Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Reinkarnáció (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Reinkarnáció
#4408
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reinkarnáció 1 éve, 10 hónapja  
.


10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a reinkarnációról!


Világszerte számtalan ember hisz a reinkarnációban, függetlenül attól, hogy milyen vallást gyakorol, habár igaz, hogy ez a hit leginkább az ázsiai területeken a legelterjedtebb. A nyugati világ kissé szkeptikusabban áll az ősi hitekkel szemben, mert az ott szocializálódott emberek inkább tudományos megvilágításban látják a világot, viszont ahhoz, hogy valóban látni és érteni tudjuk a valóságot nagyon sok esetben a tudomány már nem elég.

10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a reinkarnációról!

Egyszerűen léteznek olyan dolgok, amit még a tudomány sem képes megmagyarázni, vegyük csak például azt, ha egy kis gyereknek hirtelen eszébe jutnak az előző életéből megmaradt emlékei. A reinkarnáció fogalma és folyamata sok ember fejében zavaros, ezért a tisztánlátás érdekében összegyűjtöttük azt a 10 dolgot, amit mindenképpen érdemes tudni a reinkarnációról.

1. A lélek létezik


A lélek nem csupán egy mítosz, vagy illúzió. Minden ember fizikai, halandó testből és egy halhatatlan lélekből tevődik össze. A lélek kelti életre azt a testet, a lélek határozza meg, hogy ki is vagy valójában. A test csupán egy eszköz, amit a lélek ajándékul kap, hogy megvalósíthassa mindazt, amire hivatott. A lélek maga a színtiszta energia.

2. A lélek fejlődik


Mindegyik lélek egy-egy saját küldetéssel rendelkezik, melyek során tapasztalatok és erőfeszítések révén képes a fejlődésre. A lelki fejlődés az életszakaszok előrehaladtával együtt folyamatosan fejlődik, egészen az újszülött kortól addig a pontig, amikor már elegendő bölcsességet és tudást halmozott fel.

3. A lélek leginkább fizikai vonatkozások által képes fejlődni

A lelki fejlődést a személyes döntések és tapasztalatok segítik elő. A lélek csak úgy képes fejlődni, ha megvívhatja saját csatáit, vállalhatja döntéseiért és választásaiért a felelősséget és következményt. Ezért is olyan fontos a lélek és a test harmóniája. A lelket sosem lehet korlátok közé szorítani, mégis egy testbe beleszületve, más szellemektől elkülönülve egyedül kell irányítsa önmagát. Egy élet alatt megtett dolgaink egyfajta leckeként szolgálnak a lélek számára, melynek tanulságait magával viszi, miután elhagyja a fizikai testet a halál bekövetkeztekor.

4. A reinkarnáció által a lélek egy széleskörű és hosszú utazáson vesz részt

Egy emberi élet ideje nem elegendő ahhoz, hogy a lélek mindenfajta élménnyel, döntéssel, tapasztalattal, leckével találkozzon. Például a lélek meg kell tapasztalja milyen az élet úgy nőként, mint férfiként, vagy úgy áldozatként, mint elkövetőként stb. A reinkarnációnak köszönhetően a lélek mindig más és más testbe születik bele, más életkörülmények között él, más kapcsolatokat létesít, és más típusú dolgokat tapasztalhat meg, ezért többszöri újjászületést követően már egy szélesebb perspektívából ismerheti meg a világot. Lehet, hogy egyik élete során azt tanulhatja meg, hogy hogyan vállaljon felelősséget saját magáért, míg a másik arra tanítja meg, hogyan kezelheti az ölébe hulló hatalmat.

5. A lélek nem rendelkezik nemi identitással, nemzetiséggel, hitvallással, vagy fajisággal

Nincs olyan, hogy kínai, vagy zsidó lélek, mindegyik lélek egyforma, éppen ezért bármilyen testbe újjászülethet. Mi választjuk meg saját magunknak a szülővárosunkat, a nemzetiségünket, a bőrszínünket. A lélek az összehasonlítás és összevetés módszerével képes különbséget tenni és ezáltal fejlődni egyes földi életei után. Egyik életünkben dönthetünk úgy, hogy egy férfi testébe bújunk, másikban egy nőként születünk meg. Teljesen mindegy, a lényeg az, hogy a lehető legtöbb élettípussal járó tapasztalatokat átélhessük.

6. A lélek mindig egy adott faj egyedihez ragaszkodik

Az emberi lélek, vagyis a mi lelkünk, csak emberi testben születhet újra a világra. Persze ez nem azt jelenti, hogy valamikor régen nem tapasztaltuk volna meg milyen az élet egy alacsonyabb életformaként, de a lelki evolúció során már elértük azt, hogy emberi egyedek bőrébe bújhassunk. Az emberi lélek küldetése a tudatosság szintjén valósulhat meg és ehhez embereknek kell lennünk. Viszont nagyon ritkán fordulhat elő, hogy egy előző életünket tegyük fel egy delfinként éltük le, de ennél alacsonyabb szint nem fordulhat elő (rovarok, bogarak stb.)

7. Mindegyik életünk előre megtervezett


A születést megelőzően a lélek kiválasztja, hogy milyen tapasztalatokat nyújtó életet szeretne élni. A választott élet körülményeit és a vele járó kapcsolatokat más felsőbb lelkek együttműködésével és beleegyezésével állapítják meg. Például, ha a lélek azt akarja, hogy élete során jószívű legyen a gyerekekkel szemben, akkor azt is eldöntheti, hogy gyerekkorában olyan kapcsolata legyen az édesanyjával, hogy ennek hatására a személyisége ilyen irányba fejlődhessen. Az élet legfőbb eseményei előre meg vannak tervezve: születés, család, iskola, kapcsolatok, karrier, halál, betegségek. A test is már a születés előtt kiválasztásra kerül. De ez nem azt jelenti, hogy váratlan és spontán dolgoknak nincs helye.

8. És ott vannak még a karma törvényei is.

Ha egyik élet során A megöli B-t, akkor egy másik élet során B öli meg A-t, ez a karma lényege. De a karma nem egy "kozmikus igazságszolgáltatási rendszer" a lélek szempontjából nézve, mert minden azért történik, hogy a lélek fejlődhessen. Karma irányította cselekedeteket inkább a kezdeti szakaszokban követnek el a lelkek, olyankor, amikor még oly keveset tudnak az emberi létezésről.

9. A reinkarnációnak van eleje és vége


Számos tévhittel szemben a reinkarnáció nem egy végtelen újjászületés és eltávozás kör. Mindegyik utazás egy adott szinten kezdődik és egy magasabb szinten fejeződik be. Lélekként pontosan tudjuk, hogy utunk hova vezet, és mit is csinálunk pontosan.

10. Nincs siettetés


Sok ezzel foglalkozó tannal szemben azt kell mondjuk, hogy nincs siettetés, vagy nyomás annak érdekében, hogy mihamarabb megvilágosodjunk, vagy véghez vigyük a reinkarnációs körünket. Ez nem egy verseny, amiben az a lényeg, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több életet átélhessünk. Nem egy mókuskerék. A lélek szempontjából nem létezik idő, az idő csak egy fizikai jelenség. Ezért a lelkeket nem érdekli, hogy hány ezer évbe telik, amíg befejezik küldetésüket.

Zárógondolatként még azt is érdemes megemlítenünk, hogy a lelkek nem reinkarnálódnak azonnal a halált követően. Egy-két év, de akár évtized is eltelhet két élet között, minden attól függ, hogy a lélek milyen fejlődési szinten áll, mik a tervei, és miket tanult az előző életeiből. A reinkarnáció minden emberi lét feltétele ezért egyetemes dolog. Ennek köszönhetően vagyunk mi mind itt.

http://filantropikum.com/10-dolog-amit-mindenkinek-tudnia-kell-reinkarnaciorol/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.12.19 20:02 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4476
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reinkarnáció 1 éve, 7 hónapja  
.


Igazolást nyújtó anyajegyekWilliam George, egy észak-amerikai halász esete a legmegdöbbentőbb: aki azt állította, érzi, hogy hamarosan meghal, ám annyira szereti családját, hogy következő életében újra velük akar együtt élni, s ezért úgy döntött, a saját unokájaként fog megszületni.

Családtagjai hüledezve hallgatták a nagypapa eszmefuttatását, aki azt állította, előre megbeszélt helyen különféle anyajegyei lesznek, amelyek majd bizonyítják, hogy a kicsi testében ő kelt új életre.

Az öreg William nemsokára eltávozott az élők sorából, s menye nem sokkal ezután gyermeket szült. A kisfiún pontosan olyan anyajegyek voltak, mint amilyeneket korábban a nagyapja leírt.

A fiú az évek múlásával külsőre is a nagyapjára kezdett el hasonlítani, és ráismert nagyapja több olyan személyes tárgyára, amit korábban sosem láthatott.

A történetek elgondolkodtatóak, és bár a reinkarnáció tényét mindannyian azonos szemszögből vizsgálják, mégis felvetik a kérdést: mi történik a Felejtés Óceánjában, amelyben minden eltávozott lélek alámerül, hogy megszabaduljon levetett élete emlékeitől, örömeitől és fájdalmaitól - ha néhányan mégis képesek emlékezni?
Részlet - forrás: Paul Roland: Reinkarnáció / astronet.hu

http://rejtelyekszigete.com/karmikus-sebhelyek-anyajegyek-testi-hibak-az-elozo-eletek-bizonyitekai/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.03.21 21:02 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#4526
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reinkarnáció 1 éve, 5 hónapja  
.


Ezért találkozol ugyanazokkal a lelkekkel minden inkarnációban


Életed során sok ember keresztezi az utadat, a szülőktől kezdve a gyermekeiden és a barátaidon át, egészen a szerelmedig. A karmikus tanítások szerint mindig ugyanazok a lelkek találkoznak egymással, csupán különböző testben és szerepekben.
A lélek leszületik egy adott fizikai testben, egészen addig, ameddig nem teljesül a karmikus feladata és van valamilyen karmikus adóssága. Amikor másokkal kapcsolatba kerülsz, lehetőséged van arra, hogy beteljesítsd a karmikus feladataidat.

Néhány szó a karmáról

A karma nem más, mint a végtelen szeretet hiányából fakadó és a forrástól való elszakadásból következő cselekedetek eredménye. A szeretet hiánya miatt tudatosan vagy öntudatlanul is képes vagy bántani másokat, netán éppen neked okoznak fájdalmat mások.
Olyan ez, akár egy karma bank, ahol le kell rónod a fennmaradó kölcsönöket, és mindenkire ugyanazok a szabályok illetve karmikus törvények vonatkoznak.

Karmikus emlékek

A karmikus emlékeket az Akasha (azaz az Univerzum emlékezete) tárolja, amelyekhez a tudatos elme persze nem fér hozzá. Ám mindenből tanulhatsz, és összekapcsolódhatsz a többi emberrel bizonyos érzelmek révén, amiket az adott személyek váltanak ki belőled.
Ha valaki beteljesíti a karmikus feladatát, távozik az életedből. Olyan is megesik, hogy kissé kényelmetlenül érzed magad egyesek társaságában, ezért akár megkönnyebbülés is lehet, ha egyes emberek kilépnek az életedből.
Nem szabad azonban figyelmen kívül hagyni azokat az érzelmeket, amelyeket mások kiváltanak belőled. A forrás benned van. A felhalmozódott félelmek és fájdalmak, az elfojtott negatív tapasztalatok és a nem kívánt érzelmi állapotok mind-mind lerakódnak a lényed legmélyén.
Azok az emberek, akikkel egy életen át kapcsolatban vagy, a karmikus tanítóid szerepét töltik be, akik abban segítenek, hogy felszabadulj az előbb említett mérgező állapotok alól, amelyben olykor benne ragadsz.

Vonzás és tudatalatti

Az emberekkel természetesen úgy kerülsz kapcsolatba, hogy először a külső fog meg, ám a vonzódás általában tudatalatti szinten is működik, hiszen a tudatalattiban ott rejlenek a karmikus emlékek.
A karmikus szenzorod lényegében "felismeri" a másik ember karmikus emlékeit. Ezáltal teljesülhet a karmikus feladatod, s így kerülsz kapcsolatba a megfelelő emberrel.
Egy kapcsolatban nem tudsz úgy fejlődni, ha csak a pozitív tulajdonságaidat mutatod meg a másik félnek, konfliktusokra is szükség van. Bizony, egy-egy konfliktus aranyat ér, mert ilyenkor fontos dolgok tisztázódhatnak.
Amikor például féltékeny vagy, érdemes megkérdezni saját magadtól azt, hogy "Miért van bennem ez az érzés? Mi ez a dolog?" Ne hagyd figyelmen kívül ezt az érzést. Szükség van arra, hogy dolgozz önmagadon, így tudod összerakni az apró mozaikdarabokból a valós képet.
Ezek az apró darabkák ugyanis a személyiséged hiányosságai, a saját gyengeségeid. Talán gyermekkorból erednek, és az elutasítás miatt erősödnek fel, hiszen félsz attól, hogy elveszíted a másikat.

A személyiség formálása


Idővel a személyiséged polarizál és megjegyez egy-egy bizonyos érzelmi reakciót, például félelmet, fájdalmat, gyűlöletet vagy éppen féltékenységet, és ez a gát megmaradhat benned.
Törekedned kell a másokkal való kapcsolatok stabilizálására, ám ha a partnered viselkedése nem feltétlenül megfelelő számodra, akkor elbizonytalanodhatsz, és a korábbi félelmeid felerősödnek, amik már a tudatalattidba beépültek.

Valójában az adott partnered csupán részben felelős a személyiséged kialakulásában. Ám ezt nem mindig könnyű tudatosítani önmagadban, hiszen te épp úgy éled meg a dolgot, hogy az illető megbánt téged. Ugyanakkor ne felejtsd el, hogy minden érzelem megtapasztalása egy-egy karmikus feladat.
Olyan emberrel kerülsz karmikus kapcsolatba, aki a távoli múltban ugyanazokat az érzelmi dolgokat élte meg, akárcsak te. A karma nem azért van, hogy számodra szenvedést okozzon, hanem elvezet a feltétel nélküli szeretethez és képes leszel lelkileg egyesülni az univerzum végtelen szeretetével.
Ismerd meg az önzetlen szeretet fogalmát és cselekedj eszerint - hiszen a partnereddel ketten egyek vagytok. Minden csak egy apró mozaikdarabka, amelyből kirakhatod a teljes egészet.

Minden te vagy


Csepp vagy a tengerben, az óceán pedig a többi ember, ám minden csepp szükséges ahhoz, hogy hatalmas óceánná duzzadjon a víz. Mindaddig folytatódik ciklikusan az inkarnáció, ameddig nem teljesül be a karmád. Minden életben szembetalálkozol a karmikus feladataiddal, bármilyen testbe is szüless.

forrás: noiportal.hu
https://rejtelyekszigete.com/ezert-talalkozol-ugyanazokkal-lelkekkel-minden-inkarnacioban/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.05.17 21:36 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5052
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reinkarnáció 6 hónapja, 4 hete  
.


A köztes lét tapasztalatai


Minden új testet öltésnek komoly oka és célja van. A következő élet kitervelésében gyakran olyan más lelkek is részt vesznek, akikkel az egyén már sok inkarnációban együtt élt.
Erre azért van szükség, mert azoknak a személyeknek, akiknek egymással elszámolni valójuk van, azonos helyen és időben kell ismét testet ölteniük.

Rendszerint olyanokkal kell megújítanunk kapcsolatunkat, akikkel a múltban kellemes vagy kellemetlen viszonyban éltünk. A köztes létbe visszavezetett páciensek egyike így számolt be döntéséről: "Azért kellett most visszajönnöm a földre, hogy leróhassam adósságomat azok felé, akikre nehezteltem előző életemben. Ez alkalommal, ha bántani fognak, viszonzásképpen meg fogok nekik bocsátani."

Mindig céllal térünk vissza

Gyakran éppen azokkal kell újra együtt élnünk, akikkel a legkevésbé szeretnénk találkozni. Egy férfi hipnózisban beszámolt arról, milyen kétségbeesetten tiltakozott, amikor megmondták neki, hogy annak a nőnek a gyermekeként fog megszületni, akit előző életében meggyilkolt.
Van, aki kifejezetten nehéz körülményeket választ, például nyomorék testet, súlyos testi hibát, korai árvaságot, anyagi nyomorúságot stb., hogy ledolgozhasson valami nehéz karmikus tehertételt.

Sok esetben az életfeladat a tapasztalatszerzés.

Ha a lélek számos inkarnáción keresztül az élményeknek csak egyik pólusával találkozott, itt az ideje, hogy a másik végletet is megismerje. Egy férfi például, aki több inkarnáción keresztül visszavonult, puritán, prűd életmódot folytatott, azt tervezte meg, hogy a következő életében nimfomániás utcalány lesz.
A hipnózisban visszavezetett személyek között nem egy olyan akadt, akinek nagy meglepetést vagy csalódást okozott, amikor megtudta jelen életére tervezett feladatát.

Az egyik férfi páciens például súlyos pszichés problémákkal kínlódott, mert úgy gondolta, hogy sokkal többre, magasabb pozícióra hivatott az életben, mint amit sikerült elérnie.
Hipnózisban kiderült, hogy életének tervezett feladata éppen a másoknak alárendelt szerep megtapasztalása. Ez a felismerés annyira megrázta a férfit, hogy hosszabb ideig tartó pszichoterápiás kezelésre volt szüksége utána.
Az öngyilkosoknak hamarosan vissza kell jönniük a földre, hogy szembenézzenek azokkal a nehézségekkel, amelyek elöl megfutamodtak. Senki sem menekülhet saját tetteinek következményei elől.

Nem mindenki tervezi meg jövendő életét, bár mindenki számára megadatott a lehetőség. A nagyon anyagias gondolkodású egyének, akiket csak a testi vágyak és igények érdekelnek, igyekeznek minél előbb újra testet ölteni, nem törődve karmikus adósságaik törlesztésével.
Az alkohol rabjait például a kocsma környéke vonzza, mint a méz a legyet. Az ítélőszék előtti megjelenés után a legtöbb lélek mély álomba merül. Ezek az egyének nem emlékeznek semmire, nem terveznek semmit. Majd amikor felébrednek, kényszerítve érzik magukat a megszületésre, de nem tudják, miért kell újra világra jönniük.

Vannak azonban olyanok is, akik nem vesztegetik az időt a túlvilágon, hanem komoly tanulmányokat folytatnak. Van, aki földi hivatásának tökéletesebb elsajátításán fáradozik. De olyan tantárgyak is léteznek a köztes lét iskolájában, amelyeknek nincs földi megfelelőjük.
A léleknek módjában áll visszautasítani az ítélőszék tanácsait, de ez általában nem vezet jóra. A cél és feladat nélküli inkarnáció elpocsékolt élet. Akik hipnózisban arról számoltak be, hogy nehéz sorsot terveztek maguknak, kevésbé voltak kétségbeesettek, mint azok, akik semmilyen tervezést sem csináltak.

Két inkarnáció között különböző idő telhet el

A hipnotizált személyek esetében tíz hónap volt a legkevesebb és nyolcszáz év a legtöbb. Korunkban egyre rövidebb a köztes létben töltött idő két inkarnáció között. Ez magyarázza Földünk túlnépesedését is. A második világháborúban elpusztultak nagy része már az ötvenes években újra világra jött. A kevéssé fejlett lelkek, akik sóvárognak egy bármilyen új test után, nem töltenek hosszú időt a köztes létben. Azok sem, akik korán alkalmat találnak földi cselekedeteik karmikus jóvátételére. Hosszabb ideig azok a lelkek maradnak, akik nagyon alaposan fel akarnak készülni a következő földi életre. Vagy azok, akik túlságosan mélyen "alszanak" ahhoz, hogy újra megszülessenek.

Mielőtt a lélek újra testet ölt, felejt


Elfelejti előző inkarnációit és a köztes létet. Erre azért van szükség, mert régi cselekedetei és vétkei összezavarnák. A felejtés fátyola borul a következő életre vonatkozó terveire is. Ez éppolyan fontos, mint az, hogy egy diák ne ismerje előre a vizsgakérdésekre adandó válaszokat.

Nagyon érdekes kérdés, hogy mikor megy a lélek a testbe? Hosszú idővel a születés előtt, a születéskor, vagy a születés után?

Erre nincs egyértelmű válasz. Valószínűleg egyénenként változó. Pedig jó lenne pontosan tudni, mert ez eldöntené az abortuszkérdés körüli vitát is. Edgár Cayce adatai azt sejtetik, hogy a lélek a testbe mehet röviddel a születés előtt, kis idővel utána, vagy éppen a születés pillanatában.
Dr. Helen Wambach csoportosan végzett regressziós hipnózisainak alanyai általában arról számoltak be, hogy a magzati élet alatt csak ismerkedtek jövendő testükkel. Nagyon kevés tudatos emléket tudtak felszínre hozni ebből az időből. A testet véglegesen a születés napján kellett elfoglalniuk.

Ha ezt nem tették, mert esetleg túlságosan vonakodtak az új testet öltéstől, halva született a magzat. Az egyik hipnózisban visszavezetett egyén a következőképpen számol be jelenlegi megszületéséről:

"A szülőszobában felülről figyeltem anyámat és a körülötte álló orvosokat. Fehér fény vett körül mindent, és én azonos voltam ezzel a fénnyel. Ekkor hallottam az egyik orvos hangját: "Most jön!" Tudtam, hogy eggyé kell válnom új testemmel. Nagyon habozva léptem be ebbe az életbe. Olyan remek érzés volt a fény részének lenni."
A köztes lét tapasztalatairól szóló beszámolók részleteikben különböznek egymástól. A lényegi üzenet azonban mindig ugyanaz: Teljesen felelősek vagyunk azért, amik vagyunk és azokért a körülményekért, amelyekbe beleszülettünk. Mindent mi magunk hoztunk létre. Szabadon választottunk.


forrás: Bars Timi - noiportal.hu https://rejtelyekszigete.com/koztes-let-tapasztalatai/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.03.28 18:34 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5420
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Reinkarnáció 2 hónapja, 3 hete  
.


Vajon jártál már a Földön előző életeid során? - a reinkarnáció 6 jele!


A reinkarnáció fogalma, közel 3000 éves múltra tekint vissza, és nem csak a Keleti, hanem többek között a Nyugati filozófusok is foglalkoztak az újjászületés jelenségével, kérdésével.

A reinkarnáció elmélete alapján a lélek több testben is visszatérhet a Földre azért, hogy tudást, tapasztalatot gyűjtsön egy magasabb tudatállapot elérése érdekében. A reinkarnáció koncepciója akár Einstein energiaelméletével is alátámasztható, mely kimondja, hogy az energia nem vész el, hanem átalakul. Ezzel párhuzamba állítva: a lélek sem tűnhet el, hanem reinkarnáció útján újra és újra a világban testet öltve kalandozik.

Töprengtél már valaha ezen? Érezted már valaha úgy, hogy lehet, te sem első életedet éled a Földön? A reinkarnációnak sok jele lehet, ezeket gyűjtöttük most össze neked,.

1. Déja Vu érzés


Szinte mindenki megtapasztalta már a Déja Vu érzést, és tudja, miről szól. Néhány tudós szerint a Déja Vu-nak idegi eredetű magyarázata lehet, míg mások úgy vélik ez a reinkarnáció elsődleges jele. Mikor úgy érzed, hogy ezzel az ismeretlennel mintha már találkoztál volna, vagy mintha az adott szituációt már átélted volna, a tudatalattiból felszínre törő, előző életünkből szerzett tapasztalatok köszönnek vissza. Sok embernek, ha ellátogat egy adott helyre vagy egy idegen országba, különös érzése támad, és úgy tájékozódik, mintha egész életében ott élt volna. Utaztatással, vagy hipnoterápiával akár képesek vagyunk betekintést nyerni előző életeinkbe.

2. Visszatérő álmok és rémálmok


Magának az álomnak is már szimbolikus értéke van, ám tudnunk kell megfelelően olvasni belőle. Vegyük csak annak a nőnek a példáját, aki folyamatosan azt álmodta minden éjszaka, hogy csontokat talál a ruhásszekrényében, és ha rájuk pillant, bűntudat és szomorúság gyötörte. Mivel az álom hosszú heteken át nem hagyta nyugodni, elhatározta, hogy visszautazik előző életeibe, hogy megtudja, miért álmodja folyton ezt. A hipnózis során a nő rájött, hogy előző élete során a kagyló vizébe fojtotta kisbabáját és a különös álma ezt a tragikus tettét szimbolizálja.

3. Különös tehetségek

Mikor egy gyerek, vagy akár egy felnőtt előáll valamilyen ámulatba ejtő dologgal, tudással, tehetséggel, amelyeket viszont sosem tanult, az is a reinkarnáció jele lehet. Néhány gyerek képes olyan idegen nyelveken is beszélni, amelyeket sosem tanultak. Persze a tehetségek nagy része örökölendő, viszont ha olyan különleges képességgel áll elő valaki, amit semmi sem indokol, az az előző életéből hozott tudás.

4. Fóbiák


A fóbiák legtöbbjét csak az elszenvedőjük érti csupán, és a többi ember csak a fejét csóválja, hogy hogyan lehetséges ettől meg attól ilyen mértékig tartani? A fóbiák, az emberi lélek túléléséért hivatottak létrejönni. Legtöbbször olyan dolgoktól tartunk a leginkább, amelyek fájdalmat, félelmet és kárt okoztak nekünk. Ám ha ebben az életedben semmilyen sokkhatás nem ért, de valamiért mégis félsz például a pókoktól, tudd, hogy ennek magyarázata az előző életedben rejlik.

5. Anyajegyek

Sokan úgy vélik, hogy az anyajegyek a reinkarnáció jelei, és ennek kapcsán el is mesélünk egy sztorit. Egy fiatal fiú a semmiből egyszer csak elkezdett mesélni egy bizonyos férfiról, akit többször is mellkason lőttek. Annyiszor elmesélte ezt a szüleinek, hogy azok elhatározták felkutatják, hogy ki lehetett ez az ember. Mikor hosszas kutatás után megtalálták az aktáit, a szülők megdöbbenten vették észre, hogy a képén szereplő golyónyomok épp olyan elhelyezkedésűek, mint a gyermekük mellkasán lévő anyajegyek.

Sokan hiszik, hogy az anyajegyek az előző életünkben szerzett sérülések jelei, és az anyajegyek változása szorosan összefügg a gondolkodásmódunkkal és érzelmeinkkel.

6. Lelki társak


Sokunknak biztosan van olyan emberi köteléke, amely merőben más, mint a többi. Erre az adott személyre úgy tekintesz, mintha már 1000 éve ismernétek egymást. Edgar Cayce, híres amerikai misztikumokkal foglalkozó szakértő szerint a lelkek csoportosan vándorolnak, és együttesen egyensúlyozzák karmáikat. Edgar szerint minden életben más és más viszonyban születnek le ezek a lelkek, de a csoport mindig ugyanaz marad. Ezek szerint az is megtörténhet, hogy az egyik életedben lévő nagymamád, a másik életedben akár a legjobb barátnőd is lehet.


részlet:https://filantropikum.com/vajon-jartal-mar-a-foldon-elozo-eleteid-soran-a-reinkarnacio-6-jele/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.07.31 20:46 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat