Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Spirituális gondolatok (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Spirituális gondolatok
#1917
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3502
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve, 6 hónapja  
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.09.24 21:48 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#1943
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3502
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve, 5 hónapja  
Mi az aura?

A legtöbb ember mitikus dolgot képzel el, ha az auráról van szó, pedig egyáltalán nem az. Ahhoz, hogy láthassuk, nem kell sem spiritisztának, sem médiumnak lennünk. Sőt, ha valaki érezte már úgy, hogy más társaságában mintha kiszívnák az energiáját, valószínűleg annak a valakinek az auráját érzékelte.
Életében mindenki látta vagy tapasztalta már valaminek az auráját, csak elsiklott felette, de előfordulhat, hogy teljesen másnak tulajdonította azt.
A gyerekek sokkal fogékonyabbak erre, amit rajzaikon látható zöld macska, kék fa vagy éppen a narancsszínben tündöklő tesó bizonyítanak. Mivel ilyenkor általában a szülők megdorgálják őket, miért lett például citromsárga a macska, sajnos egy idő után eltűnik ez a képesség, mivel még mindig nem elfogadott társadalmi nézet.
Az emberi aura az az energiatér, amely tojásdad formájával körülöleli a fizikai testet és akár 2, 5 - 3 méter is lehet a mérete.
Mindennek van aurája, hiszen minden atomokból áll, az atom pedig protonból, neutronból és elektronból áll, tehát folyamatosan mozognak, így energiát bocsátanak ki. Az aura nem más, mint az az energiatér, ami mindent körülvesz.
Minél erősebb és egészségesebb valaki annál erősebb aurájának rezgése és annál messzebbre sugárzik testétől. Úgy tartják, vannak olyan bölcs emberek, akinek az aurájuk akár több kilométernyi távolságból is érzékelhető.
A rossz étrend, a testmozgás, pihenés hiánya, a stressz, az alkohol, a kábítószerek, a dohányzás és a negatív szokások, mind gyengítő tényezői auránknak.
Modern tudósok szerint az emberi testet energia terek alkotják. A testenergia kisugárzása elektromos, mágneses, hang-, hő-, fény- illetve elektromágneses tereket tartalmaz. Ezek egy része a testben termelődik, egy részét pedig a külvilágból kapja és átalakítja.
Az auránknak különböző színei lehetnek, amelyek mind mást jelentenek. Ezeket a színeket aura fotókon nézhetjük meg, ahol láthatjuk az élő test körüli energiamezőket.
A legismertebb aurafotózási mód a Kirlian féle fényképészet, amelyet Szemjon D. Kirlian fedezett fel, bár olyan neves tudósok is foglalkoztak vele, mint Michael Faraday, Nikola Tesla, Thomas A. Edison.

Melyik szín mit jelent?

Sötétvörös: kemény munka, fizikai aktivitás, állóképesség;
vörös: energikus, vezető, bátor, sok akaraterőre vall;
narancs: szereti a kihívásokat, idegesség, kalandor;
barna: őszinte, elemző, részlet orientált;
sárga: játékos, kreatív, figyelmes;
zöld: tanár típus, szeret kommunikálni;
kék: gondoskodó, érzékeny, hűséges;
fehér: érzékeny, átgondolt, érzelmi stressz;
Ma már olyan korban élünk, ahol a korszerű tudomány bizonyítani tudja az emberi test energiatereit, de arra a kérdésre, hogy az aura valójában mit is jelent és hogyan befolyásolja életünket még a tudósok munkájával sem született egyelőre egyértelmű válasz. 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.05.12 21:42 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2059
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3502
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve, 4 hónapja  
Angyalok a meditációról

A meditáció egy olyan energiaáramlás, melyben a lélek egy másik dimenzióba helyeződik át. Energiatesteid feltöltődnek fénnyel, és egy meditációs burok alakul ki a fizikai test körül. Ez a burok az, mi a meditációs ciklus alatt megnyitja a kaput a léleknek abba a dimenzióba, hol feltöltődik, hol információhoz jut, és ahol elengedheti azokat a terheket, mire már nincsen szüksége.

A meditáció - egyesülés. Egyesülés azon energiákkal, mire a léleknek szüksége van. Egyesülés azzal a tudással, melyet a lélek magába tud fogadni, és a földi tudatban felszínre tud hozni. Egyesülés azokkal a dimenziókkal, melyeknek rezgései éltetik a lelket, melyből információt és feladatot hoz át a meditáció alatt.

A meditáció - tudatosodás. A lélekben és a lélek energiatesteiben a szellem által már benne van minden. De a meditáció ezeket a kapukat nyitja meg: a lélekkapukat. Mert minden energiatesthez és minden dimenzióhoz külön lélekkapu tartozik. A meditációban mindig azon a kapun lép át a lélek, melyben tanulhat, és információhoz juthat. Melyből energiával töltődhet fel, s útját ezzel az energiával gazdagodva folytathatja tudatosabban, felkészültebben.

A meditáció - utazás. Utazás a lélek kapuin át. Utazás a fénynek országába, utazás a teljesség honába. Meditáció alatt a lélek azokat az energiákat kapja meg, s olyan fényerőkhöz jut hozzá, mely feltölti, mint egy akkumulátort. A fizikai lét a lélekből sok energiát vesz ki, s az energiatestek is apadhatnak, ha fel nem töltitek őket. A meditáció olyan, mikor rácsatlakozol egy olyan isteni forrásra, mely feltölti lélek-akkumulátoraidat. Több ilyen akkumulátorod van, ahogy több kapu nyit több dimenzióba. Mindegyikhez tartozik egy, mi azt az energiamintát árasztja beléd, s azzal az energiaminőséggel tölt el. Ugyanis feladataitok nagyon összetettek. Minden úthoz, minden feladathoz, több energiaforma csatlakozik. S ezeket az energiákat nemcsak fizikai környezetetekből, de más dimenziókból, a Fény hazájából kapjátok.

Ezért, aki tudatosan nem is, de míg teste alszik s pihen, meditál, mert átlép azokon a lélekajtókon, amik eljuttatják azokhoz a csatlakozókhoz, hol feltöltheti lélekforrásait, az akkumulátorokat. Aki tudatosan meditál és ezeket az ajtókat megtanulja megnyitni, az az akkumulátorait sokkal jobban feltöltheti. Így ereje, energiája s tudása lesz ahhoz, hogy életében a feladatokat megoldja, s a nehézségeken felülemelkedjék.

A meditáció olyan energiákat hoz le néktek, mi segíti fizikai testetek állapotát az egészségben tartani, szellemi mivoltotokat épen tartani, mind fizikai, fiziológiai, értelmi, s érzelmi energiáitokat behangolni arra a szintre, amelyre szükségetek van.

A meditáció olyan gyakorlat, melyet ha megtanultok, életetek részévé válik, s olyan lesz, mint mikor levegőt vesztek. Tudjátok, hogy lélegeztek, de oly természetes, hogy nem kell mindig rágondolnotok, mert részetek. A meditáció is ilyen lesz néktek, ha gyakoroljátok s engeditek, hogy vezessen benneteket. Meditációban mindig kérjétek szellemi vezetőtöket, őrangyalotokat, és mestereiteket, hogy legyenek veletek, energiáikkal, erejükkel, tudásukkal segítsenek benneteket megtalálni azt az ajtót, mit átlépve magatokhoz vehetitek az "energiacsomagot", melyben tudás, öröm, fény, szeretet, teljesség és béke lakozik.

Édes lelkek, hát tárjátok ki az ajtókat és fogadjátok be a Fényt. Meditációban tudjátok ezt megtenni, hát gyakoroljatok, tanuljatok, és ne akarjatok görcsösen semmit. Hanem hagyjátok, hogy a meditáció vezessen benneteket, s ne ti vezessétek a meditációt. Készüljetek elő, tegyetek meg minden előkészületet, hozzátok testeteket olyan állapotba, hogy lelketek vezethessen, s átléphessen a megnyitott lélekajtón.

Drága lelkek! Mind tudtok meditálni, csak rá kell hangolódni, s meg kell találnotok utatokat, mely az ajtótokhoz vezet. Kísérletezzetek! És ne bánjátok, ha elsőre nem sikerül, de legyetek türelmesek és szorgalmasok. Meglátjátok, a meditáció gyümölcse beérik, s elröpít titeket lelketekkel oda, hol egyesülhettek Isteni Énetek erejével, a Teljességgel, az isteni Békességgel.

Ennyit szólunk most, áldottak legyetek.
(Pusztai Orsolya) www.kristalycsakra.eoldal.hu


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.11.15 19:01 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2066
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Adminisztrátor
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve, 4 hónapja  
Nyisd meg lelked ajtajátMeg kell tanulnod a saját lábadon állni, és megtalálni a saját önálló utadat, amely beleillik a nagy átfogó tervbe.
Csak Belőlem, minden élet és minden teremtés forrásából meríts, és akkor nem tévedhetsz el.Soha ne add fel, ha az előrehaladás küzdelmessé válik,
hanem kitartóan menj tovább és tudd, hogy csupán egy nehéz útszakaszon kell keresztüljutnod.Minél gyorsabban, és a lehető legkisebb ellenállás és bosszankodás mellett jutsz át rajta, annál jobb: de közben minden egyes lépéssel fontos és szükséges leckéket kell megtanulnod.Meg kell tanulnod, hogy tarts ki, hogy légy nagyon türelmes és következetes, és hogy ne add fel egykönnyen.

Tartsd a célt szemed előtt. Tudd, hogy merre tartasz, mi az, amit elakarsz érni, és azután már soha ne engedd ki a célt a kezedből, amíg el nem érted, és meg nem valósítottad.Ebben a spirituális életben nem lehetsz félénk.Olyan belső erőre és tudatra van szükséged, amelyet semmi nem képes megingatni vagy egyensúlyából kibillenteni.Legyen erőd és biztonságod Énbennem."


"Hogy akarsz mély spirituális életet élni, ha nem vagy hajlandó valamilyen erőfeszítésre annak érdekében, hogy tégy érte valamit? Nem élhetsz más lelkek tapasztalataiból, dicsőségeiből, diadalaiból, a Velem való egységükből.
Mindezt neked kell keresned, és megtalálnod a magad számára.Kezdj el most mindjárt önállóan gondolkodni, és saját lábadra állni,és ne támaszkodj többé senki másra. Ha valaki már egy ideje mankóval jár, és nem hajlandó eldobni,hogy megpróbáljon anélkül boldogulni, akkor úgy fogja leélni az életét, hogy mindig a mankótól függ a sorsa, és teljesen elfelejti a saját lábát használni.Ezért olyan fontos, hogy szellemileg, spirituálisan a saját lábadon állj, és sugallatot belülről, ne pedig kívülről kapd.Ezt mindenki más formában kapja.Erre nincs egységes módszer.Találd meg a saját módszered, és kezdj hozzá most mindjárt aszerint élni!"

Eileen Caddy
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.12.02 16:29 Név: Margit.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
#2163
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3502
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve, 3 hónapja  
Minden egyes szín más és más hatással van az emberre


a piros - elűzi a téli fáradtságot, és energikussá tesz,
a narancs - vidámmá tesz, és harmonizálja az emésztést,
a sárga - oldja a feszültséget, és gyógyítja a depressziót,
a fehér - lelki békét ad, és mindenféle betegséget enyhít,
a zöld - megnyugtat, enyhíti a fejfájást és a magas vérnyomást,
a kék - segít torokgyulladás esetén, és békés álmot hoz,
a lila - megerősít hitünkben és szellemiségünkben,
a rózsaszín - szeretettel és szép gondolatokkal tölt el minket.
(forrás:astronet)


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.12.10 15:55 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2404
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3502
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Spirituális gondolatok 8 éve  
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.03.11 12:12 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat