Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Spirituális gondolatok (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Spirituális gondolatok
#2569
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 7 éve, 10 hónapja  
Az ellazulás és a siker titka!

Az egónk minden olyasmi ellen tiltakozik, amit nem ért meg. Ellenáll és haragos érzéseket generál bennünk. A meditáció, egy olyan szint, ahol az ego nem létezik. Úgy hívják: Jelenlét. Minden problémánkat képesek vagyunk megoldani, ha rendszeresen meditálunk. Egyedül az elménk és az egónk közös együttműködése jelenthet akadályt ennek gyakorlásában. Amennyiben az általuk generált ellenállást képesek vagyunk legyőzni ( mert miért ne tudnánk ) és naponta gyakoroljuk, megváltozik majd az életünk szépen fokozatosan.

Egy a fontos! Csináld! Ha nem hiszel benne, akkor is csináld! Csináld 30 napig kíváncsiságból, napi 2x fél órát, már csak azért, mert téged nem lehet megvezetni, azután rá fogsz jönni kinek volt igaza. Elhagyhatsz egy csomó pirulát, amit szedsz. Elmúlik majd a migréned. Amin még ma görcsölsz, egy hónap múlva gyerekjáték lesz. Kiegyensúlyozottabb, értékesebb emberré válsz. Képessé válsz önmagad gyógyítására. Elkerülnek a betegségek. A döntéshozó te vagy. Ennyivel tartozol magadnak. Aki nem hiszi, járjon utána!
(ismeretlen forrás)


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.05.17 11:00 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2620
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 7 éve, 9 hónapja  
.

A krisztusi Tudatosság ajándéka - meditáció

Teremts meg magadban a békét és a nyugalmat. Engedd, hogy egész tested lazán és nyugodtan pihenjen.
Mondd ki: testem nyugodtan pihen, elengedek minden zavaró tényezőt!
Érezd, ahogy minden felesleges dolog, feszültség elhagy téged és egyre nyugodtabb és felszabadultabb vagy.

Kérd most meg szeretettel Jézust és Szűzanyát szentesítsék Szent fényükkel ezt az alkalmat és segítsék a meditációt.
Kérd meg szívedből Mennyei Atyádat és Földanyát is, hogy kapcsolódjanak fényükkel össze veled.
Most érezd ezt a csodálatos, tiszta Atyai Anyai energiát, az elemek harmóniáját, és az áldás fényét körülötted ebben a térben.
Engedd magad körben szétáradni, és a tiszta fénnyel összekapcsolódni.

És ahogy érzed, hogy már teljesen feltöltött ez a tiszta fény, tested lágyan megpihen, de lelkeddel emelkedni kezdesz.
Tudatodat felemeled lelki teredbe, és most állj meg egy pillanatra itt. Örömben és boldogságban érzékeld ezt a tiszta teret. Figyeld meg a fényeit. Rózsaszín, fehér, aranyos csillogás van körülötted. Halványlila szikrázó fények vesznek körbe. Érezd meg lelki teredet. Szeresd magad.

Terjeszd ki szereteted és kapcsolódj ki lelked szeretetével. Engedd, hogy tökéletesen a szeretetbe olvadj, hogy ez a lelki szeretet önmagadként te legyél. Engedd, hogy tudatodat átjárja.
Engedd, hogy ez a végtelen szeretet mindenhol elérjen időtlenül, formátlanul, csak maga légy a szeretet.
Figyeld, ahogy átjár, ahogy felemel, ahogy megmutatja neked lelki tisztaságod és erőd.

Mondd ki: szeretem a lelkem. Elfogadom lelki nagyságom és engedem, hogy lelkem szívének hangja az én szívemben dobbanjon, érezd, ez így van!

És most nézd, előtted feltárul egy út. Egy fénylő, szikrázó ösvény. Ez egy Angyal Út.
Látod máris, kétoldalt az út mellett Angyalok állnak. Szárnyukat kiterjesztik és belőle egy csodálatos fénylő kupolát formáznak. Gyere, lépj rá lassan erre az útra. Indulj el ezen a lélekösvényen, az Angyalok útján, mely a tiszta, igaz fénybe vezet. Eléred az Angyalok sorát. Ők rád mosolyognak. Köszöntsd őket Angyali köszöntéssel. Tedd össze két kezed, s hajolj meg lágyan. Ők rád mosolyognak és szárnyukkal megérintenek téged. És észreveszed ahol megérintettek lélek ruhád megtisztult.
S róla egy folt lekerült. Indulj el az Angyalok között és engedd, hogy megérintsenek, megsimogassanak téged. Ne várj semmit, csak élvezd a pillanatot és légy hálás minden szeretetteljes érintésért, gesztusért és mosolyért. Minden Angyal megérint valahol téged. Ki a fejedet, ki a karodat, ki a válladat, ki a hátadat. Van, aki lágyan a combodhoz ér. Azt érzed, hogy minden egyes érintéssel könnyebb, szeretetteljesebb vagy. Az Angyalok ha engeded, tiszta , fénylő szeretetükkel most levesznek rólad foltokat, olyan dolgokat amiket nem kell már vigyél, melyek lélek ruhádat piszkítják. S rajta olyan foltot hagytak melyeket az idők során magadra szedtél. Lépegess és hagyd, hogy az Angyalok hozzád érjenek és érintésükkel megtisztítsanak. ..

Érezd, ahogy finom érintésük nyomán tiszta, szeretet-energia érint meg téged. .. Hálás szívvel engedd, hogy így legyen. Köszönetedet és szeretetedet áraszd feléjük. Ezzel jelezd nekik, hogy érted, érzed és tudod, mit tesznek érted. Haladj tovább a soron.
Látod, hogy az Angyalok csodálatos, fénylő ruhában állnak. Mindegyiknek saját fénye, ruhája és hajpántja van. Nézd őket. Lágy mosolyuk és szeretetük átölel. Ez az Angyal út egy csodálatos szeretet folyosó. Ezen mész most végig. És minden egyes érintés a szeretet igaz dalával cseng a füledben.
Hangja megtisztít téged. .. Csak érezd, mindez érted van. A kegyelem érint meg vele. Haladj az úton és élvezd, ahogy az Angyalok megsimítanak, rád mosolyognak és áldást mondanak. Élvezd és engedd.

Ne hidd, hogy nem érdemled meg. Hiszen Atyád gyermeke vagy. Szerető és fényes. Mit ad, örömmel fogadd.
Tiszta fénylő szellemed és igaz lelked szeretetben született. És tested is műalkotás. A Teremtés csodája. Fogadd hát el, hiszen minden teremtett lélek az Univerzumban csodálja emberséged. Légy hát büszke rá. Fogadd el, mert a tiéd. Mert méltó vagy rá, hogy szeretetben létezz. Hiszen abban, abból születtél.

Haladj tovább és látod , hogy az Angyalok sora lassan véget ér. Egy csodálatos, fénylő kapu áll előtted, mely nyitva van. A kapun túlról szikrázó, tiszta kristály-fehér fény árad. Az utolsó Angyal most szárnyával megsimít és betakar téged, és ahogy végignézel magadon látod, lélekruhád tiszta fehér és csillogó. Az úton, ahogy jöttél megtisztultál, mert az Angyalok szeretete és áldása lemosott rólad minden port, foltot és szennyeződést.

Lépj a kapu elé. A csodálatos, tiszta fényben egy alak tűnik fel. Hosszú, fehér ruhában jön. Szeméből olyan tisztaság árad, mely lelked minden szegletébe lát. Haja lágyan omlik a vállára. Kezét kinyújtja feléd. És te felismered Őt. Igen, Jézus áll előtted. Az Ő igaz, tiszta valójában.

Megfogja a kezed, így szól hozzád:
- Hát eljöttél végre, itt vagy! Ahol most állsz az a tudatosság kapuja. Ide csak tiszta, felkészült lélekkel léphetsz be. De ne félj, itt vagyok veled. Én érzem, s látom megérettél a belépésre.

Megérinti szívedet, mely szikrázóan megnyílik s belőle egy csodálatos fénysugár árad befelé a Tudatosság fényébe. Szíved hívására 2 csodálatos aranyszárnyú Angyal érkezik. Hoznak neked egy csodálatos fejpántot, melynek elején egy gyémánt szív van. Ezt a fejpántot most a magasba tartják. Jézus eléd áll és megálld téged. És megáldja ezt a csodálatos fejpántot is, melyet a kezébe vesz és lágyan a fejedre illeszt. Nincsen súlya. Csak az energiát érzed. A tiszta tudatosság fénye ragyog benne. S ha hagyod szíveddel, hogy vezessen, az isteni Akarat válik valóra általad.

Jézus kézen fog és azt mondja:
- Gyere, lépj be! Most már beléphetsz!

Fürödj meg ebben a Fényben. Engedd, hogy minden részedet átjárja szellemi erejével a Tudatosság, tiszta, isteni fénye. És te belépsz vele lassan, mert a meghatottságtól alig mozdul a lábad. De Ő mosolyogva vezet. Egy csodálatos fénysugár elé állít. Ez a fénysugár most körbeölel téged, átjár és érzed, ahogy megszólítja létezésed. Beszél hozzád. Lelked és szellemed hangján szól. De te szavak nélkül is érted mit mond neked. Az isteni tudatosság, a te tudatosságod beszél veled. Az igazi, isteni léted hangján.
Engedd és hallgasd, értsd meg léted isteni tudatosságával. Fogadd el a vezetést, mely csak akkor tud vezetni téged ha hagyod, ha hiszel, ha szeretetben vagy. Mert ez a szeretet maga az isteni létállapot. Nem reakció vagy akarat függvénye, hanem csak maga a létezés és annak elfogadása.

Most Jézus újra megfogja a kezed és lágyan visszafelé indultok a kapu felé. Kiléptek. Látod, hogy az út mellől az Angyalok most eltűntek, és az úton egy csodálatos fénygömb áll, melyre Jézus rámutat és így szól:
- Ezt azért hívtam neked, hogy benne hazatérj. De vidd magaddal mindazt, amit itt és most kaptál. Vidd magaddal a tudatát annak, aki vagy. Az örök, isteni Szeretet, megmásíthatatlanul, mindig.

Kezét áldásra emeli s elbúcsúzik tőled, de szívének Fényét szívedre sugározza. A tudatosság arany pántja segít neked, ha hagyod.
Gyere, lépj be ebbe a fénygömbbe. Engedd, hogy lágyan elinduljon veled visszafelé. Ebből a térből hol a tudatosság fénye van, az Angyal út felett repít visszafelé téged ez a gömb. Elhoz lelki teredig ahová felemelkedtél. Szép lágyan megáll és te kilépsz belőle ide lelki teredbe, honnan elindultál. Gyere vissza, gyere. Gyere lelki fényeidbe. Érezd, hogy visszakapcsolódsz ide ahonnan elindultál. Érezd magad abban a lelki térben mely a tiszta szeretet és elfogadás.

És most szép lassan, ebből a térből ahol fölemelkedtél ereszkedj lefelé testedbe. Érezd, ahogyan finoman eléred testi energiáidat. Magad fölött vagy!
Felülről szép lassan töltsd meg a testedet, töltsd meg a fejed, a nyakad, a vállaid, a kezedet, az egész törzsedet. Engedd, hogy eltölthesd a csípődet, a combjaidat, lábszáraidat egészen a lábujjadig.
Érezd, hogy újra a testedben vagy. Érezd, ahogy eltöltöd a tested tudatosságoddal, itt vagy újra.
Érezd, ahogy itt vagy ebben a fizikai térben.
Itt vagy a szeretet, a fény és a teljesség egységében, test-lélek és szellem. mindörökké.
Tudatosítsd tökéletes testi, lelki és szellemi kapcsolódásodat, és engedd, hogy ez a bizonyosság eltöltsön itt és most testi valódban!

Szép lassan, ahogy érzed és neked fejezd be a meditációt.

Köszöntelek Új Tudatosságodban!
(forrás:Pusztai Orsi kristálycsakra.hu)
http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.06.21 11:09 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2767
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 7 éve, 7 hónapja  

Interju Sebestyén Balázsal - spirituális gondolatokról


http://www.youtube.com/watch?v=Vqayp95Zy-I&feature=related
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.07.23 21:53 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2815
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 7 éve, 7 hónapja  
.

Minden ember tükör

1. Életünk minden történése, eseménye lehetőséget nyújt a bennünk folyamatosan jelenlévő teljesség felismerésére, megélésére.
2. Ha nem jön létre a felismerés, akkor is előbbre visz. Tanít. Ha nem okultunk, megismétlődik. Minden, ami körülöttünk történik egy-egy lépés önmagunk, a teljesség felé.
3. Az emberi találkozások kiemelt fontosságú üzenetek az életünkben.
4. Minden ember, akivel találkozom, tükör, amelyben megpillanthatom addig nem ismert arcomat.
5. A számomra ismeretlen vonásaim azok az emberi magatartásformák, amelyeket egyáltalán nem, vagy csak nagyon nehezen tudok elviselni a másik emberben. Minden, ami zavar a másikban, az a bennem fel nem ismert, tudomásul nem vett, letagadott személyiségjellemzőm. Vakok vagyunk önmagunk "rossz" tulajdonságaira.
6. Ha bármiért is elítélek másokat, magamat ítélem meg. Az, amiért elítélem őket, bennem is jelenlévő és intenzíven, tudattalanul ható erő.
7. Amikor a másik számomra elviselhetetlen tulajdonságait elfogadom, akkor fogadtam el magamban az eddig fel nem ismert és elutasított tulajdonságaimat. Ettől kezdve már nem az irányít engem, hanem én irányítom azt.
8. Egy kapcsolatban csak az tekinti tulajdonának a másikat, aki nem adta oda magát a másiknak. Az alapállása nem az "én a tied vagyok", hanem "te az enyém vagy". Másképpen kifejezve: nem szereti a másikat.
9. Egy kapcsolatban, aki a dominanciára törekszik, azaz felül akar kerekedni a másikon, irányítani akarja őt, az a saját gyengeségéről, mélyen rejlő önbizalomhiányáról tesz tanúságot. Aki valóban erős, az nem törekszik irányításra, mert úgyis ő irányít, ami annyit jelent, hogy őrködik mindkettőjük szabadságán.
10. A párkapcsolatban nincs olyan, hogy "megengedem" a másiknak, hogy ezt és ezt tegye. Ahol engedélyt ad az egyik fél a másiknak, az nem párkapcsolat, nem önkéntes, mellérendelő viszony, hanem úr és szolga viszony, amiben lehet élni, de nem érdemes.
11. Életünkben minden kényszer látszólagos. Nekünk embereknek sohasem kell semmit sem megtennünk. Szabadságunk lehetővé teszi, hogy akár az életünk árán is ellenálljunk a kényszernek.
12. A szabadság felé megtett első lépés, hogy nem tesszük meg azt, amit nem akarunk megtenni.
http://biegelbauer.freeblog.hu/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.08.15 21:48 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2920
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 7 éve, 3 hónapja  
.
Szellemi törvények


Életünket belső rend hatja át. Mindennek megvan a maga ideje (A belégzésnek és a kilégzésnek, az aktivitásnak és a pihenésnek, a sírásnak és a nevetésnek, a nyárnak és a télnek, az éjszakának és a nappalnak, megvan az ideje, mikor kell adni és mikor kapni, mikor beszélni és mikor hallgatni - , fontos tehát, hogy megismerjük az örök törvényeket, ritmusokat, és ezek szerint éljünk.

Kurt Tepperwein arra figyelmeztet, hogy az élet egyetlen értelme a tapasztalatszerzés, melyből felismerések születnek. Felismered és beteljesíted életed feladatát, felismered, hogyan lehet harmóniába kerülni a teremtéssel.

Hogyan lehetsz boldog?

Idővel felismered, hogy semmi nem tesz boldoggá, amit birtokolhatsz. Boldog akkor lehetsz, ha IGEN-t mondasz az életre. Valahányszor szenvedsz, NEM-et mondasz vagy azt, hogy "IGEN,DE"

Miért kell annyit szenvedni? &- kérdezed. Nos, az élet azért állít próbatételek elé, hogy megtanulj még tudatosabban élni. Az ego időszaka lejár, s ha megszabadulsz félelmeidtől, végre adhatod önmagad. Ugye, már gyakran felmerült benned a kérdés, ami másokban is: "Ki vagyok?, Miért vagyok itt?, Miért vagyok olyan, amilyen vagyok?, Mi a feladatom?, Hogyan teljesíthetem?" Az élet tanulást jelent. Létfeladatod pedig, hogy önmagad légy.

REZGÉS TÖRVÉNYE
- Minden gondolat, érzés, kívánság különböző frekvenciájú rezgés, minden mindennel összefügg és befolyásolja egymást. Ok és okozat. Ha a gondolatainkat megváltoztatjuk, megváltozik az egész életünk. A hit aktiválja a teremtő erőt, mindent el tudsz érni, amire csak gondolsz. Amikor megnyitod magad, gondolataidat és hitedet kitágítod, megszűnnek a korlátok, minden lehetővé válik.

A POLARITÁS TÖRVÉNYE - Bár minden létezőnek 2 pólusa van ugyan, valójában minden egy. Álláspontod megváltoztatásával a dolgok megváltoznak - a félelmet bátorsággá, a sötétséget fénnyé alakíthatod. Tudatod rezgésszintjének emelésével más eseményeket, személyeket és életkörülményeket vonzol magadhoz. Felébreszted az emberben rejlő jót, tudatod megváltoztatásával megváltoztatod világodat és ez kihat a környezetedre, Áldás az egész világ számára! Ha a tudatodat a magasabb rezgésszinten tartod, az alacsonyabb tudatszint ellenreakciója nem érhet fel hozzád

A TELJESSÉG TÖRVÉNYE - Az élet teljessége minden pillanatban rendelkezésünkre áll, bár hibás szellemi beállítottságunk és csekély hitünk külső és belső gazdagságunkat korlátok közé szorítja. Mihelyt felismerjük igaz valónkat, a teljesség törvénye manifesztálódik életünkben, többé semmiben sem szenvedünk hiányt. A "mindenbe" beletartoznak a leckék is, melyeket az élet kínál számunkra, h tanuljunk és fejlődjünk. Aki a teljességben él, az bőségben éli életét, élete minden aspektusa harmóniában van.

A SZABADSÁG TÖRVÉNYE
- Minden pillanatban lehetőséged van szabadon választani. Ugyanakkor köteles vagy dönteni is, a következmények vállalásával. Köteles vagy megszabadulni a birtoklástól érzelmeid (harag, félelem, stressz, bűntudat, érzékenység, kisebbrendűségi érzés, önsajnálat, utálat, irigység, bizonytalanság, izgalom, agresszió, düh) elengedésével. Szakítanod kell bizonyos magatartásformákkal - mint a kényelmesség, hamisság, szeretetlenség, intolerancia, ítéletek, fegyelmezetlenség, rossz szokások, igények, elvárások, túlzott vágyak. Meg kell tanulnod elengedni a múltat, a megcsontosodott elképzeléseket, a túlhaladott programokat, elavult célokat, a rossz neveltetés hatásait, szakítani kell a környezeti befolyással, a negatív gondolkodással, a negatív énképpel, az önfejűséggel.

A te felelősséged, hogy irányítod-e az életed, vagy hagyod magad sodortatni. A szellemi törvények valóban hatnak, függetlenül attól, hogy hiszel-e bennük, vagy sem. Tagadhatod, ellenállhatsz - ám ekkor betegség vagy szenvedés formájában korrepetálást kapsz a sorstól.

A GONDOLKODÁS TÖRVÉNYE.
Minden egyes gondolat teremt, megváltoztatja sorsunkat, sikert, vagy sikertelenséget, örömöt vagy bánatot von maga után. Minden, ami történik veled, az ÉRTED VAN! - még ha fájdalmas is. A sors addig ismételteti veled a leckét, míg a feladatot meg nem oldod. Mindenkiben kincsek rejlenek, fejlődni kell, hogy az utolsó cseppig kibányászhasd.

A HIT TÖRVÉNYE
- A hit belső tudás. Amire hiteddel IGENT MONDTÁL, AZ MEG IS VALÓSUL, kivéve, ha a beteljesülést kitolod a jövőbe, vagy a jelenben a hiányosságokra összpontosítasz...! A kétely az a hit, ami ellened dolgozik!

AZ ÁLDÁS TÖRVÉNYE
- Az Univerzum leghatalmasabb erejét, az isteni szeretetet mozgósítja azonnal. Amit tiszta szívedből megáldasz, az áldásként száll vissza rád. Ha megáldasz egy ellenséget, egy barátot nyersz ezzel.

AZ OK ÉS OKOZAT TÖRVÉNYE - Semmi sincs a földön ok nélkül. Minden következmény mind minőségében, mind mennyiségében mindig pontosan megfelel az oknak.

A SORS, A VÉGZET TÖRVÉNYE - cselekedeteink következményeivel szembesít. Tudatosan vállalj teljes felelősséget az életedért! A végzet törvénye akkor avatkozik be, ha az ember maga nem tudja megteremteni a harmóniát. Arra figyelmeztet, hogy Te döntesz! "Ki mint vet, úgy arat". - Legyen meg a Te akaratod!"

A karmikus kapcsolatban állók rendezik a számlát egymással és lehetőséget adnak egymásnak a gyors szellemi növekedésre. A partnerkapcsolat értelmét veszíti, mihelyt feladatát beteljesítette, vagy nem képes ezt a feladatot betölteni. Ha mégis együtt maradnak, az kíméletlenség, mert gátolják a másik, és a saját fejlődésüket!! Igazi társkapcsolat kizárólag két önálló, egészséges lény között jöhet létre, akik individualitásukat mindvégig megőrzik. Csak így lesznek képesek szembenézni azokkal a gyengéikkel, amiket a társuk segítségével fedeztek fel.

A KEGYELEM TÖRVÉNYE
- Minden pillanatban kiléphetsz a tudatlanságból. Ha kéred, nyitottá és befogadóvá válsz.

A BOLDOGSÁG TÖRVÉNYE
- Semmi nem teheti az embert igazán boldoggá, amit kivülről kell megszerezni. A boldogságot nem lehet birtokolni, csak magadban találhatod meg, ha feltétel nélkül igent mondasz az életre. Valahányszor szenvedsz, az azt jelenti, nem fogadtad el az életet. Ne tedd a sorsodat függővé valamely cél elérésétől! Boldog akkor lehetsz, ha önmagaddal és az élettel harmóniában vagy, ha a helyedet minden pillanatban optimálisan töltöd be és teljes életet élsz.

A KÖSZÖNET TÖRVÉNYE - Az igaz hála és köszönet minden nehézségen átsegít az életben. Adj hálát teljes szívből valamiért, amid még nincsen, úgy mintha már megvolna, és megkapod! A hála aktivizálja a hitet, amely hegyeket mozgat.

"Senki nem ismeri az utat, mely előtted áll, még soha senki nem járt ezen az úton és nem is fog, mert ez a Te utad! Menj hát az utadon, amely csak a tiéd, engedd, hogy az élet mindennap megajándékozzon, és ha készen állsz, belső mestered vezessen. És énekelj! Mert minden a Te örömödre teremtetett, az egész teremtés érted van!"

(http:// www.astronet.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.12.02 22:08 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3103
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3498
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 6 éve, 9 hónapja  
.

Hathorok: Az eksztázis és a szív

Ebben az üzenetben a szívre való figyelés által létrehozott eksztázisról szeretnénk beszélni. Itt nem a szív csakráról beszélünk, hanem a fizikai szívről, magáról a szívizomról.

Ez a módszer a figyelem, vagy fókusz valamint a hála, vagy öröm egyesített alkalmazását foglalja magába.

Ahogy a figyelmed a szívedre irányítod, észreveheted a finom energia áramlását.

A mi nézőpontunk szerint a figyelem irányítása egy energia-örvény középpontjához hasonlóan működik. Ez kiváltképp a fizikai testen belül és a fizikai test körüli mezőben ( az energia meződre - amit régen aurának neveztek ) igaz.

A figyelem irányításának képessége nem csak gondolkodási, vagy agyi cselekvés, hanem a tudat sok szintjének tevékenysége. Amikor a figyelmedet a testedre, vagy az azt körülvevő energia mezőre irányítod, a finom energia azonnal áramlásba kezd az adott pont, vagy terület irányába, ami élénkítő hatással van a test sejtjeire és/vagy az energia testedet alkotó ragyogó fényszálakra.

A figyelmed valójában szubatomi szinten befolyásol, amit kvantummező-hatásnak is nevezhetsz. Ezek a mezőhatások meghatározott energiaáramlást, alakzatokat és harmóniákat hoznak létre benned.

Fontos képesség a kvantum mező megváltoztatása a figyelem irányításával, és azt tanácsoljuk, hogy gyakorold. Sokféle célra lehet használni és ezek közül csak egy az eksztázis létrehozása.

Ennél a módszernél a figyelmed, vagy a fókuszod valamint a hála vagy az öröm érzésének megtartási képességét használod. Ez a két érzés egyszerre hat az energia meződre és a fizikai szíved ritmikus mágneses kisugárzására. Az összpontosítással egyszerre érzett érzelem az eksztázis magas szintjét képes létrehozni.

Ahogy korábban említettük a tudat eksztatikus állapotának létrehozása fontos evolúciós katalizátor. Erősen javasoljuk, hogy sajátítsátok el az eksztázis állapotának egész nap folyamán történő megteremtését.

Belátjuk, hogy sokatoknak nem segíti a napi élete ilyen állapot létrehozását, de azt javasoljuk, hogy napközben találjátok meg az időt legalább pár percre, hogy ezeket az állapotokat gyakoroljátok. Egy rövid idő eltöltése eksztázisban is jobb a semminél.

Ez a gyakorlat, mint tudatos lényt, összekapcsol, és harmóniát teremt a Földdel, és a galaxison keresztüláramló fejlődési hullám segítő harmóniájával.

Ennél a módszernél figyelmedet a fizikai szívre irányítod. Amikor erre a területre irányítod a figyelmedet öröm és hála érzését hozod létre. Nem elég gondolni rájuk, hanem az öröm és hála érzése a lényeg. Ennél a módszernél a gondolat nem hozza mozgásba az eksztázis előállításához szükséges finom energiákat, hanem csak az érzés képes az energiaörvények elindítására.

Amikor a fizikai szívre koncentrálsz, hogy öröm, vagy hála érzetét hozd létre, a szív mágneses mezői energia-hullámokat kezdenek a testben áramoltatni, amelyek a szívből indulva áramlanak kifelé és az egész testet körülveszik. Amikor az energia az egész testet áthatja, magától létrejön az eksztázis, a sejtszintű eksztázis.

Kísérletezzetek ezzel a módszerrel! Figyeljétek, mi történik, amikor a szívetekre koncentráltok, hogy öröm és hála érzetét keltsétek! Fizikailag érezzétek, hogy mi játszódik le sejtszinten, amikor testetek mondjuk egytrillió sejtjére az öröm és hála koherens energiája hat!

Ha létrehoztátok a képességeteket, hogy a fent leírt módon eksztázist hozzatok létre, és bármikor, ha kedvetek tartja, szándékotok szerint képesek vagytok eksztázist megteremteni, kezdjetek kísérletezni energiamezőtökkel, amit finom energia testnek is hívnak.

Gyakoroljátok újra és újra figyelmeteket szívetekre összpontosítva az öröm és a hála érzését létrehozni. Ahogy érzitek az eksztázis létrejöttét testetekben, tegyétek át figyelmeteket a testetek körüli térre. Látók ezt az energiamezőt egy ragyogó tojáshoz hasonlatosnak látják. A tojás szélesebb része a vállaknál, a vékonyabb része pedig a lábaknál van. A mező közepén egy központi vonal, vagy tengely fut végig, amely egyúttal a fizikai test középvonalában is van és a fej tetejétől a gátig tart. A vonal a finom energia testet tartalmazó mágneses mező központi tengelye. A mező a fej felett és a láb alatt túlnyúlik pár deciméterrel, vagy néhány méterrel, sőt, akár sok méterrel is. Bizonyos magas töltésű energia állapotokban a finom energia test még ennél sokkal messzebbre is kiterjedhet.

Amikor a figyelmedet a központi tengelyről a testet körülvevő mezőre irányítod, az eksztázist kiterjeszted a fizikai testedből a mezőbe. Ez nagyon pozitív és erős harmonikus mintákat kelt, amik összhangba hoznak a galaxisotokon keresztüláramló felgyorsult evolúció hullámformáival.

Ne becsüljétek le ennek a módszernek az erejét. Habár nagyon egyszerű, nagyon hatásos és erőteljes. Magasabb rezgési és rezonancia állapotba fog juttatni benneteket. És nézőpontunk szerint ez életbevágó ahhoz, hogy átjussatok a Földet most és a jövőben elérő energiaátjárókon és átalakító energiákon.

Ezeket szerettük volna elmondani természetetekről és sorsotokról, bár nagyon valószínű, hogy csak akkor fogjátok megérteni, ha legalább az eksztázis állapotát eléritek.

Ennek az az oka, hogy a tudat viszonyítási pontját nem csak a hit, hanem az érzelmi harmónia is meghatározza. És azok számára, akiknek ismeretlen az eksztázis állapotában lenni, olyan, mintha a napfelkeltét szeretnéd elmagyarázni egy vak embernek, akinek nincs közvetlen tapasztalata arról, amiről beszélsz. Az ilyen személynek ez hiten alapuló világ lenne. Ha azonban egyszerre csak elkezdene látni, közvetlenül meg tudná tapasztalni a Napot és meggyőződni, hogy a leírásod pontos volt-e. És ami eddig a csupán mítoszok világába tartozott, valósággá válik.

És most magatokra hagyunk benneteket, azzal, amit sokan csak mítosznak látnak, bár mi magától értetődőnek tudunk. Teremtő lények vagytok, létrehozva jövőtöket és az elkövetkező generációk jövőjét. Szívetekben hordjátok a Titkok Titkát. És az ebbe a titokba vezető átjáró küszöbén az eksztázis elérésének képessége juttat át. Légy merész és találd meg utad, életformád, ami ebbe az emelkedett létállapotba visz. És tudd, hogy az eksztázis nem az út vége. Csupán a kezdete.

Próbáld ki a módszert, amit eléd tártunk. Kísérletezz a módszerekkel, amiket korábban adtunk és a későbbiekben fogunk átadni. Tudd, hogy amennyiben így teszel, belépsz az emberiséget szolgáló emelkedett lények és mesterek bensőséges lelki közösségébe. Tudd, hogy amennyiben így teszel, önmagaddal kerülsz bensőséges lelki közösségébe.

Örömmel és nevetve:

A Hathorok

Tom Kenyon 2010. Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és Tom webcímét: www.tomkenyon.com.

Fordító: Bagi Ákos www.lelekmod.hu

Minden jog fenntartva. másolhatod, eloszthatod ezt az üzenetet bármilyen médián, amennyiben nem változtatod meg, feltünteted a szerzőt, feltünteted a másolásvédelmi nyilatkozatokat és a fordító webcímét.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.05.31 16:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat