Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 1
TÉMA: Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat)
#115
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 11 éve  
Szellemgyógyászat

Szellemgyógyász mester/tanárként sokszor kapok olyan kérdéseket, melyek azonnali válaszadást igényelnek, ugyanis sokan valami kóbor szellemekkel való kommunikációt feltételeznek, amikor meghallják a szellemgyógyászat kifejezést.
Szó sincs erről. A szellemgyógyászatban saját szellemünk segítségével állíthatjuk helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, ami az egészség feltétele. Ma már mindenki tudja, hogy a fizikai fájdalom és minden betegség a lélek segélykiáltása! Ennek legszomorúbb bizonyítéka egy súlyos betegség, a rosszindulatú daganat kialakulása. Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző krízis, ami halálvágyat generál. Nehéz és kilátástalannak látszó helyzetbe került emberek ilyenkor úgy gondolják, sőt gyakran kimondják, hogy bárcsak.Úgy érzik az elmúlás mindent, megoldana. Kicsit elkalandoznak, milyen jó lenne már megpihenni, ott nem kellene a megoldásokon töprengeni, felelősséggel járó döntéseket hozni. Nem tart sokáig ez a nyugalom. Újból felszínre tör a jelen problémája, fájdalma. Ekkor újra jön a felmentő sóhaj, milyen jó lenne. Miután a halálvágy egyre gyakrabban lesz jelen, úgy dönt a szervezetünket irányító hadsereg hogy a kívánságot teljesíti, és lerombolja védekező képességünket, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket. Innen megindul a leépítés folyamata. Ha ilyenkor még meggondoljuk, és erőt veszünk magunkon, harcolni kezdünk a probléma megoldása érdekében, vagy átalakítjuk a megváltozott körülményekhez életünket, az önsajnálat helyett tervet készítünk, célokat tűzünk ki magunk elé, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sőt ártó tényezőket, visszafordulhatunk.

Ilyenkor hívjuk saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielőbb visszanyerjük egészségünket!

A szellemgyógyászat energiát közvetít oda, ahol szükség van erre az isteni gyógyító erőre. Mivel itt finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt a Reiki-vel.
Technikája megtanulható, egymásra épülő kurzusokon. Legmagasabb fokán, a szellemsebészeten már inoperábilis műtéteket is lehet végezni, cisztákat, epe-, veseköveket porlasztani.
A szellemgyógyászat 2. fokán a beavatással kapunk szellemi segítőt, tiszta lényeket, gyógyító angyalokat. Ők minden gyógyításnál jelen vannak, segítségükkel biztosítják a sikeres gyógyulást.

A szellemgyógyászatnál, pszi-sebészetnél soha nem lép fel szövődmény, mert ez energetikai beavatkozás.
Nálunk több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, ha azt hittel, alázattal és odaadó szeretettel működtetjük..

Létezik kézrátétes és érintés nélküli kezelés, /asztrálsíkon, étertestben végzett/ gyógyítás. Elsajátítása, mert sikeresen végezhető plasztikai sebészet vagy mély

Egyre elterjedtebb a szellemgyógyászat a kozmetikusok körtében, mert bőrhámlasztás nélküli ránctalanítás, heghalványítás stb., sikeresen érhető el vele, de szellemgyógyászatot végzett masszőrök is csodálatos eredményekről számolnak be.

Elmondhatjuk, hogy szinte nincs olyan eset, amikor segítségül ne hívhatnánk a szellemgyógyászatot, pszi-sebészetet. A szellemgyógyász gyógyításkor a páciens szellemével is együttműködik, ezért elengedhetetlen a páciens hite is a gyógyulása érdekében!

A szellemgyógyászatot tanító mesternek nagyon meg kell válogatnia a tanítványait, mert a szellemgyógyászat nagy felelőséggel jár. Különös gondot kell fordítani arra, hogy a hozzánk forduló beteget tájékoztassuk a kivizsgálás, diagnosztizálás és az orvosi kezelés fontosságáról. A SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, KEZELÉSEKET, de támogatja, hatékonyabbá teszi azokat.

Vannak olyan országok, ahol sikeresen működnek együtt orvosok és szellemgyógyászok nagyon jó eredménnyel.
Erről érdemes olvasni a www.brunogroening.org/magyar/mwf/erfahrungsbericht.htm honlapon.


Mindenki figyelmébe ajánlom, akit érdekel ez a gyógyító tevékenység. Ne hagyja ki, olvassa el a cikket, mert itt megismerhető a szellemgyógyászat teljes részletében, orvosok véleményével, esettanulmányokkal.
Érdekes tapasztatot szereztem, a pszi-sebészet képzésen több orvos is részt vett, de kérték, lehetőleg nevüket sehol ne említsük, mert a szakma kirekeszti és megbélyegzi őket. Mikor megkérdeztem, akkor miért vannak itt: válaszuk az volt, mert működik és segít, néha olyan esetben is, amikor már más lehetőség nincs. Később a mester kurzuson egyikőjükkel sem találkoztam. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, így tudom, hogy a mindennapokban sikeresen alkalmazzák a tanultakat, de tanítani nem merik. Féltik az állásukat, egzisztenciájukat. Megértem, hiszen családjuk megélhetése a tét. Szomorú, hogy ők csak titokban végezhetik ezt a gyógyító tevékenységet!

A szellemgyógyász nem állíthat fel diagnózist, sem tudása, sem joga nincs hozzá, és csodát sem ígérhet! Figyelembe kell venni azt is, hogy vannak esetek, mikor segíteni sem tud. Egyik ilyen eset, mikor a páciens karmikus folyamatot él meg, ebbe nincs joga senkinek "belenyúlni". Ez a lélek tervének beteljesítése.

Ha szellemgyógyászt keresel fel, kérdezz tőle. Kérdezd meg melyik ágon tanult, kinél milyen képesítést szerzett. Kérd el, nézd meg az oklevelét, bizonyítványát.

Az igazi szellemgyógyász megérti a kérésedet, nem veszi bizalmatlanságnak. // Nálam az oklevelek jól látható helyen vannak elhelyezve. // Aki kérésed ellenére nem tudja, nem akarja bizonyítani képzettségét, kerüld el, mert nem a te embered, nem várhatsz tőle segítséget, sem őszinteséget.

Még egy figyelmeztetés! Ma már az ezoterikus világunk tele van "látókkal". Ha látóhoz visz az utad, tőle is kérdezd meg, ki az a Felsőlény, aki átvette a felelősséget a harmadik szem megnyitásakor? Ha erre nincs válasz, vagy az, hogy egy harmadik szemet megnyitó kurzuson nyitották meg X összegért, onnan is siess el, mert ez bizony nem így működik. Nagyon kevés és kivételes tudással felruházott mester képes imaginális látáshoz juttatni tanítványait, ezért soha nem kér pénzt. Ilyen esetben tőle is átveszi egy Felsőlény a felelősséget. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tisztánlátás nem úgy működik, hogy megnézem, megcsalnak-e valakit, hanem bizonyos szituációt, jelzést látunk, mely üzenetértékű. Tehát nem azt hívunk le, amit akarunk és főleg nem akkor, amikor mi akarjuk, vagy kedvünk tartja. Vannak kivételek, akik spirituálisan nagyon fejlettek, ők valóban le tudnak hívni bármikor képeket a múltból, jelenből és jövőből, de ez keveseknek adatik meg. Az Ő felelősségük viszont akkora, hogy ezzel soha nem élnek vissza, nem hozzák be a mindennapokba, segítségnyújtásra igen, de mások kárára vagy a kíváncsiság kielégítésére, hivalkodásra nem használják. Nem is tehetik meg, hiszen az isteni adományt csak addig birtokolhatják, amíg jóra, nemes célokra használják. Aki nem helyesen él ezzel az ajándékkal, örökre elveszíti azt, méltatlanná válik ilyen csodára.

Tudod-e, hogy amikor elhatározod, hogy egy betegségből nagyon gyorsan és tökéletesen kigyógyulsz, mert AKAROD, te is szellemgyógyászatot alkalmazol az egészséged mielőbbi helyreállítása érdekében; ugyanis a HITED és SZELLEMED segítségével szünteted meg a betegség okát, és állítod vissza az egészséget biztosító harmóniát.

Ha eddig nem próbálkoztál ezzel az öngyógyító módszerrel, legközelebb szükség esetén próbáld ki. Meglepődsz, milyen jól tudod irányítani saját gyógyulásod ütemét.
Forrás: ekpafat)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2008.10.13 18:29 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#171
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 11 éve  
A szellemgyógyászat

A súlyos betegségek minden esetben lélekből vagy szellemből fakadnak. A fizikai testben csak a tünetük található.
Az ember három nagy egységből tevődik össze: szellemtestből, lélektestből és fizikai testből. A lélek is test, a szellem is test, de a fizikai szem számára láthatatlan. Mindkettőben benne vannak a szervek, az idegrendszer, az érrendszer, az emésztőrendszer, a kiválasztó rendszer, a nyirokrendszer és az energiarendszer is. A szellemtestben nagyon finom rezgésként vannak jelen, a lélektestben kevésbé finom rezgésként, a fizikai testben mint anyaggá vált, lematerializált rezgés.

A súlyos betegségeket szellemszinten és lélekszinten gyógyítjuk, megváltozott tudatállapotban, mély alvási szinten, nem hipnózisban. Ekkor az agy frekvenca 0 - 4 Herz között van.
A három dimenziós fizikai világra, és az öt érzékszervre lekorlátozott ember nem érzékeli a lélek jelzéseit. Nem hallja a lelkiismerete hangját, s egy idő után a lélek már csak betegség által tud jelzést adni, amire aztán kénytelen lesz odafigyelni.
Maga az anyag nem betegszik meg. A betegségeket csak a gyökerüknél lehet gyógyítani, azaz ahonnan fakadnak: lélekben és szellemben.
A test a tünet hordozója, egy jelzőrendszer, mely jelzi, hogy valamit rosszul tettünk vagy teszünk. A testben csak a betegség tünetét lehet kezelni, sohasem az okot.
Szellemsebészettel, szellemgyógyászattal a betegség okaira derítünk fényt. A gyógyítást a szellemtestben, illetve a lélektestben végezzük el, ahonnan a gyógyulás átíródik a fizikai testbe. Ez a gyógyítás a beteg aktív közreműködésével történik, így részese lesz saját gyógyulásának. A gyógyítás eszközök és szerek nélkül történik.
Mellékhatása a gyógyulás!
(Forrás: www.szellemgyogyaszt.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#249
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 11 hónapja  
Gyógyítás angyalok segítségével

Testünk egészségi állapota szemléletmódunkat tükrözi. A szellemi-lélek mindig tiszta és fényes, az elmét azonban lehúzhatják a gondok és aggodalmak. Mivel így az kevésbé képes az isteni fényt sugározni, sötétebbnek tűnik, akárcsak egy bekormozódott lámpaizzó. Ha az angyalokat hívjuk, a fényt hívjuk be. Az angyalok fénye fölerősíti saját fényünket, és ez segít abban, hogy saját utunkra visszakerüljünk, hasonlóképp ahhoz, ahogy az oktató is átveszi néha a kormányt, amikor autóvezetést tanulunk egészen addig, amíg nem vagyunk képesek az autót mi magunk kormányozni. Az atlantiszi gyógyító templomokban a gyógyított személy felé mutató kristálycsúcsokkal nemcsak a testen, de a pszichén is dolgoztak. A különböző helyzetekre különféle színű kristályokat alkalmaztak, általános gyógyításra pedig hegyikristályt.

Az alacsony energiaszint és a reménytelenség különféle betegségekhez és sérülésekhez vezet, ezek gyógyszere pedig a borús hozzáállás és az alacsony energiaszint megváltoztatása a tisztító fény befogadásával. Amikor az angyalokat arra kérjük, hogy lépjenek testünkbe, és végezzenek energetikai tisztítást, a szeretetre való fókuszálás fénnyel árasztja el tudatunkat. És amikor tudatunk végre tisztító fényben úszik, akkor példáját testünk is követi.
(Forrás:freeispirit.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2008.11.07 19:53 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#279
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 11 hónapja  
A betegségről- gyógyulásról

Ma árnyaltabban gondolkodunk, mint a kétezer évvel ezelőtti korban élő Jézus tanítványai. Történnek gyógyulások: sok mai sántát megoperálnak. Ezek között vannak, akik dicsőítik az Istent utána, és vannak, akik csupán az emberi tudomány csodájának tartják gyógyulásukat.

Isten Lelke ma is sokféle módon gyógyít. Indirekt módon is lehet és kell értelmezni a történetet: Jézus Krisztus Lelke fölszabadítja az embert. Erőket és energiákat mozgósít bennünk: bátorrá, józanná és szeretettel teljessé tesz. Gyógyulás az is, ami nem hirtelen és látványosan történik, hanem lassan és fokozatosan. Gyógyulás először is, hogy a betegségemet elfogadom és hordozom, tehát nem a betegség hordoz engem, azaz nem uralkodik rajtam.

Másodszor elcsitul a lázadás és keserűség vagy éppen önvád, és erősödik a hit és Isten akaratának keresése : mire "jó" ez a betegség? Mire való? Mire tesz engem alkalmassá? Harmadszor: megerősödhet az a sziklaszilárd hit, hogy Isten nem ad nagyobb terhet, betegséget ( ahogyan kísértést sem ), mint amit el tudok hordozni.
Egyszerűbb egy tablettát lenyelni, orvostól gyógyulást várni, mint önmagunkon dolgozni - ilyen hosszú folyamatban részt venni, imádkozni, figyelni, mit mond a Lélek az én lelkemnek. A hit: aktív tevékenység. Egész lényemet Isten Lelkének irányába, szolgálatába állítom, eszköze lehetek a magam és mások gyógyulásában. Akkor is, ha történetesen van valami betegségem.
(ismeretlen
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#312
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 11 hónapja  
A gyógyulás útja

Manapság a gyógyítás területén a legtöbbet a gyógyszerek folyamatos szedésével próbálnak meg elérni. A környezetünkből kapott visszaigazolások azt mutatják, hogy ha valaki megbetegszik, annak a következőket mondja az orvos: Tisztelt Uram, vagy Hölgyem, Önnek ezt a gyógyszert élete végéig szednie kell! El kell gondolkodni ezen! Milyen gyógyító tevékenység az, ami nem képes meggyógyítani az embert a betegségekből, hanem élete végéig gyógyszerek szedésére kényszeríti? Ha körülnézünk az ismeretségi körünkben, akkor ez a tendencia jól megfigyelhető. Egyre többen vannak azok a gyógyítók, akik alternatív gyógymódok segítségével és a probléma felkutatásával és oldásával gyógyítják a betegeiket.

A pszichoterápia a gyógyításnak egy olyan területe, ahol a gyógyító vagy terapeuta a paciens lelkével foglalkozik, és azt kutatja, keresi, hol és honnan indulnak ki a fizikai test betegségei. Sokan foglalkoznak már ezzel, és könyveket is írtak belőle, hogy a lelki problémák a fizikai testben hol és milyen betegségeket teremtenek meg. Ha figyelembe vesszük ezeket a felismeréseket, és így közelítjük meg a betegségeket, hamar rájövünk arra, mit hol rontottunk el ebben az életünkben. Ha megtaláljuk a probléma, a félelem gyökereit, és oldjuk azokat, akkor ha nem is azonnal, de elindul egy öngyógyító folyamat a fizikai testünkben és rövid időn belül letehetjük a gyógyszereket. Nagyon fontos a probléma gyökerének felismerése után az, hogy ezt a helyzetet oldja a páciensben a terapeuta, ezáltal megszűnik az ok, majd az okozat. Így visszatér az egészségünk is és nem mellékesen több pénz marad a zsebünkben, ami a mostani időkben nem éppen elhanyagolható dolog. Sokan vannak olyanok, akik azért nem akarnak változtatni a saját problémáikon, mert félnek attól, mi lesz, ha meggyógyulnak. Kinek fognak ezek után panaszkodni, hogy itt fáj, meg ott fáj? Lehet ők úgy vannak vele, ha egészségesen élik az életüket akkor nem lesznek olyanok, akik meghallgatják őket és így magukra maradnak. Tulajdonképpen a betegségükkel hívják fel a környezetük figyelmét arra, hogy több gondoskodást szeretnének, figyelmet és szeretetet. Én azt vallom, ha egészséges vagy, akkor sokkal több ember ismeretségét tudod magadénak, mint betegen. A beteg ember többnyire hasonlóan beteg emberek társaságát keresi ( hiszen a hasonló a hasonlót vonzza elv alapján maga köré gyűjti a beteg embereket). Nem elhanyagolható az a gondolat sem, hogy mennyi időt töltünk az életünkben orvosi várótermekben. Sok embertársunk mindennapi elfoglaltságnak tudja be, és ott beszéli meg a gondjait, bajait a betegtársaival.


Visszatérve a pszichoterápiához, fontosnak tartanám, hogy minden ember, akinek akár lelki, vagy testi problémái vannak, legalább egyszer találkozzon olyan gyógyítóval, aki ezen elvek alapján gyógyít.
Biztosan hallottatok már arról, hogy a szeretet a legerősebb és legnagyobb energia, amelynek a segítségével minden megváltozhat körülöttünk. Ha képesek vagyunk arra, hogy mindenkit elfogadjunk olyannak, amilyen, és tudjuk szeretni elvárások nélkül, akkor hamarosan megváltozik a saját életünk. Persze nem úgy hogy a körülöttünk élő embereket változtatjuk meg, hanem ahogy változunk mi magunk, úgy fognak változni a körülöttünk lévő emberek is. És ehhez semmi mást nem kellett tennünk csak magunkat megváltoztatni. A gondolkodásunkat pozitívvá alakítani és a számunkra negatívnak tűnő energiákat átalakítani pozitívvá. Ezek után már nem kell mást tennünk, csak szeretni mindenkit.

Nézzetek szét a világban, hány követője van a szeretet energiáinak ( Teréz anya, Sry Chinmoy, Sai Baba, stb). Ha az ő példájukat követjük ,teljesen megváltozik az életünk, és magunk is jobb emberekké válunk.
(Forrás: Angyalszárny.hu Peti2)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
#384
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4634
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemi gyógyitás (Szellemgyógyászat) 10 éve, 10 hónapja  
Őskeresztény hitgyógyítás -
a teljes gyógyulás

Egyre több ember van, aki nemcsak a pillanatnyi gyógyulást keresi, hanem az egészségre törekszik, azt szeretné, ha belső békéje és boldogsága állandósulna.
Jézus Krisztus ember volt az emberek között. Isten fia, aki értünk emberré lett, megtanított a hit általi gyógyításra, a hitgyógyításra.

Így szólt: "A hited által meggyógyultál, menj el és többé ne vétkezz". Jézus a hit általi gyógyítás, a hitgyógyítás tudását átadta közvetlen követőinek, ez a teljes gyógyulás, a test gyógyítása a lélek tisztítása által, midőn az ember felismert vétkeit megbánja, átgondolja, és többé nem vétkezik.

Isten újra életre hívta és napjainkban is felkínálja az őskeresztény gyógyítást. A Názáreti Jézus korához hasonlóan Isten szelleme ma is felkínálja gyógyító erejét az öngyógyító erők kifejlesztéséhez. Ez azt jelenti, hogy az ember nem várhatja passzívan a gyógyulását, hanem aktívan részt kell vennie a folyamatban azzal, hogy a gyógyulás hitével együtt betartja az aranyszabályt: "amit nem szeretnél, hogy az emberek veled tegyenek, azt te se tedd másoknak!"

Az őskeresztény hitgyógyítók nem ígérnek gyógyulást senkinek, nem állítják fel a diagnózist, és nem is gyógykezelnek. Nem tanácsolnak el senkit az orvosától.
(forrás: őskeresztény gyógyítás)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2008.12.11 17:59 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat