Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Ebben a témakörben a dimenzióváltásról és az azzal kapcsolatos tanításokról lehet olvasni. Nostredamus, Kryon, Kirael, Pió Atya, Nyirkai jóslat, 2012,Plejádok üzenete, próféciák stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Kryon tanitása
#2563
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása 10 éve  


.

Ide gyűjtöm össze az információkat, amelyeket Kryon 2012-vel kapcsolatban tett közzé.
Ezek nem összefüggő írások, csak kivonat azokból, a bekezdések különálló helyekről származnak.Készülj a váltásra. Közeledik és a régebbi közvetítések szintén ezt állították. Ez a nagy váltás és már kezdődik. Ez a felkészülés kezdete arra, amiről a Mayák beszéltek, hogy bekövetkezik, ahogy a föld 2012-ben megváltozik. Ez a bűvös évszám melytől sokan félnek, csupán egy jelzőtábla, amely a te életed folyamán következik be és amely arról szól, hogy egy új energiába léptek, amit az angyalok előreláttak. Nem lesz semmi jelentős spirituális esemény 2012-ben, csupán a jelzés megünneplése, amely azt jelzi, hogy megérkeztetek. Nagyon eltérő lesz. Azok számára akik nem kedvelik a változást, félelmetes lesz.

Mi a helyzet az ősök naptáraival? Erről mit mondjunk? "Hogy ez micsoda véletlen", mondhatnátok, "hogy ez a váltás éppen akkor történik, amikor odaérünk 2012-höz. Micsoda véletlen, hogy az ősök naptárai egy nagy rezgésváltást emlegetnek, ami 2012-ben kezdődik." Honnan tudhatták, hogy mit fogtok csinálni egy olyan távoli jövőben, 1987-ben? Ez szinkronicítás a javából kedveseim és ez azt mutatja, hogy mi mindig itt vagyunk veletek. Azt mutatja, hogy az emberiség tud változni, hogy összhangba jöjjön Gaia-váltásával és igen, változik.

2012 nem egy misztérium a számotokra és egyáltalán nem veszélyes. Nem lebegnek körülötte végzetes, lehangoló történetek sem. Sokan azt fogják mondani, hogy 2012-ben mindennek vége. Ellenkezőleg, minden akkor kezdődik! Talán felfújhatnál néhány léggömböt, szobrot emelhetnél, rendezhetnél egy fogadást? Mert ez a dátum az, amikor ez a föld elkezdi változtatni a rezgésszámát. Az ősöktől kaptátok, tisztán egy felvillanó fénysugárban, ez a naptár a korszak jövendölése. A rezgésszám lassú növekedését jelenti. A Fénymunkások, akik már 20 vagy még több éve rendelkeznek ezzel az új energiával, erre a növekedésre vártak. Ó, te azt gondolod, hogy mindez véletlen? Ez nem véletlen. Ez egy szent képlet a békéért a Földön. A történelem nem fogja ismételni önmagát. Kimozdultatok abból a kerékvágásból, ahol ezek a dolgok ilyen módon történnek. A diktátorok nem támasztanak új diktátorokat. Ínség és éhezés nem támaszt újabb ínséget és éhezést. Egy változás történik éppen és a történelem nem fogja többé ismételni önmagát. Ez egy új energia, ha nem vettétek volna észre.

Láttátok a bolygó mágnességét mostanában? Nemcsak azt, hogy mennyit mozdult a rács, de láttátok-e a mágneses erő mértékét? Nem azt, hogy hová került, hanem hogy milyen gyenge lett. Micsoda véletlen! Úgy tűnik, egyre gyengébb lesz, éppen 2012 előtt. Hányan vettétek észre, hogy mi történik a nappal? Vessetek egy pillantást a helioszférára.* Ez a nap mágneses jellemzője az egész naprendszer számára. Soha sem volt még gyengébb, mint most. A mágneses árnyékolás, amivel rendelkeztek, kezd egyre gyengébb és gyengébb lenni. Nem, ez nem veszélyes és nem lesz semmi bajotok, de mit jelenthet ez?

Én húsz éve megérkeztem, mint Kryon a mágnesesség mestere. Micsoda véletlen, ahogy elérkeztek 2012-höz, minden mágnesség megváltozik! Elárulom nektek, hogy ez miről szól: Képessé tesz valamire. Ebben a pillanatban sokkal több információ érkezik a DNS-etekbe, mint bármikor korábban. Erőteljes és ezoterikus (spirituális) dolgok. És ha te inkább intellektuális vagy, ebből semmit nem fogsz érezni. Hogy miért? Mert tiszteletben tartjuk a szabad választást. Nem fogtok felismerni semmit, ezekből a dolgokból. Mindez véletlen marad, ha ezt mondja az elméd.

Ez most elkezd változni. Mert ami most kezd történni, az a nemlineáris gondolkodás kezdete. Ez végül létrehoz majd egy konceptuális társadalmat. Nagyon lassan, 2012 után az Emberi faj elkezd majd használni néhányat az elveszett DNS-képességek közül, amelyek még mindig ott vannak a testedben, de nem használtátok őket évezredeken keresztül.

Közeledtek 2012 megtapasztalása felé, megkezdődik a magok elvetése, hogy növekedjen a fizikai bolygó rezgésszáma. Ez az ami rajtatok múlik.

Egy újfajta vibrációval fogtok belépni 2012-be. A hét milliárd embernek kevesebb mint fél százaléka kell hogy felébredjen. Ez nem olyan sok. Gyakorlatilag, ez csak 10%-a a 350 millió Lemúriainak, akik itt élnek most köztünk ez igen méltányos arány.

Hol tartotok jelenleg ebben a rejtélyes játszmában? Meddig fog fennmaradni a civilizáció? Elárulom: a jövőtök a válasz és ti fogjátok eldönteni. Teljes mértékben az irányításotok alatt áll, ezért addig fog tartani, ameddig akarjátok. De elárulom azt is, milyen hosszúra tervezték ezt a kísérletet. Sokan mosolyogni fognak. Sokfajta népszerű számjegy van, amelyek ott lebegnek egy kultúrában és amelyekből doktrína lett és mitológia. Ám elég gyakran, lényegi igazságról van szó, fontosságukat illetően. Ezek közül az egyik, amely gyakran megjelenik, sok helyen, a 144.000. Intuitív módon mindannyian tisztában vagytok vele. A kísérlet időtartamát jelenti, években mérve 144.000 év.

A 100.000-es mérföldkőnél tartotok (a plejádiak érkezésétől mérve). Tudjátok, bőségesen maradt idő, ha csak nem pusztítjátok el magatokat és a Lemúriaiak változtatni tudnak ezen. Már meg is tették. Egy olyan időszak következik, amely a növekedésetekhez megfelelő közeget teremt. A maják előre látták ezt. Maga Gaia energiája 2012-ben kezd majd indulni a változással. Egy olyan ciklus fog következni, amely több mint 1.000 évig tart és amelyik nagyobb összhangban lesz spirituális fejlődésetekkel, mint azok az energiák, amelyekbe beleszülettetek.

Valaki megkérdezi: "Nos, mikor fogunk találkozni a testvéreiddel? Mikor térnek vissza a plejádiak a bolygóra?" Nem hiszem, hogy ez olyan nagy titok lenne számotokra. Rendszeresen látogatnak benneteket. Néhányan látják is őket, mások nem. Nem létezik semmiféle korlátozó intézkedés, drága barátaim. Amikor figyelnek benneteket, szeretettel figyelnek, hogy lássák, hogy fejlődnek a vetemények. Ha megéritek a 144.000-ik évet, a teszt végén ti is pontosan olyanok lesztek, mint ők egy megvilágosodott bolygó, a Nagy Központi Nap tulajdonságaival. (Kryon mosoly)

És most elmondok valami olyat is, amit sokan nem szívesen fognak hallani. Ha te egy Lemúriai vagy itt a teremben, biztos ott leszel! Ilyen sok életed maradt még hátra. Ilyen nagyon szereted a Földet. Sokszor mondtuk már neked ezelőtt, hogy amikor mint Ember a tükörbe nézel, spirituálisan ilyeneket mondasz: "Fáradt vagyok. Nem fogok többé visszajönni." meg ilyeneket: "Elvégeztem a munkát. Nagyon sokat dolgoztam. Nem akarom ezt újra átélni." Ez egy Emberi elhatározás, egyoldalú beszélgetést folytatsz Istennel, a visszatérésről ez elég mulatságos. (Kryon nevet)

Mindannyian visszatértek. Ez a munkátok. Alig tudjátok kivárni. Hogy "fáradt"…ez Emberi beszéd. Nincs fáradtság a fátyol túlsó oldalán, csak együttérzés. Ez az egész kísérlet, amelyben részt vesztek, az együttérzésről szól. 1987 elhozta nektek a Harmonikus Konvergenciát, 2002 a mágneses rács teljességét és a kristály-élmény kezdetét, 2004 a szökőárat és a Vénusz Átvonulást. 2012-ben egy újabb Vénusz Átvonulás vár benneteket. Ezen események által érkezett ebbe a világba a női könyörületesség energiája, hogy lassan magatokévá tehessétek, hogy kiegyensúlyozottan juthassatok át a következő energiába. Ez harmóniát hoz a bolygóra, a bolygóra, amely évezredek óta nem volt egyensúlyban.

A dolgok megváltoztak. A régi jövendölések, amelyekről azt mondták, hogy majd bekövetkeznek, eltűntek és a helyükbe a pillanatnyi szabad akarat került. A Mayáktól kaptátok az információt, hogy 2012 egy vibráció változás, az emelkedés kezdete a bolygón egy új kezdet energiája. Ez egy 11:11-es energia. Igaz is, a 2012 hemzseg a 11:11-töl. A 11:11, amit sokszor láttok az óráitokon, mind a 2012-es átmenet ígéretéről szól egy sokkal pozitívabb energiába, egy új paradigma, egy új világszemlélet kezdetéről szól. Nagyon vígan behajózhatsz 2012-be Fénymunkás, azzal a képességgel, hogy egy olyan módon élvezed a föld támogatását, ami ezelőtt sohasem volt. A változások, amelyekről te semmit nem tudsz, már folyamatban vannak. De ezzel elébe vágok magamnak.

A Közel-Kelet egy lényegi dolog, de nem egy új horizont. Most egy tűzfészket láttok, egy rejtvényt, amelyet meg kell oldanotok és stabilizálni, hogy túlléphessetek a 2012-es jelzésen, a reménybe és a békébe. Nem kell ennek a dolognak 2012-ig megtörténnie, de ha most elkezdődik, az egy jó dolog lenne. Ez a stabilizációról szól, nem egy új horizont. Ez a civilizáció bölcsője.

Hadd emlékeztesselek. Vissza szeretnék térni veled egy pillanatra a te saját ősi tudásodhoz arról, hogy is működnek a dolgok. Gaia nagyszerű rendszere egy sor olyan energetikai szakaszból áll, amelyek egyenként hosszabbak mint 1000 év. Egyik ezek közül a végéhez közeledik, a másik pedig elkezdődik 2012-ben. Az ősök, csillagvizsgálóikban, a napot és holdat tanulmányozva tudtak erről, az elképzelésük mégsem volt helyes. Annak ellenére a dolgok a helyükre fognak kerülni. Ha kutatni akartok a Maya nép energiafázisaiban, rá fogtok akadni Gaia oszcillációira. Ez tulajdonképpen egy ezeréves rezgésszám váltás, ahol a századok energiaszintjei vannak beszabályozva, és mindaz, ami a bolygón történik. Már elmondtuk nektek 2012 egy nagyon hosszú... több mint 1000 éves szakasznak a vége. Ez jelenti az átlépést abba a ciklusba, amit a Mayák, az Aztékok és a Toltékok úgy neveztek "egy új nap" (a new sun). Ez az ígéret és a remény időszaka lesz, amikor is Gaia egészen más módon kezd vibrálni, a bolygón élő embereknek megfelelően.

- földi béke megteremtésének valódi lehetősége, és a 2012-es megújulásba való elmozdulás a Fénymunkásokkal, akik értelmesek, félelem nélküliek és bölcsek a Föld dolgaiban, mint a 3D-ben, mint a többi dimenzióban.

Végezetül, szólni szeretnénk ismét 2012-ről. Ha bele akarsz nézni az igazi Maya és Azték naptárakba, látni fogod, mit is akartak mondani valójában. Amiről beszélnek, energiapotenciálok mintázatai, és mindez része Gea időbeosztásának. Egyáltalán nem naptárak, mint ahogyan hiszitek róluk, sokkal inkább energiajelzők.

2012 a megújulást képviseli a gondolkodásban, amikor is fény árasztja el a bolygót. Ez az új energia nem támogatja a háborút, vagy a háború lehetőségeit. A váltás és változás az időben, a "régi idő"-re vonatkozik. Néhányan közületek látják ezt, és elég régóta vagytok metafizikai hitvilágotokban ahhoz, hogy lássátok a változásokat és amikor a váltás megkezdődik. Ti tudjátok, miről beszélek.

Hányan tartjátok magatokat Világítótornyoknak? Emlékeztetnélek benneteket valamire, amit egy múlt heti csoportnak is elmondtam: A háromdimenziós világítótornyok a földön (a valódi betonból épültek) nem tudnak semmit a viharokról. Semmit. Nem tudják, milyen nagy lesz, vagy hogy mekkora lesz a sötétség. Nem tudják, milyen erősen fog fújni a szél, vagy hogy mennyi ideig tart. De mind ők, mind őrzőik látják, hogy közeleg a vihar, és tisztában vannak vele, amikor odaér. Tudjátok, ezért épültek. Nem aggódnak, hogy milyen sötét lesz, és milyen sokáig tart, hiszen úgy épültek, hogy mindent kibírjanak! Nem aggódnak, mert rendelkeznek a fénnyel, amely elég erős ahhoz, hogy segítsen bárkinek, aki bajba kerül. Értitek?

Ezért vagytok itt! Nem kell elemezned a közelgő vihart, hogy megbirkózz vele. Minden, amit tenned kell, hogy állsz a helyeden, és árasztod a fényt. Ezért jöttél most erre a bolygóra, ez a feladatod. A Szellem megígéri, hogy elég fényed lesz, és hogy a világítótornyod nem pusztul el, mert a viharra lett tervezve. Tulajdonképpen pontosan erre a viharra. Érted, amit mondunk? Nem kell, hogy értsétek, és nem kell, hogy mindent kiszámítsatok. A legutolsó dolog, amit egy világítótoronytól várunk, hogy leoltja a fényét, bezárja az ajtókat és elhúz az ellenkező irányba, mert vihar közeleg. Tudod, ennek nincs semmi értelme. És ez a korszak jó híre.

Most, hogy magasabb lett a bolygó rezgésszintje, megváltozott a sötétség-világosság egyensúly. Hadd adjak át egy információt, ami érthető lesz számotokra: Újonnan teremtett energia van jelen a bolygón, ami 1987-ben kezdődött és 2012-ig tart. Ez egy 25 éves energiaciklus, és ti ebben dolgoztok. Ti még a régi energiában születtetek. Ezért van az, hogy az önbecsülésetek zászlója félárbocra van eresztve. A jelenleg Földre születő Emberi Lényeké azonban már egyáltalán nem. Kiről beszélek? Az új gyermekekről! Indigóknak neveztük őket. Néhányan Kristálygyermekeknek hívják őket. Néhányan úgy hívják őket, hogy az Új Föld Gyermekei, az Új Millennium Gyermekei, az Új Gyermekek mindegy, hogy nevezed őket.

"De mi a helyzet az ősi mayákkal, akik szerint 2012-ben véget ér az időszámítás?" Gondolkozzatok metaforikusan, ahogy a Szellem által adott többi üzenetnél is. Először is, ez a dátum egy mérföldkő, ami összhangban van a bolygón 25 évenként bekövetkező mérések egyikével (ahogy ezt évekkel ezelőtt már mondtuk). Az utolsó fontos mérés 1987-ben volt, amikor a 11:11 bekövetkezett. A maya üzenet nem a Föld végét jósolja meg, sokkal inkább a régi világszemlélet végét. Ez egy energetikai mérföldkő, és nem kell tőle félni. Ez csak egy dátum.

2012-vel kapcsolatban megemlítünk egy másik lehetőséget: 2012 végéig van időtök arra, hogy a következő 25 év energiamintáját beállítsátok (2037-ig). Az idő vége? Nem. A lehetőség az, hogy a 2012-es év egy régi világszemléleti periódus végét jelenti - egy új emberi tudatosság, ami hatalmas változásokat hoz.

Végül pedig, szerintetek lenne valami értelme annak, hogy a Föld új gyermekei, akiket Indigóknak és Kristálygyermekeknek hívtok, pont most kezdtek megérkezni a Földre? Miért éppen most? Talán elkezditek észrevenni az összefüggéseket az események között mind spirituálisan, mind fizikailag - ez mind megerősíti azt, hogy történik valami?- - Ez mind körülöttetek van, hogy ellenőrizzétek a valóságát. Ez új? Igen, az.

Ez egy megvilágosult korszak kezdete, ahol lassan a Föld a béke irányába mozdul. Ez nem csak potenciál, ez már működik. Már a maják rámutattak erre és ezt tették az ősi kínaiak is! Valóban azt gondolod, hogy 2012 a világvége? Vagy inkább a régi módszerek vége?

A Mayák és az Aztékok tudtak valamit, amit Ti nem. A naptárjaik sokkal többet tartalmaztak a Nap megjósolható mozgásánál. Amellett még leképezték az elmúlt korok energiáit, és azokét a korokét is, amelyek majd csak ezután jönnek el. Nevekkel illeték azokat a korokat és ciklusokat, amelyeken keresztülmentek és mindannyian egyetértettek abban, hogy 2012-ben egy új korszak kezdődik. Egyesek "az idők végezetnek" nevezték ezt az új kort. Ennyire alapvető változásnak gondoltál. A Mayák az Új Nap Korának nevezték ezt az új korszakot, kifejezve ezzel, hogy egy új energia érkezik. Mi újjászületésnek, reneszánsznak hívjuk.

Nagy váltás lesz ez. Ez az amiről sokan beszéltünk már nektek 1989 óta. Mondták, hogy "Jön, tudjátok?" És nem a minden dolgok vége lesz, ami jön. Egyáltalán nem. Minden dolgok kezdete és majdnem egy egész generációnyi időbe fog kerülni, hogy létrehozzátok. 2012 a kezdet, a bolygón jelenlévő új potenciál jelzése, annak amit Új Jeruzsálemnek hívunk.

Hogyan fogsz most éppen dönteni, kedvesem? Mert van néhány lehetőséged, hogy válassz. Félhetsz attól ami éppen közeleg, mert van sok olyan Emberi Lény aki azt fogja mondani, hogy fél 2012-től. Minden egyes dolog amit kimondtunk az elmúlt 20 évben, erről a mélyreható váltásról szólt. Arról szól, hogy mit is tettetek, a lehetőségekről, hogy mit tehettek és a megvilágosodott állapotról, amelybe most ennek a bolygónak van esélye eljutni. Ti készültök 2012-re nem a pusztulásra, amit a félelem kovácsolói mondanak nektek, hanem az elképesztő igazságra, amit az ősöktől kaptatok, akik még kőbe is vésték az üzenetet (a maja kőtáblák).

A Galaktikus Együttállás éppen most történik, ahogy beszélek nektek. Ez nem olyan valami, ami 2012 decemberében érkezik meg, hanem valami ami már meg is történt! Ellenőrizzétek a mostani csillagászokkal, hogy igaz-e és meglátjátok, hogy a 26.000 éves ciklus már elérte a csúcsát. Miért féltek valamitől 2012-ben, amikor az "esemény" már folyamatban van? Továbbá, ezt a váltást érzitek 1998 óta! Hogyan cáfolhatnád mindezeket a dolgokat magad körül, amikor olyan mozgások és váltások történnek, amelyek befolyásolják az életedet? Vajon nem nyilvánvaló, hogy már ott vagytok ennek az együttállásnak a tetőpontján?

A tájékozatlan emberiség arra készül, amit a legtöbb Emberi Lény érez, hogy egy kihívás a 2012, de én elárulom nektek, hogy nem az, hacsak ti személyesen létre nem hozzátok. Nem lesz kihívás, ha a Fénymunkások az útjukon maradnak. Semmiben sem fog különbözni a 2000-es ezredfordulós váltástól vagy bármely másik "végzet" jelzéstől, amelyeket Emberek hoztak létre számotokra, hogy legyen miért aggódni. Ezeknek a végzet-jelzéseknek a létrehozása nagy üzlet számukra. Kezdjétek már el látni, hogy ez az igazság.

Most pedig azokhoz intézem szavam, akik hallgatják és akik talán majd olvassák ezt az anyagot, azt akarom nektek elmondani, hogy 2012 nem az idők végezete. Azok akik megalkották ezoterikus naptáraikat (a maják), helyesen gondolták. Ami azt jelenti, hogy láttak egy ciklikus elrendezést a bolygó rezgésszámának emelkedésében, ami végül majd kihat a tudatosságra. Az új Kristályrács szintén összehangolódik ezzel a pozitív váltással és ez a tény egy "új lap", amit az ősök nem láttak előre. Nem volt benne a naptárjaikban, mégis egybeesik a jövendölésükkel, amely a magasabb rezgésszámú Földről szól. A Kristályrács megközelítőleg 2002-ben lett létrehozva, hogy hordozza az Emberi tudatosság váltását és hogy valós-idejű változást hozzon létre. Az előre nem látott, 1987-es Harmonikus Konvergencia nevű váltás terméke és az egyik oka annak, hogy olyan sok váltást és változást éreztek egy annyira összenyomott időperiódusban. Mégis, ez a kristály nem volt benne a próféciáikban és nem volt benne Nostradamus jóslataiban sem. Mit jelent ez számodra ezzel a bolygóval kapcsolatban? Azt kellene, hogy hangoztassa, hogy nem létezik olyan Ember, aki meg tudná mondani, hogy mi fog történni!

A dolgoknak egy új elrendezését látjátok. Vajon hogy állsz a félelem-részlegen? Mit választasz ebben az ügyben? Mit választasz a mai napon ebben az ügyben? Ha félni akarsz tőle, megteheted. Ez a te szabad választásod. Ha azonban az igazságot szeretnéd megtudni, azt a forrásnál kell keresni! Mert a maják tudatták veletek. Azt mondták, hogy ez a kezdete egy nagyon magas szintű energiának, egy olyan időszak, amikor az Emberi tudatosság valóban elmozdulhat.

A Szellem soha nem hozna téged erre a magas rezgésű helyre Fénymunkás, csak azért, hogy betemessen együtt a sok más szeméttel. Aktívan belekeveredtél egy olyan energia megteremtésébe ezen a bolygón, amely végül olyan békét és gyógyulást hoz majd, amilyet még soha nem láttatok korábban. Mostantól számítva két generáción belül nem fogjátok felismerni ezt a helyet, mert arról fognak beszélni, hogy "összerakni a dolgokat", ahelyett, hogy szétszakítani. A régi energiás vezetők már elmentek és a konceptuális gondolkodók új generációja lesz majd a helyükön.

A maják úgy beszéltek erről az időszakról a Galaktikus Együttállásban (2012 energiája), mint a Sárga Nap Ciklusáról. Megjövendölték Gaiának ezt a ciklusát és elmondták írásaikban és a kőtáblákon, hogy a történelemnek ez az időszaka lesz az egyik legmagasabb rezgéssel rendelkező időszak a bolygón, ami valaha is az Emberi tudatosság rendelkezésére állt.

Amit azonban láttok, hogy nem kevesebb mint 4-5.000 éve az ősök még mindig rendelkeztek ismeretekkel a csillagokról" sokkal több tudással, mint azt képzelhetnétek. A Föld legtöbb ősi civilizációja tudott a Galaktikus együttállásról, ami a "2012-es évben következik majd be. Mi mondtuk, hogy ez a Galaktikus együttállás már elkezdődött. Ti 2012-re várjátok, mi 1998-ban látjuk. Számoljátok ki a modern számítógépekkel és távcsövekkel és meg fogjátok látni, hogy a 2012 csupán egy nagy megközelítés olyan kultúrák részéről, amelyek nem rendelkeztek a ti technológiátokkal. Ezt észben tartva tehát azt találjátok majd, hogy már éppen benne vagytok a galaktikus együttállás energiájában, ahogy mi mondtuk.

- a Lemúriai tudatosság állapotába, egy olyan állapotba, ahol a háború nem szerepel mint alternatíva, az egészség pedig intuitív. A maják beszéltek erről! Ez a legmagasabb rezgés, amelyet Gaia valaha tapasztalt és most ott vagytok ennek az egésznek az előszobájában. Ez volt az ő 2012-re vonatkozó információjuk és ma sokan ezt nem így gondolják.
(forrás:kryon.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.09.06 19:26 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2614
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása - élő közvetítés Bp-ről 10 éve  
Kryon élő hang előadásának közvetítése Budapestről 2009.szeptember (mp3)


Kattints ide: http://www.kryon.com/cartprodimages/download_budapest_09.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.06.01 14:19 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2682
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása - és élő közvetítés Bp-ről 9 éve, 11 hónapja  
A nagy váltás időzítése

Madrid, Spanyolország - 2009. március 21.
( Forrás: http://www.kryon.com/k_channel09_Madrid1.html )


Hogy segítsünk az olvasónak, ezt az üzenetet a világosabb érthetőség kedvéért újraközvetítettük és kiegészítettük (Lee és Kryon). Gyakran van, hogy az élő közvetítés alkalmával olyan energiák vannak jelen, amelyek egyfajta kommunikációt hordoznak, amit a nyomtatott anyag nem. Ráadásul ez a közvetítés szimultán spanyolul is történt, így az élő fordítás során keletkezett sok rövid mondatot megváltoztattunk, így a szöveg olvashatóbbá vált. Élvezzétek hát ezt a feljavított üzenetet, amely Madridban, Spanyolországban hangzott el, 2009 márciusában.


Üdvözletem kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Vannak, akik idejöttek és úgy gondolják, hogy valami szokatlant, valami speciálisat fognak látni. Nem értik, hogy amit valójában látnak, az önmaguk. Mert ha megnyitjátok a szíveteket erre az üzenetre, akkor elkezditek látni a családot. Talán elkezdetek egy picit többet érteni a folyamatból. Lehet, hogy azt érzitek, hogy egyedül vagytok és még sohasem értettétek meg, hogy a Szellem ismeri a neveteket. A Szellem idevár titeket. Néhány ember nagyon szokatlan módon közeledik Istenhez. Azt hiszik, hogy különállóak és egyedülállóak. Lehet, hogy eljönnek egy ilyen helyre, hogy itt szólítsák meg az Istent, mert hirtelen felismerik, hogy hiszen megszólíthatják. Most, ez alatt a közvetítés alatt amíg az ajtó nyitva áll, néhányan majd azt mondják: "Az ajtó nyitva áll. Most imádkozhatok. Kryon, hallgass rám kérlek." Ők nem tudják - ők nem tudják, hogy az ajtó mindig nyitva áll!

Ez nem egy olyan hely, ahova eljöttök és valami speciális dologra készültök fel. Egy olyan hely ez, ahol mi tudjuk, hogy ti kik vagytok. (Ez az élőben résztvevőkre vonatkozik). Az itteni speciális energiát az teszi, ahogy "mi itt vagyunk veletek". Elgondolkodtatok valaha is, hogy kik jöttek el kikhez? Gondoltatok arra egy pillanatra is, hogy egy család vár rátok, hogy észrevegyétek őket? Van egy hírem a számotokra: egy hír, amely az elmúlt 20 évben Kryon és a ti számotokra is ismert: az, hogy sosem vagytok egyedül. Sohasem! Ez más gondolatminta, mint amit nektek tanítottak, ugye? Egy kíséret van itt és itt volt egész nap. Itt van, amióta reggel leültetek. Érzitek? Nem én hoztam, őket, tudjátok? Ti hoztátok őket, ti mindannyian. Mert előre éreztétek, hogy mi fog itt történni. Előre éreztétek az örömet és hogy nevetni fogunk. Hogy ünnepeljük az életet és a zenét. Ti hoztátok őket.

Tudtad, hogy az angyali energia válaszol az örömre? Tudtad, hogy Isten nem azért hozott erre a bolygóra, hogy szenvedj? Ehelyett arra a varázslatos pillanatra várunk, amikor felismered, hogy miért is vagy itt. A terv egy része vagy, tudod? Isten egy része vagy, tudod? Tudtad, hogy örökkévaló vagy? Nem csak egy Emberi Lény vagy. Az Univerzum egy darabja vagy. És amikor végeztetek az emberlét ezen részével, akkor mentek a következőre és a következőre és a következőre. Te és én végignéztük, ahogy ez a bolygó épül. Nehéz ezt elhinned öreg lélek, de nézted ahogy formálódik a föld és valamilyen szinten tudtad, hogy itt leszel - talán éppen ma, talán éppen itt ülve.

Kezdődik a tanítás


Valamit át fogok adni nektek ma este. Egy olyan listát fogok nektek átadni, mint amilyeneket az iskolában kaptatok, de ez egy speciális lista lesz. Szeretném felvázolni ma este a számotokra a nagy váltás időzítésének az energiáit. Nagy szeretettel adom át mindezt a számotokra a rátok váró változások rendszerének részeként.

Lehet, hogy azt gondoltátok, hogy ez a változás nem lett kellő módon megszervezve? Mindig is volt egy terv, egy terv amelyet ti hoztatok létre és indítottatok el. Ez persze nem egy afféle lineáris terv, mint amilyeneket a magatok számára szoktatok készíteni, hanem egy kvantum terv, amely egy lineáris felületen valósul meg. Ez teszi lehetővé, hogy jobban megértsétek, de az igazság az, hogy a terv egyes részei vagy akár az egésze szimultán megvalósítható. Így ma este a terv lineáris változatát adjuk át, hogy jobban megérthessétek, mi történt eddig és mi történik most.

Húsz évvel ezelőtt kezdtem el tételesen felsorolni, hogy mi mindenre számíthattok a váltás során. Nem lehetnek elvárásaitok terv nélkül és ez a terv dinamikus. Ezt azt jelenti, hogy képes együtt mozogni az energiátok linearitásával. Ez egy olyan terv, melyben van valamennyi kvantumosság - ez azt jelenti, hogy a tervnek mindig van olyan része vagy darabja, ami éppen történik, ám a lista megváltoztathatja ezeknek a részeknek és daraboknak a sorrendjét. Nehéz ezt megmagyarázni,de van egy energia terv és a terv teljességét hívják A nagy váltásnak. A Nagy Váltásról már másoktól is hallottatok és valójában már azelőtt elkezdődött, hogy Kryon 1989-ben a földre jött. De ne tévedjetek, ez az oka annak, hogy én itt vagyok.

Elmondom a váltás három szakaszát. Ez a három szakasz a következő: (1) azok a dolgok, amelyek már megvalósultak, (2) azok a dolgok, amelyeket éppen tesztek és (3) ami előttetek áll. Amíg ezt átadom, azt akarom, hogy váljatok izgatottá, mert már annyi minden megtörtént a felsoroltakból! Ettől válik hitelessé az üzenetem is, mert láthatjátok, hogy amiről azt mondtam, hogy meg fog történni, az meg is történt. Aztán azt is láthatjátok, hogy mindaz, amiről beszélek, azok az előttetek álló lehetőségek és végül mindebben megnyugodhattok és izgatottan várhatjátok a jövőt.

Sokan azt érzik, hogy ezek a dolgok mind teljesen találomra és véletlenszerűen történnek, mintha senki sem irányítaná a kormánykereket és rohannának bele a káoszba. Néhányatok megnézi a híreket és tördeli a kezét. "Bajban vagyunk," mondjátok. Egyébként, ha alaposan megnézitek Kryon munkáit, látni fogjátok, hogy előre megmondtuk, hogy mi fog történni és az is történt, amit mondtunk. Ez a váltás nem Isten terve. Ezt a tervet ti magatok hoztátok létre és rólatok szól, a részei vagytok. Tehát tételekre fogom bontani a számotokra. Nyugtasson meg benneteket az a tudat, hogy egy olyan változásnak vagytok most épp a közepén, amely az egész emberiség jövőjét fogja megváltoztatni. És ennek a változásnak megvan a maga célja, tudjátok?

Olyan sok ember van, akik listákat akarnak és ez egyike a kevés alkalmaknak, amikor én is átadok egyet! Ideje, hogy ezt az információt a maga teljességében halljátok. Korábban már két alkalommal adtam át egy-egy közvetítés során. Ez új a társam számára (Lee Carroll, aki a közvetítést végzi - a ford.), annyiban, hogy az információ annyira összetett és sok, hogy háromszor is dolgoznia kell vele, hogy összeálljon a teljes kép. Az első alkalommal azt mondtam a társamnak, hogy ne vegye fel a közvetítést. Mondtam neki, hogy tudni fogja, hogy mikor rögzítse, mert korábban jeleztem számára, hogy akkor tudja majd felvenni, amikor egy olyan országban lesz, amely nem az ő nyelvét használja. Egyébként ezt ő úgy értelmezte, hogy ez a hely "nem a saját országa" lesz és amikor Ausztrália kontinensen tartózkodott, ismét átadtam ezt az információt, ami még ekkor sem volt teljes. Így a klassz kis felvevőkészüléke a csatornázás idejére ki volt kapcsolva, de rögzített minden mást előtte és utána is (Kryon kacsint). Néhányan ezt szinkronicitásnak hívják. Néhányan véletlen egybeesésnek. Ő ajándéknak hívja az esetet, mert segítette olyan irányba kormányozni a munkáját, amely meghaladja a várakozásait. Most itt Spanyolországban azt kértük, hogy vegye fel a közvetítést és ez a felvétel a forrása ennek az átiratnak.

Nem fogok minden egyes pontnál megállni és magyarázni, mert sokan már nagyon sok részletet ismertek, melyekről már bőven volt szó az elmúlt évek során. Viszont átadom a hangsúlyos részeket.

Három fázisa van a váltásnak. A három az egyik leghatalmasabb szám. A bolygótokon érvényben lévő legtöbb spirituális hitrendszer használja. "A katalizátor" energiáját jelképezi. A katalizátort egy olyan energiaként definiáljuk, amely anélkül segíti elő más dolgok változását maga körül, hogy ez saját magára hatással lenne. Az energia, melyre a folyamat nincs hatással, az Isten szeretete változatlan formában. A dolgok körülötte amelyek változnak, az Emberi tudatosság és a váltásban levő Föld.

Az első fázis

A Nagy Váltás 1987-ben kezdődött a Harmonikus Konvergenciával. Ennek a váltásnak az első része 1999-ben fejeződött be. Fontos, hogy megértsétek, hogy a váltásnak ez az első része magába foglalta a galaktikus együttállást. Az igazi galaktikus együttállási energia a váltás első részében kezdődött. Ahogy a társam jelezte, ez a csillagászati együttállás nem 2012-ben következik be. Már itt van. És ez nem egy amolyan ezoterikus információ, hanem olyasmi, amit a csillagászaitok a teleszkópjaikkal és számítógépeikkel fognak ellenőrizni. Az ősök megtették, ami tőlük telt és jó becslést végeztek. De a galaktikus együttállás 2012-re megadott ideje pontatlan dátum meghatározás.

Vannak olyanok a székekben ülők között, akik tudják, hogy ez mit jelent. Ez az elmúlt 20 év emlékezetes volt számotokra, ugye? Nézzétek meg, mi minden történt, mennyi változás következett be, hányan ébredtek fel... és ezek egyikét sem jelezte előre semmilyen jövendölés. Azok akik ma ezen a szinten vannak, 20 évvel ezelőtt egyáltalán nem érdeklődtek a spirituális dolgok iránt. Persze lehet, hogy kerestek már akkor is valamit, de nem volt meg a középpontjuk, nem volt különösebb céljuk. Közéjük tartozott az is, aki most itt ül előttetek és éppen közvetít (Lee Carroll) és azok is, akik előttem közvetítettek ezen a színpadon (Geoff Hoppe - Tóbiás közvetítések). Húsz évvel ezelőtt még semmi közük sem volt egymáshoz, nem ismerték egymást és egyáltalán semmilyen spirituális szándékuk nem volt. Fogalmuk sem volt, ki is Kryon vagy Tóbiás. Egyáltalán semmi. A karrierépítő emberek életét élték és olyan életkorban voltak, amikor nem szokás elkezdeni egy új szenvedéllyel foglalkozni. De mégis váltottak és ez egybeesett a Nagy Váltással.

Emlékezzetek rá, hogy nincs olyan, hogy eleve elrendeltetett jóslat. Isten nem tudja megmondani nektek, hogy mi fog történni, mert ezen a bolygón az emberek a gazdák. "Ha ez a helyzet Kryon, akkor miért mondod, hogy létezik egy terv?" Azért, mert ezek a dolgok amelyekről beszélek, az előttünk álló potenciálok, melyeket az emberiség tudatossága generál. Tehát amit számotokra átadok, az olyasmi amit a potenciálok tudatosságából olvasunk ki. Ezek nem előrejelzések, hanem azok a lehetőségek, amelyeket a jelenlegi tudatossági energiátoknak megfelelő cselekedeteitek nyomán következhetnek be. Sok minden történt ebben a 20 évben és ez része a váltásnak. Itt volt a terv 1987-től 1999-ig - mondtuk, hogy következők történhetnek:

Emlékezzetek rá, hogy amiről most beszélek, az már történelem. De amikor ezt átadtam nektek 1989-ben, akkor még mindez a jövőtök volt. A mágneses rács elmozdítása volt az első tennivaló. Ez az, amiért ide jöttem. A rács csoport 1989-ben érkezett és 2002-ben ment el és hogy milyen okok miatt kellett a rácsot elmozdítani, azt az elmúlt 20 évben adtam át részletesen a számotokra. Azért történt mindez, hogy a DNS-esetekben felépítse a változás mátrixát. Ez az, ami ténylegesen történt, mert a rács mágneses mezője nagymértékben mozgott ezalatt az idő alatt és metszette a DNS elemeitek mágneses mezőjét. Ez az átfedés információt, energiát közvetített a DNS-etek felé és elindult egy új folyamat a kvantumizálás felé. A DNS kvantumosan mindig is készen állt erre a változásra.

Az első fázis második lépése Armageddon energiájának kioltása volt. Nos, azok számára akik azt gondolják, hogy semmi sem történt, elmondom, hogy egy nagyon nagy dolog ment végbe: ez a bolygó abban az időben egy másik energiába lépett át. A legnagyobb politikai rendszerek egyike dőlt le és soha nem állt talpra úgy, ahogy azt azelőtt, mint a Szovjetúniót ismertük. Újból elmondjuk, hogy nincs olyan Nostradamus-négysoros, mely megjósolta volna ezt és ez a tény kellene, hogy mondjon számotokra valamit. Az esemény nagymértékben megváltoztatta a jövőt és mégsem volt egyetlen próféta sem, aki előzetesen jelezte volna. Valami történt, ami nem volt szinkronban mindazzal, amit eddig nektek mondtak. Ez az egy esemény egy másik jövőt hozott létre egy potenciális háború szempontjából: az a háború már nem fenyeget és sohasem fog kitörni. Az Armageddon-féle színdarab egyszerűen nem történt meg. Olvassátok el újra az erre vonatkozó jóslatokat, milyen biztosan állították, hogy elkerülhetetlenek ezek a dolgok és mégsem következtek be.

Elkezdtétek a felépítését annak, amit mi Kristályrácsnak hívunk. A bolygó kristályrácsának interdimenzionális valós-idejű változása folyik. A témáról már korábban is szó volt, így nem ez a megfelelő ideje felsorolni, hogy ez mit is jelent. De ez az ezoterikus kvantum rács lehetővé teszi, hogy most, valós időben változzon a földön élők tudatossága. A régi rendszer szerint az embernek meg kellett halnia és el kellett mennie a Teremtés Barlangjába, mielőtt bármi történhetett a Kristállyal. Most pedig kvantum szinten van hatásotok rá, miközben még itt vagytok.

Az egyik legnagyobb és legmélyrehatóbb ezoterikus energia a karma. Az ősök ismerték, beszéltek róla és tanították is. A buddhisták ismerték, a hinduk ismerték. A rendszer működött és még ma is a helyén van. De ebben az új energiában már nincs rá szükségetek és mondtuk 20 évvel ezelőtt, hogy kiolthatjátok az összes karmát amivel lejöttetek. Hallottátok? Ez Kryon egy régi tanítása, de néhányatoknak újra kell ezt hallania. Nincs olyan terv a számotokra, hogy gyertek le és szenvedjetek. Egyetlen ilyen terv sincs. Újra megkérdezem: hallottátok? Mert néhányatok még mindig bele van süllyedve ebbe a mocsárba, ahol azt hiszitek, hogy a titeket körülvevő dráma miatt jöttetek ide, hogy megtapasztaljátok. Nem! Azért jöttetek ide, hogy kioltsátok ezt és egy új energia Világítótornyai legyetek.

A Nagy Váltás része a felébredésnek, ami kioltja ezt a karmikus jellemzőt. Az első Kryon könyvben már mondtam, hogy teljesen kimozdulhattok ebből a karmikus energiából. "Akkor miért jöttünk?" Újból mondom, azért jöttetek, hogy megváltoztassátok ezt a bolygót és ezt meg is tettétek! Azért jöttetek, hogy fényt sugározzatok és ezt meg is tettétek! Azért állok meg ennél a jellemzőnél, mert fontos, hogy újra halljátok. Nincs bélyeg rajtatok, amely azt mondaná, hogy ezt vagy azt meg kellene valósítanotok. Még azt is mondtuk nektek, hogy volt egy asztrológia váltás, már az is megtörtént. Kellett, hogy legyen. És közületek azok akik úgy gondolják, hogy az asztrológiai ciklusok statikusak és örökkévalók, elfelejtik, hogy egyáltalán mi hozza létre a rendszert.

Az asztrológia a legősibb tudomány a bolygón, amit a mágnesesség és a gravitáció mozgat - mert ezeknek köszönhetően mozognak a bolygók a Nap körül és ezek energetizálják azt a mágneses és gravitációs rendszert, ami aztán a Nap (a naprendszer gravitációs fix pontja) helioszféráján keresztül jut el személyesen hozzátok. Ez ekkor átfedésbe kerül a Föld mágneses rácsával, ami aztán átfedésbe kerül a DNS-etek mágneses jellemzőivel. Tehát amikor egyet is megváltoztattok ezek közül a jellemzők közül, az asztrológiai rendszer számításai és összetevői együtt változnak vele.

Amikor elmozdítottátok a bolygó mágneses rácsát az első fázisban, az emberiség asztrológiai ábrái szintén elmozdultak egy picit. Összesen három foknyi elmozdulás oszlik el a térképen. Ez nem azt jelenti, hogy a térkép három fokkal eltolódott, hanem azt, hogy a házak átalakították magukat, összesen három fokkal... fél fok az egyik házban talán, fél fok egy másikban és fél fok megint egy másikban. Néhányuk egy nagyobb részt kapott, néhányuk kisebbet. Tehát ha asztrológus vagy és többet akarsz tudni erről, lesz egy kis házi feladatod. Nézzétek meg az átfedéseket, hogy lássátok, mi is történik az emberek életében azok helyett a dolgok helyett, amelyeknek a régi ábrák és elemzések szerint kellett volna megtörténniük. A belefektetett idő és munka megoldja a problémát. Így valós időben, azaz most fogjátok látni, hogy mi az, ami új és más, mint amit a régi elemzések mondtak ki. Az eredmény át kell, hogy alakítsa a házakat. Szenteljetek speciális figyelmet a Jupiternek és azoknak a házaknak, amelyekre hatással van. A Jupiter az új energia egyik főszereplője.

Az első fázis utolsó tétele az időjárás változása. Beszéltünk erről 20 évvel ezelőtt. Elmondtuk, hogy lesznek olyan termőföldek, ahol a továbbiakban nem lehet majd mezőgazdasági tevékenységet folytatni. Mondtuk, hogy lesz néhány területet, amelyeket eddig sohasem műveltek meg, de most termőföldként fognak hasznosulni. Mit mond mindez a számotokra arról, hogy mi történik? Egy hatalmas változás megy végbe a bolygó vízciklusában és már meg is kezdődött. "Kryon, miért változik az időjárás? Ez milyen spirituális aspektus?" Az emberiség hatalmas energiával rendelkezik, csak nem ismeri ezt fel. Ti gyorsítottátok fel a bolygó rezgését még annál is jobban, mint ahogy a maják azt megjósolták. A geológiai mag számára felgyorsult az idő. De számotokra az idő relatív és változatlan marad. Meg kell kérdeznem, hányan érzik közületek úgy intuitívan, hogy felgyorsult az idő? Tudjátok, hogy így van és a Föld érzi ezt. A most tapasztalt időjárásnak még vagy száz évig nem kellett volna bekövetkeznie és a Föld örökös órája felgyorsult. Korábban már kifejtettük, hogy mindez mit jelent. Beszéltünk arról a kifejezésről, amivel ezt a jelenséget illetitek (globális felmelegedés) és hogy valójában hogyan történik, nem tudva, hogy ez előfutára egy lehűlési ciklusnak. Ezek az első fázis jellemzői.

A második fázis

A második fázis 2000-től 2012-ig tart. Az első fázis az energetikai alap megalkotása ahhoz, hogy létre lehessen hozni mindazt, amit a második és harmadik fázis hajthat végre. A második fázis az, amiben most vagytok. Szeretnétek tudni mit is tesztek? (Kryon mosolyog) Az első a legnehezebb. Ezt meg kell értenetek. Partnerem, most lassan, mert ez nehéz (Kryon Lee-hez beszél).

Ha kialakul valahol egy olyan tudat az emberekben, hogy több mint ezer éven át várnak valaminek a bekövetkeztére, akkor ezzel ténylegesen felhalmozzák az adott helyen az esemény energiáját. Ez nem csak a tudatotokban élő elvárás volt, hanem Gaia is belevonódott a dologba. A tudat létrehozhatja a valóságot és ti egészen 1987-ig azt vártátok, hogy jelentősen megváltozik a Föld. Megnéztétek a maják munkáit és nem az ő felismerésüket olvastátok ki belőlük, hanem a félreértelmezett horrort és aztán azt hittétek, hogy ők ezt a horrort hagyták rátok. A világ végét láttátok magatok előtt és ez a várt világvége kép úgy fekszik a bolygón, mint egy takaró. Sokféle módon jövendölték meg, hogy 2000 körül itt a világ vége és ennek az energiájából Gaiának is jutott.

Az az első dolog amit tesztek ebben a fázisban, hogy érvénytelenítitek a Föld változásának tervét. A próféták továbbra is azt mondják majd, hogy nagy változás fog bekövetkezni. Az elmúlt ezer év összes régi programozása szerint bekövetkezik ez a nagy változás. De én azt mondom nektek: egy olyan kis csoport koncentrált fénye, mint amekkora ez a hallgatóság, elég ahhoz, hogy megakadályozzátok ezt a változást! Ha csak ennyi fény hull erre a sötét lehetőségre, azzal a lehetőség ki is oltódik. Ez az első pont... és egyébként éppen ezt teszitek most. Mi történt 2000-ben? Gondolkodjatok. Semmi. Most az ítéletnap hirdetői 2012-t nyilvánították világvégének és ha akartok, újból félhettek… vagy megváltoztathatjátok ezt a lehetőséget is.

A következő: újraírjátok mindazt, amit arról a szóról gondoltok, hogy szerződés. Ez nagyon ezoterikus, mert arra az elgondolásra vonatkozik, miszerint az Emberi Lények egy bizonyos spirituális szerződéssel jönnek le a Földre. Legtöbbször ezt a karma hozza létre, de gyakran azt is gondolják róla, hogy a DNS-ben van valami, ami mintegy rátok kiabál és elmondja, hogy miért is vagytok itt. Hadd írjam át a szerződés fogalmát itt és most. Elmondom, hogy mit jelent ez a szó az új energiában és mindehhez a kérdések és válaszok módszerét fogom használni:

"Kryon, tényleg van egy szerződésünk arra, hogy megtegyünk valamit?" Igen. "Egy életre szól?" A régi energiában még egy egész életre szólt a szerződés, de most már nem. "És most mennyi időre szól?" Egy napra! Egy órára! Minden egyes napon vagy pillanatban átírhatjátok. Minden egyes nap eldönthetitek, hogy aláírjátok, vagy nem. Éjszaka lejár a szerződés és reggelre kelve megváltoztatjátok, ha akarjátok. Értitek amit mondok? Mindegyikőtöknek csak egyetlen egy feladata van ebben az új energiában: Hogy Isten szeretetében éljen ezen a bolygón és hogy arra helyre kormányozza magát, ahol a legtöbb fényt sugározhatja a többiek számára. Ez minden.

A régebbi energiák lineáris korlátokat helyeznek a spirituális gondolkodásotokra. Jöttök és mentek, felmásztok ezen vagy azon a létrán és ezt vagy azt végrehajtjátok Isten számára. Ez egy osztályokra bontott rendszer, amelyre ránehezedett a régi energiás spirituális történelem. A Nagy Váltás része a DNS kvantumizálásának. Ez lehetővé teszi, hogy még azalatt változtassátok meg a spirituális szándékotokat, mialatt itt vagytok. Ez sokakban zavart okoz, mert arra ébrednek, hogy darabokra hullottak az álmaik és csak azt érzik, hogy kudarcot vallottak. Pedig nem ez történik: mindezzel az új horizontokra készülnek fel, talán olyanokra is, amelyekre a múltban csak a haláluk és újraszületésük után lettek volna felkészültek. De most új bölcsességgel és szándékkal haladnak előre és sugározzák a fényt és talán soha nem fogják megtudni, hogy milyen nagyon segítették ezzel a bolygót.

Tehát ha azért jöttél, hogy megírd annak a történésnek a könyvét, vagy hogy annak a helyzetnek a gyógyítójává váljál, ne borulj gyászba afelett, hogy a bejósolt dolgok nem történtek meg. Talán a tehetségeid és képességeid aktiválódtak és a régi terved helyett mindent meg fogsz tölteni fénnyel, amerre csak jársz. A könyv és a gyógyító munka... az sokkal kevesebb, mint az a ragyogás, amit most hordozol. Gondolkodj el erről. Ez egy olyan dinamika, amelyeket soha nem fogsz megtalálni a statikus vallási doktrínákban, amíg maguk a doktrínák meg nem változnak - és még erre is sor kerülhet!

Aztán itt a DNS-etekben történő váltás témája. Ezt már öt éve tanítjuk. Nem fogom újból tételesen felsorolni, mert a téma része egy folyamatban levő tanítássorozatnak. Egy héttel ezelőtt kezdtük el azoknak az aktuális DNS rétegeknek az azonosítását, melyekkel ebben a fázisban dolgoztok. Ezek kvantum rétegek, interdimenzionális rétegek. Nagyon bonyolult anyag ez egy lineárisan gondolkodó ember számára. Ilyen még nem történt ezen a bolygón. Ez a tudás indítja be a váltást, melynek során alapjaiban változik meg a gondolkodásotok és válik jobbá az életetek.

Ez a második fázis, ahol elkezditek mozgatni a DNS kvantum energiáit. Ez az a fázis, ahol elkezdtek azzal a kvantumossággal dolgozni, amellyel mint Emberi Lények rendelkeztek és mindig is rendelkeztetek, de eddig alvó állapotban volt meg bennetek. Ez így talán most semmit sem mond a számotokra. Ez a legerősebb, legcsodálatosabb ajándéka ennek a fázisnak és már oly sokszor beszéltem róla. Tehát nem fogom itt újból részletezni az anyagot, de elmondom, hogy ez adja meg számotokra a lehetőséget, hogy kiaknázzátok az Akasha Krónikát. Azaz hogy ha akartok, belépjetek az Akasha Krónikátokba és magatokra vegyétek azokat a régi tulajdonságaitokat, amelyekre a mostani életetek jobbá tételéhez szükségetek van. Ezek a jellemzők a tieitek, az elmúlt életeitek tapasztalatai során tettetek szert rájuk.

Visszahozhatjátok és újból felhasználhatjátok őket. Ez a gyógyulás és a manifesztáció teljesen új paradigmáját adja! Öreg lélek, érezd meg a létidőket, amelyeket megéltél. Ha lenne egy energia raktárotok, ahol konténerekben tárolhatnátok a megélt életeitek tapasztalatait, akkor mindannyiótoknak jó pár száz konténere lenne. De a három-dimenziós gondolatmintáitokban a ládákba zárjátok ezeket a tapasztalatokat és előző életeknek nevezitek őket. Aztán bezárjátok a ládákat, mintha sohase férhetnétek többé hozzá mindahhoz, ami benne van. Azért csináljátok ezt, mert 3D-ben a múlt nem hozzáférhető. De kvantum állapotban igen! Ez a DNS kvantumizálása. Már mondtuk egyszer, hogy a mai felébredés meg tudja változtatni a múltat. Most már kezditek érteni, hogy hogyan? Aszerint ahogy most tudjátok, ami múlt, az elment. De ha kvantum állapotban vagytok, akkor minden amit valaha tapasztaltatok, még mindig itt van. Tehát, ahogy egyre kvantumosabbá válik a DNS-etek, annál több dolog jön föl a múlt életeitekben használt tulajdonságaitokból, hogy használhassátok őket.

Hadd mondjak valami személyeset mielőtt folytatjuk. Csak egy dolgot, mielőtt továbbmegyünk. Hadd adjak egy másik paradigmát a gyógyulásodhoz. Van itt valaki, akinek a testében olyan dolog történik, amitől meg szeretne szabadulni. Talán nem hiszed, hogy tudom, hogy ki van itt ugye? Elég világosan beszélek hozzád, vagy nem kedvesem?

(Kryon szünetet tart)

A háromdimenziós paradigma szerint azt kívánod, hogy bárcsak valahogy meg tudnád gyógyítani ezt a dolgot, ugye? Azt kívánod, hogy kerüljön ki a testedből és valami más kerüljön be helyette. Hadd adjak egy teljesen más elvet: miért nem alakítod át egyszerűen azt a valamit? Miért nem beszélsz a DNS kvantum-szintjéhez a meditációd csöndességében? "Hogy csináljam, Kryon?" A Felsőbb-Éned segítségével, ami ott volt minden egyes életidőben! Felismerted ezt? Egy Felsőbb-Én, sok élet. Van egy barátod, aki ott volt mindegyik időben! Mondd a Felsőbb-Énednek "Keress nekem egy életidőt, amikor nem volt a betegség és tedd ezt a mostani DNS-embe!" Mert az az élet is ott van a DNS-edben, mégpedig az interdimenzionális szinteken. A DNS-ed őrzi a személyes Akasha-krónikádat! Lassan hozd elő a múltból a mostba azt a létidőt. Helyettesítsd a mostani DNS-edben a részeket olyan jellemzőkkel, amelyek ugyanúgy TE voltál... olyan jellemzőkkel, amelyekért már megdolgoztál és amelyeket már megéltél. Ezek még mindig ott vannak. "Valóban meg tudjuk csinálni ezt Kryon?" Ez a fejlődéseteknek az a fázisa, amelyikben épp ezt tanítjuk. Ez az a fázis, ahol el tudjátok kezdeni a dolog megtanulásának a folyamatát- és ez talán több, mint amit reméltetek.

"Kezd a dolog furcsává válni", mondjátok. Tényleg furcsa! Mert ha a ti szempontotokból nézitek a kvantum képességeket, lehet, hogy nincs sok értelmük. De Isten szeretetének nagy tervében igenis van. Nem kell, hogy megértsétek, kedveseim, hogy megtegyétek. "Kryon, ez túl komplikált. Egy listára van szükségem. Mit tegyek először? Mit másodszor?" Miért mondjátok ezt? Ki mondta nektek, hogy tudnotok kell, hogy hogyan működik Isten szeretete? "Nos Kryon, azért kell, mert érteni akarjuk a folyamatot, mielőtt rábízzuk a teljes életünket." Valóban? Tehát amikor kimentek ebből a teremből és beszálltok az autótokba, akkor mindegyikőtök abbahagyja amit csinál, a szék alá nyúl az autó kézikönyvéért és tanulmányozza az összes alkatrész listáját. Így van? Végül is nem bíznátok az életeteket arra a rendszerre, amit nem értetek ugye? Azt hiszem értitek, hogy mit akarok mondani. Mindig rábízzátok magatokat a rendszerre! Akkor miért nem bíztok Isten művében aki szeret titeket, amikor pedig egy autóra is rábízzátok magatokat, pedig az még a neveteket sem tudja? Értitek mit mondok? Ez volt a második fázis.

A harmadik fázis

A 2013 és 2025 közötti évek teszik ki a végső fázist. Most megmondom, hogy ezek a dolgok túl nagyszerűnek fognak hangzani. Amiket most átadok, azok csak potenciálok és lehet, hogy meghallgatjátok és azt mondjátok: "Nos ezek csak lehetőségek. Túlságosan grandiózusok. Ilyen dolgok nem történhetnek meg." Gyertek vissza velem 20 évet. Mindegyik lehetőség megvalósult, amiről 1989-ben beszéltem nektek. Megtörténtek, mert a lehetőségek szerint megtörténhettek. A ti tudatosságotokból olvasta ki őket az emberiség. Tehát most újból elmondom, milyen lehetőségek állnak előttetek. Ezek a potenciálok a Nagy Váltás végső fázisában.

Az első az aktuális Emberi társadalmi gondolkodásnak a jelen helyzethez való hozzáigazítása. A társadalmi gondolkodás alatt azt értem, ahogy dolgoztok és gondolkodtok. Ezek azok a fajta dolgok, amelyeket a szociológusok tanulmányoznak. Hadd adjak ennek egy másik nevet: Ami pillanatnyilag zajlik, az az Emberi természet egy magasabb rezgésszintre történő váltása. "Kryon ez lehetetlen. Az emberi természet az emberi természet. Nem tudjuk megváltoztatni." Nos, már elkezdtétek. Világszerte elkezdtétek megtisztítani a pénzügyi intézményeiteket. Észrevettétek? Kedveseim, ha 30 évvel ezelőtt bárki is mondta volna nektek, hogy meg fogjátok tisztítani a pénzügyi intézményeiteket, kinevettek volna titeket. Mert nem tudjátok, hogy a társadalom hogyan működik? Azok, akiknek pénze van, nyernek. A bankok kezében van minden kártyalap és ezeket magas helyeken levők működtetik. Ők érinthetetlenek, mert gyakran ők a kormány tagjai is! Nos, miért nem mondjátok ezt nekik ma. Nézzetek körül, mert valami éppen most történt. Nem működik a dolog úgy ahogy eddig, ugye? Mi okozta a különbséget? A tudatosság. Egy új paradigma. Láthatjátok a hírekben.

Itt egy másik. Megváltozik az is, hogy mit enged meg az Emberi Természet a kormányzat számára. "Óvatosan Kryon, ne beszélj politikáról. Bajba kerülsz." Nem kerülök bajba. Azt fogom nektek elmondani, hogy olyan vezetőséget keressetek magatoknak, amelyik törődik veletek. "Úgy érted, meg fog változni a politika?" Már el is kezdte a változást. Figyeljétek. Teljesen meg fognak szűnni a régi energiás diktatúrák. Megvan rá a lehetőség, hogy ezt még 2013 előtt meglássátok. Be fognak dőlni, tudjátok, mert a népesség energiája nem fogja tovább fenntartani a régi energiás vezetőt. Emlékezzetek, hol hallottátok ezt először... egy különös, ezoterikus találkozón, egy olyan fickóval a székben, aki úgy tett mintha csatornázna. (Kryon itt viccel... Kryon humor) Aztán amikor majd halljátok, hogy mindez bekövetkezett, tudni fogjátok, hogy miről van szó ugye? "Talán tényleg volt valami a dologban," fogjátok mondani. "Talán igazat mondott," fogjátok mondani. Lehet, hogy nem kell hozzá a következő évek összes drámája, hogy már most ezt gondoljátok? (Kryon humor újból)

Ezek a vezetők el fognak bukni. A világ minden országában elkezdett már lassan kialakulni az újfajta vezetés, melyet a közösségről való gondoskodás új energiája mozgat. "Ez egyszerűen túl sok ahhoz, amit a politika terén kérhetnénk, Kryon". Várjatok csak. Ez még csak a kezdete ennek az utolsó fázisnak. Olyan sok dolog közeledik. A következő ehhez kapcsolódik, mert egy túlélő módban élő ország, amely tele van betegséggel, nem tud egy magas tudatosságú vezetőséget fenntartani. Egyszerűen túl sok lehetőség adódik benne a hatalom és mohóság számára. De amikor egy kontinens meggyógyul, minden megváltozik.

A következő: meg fogtok gyógyítani egy kontinenst. Figyeljetek erre. Elkezdődik. Figyeljétek, hogy milyen hatalmas váltás fog Afrikában bekövetkezni. Mondtuk már ezt korábban is, még az általatok ENSZ-nek nevezett gyűléseken is. Afrika eddig sosem volt potenciális játékos a gazdasági életben, mert beteg. Mi történik, amikor meggyógyítasz egy egész kontinenst? Elmondom. Hirtelen az azon a kontinensen élő emberek is elkezdik ugyanazt akarni, ami nektek van - egy működő kormányzatot, békét, saját otthont, iskolákat, kórházakat és még bankokat is, ahonnan kölcsönözhetnek. Ezek náluk most még nincsenek meg igazán. Minden, ami érték, az valahonnan máshonnan jön. Ez azt jelenti, hogy lesz egy kontinensetek, ami fel fog emelkedni és az egyik legnagyobb befolyású játékosává válik a Föld pénzügyi és politikai színterének - egy teljes kontinens a maga összes forrásával és azzal a lehetőséggel, hogy a közös cél érdekében egyesüljenek az országai, olyanformán, mint ma az EU. Információt adok át és amikor majd megtörténik, amit mondok, szólok újra, hogy emlékezzetek rá, hol hallottatok minderről először.

Sok évvel ezelőtt az volt az uralkodó gondolat, hogy Kínát nem kell a gazdasági élet életképes játékosaként számításba venni. Elmaradottak voltak és egy olyan rendszerük volt, amelyről azt hittétek, hogy sosem fog nyugatiasodni és nincs olyan vágya, hogy egyesüljön a világ többi gazdasági rendszerével. Nézzétek meg, mi történt mindössze 30 év alatt. Afrikára is másképp kell majd néznetek.

És végül egy újabb váltás a DNS-etekben. Mondhatnék néhány dolgot, ami számotokra utalás. Ó, a társam látja mi következik és azt mondja: "Nagyon szeretnék ott lenni, amikor ez bekövetkezik." Most egyenesen hozzám beszél és azt mondja, hogy ez még hosszú idő. És azt mondja: "Ott leszek Kryon, hogy lássam mindezt? Tudom mit mondasz nekünk. Tudom, hogy közeledik." És én nyilvánosan azt mondom neki, ó, ott leszel. Azt nem fogom megmondani, milyen idős leszel, de ott leszel.

Hallgassatok ide: Van valami a DNS-etekben, ami nemsokára kiderül majd. Egy vizsgálat és kísérletsorozat lesz ez 15 év múlva. Megmondom, hogy fogják hívni az eredményt, hogy amikor a dolog megmutatja magát nektek, tudjátok, hogy hogy nevezzétek el. A lemúriai kód. Ez a neve. Most már tudjátok. Olyan sok minden van, ami történik. Most hogy megadtam a nevet a számotokra, figyeljétek, hogy esetleg kik fogják használni egy picit túl korán. Használjátok a megkülönböztető képességeteket az igazság érdekében.

Záró gondolatok

"Nos, ez mind csodálatosan hangzik Kryon. Valóban megtörténhet mindez?" Nemcsak hogy megtörténhet, hanem ez az oka annak is, hogy azt mondjuk, hogy a földi béke felé tartatok. Vannak olyanok, akik le fognak hurrogni, mondván, hogy ez sosem történhet meg. Ne dőljetek be ennek a drámának. Ne higgyetek azoknak, akik a régi gondolatmintákban élnek. Nem szolgál egy Emberi Lénynek a javára az sem, hogy hisztek a megsemmisülésetekben és rettegtek tőle. A ti szerződésetek arról szól, hogy hordozzátok a fényt, minden országban, minden nyelven, minden tennivalótok során. Van itt egy nagyobb cél, mintsem csak végigélni az életedet és remélni, hogy sikerül. Van egy cél, amely azt is magában foglalja, hogy felelős vagy a bolygó energiájának a változtatásáért, nap-nap után tehetsz érte valamit a javítás szándékával örömben és egészségben.

Ez a mai napra szóló üzenet és már majdnem készen vagyunk. Csak egy pillanat.

(Kryon szünetet tart)

Nem Kryon, a tanító vagyok. Nem vagyok elválasztva tőletek. Nem egy vagyok különálló lény vagyok. Hogy tudnám elmondani, ki vagyok? Ott sétálok a képzeletetekben és intuíciótokban. Része vagyok a zenének, mely akkor szól, amikor örültök és nevettek. Része vagyok a család magjának, annak a szálnak, mely összeköt titeket a lényetek Isteni részével. Tudok arról, amikor elmentek, hogy erre a bolygóra jöjjetek, elhagyva az én oldalamat, ami valójában az otthon oldala. Tudok róla, hogy mikor jöttök vissza a Tisztelet Csarnokába, megünnepelni azt a különleges átalakulást, melyen oly sokszor keresztülmentetek már korábban, az Ember 3-D-s életén a bolygón.

Vannak az itt lévők között, akik barátokat veszítettek el mostanában. Sírtok és zokogtok, mert elmentek. Mondani akarok valamit. Ők jól vannak. Több mint jól vannak. Tele vannak örömmel. Az átmenet nem fájdalmas. Visszatekintenek rátok, megfogva a kezeitek és azt kérik tőletek, hogy gyógyítsátok meg a szíveteket. Veletek is ezt fog történni, tudjátok? Mint ahogy korábban és korábban is. Ó, van az a pillanat, amikor rájöttök, hogy befejeztétek és emlékeztek és emlékeztek. Ez az, amikor látlak benneteket a Tisztelet Csarnokában. Micsoda viszontlátás ez! Ez éppen most történik. "Ó Kryon, hogyan lehetsz egyszerre két helyen?" Több mint két helyen vagyok, kedvesem. Mert én a fátyol túloldalán kvantumállapotban vagyok. Ti mind ugyanebben az állapotban vagytok, csak nem emlékeztek. Ebben az állapotban nincs óra, nincs idő. Múlt, jelen, jövő, mind egybeolvad. Kvantum állapotban nincs olyan dolog, hogy hely. Amikor ott vagytok, akkor nem nehéz meglátni a teremtő arcát.

Tudj minderről, Emberi Lény. Nagyunk szeretünk. És ez Kryon üzenete és mindig is ez lesz.
És ez így van.

Kryon

(forrás: kryon-hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.06.24 00:01 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2846
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása 9 éve, 8 hónapja  
Kryon nagyon fontos üzenete!

2009.06.12.

Kryon vagyok a Mágneseses Térből.

Köszöntelek kedveseim.

Bizonyára sokan éltétek most át az utóbbi hetekben a változásokat, melyek az egész világban zajlanak, és zajlanak bennetek is energetikai szinten.

Sokan felteszik a kérdést, miért fontosak ezek a változtatások. Az energia rendszeretek most egy olyan átalakulási folyamaton megy keresztül mely elválasztódik a régi energetikai rendszeretektől és teljesen új alapokra helyezi a megjelenő energia minőségét, a megjelenő folyamatokat.

Új világotokban nincs már szükség a régi energiás hordozókra, ezért fokozatosan kicseréljük mindet, mind Földetekben, mind saját energetikai rendszeretekben.

Új alapokra helyezzük tudásotokat, új alapokra helyezzük a tanításokat, új alapokra helyezzük az általad megélt folyamatokat, hogy magad is átélhesd és érezhesd az új energiás hullámokat, hogy magad is érezhessed az általad megnyílt dolgokat, mely mindennapjaidban jelentős változásokat hoz el.

Míg korábban kételkedtél saját magadban, egyre jobban erősödik benned a biztos tudatosság, hogy amit érzékelsz a láthatatlan tartományokból, az valóban hozzád kötődik, és valóban élni tudsz vele a teremtési folyamatokban. Nincs már szükség arra, hogy bizonytalankodj, és társaidtól várj megerősítést mikor magad Önmagad nagyságával szemben találkozol régmúlt tudásoddal és magadénak fogadod el, s magadnak teremtesz vele.

Földetek kristályrács hálózata még jelenleg magnetikus burokkal van körbe véve és kevesek számára látható, de mindazok akik finom érzékelésben jártasok azok érzékelni tudják a változásokat érzékelni tudják a kristályrácsokat, és láthatnak belőle rendszerfolyamatokat.

Hozzátok is eljutott hírem, és várva várva eljövetelemet megjelenek nektek szeptember havában és átadom a Magyarságra vonatkozó üzeneteimet, mely más lesz mint a megszokott közvetítésemet, mert hozzátok szól Magyarokhoz, a Mag népéhez.

Tudtotok kívül (nem teljes tudatosságban) vagytok részese egy folyamatnak, melynek elképzelési szintje meghaladja megértésedet, megértését, ezért csak fokozatosan engedünk látni, ezért fokozatosan engedünk érzékelni, hogy fizikai testben el tud viselni azokat a más rezgésű energia minőségeket, melyeket MAG-ad-ban hordozol és melynek kibontakozása megkezdődött minden magyar társadnál.

Hosszú időkön át volt, s ,,félreértésnek" nevezem hazátokban az ellentéteket , a viszályokat, és általa hosszú évszázadokon át hordoztátok súlyát az elnyomó hatalmaknak, és most is viselitek más nemzetek behatását vállaitokon, és nem láttok kiutat, nem láttok fényt, csak egy hosszú alagutat, és nem találtok egy olyan fénytársat, aki egységben kovácsolna, egységes közösségé tenne benneteket.

Eljövök hát közétek, hogy megmutassam fényemet, eljövök hát közétek, hogy egységbe szólítsalak fel benneteket, magyarok nemzetségét, az ősi hon magyar népét, hogy egységben cselekedjetek, s egységben tudjátok kötelességeteket, melyet nem azért kell megtennetek, mert valamikor elhatároztátok magatokat rá, hanem azért kell megtenned, mert a szíved diktálja, hogy így legyen. Hatalmas nemzetként uraltátok a világot, s ahogy múltak az évszázadok, folyamatosan egyre és egyre kisebb lett hazátok, s hagytátok a dolgokat megtörténni, ahelyett hogy kiálltatok volna igazatok mellett, és más irányt szabtatok volna a fejlődésnek. Hozzád szólok ki a fényben tevékenykedsz, hogy erősítsd meg sugárzásod, és egységbe kapcsolódj. Társaid várnak arra a személyre aki összefog benneteket egységben tart bennetetek, de még nem jött el az ideje, hogy nyilvánosságra lépjen.

Megerősítem Őt fényemmel, megerősítem őt szeretetemmel, hogy ráismerjetek.

Úgy gondolod, hogy mindazt amit megteszel most ebben a percben, ebben a jelenlétben, az elég neked elég fejlődésedhez, elég vállalt feladatodhoz, és nem törekszel arra, hogy az egységbe becsatlakozhass. Erőtök az összetartásban rejlik, az összekapcsolódásban rejlik, bár egyedül is hatalmas vagy, de egyedül nem tudod végigvinni feladatodat társaid segítsége nélkül.

Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, kedves fénytestvérem, hanem megszeretném mutatni neked, hogy bármilyen is hatalmas vagy gyermek, isteni gyermek, egyedül nem vagy képes véghez vinni a folyamatokat, egyedül szétaprózod Önmagad, csak az egységbe kovácsolódás az, ami a magyarok népét előbbre viheti a folyamatokban. Mint nemzettudat hatalmas a vállalásotok, s folyamatosan eltértek a felvállalástól, és folyamatosan hullik szét, és hullott szét az összetartás ereje, és ezáltal a magyar nép teremtési ereje. Nem sürgetni szeretnélek drága gyermek, de szeretném ha megértenéd, világotokban minden folyamatosan változik, minden folyamatosan átalakul, mindig az adott energia szintednek, energia rezgéseknek megfelelően. Ha nem vagytok képesek egységbe csatlakozni, egységben tömörülni, akkor teret engedtek olyan folyamatoknak ami megfogja nehezíteni vállalt feladatotokat, és sokkal többel kell tenned majd azért, mind energetikailag, mind fizikailag, hogy vállalásotokban a főbb irányvonalat megtarthassad, és megtarthassátok. Hozzátok szólók vezető fénymunkások és kérlek bennetek lépjetek egymás felé. Mutassatok példát, és lépjetek egymás felé. Kapcsolódjatok össze egymás támogatásával. Bár a szeretet erejét hirdeted, a szeretet rezgését hirdeted, szíved mégis széthúz, és elválaszt fénytársaidtól. Te is tudod,hogy ez így nincs így jól. Vesd le hát az egó korlátait, vesd le a visszatartásod korlátait, és bízz benne, hogy fénytársaid szeretettel fogadnak, a vezető fénymunkások szeretettel fogadnak ha összekapcsolódsz, mert megérzik fényedet, megérzik szíved tiszta szeretetét, s ez olyan kapocs amely hosszú időre összetud kötni benneteket, benneteket akik a fénnyel dolgoztok, s az élen jártok. Hatalmasságotok új fénybe fog ragyogni ha megteszitek ezeket a lépések egymás felé, egymás munkáját segítve emelkedtek felfelé, és magatok is ráéreztek, hogy nincs szebb érzés annál, mikor a szeretet minősége megérint benneteket, összeköt benneteket, s mint folyamat hosszú időn át kísér benneteket. Ne feledkezz meg, (el) hát társaitokról, azokról se feledkezzetek el, akik most vállalják fel fénytudatosságukat, és kiállnak a nyilvánosság elé, hogy ragyogjanak, s fényükkel emeljék társaikat, s fényetekkel közösen emeljétek környezetetek rezgésszintjét, Földanyánk energiarezgését.

Kiemelkedően fontos feladatot töltötök be a MINDENSÉGBEN, Magyarok népe, Mag Nemzetsége. Hordozz hát a magok esszenciáját drága isteni gyermek, kedves fénytestvérem.
Torma Zsuzsa
Alohim-Aerla Fénysugara http://www.aerla.hu/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.09.04 21:14 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3000
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása 9 éve, 4 hónapja  
Kryon -film
http://mutat.net/?http://www.youtube.com/watch?v=Xtdl-bsNaB4&translated=1
http://mutat.net/?http://www.youtube.com/watch?v=Xtdl-bsNaB4&translated=1
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.01.09 20:17 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3063
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kryon tanitása 9 éve, 2 hónapja  
.

Kryon tanítása
2011.03.25

Kryon vagyok a mágneses szolgálattól. Köszöntelek benneteket.

A mostani időszakban másodpercről másodpercre változnak a dolgok, ne bocsátkozz jóslásokba, hogy mi fog történni néhány hónap vagy egy év múlva.
Megkaphatsz egy feladatot, készülsz rá, és amikor eljön az idő, lehet, hogy nincs már rá szükség, mert amikor készültél rá energetikailag már javában folyt a feladat elvégzése.

Nagyon sok dolog vár még rátok, a java még hátra van.

A váltás időpontjához már nem kell sokat várnotok. Az idő közeleg.
De utána a munkátok meg fog sokasodni, mert rendet kell majd tenni, és újjá kell majd építeni szinte az egész életet.
Lesznek olyan helyek, ahol szinte észrevétlenül fog megtörténni az átmenet ott, ahol spirituálisan sokkal fejlettebbek az emberek, ahol felkészültebbek, nyitottabbak.
A ti egyik feladatotok az, hogy a Kárpát medencében minél könnyebb legyen az átmenet.
Nem mindenki fog csatlakozni hozzád. Ne vessétek majd a szemükre azt, hogy te nem tettél semmit, mert lehet, hogy ő azt a feladatot vállalta, hogy csak az építkezésben segítsen nektek.
Mi hálásak vagyunk, hogy ti, akik most itt vagytok ebben a teremben, felvállaltátok azt, hogy a kezdetektől együtt dolgoztok velünk. Születésedtől fogva erre készültél, és ha visszagondolsz az elmúlt évtizedekre, akkor pontosan látod, hogyan alakult át életed. Legyen ez példaértékű számodra, és mutasd meg az embereknek, hogyan kell megerősödni, hogyan kell változni, hogyan kell egy földi életen belül két életet élni.

Még sokat fogtok változni.

Sokminden fog történni veletek és körülöttetek.
Fénymunkások vagytok, a szeretet hírnökei.
Mi segítünk benneteket, hogy zökkenőmentesen sikerüljön ez az egész nektek.
De ti felvállaltátok azt is, hogy ebben az időben oldjátok fel a karmáitokat, és vannak köztetek olyanok, akik nem csak az egyéni karmájukat oldják most, hanem csoportos család karmát is. Tisztelet, hála ezért nektek.

Had beszéljek most arról, mik történhetnek a Földön 2011-ben

Nagyon sok szárazföld fog eltűnni a víz alá. Mert a víz visszakéri azt, amit az emberiség elvett tőle. De ahol elveszi a szárazföldet, attól nem messze újabb szárazföldek fognak felbukkanni. Hawaii szigetcsoportnál a szárazföld folyamatosan terjeszkedik., mert a vulkanikus tevékenység folyamatos.
Sok olyan hely van a Földön, ahol az óceán alatt folyamatosan vulkánikus tevékenység folyik. Az óceánnak csupán az 5%-át ismeritek. A többiről fogalmatok sincsen. Ez érint benneteket is, mert éghajlati változásokat okoz majd.

Mert amikor az Északi sark picit lejjebb húzódik, a jégtakaró kicsit lejjebb ereszkedik, és elég fél fok hőmérséklet csökkenés vagy növekedés, máris egy globális időjárás változás áll be.
Ezért érint benneteket, hogy mi történik a távolban, a Föld másik pontján.

Most még csak a vízről és a tűzről beszéltem.
Ahogy a vulkáni tevékenység a tenger mélyén felerősödik, és ezek nyomások, ezek az energiák felkerülnek a légkörbe, olyan szeleket, légmozgásokat indítanak el, amilyet ez idáig nem láttatok.
Azért mondom ezt el nektek, hogy tudjátok, hogy a Föld másik oldalán történő változások befolyással lesznek rátok is.
De ezek az időjárás változások olyan dolgokat is elő fognak idézni, amiket régóta vártatok.

Olyan helyeken fogtok újra termelni, ahol idáig nem is gondoltatok rá. (Itt valószínű, hogy Afrika északi részéről van szó.)
És Magyarországon és a Kárpát medencében olyan dolgokat tudtok majd termeszteni, amiket idáig soha. Ezért kérem tőletek, hogy engedjétek be az újat, engedjétek be a változást.

Afrikában igazán felgyorsultak az események.

Elmondtam nektek néhány hónappal ezelőtt, hogy Afrikában egy új ország fog születni. És láthatjátok megtörtént. Nevet még nem adtak a gyereknek. Ez az ország nagyon gyors ütemben fog fejlődni és változásokat hoz a világba, nemcsak Afrikában.
Amikor létre fog jönni az Afrikai Unió, megfogjátok látni, hogy milyen nagy kincs van abban a földrészben. Egyensúlyt fog hozni az átmeneti időszakban.

Készüljetek fel, és ünnepeljétek, hogy a régi rendszerek sorban omlanak össze és dőlnek meg.

Az átmeneti időszak mindig nehéz, és ez igaz rátok is.

Merj változni.
Merj lecsendesedni.
Merj egyszerűen élni.
Lépj ki a mókuskerékből, a versenyből, a harcból. Kerüld azokat a prófétákat, akik azt mondják, hogy harcolj és küzd. Mert ez mind a régi rendszer. Az új kórban nincs ilyen. Nem kell harcolnod semmiért és senkivel, mert mindent megkapsz, minden ott lesz körülötted, ott lesz előtted, csak észre kell venned, és be kell engedned hozzád. Meg kell engedned, hogy átöleljen a szeretetével, hogy végre értsd, hogy miről van szó.

20 éve vagyok veletek, nagyon szeretlek benneteket, és higgyétek el nekem, hogy nagyon rossz nekem látni azt,

ha szenvedéssel töltöd az életedet,
ha nem találod a kiutat,
amikor úgy érzed, hogy elveszett minden,
amikor azt mondod, hogy elhagytunk téged, hogy egyedül maradtál ezen az úton, hogy nincs aki segítsen neked,
ilyenkor néha esni szokott, mert mi megkönnyezünk téged,
és az mondjuk neked a Felsőbb Éneden keresztül, hogy itt vagyunk, csak hunyd le a szemed, nyisd ki a szíved, csendesedj el, és mond azt, hogy átadom az irányítást. Mond azt, hogy elfogadod a segítséget. Mond ki fennhangon azt:

Kedves Szellem, te pontosan tudod, hogy mire van szükségem, te pontosan tudod, hogy mit kell tennem, hát megengedem neked, hogy mutasd meg nekem azt.

Drága fénymunkás testvéreim, ne legyetek szégyenlősek, beszélgessetek a Felsőbb Énetekkel, beszélgessetek velünk.

Nem, kell mindig elutaznod több ezer km-t, hogy valamiért vagy valakiért tegyél valamit, mert ha már 4-en összejöttök, és együtt imádkoztok, együtt beszélgettek a Felsőbb Énnel, a Szellemmel, akkor az igen hatásos lesz.

Én a mágnesség mestere vagyok, átállítottam a mágneses hálót, és maradtam, hogy segíthessek, de én is csak akkor tudok segíteni, ha megengeded a Szellem segítségével azt, hogy én is segíthessek, ha beengedsz az otthonodba.

A 2011-es évvel kapcsolatban nem igazán tudunk jóslatokba bocsátkozni, mert a dolgok változnak.

Uralni tudjátok a Szent Elemeket, és ebben az évben igencsak hasznát fogjátok venni annak, ha a Földel, a Tűzzel, a Vízzel, és a Levegővel harmóniában együtt tudtok élni.

Ezért kérjük tőletek azt, hogy sokat tartózkodjatok a természetben ezek között az elemek között, és üdvözöljétek mindig őket, mert ebben az évben a Kárpát medencéhez is elérnek ezek az energiák.

És drága fénymunkás testvéreim, a ti feladatotok az, hogy a Földanyával minél jobban együtt rezegjetek, hogy ezek az átalakulási folyamatok minél simulékonyabbak legyenek, hogy folyóitok, tavaitok ne lépjenek ki intenzíven a medrükből, hogy a földmozgások csak enyhék legyenek. Szinte észre se vegyétek őket, csak a műszereitek jelezzék. Hogy a tűz, amikor elindul, csak egy elenyésző részt emésszen föl. Hogy egyensúlyban legyetek. Hogy harmóniában tudjatok élni. Hogy az áramkimaradásokat majd könnyen tudjátok kezelni.

Ne azt kérdezd partneremtől, hogy mikor lesznek ezek az áramkimaradások, ezek az események, mert mindenegyes meditációval, amit egyedül vagy közösen hajtasz végre, ezek enyhülnek.

Földanya érzi a rezgéseteket, pontosan tudja ő is, hogy kik vagytok.

Vannak köztetek olyanok, akik fel tudják venni azokkal a lényekkel a kapcsolatot, akik a földben élnek, akik onnan segítik ezt a folyamatot, az átmenetet.

Egy nagyon összetett dolog ez az időszak, és nemcsak rólatok, emberekről szól, és nemcsak a Földről szól, hanem az egész Univerzumról, az egész Galaxisról. 2015-ig ez a folyamat végbe fog menni.

A bolygók úgy fognak állni, ahogy még soha nem álltak.

Esetleg azt is megtapasztalhatod, hogy sötét lesz, de neked drága fénymunkás testvérem, akkor is ünnepelned kell, akkor is érezned kell azt, hogy valami történik, és tudnod kell, hogy 1-2 óra, 1-2 nap sötétség után a fény újra gyúl, és a Nap újra sütni fog, bevilágítja az egész Földet, és az Univerzumot.

Nagyon sokan vesznek körbe benneteket, itt vannak a Föld környékén, és figyelik azt, hogy az emberiség hogyan oldja meg ezt a feladatot. Sokan kapták fel a fejüket és jöttek ide Galaxisokon keresztül.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek olyan energiák, amik nem szeretnék ezt, de nem velük foglalkozunk. Mert nem azok ellen harcolunk, imádkozunk, akik meg akarják akadályozni ezt a folyamatot. Ezt jegyezzétek meg jól.

Nyisd meg a szívedet, és engedd, hogy a fény, a szeretet folyamatosan áramoljon.
Hidd el, hogy a rezgésszinted sokkal magasabb az övékénél, és nem tudnak megérinteni, a fény közelébe sem tudnak jutni, és nem tudnak neked ártani.

Nem vagytok egyedül az Univerzumban, nagyon sokan veszünk titeket körül, és segítünk nektek ebben a folyamatban.

Most segítőim a sorok között fognak sétálni, érezheted az energiájukat.
Ezért jöttél ma ide, hogy halld ezeket az információkat, érezd ezeket a rezgéseket.
Hát lélegezd be ezt az energiát.

Ennyit szerettem volna elmondani most nektek.

Köszönöm, hogy meghallgattatok, köszönöm, hogy itt lehetek veletek ily módon is.

Az Ég áldása legyen rajtatok.
(forrás:naptemplom.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat