ajándékba. Akkor a betegápoló nővér azzal mosdatta minden reggel és este. Ha a fejét megfordította, a párnáján érezte a levendula erős illatát, és közben gyermekkoráról ábrándozott, amint szülőfaluja domboldalán virágot gyűjtögetett.

Ágnes nővér Erzsébet körül foglalatoskodott, mert látogatónap volt, vasárnap.
- Nővér, megérkezett már az édesanyám? - kérdezte Erzsébet.
- Igen, lent van és beszélget az orvossal.
- Az orvossal? Miért?
- Nem tudom.
Amikor édesanyja a szobába lépett, arca szinte át volt szellemülve.
- Gyermekem! - mondta, és örömet mutatva ölelte át a gipsztömeget, amely a lányát körülvette. - Gyermekem, gyermekem! - mondogatta, és könnyek árasztották el az arcát.
- Te sírsz, mama?
- Örömömben! Éppen most beszéltem az orvossal. Azt mondja, hogy néhány hónap múlva felkelhetsz. Csak erős akaratod legyen, és meggyógyulsz.

- Orvosi szempontból nincs többé remény - közölte valójában az orvos. - Tegnap újra megvizsgáltuk a lányát. Ami a legrosszabb, teljesen elvesztette a reményét és átadta magát szerencsétlenségének. Mit csináljunk? Csodák sajnos nem léteznek...
Két emelet választotta el leánya szobáját a folyosótól, ahol az orvossal beszélgettek
Két szörnyű emelet. Az anya lassan, nehézkesen haladt felfelé a lépcsőkön. Azon gondolkodott mit is tegyen. Hogyan segíthetne gyermekén, hogy visszanyerje bizalmát, reményét, még ha sohasem gyógyulhat is meg.

Amikor gyermeke ágyára ült, minden tisztázódott előtte. Észrevette leánya arcán a hitetlenkedést: szemmel láthatólag nem hitt az orvossal való beszélgetés meséjében.
- Mama kérlek, ne mondj hazugságokat!
- Miért hazudnék? - mondta csodálkozva az anya, és hangja másként rezgett, mint szokott. - Jövő vasárnap majd meglátod, bebizonyítom, hogy hamarosan meggyógyulsz.
- Bebizonyítod? Hogyan?
- Hozok neked valamit, amit még a megbetegedésed előtt kívántál.

Amikor az anya hazautazott, otthon átkutatta az egész házat, összetörte az agyagmalacot, de nem sok pénzt tudott összeszedni. Minden héten el kellett mennie a kórházba, és nem mehetett üres kézzel, a csekély nyugdíjból pedig nem sokat takaríthatott meg. Gondolkozott. Azután levette jegygyűrűjét és megsimogatta. Akkor határozottan felállt és elment az ékszerészhez.
- Asszonyom, nagyon vékony - mondta az ékszerész
- Igen tudom, éveken át hordtam.
Az ékszerész leszámolta a pénzt. És az anya olyasvalamit vásárolt, ami lánya számára a legszükségtelenebb a világon: egy gyönyörű új kerékpárt. Amilyet Erzsébet mindig is kívánt.

És megint eljött a vasárnap. Az anya a kórház bejáratánál állt kimelegedve, kicsit kócosan. Hozta magával a csillogó új kerékpárt..
- Kerékpár, mama! - nyitotta tágra szemét Erzsébet a csodálkozástól. - Te komolyan hiszed, hogy fel fogok kelni? Hát mégis igaz, amit az orvos mondott? Meggyógyulok! mama, Ó milyen boldog vagyok!...

A csoda elkezdődött. Amit nem tudott elérni az orvostudomány, azt véghezvitte egy csillogó kerékpár. Nyolc hét múlva Erzsébet először hagyta el az ágyát. Milyenek voltak azok az első lépések...!

Ma minden nehézség nélkül kerékpározik, azon a kerékpáron, amit édesanyja, maga is reménytelenségbe esve, utolsó pénzéből vásárolt.

Igen, így történt. És egészen bizonyos, hogy ha majd egyszer Erzsébet édesanyja a jó Isten trónusa elé áll, különös mosollyal a tekintetében fogja mondani:
"Ugye megbocsátod nekem, Uram, hogy én magam sem hittem a dologban..."
forrás:http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=bongyi53
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3733
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 6 éve, 3 hónapja  
.
Isten Jánosa (John of God) - teljes film 67 perces

https://www.youtube.com/watch?v=UfrCdM_AuqA
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2015.01.11 22:57 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3976
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 4 éve, 6 hónapja  
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4155
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 2 éve, 9 hónapja  
.


Mások gyógyítása angyali segítséggel
Mi a teendő akkor, ha azt szeretnénk, hogy az Angyalok valaki máson segítsenek?

Mondjuk, azt szeretnénk, hogy az Angyalok segítsenek egy szeretett ismerősünknek, vagy egy embercsoportnak, akikről a hírekben hallottunk, és megesett rajtunk a szívünk.
Ha arra kérjük Istent, hogy Angyalokat küldjön valaki mellé, az mindig szeretetből fakadó cselekedet. Ezzel nem akadályozzuk a másik ember szabad akaratát, hiszen ők döntik el, hogy hallgatnak-e az Angyalok tanácsaira. Azzal csak jót teszünk, hogy angyali védelmet kérünk valaki mellé. Különösen gyors válasz érkezik Istentől azokban az esetekben, amikor szülők imádkoznak angyali"baby sitterekért" gyermekeik mellé.
Az Angyalok sosem sértik meg Isten akaratát, így ha a szeretett ismerősünk ideje eljött, akkor az Angyalok annyit tehetnek, hogy örömöt és vigaszt nyújtanak neki utolsó napjaiban itt a Földön. A legnagyszerűbb ima, amit szívünkben hordozhatunk a "Legyen meg a Te akaratod". Ezáltal sok felesleges aggodalomtól szabadulhatunk meg, és biztosak lehetünk abban, hogy Isten mindenről tökéletesen gondoskodik.

Dr. Doreen Virtue
http://elozoeletek.blogspot.hu/2015/08/masok-gyogyitasa-angyali-segitseggel.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4631
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 1 éve  
.


A gyógyító erők titka c. film 27 perceshttps://www.youtube.com/watch?v=UZod_fz7k1Y
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat