Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Felemelkedés folyamatai - eseményei (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Felemelkedés folyamatai - eseményei
#2043
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 11 hónapja  
Az áldozat szentsége

Avagy a minőségi felemelkedés korszakalkotó lehetősége
-
Első rész -

Sokat gondolkoztam azon, hogy kezdjek bele ebbe az írásba? In medias res? Vagy inkább valami könnyed, játékos bevezetővel? Végül úgy döntöttem - a készülő energiák szellemében – hogy inkább csapjunk a lovak közé.

Komoly és szent energiák aktiválódnak november közepén az égen. Elhozzák a minőségi átalakulás és az áldozathozatal idejét. A cél most szent: olyan szintemelkedést tudunk végrehajtani, ami egy teljesen új korszakot nyithat meg az életünkben, lerombolva mindent, ami értéktelen, idejétmúlt vagy nem a Fény szolgálatában áll. A változás azonban nem egy pillanat műve lesz, jövő év tavaszáig fog eltartani.

Két karma bolygó teremtő erejű találkozásáról van szó november közepén. A Nagy Tanító, a Szaturnusz és a Radikalizmus Istensége a Plútó lép racionalizáló (kvadrát) fényszögbe egymással november 15-én. A Szaturnusz a Szűz csillagképben halad, így a nagy rendezések és a nagy tovább lépések még mindig központi szerepet kapnak. Valamint érinti az Örök Szeretetet jelképező Kehely csillagképet, és Bereniké haját is, amely az áldozat idejét hozza el. A Plútó a Kígyótartó csillagképben, a bak jelében a sorsfeladatainkat és a kézben tartott energiák teremtő gyógyító és varázserejét közvetíti. Egyben arra hívja fel radikális eszközeivel a figyelmünket, hogy eljött az ideje annak, hogy mindent kitegyünk az életünkből, ami nem Szentség, ami nem Igazi Érték. A Fénynemzés ideje jött el.

A Szaturnusz a Mester szintje. A Plútó idejében pedig a régi világ teljesen eltűnik és egy új, egy magasabb minőségű világ születik meg. Azaz a Plútó a nagy sorsfordulatok, a nagy korszakváltások istensége. A Szaturnusszal karöltve most elhozzák annak a szent idejét, hogy életünk meseterévé válva, ne sodródjunk többé az árral, hanem kézbe véve sorsunkat egy minőségileg magasabb, új korszakát teremtsük meg az életünknek!

Ehhez vállalnunk kell ebben az időszakban a radikális energiák jelenlétét is. A titok mindehhez, hogy a Plútó erejével nem szembe menni kell, hanem ezt a csodálatos, regeneráló energiát fegyelmezetten és tudatosan a saját szolgálatunkba kell állítani, meggyógyítva és átvarázsolva vele önmagunkat, az egész sorsunkat. A titok másik kulcsa, hogy a radikális fordulatok (vagy lépések) mindig a SZERETET nevében kell, hogy történjenek. Erről a Kehely csillagkép gondoskodik.

Korszakváltás előtt állunk. A régi világ eltűnik és egy új születik a helyén. Nem árulok zsákbamacskát: lesznek közben próbatételek. Szeretném, ha ehhez lelkileg megerősítenétek magatokat és soha nem tévesztenétek szem elől a célt! Ez pedig egy teljesen új, egy magasabb minőség megszületése. És ennek a teremtő csodája mindenkire vár!
Hogy a nehéz időket, a próbatételeket erős szívvel, a belső béke és boldogság stabil állapotában kiálljátok, most átadok nektek egy titkot, hogyan lehet mindezt magas szinten, a felső szellemvilág támogató erejével működtetni. A titok, a tudatosan vállalt áldozat.

Őseink még tisztában voltak az áldozat vállalás szentségével. Fejet tudtak hajtani a Sors és a magas szellemvilág előtt. És azt is tudták, hogy nem "kínzásból" várják el mindezt tőlük az Égiek, hanem azért, mert hatalmas lélekformáló ereje van az áldozatnak. Nemesedik, tisztul és edződik általa a lélek. Mi már elfelejtettük mindezt. Kényelmesek lettünk és nem szeretjük bevállalni a lemondással járó helyzeteket.

Pedig most nincs kibúvó. Az Égiek úgy döntöttek, nem tűrik meg tovább az értéktelen, visszahúzó, fejlődésünket akadályozó dolgokat, és ha mi nem adjuk önként (áldozattal), hát radikálisan elveszik tőlünk.
Mivel a Szaturnusz október végén átlépett a mérleg jelébe, így az átértékelődés elsősorban a kapcsolatokról fog szólni (a szerelmiről és általában mindenféle emberi kapcsolatunkról). A kapcsolatokban most eljön az Igazság ideje. És nem a "földi", hanem az Égi Igazságé! Ez lehet, hogy néhány embernek nagyon kemény időket fog elhozni, de a tiszta valóság, az égi elrendelés most fog megmutatkozni. Ez pedig szent.

Az Igazság azonban azt is jelenti, hogy a kényelemből, megszokásból, félelemből vagy érdekből összetákolt kapcsolatok felett most radikálisan lejár az idő. Ugyanis attól mert valami "évek óta tart", attól még nem biztos, hogy Igaz Érték. Attól még nem biztos, hogy megfelel az Örök Szeretetet magas mércéjének.

folytatása következik
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:48 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2044
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 11 hónapja  
folytatása az előzőnek

Az áldozat a Szeretet nevében történik, az Örök Értekeinkért. Áldozatunkkal a Kehely Örök Élet Italából, azaz az Örök Szeretetből merítünk - méghozzá konkrét teremtő erővel átminősítve a sorsunkat általa. Hatalmas csoda ez!

Bereniké Királyné gyönyörű, fenséges asszony volt, akinek a legnagyobb ékessége, büszkesége hosszú, dús, hullámos hajkoronája volt. Minden nap gondosan átfésülte és a legdrágább olajokkal ápolta. A Királyné hosszú évek óta hiába várta vissza szeretett férjét a háborúból és ez egyre maróbb fájdalomként égett a lelkében. Az Istenekhez fordult, segítsenek neki, hozzák vissza szerelmét a pokol legmélyéről is! De az Istenek áldozatot kértek cserébe. Ekkor Bereniké egy éjszaka úgy döntött megválik legnagyobb ékességétől, ami szépsége záloga", és gyönyörű hajkoronáját tövig levágva felhelyezte az áldozati oltárra. Reggelre a hajkorona eltűnt az oltárról, az Istenek az Égre emelték (ezzel jelezve, az áldozatot elfogadták). Szeretett férje pedig rövid időn belül visszatért a háborúból.

Olyan dolgot kell tehát feláldoznunk, ami fontos ugyan a számunkra - de pótolható. Amit talán értékesnek" gondolunk, és azt hisszük nem tudnunk élni nélküle - de valójában tudunk. Mert nem az Örök Érték szerint való. Hiszen Bereniké a legnagyobb ékességét áldozta fel, de a hajzuhatag újra nőtt! Fontos volt ugyan nagyon a számára, de pótolható. Az áldás pedig a szerelme lett - az Örök Érték.
Az Égiek nem azt várják tőlünk, hogy a kezünket vagy a lábunkat mutassuk be áldozatul. Sőt nem is szeretett családtagjainktól kell megválnunk. Erről szó sincs! (Hiszen ezek pótolhatatlan értékek.) Pusztán azokat a helyzeteket, kapcsolatokat, barátokat, rossz szokásokat kell most radikálisan kitennünk az életünkből (feláldoznunk), amihez eddig erősen kötődtünk (a Szaturnusz komoly kötőerőt képvisel), de ami valamiért mégsem állja ki a Kehely csillagkép Örök Élet Italának próbáját - azaz a próbákon elbukva nem teremti meg a rendíthetetlen, stabil Szent Érteket az életünkben.

Eljött az ideje, hogy szigorú mércével számba vegyétek mik a pótolható dolgok az életetekben - szemben azzal, ami pótolhatatlan és semmivel vagy senkivel nem helyettesíthető. A pótolhatót kell most feláldozni. A pótolhatatlanért cserébe. Azért, ami Örök.

Örök Érték az, ami a látszattal ellentétben VALÓDI. Ami valóban fontos. Ami Igaz.

A Szaturnusznak most az a szent feladat jutott, hogy megőrizze, és átmentse az időtálló értékeket életünkben az eljövendő, új korszak számára. De a Szaturnusz szigorú tanító. Magas mércével dolgozik. És ezzel a magas mércével fogja az elkövetkező hónapokban a mi életünk "értékeit" is szép sorjában végig venni, a plútói radikalizmus eszközével. Jövő nyárra már látni fogjátok szent munkája eredményét.

Mint látjátok, a mérce most kivételesen magas. Hiszen a Szaturnusz eleve az értékek üzenetét hozza. De ez most nem elég. Itt a Kehely csillagkép szellemében az Örök Értékekről van szó.

Most a lényegre kell koncentrálunk. A Szaturnusz és a Plútó radikális módszerekkel fejleszti ki bennünk a koncentráció legmagasabb szintű képességét. Kiváló időszak ez pont ezért meditációra!

A lüktető lendület és az alázatos türelem együttes energiája fog megjelenni. E két energia együttes, tudatos (magas szintű) működtetése ad hatalmas teremtő erőt a kezünkbe!

Tehát hogyan lehet magas szinten működtetni (megélni) ezt a nehéz energiát?
Úgy, ha az eddigi tapasztalatainkat felhasználva, tudatosan és bölcsen cselekszünk - az igaz értékekre koncentrálva. Nem a múló kényelemre, nem a pillanatnyi élvezetekre fókuszálunk. Nem az érdekeken vagy félelmeken alapuló kapcsolatokra.
Mert lehet, hogy nagyon kényelmes, ha nem vállalunk be bizonyos dolgokat, hiszen lemondással jár és munka van vele. De a nehézségeket, az áldozatokat most vállalni kell! Eljött az ideje, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért! Meg kell hoznunk a kellő áldozatot és le kell mondanunk az értéktelen dolgokról! Mert ezáltal tudunk hatalmas szintemelkedést teremteni az életünkben! Ezáltal lesz kézzel fogható gyógyító és varázserő a kezünkben, amivel bármit átvarázsolhatunk, átminősíthetünk most! És ez igaz lehet a munka, a család, a párkapcsolat, vagy az önmegvalósítás területére egyaránt. Lehet, hogy a kényelmünkről, vagy életünk eddig "megszokott menetéről" kell egy radikális döntéssel lemondanunk " valami fontosabbért, valami szentségesért cserébe.

Egy dolgot azonban tudni kell. A Plútó esetében nincs középút. Nincs kompromisszum. A Plútó jelszava: Csak radikálisan csinálhatjátok! Nem alkuszom!- Vagy, ahogy csodálatos asztrozófia tanárom mondaná: No kecmec.
Tehát most nem lehet megúszásra játszani. Mert ha ti magatok, önként nem viszitek végig életetek radikális átértékelését, akkor majd Fentről elvégzik helyettetek, de akkor már Ők döntik el, mit kell elvenni, mi az, amire Égi szemszögből nézve már NINCS szükségetek.
Akkor a Plútó és a Szaturnusz együttes energiája egyszerűen elveszi, ami nem érték. Radikálisan. És ez jobban fog fájni, mintha ti magatok egy önkéntes áldozattal kézbe véve a sorsotok irányítását átminősítenétek az életeteket.

Tudom, hogy kemény sorok ezek. De úgy döntöttem, most azzal segítek nektek többet, ha felhívom a figyelmeteket a várható változások súlyára, mert két karma bolygó ilyetén találkozása nehéz energiákat szabadít fel, amit nagyon koncentráltan, tudatosan kell kézben tartani. Viszont azt is tudom, hogy ha mindezt összeszedetten, belső önuralommal, a lelki egyensúlyotokból vezérelve élitek meg, akkor életetek egyik legnagyobb MINŐSÉGI EMELKEDÉSÉRE van most lehetőség (főleg párkapcsolati téren), méghozzá a Szaturnusz segítségével HOSSZÚTÁVON. Azaz mindaz, amit most magas szinten működve végig visztek - a tudatosan vállalt áldozat segítségével - "nem ideig-óráig" tart, hanem az elkövetkező évtizedeket fogja meghatározni.


folytatása következik
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2045
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 11 hónapja  
az előző folytatása

Nem csak egy szinttel, de a Plútó szárnyain sok szinttel feljebb léphetünk most az életünkben!

A csodálatos minőségi felemelkedés - az áldás - arra az életterületre fog majd visszaszállni, amivel kapcsolatban az áldozatot meghoztátok. De fel is ajánlhatjátok valaminek az "oltárán" az áldozatot. Például ha egy rossz szokást engedtek el, vagy a húsevésről mondotok le, mindezt az áldozatot meghozhatjátok egy szerettetek érdekében is. Az ő egészségéért vagy felemelkedéséért.

Abban a csodálatos, kivételes helyzetben vagyok, hogy közvetlenül tapasztalhattam meg, a saját életemben az áldozat szentségének varázslatos erejét.

Az anyai nagymamám volt kislánykorom óta az Angyal az életemben. Idős korában is gyönyörű asszony, hatalmas szeretet erővel, elfogadó lágysággal és makacs kitartással. Különlegesen mély kapcsolat volt köztünk. Olyan erős szeretet burokkal vett körül egész eletében, ami megóvott minden bajtól és fájdalomtól, amibe a sorsom hívott. Mivel a gimnáziumot nagyon rossz tanulóként végeztem el, így esélyem sem volt elsőre bekerülni a jogi egyetemre, annak ellenére, hogy nagyon akartam és nagyon küzdöttem érte. A szüleim még egy évet adtak: ha ez alatt felvesznek, akkor támogatnak, ha nem, akkor el kell mennem dolgozni és örökre lemondhatok az egyetemi álmaimról. Ezen a nyáron a nagymama váratlanul lebetegedett. Elkezdett szellemileg leépülni, orvosi szakszóval "agylágyulást" kapott. Mivel nem tudta ellátni magát, és már senkit nem ismert meg maga körül, így felhoztuk pestre és az utolsó egy évben velünk lakott, édesanyám ápolta. Pont akkor, amikor én minden szellemi erőmet összeszedve az utolsó esélyemre készültem. A nagymama lelke ekkor döntött úgy: áldozatot hoz értem. Feláldozza Bereniké Oltárán a szellemi erejét, a legnagyobb kincsét, azért, akit a legjobban szeret a világon. Így az Ő szellemi erejének áldozatával készültem fel arra a felvételire, amire korábban mindenki azt mondta, ez lehetetlen lesz, hiszen nincs egyáltalán gimnáziumi hozott pontszámom.
Engem végül maximális pontszámmal vettek fel az egyetemre. A nagymama pedig a tanévkezdés második hónapjában, október elején meghalt. Mert addigra már szent áldozata áldássá vált az én életemben.

Ilyen csodára csak kevesen képesek. A mi családunkban azonban magas a mérce. De kivételesen sok az áldás is.

Tudom, hogy súlyos energiák szállnak a levegőben, komoly feladatok várnak ránk az elkövetkező hónapokban. Hiszen a Sors szele és a Karma lehelete együttes erővel lobogtatja fázósan összehúzott télikabátunk oldalát. Most sokat várnak tőlünk az Égiek. Azt, hogy radikálisan kézbe véve sorsunkat, elrendezzük az értékeket életünkben és hosszútávon is stabil alapokat teremtsünk. Hogy az elengedés áldozatával vállaljuk a nehézségeket is, cserébe elindulva egy csodálatos, minőségi élet felé.
Hogy végre felébresszük magunkban a gyógyító és regeneráló energiák sorsformáló erejét!

Mindemellett (kísérő hatásként) jövő héten egy váratlan fordulattal, vagy egy isteni sugallattal megértjük azt, ami a lelkünk legmélyén van. Lelkünk legmélyebb titkai tisztulhatnak le bennünk.


Szeretettel ajánlom a figyelmetekbe kiváló tanítom, Paksi Zoltán csodálatos, gyógyító hatású meditációs hanganyagát, amelyet a www.asztrozofia.hu oldalról ingyenesen tudtok letölteni ("CD letöltés" menüpont alatt). Hallgatása a mostani energiák magas szintű működését segíti elő, a Plútó és a Kígyótartó csillagkép gyógyító, regeneráló energiáit életre keltve bennetek.

Pár nap múlva következik a folytatás a második résszel.
Szeretettel,
Veres Mónika
2009. november
http://www.csillagtitkok.eoldal.hu
(forrás: angyalszárny.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:50 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2060
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 11 hónapja  
FOLYTATÁSA AZ ELŐZŐNEK


Avagy a minőségi felemelkedés korszakalkotó lehetősége
- Második rész -


A Plútó, az ősi mitológiában Hádész, az alvilág ura. A lélek olyan mélységeit jeleníti meg, ami a mélyben szunnyadva sokszor racionális "szemmel" nézve láthatatlan, mégis leríhatatlanul nagy, világot teremtő ereje van. És a Plútó (lelki) energiáival mindig egy magasabb szintű világot teremthetünk. A minőségi emelkedést biztosítja az életünkben.

A Szaturnusz szigorú mércéjével szövetségre lépve, ketten együtt, most azt tűzték ki célul, hogy a mélyben szunnyadó lelki energiáinkat a felszínre hozzák, és radikális tanításokkal rávegyenek minket arra, hogy fejet hajtsunk a lélek mélye előtt, kirakva mindent az életünkből, ami nem időtálló, Örök Érték, vagy ami akadályozza a fejlődésünket.

Mint írtam korábban is: Nincs középút. A Plútóval nem lehet alkudozni.

Bereniké áldozata is ennek szellemében kell, hogy megszülessen bennetek. Ha áldozatot hoztok, azt radikálisan végig kell vinni. Belső lelki elhatározásból. Elszántan és kitartóan.

Jelen sorok írója is meghozta az elengedés áldozatát. Hogy nehéz volt? Igen, rettenetesen. Megszenvedtem keményen. Jó pár átsírt óra van mögöttem. Halogattam is egy darabig a döntést, mielőtt végleg meg tettem volna. Próbáltam kitérni, kibúvókat keresni, vagy "köztes megoldásokat" találni. Alkudoztam. Mindeközben persze a lelkem mélyén végig tisztában voltam a Plútó üzenetével: csak radikálisan! A veszteség maróan fájó érzése mégis újra és újra eltántorított az áldozat meghozatalától.
Végül eszembe jutott, hogy ezt nem tehetem. Tartozom Nektek ennyivel. (És persze önmagamnak is.) Hiszen, hogyan is lehetnék hiteles író, ha csak prédikálok itt, de a saját életemben nem valósítom meg ugyanezt…

Az áldás "és így a minőségi változás " hatását lehet, hogy csak hosszú távon lehet igazán érezni, így előre szólok, szükség lesz a türelmetekre!

A Szaturnusz a Szűz csillagkép múlt lábánál lép teremtő fényszögbe a Plútóval, tehát eljött az ideje, hogy a múlton tovább lépjünk - ezúttal végleg! Amit ősszel (vagy az elmúlt években) esetleg nem végeztünk el, azt most radikálisan végig kell vinnünk. Ez lehet egy kapcsolaton, egy "megrekedt" élethelyzeten, egy múltból cipelt rossz tulajdonságunkon, egy régi félelmünkön, vagy egy régi lelki sebünkön való továbblépés.

Eljött tehát az ideje, hogy ami értéktelen önmagunkban (és például egy régóta "cipelt" félelem-gát az!), azt most radikálisan kitegyük, mert az új, magasabb szintű korszakba már nem vihetjük tovább magunkkal. Minden olyan belső lelki terhünkön tovább kell lépnünk, ami lehúzó erejével gátolta a kiteljesedésünket, így a boldogságunkat.

Mindehhez az Örök Tudásból kell merítenünk. Ez a Tudás segít az értékelésben. Csak hunyjátok le a szemeteket, és belülre figyelve merítsetek a Kehely csillagkép erejéből a számvetéshez és a tovább lépés döntéséhez.

Most az a kérdés, fel tudunk-e nőni a feladathoz? Vagy megúszásra játszva továbbra is kitérünk a sorsunk elől? Ha kitérünk, ezek az energiák összeroppanthatnak minket, hiszen a radikális változás ideje mindenképpen bekövetkezik, de akkor az életünk olyanná válik, a Sors tengerén, mint egy hatalmas viharba került, kiszolgáltatott pici hajó, vitorlák nélkül. Ha magas szinten akarjuk megélni ezeket a hónapokat, akkor mi uraljuk a vihart és ne hagyjuk, hogy a vihar utaljon minket. Mert nem mindegy. Akkor bontsuk ki a felelősségvállalás vitorláját, fogjuk ki a szelet, és a Plútó hurrikán erejét fordítsuk a saját javunkra!

folytatása a következőben
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2061
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 11 hónapja  
folytatása az előzőnek

Lehet, hogy azt fogjátok megélni a következő hónapokban, hogy folyton az idő "szorításába" kerültök. Állandóan rohantok, még sem jut időtök semmire. Ennek az oka, hogy rá kényszerítenek minket az Égiek, hogy radikálisan kipucoljunk az életünkből mindent, ami nem érték! Nagyon egyszerű módszerrel: nem lesz rá időnk. Hiszen a Szaturnusz az Idő Ura. Így a plútói radikalizmussal karöltve szó szerint "elveszi az időnket" attól, ami már nem fontos nekünk, ami nem szükséges a fejlődésünkhöz - vagy esetleg kifejezetten akadályozza azt. Tehát az idő lesz az iránytű a kezetekben! Figyeljétek meg, mi az, amire egyáltalán nem jut időtök (bármennyire is szeretnétek vagy próbálnátok)? Na, pont attól kell most végleg megválnotok. Ez arra hívja fel a figyelmet, hogy csak az igazán lényeges dolgokra koncentráljatok, arra, ami valóban FONTOS. Arra viszont minőségi időt fordítsatok!

Most hatalmas dolgokat lehet MEGTEREMTENI! Akár munkában, akár párkapcsolati téren, akár anyagiakban, akár a kreatív alkotó tevékenységek terén.

Azonban felhívom a figyelmeteket, hogy hosszú folyamatra kell készülni. A hatás egészen 2010. márciusig eltart tehát a minőségi átalakulás elvégzésére most majdnem öt hónapunk van. Ráadásul az Égiek 2010. január végén újraismételtetik velünk a novemberi eseményeket (vagy belső lelki átalakulásokat). Természetesen akkor Ti ezt még a novemberinél is magasabb szinten fogjátok majd megélni, hiszen addigra már a most lezajlódó radikális változásoknak köszönhetően még előrébb fogtok járni a belső lelki fejlődés minőségi emelkedést biztosító útján. Tudom, hogy így lesz.

A több hónapos folyamat alatt mindvégig figyeljetek arra oda, hogy a felmerülő nehézségeket vagy radikális fordulatokat pozitív fejlődésként tudatosítsátok és éljétek meg, folyamatosan kézben tartva az energiákat. Annak fényében, hogy a Kehely csillagkép energiáival "dolgoztok", megteremtve ezáltal életetekben az örök érvényű alapokat. Az Örök Értékek Szentségét. (Ennyiben ez a folyamat már lehet, hogy a dimenzióváltás időszakát készíti elő, hiszen most radikálisan és véglegesen kipakolunk az életünkből mindent, ami NEM igazi érték , hogy a jövőt (az új korszakot) már az időtálló, stabil minőségre és az Örök Szeretetre építsük fel.)

Szeretném, ha tudnátok, hogy ennek a két bolygónak az ereje a legnagyobb csodára képes! Bármit elérhettek, bármit átminősíthettek általa az életetekben! Valóban kézzel fogható teremtő- és varázserő van most a kezetekben! Kézzel fogható gyógyító erő! Így mindenki, aki súlyos betegségekkel küzdött mostanában, az most segítségül hívhatja a Kígyótartó csillagkép gyógyító és a Plútó regeneráló erejének együttes hatását, és tudatos ráhangolódással, meditációval, radikális életmódváltással, gyógynövények alkalmazásával most MEGGYÓGYUL.
De ezt nem adják ingyen. Kemény munka lesz vele. Nektek azonban a titok ott van a kezetekben: az önkéntes áldozat szentséges felemelő ereje.

(Újra ajánlom figyelmetekbe Paksi Zoltán gyógyító hatású, csodálatos meditációs CD-jét, melyet a www.asztrozofia.hu oldalról ingyen letölthettek.)

Fegyelmezetten és tudatosan kell megélni a következő hónapokat. Rendezni kell önmagunkat. Belülről. Rendezni kell a kapcsolatainkat, a lehúzó élethelyzeteinket. Radikálisan. Át kell értékelni életünk bizonyos területeit. Mi az, ami pótolható (vagy akadályozó, hátráltató)? Mindattól most radikálisan meg kell válnunk. Ami pedig pótolhatatlan - Igaz Kincs - azt meg kell tartanunk.

Szenvedélyes, impulzív energiák fognak a felszínre törni az elkövetkező hónapokban (talán ott, ahol nem is sejtenétek), melyeket a szaturnuszi visszafogott lassúság fog mindvégig magas mércéjével szemmel tartani. És ha kell, visszavesz a nagy lendületből. A lüktető, vad, mélyből feltörő, mindent elsöprő érzelmi energiák, és a megfontolt, bölcs, sokat tapasztalt tudás egymásnak talán ellentmondó, de mégis egymást kiegészítő hatása együtt jelenik meg életünkben.
Vagyis, a szenvedélyes mély érzelmeink is próbatétel elé kerülnek: ha kiállták az idő próbáját és örök érvényűnek mutatkoznak - most megvalósulhatnak. A lelkünkből feltörő őrült cselekedeteket az Örök Érték mércéje egyensúlyozza ki.

A Szenvedélyesség hívja most táncba a Racionalitást. A vad forróság és a szent visszafogottság kettőse elvarázsolja a báli tömeget, akik néma tisztelettel fejet hajtanak lüktető tangójuk előtt, hiszen évtizedek óta nem láttak ilyen gyönyörű és különleges párost a sors nagy táncparkettjén.
Szeretettel,
Veres Mónika
2009. november http://www.csillagtitkok.eoldal.hu
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2364
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Felemelkedés folyamatai - eseményei 9 éve, 8 hónapja  
2012 - világvége vagy spirituális felemelkedés?


Húsz éve olyan jelentős energetikai változások zajlanak a Földön, melyek hatása sokaknak már most érzékelhető. Az előrejelzések szerint azonban a változások még nem értek véget. Mi várható öt év múlva?
Az átalakulás célja, hogy a sűrű és kaotikus anyagi létből, ahol jelenleg vagyunk, felemelkedjünk a félanyagi létbe, ahol a legnehezebb energiák - úgymint gyűlölet, bosszúszomj, mártíromság, irigység, félelem stb. - nincsenek jelen, vagy legalábbis kezelhetők.

A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját. Hogy pontosan mi történik majd, nem tudjuk, mindenesetre nem valószínű, hogy 2012. január 1-jén hirtelen a hetedik mennyországban találjuk magunkat. Ráadásul a felemelkedés - azaz a tudat tágulása és a lélek megtisztítása a nehéz, - "lehúzó energiáktól" nem következik be automatikusan. Bár a fenti változások katalizátorként működnek, tennünk is kell a fejlődésért.

Szabó Judit ezoterikus író, a változásokkal foglalkozó médiumi üzenetek kutatója segített eligazodni a számos kérdést felvető témában.
- Hogyan éljük meg a Földön zajló energetikai változásokat a mindennapokban?

- Úgy érezzük, mintha gyorsulna az idő. Valójában nem az idő gyorsul, hanem a Földet érő energiák rezgése emelkedik folyamatosan, aminek hatására egyre csökken az anyag sűrűsége. Ennek a fizikai jele az, hogy gyorsabban mozgunk, illetve érünk el egy másik embert vagy pontot. A szellemi jele pedig az, hogy egyre többször és egyre hamarabb megvalósulnak a gondolataink. Ezért is fontos, hogy figyeljünk rájuk, és tudatosan megfogalmazzuk őket.

- Hogyan befolyásolják ezek a változások a közgondolkodást?

- A közgondolkodásban mindinkább megjelennek a nem materialista nézetek. Virágzik az ezotéria, holott húsz éve még beszélni is alig lehetett róla. Egyre többen választanak valamilyen alternatív gyógymódot a hagyományos orvoslás helyett. Nő a bioboltok száma, sőt már a nagyáruházakban is kaphatók biotermékek.
- Milyen belső átalakulást idéznek elő a minket érő magasabb rezgésű energiák
- Fejlődik a finomérzékelésünk, egyre jobban működik az intuíciónk. Tapasztalhatjuk magunkon a belső hallás kialakulásának jeleit is: úgy érezzük, mintha belülről csiklandoznák a fülünket, vagy hallani véljük a nevünket, holott senki nem szólt hozzánk. Több együttérzést tanúsítunk az állatok iránt, sokan kommunikálunk is velük, ami korábban legalábbis nem volt szokás.

- Ezzel szemben a hétköznapi élet során - az utcán, a tömegközlekedési eszközökön stb. - talán soha nem tapasztaltunk olyan mértékű feszültséget, mint manapság.

- Érezhetően nő a feszültség az emberekben. Ez azért van így, mert a bennünk rejlő "lehúzó" energiák fokozatosan a felszínre kerülnek. Valami új van kialakulóban, amit egyfajta átrendeződésnek kell megelőznie. A nehéz élmények belső feldolgozása mindenkit igénybe vesz, testi, lelki és szellemi szinten egyaránt. Emiatt nemcsak feszültebbek, hanem fáradékonyabbak is vagyunk, és többet alszunk. Vannak, akik nem kívánnak élni az emelkedő energiaszint által nyújtott szellemi fejlődés lehetőségével. Emiatt ők egyre durvábbak lesznek, egyre több negatív tulajdonságuk nyilvánul meg.
- A felemelkedés egyik feltétele, hogy képesek legyünk felülkerekedni a félelmeinken, és megnyíljunk, aminek a jelenlegi körülmények a legkevésbé sem kedveznek. Mit tehetünk?

folytatása a következőben
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.08 18:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat