Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
UFÓ- téma- és videók (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: UFÓ- téma- és videók
#2608
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- téma- és videók 10 éve, 1 hónapja  
.

"Nem vagyunk egyedül!" - UFO-k Mexikó egén


Beszámoló a 2004. március 5-i ufóeseményről

"A Mexikóban megfigyelt UFO-jelenségről szóló beszámoló nagyközönség elé tárása páratlan történelmi jelentőséggel bír" - kommentálta Vega Garcia, a Mexikói Hadsereg főparancsnokának döntését a Védelmi Minisztérium titkársága. Mexikó történelme ezzel fordulópontot vehet. Mindez annak köszönhető, hogy drogtermesztők utáni kutatásban részt vevő katonai és civil személyek rutintevékenységük során tucatnyi repülő csészealjat detektáltak

Részletek a repülési paraméterekből:

Helyszín és időpont: Mexikó, Ciudad del Carmen régió, 2004. március 5. 17.00-17.30

Esemény: parancsteljesítés

Magasság: 3500 m

Koordináták: északi szélesség 18° 26.60, nyugati hosszúság 90° 45.69

Detektálási távolság: 80 km

Géptípus: Merlin C26A ikerhajtóműves

Parancsnok: Jasso Nu241;ez

Repülési tiszt: Adrian Vasquez főhadnagy

Radarkezelő: German Ramirez főhadnagy

Általános körülmények: Az időjárási feltételek optimálisak voltak. A legnagyobb szélsebesség 35 km/óra volt, a relatív páratartalom 72%-os, az átlaghőmérséklet 34°C, míg 3500 méteren -27°C. A láthatóság 96%. Az események idején nem volt sem vulkanikus sem tektonikai tevékenység. Semmiféle szokatlan elektromos jelenséget sem detektáltak, mely jelentőséggel bírna. Gömbvillámtevékenységet sem észleltek. Nem érzékelték felerősödött naptevékenység, vagy napkitörés bekövetkeztét sem az adott időtartamban, ezért a fokozott ionizáltság - mint pl. Szent Elmo tüze, vagy elektromos vihar -, teljes mértékben kizárható.

A Merlin C26A személyzete

Az UFO-észlelésről szóló hírt május 9-én Jaime Maussan tévés kutató tette közzé egy tv-showban, a Harmadik Évezred Nagy Misztériumaiban. Ekkor jelentette be Maussan, hogy május 11-én sajtókonferenciát tartanak, amikor a Védelmi Minisztérium képviselőjével együtt elemzik a történteket. A tájékoztatóra a Sevilla Palace-on került sor, ahol a nemzetközi sajtó képviselő is részt vettek. A sajtókonferencián valamennyi rendelkezésre álló adatot és felvételt bemutatták, a Légierő és a Védelmi Minisztérium hivatalos képviselőinek jelenlétében. Elhangzott, hogy a Merlin C26A rendkívül fejlett és hatékony Flir Star Zaphir II detektorral, valamint AN/PS 143 Bravo Viktor 3 radarral volt felszerelve, a korszerű berendezéseket pedig magasan képzett szakemberek kezelték. A detektorok mind látható, mind infravörös tartományban működtek. A repülőszemélyzet a 501-es szakasz kötelékébe tartozott. Feladatuk a drogtermesztéssel kapcsolatos felderítési és jelentési tevékenység volt, nem elfogási vagy harci. Az esetleges jelentéseket követően a légibázison megfelelő gépek álltak startra készen, hogy lecsapjanak a drogtermesztőkre és csempészekre.

Körülbelül 17.00-kor a Merlin C26A teljesen váratlan légi forgalmat észlelt 3500 m magasságban. A szokásos protokoll értelmében drogcsempész repülőgépre gondoltak, ezért a pilóta közelítési manőverbe kezdett, hogy jobban megfigyelhessék a detektált objektumot. Ugyanebben a pillanatban Jasso parancsnok rádión jelentést is tett tapasztalataikról. Mind a radar, mind az infravörös érzékelő jelezte az ismeretlen objektumot. Amint a Merlin C26A elkezdte megközelíteni az ismeretlen objektumot, az váratlan, és hihetetlenül nagy sebességű eltávolodási manőversorozatba kezdett. Eközben Jasso parancsnok megpróbálta befogni is, azonban annak rendkívül nagy sebessége miatt erre képtelen volt. A berendezések mindent rögzítettek, azonban vizuális érzékelésre nem került sor.

Néhány pillanattal később az ismeretlen objektum váratlanul megfordult és elkezdte követni a Merlin C26A-t. A műszerek természetesen ezt is rögzítették. Másodpercekkel később a készülékek már nem egy, hanem két követő objektumot jeleztek. A jelek teljesen tiszták és eltéveszthetetlenek voltak. Mindezeket Jesso folyamatosan jelentette a bázisnak..

Az események azonban később már-már drámaira fordultak. A pilóta olyan manőverekbe kezdett, hogy lehetségessé váljon a vizuális detektálás. Habár mind a radar mind az infravörös követő jelei egyértelműen tiszták voltak, ez mégsem sikerült, habár ekkor az ismeretlen objektumok már egészen közel voltak. Ez egy darabig így folyt, közelítési kísérletek, semmi eredmény, aztán valami egészen váratlan történt. A másodperc töredéke alatt további ismeretlen objektumok bukkantak elő valahonnan és körbevették a C26A-t. A radar és az infravörös érzékelő mindezt pontosan rögzítette. Az új objektumok repülési karakterisztikáit, méretét, stb. Az adataik pontosan megfeleltek az előzőleg már detektáltaknak. A helyzet kezdett kifejezetten veszélyessé válni, s ezt Jesso parancsnok jelentette is. Az objektumok száma eközben elérte a tizenegyet, miközben a magasan képzett személyzet továbbra sem látott egyet sem közülük. A finom műszerek azonban mindent jeleztek és rögzítettek.

Az események nagyjából felénél az ismeretlen repülő testek teljesen váratlan és megmagyarázhatatlan manőversorozatba kezdtek: kör alakban, nagy közelségben, teljesen bekerítették a Mexikói Légierő C26A gépét. Mindeközben a radar és az infravörös készülék hihetetlen jó minőségű képeket rögzített. A helyzet irányítása teljesen kicsúszott a pilóta keze közül. Jesso parancsnok vörös riadót rendelt el, és jelentette a bázisnak a tizenegy ismeretlen objektum manőversorozatát, és azt az igen fejlett technikát, minek köszönhetően kicsúsznak a vizuális érzékelés alól. Mindeközben a parancsnok nyugodt maradt, hasonlóan a személyzet is, akik folyamatosan ellenőrizték a berendezéseket és rögzítették az eseményeket - mint ahogy magasan képzett katonáktól ez elvárható.

A nyílt konfrontáció elkerülése érdekében, az ismeretlen eredetű és célú objektumoktól körülvéve, Jesso parancsnok kikapcsolta a gép fényeit és várt, mi fog történni. A radar és az infravörös készülék továbbra is vette a természetellenesen hallgatag objektumok jeleit és megpillantani sem sikerült őket. Ez pár percig így folyt - rögzítették a méréseket, próbáltak vizuális kontaktust keresni, mindenről jelentést tettek -, aztán a tizenegy különös objektum egész egyszerűen eltűnt, véget vetve az eseményeknek.

A Védelmi Minisztérium titkára bejelentette, komplex vizsgálat indult Jesso parancsnok jelentése minden részletének kivizsgálására, beleértve a személyzetet, a felvételeket, a berendezéseket, a mérési eredményeket, a meteorológiai adatokat. Az eseményeket rendkívül komolyan vették, és hosszú hetek vizsgálódását követően a Mexikói Hadsereg Főparancsnoka, Vega Garcia, felvette a kapcsolatot az ismert tévés kutatószemélyiséggel, s felajánlotta együttműködését. Jaime Mauassan megkapta a Merlin C26A gép fedélzetén rögzített adatok egy példányát, valamint a vizsgálatok jegyzőkönyveit, valamint bizonyos végkövetkeztetéseket a lehetséges magyarázatokról.

Vega főparancsnok és teljes vezérkara maximális nyitottsággal állt rendelkezésre az események megvitatásához, remélve, hogy ezáltal is sikerül fényt deríteni az események igazi hátterére. Biztosította a közvéleményt, hogy Jesso parancsnok mindenféle cenzúrázás nélkül válaszolhat a kérdésekre, a mexikói embereknek joguk van tudni mi történik légterükben. E történelmi esemény kapcsán páratlan döntés született az eset nyilvánosságra hozataláról, a mexikói hivatalos személyiségek és ufókutatók együtt dolgoznak az esemény felderítésén. A jelenlegi kutatást összekapcsolják mindazokkal a megfigyelésekkel, melyek arról tanúskodnak, hogy 1991-től kezdődően igencsak megélénkült az ufótevékenység Mexikó égboltján.

A Mexikói társadalmon belül ezáltal új korszak kezdődött, az eddig olykor ellenfeleknek hitt vagy vélt szakemberek együtt dolgoznak. (Vajon a világ más részein meddig kell várni erre?...) Mindezt annak érdekében, hogy a légtérben észlelt azonosítatlan repülő objektumok megfigyeléséből tanuljanak, ismereteiket a mexikói nép javára fordítsák, hiszen minden normális társadalom így működik.
Forrás:http://aranylaci.freeweb.hu/


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.05.16 21:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2829
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- téma 9 éve, 10 hónapja  
Eddig ismeretlen élmény

2010 július 25-ére virradó éjszaka 2 óra után a hűs éjszakában a kertünkben sétáltam és keresve a viharfelhőket megdöbbenve láttam,hogy az égen légvonalban 2 háztömbnyire egy szabályos köralakú körkörösen kivilágított,a kőr közepén szintén világító lámpácskának tűnő fényforrásokkal körkörös mozgással halad egy a filmekben is látott űrhajó!Kimentem az utcára,hogy jobban lássam és az a valami egyre közelebb jött és visszament közben a saját tengelyén forgott és úgy tette meg a pályáját.A felhők alatt mozgott illetve röpködött.Felkeltettem a férjemet,hogy ő is lássa de ő egy kicsit tartott a különös jelenségtől így bementünk a házunk udvarába.
A repülő hatalmas tányér teljesen fölénk repült és mi ott álltunk alatta teljesen a közáppontjában.Majd elrepült tett egy kört és még 4-szer megállt felettünk.A fények mind minha külünálló világító felhők lettek volna,de szabályos kör alakzatban voltak.
Bementünk a lakásba,de én fél óra múlva újra kimentem és akkor már messzeb láttam de még mindig keringett az a valami.de ahogy kimentem újra közeledni kezdett hozzám és ismét a házunk fölé ereszkedett.Kb.hajnali 4 óráig figyeltem a mozgását később 2 kisebb repülő kört láttam de utána már nem bírtam fennmaradni.Soha nem hittem az ilyen jelenségekben de ezt a saját szememmel láttam sőt a férjem is és most is a hatása alatt állok és fogok is még sokáig.
(forrás: titkos tudás tárháza)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2830
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- jelenségek 9 éve, 10 hónapja  

UFO-k a volt Szovjetunióban


A Szovjetunióban, ha lehet még nagyobb titok övezte az UFO-kat. Ennek több oka is van, a hidegháborús helyzet, az állandó harckészültség, és a mindenütt ott lévő titkosrendőrség. Ha lezuhant valahol egy UFO, akkor először el kellett dönteni, hogy ez egy lezuhant új nyugati kémrepülőgép, egy egyszerű provokáció, vagy tényleg egy távoli galaxis űrhajója.
.
Egy dologban közös volt az amerikai és a szovjet viselkedés, a katonaság, a hadipar igyekezett lecsapni a maradványokra, reménykedve egy új, földön kívüli technológia birtoklásában, felülkerekedve a fegyverkezési versenyben. Az is közös jellemző, hogy egy űrhajó maradványából általában nem tudtak új technológiát kitalálni, hisz egy ismeretlen elveken működő térhajtómű a mai fizikai ismeretekkel és gondolkodási korlátokkal nem igazán fejthető meg.
.
A valamikori Szovjetunió, területileg a világon a legnagyobb ország volt, így aztán statisztikailag nagy volt az esélye, hogy idegen eredetű repülő tárgy leszálljon, vagy balesetet szenvedjen.
.
Volt is több ilyen, illetve a Roswell-hez hasonló UFO szerencsétlenség. Ezt katonai célok miatt le is filmezték, és ma már ezeknek a filmeknek egy része bemutatásra is került, bár továbbra sem látható az űrhajó belseje és a benne tartózkodó lények egyike sem.
.
Ma már hozzáférhetők olyan katonai filmfelvételek, melyek a MÍG harci repülőgépek tesztelésekor készültek, és teljesen véletlenül rögzítettek a repülők mellett manőverező ismeretlen légi eszközöket, melyek egy idő után, a fizika mai törvényeit meghazudtolva távoztak.
(ismeretlen)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.08.31 19:15 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3087
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- videók 9 éve, 2 hónapja  
.

Ezen a linken sokféle filmeket lehet nézni.


http://www.tarrdaniel.com/documents/Ufology/ufo_clouds.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3131
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- téma- és videók 9 éve  
.
UFO - filmek
The Day Before Disclosure HU 1/7


http://www.youtube.com/watch?v=ABioGAAvY1U&feature=related
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3150
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
UFÓ- téma- és videók 8 éve, 10 hónapja  
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.08.25 21:25 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat