Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
"A titok" a vonzás törvénye (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: "A titok" a vonzás törvénye
#4673
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 1 éve, 1 hónapja  
.

A Vonzás törvénye csillagjegyekre lebontva! Érdekes olvasmányTudjuk jól, hogy mindannyiunknak vannak erősségei és gyengeségei. Az Univerzum viszont minden lehetséges segítséget megad, hogy a Vonzás törvénye révén megvalósítsuk álmainkat, céljainkat. Lássuk miként fest ez csillagjegyekre lebontva.


Kos

Nagyvonalú, jószívű ember vagy, szeretsz új tapasztalatokat szerezni. Ami mégis visszahúzó erővel bír az életedben, az a kudarctól való félelem, ez pedig azzal jár, hogy nem mersz kockáztatni, élni az adott lehetőségekkel, mert rettegsz, hogy belebuksz. De ne feledd azt, hogy a bukás hozzátartozik a sikerhez, amiből tanulhatsz, így következőkor már tudni fogod, hogy milyen hibát ne köves el.


Bika

A Bika csillagjegyűek szeretnek a társaság középpontjában lenni. Fontosnak tartod az őszinteséget, és gyakran vagy kíváncsi is. Arra törekszel, hogy mindenben maximálisan tudj teljesíteni, így sok időt és energiát fektetsz bele a képzésedbe. A Vonzás törvénye segít abban, hogy nagyobb önbizalomra tégy szert.


Ikrek

Gyakran szembesülsz azzal a problémával, hogy nem tudsz kellő mértékben összpontosítani, és emiatt nem tudod mindig megvalósítani a céljaidat. Ugyanakkor környezetet szeret, mert nyugodtságot, harmóniát árasztasz. Intelligens vagy, amit használnod kell a céljaid elérésében, ebben segíteni fog a Vonzás törvénye.


Rák

Empatikus, nyitott, együttérző vagy, ezért esetedben a Vonzás törvénye abban segít, hogy az emberekkel való kapcsolataidat felhasználhasd céljaid elérésére. Fontos, hogy az Univerzum számára olyan üzeneteket küldj, amelyek hitelesek az életedre nézve.


Oroszlán

Az Oroszlánok erős személyiségek. Te is tudod, hogy mit akarsz az életben, így nincs az az ember, aki le tudna beszélni arról. Azon viszont még dolgoznod kell, hogy ne gondolkozz sokat, mert lehet, hogy kifutsz majd az időből. A Vonzás törvénye akkor működik igazán, ha megtanulsz uralkodni a gondolataidon.


Szűz

Elvárásaid magasak saját magaddal és másokkal szemben is. Különleges emberekkel veszed körbe magad, akik mentalitása, morális látásmódja hasonló a tiedhez, éppen emiatt a Vonzás törvénye biztosítja számodra, hogy olyan emberekkel ismerkedj meg, akik elősegíthetik a boldogulásodat.


Mérleg

Stabil, céltudatos személyek a Mérleg csillagjegyűek. Számodra fontosak a szakmai sikerek, a családi biztonság megteremtése, a szerelem és a barátság. Ha kibillensz az egyensúlyi állapotból, néha túlzásba viszed a szabadságot, azaz többet engedsz meg magadnak a kelleténél. A Vonzás törvénye segít neked, hogy új nézőpontból vizsgálhasd meg a dolgokat, amely elősegíti a fejlődésed.


Skorpió

Nehezedre esik, hogy legnagyobb félelmeidről beszélj, még a legközelebbi hozzátartozóidnak is. Azt viszont tudnod kell, hogy csak akkor érhetsz el sikereket, ha legyőzöd a félelmeidet, ezért cserébe viszont őszintén el kell mondanod az Univerzumnak, hogy mit akarsz. Ez most jó alkalom erre, a Vonzás törvénye is melletted áll, így használd ki a lehetőséget.


Nyilas

Energikus személy vagy, akire leginkább a Hold van hatással. Tehetséges vagy, és szinte mindig a pozitív dolgokat veszed észre, amiben segít a Vonzás törvénye is. Kövesd a helyes irányt, légy mindig pozitív, nyitott és a lehetőségek bekopognak az ajtódon.


Bak

Szeretsz dolgozni és kitűnni a tömegből. Nem félsz kimondani a véleményed, nyílt és őszinte vagy. Szeretsz irányítani, tanítani másokat, mivel tele vagy energiával. Ha hiszel a képességeidben, akkor a Vonzás törvénye segít abban, hogy előnyös helyzetekbe kerülj, ami a céljaid elérésében segít.


Vízöntő

Rendkívül kreatív személy vagy, akinek az ilyen munkahelyek felelnek meg leginkább. Imádod a kalandokat, az utazást. Arra viszont figyelned kell, hogy olykor csak türelemmel, kis lépésekkel érhetsz el sikereket. A Vonzás törvénye is arra figyelmeztet, hogy ne kapkodj, várj a megfelelő pillanatra.


Halak

Szeretsz álmodozni, meditálni, a belső énedre figyelni. Érzékeny vagy, és néha bizonytalan a jövőddel kapcsolatban. A Vonzás törvénye arra sarkall, hogy pozitív szemléletű emberekkel ismerkedj meg, akik jó hatással lesznek rád.Forrás: http://filantropikum.com/horoszkop-vonzas-torvenye-csillagjegyekre-lebontva-erdekes-olvasmany/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4767
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 11 hónapja, 4 hete  
.8 gyakori hiba, ami megakadályozza, hogy nálad is működjön a Vonzás Törvénye


8 gyakori hiba, amivel megakadályozod, hogy az Univerzum pozitív energiái a te életedben is érvényesüljenek!

Közeledik 2018 vége. Ilyenkor érdemes egy kis önelemzést, számadást tartanod, hogy rágyere arra, hogy melyek voltak a pozitívumok az elmúlt tizenkét hónapban, és melyek voltak azok a dolgok, amelyek keresztbe tettek neked. Mindez azért fontos, mert ezáltal tanulhatsz, fejlődhetsz, bölcsebbé válhatsz.

Most következzen 8 gyakori hiba, amely negatívan befolyásolja a Vonzás Törvényét, azaz az Univerzum pozitív hatása kevésbé tud érvényesülni.


1. Ha elveszíted a türelmedet azzal kapcsolatban, amit meg szeretnél valósítani

Ha türelmetlen vagy, akkor hajlamos leszel azokat a dolgokat is elhalasztani, amelyek fontosak számodra, amelyekről mindig is álmodtál. A türelmetlenség egy negatív energiarezgést okoz, ami megakadályozza a fejlődést, az előrelépést, az elfogadást. Ne engedd ezt, hagyd, hogy az Univerzum törvényei maguktól működjenek.

2. Ha nem hiszel magadban és az Univerzum erejében

Ha nem hiszel abban, hogy az Univerzum pozitív ereje a te életedre is jó hatással van, akkor teljesen biztos lehetsz abban, hogy a Vonzás Törvénye nem fog működni a te esetedben. Hinned kell benne, csak ekkor fog működni, csak ekkor érdemelheted ki azt, hogy az életedben pozitív változások álljanak be.

3. Ha nem élsz az adódó lehetőségekkel

Csak te és az Univerzum képes megváltoztatni az életedet, közösen valósulhat meg mindez. Az Univerzum felkínálja a lehetőségeket, amelyekkel neked élned kell, különben nem fog bekövetkezni semmilyen változás.

4. Ha nem vagy hálás a jó dolgokért az életedben

Ne ess pánikba, ne légy frusztrált, stresszes minden nap, mert így jelentősen megnehezíted az életedet. Inkább figyelj a jó dolgokra, örülj, nézz úgy a pohárra, hogy az félig tele van, nem pedig üres. A hálának gyógyító ereje van, és minél hálásabb leszel, az Univerzum annál bőkezűbb lesz.

5. Ha nem meditálsz minden nap


A meditáció során csak a jelenre összpontosítasz, a gondolataidat elzárod egy dobozba, és ráhangolódsz önmagadra. Ez azért jó, mert ezáltal letisztul minden, és kialakul a legszorosabb kapcsolat az Univerzum és közted, ami ezáltal hatásosabban el tudja juttatni a fontos üzeneteket, energiákat, amelyre neked szükséged van.

6. Ha szinte mindig a negatív dolgokat veszed észre

A változás nem könnyű, tehát ha eddig inkább pesszimista ember voltál, nem fogsz holnap optimistává válni. Ahhoz idő kell, és türelem. Viszont ha kitartóan dolgozol, és minden nap egy picit több jót veszel észre, az Univerzum pozitív ereje már sokkal jobban fog érvényesülni.

7. Ha nem fogalmazod meg tisztán a szándékodat, vágyadat

Mindig beszélj, fogalmazz tisztán és őszintén, ha a vágyaidról van szó. Az Univerzumhoz csak így jut el az üzeneted. Csak akkor beszélj az Univerzumhoz, ha már világosan megfogalmaztad a szándékodat.

8. Ha passzív életet élsz

Az Univerzum hiába teremti meg számodra a legideálisabb körülményeket, lehetőségeket, ha te nem vagy hajlandó cselekedni. Ahhoz, hogy nyerj a lottón, szelvényt is kell venned. A vágyakat először meg kell fogalmazni, majd utána tenni is kell azok megvalósulásáért.

http://filantropikum.com/8-gyakori-hiba-ami-megakadalyozza-hogy-nalad-is-mukodjon-a-vonzas-torvenye/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.12.20 21:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4837
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Kérd és megadatik - a vonzás törvénye 10 hónapja, 3 hete  
.

Kérd és megadatik: a vonzás törvénye és a pozitív gondolkodás.


Az ezoterikus világnézet egyik alappillére az a hit, hogy a tudatunk teremti a valóságot. Na de hogyan vonzzuk be a boldogságot az életünkbe?

Az ősi vallások mindegyike hitt a szavak, a gondolat teremtőerejében. A törzsi közösségek varázsszavai, a sámánkultúra ráolvasásai mind ezen az elgondoláson alapultak, ahogy a buddhista mantrák is. A szanszkrit eredetű mantra szó a hiedelem szerint a teremtés jelképe, magában rejti a mindenség alapelvének értelmét, illetve elvezet a legmagasabb rendű tudat megismerésének állapotába. A szent szavak bírhatnak elvont, mély tartalommal, vagy lehetnek rövid, bölcs mondások, míg némelyikük csupán misztikus hangok sorozata.

A Bibliában, János evangéliumában ezt olvashatjuk: "Kezdetben vala az Íge, és az Íge vala az Istennél, és Isten vala az Íge." Az imádkozás, a liturgikus szövegek szentsége: a kimondott szó és a gondolat a kereszténység szerint is erővel bír.

A 20. században aztán az ezoterikus tanok terjedésével és a new age korszakkal a pozitív gondolkodás új jelentőséget nyert, közvetve a parapszichológiai kutatások fejlődése miatt is.

Kérd és megadatik


Esther és Jerry Hicks Magyarországon idén megjelent sikerkönyvében a gondolat erejét és a vonzás törvényét teszik érhetővé mindenki számára. Alaptézisük, hogy mindannyiunk számára elérhető az a tudás, az a képesség, amellyel megteremthetjük a saját valóságunkat. De akkor mégis mi áll az útjában annak, hogy pusztán a gondolat erejével bevonzzuk életünkbe a vágyott dolgokat? A szerzőpáros leszögezi:


- Nem az, hogy nem akarjuk eléggé;

- Nem az, hogy nem vagyunk rá méltók;

- Nem az, hogy összeesküdött ellenünk a sors.


Ehelyett szerintük a gondolat teremtőereje általában azért nem tud megnyilvánulni, mert a bennünk rejlő érzelmi gátak és ellentmondások ezt nem engedik meg. Ahhoz, hogy megtapasztalhassuk ezt az energiát, szemléletváltás szükséges, és az, hogy fokozatosan elengedjük azokat a negatív érzelmeket, amelyek nem engedik érvényesülni a vonzás törvényét.A vonzás törvénye

Minden gondolat egy rezgés, minden gondolat egy jelet sugároz, és minden gondolat egy hozzá illő jelet vonz. Ezt a folyamatot nevezzük a vonzás törvényének.

Bármire fordítjuk is a figyelmünket, rezgéseket bocsátunk ki. Ha vágyunk valamire, ami jelenleg nincs a birtokunkban, de a jelenlegi állapotra, tehát a hiány állapotára fókuszálunk, akkor ennek megfelelő negatív rezgéseket küldünk ki magunkból.

Ha vágyunk valamire, és azt képzeljük el, milyen lesz, amikor már birtokoljuk, akkor pozitív rezgéseink lesznek, és valóban képesek leszünk bevonzani a vágyott dolgot az életünkbe.3 lépés a boldogságért

A teremtés folyamata egyszerűen megfogalmazható, mindössze három lépésből áll.

1. lépés: Kérés

2. lépés: A világegyetem válaszol

3. lépés: Elfogadás

Az első fázis egyértelmű: koncentráljunk a vágyott dologra. A másodiknak gyakran nem vagyunk tudatában: a világegyetem, az isteni erő azonnal válaszol, az összes kérésünkre, de ennek teremtőerejét gyakran gátolja a harmadik lépés, az elfogadás hiánya, valamint az érzelmi ellentmondások. Ez ugyanis a kritikus pont: hogy képesek vagyunk-e érzelmeinket be- és elfogadássá lényegíteni, és elhinni, hogy valóban megkaphatjuk a vágyott dolgokat!Érzelmi rezgésszám

Érdemes megvizsgálni lelki beállítódásunkat a következő skála szerint:

1. Boldogság/tudatosság/szabadság/szeretet

2. Szenvedély

3. Lelkesedés/öröm

4. Örömteli várakozás/hit

5. Derűlátás

6. Remény

7. Belenyugvás

8. Unalom

9. Borúlátás

10. Bosszankodás/türelmetlenség

11. Legyőzöttség érzése

12. Csalódottság

13. Kétség

14. Aggodalom

15. Mások hibáztatása

16. Elbizonytalanodás

17. Harag

18. Bosszúvágy

19. Gyűlölet

20. Irigység

21. Fenyegetettség/bűntudat

22. Szorongás/tehetetlenség/kétségbeesés


A gondolatok erejét egyre inkább megtapasztaljuk, ahogy sikerül a skála aljáról, az általános negatív hangolódásból (szorongás/tehetetlenség/kétségbeesés) egyre pozitívabb szintre váltanunk. Csupán az számít, hogy tudatosan a jobb érzések felé haladjunk. Persze mindannyiunkat érnek negatív események, amelyek félelmet, haragot, szorongást váltanak ki belőlünk, de fontos, hogy minden helyzetben igyekezzünk megtalálni a jót, a legjobb érzést kiváltó gondolatot.

https://www.astronet.hu/ezoteria/kerd-es-megadatik-vonzas-torvenye-es-pozitiv-gondolkodas/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.24 20:27 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5186
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 7 hónapja, 1 hete  
.


A vonzás törvényének titkaGondolatainknak sokkal nagyobb ereje van, mint azt hinnénk.
Szinte mindenki tapasztalta már, hogy ha egy dolog körül forognak a gondolatai, azok gyakran meg is valósulnak - legyen szó pozitív, vagy negatív eseményekről - Épp ezért nagyon fontos, hogy el tudjuk engedni a félelmeinket, és pozitív irányultsággal segítsük a kedvező fordulatok bekövetkezését.


Jól megfogalmazott kérések


Konkrét vágyaknál működik a gondolat teremtő ereje a leginkább. Ha valaki például szerelemre vágyik, annak érdemes megfogalmaznia magában, hogy pontosan milyen kapcsolat tenné boldoggá, ellenkező esetben megtörténhet az, hogy szerelmes lesz ugyan, ám a vonzalom beteljesületlen marad, vagy a partner bizonyul hosszú távon érdemtelennek a kapcsolatra.
Fontos az is, hogy őszintén higgyünk benne, hogy megérdemeljük a pozitív változást. A tudatalatti negatív üzenetei blokkolni tudják az energiákat. Ha mélyen úgy érezzük, nem szolgáltunk rá a boldogságra, vagy önmagunkat hibáztatjuk addigi kudarcainkért, akkor nem tud működni a gondolat teremtő ereje.

Írd le!

Nagy segítség lehet, ha egy naplóba leírjuk, mire vágyunk és miért tenne ez minket boldoggá. Érdemes naponta átfutni a listát. Ugyanakkor azonban hiába foglalkozunk ezzel 10 percet naponta, ha a fennmaradó időben kételyekkel romboljuk magunkat. A legfontosabb tehát, hogy őszintén hinni tudjunk a lehetőségeinkben!
Tegyél érte!
Nem elég kérni - tenni is kell érte! Vannak dolgok, amelyek az ellenőrzésünkön kívül esnek, ám a legtöbb vágyott dolog (karrier, ismerkedés) konkrét lépéseket igényel. Hiába sóhajtozunk tehát a négy fal között az Igaziról, muszáj kidugnunk az orrunkat az ajtón, ha azt szeretnénk, hogy megismerkedjünk végre valakivel!

Csak magunknak

Kizárólag rólunk szóljanak a megfogalmazott kérések " azt hiába kéred tehát, hogy változzon meg a főnököd, vagy a férjed"
Türelem
Ha valami még nem érkezett meg az életünkbe, akkor bizony lehet, hogy még nincs itt az ideje. Ám ilyenkor is hinnünk kell benne, hogy a késlekedés a mi érdekünket szolgálja!

Irigység - kizárva!

Ne hasonlítgasd magad a szomszédhoz, vagy a kolléganődhöz - az az ő élete, aminek bizonyára szintén megvannak a nehézségei. Az irigység ráadásul tényleg blokkolja az energiákat!

Forrás: http://www.astronet.hu/ezoteria/magia/a-vonzas-torvenyenek-titka-104418
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.05.08 20:00 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5497
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 3 hónapja, 3 hete  
.

DR. JOE VITALE

Gondolataid olyan mágneses jeleket bocsátanak ki, amelyek a nekik megfelelőt vonzzák be hozzád.

"Az uralkodó gondolkodásmód vagy mentális beállítottság mágnes, a törvény pedig az, hogy a hasonló hasonlót vonz. Az előbbi tehát kivétel nélkül olyan körülményeket von maga után, amelyek saját természetének felelnek meg."
Charles Haanel (1866-1949)

A gondolatok mágnesesek, és saját frekvenciájuk van. Amikor gondolkozol, jeleket küldesz az univerzumnak, amelyek mágnességük által magukhoz vonzanak minden hasonló, vagyis ugyanazon a frekvencián rezgő dolgot. Minden, amit kibocsátasz, illetve elküldesz, visszatér forrásához, vagyis Hozzád.

Gondolj arra, hogy egy televízióállomás adótornya valamilyen frekvencián sugároz, és a tévékészülék ezeket a jeleket alakítja át képpé. A legtöbben nem ismerjük a folyamat részleteit, azt azonban tudjuk, hogy minden csatornának megvan a maga frekvenciája, és ha arra hangoljuk a készülékünket, a csatorna adóállomása által kibocsátott képek megjelennek a képernyőnkön. A csatorna kiválasztásával tehát bizonyos frekvenciára hangolódunk, így vesszük az adott állomás által sugárzott műsort. Ha mást szeretnénk nézni, csatornát és vele együtt frekvenciát kell váltanunk.

Te magad nem vagy más egy emberi adótoronynál, amely minden földi televíziós állomásnál hatékonyabb. Sőt valójában az univerzum legerősebb adóvevője vagy! Amit sugárzol, az határozza, teremti meg az életedet, azon keresztül pedig a világot. Az általad kibocsátott frekvencia hatóköre városokon, országokon, az egész emberi világon túlnyúlik. Visszhangzik tőle az univerzum. És ez nem más, mint a frekvencia, amelyet a gondolataid által sugárzol!

A különbség az, hogy a gondolataid közvetítése révén fogadott képek nem a televíziód képernyőjén, hanem az életedben jelennek meg! A gondolataid megteremtik a frekvenciát, és azonos rezgésszintű, vagyis hasonló történéseket vonzanak, amelyeket aztán életed képeiként látsz viszont. Ezért ha meg akarsz változtatni valamit az életedben, csatornát és frekvenciát kell váltanod. Ehhez pedig a gondolataidon kell változtatnod.

"A létező legkifinomultabb, és éppen ezért a leghatásosabb rezgések azok, amelyeket az ember mentális erőforrásai által bocsát ki."
Charles Haanel
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5756
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4774
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
"A titok" a vonzás törvénye 2 hete  
.

Az "akarás" vonz, a "szükség" taszít!
"
"Nem tudom tovább fizetni a lányom zeneóráit" - mondta Sara. "Tudom, hogy nagyon várja őket és értékes képességeket szerez velük, de egyszerűen több pénzre van szükségem."

Talán ismerősek Sara érzései. Én is voltam ilyen helyzetben ... küzdöttem, hogy kibírjuk hónap végéig.

Segíthettem volna anyagilag, de azt is tudtam, hogy sokkal többet segítek neki, ha megmutatom, hogyan változtassa meg anyagi helyzetét - örökre.

Szóval el kellett neki árulnom a kemény igazságot.

Míg teljesen érthető, hogy így érez, hogy a SZÜKSÉG állapotában van, a tény azonban sajnos az, hogy amíg ebben az állapotban van, addig sem ő, sem más nem tudja megszerezni, amire igazán vágyik.

Paradox módon a pénz (és a barátok/ siker/ szerelem) azokhoz megy, akik akarják - oda nem mennek, ahol szükség van rájuk.

Egy világ a különbség aközött, ha a "Bosszús és kétségbeesett vagyok, és szükségem van erre a pénzre" kiindulópont és a "Nagyon jó lenne ha most több pénzem lenne, de meg fogom találni a megoldást." gondolkodás között.

Akarom és szükségem van rá - ezek egy érem 2 oldala. Az egyik vonz, míg a másik taszít.

A saját életemben újra és újra felfedeztem ennek az igazságát.

A szükség állapota tudat alatt látszólag eltaszít mindenkit, aki segíthetne.

Irónikus módon az ellenkező gondolkodásmód (amikor örömmel fogadod, ha jó dolgok lépnek be életedbe, de azt választod, hogy bármi történjen is, találsz kiutat) látszólag lehetővé teszi, hogy minden, amire szükséged van, az öledbe hulljon.

Ez az elme állapotával van összefüggésben, a mentális rezgéssel, amit kivetítesz az Univerzumra.

Az Univerzum azokat jutalmazza, akik nyitottak a befogadásra, de nem azokat, akik elvárják, hogy mindent megadjanak nekik.

Hogyan lehetsz tehát biztos, hogy a megfelelő üzenetet küldöd az Univerzumnak?

Ki kell alakítanod egy automatikus választ, tehát amikor észreveszed, hogy a negatív "szükségem van rá" érzésed támad, azonnal tudatosítsd magadban és keress egy módot rá, hogy pozitívra fordítsd. Ezután pedig gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj!

Csak ez az egyetlen módja, hogy szokásoddá váljon. Automatikusan arra kell koncentrálnod, amit kontrollálni tudsz a szituációban és nem arra, amit nem.

Például már csupán a szavak helyes megválasztása a helyzet leírására, jelentős különbséget jelent.

Hihetetlen különbség van például aközött, hogy azt kérdezed-e magadtól: "Miért nem akarnak nekem sikerülni a dolgok?" vagy pedig: "Hogyan fogom sikerre vinni?"


Vagyis ha tudnád, hogy néhány szó megváltoztatása jobbá tenné életed, nem tennéd meg?

Natalie Ledwell (mindmovies.com)

Forrás: http://inspiralo-uzenet.blogspot.com/2012/07/arra-van-szukseged-hogy-akard.htmlFacebook oldalunk: https://www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat