Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
"A titok" a vonzás törvénye (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: "A titok" a vonzás törvénye
#3534
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 7 éve  
.

A TUDATOS TEREMTÉS TÖRVÉNYE

"Legtöbbeteknek eleinte nem könnyű a kreatív gondolatról szóló szavakat meghallani, és érvényesként elfogadni. Mivel ti a fizikai világban éltek, leggyakrabban azt tapasztaljátok, hogy az emberek aktív tettekkel hoznak létre dolgokat. És mi nem tagadjuk azt, hogy az aktív cselekvés nélkülözhetetlen része a fizikai létezésnek...

De azt igenis valljuk, hogy ha a gondolataid erejét felhasználod arra, hogy gondolati síkon előre megalkosd azt, amire vágysz, akkor – ahogy időben és térben egyre közelítesz a most pillanatához – egyre kevésbé lesz szükséged aktív cselekvésekre ahhoz, hogy megvalósuljon mindaz, amit elképzeltél.

Mi ezt a Tudatos Teremtés Törvényének hívjuk, mivel feltételezzük, hogy tudatosan, szándékosan akarsz teremteni. De tulajdonképpen helyesebb a Teremtés Törvényének hívni, hiszen ez a törvény működik akkor is, ha nem áll szándékodban tudatosan létrehozni valamit.

Működik akkor is, ha arra gondolsz, amit el akarsz érni, de akkor is, ha arra gondolsz, amit nem akarsz elérni. Működik, ha arra gondolsz, amit akarsz, de akkor is, ha arra gondolsz, amiben hiányt szenvedsz. A te választásod az, hogy mire fókuszálsz, hogy mire összpontosítod a gondolataid erejét.

A Teremtés Törvénye azt kezdi megvalósítani, ami gondolataid fókuszában áll: legyen az pozitív vagy negatív, vagy valaminek a hiánya. És amint erről beszélünk, szeretnénk, ha megértenéd, hogy itt, a fizikai világban, ennek a folyamatnak két része van. Ha a nem-fizikai világban léteznél, és úgy érzékelnéd a dolgokat, mint mi most, akkor azt tapasztalnád, hogy a folyamatnak csak az egyik fele érvényes: mert itt a teremtő gondolattal egy időben létezik a megvalósulás.

De a fizikai dimenzióban az idő ütközőjével is számolni kell, és ott az egyenletnek két oldala van: egyrészről a teremtő gondolat megfelelő érzelmi erővel való kiküldése az Univerzum felé, másrészről pedig az elvárása, a megengedése vagy elfogadása annak, amit előbb már gondolati síkon megteremtettünk és elbocsátottunk.

Kénytelenek vagyunk észrevenni, hogy a kórházaitok tele vannak olyan emberekkel, akik tettekkel próbálták helytelen gondolataikat ellensúlyozni. Nem állítjuk, hogy ezek az emberek szándékosan teremtettek betegséget maguknak, de igenis ők hozták azokat létre a gondolataikkal és az elvárásaikkal. Aztán pedig bevonulnak a kórházba, hogy fizikai cselekedetekkel ellensúlyozzák a helytelen gondolatokat.

Rengeteg olyan esetet látunk, amikor az emberek azzal töltik a napjaikat, hogy fizikai cselekedeteiket dollárra váltják… mert a dollár, a pénz, nélkülözhetetlen feltétele az élet szabadságának ebben a társadalomban. És mégis többnyire azt látjuk, hogy az emberek nem örömmel végzik ezeket a cselekedeteket, hanem mintegy kompenzációként a most pillanatában.

Mindig is szándékodban állt cselekedni, hiszen ez része a fizikai lét gyönyörűségének, amit élvezni akartál, amikor fizikai formát öltöttél. De az eredeti szándékod nem az volt, hogy a tetteiden keresztül alkoss, hanem az, hogy a gondolataiddal formáld meg világodat, és aztán a fizikai testeden keresztül örömöd legyen ebben az általad megteremtett világban.

Ha megérted azt, hogy amikor egy gondolatot gondolsz, amelynek érzelmi energiát adsz azzal, hogy valamilyen erőteljes érzelmet érzel, akkor ezzel kiküldöd a teremtésre felszólító üzenetet az Univerzum felé - aztán előre haladsz térben és időben a megteremtett dolog felé, és elvárod, hogy a kiküldött gondolat fizikai megfelelője ott várjon rád . akkor azt mondjuk neked, hogy ebből az örömteli teremtésből " melyet kiküldtél a jövő felé " fakadnak majd azok az örömteli cselekvések, amelyeket teljesen spontán módon, inspiráció alapján, indíttatva érzel majd végrehajtani.

Amikor cselekedsz a most pillanatában, és ez a cselekvés nem az öröm érzéséből fakad, és nem az öröm érzése kíséri, akkor biztosíthatunk arról, hogy ez a cselekvés nem hoz majd örömteli eredményt az életedbe. Ez szükségszerűen nem hozhat semmi pozitívat az életedbe, mert az a törvény ellen lenne.

Ahelyett, hogy annyira azon lennél, hogy a céljaid elérésére rögtön tetteket sorakoztass fel, hogy megpróbáld megragadni, és tetteiddel létrehozni őket, inkább ragadd meg őket gondolati síkon, vizualizáld őket, várd el, hogy megvalósuljanak, és teremtsd őket valósággá a gondolataid ereje által - és akkor azok meg is fognak valósulni.

És akkor nem kell többé tudatosan azon gondolkoznod, hogy mit tehetnél célod eléréséért, mert spontán módon, inspiráció, és intuitív vezérlés útján a legmegfelelőbb tett fog felmerülni a tudatodból, az a cselekedet, az a tett, mely a legrövidebb, legcélszerűbb, és legkönnyebb út a cél megvalósulása felé.

Ez a folyamat, amit most feltártunk előtted, teljesen különbözik attól, ahogy ma a legtöbb ember funkcionál - és éppen ez az, amire rá akartunk ébreszteni."

http://atudatosteremtesmuveszete.blogspot.hu/search/label/A%20TITOK%20A%20VONZ%C3%81S%20T%C3%96RV%C3%89NYE
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.11.18 23:57 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3889
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 5 éve  
,
A vonzás törvénye a gyakorlatban


Nagyon sokféle elképzelés él a köztudatban a vonzás törvényével kapcsolatban. Van aki esküszik rá, és van, aki még a létét is tagadja, mindössze afféle ezoterikus babonának tartja. Természetesen mindenki saját tapasztalata szerint ítéli meg ezt a törvényszerűséget. "Legyen neked a hited szerint" tartja a mondás." A legjobban talán akkor jársz, ha nem utasítasz el semmit, de nem is hiszel el mindent automatikusan, amit ezzel kapcsolatban írtak, és olvastál. Inkább vizsgálj meg néhány jelenséget a saját életedben és tedd fel a kérdés magadnak: Vajon mit is jelenthet mindez számomra? Miben és hogyan használhatom ezt a törvényt életminőségem megváltoztatására?” Ha valóban érdekel a válasz, akkor a saját mentális és érzelmi szokásrendszeredre érdemes éberré válnod.


A modern tudomány már felismerte: a Világegyetem alapja a rezgés. A világ jelenségei a rezgések frekvenciáinak hasonlósága alapján jönnek össze, vagy maradnak távol egymástól. Természetesen nem a hasonló formákról, hanem egymáshoz közel álló energiafrekvenciákról beszélünk, amelybe természetesen a gondolatok és érzelmek is beletartoznak. A különböző érzelmek különböző hullámhosszú frekvenciákat jelentenek, melyeket elnevezünk örömnek és bánatnak, boldogságnak és boldogtalanságnak, és sorolhatnánk a különböző meghatározásokat.

A gondolatok szüntelen áramlása szinte teljesen reaktívan jelenik meg az agyban. Az érzelmek pedig a gondolkodás hatására aktivizálódó energetikai jelenségeknek tekinthetők. Az életminőséged legfőképpen attól függ, hogy milyen mentális és érzelmi minőségek töltik be a tudatodat. Azt pedig leginkább az határozza meg, mire helyezed a figyelmed irányát, s mennyire tudsz éberré válni.

Számodra és mindenki számára, aki tenni akar a saját sorsának alakulásáért, az a legjobb hír, hogy minden pillanatban megvan a lehetőség, hogy azt figyeld meg, amit valóban szeretnél. Csak rajtad múlik a választás. Amikor gondolsz valamire, ahhoz kapcsolódóan bizonyos érzelmek is megjelennek benned. A lényed egy része felveszi annak a rezgését, s annak fizikai megfelelője a vonzás törvénye szerint megjelenik az életedben. Olyan jelenség fog manifesztálódni, ami az adott érzelmi rezgést megerősíti. Kezdetben persze nem mindig könnyű ébernek lenni a belső energiákra, hiszen némelyik annyira megszokottá vált az évek, évtizedek során, hogy mindössze apró "háttérzajként" van jelen, s öntudatlanul határozza meg az életedet.

Tehát az a legfontosabb ebben a folyamatban, hogy mindig meg tudd mondani az érzéseid alapján, hogy milyen frekvenciájú rezgéssel vagy összhangban. Amíg valaki nagyrészt öntudatlanul reagál az őt érő ingerekre, és a külvilág eseményeinek hatásai irányítják, addig nem lehet hatékonyan felhasználni a vonzás törvényét. A következő lépéseket kell végigjárnod a gyakorlati megtapasztaláshoz:

Ezért hasznos első lépésben tudatára ébredni a saját belső tudattalan elvárásoknak és érzéseknek.
Majd csak a második lépésben kerülhet csak sor az álmok, vágyak képi vizualizációjára, melyet oly sok sikertréning oktat.
A harmadik lépés is nagyon fontos. Felszínre kell hozni olyan kellemes érzelmeket önmagadban öröm, kíváncsiság, stb., melyek elősegítik a teremtés folyamatát.

Nézzünk egy konkrét példát. Amikor felszínre hozol magadban egy már átélt kellemes érzést – például boldog vagy és örömteli érzésed van valamivel kapcsolatban -, akkor a szép és értékes dolgokra fókuszálod a figyelmed. Vagy egy másik emberben megkeresed a jó tulajdonságokat (de legalábbis nem azonosítod a személyt a számodra "idegesítő" tulajdonságaival), akkor a rezgésed harmóniába kerül azzal, amit szeretnél.
Ezzel szemben azonban, amikor mérges vagy, haragszol, félsz, vagy bűntudatod van, esetleg elkeseredést érzel, akkor azzal az energiaminőséggel azonosítod magad. Vagyis azon a szinten rezonálsz, amit nem akarsz. Tehát a vonzás törvénye azt hozza be életedbe, amit nem akarsz. Ezért nagyon fontos, hogy amikor érzékeled a körülötted zajló eseményeket, fordíts különös figyelmet a belső folyamataidra. Meg kell tanulnod éberré válni magadban, hogy mi az, amivel a rezgésed egy szinten van. A Vonzás Törvénye ugyanis mindenre hat, ami csak létezik a Világegyetemben, az egész világon, térben és időben, mindenhol, még téren és időn túl is.

A legfontosabb dolog tehát, amit a tudatos teremtés érdekében meg kell tanulni: az éber Figyelem képessége, más néven az éberség. Ennek segítségével tudatában lehetsz belső frekvenciáidnak, amelyek létezésedet döntően befolyásolják. Nagyon fontos látnod, milyen energiákkal létezel egységben az adott pillanatban. Ha ezt tudod, akkor megérzed, harmóniában vagy-e a Forrás energiával vagy nem. Ha az egyensúly állapotában vagy, akkor minden rendben, ha nem, akkor bármilyenek is a külső körülményeid, szenvedésre vagy ítélve. Te ítéled arra magad. Ez a LEGNEHEZEBB része az önismeretnek.
Az elme világában minden az ellentétekre épül. Semmi nem jelenhet meg az ellentéte nélkül. Bármit is akarj megteremteni, megteremted az ellenkezőjét is, amíg csak az elmédet használod a tudatos teremtésben. Ezért elengedhetetlen a Quantum Balance (Test "Elme "Tudat) állapotát minél gyakrabban átélni, mert abban már ott van az Egység. Így kikerülheted a polaritás törvényét.

A Tudat a Forrással összekapcsolt részed, és minden belőle származik. Ha megérted, hogy a nem fizikai részed is szerves része a lényednek, akkor nem fogsz minden érzelmi, gondolati hullámmal azonosulni, hiszen megtapasztalod, hogy azok folyamatosan változnak. Rájössz, hogy a Tudatnak csak egy része jelenik meg fizikai testként és az ahhoz kapcsolt személyiségként. Az anyagi formák világában csak tapasztalatokat szerzel, melyeket mérlegelhetsz. Ebből születnek a vágyak, amelyek egyfajta rezgést jelentenek. A Forrás benned élő része ezzel azonosul, és ez jelenik meg a külső világodban. Ezért kell tudatában lenni a belső" frekvenciáknak, vagyis a gondolati és érzelmi minőségeknek. Hiszen azokra fog érkezni a "külső" visszajelzés, amit tapasztalatként élsz át. Értelemszerűen a negatív érzés negatív tapasztalatot fog vonzani, a kellemes érzés pedig annak megfelelőt.


A legnagyobb nehézség, hogy nagyon megszokottak bizonyos állapotok, aminek a legtöbb esetben az egyén nincs tudatában. Az elégedetlenség, a türelmetlenség, a hiány érzése, legyen bármilyen erős vagy gyenge, bezavar a teremtés folyamatába. Tudatában kell lenned a benned fennálló frekvenciának, de nem szükséges erőlködnöd, hogy megváltoztass. Sokan azt nevezik pozitív gondolkodásnak, amikor a polaritásnak kizárólag egyik pólusát akarja észrevenni valaki. Ez sok embernél működik, de talán még többnél nem, és csak időleges sikert hozhat. Ugyanis vannak, akiknél nem old meg semmit, csak elfedi a negatív gondolatokat és érzéseket. Nekik egyszerűen más módszer alkalmas vágyaik megvalósítására.Ha te is így tapasztaltad, akkor neked lehet tökéletes az éber Figyelem eszköze. Ha csak néhány hétig rendszeresen meg tudod figyelni a gondolataidat és az ezek nyomán megjelenő érzéseidet, a változtatás legcsekélyebb szándéka nélkül, akkor sokkal nagyobb eredményeket fogsz tapasztalni az életedben, mint száz "pozitivista" tanfolyam elvégzésével, könyv olvasásával, vagy kazetta meghallgatásának hatására. Csodálatosan egyszerű folyamat, mégis végtelenül hatékony, amikor szemtanúként megfigyeled a gondolatokat és érzéseket, s nincs benned ragaszkodás vagy ellenállás, csak tiszta Figyelem. Akkor különválsz a reaktív gondolati és érzelmi hullámzástól, tehát azok nem kapnak több energiát, így fokozatosan csökken, majd elenyészik a hatásuk. Így teret nyer benned a forma nélküli Tudatosság. Ha ez megvan, akkor nagy valószínűséggel meg fog benned jelenni az elégedett, boldog és kiegyensúlyozott létezés élménye. Ez bármikor megtörténhet, akár a következő napok bármelyikében, mindössze játszanod kell a figyelmed fókuszával, és gyakorolni, gyakorolni és gyakorolni.

Forrás:www.kvantumszemlelet.hu http://obtrude.cafeblog.hu/2014/04/08/a-vonzas-torvenye-a-gyakorlatba/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2014.11.20 20:08 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3910
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 5 éve  
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4313
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 2 éve, 1 hónapja  
.Hogyan vonzd magadhoz a jót a rossz helyett?A probléma a következő: a legtöbb ember arra gondol, amit nem akar. Aztán csodálkozik, amikor megtörténik vele.
Az emberek vágyai csupán azért nem teljesülnek, mert legtöbbször nem arra gondolnak, amit szeretnének, hanem arra, amitől tartanak. Figyeld csak meg, mi zajlik a fejedben, és milyen szavakat használsz! A törvény ugyanis mindenható, nem ismer kivételt, és sosem hibázik.

Az emberiséget évszázadok óta tizedeli egy minden pestisnél gyilkosabb járvány: a "nem akarom" járvány. Az emberek úgy tartják életben a kórt, hogy túlnyomórészt az alapján gondolkoznak, beszélnek, cselekszenek, és arra összpontosítanak, amit "nem akarnak". A mi generációnk azonban megváltoztathatja mindezt. Számunkra ugyanis elérhető a tudás, amely képes legyőzni a járványt. Te is úttörője lehetsz az újfajta gondolkodásmódnak. Nem kell mást tenned, mint arra gondolni és arról beszélni, amire vágysz.


(JOHN ASSARAF )
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.10.20 21:46 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4317
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 2 éve, 1 hónapja  

A Vonzás Törvénye: 5 szabály, amely már régóta feledésbe merült, de kimondhatatlanul igaz


Valószínűleg már te is hallottál a Vonzás Törvényéről. Amennyiben hiszel ebben, akkor érdemes más szemszögből is megvizsgálnod a Vonzás Törvényét, és azokat az elveket, amelyek alapján az életed életed.

A Vonzás Törvénye: 5 szabály, amely már régóta feledésbe merült, de kimondhatatlanul igaz

Most következzen 5 elfelejtett szabály, amelyet neked is érdemes beépíteni az életedbe, hogy még hatékonyabban érvényesíthesd a Vonzás Törvényét.

1. Minél többet használod, annál jobban fog működni

Egy pár elégedetlen ember azt mondta nekem, hogy az a törvény, amelyet annyit dicsérek, nem működik. Mikor rákérdeztem, hogy mégis miként alkalmazzák a törvényt, azt a választ kaptam, hogy pár napig megpróbálták alkalmazni a törvényt, vizualizálták a vágyaikat, de mégsem történt semmi, így abbahagyták. Ekkor megkérdeztem, hogy mennyi ideig kell játszani azért, hogy megnyerjük a lottó. "Akár egy életen át", érkezett a válasz, mások meg azt mondták, hogy jó pár éve vásárolják a szelvényeket. A Vonzás Törvénye hasonlóan működik, mint a lottózás, hiszen addig nem nyerhetsz a lottón, míg nem vásárolsz szelvényt, és ha növelni szeretnéd az esélyeidet, minden héten veszel egyet. Így van ez a Vonzás Törvényével is, minden nap gyakorolnod kell, de a lottóval ellentétben, itt minden nap nyersz is egy kicsit, mert közelebb kerülsz a céljaidhoz, csökken a stressz az életedben, és a memóriád is javul.

2. A célok megtelnek érzelmekkel


Rá kellett jönnöm, hogy ha van egy célom, és azt elképzelem, de másnap megfeledkezem róla, akkor nem csináltam semmit azért, hogy az megvalósuljon. Azonban ha ezen célhoz érzelmeket is hozzárendelek, akkor már biztosabb lehetek abban, hogy meg is tudom valósítani, előbb, vagy utóbb. A pozitív érzelmek energiát adnak, plusz erővel ruháznak fel.

3. Adj többet, mint amennyit kapsz

Mindig is azon a véleményen voltam, hogy a Vonzás Törvénye szempontjából a legfontosabb amire törekedni kell, az az egyensúly. Így például, ha anyagilag megalapozott az életed, egy bizonyos összeget fordíts adományokra, vagy légy önkéntes. A lényeg, hogy adj vissza legalább ugyanannyit, mint amennyit te kapsz.

4. Légy hálás


Az, hogy most ezt a cikket olvasod, az azért lehetséges, mert bizonyára hazaértél a munkádból, épen, egészségesen. Van, aki nem ilyen szerencsés, ezért légy hálás az életért, a levegőért, a vízért, mindenért, ami jó és szép az életedben. Szakíts napi 5 percet arra, hogy hálás légy az Univerzumnak.

5. Csak akkor mesélj a sikereidről, ha tényleg van amiről mesélned

Történt olyan, hogy az első vállalkozásom marketingjét intéztem, és a kezdeti sikerek nagyon elbódítottak, így a Facebookra öndicsérő szövegeket kezdtem el írni, de másnap már visszaestek a megrendelések, és pár hét múlva nagyon rossz helyzetbe került a vállalkozásom. Ekkor rájöttem arra, hogy ha sikeres akarsz lenni, akkor dolgoznod, dolgoznod és dolgoznod kell érte. De ha már eredményeket érsz el, és el kezded mesélni a barátaidnak, hogy milyen sikeressé váltál, az agyad úgy gondolja majd ennél jobb már nem lehet, így leáll a motiváció, a kreativitás, a gondolkodás, és megindul a cég a lejtőn. Mindez a tudatalattiban történik, ezért vigyáznod kell a kifele történő kommunikációdra. Ha az a célod, hogy összegyűjts 5 ezer dollárt, ne mond el senkinek a tervedet, egészen addig, míg már a zsebedben nem lesz a teljes összeg.

http://filantropikum.com/a-vonzas-torvenye-5-szabaly-amely-mar-regota-feledesbe-merult-de-kimondhatatlanul-igaz/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.10.23 11:14 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4336
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 2 éve, 1 hónapja  
.


Most elmagyarázzuk a Vonzás törvényét, hogy te is megértsd!


A "Vonzás törvénye" most mindenki számára egyértelművé teszi, hogy milyen befolyással vannak életünkre érzelmeink rezgés frekvenciái!

Abraham Hicks: "A hasonló a hasonlót vonzza. Ahhoz vonzódunk, ami, vagy aki hasonló nézeteket vall, mint mi. Ahhoz vonzódunk, amiben, vagy akiben megtaláljuk a közös hangot. És ezekre a kérdésekre az Univerzum mindig válaszolni fog. Azonban téves az a felfogás, miszerint az Univerzum hallgat a kimondott szavakra. Nem, az univerzum az érzelmi rezgésfrekvenciánk kisugárzását veszi figyelemben."

A Vonzás törvénye kimondja, hogy bármilyen érzelmi töltet, amit magadból sugárzol, az valamilyen formában mind visszakerül hozzád, ezért érdemes nagyon odafigyelni erre. A rezgésfrekvencia a Vonzás törvényének motorja, és ha ezt megtanulod alkalmazni, akkor jelentős előnyhöz juthatsz majd bizonyos helyzetekben.

Az érzelmi rezgésfrekvencia lehet negatív és pozitív. Mondani sem kell, ha negatív energia mezőt teremtesz magad köré, akkor a negatív dolgokat vonzod be az életedbe, ha meg pozitív érzelmi kisugárzásod van, akkor jó dolgok fognak történni veled.

Az érzelmeidet, hitedet, megnyilvánulásaidat is az érzelmi rezgésfrekvenciát befolyásolja, így ha félsz valamitől, vagy rosszat kívánsz egyeseknek, az előbb, vagy utóbb visszahat rád, és találkozni fogsz azzal a valamivel, ami félelmet ébreszt benned, netán azokkal az emberekkel, akik majd a bukásodat akarják.

Ezért érdemes azon dolgoznod, hogy a negatív gondolataidból pozitívakat kovácsolj.

A Vonzás törvénye: Ahhoz, hogy megváltoztasd az életed, előbb a gondolataidat kell megváltoztatnod!

Bármikor képes lehetsz arra, hogy átalakítsd az érzelmi rezgésfrekvenciádat, csak előbb meg kell találnod az eszközöket a változáshoz. Az Univerzum türelmes és hűséges hozzád. Most következzen 4 lépés, amely segít abban, hogy elérd a változást az életedben.

1. Vedd észre a pozitív dolgokat az életedben

Ha az agyadat minden pillanatban a jó dolgok felé fordítod, növelni fogod a pozitív rezgésfrekvenciád szintjét, így az életed máris egy fokkal jobb színben fog megmutatkozni, így akár egy csésze finom teának is nagyon tudsz majd örülni, amelyet korábban szinte soha nem vettél figyelembe.

Eckhart Tolle azt mondja: "Az a szívből jövő szó, hogy köszönöm, sokszor hatásosabb a leghosszabb imádságnál is."

Ezért értékeld az életed, légy hálás, találj egy olyan területet, ahol megmutathatod magad, ahol kiteljesedhetsz. Készíts listát arról, hogy melyek a pozitív dolgok az életedben, így ezzel máris képes leszel emelni a rezgésfrekvenciádon, és az életed pozitív irányba mozdul majd el.

2. Hallgass olyan zenét, amely megemeli a pozitív rezgésfrekvenciádat

A zenének gyógyereje van, a zene univerzális energiaforrás, amely megérinti a lelket, pozitív rezgésfrekvenciával tölt fel, amelyre egy szó sem képes. A legjobb ilyen zene a szimfonikus zene, amelyet alternatív terápiás módszerként is kezelnek. Keress olyan dallamokat, zenéket, amelyek feltöltik a szívedet, lelkedet boldogsággal, örömmel.

3. Hagyd magad mögött a múltat

Nincs kivétel, minden negatív, rossz élményt, emléket, tapasztalatot magad mögött kell hagynod. El kell felejtened azt, hogy bármi rossz, tragikus történt veled, egykor. Mert ha mindig visszagondolsz, akkor sosem tudsz meggyógyulni. A meditáció segíthet ebben, erre van is itt egy nagyszerű módszerünk.

4. Erősítsd a belső hangodat

A legnagyobb ellenséged saját magad vagy. Ha egy belső hang folyamatosan azt hangoztatja, hogy nem vagy jó semmire, nem értesz semmihez, mindent elhibázol, akkor ez a legnagyobb önmegsemmisítő erő, ami csak létezhet. Éppen ezért kell a belső hangot átformálni és a negatívból pozitívat alakítani, amely segít, erőt ad, támogat, önbizalmat ad, és ezáltal boldogságot, örömforrást.

http://filantropikum.com/most-elmagyarazzuk-a-vonzas-torvenyet-hogy-te-is-megertsd/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.11.08 23:22 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat