Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 1
TÉMA: Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat)
#1662
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 2 hónapja  
Szellemsebészet a túlvilágról

Arigo híre futótűzként terjedt, s az emberek messzi tájakról érkeztek, hogy részesei lehessenek a brazil médium beavatkozásainak. Akkorra ugyanis kiderült: az egyszerű, brazil férfi transzban operál. Betegei beszámolói és a korabeli feljegyzések szerint Arigo a műtét alatt németül vagy német akcentussal beszélt, és az 1918-ben elhunyt német orvos, dr. Adolphus Fritz szellemének nevezte magát.

A legtöbb beteget gyorsan és egyszerűen "operálta": sterilizálatlan konyhakéssel vágott ki daganatokat, csomókat, elhalt ereket és szöveteket, miközben betegei sem félelmet, sem fájdalmat nem éreztek. Meghökkentő módon a sebekből nem (vagy csak alig észrevehetően) folyt vér, s a beavatkozást követően a sebek extra gyorsasággal behegedtek. A műtét után a kést többnyire az ingébe törölte, és a következő beteghez fordult. Sokaknak el sem kellett mondaniuk a panaszaikat, hiszen Arigo egyszerűen rájuk nézett, és tudta, hogy mit kell tennie. Ilyen esetekben felírt valamilyen jól ismert kábítószert, és utasította a beteget, hogy az abnormális mennyiséget szedje be. S noha a tradicionális gyógyászat károsnak ítélte ezeket a gyógyszereket, a páciensek engedelmesen beszedték, és meggyógyultak! Ha hihetünk a korabeli írásoknak, Arigo több százezer beteget gyógyított meg alig 5 év alatt anélkül, hogy bárkinek ártott volna.

Az orvosok és kutatók szerint José Arigo transzban végezte a műtéteket, amelyek ideje alatt teste fölött teljes mértékben a korábban elhunyt dr. Adolphus Fritz vette át az irányítást. Arigo elmondása szerint a német orvos a jobb fülébe suttogta az instrukcióit, amit a betegekkel közölnie kellett.
Brazília nemzeti hőse börtönben.

Arigo valóban transz-állapotban műtött, ám a beavatkozások végeztével nem tudta, mit csinált. Az újságok telis-tele voltak csodatételeivel és a gyógyultak beszámolóival. Arigo élete a hírverés és a sikerek hatására sem változott. Nem fogadott el pénzt vagy ajándékokat a gyógyításért. Nemzeti hőssé vált anélkül, hogy kérte volna, s híre hamarosan bejárta az egész világot. Orvoscsoportok, újságírók érkeztek, hogy fellebbentsék a titkot a nem ritkán puszta kézzel operáló gyógyítóról, de nem találtak semmit. Arigo nem csalt, nem volt szemfényvesztő, s talán épp ez rémítette meg a legjobban tanult kollégáit. Munkáját "pszichikus sebészi beavatkozásnak" nyilvánították, és a műtétekről készült felvételeket hosszasan elemezték, mindhiába.

folytatása a következőben
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#1663
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 2 hónapja  
folytatása az előzőnek

Sikerei és jótéteményei ellenére a hatóságok nem nézték jó szemmel a tanulatlan, egyszerű parasztember felemelkedését, és illegális gyógykezelés vádjával 1956-ban letartóztatták. Noha százak tanúsították, hogy Arigo súlyos betegségből gyógyította meg őket, a szellemsebészt végül börtönbüntetésre és pénzbírságra ítélték. A sors azonban közbeszólt, s bevonulása előtt az új, brazil elnöktől kegyelmet kapott.

Néhány évvel később azonban ismét bírák elé állították, és elítélték. Ezúttal azonban nem volt senki, aki megmenthette volna, így Arigo börtönbe vonult, hogy letöltse 16 hónapnyi büntetését. Fellebbezése nyomán később szabadlábra helyezték, majd ismét letartóztatták. Nem tudtak mit kezdeni a csodasebésszel, aki az őrök segítségével a börtönben is folytatta tevékenységét.

A bírák kétségei

Arigo ügyét egy katolikus bíró, Filippe Immesi vizsgálta, aki minél mélyebbre ásott az ügyben, annál kevésbé volt képes objektív ítéletet alkotni. Végül úgy döntött, személyesen is megnézi az eddig csak felvételeken és fotókon látott beavatkozásokat. Bár a bíró és ügyész kísérője álruhában látogatta meg, Arigo azonnal felismerte őket, és beinvitálta őket a "rendelőjébe". A hatóság emberei így közvetlen közelről lehettek tanúi a "műtétnek".

"Láttam őt, amint felemel az asztalról egy körömvágó ollót. Fertőtlenítés gyanánt a pólójába törölte, majd egy mozdulattal a nő szaruhártyájába döfte. Személyesen tartottam a beteg fejét, így közelről láthattam, mit csinál. A beteg nem érzett fájdalmat, még csak nem is pislogott. A hályog levált, s az egész beavatkozás nem tartott egy percig sem. A műtét végeztével Arigo halkan imát mormolt, majd a kezében tartott rongydarabon megjelent néhány csepp folyadék. A nedves ronggyal megtörölte a nő szemét, aki gyógyultan távozott"

Arigo gyógyító tevékenysége
megkérdőjelezhetetlenné vált a bírák előtt is, ám nem tekinthettek el a törvény szabta korlátoktól. Hiába látták a gyógyult embereket, a hálát, és a soron következő betegek szemében csillogó reményt, Arigo-t el kellett ítélniük. A bíró azonban ekkor már Arigo mellett állt, és minden követ megmozgatott, hogy szabadon engedjék.
(forrás: hagenandi.hu)


 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.07.25 21:29 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#1944
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve  
Lélekgyógyászat

Teremtő képzelet

Minden embernek vannak problémái, még akkor is, ha a kívülállók ezt nem veszik észre.

Mivel, mindenki a saját nézőpontjából szemléli a dolgokat, és azt tartja valóságosnak. Az az Ő valósága, ami gyakran nem egyezik a problémát érző személy véleményével, érzéseivel.
Azonban a probléma okát mindig annak a nézőpontjából kell vizsgálni, akié a probléma.

A gyógyulás felé vezető út első lépcsőfokán, meg kell keresni a probléma gyökerét. Ez a lélek, a fizikai test, aura, csakrák bármelyik rétegében el lehet bújva.

Az egyik jellemzője minden problémának, hogy a múltban kell keresni az okokat. A másik, hogy a jelenben, a problémát érző személy, a saját gondolatával tartja fenn a problémát.
Amikor a probléma gyökere felszínre kerül, meg kell találni azokat a gondolatokat, beszéd közbeni kifejezéseket, melyek a problémát folyamatosan fenn tartják.

A negatív gondolatok, nem megfelelő szóhasználat elhagyása, nem mindig könnyű feladat. Ehhez a gondolat, beszéd, tudatos megválasztására van szükség. Odafigyelésre, és a régi minták elengedésére. Gyakran rossz beidegződések, nevelési szokások állják utunkat, de a változtatni akarók, ezeken a nehézségeken, mindig túljutnak. Legyen az párkapcsolati, tanulmányi, túlsúly, vagy akár pénzügyi probléma, stb.
Ebben segít, a képzelet teremtő ereje.
Képzeletünket saját céljaink megvalósítására tudjuk használni. Ennek legjobb bizonyítéka, hogy megteremtettük a problémát. De, mennyivel jobb érzés tölt el, ha olyan dologra gondolunk, olyat teremtünk, ami kellemes jó érzéssel tölt el.
Csak gondold végig mire gondolsz napközben, miről beszélsz másokkal, és máris meg tudod, hogy mit teremtesz.

A pozitív életszemlélet, a változni, akarás mindig megmutatja a kivezető utat. Ehhez pedig nem kell más, csak a változást kívánni.

És ne feledd!
A kérd, és megadatik, mindig működik.
(Angyalok angyala)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2056
A.M. Timea (Felhasználó)
Irgalom, békesség és szeretet adassék nektek
Adminisztrátor
Hozzászólások: 360
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
: Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 9 éve, 11 hónapja  
A következő gyógyítási módszert személyesen ajánlom a tapasztaltabbaknak:


Kérjük meg az Őrző vagy Védő Angyalainkat, hogy időben vezessenek oda és mutassák meg, ahol, és amikor a legnagyobb,- számunkra itt és most feldolgozható és feloldható sérelmeket vagy félelmeket elszenvedtétek. Ezek a sérelmek és félelmek, akkor tárulhatnak fel kizárólagosan előtettek,- ha már a feldolgozására és orvoslására, Lényetek készen áll.
- Kérjétek tehát segítőiteket, hogy időben és térben, vezessenek benneteket vissza oda, ahol tárolódik, őrződik a félelem, vagy az ehhez kapcsolódó energiaminta.
- Lehet, hogy időben és térben utazol, de az is lehet, hogy tested valamely pontjába utazol, és ott találkozol a számodra legnagyobb és még feldolgozatlan félelmeiddel.

Azért célszerű ezeknek a blokkoknak, sérült részeknek a tudatos kioldása, hogy megértsük azt az élethelyzetet, érzést, szituációt ami kiváltotta, - hogy legközelebb már felismerjük, és ugyanabba a hibába ne essünk bele. Főképpen pedig azért van nagy jelentősége, hogy fizikai formában, a betegség leképezéseként ne jelenjen meg. Hasznos néha testünkben és térben ilyen utazásokkal próbálkozni, hogy megelőzzük (prevenció nagyon fontos), a betegség kialakulását.

Ha már fizikai szinten megjelent a betegség, - akkor fel kell oldanunk az adott testrész blokkolt részeit,(energiamintáit) és életünket ennek megfelelően átalakítani,- nagy esélyünk van a teljes gyógyulásra.
- Amikor felkészülsz erre az utazásra, jó előre már tisztáznod kell magadban, hogy:- csak annyi és olyan jellegű sérelem, vagy fájdalom táruljon fel előtted, aminek a befogadására és feldolgozására már készen állsz.

A gyógyítás menete:
- Meg kell ismerni és feltárni az adott problémát.Ebben segítenek az Angyali Erők, Akikkel az utat megteszed.Ők biztosítják a te tökéletes védelmed, (csak annyit és azt tárják fel előtted, aminek az elfogadására, készen áll már Lényed).Nem tálalják eléd a kész megoldásokat, hanem benyomások formájában közvetítik feléd. Képeket láthatsz, különböző érzéseket élhetsz át az állapotodtól függően.

Többnyire kitolódhat a gyógyulás, a sérült rész súlyosságától függően, egytől- három nap általában a tisztulási periódus. Ezt a szakaszt nem biztos, hogy a legjobb lelkiállapotban éljük meg. A fokozottabb tisztulás részeként, az álmaink is segítségünkre siethetnek. Érdemes végig gondolni és kielemezni mélyebben ezeket a helyzeteket, - hiszen a megoldás minden esetben, csakis benned gyökeredzik.

- Azonban vannak olyan félelmek és mélyen ülő sebek, amelyeket nem kell újra átélnetek, mert Lényetek nem viselné el a fájdalmat, - ezeket az Angyali Segítők meggyógyítják, és kiemelik a sérült részeket.Mindaddig, amíg a félelmek élnek bennetek, addig nagyon sebezhetőek és legfőképp billenékenyek vagytok. Többnyire olyan rész van még bennetek mélyen eltemetve, amiről nem tudtok, vagy nem akartok róla tudomást venni, - és ezt a részt; egy számotokra negatív hatás; egy pillanat alatt aktiválni tudja.

Ha már Lényetek elért egy magasabb és egy letisztultabb állapotba,
- akkor éppen itt az ideje, hogy a legmélyebb és a legfájdalmasabb pontjaitokkal is szembe nézzetek.
Gondolok itt többek közt,- az ősfájdalmakra.
Amíg a félelem egy kis darabkája is mozog bennetek, addig teljes Éneteket nem ismerhetitek meg.

Kérjétek minden esetben az Isteni Énetek vezetését, hogy segítsenek feltárni a benned mélyen megbúvó aggodalmakat, félelmeket és meggyógyítani mindazt.
Nagy jelentősége van az oldásnak, mert amíg a legmélyebb félelmeink bennünk vannak, addig úgy hatnak,- hogy falakat, blokkokat állítanak elénk az életünk különböző területein.De térjünk vissza egy kicsit a Gyógyító Angyalokhoz.
Ha Gyógyító Angyalokat említjük meg, mindjárt Rafael Arkangyal és serege jut az eszünkbe.

A Gyógyító Angyalokhoz a színek által is tudunk kapcsolódni, hiszen minden színnek van egy Angyala.Ha elképzelünk egy színt, és gondolatban rávetítjük az adott testrészre, rövid időn belül megjelenik a Szín Angyala, és segít nekünk.
A Fehér Fény,- az Őrangyal színe.
A Színes Fény, - az Angyaloké és némelyik Felemelkedett Mesteré.
A Fehér Fény kettős feladatot lát el:
- Tisztít,- elősegítve a gyógyulást.
- Védelmez.
Erőteljes hatással van a mélyen gyökeredző félelmek és betegségek gyógyításában.

Jó munkát kívánok, sok szeretettel:
Feketéné Lendvai Katalin

Forrás:Csillagszülött
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.11.12 11:11 Név: A.M. Timea.
 
MEGISMERITEK AZ IGAZSÁGOT, ÉS AZ MEGSZABADÍT TITEKET.
  A téma lezárása megtörtént.
#2080
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 9 éve, 10 hónapja  
Szellemsebészet

A szellemsebészet egyik alapelve, hogy a gyógyító abban az esetben segíthet a betegen, ha a páciens önként kéri, és a Teremtő engedélyezi. Ez a módszer nem szól mindenkinek és mindenkihez, csak azokhoz, akiknek nyitott a szíve Isten felé. Sokan összetévesztik a szellemsebészetet a "pszi" sebészettel. A testi betegségek minden esetben a lélekből vagy szellemből fakadnak. Fizikai testünkben csak a tünet található. A test a tünetet hordozza mint egy jelzőrendszer, tudatva velünk, hogy helytelenül gondolkoztunk vagy cselekedtünk. A folyamatos Földre születéssel fejlődik a lélek. A "fiatal" lélek általában sorozatosan hibát követ el, és sok sok év szükséges ahhoz, hogy tudatosodjanak hibái, nemesedjen a lelke (karma törvénye). A fizikai dimenzióban bekövetkező konfliktusok és azok hatásai sérüléseket okoznak, melyek a reinkarnációk alkalmával sem regenerálódnak. Ha valaki ki akar szállni a karmikus kötelékből, újra le kell születnie a fizikai világba, mert csak itt van lehetősége kijavítania az elkövetett hibákat. Hibáinkra úgy kell tekintenünk, mint lehetőségekre, melyek hozzásegítenek tapasztalatainkhoz, melyek támogatnak bennünket előre lépésben lelki fejlődésünk során. Legtöbb esetben a regressziós terápia segít, hogy a beteg meglássa régebbi életeiben elkövetett hibáit, tévedéseit. A dolgok megértése, elfogadása után, felébred a vágy a változtatásra, ami fontos lépés a gyógyulás felé. Sokszor a beteg úgy érzi, hogy gyógyulása érdekében, hatalmas áldozatot kell hoznia. Nem mindig sikerül azonnal elengedni a régi beidegződéseket, és a rossz szokásokat. A teljesség helyreállítása után az egyensúly minden szinten fenntartható, amennyiben az isteni törvényeket megismerte és felvállalja az útkereső. Ezáltal esélyt kap, hogy kizárólag azok a hatások érjék, melyeket Isten csak neki szánt, és lehetősége lesz a saját életét élni. Legyünk hálásak minden megtett lépésért és kevéske változásért, és köszönjük meg belső Vezetőnknek a segítséget.

Szellemsebészettel a betegség okára lehet fényt deríteni. A gyógyítás a szellemtesten, illetve a lélektesten történik, ahonnan átíródik a gyógyulás a fizikai testbe. Fontos a beteg aktív közreműködése, hogy részese legyen gyógyulásának. A beavatkozások semmilyen fájdalommal vagy rossz érzéssel nem járnak. A kezelések mély tudatszinten, szerek és eszközök nélkül történnek. (A reiki nagymértékben hozzájárulhat a gyógyuláshoz.)
(forrás.gyógyitó.hu) 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2009.11.23 23:11 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#2314
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4614
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 9 éve, 8 hónapja  
Karen Montano története

"El kellett vinnünk a kislányunkat Jourdant/6 éves/ a sürgősségi ambulanciára. Nagyon magas láza volt, és erős hasi és háti fájdalmakra panaszkodott. Mielőtt az orvos bejött a kezelőbe, behunytam a szemeimet és imádkoztam Michael Arkangyalhoz, és a kislányom összes Angyalaihoz, hogy legyenek ott velünk. Amikor kinyitottam a szemem, egy tavaly elhunyt családi barátot láttam a kislányom fejénél. Úgy láttam, valamiféle kézrátétes gyógyítást végzett.
Aztán megláttam a nagynénémet, akit nagyon szerettem és csak hat héttel azelőtt halt meg. Az ajtóban állt. Rám mosolygott és azt mondta: "Minden rendben lesz!" majd elfordította a fejét. Aztán, mint aki forgalmat írányít, meglengette a karját a folyosón lézengő lelkek felé és így szólt:"Minden jól van így! Nem kell már itt lennetek, minden rendben, haladjatok csak tovább…menjetek mindig a fény felé!" Csodálatosan békés élmény volt, és tudtam, hogy minden rendben lesz.
Jourdan ma otthon van és jól érzi magát! Azt mondja, tisztán emlékszik arra, hogy a nagynénje gyógyította őt."
-Doreen Virtue-
(forrás. Angyalszárny.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat