Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Gyógyulások
#31
István (Vendég)
Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Születési dátum:
Gyógyulások 11 éve, 3 hónapja  
Megtapasztaltam az életemben Isten gyógyító erejét saját magamon. 14 évvel ezelőtt, amikor is már a jobb lábam kezdett elsorvadni, mert egy szerencsétlen balesetből kifolyólag 32 évig csak úgy tudtam felkelni, hogy először fáslival betekertem a térdemet és úgy tudtam dolgozni, este ismétlődött a tortúra. Ez így ment nap mint nap és nagyon sokat szenvedtem a fájdalomtól az évek hosszú során.
Az orvosok nem tudtak vele mit tenni, hiába a gyógytorna és egyéb kezelések a panaszom nem múlt el, sőt néha iszonyúan fájt ha egy kicsit megerőltettem.

1995-ben hallottunk valakiről aki Isten gyógyító energiájával képes gyógyítani embereket. Rászántam magamat és elmentem hozzá. Számomra itt történt meg a nagy csoda az életemben. Rátette a kezét az én beteg térdemre, és én ott egy nagy forróságot éreztem és boldogságot a lelkemben. Olyat amit még azelőtt sohasem éreztem. És azt mondta nekem, hogy vegyem le a térdemről a fáslit, és menjek el az utcára sétálni egy kicsit és kezdjek ott el lépcsőn is járni és menjek vissza fél óra múlva és számoljak be arról, hogy hogyan működik a térdem.

Hát akkor én egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy most a térdem ismét hátracsuklik fásli nélkül. De mindent megtettem úgy, ahogyan ő mondta.
És láss csodát, semmi bajom nem volt, sokat sétáltam ahogyan mondta és elkezdtem a lépcsőket is járni le föl, mint egy kisgyerek. Már kezdtem élvezni is az új helyzetet, mert 32 évig én így nem tudtam közlekedni, és nem voltak fájdalmaim és a térdem azóta is tökéletesen működik, pedig nehéz fizikai munkát végzek az építőiparban és azóta sem kellett fáslit tenni a térdemre.

Ettől kezdve a lelkembe egy nagy fordulat állt be, elkezdtem Istennel és az Ő tanításával foglalkozni. Közösségekbe is jártam és jelenleg is járok és a mindennapi életemben az Ő akarata szerint törekszem élni az életemet.

Számomra Jézus nem csak 2000 évvel ezelőtt gyógyított, hanem most is ugyanúgy gyógyít embertársainkon keresztül, ha hiszünk benne.
Üdvözlettel: István
 
Naplózott Naplózott  
  A téma lezárása megtörtént.
#86
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vá: Gyógyulások 11 éve, 1 hónapja  
A szeretet gyógyító ereje

A szeretet benned van, csak az a kérdés, hogy mennyire engeded kinyitni, azt a kiskaput, amin keresztül eljuthat másokhoz is.
Amikor feltárul a szíved, akkor a szívcsakrád is gyógyul. Hirtelen úgy érzed, hogy mindent kiadnál magadból, és semmit sem kell megtartanod, mert úgy is visszakapod. Sőt még többet is, mint amint vártál.
Ha engeded a szeretetet áramolni, vagyis nem csak kiadsz magadból, hanem be is engeded a szívedbe, akkor a szeretet áramlásán keresztül gyógyul a lelked is.

Ugyan olyan fontos, a szeretet befogadását megtanulni, mint a kiadását.
Sokan panaszkodnak, hogy úgy érzik, őket nem szereti senki. Pedig ez biztosan nincs így, csak valamiért nem merik elfogadni a szeretetet másoktól. Talán félnek attól, hogy akkor nekik is viszonozni kell a szeretetet. A szeretetet soha nem kell viszonozni, ez nem egy kötelező műfaj! Ezt mindenki magában érzi. Soha nem szabad, hogy rutinná váljon, mert az már nem az önzetlen szeretet. Akkor már nem tiszta a szándék mögötte.

Az önzetlen, tiszta szándékú szeretettel gyógyítod önmagad, és azt akinek adod. Hiszen a szeretet ,,minden".
A szeretet mindenben benne van. Fűben, fában, a galambok turbékolásában, a hajnali napfelkeltében, és az esti naplementében, az ételben - melyet szeretettel készítenek....
Aki képes felismerni ezeket az ,,apróságokat", az felismeri a jót is. A jó, pedig pozitív energiát gerjeszt, ami kitisztítja a negatív beidegződéseket, és ezáltal a gyógyító folyamatok beindulnak.

És, hogy honnan tudod, hogy tiszta szeretetet adtál?
Utána nem gondolsz arra, hogy mégse kellett volna!
Nincs olyan érzés benned, hogy: Túl sokat adtam! És alig kaptam valamit.
Nem vársz érte cserébe semmit, és legközelebb is megtennéd.
És minden körülmények között örülsz annak, hogy így tettél.
(Szerzője ismeretlen)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#191
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 11 éve  
Láthatatlan gyógyítás

Évekkel ezelőtt történt, hogy kisebbik gyermekem focizás közben eltörte a karját, pontosabban a karja alatti vékony csontot. (gally) Természetesen azonnal elvittem kórházba, ahol begipszelték, és közölték, hogy egy hét múlva vigyem vissza és rátesznek 6 hétre egy komolyabb gipszet.
El lehet képzelni gyermekem örömét, mert ez a nyár kellős közepén történt. Másnap beszéltem "gyógyító" barátommal, aki mondta hogy vigyem el hozzá a gyereket. Elmentem hozzá (vidéken lakik) és beszélgettünk egy 10 percet, közben Ö simogatta a gyerek karját, majd elküldött, hogy: "vetesd le a gipszet, semmi baj nincs a gyerekkel".
Én pár nap múlva bementem a kórházba a gipsz cserére és kértem az orvost, hogy röntgenezzék meg a gyermek karját a nagygipsz felrakása előtt. Az orvos mosolygott, mint aki egy "hülyét" lát és közölte, hogy a csont gyógyulási ideje 6 hét, ezen nem lehet segíteni. Próbáltam magyarázni, hogy a gyermekemnek "öröklés" miatt gyorsabban gyógyul a törése, mert nem akartam részletezni a másik gyógyítási folyamatot, mert ebben az időben még kinevettek volna. (lehet, hogy most is!)
Az orvos csóválta a fejét, majd megadta magát és elküldött röntgenre. A másik fejcsóválás a röntgen eredményének láttán következett be, mert nemcsak a törést, de a nyomát sem lehetett látni. Nem tudott rá magyarázatot, de gyermekem nem kapta vissza a gipszet, hanem mehetett játszani vissza a játszótérre a barátaihoz.

Hát ennyit a láthatatlan gyógyításokról!
--Seng--
(forrás:Angyalszárny.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#328
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 10 éve, 11 hónapja  
BIZONYSÁG AZ IMA EREJÉRŐL

"ÉS AMIT KÖNYÖRGÉSTEKBEN KÉRTEK, MINDAZT MEG IS KAPJÁTOK, HA HISZTEK."
(Máté 21:22)

Ehhez az igéhez kapcsolódva szeretnék egy történetet megosztani veletek:
David Wilkerson: Kés és Kereszt című könyvéből.


"David- mondta a nagypapa, rám nézve-, azon a napon, amikor megtanulsz nyilvánosan imádkozni valami különleges dologért, azon a napon felfedezed az erőt.
Nem egészen értettem, amit mondott, részben, mert még csak 12 éves voltam, részben, mert ösztönösen megijedtem. Nyilvánosan különleges dologért-azt mondta. Ez azt jelenti, hogy mások hallják: "Ezt vagy azt kérem." Azt jelenti, hogy kockáztatom, ha nem jön válasz az imámra.
Véletlenül egy szörnyű napon értettem meg, amit a nagypapa mondott. Apám egész gyermekkorom alatt betegeskedett. Valami gyomorbaja volt, és nem volt mentes a fájdalomtól. Egy napon, mikor hazafelé jöttem az iskolából, láttam, amint egy mentőkocsi halad el mellettem. És mikor csak egy háztömbnyire voltam hazulról, már tudtam, mi történt. Ebből a távolságból lehetett hallani apám jajgatását. A nappaliban a diakónusok csoportja ült hallgatagon. A doktor nem akart beengedni apám szobájába, de anyám kijött hozzám a hallba. -Meg fog halni, mama?
Anyám rám nézett, és elhatározta, hogy elmondja az igazságot.

-A doktor úgy gondolja, hogy még két órát él.
Apám éppen akkor egy nagyot kiáltott a fájdalomtól. Anyám elengedte a vállamat, és befutott a szobába.
- Itt vagyok, Kenneth- mondta becsukva maga mögött az ajtót.
De mielőtt az ajtó becsukódott, már láttam miért nem akart beengedni az orvos. A takaró, és a padló csupa vér volt. Ebben a pillanatban eszembe jutott a nagypapa igérete: "Azon a napon, amikor megtanulsz nyilvánosan imádkozni valami különleges dologért, azon a napon felfedezed az erőt."

Egy pillanatig arra gondoltam, hogy bemegyek a nappaliba, és bejelentem: apámért fogok imádkozni, hogy gyógyuljon meg. Nem tudtam megtenni, sőt izgalmamban nem tudtam kimutatni a hitemet. Féltem, hogy cserbenhagy.
Nem törődve nagyapám szavaival elfutottam olyan messzire, amennyire csak tudtam. Lefutottam a pincelépcsőn a szeneskamrába, és ott imádkoztam, próbálva elkapni egy-egy hangfoszlányt hiányzó hitem erősítésére.
Nem vettem észre, hogy gyermeki módon hangosan imádkoztam. Központi fűtésünk volt, és a csövek mindenhova elvezették a meleget. A hangomat a csöveken át meghallották, úgy, hogy a gyülekezeti férfiak, akik a nappaliban ültek, hirtelen egy buzgó hangot hallottak a falakból. A doktor is hallotta. Apám a halálos ágyán fekve is hallotta.
- Hozzátok ide Davidet!- suttogta.
Így felhoztak apám elé. Apám kérte a doktort, hogy egy percre menjen ki a szobából, aztán kérte anyámat, hogy olvassa hangosan a Máté 21-ből a 22. verset. Anyám kinyitotta a Bibliát, és felütötte a kért fejezetnél. És amit könyörgésetekben kértek-olvasta- mindazt meg is kapjátok, ha hisztek.
Nagyon izgatott lettem.
-Anyám, nem fogadhatnánk el ezt most apámért?
Mialatt apám tehetetlenül feküdt az ágyán, anyám ismét, és ismét elolvasta ezt a részt. Elolvasta vagy tizenkétszer. És mialatt ő olvasott, én felálltam a székemről, odamentem apámhoz, és kezem a homlokára tettem.
-Jézus- imádkoztam-, Jézus, én hiszem, amit mondtál. Gyógyítsd meg az Apámat!
Még egy lépés hátra volt. Az ajtóhoz mentem-mindez oly nehéz volt!-, kinyitottam, és kiszóltam: - Kérem, Brown doktor úr Hittel imádkoztam, hogy apám legyen jobban.
Dr. Brown nézte az én tizenkét éves komolyságomat, és melegen, részvéttel, de teljesen hitetlenül mosolygott. De ez a mosolygás zavart volt, és csodálkozott, mikor lehajolva megvizsgálta apámat.
-Valami történt- mondta. Olyan halkan beszélt, alig hallottam. Reszkető kezekkel szedte össze a műszereit, és megmérte apám vérnyomását.- Kenneth- mondta felállva, és felemelte apám szemhéját. Aztán megnézte a hasát, majd újra megmérte a vérnyomását.- Kenneth, hogy vagy?
-Mintha erőt kaptam volna.
-Kenneth- mondta a doktor-, most csoda történt!

Apám abban a pillanatban fel tudott kelni az ágyból, és én megszabadultam minden kétségtől, ami az imádság erejére vonatkozólag még bennem volt."

"Mert bizony mondom néktek: Ha akkora hitetek volna, mint a mustármag, azt mondanátok ennek a hegynek: Menj innen amoda, és elmenne; és semmi sem volna lehetetlen néktek." Máté 17,20.

"Azokat pedig, a kik hisznek, ilyen jelek követik: az én nevemben ördögöket űznek; új nyelveken szólnak. Kígyókat vesznek föl; és ha valami halálost isznak, meg nem árt nékik: betegekre vetik kezeiket, és meggyógyulnak." Márk 16:17-18

(forrás:kegyelem.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2008.11.30 21:36 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#623
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 10 éve, 10 hónapja  
Csodás gyógyulások

Az orvostudomány salutogenesis-nek, nevezi a latin kifejezés az egészség újra teremtődését jelenti. Nagyon keveset tudnak még arról, miért működik egyeseknél, és miért mond csődöt másoknál. A jó orvos azonban tisztában van vele, egyetlen beteget sem tud meggyógyítani, ha a beteg ereje, akarata kevés.

Az alábbi történetben az a közös, hogy főszereplője kezébe vette a sorsát. Saját gyógyerejét vetette harcba az egészségéért.

Eldöntöttem, nem várok tétlenül.

Tizenhat évvel ezelőtt egy csomót fedeztem fel a nyakamon - meséli Csillag Erika, röntgenasszisztens. Az orvos ultrahang vizsgálatra küldött, majd a daganatot eltávolították. A szövettani vizsgálat rákos sejteket és pajzsmirigy szövetet talált benne. Az onkológus professzornak az volt a véleménye, hogy ki kéne venni a pajzsmirigyet is. Mivel az összes funkciós vizsgálat negatív volt, ezt elleneztem. Addig győzködtek, hogy fél év múlva ráálltam. A pajzsmirigyet és a környékén lévő összes nyirokmirigyet eltávolították.
Varratszedéskor közölték velem, hogy néhány évem van még hátra: a szövettani lelet szerint minden tele volt rákos sejttel. Ez még az orvosoknak is hihetetlen volt, a vizsgálatot megismételték, az eredmény azonban ugyanaz lett.
Pontosan tudtam hát, mire számíthatok. Eldöntöttem, hogy három gyerekkel a hátam mögött nem fogok tétlenül várni. Régebben olvastam az agykontrollról. Beiratkoztam egy tanfolyamra. Tudtam, hogy kapaszkodót kapok és kikerülök a bajból.

Megtanultam egy módszert. Ennek lényege, hogy az ember a saját agyával és képzeletével úgy játszik, ahogy tud. Alfa szinten, vizualizálás útján lementem a laboratóriumomba, elképzeltem magamat, amint a saját testemben járok. A rákos sejteket feketének képzeltem. A kezemben egy festékes vödröt vittem, és ahol fekete sejtet láttam, azt lefestettem fehérre. Ha újabb fekete lett, azokat is. Ezt a módszert nyolc hónapon keresztül alkalmaztam, naponta többször is.
Az orvosok kemoterápiát és sugárkezelést ajánlottak. A kemoterápiát elutasítottam, és nem engedtem a jobb oldalon megmaradt ujjbegynyi pajzsmirigyemet se megsemmisíteni, mert a pajzsmirigy belső elválasztású mirigyként a hormonháztartást és az anyagcserét szabályozza. Valószínűleg jól döntöttem, mert az a kicsi mirigy a mai napig működik. A sugárterápiát azonban elfogadtam. Röntgen asszisztensként tudtam, hogy attól nagy bajom nem lehet, mert a szervezet rövid idő alatt regenerálódik. Hat hónapon át, munka előtt, naponta jártam a kezelésekre.
Félévente ellenőriztek, mindig minden rendben volt. Tizenkét éve megszültem a negyedik gyermekemet, aki makkegészséges. Meggyógyultam.
(forrás:astronet.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.01.16 10:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#783
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4688
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Gyógyulások 10 éve, 9 hónapja  
Csodálatos gyógyulások - Brunó Gröning által


Ajánlom mindenki figyelmébe, a gyógyulás csodálatosan működik.
Imre Margit


Kattints ide:


http://www.bruno-groening.org/magyar/index.htm
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.02.09 22:10 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat