Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Szellemtani közlemények (1 fő olvassa) (1) Vendég
Szellemtan
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Szellemtani közlemények
#4210
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4912
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemtani közlemények 2 éve, 10 hónapja  
.Részlet a Névtelen Szellem "Mai kor vallása" című kötetéből (Eszter Médium utján)Kedves testvéreim, térjetek meg a tévutakról és keressétek Istent egész éltetekben. Ne állapodjatok meg soha az egyszer hallott dolgoknál, hanem kutassatok, hogy a valódi tudomány birtokába jutva, meggazdagodhassatok hitben.
Istent hirdetik az ő szolgái, de nem a valódi Istent, hanem egy más, emberi ésszel kigondolt és elcsúfított istent hirdetnek, aki nekik engedelmeskedik, mert akit ők nem engednek hozzá, az nem is üdvözülhet szerintük. Ezek a hamis istenek megtévesztik az emberiséget, és ez le is mond róla, hogy Istent keresse. Él a bűnnek, az átoknak, az anyagnak és az emberek hanyatt homlok rohannak a sötétségbe, a teljes hitetlenségbe.
Rég volt az, amikor a Megváltó a földön járt. Rég volt az, mikor az igék elhangzottak ajkáról, és azóta sok követője van nevének, de nem az eszméjének.
Ma is követik az Urat és nagy hanggal hirdetve, keresztényeknek vallják magukat az emberek, sőt még a pogányokat is térítgetik; de nem az eszmének, hanem a névnek hódolnak. És hiába hangzik az Úr szava: "arról ismerlek meg benneteket, hogy az én követőim vagytok, ha az én parancsolataimat megtartjátok és azok szerint éltek és cselekedttek". Kevés azoknak száma, akikre az Úr ráismer az ő parancsai megtartásáról és követéséről.

Az ő eszméi nem ismernek megalkuvást. Az Úr beszéde, példája, fényes utat jelöl meg a te részedre is, de az emberek a ferde, tekervényes utakat keresik, mert az anyagtól nem akarnak elválni; olyan útra áhítoznak, mely megalkuszik velük és földi érdekekkel, földi érzésekkel a mennybe vezeti őket. Az ő beszéde örök életű, és örökké ugyanazt hirdeti, ugyanazt jelenti. Hiába fordítják ki, hiába idomítják azt az emberek a saját szájuk íze szerint: örökké ugyanaz marad. Isten kegyelmének legnagyobb ajándéka az Úr földre jövetele, az ige hirdetése, mely a földi embert kivezeti a szellemi vakságból és a tiszta, fényes igazságot mutatja meg.

A mai kor vallása, a spiritizmus, melyet a szellemek hirdetnek, nem hozott semmi újat, nem hozott semmi meglepőt, csak a régi korban elhangzott krisztusi igazságokat erősíti meg, mert az igazság mindig az marad, ami volt. Én sem hirdetek mást, csak a szeretet Istenét, aki örül megtérő bűnös gyermekeinek.
Az Úr beszéde egyszerű szavakban, mélységes titkokat magyaráz az embereknek; tisztán, világosan beszél és mégsem értik őt. Mást keresnek. Tanításait telerakják babonával és misztikus csodával. A lelkeknek a sötétség inkább tetszik, mint a világosság, mert cselekedeteikkel a gonoszságot szolgálják.
Ő világosan beszél, amikor azt mondja: "Én és az Atya egyek vagyunk; senki nem jöhet az Atyához, hanem csak én általam&". Ő és az Atya egyek; az elsődök sohasem bukott, soha a törvényből ki nem lépett, a tökéletesség isteni magaslatára jutott gyermekei az Atyának, akivel eggyé lettek már az idők végtelenében.

Ő a szeretet Istenét hirdeti, nem pedig a bosszúálló Istent, aki megbünteti az apák vétkeit a fiakban még hetedíziglen is. A szeretet Istene csak szeretetet, nem pedig áldozatot vár az ő teremtményeitől. A Megváltó áldozatot hozott mégis, de nem a szeretet Istenének, hanem a bukott, süllyedt szellemeknek, az embereknek.
Mert az ő eszméi, az isteni törvények és igazságok, melyekkel Ő a bűnben és vétekben elsülyedt világot megváltotta és felemelte, ezek voltak azok a kincsek, a melyeket Ő az embereknek hagyományozott, melyek által ők megtérhetnek és megigazulhatnak, nem pedig a véráldozat, miáltal sokak szerint az Isten kiengesztelődött. Az Üdvözítő keresztje az emberi nem szégyenfoltja, mely a föld és a hozzátartozó szellemek süllyedt voltát igazolja.

Szemlézte: Bíró László
(forrás: Karsay hirlevele)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.03.27 20:27 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4266
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4912
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Szellemtani közlemények 2 éve, 7 hónapja  
.


Kedves Barátaim!


Most szerdán hallgattuk meg a klubunkban clevelandi Magyar Szellemkutatók médiumának friss, 2017. február 26.-i mediális közlését, ahol a médium elmondta többek között, hogy a fejletlen "színes bőrű" államokban az egy családra jutó gyerekszám felment átlagosan 6-ról 10-re, míg a "fehér faj" esetében leesett 1-re, vagy nullára. Sokat mesélt a népek vándorlásáról is a közlésben.
A hódítások visszaütnek keményen, és egy része karmikus eredetű. Leáldozott hosszútávra a "fehér fajnak".

Ma most ha ehhez hozzátesszük, hogy jelenleg többen élnek már most Európában a bevándorlók és "ősbevándorlók", hiszen nagyon sokan már évtizedekkel ezelőtt átköltöztek, itt élnek közöttünk, sőt az új nemzedék már eleve ide született. Így itt is több muzulmán vallású él mint keresztény. Főleg észak - Afrikából dél- Európába, de nagy része dolgozni jött. Monnfalconébe járok 25 éve nyaralni (észak - Olaszország, Triest mellett), itt is rengetegen vannak, az ottani hajógyárban dolgoznak, minden félelem nélkül lehet közöttük lenni, közös játszótér, együtt játszik mindenki. Sajnos az iszlám radikálodása miatt és a papok hergelése okozza a legnagyobb bajt, de mi se mehetünk messze a keresztes háborúinkkal és az erőszakos térítésekkel, ami mindig "a karma törvénye által " visszaüt valamikor.

Hosszú távú előrejelzések is már voltak több száz évre előre, ezt két előadásban is elmondom, hivatkozva a forrásra, ami az elmúlt száz évben már bizonyította a rövidtávú előtejezéseinek bizonyságát. Például Európában kb. 300 év múlva egy egységes színű kevert faj fog élni! (Edgar Cayce XXI. századi próféciái))

Nem kell nagyon kétségbe esni " persze ezt az ateisták nehezen értenék meg " hogy a mostani fehér faj az atlantiszi időkből maradt itt, és főleg azok, akiknek még tisztulásra van szükségük, nem volt lehetőségük elmenni, és egy magasabb szintre lépni. Nem kell, hogy ezt személyesen magára vegye valaki kétségbeesve, ez a normális szellemi fejlődés útja, és én is itt vagyok a sok hibámmal, együtt és lehetőséget kapok a fizikai síkon történő fejlődésre.
Azt kell tudomásul venni, hogy időnként egy - egy szellemcsoport ideje lejár, vannak bolygórendszerek, ahol ugyanez történik, ilyenkor elköltöztetik onnan egy másik rendszerbe tanulás céljából a szellemi lényeket, és a bolygórendszer befejezte a feladatát, és megsemmisül, ilyen jelenséget nemrég figyeltek meg a NASA tudósai, persze ők a szellemi okát nem tudták!
A Föld egyenlőre nem fog megsemmisülni, továbbra is a szellemek fejlődési célját fogja szolgálni. Halálunk után vagy alsóbb, vagy felsőbb szintre emelkedünk, vagy... visszaszületünk a kicsit átváltozott földre további "munkavégzésre"......

és akkor két előadásom ebben a témában,:

A Föld jövője és a migránshelyet.
Itt beszélek a föld várható átalakulásáról, és a migránshelyzet jövőjéről, a fajok keveredéséről.Ezek kb. 2300 környékén fognak megtörténni. https://www.youtube.com/watch?v=KpHCqPW4V90&feature=youtu.be

A Föld várható katasztrófái http://www.youtube.com/watch?v=Ko9ssE6MgLw&feature=youtu.be

Forrás. (Karsay István jul.hírlevele)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2017.06.24 21:54 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat