Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Indigógyerekek (1 fő olvassa) (1) Vendég
Szellemtan
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Indigógyerekek
#3144
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4703
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Indigógyerekek 8 éve, 3 hónapja  
Indigógyerekek- Karsay István


Elkezdtem egy csodálatos előadás sorozatot, indigógyerekek. Összefoglaló név, mely tartalmazza a kristály, gyémánt, szivárvány szülötteket is, és szinte mindenkit érint!

Sok felnőtt nem tudja magáról hogy az, mert mindenki azt hiszi, hogy csak a fiatalok azok, pedig nem igaz, nagyon régóta születnek le ezzel a tulajdonsággal, segíteni őket, vagy magukat megváltani.

Sokunknak a gyermekei azok, vagy az unokák, nem tudják kezelni őket, hiperaktívak, különleges képességeik vannak, és sajnos sok esetben az orvosok tanácsára teletömik őket mérgező vegyületekkel (antidepresszáns stb..), vagy a pszichiátrián végzik!

Erre adok gyakorlati megoldásokat az új előadásommal, most Kecskeméten elkezdtem, két délutánt foglal magába a jelenlegi állapotában az előadás, de lehet az időponton változtatni, így akit érdekel és megszervezi, szívesen elmegyünk előadást tartani, a minimális költségeket kell szokás szerint fizetni, mert az előadást ingyen tartjuk.

Komoly feladat hárul mindenkire, a "meg - nem értett" , "fel nem - ismert" nemzedék beillesztésére, segítésére, és ami FONTOS: nagy része minket jött tanítani!

Így ezért is kell rájuk még jobban odafigyelni, mert minket segítenek, felelnek, lerombolják a megkövesedett szabályokat, rossz intézményrendszereket, és ehhez partnernek kell lenni, mert az élet úgyis rákényszerít erre minket, az élet letérdepeltet ha szükséges, sok esetben félreértjük őket.

Itt található a kecskeméti előadásom első két része, az áprilisi hírlevélben lesz a folytatás, és a teljes indigóanyagom írásos változata.


Indigó előadás link:

Indigógyerekek előadás Kecskemét 2011.02.12. Karsay István http://data.hu/get/3506802/Karsay_I_Indigogyerekek_1_.mp3 http://data.hu/get/3506819/Karsay_I_Indigogyerekek_2_.mp3És akkor nézzünk egy részletet az előadásomból:


Előadás részlet:


Miért nekem kell megértenem a felnőtteket, miért nem ők értenek meg engem? Én nem voltam soha felnőtt, ők viszont már voltak gyerekek. Ha én felnőtt leszek, sosem fogom elfelejteni, hogy valamikor gyerek is voltam.
(Monostori Mária: Kettévált világ.)

Be kell vallanom, hogy a gyakorlati szellemtannal foglalkozok.
Ez itt is jelent?
Ez elméleti szellemtanos (vagy ezoterikus) mondjuk tudja, hogy megy egy vonat Budapestről Miskolcra. A gyakorlattal foglalkozó felszáll a vonatra, és elmegy vele, sokszor az ismeretlenbe.
Egész életemben így tapasztaltam meg mindent, a saját bőrömön, sokszor már féltem, amikor egy új előadás témája került előtérbe, hogy mikor következik be a gyakorlati tanítás, aminek egy része szép volt és kellemes, másik része nagy szenvedés. De ezáltal már tudtam, hogy az előadásokon miről beszélek!
Így jöttek a szellemkalandok, és sorba minden, a párkapcsolat, a karma, a megbocsátás és hosszú a sor.

Most indigó a NAGY TÉMA, aminek fontossága kiemelkedő jelentőségű.
Ezt hogyan lehet megtapasztalni? Úgy, hogy kapsz egy hiperaktiv különleges lányt (vagy kettőt), akin keresztül a nap 24 órájában lehet gyűjteni a tapasztalatokat, megismerni az életét, a tudását, az esetlenségét, minden szépségével, és fájdalmával. Így a feleségem is egy "kis - indigó", és rajta keresztül tapasztalom meg a valóságot, a saját bőrömön!

Akkor kezdjük az elején, nagyon nagy terület lesz, különleges, egy csodálatos világ fog előttünk megnyílni, amin keresztül megismerjük azokat az új generációs gyermekeket, akiktől sokan menekülnek a különlegességük miatt, de ha megértik, akkor nagyon megszeretik őket.

Amikor elkezdtem az előadást, levelezni kezdtem pár indigó gyermekkel.
Ami különleges volt, hogy az összes levélben szerepelt a következő mondat, amit egymástól függetlenül írtak nekem:
"légy szíves mond el az embereknek, hogy értsenek meg minket. Mi nagyon szeretjük őket, és azt szeretnék kérni, hogy egy kicsit ők is szeressenek minket".

(Karsay István)

folytatása következik
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.08.09 22:47 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat