Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Ami egyik kategóriába sem tartozik bele.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Félelemről
#1901
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
: Félelemről 10 éve, 1 hónapja  
De én mindenkor veled vagyok, te fogod az én jobb kezemet.
(Zsoltár 73, 23)Miért marad Isten mindig velem és miért nem hátrál meg? Azért, mert én fogom Őt? Nem, hanem mert Ő fogja az én jobb kezemet. Erősen tartja, erősebben, mint én. Mielőtt megragadtam, Ő már megragadott engem. Isten vonta és ragadta meg a lelkemet Krisztusban és személyes kapcsolatba hozott Fiával. Most már nem enged el.

Isten biztosan vezet, mint apa a gyermekét a sötét éjszakában, veszélyes szakadékokon át. Mégha meg is indul a talaj lábad alatt, megtart, mintegy lebegve a mélységek felett. Úgy őriz, hogy a koráramlatok nem sodornak magukkal, és a tévtanítók sem vonnak befolyásuk alá. Megtart ama ;gonosz napon" is, amikor az ellenség minden hatalmával ellened támad. Talán ingadozni, tántorogni kezdesz és végül el is esel, de Ő megtart, újra felállít, ha nem engeded el a kezét. Milyen kedvesen, bizakodóan írja a 63. zsoltárban Dávid is: ;A te jobbod megtámogat engem."

Az apa és a gyermek keze szorosan egymásba fonódik; először az apa nyújtja neki a jobbját, azután a gyermek teszi bele a kezét. Ez a hit! Hála neki, Ő erősebb, mint mi. Isten erős keze őriz meg az üdvösségre is, de nekünk bizalomteljesen és engedelmesen kell odaadni a kezünket, engedve, hogy ő vezessen. Néha a gyermek makacs és dacos, nem akarja sehogyan sem odaadni a kezét, nem engedi magát vezetni. Önállóan akar járni, nem tűri, hogy előírják neki az utat. Hát akkor hadd menjen! Legyen akarata szerint. Egyszer csak elesik, már a földön fekszik és sír. Most aztán örül a segítő kéznek, amit az előbb eltaszított magától.

Lelkileg ez a mi képünk. Természetünk szerint gyengék vagyunk, nem tudunk egyedül járni, még egyetlen lépést sem tehetünk. De az is igaz, hogy mindaddig nagyon dacosak és elbizakodottak vagyunk, amíg a megalázó vereségek meg nem tanítanak az engedelmességre. Akkor azután örülünk és hálásak vagyunk, hogy az irgalmas Isten kinyújtja kezét a magasságból, kiemel a szennyből, megtisztít és el sem enged többé.

Forrás: Untitled Document
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.09.22 14:20 Név: A.M. Timea.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
#2320
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Félelemről 9 éve, 8 hónapja  
.

"Ha a félelmeinkből merítünk tanácsot, akkor tudnunk kell, hogy a félelem félelmet szül. Ha kétségeink vannak önmagunkkal valamint képességeinkkel kapcsolatosan, és alacsonyabb rendűnek gondoljuk magunkat, akkor csupa kudarccal és akadállyal szembesülünk. Nagyon fontos dolog az, hogy gondolatban gyakran már előre kudarcot vallunk, pedig a hit varázslatán keresztül győzelmeket is arathatnánk.
(Norman Vincent Peale: Hit)

 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.03.08 20:36 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4078
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Félelemről - félelemnélküliségről 3 éve, 1 hónapja  
.


FélelemnélküliségAhhoz, hogy felnőj a sorsodhoz, nagy bátorságra és félelemnélküliségre van szükséged. A félelemnélküliség a legvallásosabb minőség.

Azok az emberek, akik tele vannak félelemmel, képtelenek túllépni az ismerten. Az ismert egyfajta kényelmet, ismerősséget, biztonságot nyújt azért, mert ismert. Tökéletesen tisztában vagy vele. Tudod, hogyan kezeld a helyzetet. Szinte aludhatsz tovább, mégis elboldogulsz vele – szükségtelen ébren lenned; ez az ismert kényelme.

Abban a pillanatban, hogy átléped az ismert határát, feltámad a félelem, mert mostantól tudatlan leszel, nem fogod tudni, mit tegyél, és mit ne tegyél. Nem leszel olyan biztos magadban, hibázhatsz; eltévedhetsz. Ez a félelem láncolja az embereket az ismerthez, és amint egyszer valaki az ismerthez van láncolva, attól kezdve halott.

Az életet csak veszélyesen lehet élni, nincs más mód a megélésére. Csupán a veszélyen keresztül fejlődik, válik éretté az élet. Kalandornak kell lenned, mindig készen arra, hogy kockára tedd az ismertet az ismeretlenért. Ez a kereső lét lényege. De ha egyszer megízlelted a szabadság és a félelemnélküliség örömét, sosem fogod megbánni, mert megismered, mit jelent az optimumon élni az életet. Megtudod, mit jelent mindkét végén egyszerre égetni az élet gyertyáját. És annak az intenzitásnak már egyetlen pillanata is nagyobb boldogság, mint a középszerű élet egy egész örökkévalósága.

(Osho)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4091
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Félelemről 3 éve  
.

A szeretet legnagyobb gátja a félelem


Egy sokkoló kijelentéssel kezdem: amikor félsz, akkor épp nem tudod áramoltatni a szeretetet.

Most biztosan tiltakozol, pedig, ha végig gondolod, hogy miből adódnak félelmeid és mennyire gúzsba tudnak kötni, akkor biztosan érteni fogod, miért írtam ezt.

Mi minden alapszik a félelmeken?

Hihetetlen, de szinte minden, amit az életedben rossznak titulálsz, annak köze van a félelemhez:

1. Félelmen alapszik például az önbizalomhiányod: attól félsz, hogy nem vagy képes megtenni valamit. Nem bízol magadban eléggé.

2. Félelmen alapszik a kisebbségi érzés: félsz, nem vagy elég jó, és biztosan észre veszik mások is.

3. Félhetsz kudarctól, visszautasítástól, így nem mersz megtenni olyan lépéseket, amelyeket pedig nagyon is vágynál

4. Nem mered elhinni, hogy jár neked a boldogság: pl: gyanakvó vagy, ha valaki bókol neked, mert nem mered elhinni, hogy valóban neked szólhat az. Hajlamos vagy érdeket sejteni mögé.

5. Félelmen alapszik a megfelelési vágy is: félsz, hogy csak akkor fognak szeretni mások, ha alkalmazkodsz, ha nem okozol gondot senkinek, ha miattad nem kell fájnia senki fejének.

6. Félelmen alapszik a féltékenység is: "jaj, csak, nehogy más jobb legyen mint én, és ezt a kedvesem is észrevegye"

7. Félelmen alapszik a birtoklás is: "jaj, csak nehogy elveszítsem, ha már megszereztem, és megdolgoztam érte" - legyen ez ember vagy tárgy, amit megszereztünk...

8. Félelmen alapszik egy sor fóbia: a félelem a sötétben ("nem vagyok elég éber", a félelem a magasban ("félek a tértől, a szabadság megrémít"), a félelem az állatoktól ("lassú, gyenge és sebezhető vagyok")

9. Félhetsz az időtől, az öregedéstől, félhetsz mások fizikai erejétől, félhetsz természeti katasztrófáktól, félhetsz attól, hogy tömegek előtt szerepelj, vagy attól, hogy megbetegszel...

A félelem rendkívül sokszínű. Ezzel együtt azonban bénító, és rendkívül VESZÉLYES :(
http://tundersziv.hu/blog/cimke/elenged%C3%A9s
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4116
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Félelemről 2 éve, 11 hónapja  
.Te mitől félsz?Ismerd meg a világhírű tanító, Ruediger Dahlke öngyógyító programját!

Ruediger Dahlke orvosként kezdte pályafutását, majd természetgyógyászként és spirituális tanítóként lett világhírű. Legújabb könyvében, a Te mitől félsz? című írásában arra keresi a választ, miként változtathatjuk a félelem negatív erőit pozitívvá az életünkben.
Dahlke szerint alapvetően két energia van: a boldogság, nyitottság, fény energiái és a szűkösség, szorongás, félelem erői.A modern boldogságkutatás már régen felismerte, hogy a boldogság megnyilvánulása az úgynevezett "flow", az "áramlás", az élet sodrásának, folytonosságának megélése. Ezzel szemben a félelem a szűkösség érzésével önt el minket, bezár és megrekeszti az élet folyását.

Félelmek és szorongások

Két alapvető félelmünk van, ebből ered az összes többi: az egyik a születés traumájában átélt félelem, a másik a haláltól, elmúlástól való félelem. Az előbbit tudatossággal fel lehet dolgozni, az utóbbit pedig el kell fogadni, meg kell békélni vele. Alapvető lelki alkatunk meghatározza, hogyan nyilvánulnak meg ezek, milyen konkrét formát öltenek.

A víz-eleműek félelmei

A Rák jegyét eredendően a Hold-energia jellemzi, témája az érzés. Alapvető félelme a védtelenség és a gyámoltalanság. A Skorpiót a plutonikus energia jellemzi. Témája az ösztönök feletti uralom elsajátítása. Alapvető félelme az önkontroll elvesztése. A Halakat a neptunuszi energia jellemzi, témája az élet iránti bizalom. Alapvető félelme, hogy nem veszi ki a részét az élet folyásából, hogy elszigetelődik.

A levegő-eleműek félelmei


A Mérleg jegyét a Vénusz energiái jellemzik, témája a párkapcsolat. Alapvető félelme az elválás. A Vízöntőt az uránuszi energia jellemzi, témája a meg- és felszabadulás, a függőségek felszámolása. Félelmének legfőbb tárgya a kötöttség, a felelősség. Az Ikrek jegyét a merkúri energia jellemzi, témája a kapcsolatteremtés. Alapvető félelme a kommunikációhiány, az elszigetelődés, a félreértések, a lehetőségek beszűkülése.

A föld-eleműek félelmei

A Bak jegyét a szaturnuszi energia jellemzi, témája a felelősségvállalás az egész világért. Legfőbb félelme a kudarc. A Bika-típust a vénuszi energia jellemzi, témája a biztonság. Alapvető félelme a bizonytalanság, fél a veszteségektől, a múlandóságtól. A Szűz-típus merkúri energia jellemzi, témája a rend és az ész uralma, félelme a káosz, a zűrzavar.

A tűz-eleműek félelmei

A Kost a marsi energia jellemzi, témája a cselekvés. Alapvető félelme a tétlenség, a határozatlanság, az alulmaradás. Az Oroszlánt a Nap-energia jellemzi, témája az élet teremtő módon történő alakítása. Alapvető félelme a kudarc, a felsülés, a megszégyenülés. A Nyilast a jupiteri energia jellemzi, alapvető témája a hit, az élet értelmének megtalálása. Legfőbb félelme a jelentéktelenség, fél, hogy a küzdelme hiábavaló, hogy talán nincs Isten.

Na de hogyan küzdjünk meg a félelemmel?

Erre Dahlke konkrét stratégiát kínál. A félelmet táplálja, ha menekülünk tőle. Holott a félelem üzenetet hordoz - megmutatja, mivel van éppen dolgunk, feladatunk. Ahelyett, hogy menekülnénk előle, szembe kellene vele nézni, és megérteni az üzenetét. Ha ez sikerül, a félelem magától megszűnik.

Sokan, akik pánikbetegségben, vagy szorongásos panaszokkal küzdenek, a nap 24 órájában a félelemmel táplálkoznak. Dahlke szerint két dologgal küzdhetünk ez ellen.
Az első, hogy adjunk keretet a félelemnek, vegyük át mi az irányítást. Legyen egy szertartásunk erre. Jelöljünk ki minden nap fél órát, amikor a meditáció keretében a legmélyebb félelmeinkre összpontosítunk. Ha napközben ránk tör a szorongás, azzal hessentsük el, hogy "most nem, majd a kijelölt időben!" Pár nap alatt elkezd működni a dolog, és annyi hasznunk máris van, hogy nem az egész napunkat rontja el a szorongás.
A kijelölt időben pedig nézzünk szembe vele: képzeljük el a legrosszabbat, ami történhet a szituációval kapcsolatban, és hagyjuk, hogy átjárjon a páni félelem. Azt vesszük majd észre egy idő után, hogy kezdünk immunissá válni a félelem dermesztő erejével szemben.
Ennek a két tanácsnak a megfogadásával ismét a kezünkben tarthatjuk az irányítást - a félelmek csak akkor jelentkeznek, amikor mi engedjük nekik, és erejükből veszítenek a szembenézés által.

Dahlke harmadik tanácsa pedig az ellensúlyozás. Adjunk minél több teret az életünkben az ellentétes pólus, az öröm, a fény, a nyitottság energiáinak megélésére!


2016. november 12. 14:52 - Astronet,


http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/te-mitol-felsz-104504
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2016.11.17 22:05 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4281
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4630
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Félelemről 2 éve, 2 hónapja  
.

Te mitől félsz?Kiss Zoltán Zéro numerológus cikkéből megtudhatod, hogyan küzd le a gátló energiákat!

A numerológia egy sok ezeréves tapasztalati tudomány, amely az önismeretben segít. A születési számaid szerint te is besorolható vagy egy személyiség típusba (még a Vízöntők is!). Most megtudhatod, hogy a Sorsmisszió számod szerint mi a feladatod ebben az életedben és azt is, mi az egyik legnagyobb problémád, mitől félsz a legjobban?
Amennyiben kicsit is tudatosabban élsz, megfigyelheted, tapasztalhatod, hogy szinte naponta kapod a külvilágból a visszajelzéseket, amelyek a kapcsolataidban konfliktusokat okoznak. Ismerd fel ezeket a legbensőbb problémáidat, félelmeidet, hogy változtathass a gondolkodásodon, a megéléseden, a hozzáállásodon, hogy harmonikusabban kapcsolódj másokhoz, a világhoz.


Numerológia és Asztrológia1 Oroszlán
Vezetőnek születtél, és ha a legjobbat hozod ki magadból, biztosan megkapod az ezzel járó tiszteletet, elismerést. Az 1-es (a Nap száma - tehát mindez az Oroszlán jegyűekre is vonatkozik), a kreativitás, szellemi erő, de az egó is. A te egód sem kicsi, perfekcionista vagy és uralkodni akarsz, legalábbis szeretnél, ez a két legnagyobb problémád. Ez neked sem jó, de másoknak sem. Te sem tudsz megfelelni a saját magad által kitűzött eszményképnek, mások pedig szoronganak a te elvárásaidtól.
Attól félsz a legjobban, hogy nem kapsz elég elismerést, nem értékelik eléggé a te csodálatos képességeidet, nem lehetsz folyamatosan a középpontban. Ha hibázol, akkor kapod a kritikát, kényelmetlen helyzetbe kerülsz, és megszégyenítve érzed magad. A túlzott büszkeséged, hiúságod és érzékenységed a legnagyobb problémád. Addig kapod mindezt, ameddig függsz mások dicséretétől, visszajelzésétől.


2 - Rák

Segítőnek születtél a szó valódi értelmében, és ha a legjobbat hozod ki magadból, rendkívül hasznos tagja lehetsz a társadalomnak. A 2-es (a Hold száma - tehát mindez a Rák jegyűekre is vonatkozik), az érzelmek, intuíció, gondoskodás, együttműködés, segítségnyújtás. Másokkal szemben viszont az egód egyáltalán nem túl nagy, bizonytalanságod és az önelfogadási problémáid akadályoznak abban, hogy jól érezd magad a bőrödben, és harmóniában lehess a világgal.
Attól félsz a legjobban, hogy mások nélküled is megoldják a problémáikat, és ha nincs szükség rád, akár értéktelenebbnek is érezheted magad. Teli vagy szeretettel, és akkor vagy boldog, ha segíthetsz, de a túlzott gondoskodás iránti vágyad nem biztos, hogy mindig fogadókészségre talál. Légy végre önmagad, legyen egy egészséges egód, foglalkozz végre a saját céljaiddal! Ettől még ugyan olyan jó ember maradsz, sőt az emberek jobban fognak tisztelni, szeretni, így kapod meg azt, amire a legjobban vágysz!

3 - Ikrek

Szórakoztatónak vagy a tudás közvetítőjének, tanítónak születtél, és ha a legjobbat hozod ki magadból, sikeres leszel és népszerű. A 3-as (a Merkúr - tehát mindez az Ikrek jegyűekre is vonatkozik), a kiváló kifejezőképesség, gyors észjárás, mozgékonyság. Semmi mással nem foglalkozol, csak a kapcsolataid és a karriered építésével. Számodra a külvilágban elérhető siker a legfontosabb, amiért mindent megteszel, és ezt senki nem sajnálja tőled.
Az a legnagyobb problémád, attól félsz a legjobban, hogy nem vagy elég sikeres mások, a külvilág szemében. Hihetetlen a munkabírásod, mint egy gép, óriási idegi energiákkal rendelkezel, éjjel-nappal pörögsz, s eközben az érzelmeidről tudomást sem veszel. Vigyázz, a sikernek ára van! Felőrlődhetsz ebben a nagy hajszában, egyszer csak hirtelen kiéghetsz. Sokkal jobban jársz, ha megtalálod a harmóniát az emberi kapcsolataidban.

4 - Szűz
Arra születtél, hogy felvállald a mindennapok felelősségét, és ha a legjobbat hozod ki magadból, sikeres leszel és elismert a munkád által. A 4-es (a Föld száma - tehát mindez a Szűz jegyűekre is vonatkozik), a logikus gondolkodás magas szinten, megbízhatóság, korrektség, munkamánia, fejlett kritikai érzék. Az eszed mindig azon jár, hogyan lehet a dolgokat, a munkádat, és mindent tökéletesíteni, ami körülötted van.
Attól félsz a legjobban, hogy bármit csinálsz, az nem tökéletes. Soha nem vagy elégedett önmagaddal sem. Nem baj, ha tudod: az élet nem a hibakeresésről szól, az csak a munkában hasznos és jó. Érezd végre jól magad, hiszen te vagy, aki minden nap bebizonyítod, hogy a precíz munkád, a hozzáértésed nélkül, nem működik semmi. Ebben te vagy az egyik legjobb! Felejtsd el a kritikusságot! Légy felszabadultabb, örömtelibb, és sokkal optimistább!


5 - Nyilas
Arra születtél, hogy a tudást, a bölcsességet, a megértést képviseld a világban, és ha a legjobbat hozod ki magadból, biztosan megkapod az ezért járó elismerést, tiszteletet.
Az 5-ös (a Jupiter száma - tehát mindez a Nyilas jegyűekre is vonatkozik), a belső erő, hit, önbizalom, optimizmus, szellemi erő. Szerencsés vagy, lelkes, de néha túlzásokra is hajlamos.
Egész életedben tanulsz, mert attól félsz a legjobban, hogy mások szemében nem vagy eléggé felkészült, nagyon okos és bölcs. Viszont mindig objektív vagy és tárgyilagos, inkább kívülről szemléled a dolgokat, mint, hogy érzelmileg is elérhető lehess.
Attól is nagyon félsz, ha kimutatod az érzelmeid, akkor már téged valaki birtokolni fog. Azt pedig nem bírod elviselni, hogy bárki korlátozza a szabadságodat.


6 Bika, Mérleg

Arra születtél, hogy harmóniát, szépséget, békességet, nyugalmat teremts másoknak, és ha a legjobbat hozod ki magadból, mindenki szeretni fog.
A 6-os (a Vénusz száma - tehát mindez a Bika és a Mérleg jegyűekre is vonatkozik), a lágyság, kedvesség, nőiesség, jó ízlés, barátságosság, a szeretet, család, boldogság száma. Nem tudsz rossz körülmények között élni. A legkedvesebb emberek közé tartozol, de talán többet foglalkozol a külvilággal, mint kellene.
Mindenkihez van egy kedves szavad, és szívesen segítesz, mégis attól félsz a legjobban, hogy nem felelsz meg másoknak, a külvilág elvárásainak, mit mondanak rólad az emberek.
Ezen felül a legfontosabb számodra, az anyagi és érzelmi biztonságod. Minden a fejedben dől el. A hitrendszeredben tudod megteremteni, kialakítani ezt az érzést, és többé soha, semmiért nem kell aggódnod.


7 - Bak

Arra születtél, hogy szellemi vezetővé válj, és ha a legjobbat hozod ki magadból, megkapod az anyagi elismerést, és a társadalom megbecsülését.
A 7-es (a Szaturnusz száma - tehát mindez a Bak és a Vízöntő jegyűekre is vonatkozik), az összefogottság, céltudatosság, karriervágy, üzleti érzék, koncentráció, analizáló képesség, kritikusság, érzelmi elfojtások, pesszimizmus.
Mindent megteszel az érvényesülésért, de attól félsz a legjobban, hogy nem éred el azt a kitűzött magas pozíciót, amivel elégedett leszel, amiért majd mindenki tisztelni fog.
Kitartóan teszel a céljaidért, de saját magaddal sem vagy túl jóban, és másokkal sem keresed az érzelmi kapcsolatot, pedig ez hasznodra válna az előrejutásban. Szeresd jobban önmagad és merd kimutatni a szereteted legalább azok felé, akik a számodra a legfontosabbak!


8 - Kos, Skorpió
Arra születtél, hogy "Hass, alkoss, gyarapíts!", és ha a legjobbat hozod ki magadból, fényes karriert csinálhatsz, hatalmas pénzt tudsz teremteni, magadnak és másoknak is.
A 8-as (a Mars száma - tehát mindez a Kos és a Skorpió jegyűekre is vonatkozik), az akarat, ösztönök, vágy, kezdés, lendület, szenvedély, önérvényesítés, harc, megalománia, pénz, luxus. Hihetetlen energiákkal harcolsz a vágyaidért.
Te vagy, akinek nincs lehetetlen, de éppen ez a gond. Nagy küzdő vagy, de nem tűröd az akadályokat. Mindig harcolsz az igazadért, és attól félsz a legjobban, hogy nem a te akaratod érvényesül, az pedig számodra elképzelhetetlen, hogy más uralja a terepet, más legyen a nyerő.
A folyamatos harc viszont bukásokkal is jár. Próbáld meg a harcias energiáid nem elfojtani, hanem átalakítani, áttranszformálni, hallgass még jobban az ösztöneidre, a megérzéseidre! Ugyan úgy sikeres leszel, és sokkal békésebb lesz az életed.


9- Halak
Arra születtél, hogy kiküszöböld a hiányosságokat, hogy a világot tökéletesítsd, mert van ilyen képességed, és ha a legjobbat hozod ki magadból, mások biztosan, de még te is elégedett lehetsz e világi küldetéseddel, megtalálhatod a belső békédet, amire a legjobban vágysz.
A 9-es (a Neptunusz száma - tehát mindez a Halak jegyűekre is vonatkozik), az álom, illúziók, érzelem, érzékenység, háborúság, tudatalatti, medialitás, feloldódás, az önzetlen szeretet száma.
Egy tökéletes világban szeretnél élni, de az élet mindig bebizonyítja neked, hogy ilyen nincs, és attól félsz a legjobban, hogy ilyen nem is lesz.
Ugye nem akarsz örök elégedetlenségben élni? Ehhez csupán egy dolog kell: fogadd el, hogy a világ nem tökéletes, és megszűnik a benned munkálkodó belső feszültség, háborúság, aminek mindenki nagyon fog örülni!

www.kisszoltanzero.hu
http://www.astronet.hu/tenyek-talanyok/szammisztika/te-mitol-felsz-2-resz-105089
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.08.12 21:59 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat