Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Felemelkedés folyamatai - eseményei (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Felemelkedés folyamatai - eseményei
#2365
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 8 hónapja  
2012 - világvége vagy spirituális felemelkedés?


folytatása az előzőnek


- Először is tudatosítsuk magunkban a félelmet, mert csak ezután tehetünk bármit is. Gyógyszerszedés helyett keressünk valamilyen természetes gyógymódot - ezek gazdag tárháza áll rendelkezésünkre. Otthonunkban teremtsünk csendet, próbáljuk meg kiiktatni a televízió háttérzaját. A relaxálás sokat segíthet abban, hogy a félelem "kimenjen" belőlünk. Már az is jót tesz, ha fél órára beülünk egy kád vízbe, és végiggondoljuk a napunkat. Hétvégéken lehetőség szerint pihenjük, a mosatlan egész biztosan megvár. Ha szeretnénk komolyabban dolgozni magunkon, vezessünk álomnaplót, és segítségével próbáljuk meg értelmezni az álmainkat.

Ami a megnyílást illeti: a szeretet ott van mindannyiunkban, de ez önmagában kevés. A hozzá vezető utat telehordtuk mindenféle "törmelékkel", vagyis nehéz élményekkel. Ezeket most szépen, fokozatosan el kell takarítanunk, azaz valamilyen gyógyítóeljárás segítségével fel kell oldanunk őket. Minden ilyen alkalom után jobban és jobban tudunk szeretni - s a szív lassan magától megnyílik. A körülmények valóban nem a legkedvezőbbek, de a jelenleg uralkodó intellektuális beállítottság az utolsó napjait éri, és egyre többször nyilvánulnak meg a nőies jin energiák.

- Számos vélemény kering arról, hogy mit hoz majd a 2012-es év. A jövendölések sorában az általános szellemi felemelkedés éppúgy megtalálható, mint a világméretű katasztrófa - továbbá szinte minden más is a kettő között.

- Nehéz lenne megjósolni, hogy pontosan mi történik majd 2012-ben, és jobb is így. Ha ugyanis tudnánk, nem lenne motivációnk a fejlődésre. Éberségünk kihunyna, ami szellemi szempontból a legnagyobb veszteségek közé tartozik.

- Az átalakulás hatására megváltozik-e a fizikai testünk és érzékelésünk?

- A rezgések emelkedésével testünk finomabb, könnyebb, szinte áttetszőbb lesz, de a belső szerveink megmaradnak. A testi fájdalmak csökkenni fognak. Ugyanakkor az öt fizikai érzékszervünkkel többet tudunk majd érzékelni.

- Ha elfogadjuk a reinkarnáció tanát, további leszületésekre számíthatunk. Mennyiben térnek majd el ezek az eddigiektől?

- A 2012 utáni inkarnációk várhatóan könnyebbek lesznek. A félanyagi létben már nem az intellektus játssza a főszerepet, minden egyszerűbbé, tisztábbá válik. Az anyagot könnyebben alakíthatjuk gondolataink révén, így a "kint" és a "bent" is nagyobb hatással lesz majd egymásra. Gondolataink, érzéseink testünkben, testünkön is megnyilvánulnak majd - ez különben valamilyen szinten már ma is így van.

Készüljünk fel a változásokra! Judit tanácsai:
- Fejlesszük ki magunkban a szívcsakra, azaz a szív energiaközpontjának a minőségeit, úgymint tisztalelkűség, becsületesség, jóhiszeműség, együttérzés. - Teremtsük meg a belső békét és harmóniát!
- Törekedjünk arra, hogy egységben éljünk - ha nem is mindjárt az univerzummal, de legalább a többi emberrel!
- A másikban ne a különbséget, hanem a hasonlóságot keressük! Igyekezzünk például kimaradni szóváltásokból az utcán vagy a tömegközlekedési eszközökön.
- Bármilyen kis közösségekben is, de fogjunk össze másokkal! Minden mindennel összefügg, így bármit teszünk, azzal nemcsak magunkra, hanem a környezetünkre is befolyást gyakorolunk. Ez a kölcsönhatás pedig mindannyiunkra nézve felelősséggel jár.
- Tudatosítsuk magunkban, hogy ugyanígy felelősséggel tartozunk a Föld - azaz a bolygó, a víz, a levegő, a növény- és az állatvilág - iránt is. Éljünk úgy, hogy ezzel csökkenthessük a Föld szenvedését!
Forrás: nlcafe.hu
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:52 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2381
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 7 hónapja  
"Apokalipszis: az utolsó idők video"


Kattints ide: http://video.xfree.hu/?n=margit5|fdee181fcd59b6a2e183bb40fab3ec31
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2642
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 4 hónapja  

Föld a negyedik dimenzió kapujában!


Egyre inkább észre kell vennünk, számunkra valami eddig szokatlan jelenségek zajlanak körülöttünk! Soha nem tapasztalt szellemi információ áradat érhet minket naponta. Hihetetlen történetekről hozva új híreket. A régi nyugodt életünhöz, a mai életvitelünk már semmiben nem hasonlít a korábbihoz. Minden akaratunk ellenére, egyre idegesebbek leszünk, egyre feszültebbek. Ellehetelenülő megélhetési lehetőségek, a nagy többség számára! Hatalmas méreteket kezd ölteni a belső feszűltségünk, ez emberi agresszióban nyílvánul meg környezetünkben! és a föld országaiban egyaránt. Mit is jelent számunkra az ember számára, a negyedik dimenzióba való tudatváltás...!

Mindennapi életünkben teljesen új helyzetekben találhatjuk magunkat. Érzelmi, értelmi hullámverést is tapasztalhatunk, gyakori kedélyváltozásokkal. Napszakokban belső érzelmeink, liftező változásait élhetjük átt rövid idő alatt.Láthatjuk a föld bolygó változásait, áradások, klímarendeződés, árvizek,itt - ott földrengések, tornádók, új betegségek, intenzív hőingadozások, Négy évszak eltűnése,/ lecsökkent szélsőséges 2-re/! A klíma változások összefüggésben vannak a belső érzelmi világunk,gondolkodásunk változásaival?
Talán a földdel együtt mi emberek is változunk? Megváltozhatnak a céljaink, érdeklődésünk iránya? Miben változhatunk? Jobb emberré válunk- esetleg rosszabbá? Megértőbbé? Talán bölcsebbé? Esetleg nem akarunk másoknál többnek látszani? Megtanulunk mások örömének szívből örülni? Talán kiszabadulhatunk önmagunk köré épített falaink mögül? Megtanuljuk más emberekben észrevenni önmagunk esetlenségét is! Megtanulhatjuk az igazságok fontosságát? Kiderülhet, "csak egy ember él a földön" csak sok arca van? Szerepek elválasztanak, de mind egy tökéletes lény vagyunk, a másságainkal együtt? Kiderülhet a Francia zászlóra írt igazság! Az Egy mindenkiért , Mindenki egyért jelszó igazsága, - Az emberek alap igazsága is!
Kiderülhet a sokszinű megjelenési test formáink ellenére, eltérő gondolkodásunk, jellemeink belső-külső adottságaink, eltérő hitvilágaink másságán túl. Mégis szellemben egységes egy vagyunk.
(forrás: ra9tv5.blogter.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2852
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 1 hónapja  

Pió Atya jóslatai


1. "Fiam, fiam, már nagyon vártam ezt az órát, amelyben szívem nagy szeretetét feltárhatom neked....
Imádkozz hozzám és a többieket is figyelmeztesd erre, mert közel van az idő, amikor meglátogatom a hitetleneket, akik a kegyelemi időt nem használták ki. Tarts ki az imában, hogy ellenségeidnek ne legyen hatalma feletted. Mondd meg az enyéimnek, hogy mindig legyenek készenlétben, mert ítéletem hirtelen fog elérkezni és senki sem futhat el előlem, mindenkit megtalálok! Az igazakat meg fogom védeni. Figyeld a Nap, a Hold és a csillagok állását. Ha nyugtalannak tűnnek, és szokatlan módon mozognak, akkor tudni fogod, hogy már nincs messze a nap. Maradjatok erősek az imában és virrasszatok, amíg a pusztítás angyala elvonul az ajtótok előtt. Imádkozzatok, hogy ezek a napok lerövidüljenek."

2. "Imádkozz és térj meg! Nagy dolgok forognak kockán! Imádkozz! Mert az emberek jókedvvel és élvezettel haladnak a pusztulás felé, mintha egy álarcosbálra, vagy az ördög esküvőjére mennének. Segíts nekem a lelkek megmentésében. Túl sok a bűn. A harag napja, a maga félelmetes eseményeivel közel van, sokkal közelebb, mint gondolnád! A világ hamis biztonságérzetbe ringatja magát. Az isteni ítélet úgy fog lecsapni, mint a villám. Ezek az istentelen és gonosz emberek nem kapnak kegyelmet, úgy elpusztulnak, hogy Szodoma és Gomorra büntetése az övékhez képest semminek sem tűnik majd. Igen, mondom neked, a gonoszság még soha nem volt olyan nagy, mint napjainkban."

3. "Tartsátok zárva az ablakaitokat (az ítélet napján). Ne nézzetek ki. Gyújtsatok meg egy szentelt gyertyát, az sokáig ki fog tartani. Imádkozzátok a rózsafüzért. Olvassatok lelki könyveket. Végezzetek lelki áldozást és a szeretet tetteit cselekedjétek, amivel nekünk örömet szereztek. Imádkozzatok kitárt karokkal, vagy boruljatok a főidre, hogy sok lelket megmentsetek. Ne menjetek ki a házból. Gondoskodjatok elegendő élelemről. A természet erői megindulnak és a tűzeső miatt az emberek remegni fognak a félelemtől. Legyetek bátrak! Veletek vagyok.'"

4. "Gondoskodjatok az állatokról ezekben a napokban. Én vagyok a teremtő, az állatok és az emberek védelmezője. Előtte jeleket fogtok kapni, hogy tudjátok, mikor kell majd több élelmet adnotok az állaitoknak. A kiválasztottak tulajdonát megvédem, beleértve az állatokat is. Ne engedjetek senkit sem kimenni az udvarra, aki kimegy az állatokat etetni, az meghal. Gondosan fedjétek le az ablakaitokat, választottaim ne lássák haragomat. Bízzatok bennem, és én leszek az oltalmatok."

5. "Tűz-hurrikánok fognak áradni a felhőkből és az egész föld fölött elterjednek! Viharok, rossz idő, villámok és földrengés lesz az egész földön, két napig. Szakadatlan tűzeső fog esni! Egy nagyon hideg éjszakán fog mindez elkezdődni. Mindez annak a bizonyítékaként, hogy Isten a teremtés ura. Akik bíznak bennem és hisznek szavaimnak, nincsen félnivalójuk, mert nem fogom cserbenhagyni őket, és azokat sem, akik igémet terjesztik."

6. "Hogy felkészüljetek ezekre a csapásokra, a következő jeleket fogjátok tapasztalni: az éjszaka nagyon hideg lesz. A szél üvölteni fog. Egy idő után villámcsapásokat lehet majd hallani. Csukjatok be minden ajtót és ablakot. Ne beszéljetek senkivel, aki a házon kívül van. Térdeljetek le egy kereszt előtt, bánjátok meg a bűneiteket és imádkozzatok Anyámhoz védelemért. A földrengés ideje alatt ne nézzetek ki, mert Isten haragja szent."

7. "Akik nem hallgatják meg ezt a tanácsot, egy pillanat alatt meghalnak. A szél mérges gázokat fog terjeszteni az egész földön. Akik szenvednek, és ártatlanul meghalnak, mártírokká válnak és bevonulnak velem országomba. A sátán diadalmaskodni fog. Azonban három éjszaka után véget ér a földrengés és a tűz. A kővetkező napon újra kisüt a nap és angyalok fognak leszállni az égből és a béke lelke elterjed a főlelőn. Végtelen hála tölti el azokat, akik kiállták ezt a szörnyű próbát. Más országokból is választottam ki lelkeket, akik megkapják ezt a kinyilatkoztatást (Belgiumból, Svájcból, Spanyolországból), hogy ezek az országok is felkészüljenek. Imádkozzátok a rózsafüzért, de jól imádkozzátok, hogy imáitok az égbe jussanak. Hamarosan borzasztó katasztrófa éri a földet, olyan fenyítés, amilyen ezelőtt még soha."

8. "Mennyire nem törődnek az emberek ezekkel a (végső) dolgokkal! Nagyon hamar be fognak következni, minden várakozás ellenére. Mennyire közönyösek és nem készülnek ezekre az eseményekre, amelyeken hamarosan keresztül kell menniük. Isten ítélete eléri a földet. Atyám haragja kiárad az egész világra. Ezért figyelmeztetem a világot a ti közreműködésetekkel, ahogy már ezt olyan sokszor tettem."

9. "Ez a katasztrófa úgy fog elérkezni a földre, mint egy villám. Abban a pillanatban a reggeli nap fényét szuroksötét váltja fel! Senki se hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon ettől a pillanattól kezdve. Én magam jövök el a villámban és a mennydörgésben. A gonoszak megpillantják isteni szívemet. Nagy lesz a zűrzavar a teljes sötétség miatt, ami az egész földet beborítja, és sokan meghalnak félelmükben, vagy elkeseredettségükben."

10. "A sötétség ezen napjaiban senki ne hagyja el a házat és ne nézzen ki az ablakon. A sötétség egy nap és egy éjszaka fog tartani, amit egy további nap és éjszaka követ, majd még egy nap, de a következő éjszakán a csillagok ismét világítani fognak és, reggel újra felkel a nap és TAVASZ lesz!! A sötétség napjaiban a választottak ne aludjanak. Szakadatlanul imádkozzanak és ne botránkozzanak meg bennem. Össze fogom gyűjteni a választottakat. A pokol azt gondolja majd, hogy az egész földet birtokába vette, de én megfékezem."

11. "Újra és újra figyelmeztettem az embereket és sok lehetőséget adtam a jó útra való visszatérésre, de most a gonoszságuk elérte a tetőpontját és a büntetéssel nem lehet tovább várni. Mondjátok meg mindenkinek, hogy eljött az idő, amikor ezek be fognak következni."

Pió atya Magyarországról szóló próféciája

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"

(Lejegyezte Pió atya, forrás: Marana Tha, 2009/2. szám)


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:55 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4886
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai és eseményei 8 hónapja, 2 hete  
.


Eltolódott a Föld mágneses pólusa, megint át kellett kódolni a globális navigációs rendszereket


Az előző módosítás 2015-ban volt, de olyan gyorsan mozog a Föld mágneses mezője, hogy ismét újra kell írni a navigációs rendszereket.

Eltolódott a Föld mágneses pólusa, megint át kellett kódolni a globális navigációs rendszereket


Az északi pólus hihetetlenül gyorsan tolódik el Szibéria felé, a tudósok még nem tudják pontosan, miért – idézta a Blikk az Independent cikkét. Ahogy a Föld magjában található olvadt fémek mozognak, a bolygó mágneses mezeje is fokozatosan változik, néha kiszámíthatatlanul. Ezért a tudósoknak folyamatosan követniük kell a két pólus változását, és ha kell, frissíteni a navigációs rendszereket.

2015-ben elvégezték a rendszerek frissítését, majd 2016-ban, Dél Amerikában eltérést okozott egy váratlan geomágneses hullám, ami miatt korrigálni kellett a rendszert. 2018-ban pedig egy rutinellenőrzés során vették észre a gyors mozgást, ami mind a légi, mind a vízi közlekedésben zavart okozhat, és folyamatos frissítés nélkül mindenki megérezhetné, aki valamilyen navigációs rendszert használ – például az okostelefonján. Az északi pólus a negyven évben egyre gyorsuló mozgást mutatott, emiatt lehet, hogy a rendszer nem marad naprakész a tervezett, 2020-as felülírásig.

Blikk.hu
http://propeller.hu/nagyvilag/3395184-eltolodott-fold-magneses-polusa-megint-at-kellett-kodolni
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat