Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A szellemvilág és a szellemi segítők (1 fő olvassa) (1) Vendég
Angyalokról, szellemekről, szellemvilág fogalmáról, működéséről, a szellemtani tanításokról.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A szellemvilág és a szellemi segítők
#926
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 4 hónapja  
Fohászok Gábriel arkangyalhoz:

1. Gábriel arkangyal, vezess engem a lelkem ösvényén!
2. Gábriel arkangyal, mutasd meg nekem életem hivatását!
3. Gábriel arkangyal, segíts nekem értelmezni látomásaimat!
4. Gábriel arkangyal, adj ihletet és útmutatást az előttem álló
változásokhoz!
5. Gábriel arkangyal, tisztítsd meg testem, lelkem és elmém!
6. Gábriel arkangyal, tisztítsd meg testem a mérgektől!
7. Gábriel arkangyal, tisztítsd meg elmém a tisztátalan gondolatoktól!
8. Gábriel arkangyal, szabadíts meg a pszichikai támadásoktól!

Gábriel volt az, az arkangyal, aki a Bibliában hírt vitt Szűz Máriának
Isten fiának közelgő születéséről.
Felfedte Mária előtt az ő életének célját, és nekünk is segít
megtalálni valódi hivatásunkat.
(szerzője ismeretlen)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.06.07 14:56 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#934
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Adminisztrátor
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 4 hónapja  
Billy Graham: Angyalok
részlet

A művelt emberek régebben elutasították az ilyen tanokat. A tudomány volt uralkodó és a tudomány szerint csak a látható és mérhető az elfogadható.
Mára mindez megváltozott. A mai társadalom az okkultizmus morbid bűvöletében él. A könyvüzletek tele vannak a gonoszról, sátánról és démoni megszállottságról szóló könyvekkel. A hollywoodi filmek, tv-műsorok és a popzene divatos témája is lett.


Az emberek ellen irányuló sátáni törekvés nyilvánvaló növekedése bolygónkon jelentheti Jézus Krisztus második eljövetelének közelségét.
Nem vagyunk mindig az angyali lények jelenlétének tudatában. Nem mondhatjuk meg, mily módon érkeznek, de azt tudjuk róluk, hogy köztünk vannak. Gyakran társulnak hozzánk anélkül, hogy észlelnénk őket. Keveset tudunk állandó szolgálatukról. A Biblia azonban bizonyossá tesz minket arról, hogy egy napon leplezetlenül, teljes valójában meglátják szemeink, hogy milyen nagy figyelmet szentelnek nekünk az angyalok ( Kor, 1 13:11-12)
Hogyha megragadnánk Isten ígéretét, hogy hatalmas angyalai mindig közelünkben vannak, segítőkészen, akkor Krisztus támadói féken lennének tartva. Sajnálatos módon a legtöbb keresztény elmulasztja tudomásul venni ezt a tényt, többször szól erről a Biblia.
Ha mi, Isten fiai, tudatosítanánk, hogy milyen közel vannak hozzánk Isten angyalai, csendes szívvel néznénk szembe az élet megrendítő eseményeivel.Egyszer, amikor egy kilátástalan időszakon mentem keresztül, imádkoztam, csak imádkoztam, de úgy tűnt, hogy a menny érzéketlen irányomban. Úgy éreztem, mintha Isten elhagyott volna, és egész egyedül voltam ,megpróbáltatásommal és terhemmel. Lelkem sötét éjszakája volt ez. Írtam anyámnak aggodalmamról, és sohasem felejtem el válaszát: Fiam, gyakran van az úgy, hogy Isten visszavonul, hogy próbára tegye hited. Azt akarja, hogy bízz benne a sötétségben is. Most tehát fiam, állj elő a hitben, a köd ellenére, és megérinted majd az Ő kezét.
Könnyek között térdeltem le ágyam mellett és megtapasztaltam Isten jelenlétének mindent felülmúló érzetét. Akár érezzük, akár nem a Szentlélek és a szent angyalok jelenlétét, a hit által bizonyosak lehetünk afelől, hogy Isten sohasem fog elhagyni, sem cserbenhagyni minket.


Keresztény soha nem tekintheti tragédiának a halált. Tekinthetné inkább úgy, mint az angyalok: Ők úgy tartják, hogy a véges időből az örökkévalóságba vezető utazást az öröm jellemzi. Az életre a halál völgyén keresztül vezet az út, de az egész út a győzelem jegyében zajlik. Az angyalok bővelkednek Jézus feltámadásának erejével és biztosítják a sikeres mennybemenetelt.
Meglehet könnyáztatta, ellenséges a völgy, amelyben járunk, mégis emeljük fel szemeinket a magasba, hogy lássuk Isten angyalait, a mennyei nézőket, akik tekintetükkel is védenek minket, isten végtelen bölcsességének megfelelően, míg fenti fogadtatásunk készül.


Az egyetlen és kizárólagos út megtérésedhez, hogy higgy az Úr Jézus Krisztusban, mint saját személyes Uradban és Megváltódban. Nem kell, hogy kiegyenesítsd először életutadat. Nem kell próbálnod feladni valamit habitusodból, ami távol tart Istentől. Mindezt megpróbáltad már, és sok időt vesztettél. Jönnöd kell úgy amint vagy. Jöhetsz Krisztushoz éppen onnét, ahol most vagy, éppen úgy, amint vagy; és az ég angyalai örvendezni fognak!


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.11.08 21:30 Név: Margit.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
#1006
Istvan (Felhasználó)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 117
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 4 hónapja  
ANGYALPSZICHOLÓGIA

Őrangyalod, ha vigyáz rád, oly mértékig a lényeddé válik, hogy azt gondolja, amit te gondolsz, azt érzi, amit érzel; átéli lelked minden zűrzavarát - és ezért pontosan tudja, hogy hol akarod éppen elrontani az életedet.
Látja, hogy mi készül benned.

Ez nagyon fontos angyaltudás. Mindennek, ami veled történhet a jövőben, a csírái már ott lappanganak benned; az angyal tudja, ha mindezt megszülöd, mi lesz a sorsod. Lelkednek azon a helyén jár, ahonnan jövőd születik, vágyaid és szenvedélyeid csírái között, ahol sok minden formálható még.

Úgy néz a lelkedbe, mint egy genetikus a mikroszkópjába. Itt még semmi sincs készen - csak lehet. S az angyal azt súghatja: - Te, barátocskám! Ezt ne szüljük meg!
Nem mindig hallod. Mert az angyal olyan észrevétlen, hogy nem is tudod, hogy ő benned van. Fogalmad sincs róla. Csak onnan veszed észre, hogy egy hang megszólal benned. Mintha hirtelen világos gondolataid támadnának, és váratlanul azt érzed, hogy eloszlanak a félelmeid.

Mész az utcán, és hirtelen jókedved lesz.
Vagy erőt érzel magadban. Fáradt voltál, és egyszerre bizseregni kezd valami benned; feltöltődtél, erős lettél, megjött a kedved...
Nem is tudod, miért.
Amikor váratlanul felderül a lelked, és fogalmad sincs, mi okból; amikor azt mondod, magadban: "Mi történt velem? Az előbb még szomorú voltam, és egyszer csak jött egy jó gondolatom, nem is emlékszem, mi, csak hirtelen fenemód vidám lettem!" - ez az angyal munkája volt.
(Müller Péter)


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.04.19 22:24 Név: Margit.
 
``A leckét az ISKOLA adja fel,
de az ÉLET kérdezi ki``
  A téma lezárása megtörtént.
#1070
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 3 hónapja  
IMA AZ ŐRANGYALHOZ

Őrangyalom szívből kérlek ,
Légy vezérem amíg élek.
Ments meg engem bűntől bajtól,
Ne hagyj el a halálomkor,
Mindig jóra figyelmeztess,
úgy vezess a jó ISTENHEZ.

 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.06.05 22:01 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#1409
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Adminisztrátor
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 2 hónapja  
Új Ég és Új Föld
részlet


Gyakran hívnak minket angyaloknak, mivel annak látszunk mindazok számára, akik láttak minket, de nem hitték el, hogy időutazók és fejlett emberek vagyunk egy Jövendő Földről. De csupán embernek nevezni minket téves benyomást alkotna az igazi természetünkről. Ugyanakkor a földönkívüli elnevezés is legfeljebb csak részigazság lehet. Noha sokunk égi polgárság szülöttje, mégtöbbünknek a Föld a szülőhazája a Jövendő Föld.

Ha megvizsgálnátok társadalmunkat, sok különbségre rácsodálkoznátok. A legnagyobb különbség azonban, amit észrevehettek az emberben, az a beszéd figyelemre méltó csökkenése. Miért? Szemben azzal, amit tudósaitok közül sokan hisznek, a beszélt nyelv és az írott szó használata nem jele egy civilizáció fejlettségének. Sőt, inkább egy olyan civilizációra utal, amely feladta vagy elfelejtette a fejlettebb csillagősöktől való származását.

A beszéd és az írás lassú folyamat. Évezredekkel ezelőtt, amikor az ember alkalmazkodott e gyakorlathoz, mint az egymással való kommunikáció eszközéhez, drasztikusan lelassította fajaitok evolúciós fejlődését. A telepátia, és még inkább a tel-empátia a fejlettebb társadalmak kommunikációs módja.

Most már biztosan gyanítjátok, hogy a jövőben mi egy csaknem szótlan társadalom vagyunk.

Kevesebbet beszélünk ugyan, de többet játszunk. Az energia, amely a kimondott szavak előállításához, csakúgy mint leírásukhoz szükséges, hatalmas. Tel-empátiával egy érzés- és képorientált kommunikációs formával erőfeszítés nélkül társaloghatunk egymással.

Kép, érzés, érzékelés ezek az elsődleges kommunikációs eszközeink. Világotokban a csecsemők, a kisgyerekek és az állatok különösen a delfinek többnyire teljességgel jártasak a tel-empátiában. Sajnos csak ritkán ismeritek fel, mint kommunikációs formát, és nem támogatjátok a kisgyerekekben. Ez az értékes képesség így mélyen elfojtódik az emberi természetben.

A mi Valóságunkban az idő jelentéktelen. Nem mérjük a pillanatok múlását, és nem öntjük digitális kifejezésekbe. Nincs szó a szótáratokban, amely használható lenne e tapasztalatunk megfelelő leírására.

forrás: www.paulapeterson.com
Folytatása következik


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.05.15 17:29 Név: A.M. Timea.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
#1410
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Adminisztrátor
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
: A szellemvilág és a szellemi segítők 11 éve, 2 hónapja  
Új Ég és Új Föld
előző folytatása


Tulajdonképpen a legnagyobb nehézséget a veletek való kommunikációban gyakran a nyelveitek használata jelenti számunkra. A nyelvetek sokszor közel sem tudja közvetíteni azt a jelentést, amelyet szeretnénk átadni nektek. Ez nagyon fortélyossá tudja tenni számunkra a messzire nyúló fogalmak fejtegetését. És ebből a szempontból a kommunikációnk gyakran vezethet félreértéshez és félremagyarázáshoz. Mindemellett azért mégis tudunk közölni fontos gondolatokat, főleg azokkal, akik hajlamosabbak a nyitottságra és érzékenyebb természetűek.

Látomásos gondolatainkat jóval könnyebb kommunikálni a kreatív művészetek újításain keresztül, mivel ezek közelebb állnak a kifejezési módjainkhoz: zene, hangok, dal, művészet, képek, tánc, égfestés, vízjelek, mozgások, víziók, inspirációk, stb. Befolyásunk eredményeként meg fogjátok tanulni, hogy elméteket produktívabb és kreatívabb módon használjátok.

Felfogva a Valóságunkat amely segít nektek megérteni az emberiség haladási irányát fel kell adnotok a karmához és az előző életekhez való kötődéseteket. Ez csak olyan valóságokban létezik, mint a tiétek, ahol a földlakók fokozatos szellemi és evolúciós fejlődést valósítanak meg a megismételt hibák után, életről életre, amely egy nagyon lassú folyamat, és egyáltalán nem szokásos állapot az intelligens élet más formái között a kozmoszban.

De ez most egyre gyorsuló ütemben változik, mivel mind többen vagytok, akik végre felfogjátok, hogy a Valóságot a tudatossági szinteteknek megfelelően vonzzátok, aszerint, hogy hová, mire és hogyan helyezitek figyelmetek fókuszát. Miért fejlődnétek hát csak fokozatosan, álmos életeken át, mikor egy teljesen felébredt állapot gazdagságával ugorhattok előre? Ez lesz a nyitja a rátok váró jövőnek: a teljesen tudatos és felébredt állapot.
részlet

forrás: www.paulapeterson.com

 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.02.21 16:28 Név: Margit.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat