Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Orvosok véleménye a Bruno Gröning által történt szellemi gyógyulásokról (1 fő olvassa) (1) Vendég
BRUNO GRÖNING "A CSODADOKTOR " ÉLETE, TANÍTÁSA, GYÓGYÍTÁSAI -
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Orvosok véleménye a Bruno Gröning által történt szellemi gyógyulásokról
#3378
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 3917
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Orvosok véleménye a Bruno Gröning által történt szellemi gyógyulásokról 6 éve, 8 hónapja  
.

Az Orvostudományi Szakcsoport orvosainak állásfoglalása
a szellemi úton, Bruno Gröning tanítása által történő gyógyulásokról


A szellemi úton történő gyógyulás az egyetlen és igazi gyógyulás. Csak ha szellemünk, lelkünk és testünk visszajut az isteni rendbe, akkor vagyunk egészek, egészségesek.
Minden más csak a szimptómák elleni harc és a szimptómák elfojtása.
Bruno Gröning - mint Isten eszköze - segített életében és segít még ma is, hogy az igazi gyógyulást elérjük, azáltal, hogy lehetővé teszi számunkra és megtanítja, hogy az isteni gyógyerőt ismét fölvegyük és magunkba fogadjuk.
Dr. med. R. A.Minden orvos kötelessége, hogy a szellemi úton történő gyógyulásról információt szerezzen. Bruno Gröning tanítása által munkám mélyebb értelmet kapott. Ezáltal olyan, eddig nem tapasztalt mennyiségben kapok erőt, hogy hivatásomat a legnagyobb örömmel végzem.
Minden embernek tudni kell, hogy szellemi úton történő gyógyulás létezik és mindenki számára elérhető.
A szellemi úton való gyógyításnál nem szükségesek különböző műszerek a diagnosztikához vagy a terápiához, sem terapeuta, akit szolgálataiért meg kell fizetni.
Orvosi működésem 10 éve alatt nem találkoztam a hagyományos orvoslás és alternatív gyógymódok ilyen terápiaformájával, amely ennyire egyszerű úton és módon megtanulható és alkalmazható lenne, ingyenes és korlátlan hatásterülettel rendelkezne. Bruno Gröning tanítása ezen messzemenően túlmutat: "A gyógyulás csak a kezdet!"
Dr. med. O. B.Mint belgyógyász és állatorvosnő, 9 évvel ezelőtt ismertem meg a Bruno Gröning Baráti Kört és megtapasztalhattam embereknél, állatoknál, hogy nincs "gyógyíthatatlan".
Bruno Gröning útmutatónak vallotta magát, aki megmutatja nekünk az Istenhez visszavezető utat, ahonnan a legtöbb ember letévedt.
Tanítása így hangzik: " Bízzál és higgyél, segít és gyógyít az isteni erő."
Ez a mondat számtalan esetben igaznak bizonyult. Nagyon sok beszámoló létezik, amelyek orvosilag dokumentáltak.
Dr. med./Dr. med. vet. C. B.Isten az üdv - az energia. Minden energia. Az anyag az egésznek (Istennek) egy része, tehát Isten bennünk és körülöttünk van. A betegség a belső harmónia zavara, tehát a gyógyenergiát kívülről kell kapjuk. Hit által nyitjuk magunkat az isteni gyógyáramra.
Oly egyszerűen - és minden fizetség nélkül kerülhetünk Istennel kapcsolatba és válhatunk egészségesekké. Ez a lényege Bruno Gröning egyszerű tanításának.
Dr. med. N. B.1995-ben mint fiatalasszony kerültem a Bruno Gröning Baráti Körbe.

Ebben az időben nagyon beteg voltam, születésem óta súlyos, általános neurodermitisben szenvedtem, ehhez még sokféle allergia is járult: pl. az állatszőrrel szembeni allergia.
Amikor aztán autoimmun megbetegedés is fellépett nálam, néhány hét alatt a hajam teljesen kihullott, állapotomat elviselhetetlennek éreztem.

Bruno Gröning tanítása alapján megtanultam felvenni egy univerzális gyógyerőt, amiről még soha sem hallottam.
Ennek az erőnek a felvétele által rövid idő alatt visszanyertem egészségemet, ami a mai napig, tehát 7 év után is változatlanul fennáll.

Ez a gyógyulás lehetővé tette, hogy életcélomat elérjem, állatorvosi egyetemre járhattam, és jelenleg mint állatorvos dolgozom.
Néhány évvel ezelőtt megtapasztalhattam, hogy ez e gyógyerő még az állatoknál is lehetővé teszi, hogy a gyógyíthatatlan betegségeket pozitív irányba befolyásolja, mint ahogy ezt a humán gyógyászatból ismerjük.
Jelenleg a Bruno Gröning Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportjának (MWF) állatorvosi csoportjában dolgozom, ahol ezeket a gyógyulásokat orvosi szempontból ellenőrizzük.
Munkám folytán megmagyarázhatatlan gyógyulásokkal találkoztam olyan betegségekből, amelyek orvosi szempontból gyógyíthatatlanok.

Ezek a gyógyulások nagy hatással voltak rám (pl. daganatok, epilepszia, irrepalábilis szövetek és belső szervek, valamint gyógyíthatatlan vírusfertőzések gyógyulása.) Az MWF feladatául tűzte ki, hogy ezeket a gyógyulásokat feldolgozza, dokumentálja és a gyógyáram ismeretének alapján mindenki számára hozzáférhetővé tegye, aki segítséget keres.

Tapasztalataim alapján teljes meggyőződéssel állok e munka mögé, és mindig nagy örömmel tapasztalom, hogy Bruno Gröning következő mondásában: "Nincs gyógyíthatatlan" - az igazság rejtőzik.
Mag. Med. vet. R. F., állatorvosA Bruno Gröning Baráti Körben, mint általános orvos ismertem meg a hagyományos orvostudomány által gyógyíthatatlannak tartott betegségekkel szemben a szellemi úton történő gyógyulások lehetőségeit. Mi, materialista beállítottságú emberek, elvesztettük a kapcsolatot a szellemihez, a lélekhez, Istenhez.

Most, hogy lassan felismerjük, hogy a hagyományos, materialista felfogású orvoslásban nem találhatjuk meg a gyógyulást (számos gyógyíthatatlan betegség a növekvő technikai haladás ellenére), ismét elkezdjük keresni a minden élet alapját, a szellemit, vagyis Istent.

A szellem uralkodik az anyag felett - ezt kell újra megtanulnunk. Bruno Gröning egy egyszerű, de mélyen hívő, nagy tudású ember, aki a szellemi úton történő gyógyulásnak ezt az egyszerűségét és ezzel saját eredetünket hozta közelebb hozzánk.
Mindenki használhatja ezt a lehetőséget, ha nyitott és kész erre, s mindezt ingyen és mindenféle kötöttség nélkül.
"Nem kell elhinnie, amit mondok, nem is kívánom ezt.
Egy kötelessége van azonban Önnek: hogy meggyőződjék erről." (Bruno Gröning)
Dr. med. F. G.
Bruno Gröning tanítása lehetővé teszi, hogy összekössön minket az isteni energiával - a Heilstrom-mal - és ezáltal szellemi úton gyógyulást és segítséget kapjunk. Ez a kapcsolat rám nagy hatással volt, bensőmben a kéz és szív kitárása által nagy változás állt be, ami életemet pozitívan befolyásolta.
A 20 éve tartó nőgyógyászati praxisom alatt már négy és fél éve hangolódom rá a Heilstrom-ra.
A saját tapasztalataim által annyira meg vagyok győződve Bruno Gröning tanításáról, hogy pácienseim számára is kérem a Heilstrom"-ot. És egyre inkább megállapíthatom, hogy a Heilstrom" hatása által számos segítség és gyógyulás áll be.
Nincs gyógyíthatatlan betegség- hit, remény, bizalom - segít és gyógyít az isteni erő.
Dr. med. E.m H.
Úgy tűnik, a mi időnkben a külső értékeknek nagy jelentőségük van.
Ugyanakkor az élet mindennapi félelmei, tehetetlensége, valamint a betegségek egyre jobban növekednek.
Az isteni erőben való hit és bizalom erősítése által le lehet győzni ezeket a nehézségeket, ahogy ezt Bruno Gröning is megmutatta. Mint a szenvedéstől való szabadulást tapasztalhatjuk meg ennek az igazságnak a hatalmát és jelentőségét a gyógyulásban.
Célom, hogy ezt érdeklődő embertársaimmal közöljem.
Dr. med. J. K.
Egész életemben kerestem a szellemi hazát, amit néhány évvel ezelőtt a Bruno Gröning Baráti Körben és az MWF-ben találhattam meg. Több mint 20 éve dolgozom a vidéki orvosi tevékenységem mellett a gyógyászat alternatív területén is, akupunkturával, biorezonanciával, neutrálterápiával, és még sok más mindennel, de a magam számára csak keveset tudtam tenni.
Nekünk orvosoknak még kötelességünk is, hogy erősítsük magunkat és egészségesek legyünk. Csak így tudjuk feladatainkat örömmel ellátni. Azt az energiát, amire a munkámhoz szükségem van, a Baráti Körben szerzem meg, amiért teljes szívemből hálás vagyok. Amióta a Baráti Körben vagyok, életem teljes mértékben megváltozott.
Dr. med. W. K.Mint természetgyógyász vizsgáltam a különböző lehetőségeket, hogy a test természetes gyógyerejét ösztönözzem.
Táplálkozás, napi rutin, a különböző vitaminok lehetnek ehhez fontosak.
De Bruno Gröning tanítása által egy sokkal erőteljesebb utat fedeztem fel, hogy ezt az öngyógyulási lehetőséget támogathassam.
Aki szívét a pozitív, építő erő számára kitárja, teljes erejével befogadja a "Heilstrom"-ot, megtapasztalhatja a szellemi úton történő gyógyulást.
Bruno Gröning egy egyszerű és nagyon hatásos tanítást hagyott hátra nekünk, hogy ezt a szellemi erőt felvehessük.
Sok csodálatos gyógyulás történt már tanítása alkalmazásával.
Dr. med. A. M.


Egyrészről a magas technológiai gyógyászat, ami hatalmi mámorában az embert csak, mint javításra szoruló testi gépezetet tekinti, másrészről az egyre növekvő gazdasági kényszer - amely egyre több embert egyre komplexebb betegségekkel terhel, határozzák meg korunk realitását. Ez növekvő mértékben megoldhatatlan konfliktusokat okoz, és ez az orvosokat etikailag feltétlenül egy újfajta irányhoz kényszeríti.
Itt Bruno Gröning a mai napig a bizonyítékát adta annak, hogy az igazi gyógyulás nem egyszerű technikai kérdés, hanem az igazi "szív tudománya", és a megtérésre való szándék által mindez lehetővé válik. Erről több éven keresztül, saját tapasztalataim alapján meg tudtam győződni egy reparatúrára hajló "céh"-hez való tartozásom ellenére (vagy talán éppen azért).
Dr. med. dent.U. M.
Nagyon fontos azt érzékelni, különösen egy orvos számára, hogy az ember nem csak csontok és izmok tömege néhány kilós súllyal.
Az ember ennél több, a test, szellem és lélek élő egyesülése, az isteni eszenciával a középpontjában.
Ez az isteni erő nemcsak összeköti a legmagasabb elvvel, hanem minden síkon, a fizikai jólléttől egészen a spirituális jólétig befolyásolja az embert.
Anélkül, hogy ezt a spirituális kapcsolatot erősítenénk, és anélkül, hogy a testet, lelket és szellemet összhangba hoznánk, egységes, egészre vonatkozó egészség lehetetlen volna. Nagy hiba lenne, ha az embert csak a fizikai szinten definiálnánk, és amellett a többi fontos síkon a szellemet és lelket elfelejtenénk és az univerzális elveket ignorálnánk. Bruno Gröning tanítása nem csak az univerzális kapcsolatra emlékeztet minket, hanem segít abban is, hogy stabilizáljuk testünkben a test, szellem, és a lélek harmóniáját. Bruno Gröning elmélete számomra nagymértékben összehasonlítható az indiai védikus filozófiával, ami szintén nagy súlyt fektet a belső, finom energiák erősítésére.
Bruno Gröning tanítása valójában egy szisztematikus és könnyen érthető út annak érdekében, hogy belső energiánkat és erőnket felépítsük, testünket, lelkünket és szellemünket összhangba hozzuk.
Dr. med. A. M.
Mint a test teljes egészére vonatkozó orvostudományi ágban dolgozó orvosnő, már sok módját ismertem meg a szellemi úton történő gyógyulásnak, és ezek közül egyet sem szeretnék elvetni. A Bruno Gröning Baráti Kör azért tetszik nekem, mert itt a gyógyulásokat különösen alaposan és részletesen dokumentálják.
Ezek a gyógyulási beszámolók jogos reményt adhatnak azoknak az embereknek a gyógyulásra, akik a súlyos "gyógyíthatatlan"-nak tartott betegségnél kilátástalanok. Másrészről ezek a dokumentumok tényeket jelentenek, ezt a tudományos világ sem tudja már ignorálni. A Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportja (MWF) a nagy nyilvánosság előtt igazi úttörő munkát végez a szellemi úton történő gyógyulások elismerésében. Számomra szükséges, hogy segítsek ebben a munkában, mert pácienseimen és családtagjaimon többszörösen megtapasztalhattam a szellemi úton történő gyógyulást Bruno Gröning tanítása alapján.
Dr. med. V. S.


Mint ortopéd orvosnak, gyakran van dolgom olyan akut és krónikus betegségekben szenvedőkkel, akik gyógyulására nem találunk megoldást. Ez adta nekem azt a hitet, hogy testünk egy bizonyos gyógyulási rendszerrel rendelkezik, aminek alapja egy univerzális szellemi gyógyerő. Az isteni út, Bruno Gröning által megfogalmazva, mindazok számára ad reménysugarat, akik a kétségbeesés határán vannak.
Biztosan hiszem, hogy az isteni erő bármi másnál hatékonyabban képes betegségeket gyógyítani, és minden másnál jobban, tökéletesen boldoggá tudja tenni életünket.
Dr. med. S. S.Olyan korszakban élünk, amelyben egyre több ember szenved komplex krónikus betegségben, és mint gyógyíthatatlan beteget, akinek újabb terápiás kezelést már nem tudnak nyújtani, kénytelenek a kórházból elbocsátani.
És mindemellett még sohasem adtak ki ilyan sok pénzt egészségügyre és egészségügyi kutatásokra.
De ha mi azonban azt gondoljuk, hogy egy lelketlen, orvosi apparátusokat és gyógyszereket alkalmazó gyógyászattól egészségesek lehetünk, akkor nagyon is tévedünk.
Nemcsak a páciensek, hanem egyre több orvos találja magát zsákutcában.
Egy hibásan vezetett egészségügyi politika áldozatainak és egy túlerőben lévő gyógyszeripar szolgáinak érzik magukat. Nagy lelkesedésükből, hogy segítsenek, pár év múlva alig marad valami, és egyre gyakrabban jutnak kifejezetten kimerült, passzív állapotba.
Milyen csodálatos aztán, hogy hallhatunk valakinek, Bruno Gröningnek tanításáról, aki egyszerű szavaival mély tudását közli velünk: "Nincs gyógyíthatatlan! Isten a legnagyobb orvos."
Bruno Gröning egészen más utat mutatott meg nekünk, megmutatta, hogyan bánjunk betegségeinkkel, gondjainkkal.
Az erő felvétele által, amelyet Bruno Gröning Heilstrom*-nak nevezett, visszaállíthatjuk a Teremtővel való kapcsolatot és bensőleg való megtérést.

Meggyőződhettem saját magam, milyen csodálatos kihatással volt ez egész életemre, és ezt semmi esetre sem szeretném többé nélkülözni.
Minden ember számára nagyon fontos, de különösen az egészségügyi dolgozók számára, hogy milyen egyszerű erre az erőre ráhangolódni, és általa életünk minden helyzetében segítséget kapni.
Dr. Rer. Nat. H. S.


"Bízzál és higgy, segít és gyógyít az isteni erő." Bruno Gröning e kijelentésének az igazságáról minden ember valóban meggyőződhet a saját testén keresztül. Egy igazi keresőnek az eddig nem konvencionális gyógymódok és segítségek lehetőségei felé kell elfogulatlanul fordítania figyelmét, ha ezt még eleinte nagyon nehéz is elképzelni. Milyen gyakran olvashatjuk ennek az életet adó erőnek a csodálatos hatását volt pácienseink sikerbeszámolóiban, és egyre jobban felismerhetjük, hogy végső eredményként minden gyógyulás Isten ajándéka.
Dr. med. A. U.


Bruno Göning útmutató. Megmutatja az utat, megmutatja nekünk, hogy nyerhetjük el egészségünket, és ez által lelki üdvünket. Ez az út Istenhez vezet, függetlenül korunktól, vallásunktól, bőrünk színétől.
Elérhető mindenki számára, mert nem kerül semmibe.
Dr. med. dent. R. W.
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2012.06.10 22:33 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat