Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 1
TÉMA: Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat)
#2597
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve  
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2867
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 9 éve, 8 hónapja  


Nem csoda - természetes gyógyerő: a delejezés


A kézrátéttel gyógyítás már a Bibliában is szerepel. Aztán az elmúlt századokban újra és újra megpróbálkoztak vele, de a tudósok istenkáromlásnak tartották. A 18. század második felében Párizsban terjedő új divat, a delejes gyógyítást a hivatalos orvosok elutasították, ám a kutatása során egy sor tudományos fölfedezés alapjává szolgált.

A "delejes gyógyítás" Franz Anton Mesmer német orvos nevéhez fűződik. Bécsi rendelőjében a páciensein a mágneses módszer alkalmazását kísérletezte ki. Abból az alaptételből indult ki, hogy léteznie kell valamilyen egyetemes energiának, "fluidumnak", ami állandó kölcsönhatásban van az égitestekkel és a földi élettel.

A kölcsönhatás eredményeként a fluidum oda-vissza áramlik, hatással van az emberre, stimulálja az idegeit. A betegségek oka pedig az, hogy a testben belül a fluidum rosszul oszlik meg. Az ember és a világegyetem közti kapcsolat ugyanolyan jellegű, mint az, amely a mágneses tárgyak között áll fönn.

Elegendő tehát egy mágnes (ásványi delejesség) és annak segítségével le lehet vezetni a fluidumot, vissza lehet állítani a szervezet egyensúlyát.
Mágnes után kézrátét
Mesmer a bécsi csillagvizsgáló munkásaival mágneseket csináltatott, s azokkal kezelte a betegeit. A mágneseket úgy alakították ki, hogy illettek a test különböző részeihez. Aztán - egy évi gyakorlás után, amikor rájött, hogy hasonlóképp jó eredményeket ér el a kézrátétellel is - sutba vágta a mágneseket. Áttért az "ásványi+ delejességről az "állati" delejességre, amelyet maga a test közvetít az ujjakon keresztül.


Mesmer terápiája abban állt, hogy a betegségnek megfelelően vagy egy bizonyos helyre tette a kezét, vagy általában érintette a testet. Ezzel próbálta elfojtani a fájdalmat, visszaadni az életerőt, megszüntetni az ideges rángatózást. Az első följegyzés Osterwaldról, a bajor akadémia tagjáról szól, akit Mesmer csodával határos módon kigyógyított bénulásából, és a teljes vakságból. A bécsi kórház azonban nem volt hajlandó hitelesíteni ezt a gyógyulást. És a hivatalos orvostudomány később sem ismerte el Mesmer kezeléseinek eredményességét. Pedig olyan betegségek gyógyításába is belekezdett, amikkel az orvosok nem boldogultak.

Szép eredményeket ért el a féloldali bénulás, a szemgyulladás, sőt a vérhányás gyógyításában is. Munkásságának híre még Miksa bajor nagyhercegig is eljutott, kétszer is meghívták Münchenbe, hogy ott mutassa be a tudományát. Igazi hírnévre azonban Horka báró meggyógyításával tett szert, akit olyan nyelőcső-görcsből gyógyított ki, amin előtte egy orvos sem tudott segíteni.
Gyógyszer helyett
Mesmer rájött, hogy a mágnes tulajdonságait át lehet vinni más tárgyakra, például vasrudakra is. Arra gondolt, hogy a víz is képes közvetíteni az "állati mágnessége". Így találta föl híres "dézsáját", és kifejlesztette a kollektív mágnesség gyakorlatát, amikor tíz-tizenkét pácienst gyűjtött össze. Masszázzsal és kézrátéttel kezelte a beteg felületeket. Gyógyszert csak ritkán írt fel.

Mesmer kúrái a 18. század végére nagyon divatossá váltak. A hivatalos orvosi körök azonban betiltatták a működését. Óriási volt a betegek felháborodása. Ekkor XVI. Lajos két bizottságot állított föl, hogy tanulmányozzák a jelenséget, és ha Mesmernek igaza van, akkor igenis alkalmazzák a módszerét. Az egyik bizottságot a tudományos akadémia tudósai alkották, az ő ítéletük ellen nem volt fellebbezés. A vizsgálat kijelentette, hogy nem létezik egyetemes fluidum, és hangsúlyozta, hogy a delejezésben a képzelet játszik nagy szerepet. A másik jelentés szerint a mesmerizmus veszedelmes az erkölcsökre, mert szexuális jellege van (az orvos érinti a paciensét!)

Mesmernek tehát megtiltották a gyógyítást. A kiábrándult doktor Konstanzba költözött, és ott élt haláláig. Tanítványai azonban folytatták munkáját. Sőt, érdekes felfedezésekre tettek szert: Deleuze Faria abbé és de Puységur márki meglepődve tapasztalta például, hogy a kézrátéttel kezelt betegeik elaludtak. Így fedezték fel a "mesterséges holdkórosságot", amit görcsös lomnak neveztek. James Braid angol sebész az alvajárást a hipnózis kifejezéssel helyettesítette. Végül Charcot ideggyógyász professzor már a kezelései során is alkalmazta a hipnózist. Így a "delejezés", amit a hivatalos orvostudomány elvetett, végül mégiscsak bevonult az általános orvosi praxisba.
(forrás: astronet.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2010.09.21 21:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#3660
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás 7 éve, 4 hónapja  
.Gyógyulás daganatos betegségből 3 perc alatt
Gregg Braden: Az Isteni Mátrix nyelve (2. rész) - magyar felirattal 15 perces


http://www.youtube.com/watch?v=TU5PsYHwA-4&NR=1&feature=endscreen


A többi részlet jobb oldalt a képekre kattintva megnézhető
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.01.11 20:03 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#5247
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5066
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 12 hónapja  
.


Megtörtént égi események
2010.07.29.
Írta: Imre Margit

A mai napon nagyon sok esemény történt velem. Először is csak úgy, minden külön megbeszélés vagy akarat nélkül felvettem egy könyvet olvasni délelőtt.
A könyv nem is annyira könyv, csak az általam az internetről lementett sok-sok oldalas írás, amit mindig besínezek, hogy ne csússzanak szét.
Az olvasás közben nagyon jó érzések járták át a lelkemet és rájöttem, hogy nagyon jó választás volt, mert ez a téma engem mindig nagyon érdekelt, csak nem volt róla bővebb információm. A könyv címe: A földalatti városok titkai, Atlantisz és Lemúria.

Számomra ezek az írások lebilincselőek voltak, mert olyan nagyszerű tanítást kaptam általa, amit még soha. Nekem ezek az írások azt jelentették, hogy felismertem benne magamat, vagyis átéltem azokat az eseményeket lélekszinten, amit olvastam. Csodálatos volt. Megértettem, hogy nem csak nálunk van élet a Földön, hanem nagyon sok dimenzióban élnek emberek. Vagyis ez a küldetés, amit a Földön végzek, csak annak töredéke tudásban, ami a valóságban lehetséges egy ember számára.
A mai földi emberiség nagyon alacsony szinten van lelki szempontból, ami nagyon hátrányos a számunkra. Itt ugyanis a fejlődés nem olyan jellegű, mint más civilizációk érnek el azonos időben. Nekünk csak annyi adatott meg, hogy felismerjük azt, hogy van más élet is a földön, nem csak a miénk, de ettől még nem leszünk képesek olyan emberi életet élni, ahol természetes az emberek számára az, hogy mindennapjukat úgy élik le, hogy nem azt kell nekik nézni, hogy mit tettek rosszul, hanem csak szépen és nyugodtan, békében élik le a mindennapjaikat, szeretetben, de nem olyan szeretetben mint amiben mi élünk, hanem valódi, tettetés nélküli, igaz belső szeretettel.

Ezek az írások elolvasása után egy kicsit lepihentem aludni. (kb.35-40 perc lehetett).Amikor becsuktam a szememet, hogy aludjak, akkor láttam egy gyönyörű kék égboltot és láttam lefelé haladni egy színes gömböt, ahogyan haladt lefelé egyre nagyobb volt, amikor fölém ért akkor szinte szétterült. Olyan volt, mint egy szivárvány szinű nagy virág, ami teljesen rám írányítódott. Tovább semmire nem emlékezem, vagy elaludtam vagy sem, nem tudom.

Ezután történt velem valami, ami nem mindennapi esemény. Nemsokára arra felébredtem kb, félóra múlva és azt vettem észre, hogy fáj a hasam, jobb oldalt alul, úgy a szakrális vagy hasi csakra irányában csak jobbra.
A fájdalom nagyon érdekes volt, mert ébredeztem, de tudtam, hogy mi történt velem, azt éreztem, mintha egy kerek vágást végeztek volna rajtam belülről kb 3-4 cm átmérőjűt. És a fájdalmat akkor éreztem szakaszosan, mintha varrták volna a sebet, vagy azt a helyet, Tudomásom szerint nem volt ott semmiféle betegségem amiről tudtam volna, de lehet, hogy az égi segítők, gyógyítók azok látták, hogy ott van valami rendellenesség. A fájdalmamat úgy csillapították, amíg az a varrásszerű fájdalmat éreztem, hogy valaki, akit nem láttam, csak a kezében volt valami eszköz, amiből kékes-fehér fényt sugárzott ki és azt a fájdalmas részre írányította. Amíg feküdtem még az ébredés után néhány percet addig éreztem a fájdalmat, de azután teljesen megszünt. Néztem kivülről a hasamat de ott nem látszott semmi külső nyom.

Biztos vagyok benne, hogy az égi segítőim voltak nálam, és kijavították azt a "hibát" a testemben, ami esetleg később problémát okozott volna. Hiszem azt, hogy az Isten gondoskodik rólunk, még úgy is, hogy nem tudjuk, hogy mit tett velünk, de Ő csodálatosan benne van a mi mindennapjainkban úgy is, hogy mi tudomást sem veszünk róla.
Nálam is ez történt. Megtörtént az, amit csak hallottam másoktól, hogy feltűnés nélkül, kűlső nyomok nélkül végeznek el olyan nagyszerű "műtéteket", amiket mi emberek nehezen tudunk felfogni.

A mindennapi életemben ezután még jobban fogok figyelni azokra az apró jelekre, amik megmutatják az Isten tevékeny munkáját rajtunk és bennünk. Ezeket a sorokat azért írtam le, mert számomra egyedüli eset, hogy így meglátogattak az én angyalaim, segítőim, akik arra törekednek, hogy szebbé és jobbá tegyék a földi életünk, amúgy nehéz napjait.

Kivánom mindenkinek aki olvassa ezeket a sorokat, hogy legyen mindenkinek "érzése," arra, hogy észrevegye és felismerje a vele megtörténteket.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.06.01 19:41 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat