Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Gyógyulások
#1928
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 10 éve, 1 hónapja  
A gyógyulás a végén a videóban!!!!!

Világ botrány!

28 éve meg van a rák elleni módszer, de egy bizonyos lobby nem engedi nyilvánosságra hozni!

Ez ellen lázadt fel egy ember, aki valamikor közéjük tartozott, de időközben sok jót hallott Jézusról és most kiteregetett!

Amióta Ádám és Éva fiai megszülettek, azóta ezen a földön, folyamatosan zajlik a "másik" ember módszeres és nehezen minősíthető rendszerben megszervezett kiírtása!

A Kainok ott ülnek a Világ pénzhalmain és évszázadok óta szövetséget kötöttek azokkal az emberekkel is, akiket Isten arra hatalmazott fel, hogy mutassák a felé vezető útat!

Nincs jogom ítélkezni, ahhoz viszont van, hogy közvetlen keressem Istennel a kapcsolatot.

Azt gondolom, Ő ad erőt ahhoz, hogy a múltunk kutatásában szerzett információkat egyesítsem az Internet csodájával, ami után kezd egyértelmüsödni, hogy valakik nem akarnak jót Nekünk!

Amikor erről beszélünk, akkor elődobálnak pénzhalmaik mögül, némi júdás pénzt kormányoknak, orvosoknak, és szervezgetik tovább kaini céljaikat.

Mindenki tudja, hogy a gyógyszeripar az első helyen áll, megelőzve a kábítószer, az olaj és fegyver üzletágakat. Sikerült nekik azért, mert a világ orvosai naivúl elhitetik velünk, hogy évi kétszer repülhetnek valahova egzotikus helyre, megismerni az új gyógyszereket. Közben aláírják a világ számára kiküldendő mérgekhez kötött esküjüket! Ha Te mindekkor valami egyszerű természetes anyaggal szeretnél gyógyulni, akkor előkapva az addig sublót fiában tartott "Hippocratis Jusjurandum" azaz a Hippokratész-i esküre mögé bujva dörgedelmesen kuruzslónak nyílvánítanak! Hátha még az Elme Iskolájáról az agykontrollrólm hallanak, (ami lesöpri a patikák két nagy szekrényét,) akkor van igazán félelmükben, mérges kedvükben.

De a közelmúlt viszont valódi pánikot váltott ki a pénzkupac mögött, mert egy Német kutató orvos egyetemi tanár előállt egy módszerrel, amely 98% hatékonysággal gyógyítja a rákot!!!

Ezt az orvost börtönbe csukták, mert az Egyetemen oktatta a módszert! Sőt száműzték és házi őrizetben tartották, mindakkor amikor a pénzkupac birtokosai egy nemzetközi Konferencián záradékot adtak ki, amelynek idemásolom néhány sorát! Néhány napon belül a teljes anyagot és a gyógymódról a dokumentumokat publikussá teszem:

1. Az Új Orvostudományt (GNM) 27 éve fedezték fel és azóta ismerik. Körülbelül 27 éve - a világfőrabbi Menachem Mendel Schneerson egyik Talmud-cikke alapján - a világ összes rabbiját kötelezték arra, hogy gondoskodjanak róla, hogy minden zsidó vallású pácienst a Germán Új Medicinával (korábban Új Orvostudomány) kezeljenek.

Ennek a terápiának 98%-os a túlélési aránya.

2. A borzasztó az volt, amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy ugyanazon talmud cikk szerint a nemzsidó páciensek számára el kell lehetetieníteni. hogy a Germán Új Medicina szerinti kezelést kapjanak.

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy - amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít - nem csak hogy tudta minden zsidó rabbi, hogy az Új Orvostudomány igaz és helytálló és gondoskodtak róla, hogy egyetlen egy zsidó pácienst se kezeljenek kemoterápiával és morfiummal, hanem hogy minden zsidó professzor beleértve az onkológusokat is, akik a többség, egyidejűleg kétféle kezelést végeztek: a zsidó páciensek kezelését és a nemzsidó páciensek félrekezelését.


Nézd meg a témáról szóló filmet a linkre kattintva:

http://www.gyornet.eu/mozim/orvos/
(forrás: lelki békénk.hu)


Alapismereteket oktató video, előadás 1,5 órában.

Érdemes megnézni, számomra nagyon érdekes és tanulságos volt.
(Margit)


http://www.ujmedicina.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=20&Itemid=4
(a video forrása: ujmedicina.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.09.27 17:18 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2042
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 10 éve  
Betegségről gyógyulásról

Ma árnyaltabban gondolkodunk, mint a kétezer évvel ezelőtti korban élő Jézus tanítványai. Történnek gyógyulások: sok mai sántát megoperálnak. Ezek között vannak, akik dicsőítik az Istent utána, és vannak, akik csupán az emberi tudomány csodájának tartják gyógyulásukat.
Isten Lelke ma is sokféle módon gyógyít. Indirekt módon is lehet és kell értelmezni a történetet: Jézus Krisztus Lelke fölszabadítja az embert. Erőket és energiákat mozgosít bennünk: bátorrá, józanná és szeretettel teljessé tesz. Gyógyulás az is, ami nem hirtelen és látványosan történik, hanem lassan és fokozatosan. Gyógyulás először is, hogy a betegségemet elfogadom és hordozom, tehát nem a betegség hordoz engem, azaz nem uralkodik rajtam. Másodszor elcsitul a lázadás és keserűség vagy éppen önvád, és erősödik a hit és Isten akaratának keresése : mire "jó" ez a betegség? Mire való? Mire tesz engem alkalmassá? Harmadszor: megerősödhet az a sziklaszilárd hit, hogy Isten nem ad nagyobb terhet, betegséget ( ahogyan kísértést sem ), mint amit el tudok hordozni.
Egyszerűbb egy tablettát lenyelni, orvostól gyógyulást várni, mint önmagunkon dolgozni - ilyen hosszú folyamatban részt venni, imádkozni, figyelni, mit mond a Lélek az én lelkemnek. A hit: aktív tevékenység. Egész lényemet Isten Lelkének irányába, szolgálatába állítom, eszköze lehetek a magam és mások gyógyulásában. Akkor is, ha történetesen van éppen valami betegségem.
(forrás: Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges )
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2229
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 9 éve, 10 hónapja  
Karen Montano története - angyali gyógyítás

"El kellett vinnünk a kislányunkat Jourdant/6 éves/ a sürgősségi ambulanciára. Nagyon magas láza volt, és erős hasi és háti fájdalmakra panaszkodott. Mielőtt az orvos bejött a kezelőbe, behunytam a szemeimet és imádkoztam Michael Arkangyalhoz, és a kislányom összes Angyalaihoz, hogy legyenek ott velünk. Amikor kinyitottam a szemem, egy tavaly elhunyt családi barátot láttam a kislányom fejénél. Úgy láttam, valamiféle kézrátétes gyógyítást végzett.

Aztán megláttam a nagynénémet, akit nagyon szerettem és csak hat héttel azelőtt halt meg. Az ajtóban állt. Rám mosolygott és azt mondta: "Minden rendben lesz!" majd elfordította a fejét. Aztán, mint aki forgalmat írányít, meglengette a karját a folyosón lézengő lelkek felé és így szólt:"Minden jól van így! Nem kell már itt lennetek, minden rendben, haladjatok csak tovább, menjetek mindig a fény felé!" Csodálatosan békés élmény volt, és tudtam, hogy minden rendben lesz.
Jourdan ma otthon van és jól érzi magát! Azt mondja, tisztán emlékszik arra, hogy a nagynénje gyógyította őt."
-Doreen Virtue-
(forrás. Angyalszárny.hu) 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.12.30 10:15 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2428
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 9 éve, 7 hónapja  
Testi, lelki egészség

"A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni." (Platon)

Minden testet öltött lélek, tapasztalatszerzés végett születik a Földre, hogy jobban megértse a dolgokat és tökéletesítse önmagát. Ha lelkünk nem végzi el a kijelölt és önként vállalt feladatot, a személyiséggel összetűzésbe kerül, aminek következménye a testi bajok megjelenése. Fizikai testünk betegségei negatív gondolataink, érzéseink, tetteink következménye. Amikor fellép a betegség a testben, a test energiaszintjét kell növelni. A nyugati orvostudomány csak a fizikai test gyógyításával foglalkozik, tüneti kezelés folyik, míg a keleti orvoslásnál, oki kezelés is van.
Az embert testi, és lelki szinten gyógyítja. Úgy állítják helyre a test és a lélek egészséges harmóniáját, hogy figyelembe veszik a betegség okait és annak okozatait. Ami még nagyon fontos, hogy a megelőzésre is hangsúlyt fektetnek. Nyugaton a folyamatosan megjelenő új gyógyszerek, gyógyulás helyett, szinte tömeges rosszabbodást idéznek elő. A vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben szegény táplálkozás, a mesterségesen előállított élelmiszerek fogyasztása, a gyógyszerek szedése, a mindennapos stressz, a mozgásszegény életmód, és az egyre szennyezettebb környezetünk, komoly egészségkárosodást eredményez.

Az egészségtudatos ember a megelőzést helyezi előtérbe. Ha pedig már kialakult a betegség, szakember segítségét kérve, helyreállító terápiával dolgozik gyógyítása érdekében. Akiben megvan az elhatározás a gyógyulásra, várom szeretettel.
"A gyógyulni akarás a gyógyulás része." (Seneca)

A betegségek lelki háttere...

Ha valamivel lelkileg nem tudunk megküzdeni, egészen biztosan megjelenik testi szinten, betegség formájában. A neurológiai betegségek hátterében kommunikációs problémák állnak, frusztráció, stressz, elfojtott, visszatartott vélemény. Gyermekkori lelki sérülések is megbújhatnak a háttérben. Az állandó feszített idegállapot túlterheli az idegrendszert, amely képtelen tovább működni, összeomlik. A depresszió oka lehet elnyomott agresszió, lelkiismeret furdalás, aminek sokszor egyénen kívül álló okai vannak.
Álmatlanság, alvásképtelenség, - stressz, vagy gyógyszerek szedése miatt is kialakulhat. Az álmatlanság, az ébren töltött éjszakák hátterében, halálfélelem is meghúzódhat.

Candida, ekcéma, bőrproblémák rossz anya-gyermek kapcsolatra, elfojtásra vezethetők vissza.
A gyulladások, a daganatok, a rák kialakulása mögött, hosszantartó vagy visszatérő lelki probléma áll. Amikor ez az állapot állandósul, az illető pszichikailag elszigetelődik, magába fordul, és testi síkon (sejt szinten) kialakul a betegség. A negatív érzelmek, a gyűlölet, a harag, az irigykedés, a stressz, jó táptalaj a gyulladás, a daganatok kialakulásához. Az egészséges szervezetben is vannak daganatos sejtek, de egy jól működő immunrendszer mellett nem kerülnek túlsúlyba. Ha a szervezetben a sejtek valami miatt nem tudnak megfelelően kommunikálni, akkor elszigetelődnek. Zárlat alakul ki. Az elszigetelődött sejtcsoport pedig szeretné létét kiteljesíteni, és burjánzásnak indul.
A gyomorrák, a "megemésztetlen problémára" utal. A tüdőrák esetében, valami "nyomja a lelket". És még sorolhatnám... Tegyen valamit hogy egészséges, harmónikus életet élhessen újra.

A betegség arra figyelmeztet bennünket, hogy letértünk a helyes útról...
(forrás:gyógyitó 2009.)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.03.24 22:37 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2483
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 9 éve, 7 hónapja  
A film 84 perces, akit érdekel nézze meg a gyógyulást.


Kattints ide: http://www.yv.hu/p=110ada38b52fb435762cf5ec43da4659 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.04.21 22:44 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2628
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 9 éve, 5 hónapja  
.
Bruno Gröning -ről szóló előadások az ország különböző városaiban.

Saját megtapasztalásom alapján ajánlom mindenkinek, aki nyitott és hisz az Isten gyógyító erejében.
Az én meggyőződésem alapja a megtapasztalás!!!
Imre Margit


Bízzál és higgyél ! Nincs gyógyíthatatlan!

Egy egyszerű és ingyenes út a gyógyuláshoz


Bruno Gröning egy elemhez hasonlítja az embert. Mindenki erőt ad le, erőt veszít a mindennapi élete folyamán. Azonban a szükséges új életenergiát gyakran nem tudja kielégítő mértékben pótolni. Ahogyan a mobiltelefonunk sem tud lemerült akkumulátorral működni, úgy az emberek sem tudnak teljes életet élni elegendő erő nélkül.

Ennek később kimerültség, idegesség, félelmek és betegség lehet a következménye.

Bruno Gröning elmagyarázta, hogyan tudunk ismét új energiához jutni. A jóban való hit ennek ugyanolyan előfeltétele, mint az egészség akarása.

Mindenütt körülvesz bennünket a gyógyerő, amit csak fel kell vennünk.

Ezt mindenki meg tudja tenni, nagyon egyszerű.

Bruno Gröning szerint nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember, aki nem tudja megnyitni magát ennek az erőnek a befogadására.

Sok-sok ezer gyógyulási beszámoló van szerte a világon, és már szép számmal gyűlnek a magyarországi beszámolók is.

A gyógyerőt mindenki fel tudja venni magába, ez teljesen független a korunktól, egészségi állapotunktól, bőrszínünktől vagy a vallásunktól.

A gyógyulás egyes esetekben spontán, hirtelen is történhet, máskor ez egy folyamat. Szükséges, hogy az ember gondolatban ne foglalkozzék a betegséggel, hanem higgyen és bízzon.
Fontos tudni, hogy a gyógyerő felvétele nem kötődik egyik valláshoz sem.

Ennek az erőknek a hatása sokkal nagyobb, mint azt a legtöbb ember feltételezi.

Ezen az úton már több ezer beteg gyógyult meg, még orvosilag gyógyíthatatlannak tartó, hosszú évek óta fennálló bajok esetében is.

A Baráti Körben működik egy Orvostudományi Szakcsoport, amely a gyógyulásokat megvizsgálja és csak azokat dokumentálja, ahol egyértelmű, hogy csakis a gyógyáram hatására történt a gyógyulás.

ORVOSOK TARTANAK ELŐADÁST ENNEK AZ ERŐNEK A RENDKÍVÜLI HATÁSÁRÓL :

NYÍREGYHÁZÁN : 2010. június 19-én (szombaton) , a volt Kölyökvárban, 15-órakor.

KECSKEMÉTEN: június 20-án (vasárnap) 10 órakor, a Gabona Irodaház különtermében (Klapka utca 9.)

BUDAPESTEN: JÚNIUS 20-ÁN (vasárnap)15-kor a LURDY Ház 1. emeleti Gyémánt konferenciatermében.

SZOMBATHELYEN: MMIK-ban,(Ady tér 5.) 26-án (szombaton) 15 órakor

A belépés ingyenes, helyfoglalás érkezés szerint.

Szeretettel várunk mindenkit!

Az előadáson megismerhető a gyógyerő felvétele, megtapasztalható és előfordult már több esetben spontán gyógyulás az előadás közben is.

Gröning mindig azt kérte: Ne legyen hiszékeny, győződjön meg saját maga! Ezt ajánljuk mi is.

A Baráti Kör a világ 90 országában működik, és mindenütt történnek gyógyulások.

Itt nincs tagsági díj vagy bármilyen előírt összeg, csakis önkéntes adományokból tartja fenn magát, egyetlen segítő sem, még az orvosok sem kapnak semmilyen fizetést, semmilyen anyagi vagy tárgyi juttatást.MIndenki a saját magán vagy családtagján megélt gyógyulásáért segít önként és ingyen.

Ha szeretne gyógyulási beszámolókat olvasni, akkor kattintson a
www.bruno-groening.org/magyar oldalra és ott rendszerezve több mint 200-at talál.


Forrás:http://www.brunogroning.eoldal.hu/oldal/gyogyulas_-egeszseg_-bruno-groning

 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.08.06 12:42 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat