Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban (1 fő olvassa) (1) Vendég
Szellemtan
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban
#4564
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 11 hónapja  
.


Az orvos csendesen a karjába fektette az élettelen gyereket, és halott feleségét kitolta a műtőből. Utána 2 csoda is történt!Karácsony este volt, a házaspár szíve tele izgalommal. Különleges karácsonyi ajándékot vártak, december 24-én legkisebb gyermekük megszületését. Akkor még nem tudták, milyen tragikus dolgok történnek majd az elkövetkező néhány órában.
A műtőben minden normálisnak tűnik, a fájások rendszeresek, Tracy teljesen nyugodt, hiszen tudja, milyen érzés vajúdni, világra hozni egy gyermeket. De hirtelen drámai változás következik be: komplikációk lépnek fel, és az orvosok egyre idegesebbek lesznek. Férje nem tudja, mi történt, de ösztönösen érzi, hogy valami nincs rendben. Aztán hirtelen egy hosszú, mindenen áthatoló sípolást hall: Tracy szíve leállt.

Az orvosok pánikba esnek, mindent megpróbálnak, hogy az anyát visszahozzák, de hiába. Minden másodperc többnek tűnik, olyan kínzásnak, ami a férj számára elviselhetetlen.
4 idegtépő perc után az orvosok szomorúan jelentik be, hogy Tracy elhunyt, és azonnal a baba életéért kezdenek el küzdeni. Minden másodperc számít - ezt tudják jól, elmondják a sokkot kapott Mike-nak, aki épp akkor veszítette el a feleségét, hogy császármetszéssel kiveszik a nő hasából a babát. A férfi sokkos állapotában nem sok mindent érzékel a körülötte lévő történésekből, csak bólogat.
A szoba tele van sípoló gépekkel, zsivajjal, de Mike még mindig nem érzékel semmit, csak bámulja szeretett felesége élettelen testét.
Az orvosok kihúzzák az újszülöttet, és feszülten figyelnek néhány másodpercen át - mindenki a sírására vár, mely bizonyítja, hogy fejlett a tüdeje. De a baba halva született.

Mike kábultan veszi át halva született fiát, és kettős gyászában még mindig érzéketlenül, csendben, néz a "külvilágra".
Aztán váratlan dolog történik: a még mindig nagyon gyenge, fiatal újszülött mellkasa lassan emelkedni és süllyedni kezd. Aztán sírni kezd, hangosan tudatja, hogy él!

Aztán hirtelen megtörténik az újabb csoda: Tracy szíve újra verni kezd. Szabálytalanul, lassan, de egyre erősebben. Majd kinyitja a szemét. Nem tudni, hogyan, de visszajött az életbe, hogy együtt legyen a férjével, és azzal az erős kisfiúval, aki néhány másodperce jött vissza a halál torkából.

A kisfiú ma már egy nyüzsgő 3 éves, aki imádja testvéreit és szüleit. Azóta sem tudja senki, mi történt Tracyvel, és kisfiúkkal, hogy visszatértek a halálból.
Egy biztos, azóta a család minden évben egy különleges csodának éli meg a karácsonyt.

Forrás: kiskegyed
http://www.napjaink.org/az-orvos-csendesen-a-karjaba-fektette-az-elettelen-gyereket-es-halott-feleseget-kitolta-a-mutobol-utana-2-csoda-is-tortent/


Szerkesztő megjegyzése:


A szellemi tanítás által az emberek kezdik másként élni a mindennapjaikat, mert nagyon sokan felismerik ennek a jelenségnek a "titkát", ami valójában nem is titok, csak az emberek előtt ismeretlen jelenség.
Az én hitem szerint, a Jóisten megmutatta magát karácsony estén, hogy Ő létezik, mert ugye hogyan is kezdett el újra dobogni mind a gyermek és az anyuka szíve is? Isten csodálatosan segít, mindig ott, ahol szükség van rá, ha az emberek szíve telve van hittel.
Mindig boldogsággal tölt el, ha ilyen és ehhez hasonló eseményről hallok, mert ez igazolja Isten csodálatos gyógyításait.
(Imre Margit)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2018.07.23 20:36 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4575
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 11 hónapja  
,Így választja meg a lélek a családtagokat és barátokat mielőtt leszületne a Földre!A lelkeink időről-időre újra egymásra találnak, és ezen találkozások révén mindig fejlődnek, alakulnak és változnak. A lélek, barangolása alatt, megannyi új élménnyel, tapasztalattal gazdagodik, melyeket majd egy testbe beleszületve kamatoztathat.

Így választja meg a lélek a családtagokat és barátokat mielőtt leszületne a Földre!

Nem is hinnénk el, hogy a lélek hányféle testbe képes beleszületni az idők során. Olykor az is lehet, hogy ugyanazok lesznek a szüleink, mint akik az előző életükben is voltak. Minden döntést a lélek hoz meg. Azt, hogy kik is leszünk tulajdonképpen a földi életünk során, szintén a saját, szellemünk választja ki, ahogyan azt is, hogy milyen emberek fognak bennünket körülvenni, kik lesznek a családtagjaink, barátaink. Annak ellenére, hogy nem emlékezhetünk ezekre a fontos döntésekre, mégis mi hoztuk meg.

Mielőtt leszületnénk a Földre, saját magunknak választjuk meg azt is, hogy milyen leckéket szeretnénk megtanulni a földi életünk során, ehhez mérten pedig kiválogatjuk azokat a lelkeket is (szülők, barátok, családtagok formájában), akik segítenek majd az utunkon. A választási lehetőségeink abszolút nem korlátozottak: megtörténhet, hogy egy földi élet során annyira összekapcsolódunk egy másik lélekkel, hogy majd a következő leszületésnél is egy családba születünk.

Az előttünk álló élet minden egyes részletét az úgynevezett Lélekszerződés foglalja magába. Ebben pontosan meg van határozva a születésünk ideje, helye és a családtagjai, aminek a tagja leszel majd. A születésedtől fogva, egészen a halálodig, minden egyes napod előre meg van tervezve, és ezt te saját magadnak alkottad meg még akkor, amikor lélek voltál.

Ennek értelmében tulajdonképpen szabadon választhatsz, megteremtheted saját magad számára az életedet. Nem könnyű kiválasztani, hogy milyen sors várjon ránk, de minden egyes földi élet egy-egy leckét tanít meg, ami elengedhetetlen a lelki gyarapodáshoz és fejlődéshez.

Mikor úgy érzed, hogy pont jókor, jó személlyel találkoztál, az azt jelenti, hogy a Lélekszerződésed egy része beteljesedett. Annak ellenére, hogy a földi élet messzire sodorhat azoktól a lelkektől, akik fontosak számodra, meg van az esélye annak, hogy az életben újra egymásra találjatok.

A világ egy rendkívül rejtélyes hely, de ne feledd, semmi sem történik ok nélkül. Talán jobban el tudod fogadni a mostani életedet, ha tudod, hogy az egészet saját magadnak teremtetted azért, hogy a lelked egy magasabb szintre juthasson. Éld meg az életed napjait, hogy majd büszke lehess önmagadra, mikor befejezted a földi küldetésed.forrás: http://filantropikum.com/igy-valasztja-meg-a-lelek-a-csaladtagokat-es-baratokat-mielott-leszuletne-a-foldre/
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4619
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 9 hónapja  
.


Karmikus jegyek - Előző életek lenyomatai a testen

Előző életed emlékei akkor tárulnak fel előtted, ha azok fontosak a jelenlegi fejlődésed szempontjából. Az emlékeket előidézheti egy illat, egy hang egy helyszín. Sorozatosan előjöhetnek nehezen megoldható magánéleti gondok vagy betegségek. Figyelmeztethetnek a régmúltad történéseire testi jelek is: a születésed pillanatától meglévő anyajegyek vagy bőrelszíneződések.

A reinkarnáció elméletét vizsgáló szakemberek szerint fontos üzenete van a testen található anyajegyeknek és bőrelváltozásoknak. Regressziós hipnózis során a páciensek nagy százaléka pontosan le tudja írni a halálának körülményeit és meg tudja nevezni az életét kioltó fizikai sérüléseket vagy betegségeket is.


AZ ANYAJEGY ÉS A FORRADÁS ÜZENETE


1949-ben egy észak-amerikai halász, William George azt mondta a fiának és a menyének, hogy meg fog halni és a fiukként fog újjászületni. Megígérte nekik, hogy fel fogják ismerni az anyajegyeiről, amelyek a bal karján lesznek. A család értetlenül állt a férfi eszmefuttatása előtt, azt hitték megbolondult. Hetekkel később az idős férfi eltűnt a csónakjából. Kilenc hónappal az eltűnését követően a menye világra hozott egy kisfiút, akinek pigmentfoltok voltak a bal karján, épp ott, ahol a nagypapa annak idején megjelölte.

Ahogy a fiúcska cseperedett, egyre inkább kezdet viselkedésében az elhunyt nagypapához hasonlítani, még bicegett is, pedig sosem sérült meg. A sérülést még William George-ként szerezte, egy sportmérkőzésen.
Még elképesztőbb egy másik észak-amerikai férfi, Victor Vincent története.
Egy évvel a halála előtt magához hívta lányunokáját, és azt mondta neki, hogy az ő gyermekeként fog visszatérni és fel fogja ismerni őt a forradásairól. A férfi egy régi sérülés nyomát viselte az orrán, és egy műtéti heg volt a hátán. 18 hónappal később Vincent unokája egy kisfiúnak adott életet, akinek az orrán és a hátán hegszerű bőrelváltozás volt látható, pont ott, ahol a néhai nagypapának.
A kisfiú rendkívül koraérett volt, kétévesen azonosította a korábbi fiát, lányát és az özvegyét fényképről. Kilencéves koráig maradt meg a képessége, addig borzongató részletességgel be tudott számolni előző élete minden részletéről.


A SZŐRÉN-SZÁLÁN ELTŰNT ASZTMA


Nagyon gyakran előző életünkben akkora trauma ért bennünket, hogy a rossz érzéseket, félelmeket - mint egy lenyomatot - fóbiák, megmagyarázhatatlan szorongás vagy súlyos betegség formájában magunkkal hozzuk a jelenlegi sorsunkba is.

A következő történetet, ha nem saját két szememmel látom, nem hiszem el. Évekkel ezelőtt részt vettem egy több hónapos regressziós tanfolyamon, ahol vezetett, mély meditációban vittük vissza egymást a jelenlegi életünk fordulópontjaihoz, illetve a mai problémáink előző életbeli forrásához.

Egy akkor 20 éves, fiatal fiú csoporttársam egészen kicsi gyermekkora óta szenvedett nagyon súlyos asztmában. Egyik alkalommal, amikor ő volt a gyakorlás alanya, a meditáció során eljutott egyik korábbi életébe, az 1800-as évek észak-amerikai Vadnyugatára. Férfi volt akkor is, egy gyönyörű felesége és egy pici, pár hónapos gyermeke volt. Aranyásóként dolgozott és nagyon gyakran keveredett területért vagy pozícióért folyó harcba a többi társával. Sok haragosa volt. Egyik éjjel, amikor a családjával az otthonukban aludtak, valaki rájuk gyújtotta a házat. Hallotta a felesége kiáltozását és a gyermeke sírását. A füstben fuldokolva, botorkálva, tapogatózva eljutott a gyermekéhez, akit a bölcsőből kiemelt és kivitte a házból. Vissza akart menni a feleségéért, de már annyira elterjedt a tűz, hogy képtelen volt a nőt kihozni, aki bennégett a házban.
Soha nem tudta megbocsátani magának a történteket, úgy érezte, hogy cserbenhagyta a szerelmét. A trauma emléke a súlyos légszomjjal járó asztmában jelentkezett a mai életében, és nem tudott normális párkapcsolatot sem kialakítani, mert mindig attól félt, hogy képtelen lesz benne megfelelni. A tudattalanból felszínre került emléknek köszönhetően megértette, hogy a jelenlegi problémái miből fakadnak. Rájött, hogy az a múlt volt, nem ostorozhatja magát életeken át érte, minden tőle telhetőt megtett, de a most, az nem a múltról szól. Ebben az életében mindent másképp csinálhat. Az asztmája ettől az esettől kezdve soha többé nem jött elő, eldobhatta a gyógyszereit.


GYÖTRŐ FÓBIÁK

A testi betegségek mellett, a lelki bajok hátterében is karmikus problémák állhatnak. Ha jelenlegi sorsunkban nem történtek olyan események, amik magyarázatot adhatnának egy pánikbetegségre, szorongásra, magasságtól vagy fulladástól való félelemre, szinte biztos, hogy egyik előző életünkben szenvedtünk el valami olyat, ami ezeket a tüneteket kiváltja.
Engedjetek meg egy személyes példát a saját életemből.
Soha nem tudtam garbót viselni és sálat sem szívesen tekertem a nyakam köré, mert folyton úgy éreztem, hogy fullaszt. Semmi nem magyarázta ezt az érzésemet, édesanyámtól megtudtam, hogy születésemkor a köldökzsinór nem volt a nyakam köré tekeredve és nem ért semmilyen fulladással kapcsolatos trauma sem gyermekkoromban.
A fentebb említett tanfolyamon kaptam magyarázatot a furcsa érzésemre.
Egy előző életemben találtam magam a középkori Franciaországban. Férfi voltam, akit ártatlanul bebörtönöztek és halálra ítéltek. Egy nyilvános akasztás során öltek meg. A börtön előtti téren felállítottak egy akasztófát és több száz ember szeme láttára kötöttek fel. Amint ez a történet tudatosodott bennem, már nem zavart a garbó vagy a sál viselése. Mai napig hordok kendőket kiegészítőként.


A KARMA KARMÁBAN

A születés nem a véletlen műve, előző cselekedeteink határozzák meg mikor, hova és milyen körülmények közé születünk. Bármit küldünk ki az Univerzumba, az visszatér hozzánk. Ha valami baj van az életünkben, akkor próbáljuk meg megfejteni mi olyat tettünk, ami ezt okozhatta. Minden, ami bennünket körülvesz, minket tükröz. A sorsunk ismétli önmagát, amíg meg nem tanuljuk a leckét, hogy változtatnunk kell az utunkon.

Számtalan módszer létezik a múlt feltárására, de a legjobb mód az önismeret. Ha nem hagyod figyelmen kívül az életedben felbukkanó jeleket, nem söpröd be a problémáidat a szőnyeg alá, hanem megoldást keresel a nehézségekre, megkapod a segítséget az előrejutásban. Fontos elgondolkodni a tetteinken és meghallani a belső hang üzeneteit.
A karma törvényét sokan, sokféleképpen értelmezik. Mi egyáltalán a karma, milyen típusai vannak, és hogyan oldható fel? A következő írásomban ezt fogom boncolgatni.

A cikk megjelent a Női Portál weboldalon is, 2014. október 14-én.

Forrás: http://www.lelekpalya.hu/cikkek/eletmod/karmikus-jegyek-elozo-eletek-lenyomatai-a-testen/

https://elozoeletek.blogspot.com/2017/02/karmikus-jegyek-elozo-eletek-lenyomatai.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4620
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 9 hónapja  
.


5 meghökkentő visszaemlékezés a Mennyországra gyerekektől


A gyerekek gyakran erős emlékekkel rendelkeznek abból az időből, mielőtt megszülettek.


Dr. Wayne Dyer 2015. augusztus 30-án hagyta el ezt a világot. Az alábbiakban egy részlet olvasható Wayne legújabb, "A Mennyország emlékei" című könyvéből, ami tökéletesen bemutatja a földi tapasztalatoknál sokkal szélesebb körű hitét.


Nagyon élveztem az egy életre szóló szerelmi viszonyt a gyermekekkel, különösen az újszülöttekkel, csecsemőkkel és a kisgyermekekkel. Ha egy baba van a szobában, az majdnem olyan, mint egy mágneses kapcsolat, ami felhívja a figyelmemet, és muszáj érintkezésbe lépnem vele. Mint nyolc gyermek édesapja számtalan órát töltöttem csupán a szemébe bámulva a családunkba újonnan érkezőknek. Ezekben a privát pillanatokban gyakran küldtem néma kíváncsi üzeneteket kérve őket, hogy meséljenek Istenről, és az alaktalan lelki világról. Sok-sok órát töltöttem a padlón fekve, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhessek az új érkezőkkel. Már régóta lenyűgözött a tény, hogy a gyerekeknek csak itt jelennek meg a személyiségjegyeik. Szeretem megkérni a kicsi totyogó babákat, akik éppen csak elkezdenek nyelvvel kommunikálni, hogy mondják el nekem, mire emlékeznek.

Felnőtteket kértem meg az élet minden területéről, hogy osszák meg kicsinyeik bölcsességét, és sok saját tapasztalatot is belefoglaltam a saját gyermekeim emlékeiről az új könyvembe, "A Mennyország emlékeibe." Több mint meg vagyok győződve arról, hogy sokkal többről szól az életünk, mint az a pár rövidke év, amit a Földön kiosztanak számunkra. És a fiatal fiaink és lányaink azok, akik bepillantást nyújthatnak nekünk abba a feneketlen, végtelen, láthatatlan világba, ami mindannyiunk számára ott van, hogy felfedezzük. Végtére is nem volt sok idejük, hogy igazán felejtsenek."A Mennyország emlékei" című könyvem 8 részből áll, amelyek szépen bizonyítják a mennyország, az elmúlt életek, a szülők kiválasztásának létezését, valamint egyebek mellett angyali, és a Forrrásunkhoz való spirituális csatlakozásról szóló történeteket.

Íme néhány a több ezer történetből, melyeket olyan szülőktől kaptam, akiknek gyermekei nagyon is tisztában vannak azzal, hogy őket választották.1. "Egyik este vacsoránál a fiatalabb nevelt/fogadott fiunk (körülbelül négy éves volt) hosszasan beszélni kezdett az életéről a "csillagokban", és hogy fivérei és nővérei voltak, akik ott éltek. Elmondta, hogy a férjemet és engem látott onnan, és sokszor megpróbálta felhívni a figyelmünket, de mi soha nem láttuk őt, ezért úgy döntött, hogy megszületik az anyukáján keresztül, így megtalálhatjuk.

A legkevesebb, amit mondhatok, a férjemet és engem ez teljesen letepert. Az első fiam után volt egy pár vetélésem, úgyhogy amikor a kisebbik fiunk elmondta nekünk, hogy mit látott, tudtam, hogy a lelke megpróbált átjönni rajtam keresztül, bár a testem nem volt képes rá.''
2. "A fiam négy éves körül volt, amikor a "Jobban szeretlek, mert..." játékot játszottuk.

Azt mondtam neki, hogy "Jobban szeretlek, mert... szeretlek a végtelenen túl, a Hold körül kétszer, a Mars körül, és megérintve minden csillagot úton vissza hozzád." Elég nagy válasz, nem? Ezzel meg is vertem. Vagy legalábbis azt hittem.

A fiam nagyon komolyan mindkét kezét az arcomra tette, lecsukta kristálykék szemét az enyémmel együtt, és azt mondta: "Anyu! Én jobban szeretlek, mert téged választottalak, amikor a mennyben voltam."

Mondanom sem kell, ő nyerte meg a játékot.''
3. ''Öt évesen a kisebbik fiam teljesen váratlanul bejelentette, hogy ő választotta a feleségem és engem a szüleinek. A feleségem kíváncsian kérdezte, hogy ezt hogyan tette. Teljesen tárgyilagosan kijelentette, hogy amíg a mennyországban volt mielőtt megszületett, keresztül mehetett egy ajtón, hogy kiválassza a szüleit, és egy másik ajtón, hogy kiválassza a testvéreit. Nem voltunk templomba járó emberek, és nincs tudomásunk arról, hogy bármilyen külső forrásból szerezte volna ezt az ötletet.4. ''A fiam folyamatosan arról beszél, milyen izgatott volt mint baba a hasamban, miközben várt rám, milyen ijedt volt, hogy ki kellett jönnie, és hogy milyen boldog volt, amikor végre láthatta az arcomat. Mindig azt gondoltam, hogy milyen kreatív.

Gyerekként hallásproblémái voltak, amit műtéttel orvosoltak. Amikor kijött az altatásból, énekeltem neki. Megragadta az arcomat tágra nyílt szemmel, és azt mondta: "Anyu! Olyan szép a hangod! Ez volt az a hang, amit választottam!" Azt hittem, hogy csak más emberek történeteit meséli, akik megosztották a tapasztalataikat, de eszembe jutott, hogy mégis több folyik itt, mint amit gondoltam.''
5. "Amikor a lányom három éves volt, megemlítette egy beszélgetés során, hogy tetszett neki, amikor a mennyben volt. Én aznap egy kicsit szomorú voltam, mert azt mondta nekem, hogy azt kívánta, hogy az apja legyen velünk otthon, mint a többi gyereknél (elváltunk, amikor megszületett).

Aztán azt mondta: "De ez rendben van, mert tudtam, hogy ilyen lesz."

Megkérdeztem, hogy mit akart ezzel mondani, és így válaszolt: "Anyu, amikor a mennyben voltam, én választottalak. És tudtam, hogy egyedül leszünk, úgyhogy minden rendben. Ne aggódj anya, annyira szeretlek téged." Csodálatos volt számomra ezt hallani.Beszélj a gyerekeiddel és kérdezd meg őket, hogy miért választottak volna téged, ha erre lehetőségük adódik, mielőtt megszületnek. Az ilyen jellegű kérdések lenyűgöző és ellenállhatatlan beszélgetésekre ösztönöznek, ami jobb kapcsolathoz vezethet, függetlenül a jelenlegi koruktól. Ha egy kisgyermek szülője vagy, azt javaslom, hogy légy nyitott bármire amit a gyermeked mondhat, különösen akkor, ha olyan nyomokat kínál, hogy emlékei vannak arról, amikor a szülő kiválasztásra került sor, miközben még kizárólag a lelkek világában tartózkodott.

Arra biztatlak téged, hogy vizsgáld meg, milyen lehetséges indítékaid lehettek, amikor a saját szüleidet választottad ki. Egykor az életemben elképzelni sem tudtam, hogy miért választottam apámnak azt az embert, aki gyerekként elhagyott engem, aki egy felelőtlen részeges volt, aki sok időt töltött nők kergetésével, lopással, és aki börtönben végezte. Életem nagy részét töltöttem ezt az embert keresve haraggal, sőt dühvel teli szívvel.Tíz évvel a halála után a sírjánál azonban elkezdtem megérteni, hogy végül is miért nevezhetem az apámat "a legnagyobb tanítómnak." Ebben benne volt az iránta való megbocsátásom és a belső dühöm leküzdése, hogy képessé váltam összehangolódni a valódi hivatásommal. Talán, de csak talán, annak érdekében választottam az apám, hogy megtapasztaljam a szeretet gyógyító erejét, és hogy a magasabb tudatosság tanítója lehessek, amely mint tant, a megbocsátást is magában foglalja.

Dr. Wayne W. Dyer

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&from=60&pid=&pev=2018&pho=09&pnap=&kat=2090&searchkey=&hol=&n=suzymama
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4743
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 7 hónapja  
.

Egy reinkarnáció emlékei - 45 perces film


https://www.youtube.com/watch?v=MoVo-YdmBbQ
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4838
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tanítások, megtörtént események a szellemi tanítással kapcsolatban 1 éve, 5 hónapja  
.
8 finom jel, amit a lelkek küldenek a Szellemvilágból, ha körülötted vannak!


Ha hiszel a szellemekben, akkor bizonyára azt is tudod, hogy ezek a spirituális energiák, teremtések, gyakran üzeneteket küldenek, mert valami fontos dologra szeretnék felhívni a figyelmedet, mielőtt végleg elhagynák a földi életet.

Most következzen 8 jel, ami arra utal, hogy egy vándor, még itt maradó lélek próbál kommunikálni veled.

1. Pislákoló, villogó fények

Ülsz az íróasztalod előtt, ég a lámpa, olvasol. Majd váratlanul apró villogásokra leszel figyelmes, és azt gondolod, hogy lehet áramingadozás okozza a jelenséget, vagy a világítótest fog kiégni. Azonban lehet, hogy egy szellem energiamezejébe került a lámpa, és azért kezdett pislákolni. Ilyen esetben figyelj az esetleges többi jelzésre is.

2. Egy finom leheletet, enyhe szellőt érzel magad körül

Ülsz a kényelmes kanapédon, olvasod az újságot, minden ablak, ajtó becsukva, zavartalan nyugalom vesz körül. És ekkor hirtelen arra leszel figyelmes, hogy egy lágy szellő suhan el előtted, amely még egy melegséget is hozott magával. Ez is a szellem jelenlétére utalhat.

3. Ha hallod, hogy valaki a neveden szólít


Ha már előfordult veled, hogy valaki suttogva a neveden szólított, de mikor körülnéztél, nem láttál senkit, akkor ez a kóbor szellem egyik kapcsolatteremtő próbálkozása lehet.

4. Álmok

A legtöbb lélek az álmok révén, a tudatalattiba beférkőzve juttatja el az üzeneteket. Ezért ha azt álmodod, hogy egy szellem beszél hozzád, igyekezz elgondolkodni annak az üzenetén, és ha szükségét érzed, készíts elemzést.

5. Különleges illatok

Ha hirtelen, egy addig ismeretlen, kellemes illattal találkozol, és tudod, hogy nem volt a közeledben senki, és egy parfümös üveg sem lelhető fel, akkor lehetséges, hogy egy szellem haladt át a szobán. Ezért nézz körül, hátha hagyott valamilyen üzenetet.

6. Látomások

Ha néha látomások formájában feltűnik egy különös, ismeretlen alak, vagy az ablak sarkában megjelenik egy fénygömb, akkor ez egy jel lehet arra, hogy a szellem megpróbál kapcsolatba lépni veled.

7. Érezni a jelenlétét

A megérzéseidre mindig figyelj oda, mert előfordulhat, hogy a lelkeden keresztül próbál valami fontosat a tudomásodra hozni az a bizonyos szellem. Az energiamező, amellyel rendelkeznek, az idegrendszert is befolyásolhatja.

8. Számok, szimbólumok

Ha az elektronikus órád kijelzőjén megpillantod a 11:11-es időt, akkor az arra utalhat, hogy egy szellem tartózkodhat a közeledben.

http://filantropikum.com/8-finom-jel-amit-a-lelkek-kuldenek-a-szellemvilagbol-ha-korulotted-vannak/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.25 19:30 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat