Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Ebben a témakörben a dimenzióváltásról és az azzal kapcsolatos tanításokról lehet olvasni. Nostredamus, Kryon, Kirael, Pió Atya, Nyirkai jóslat, 2012,Plejádok üzenete, próféciák stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Nikola Tesla üzenete
#3132
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5002
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Nikola Tesla üzenete 8 éve, 8 hónapja  
.
Egy rövid üzenet a szabad-energia egyik úttörő kutatójától, Nikola Teslától


http://tttweb.hu/gyujtemenyek/cikkek/regi/Technika/Nikola%20Tesla/Nikola%20Tesla.htm
ezen a linken sok hasznos írást lehet találni Nikola Tesláról, az életéről és munkásságáról, s így érthetőbb a szellemi üzenete is.)

Tesla üzenete

Üdvözöllek benneteket a Föld bolygón. Nikola Tesla vagyok, és elérkezett az idő, hogy szóljak hozzátok. Régóta figyelem az emberi tudat fejlődését, és most szeretnék átadni néhány információt, amivel megkönnyíthetitek az előttetek álló hónapokat.

Sokan néztek most körbe kérdőn, mi történik a Földön. Sokan vagytok - szinte mindenki - akik válaszokat keresnek. Sokan gondolkodtok esténként, vajon mi zajlik most az emberi tudattal, mert szinte kivétel nélkül érzitek, hogy ezen a téren egyfajta fejlődés, tágulás van folyamatban, saját lényetekben, és tudatotok közös mezőjében egyaránt.

Nincsenek munkahelyek, jövedelmetek nagyon kevés. Sokszor néztek kérdőn az égre, ám az ég helyett befelé kell, hogy forduljatok. Energiaválság korszakát élitek. Ez a válság belső energiáitok és az életetekhez szükséges külső energiaforrások válsága, egyaránt. Én az utóbbiról szeretnék szólni most.

Hiába fedeztek fel új kőolaj- és földgázforrásokat, ez már nem segít. A Földanya nem tűri tovább, hogy testét kizsákmányoljátok. Nem tűri, mégpedig azért nem, mert ebből az energiaforrásból nem jut mindenkinek egyformán: ez az erőforrás mások kizsákmányolására és szolgaságban tartására szolgál; egyfajta hatalmi eszköz, mely a Teremtéssel ellentétes szándékú.

Tudnotok kell, hogy bolygótok egyfajta elektromos áramban úszik. Mivel a Föld belsejében található anyag jóval sűrűbb a külső rétegekhez képest, a Föld forgásának következtében fellépő súrlódás során mérhetetlen mennyiségű elektromos potenciál keletkezik. Ez az energia a bolygótok mágneses, északi és déli pólusán keresztül "csapódik le", és egy elektromos burkot hoz létre a planéta körül. Úgy képzeljétek ezt el, mint egy narancsot és héját. A narancs a bolygó, a héja az elektromos mező.

Gyakorlatilag végtelen mennyiségű elektromos áramban úsztok, úgy vesz körül benneteket, mint halat víz. Ti most olyan halak vagytok, akik rájönnek arra, hogy vízben élnek. Ez az Energia a teremtés ajándéka. A szükségleteitekhez képest végtelen erőforrás. Egyetlen nemzet sem sajátíthatja azt ki. Mindenkié. Bolygótok bármely pontjáról elérhető. Nevezzük ezt az erőforrást légköri elektromosságnak.

Tudatotok fejlődésének fontos állomása, hogy a légköri elektromosságot felismerjétek és használjátok. Kezdjetek el foglalkozni vele. Vigyétek be a hírközlő médiumokba is. Nincs már ellenállás, senki sem fog megakadályozni ebben benneteket. Az embereknek hallani kell erről, és az emberek hallani akarnak erről. Mindenkinek joga van tudni.

Mire felismeritek, hogyan lehet ezt a mezőt felhasználni, hogy otthonaitokat megvilágítsa és házaitokat befűthesse, élelmetek előállításához erőforrást adjon, addigra tudatotok olyan fejlett lesz, hogy ezt az energiát kizárólag jóra, a Teremtés akaratának megfelelően használjátok fel.
Tudatosítsátok ezt. Mikor Autót vezettek, képzeljétek el, hogy a jármű ebből a forrásból táplálkozik. Vizualizáljátok ezt, hogy autótok mágneses motorokkal üzemel. Tiszta, és nincs szüksége utántöltésre. Vizualizáljátok ezt, mert ez nagyon fontos. Képzeljétek el, hogy az út menti töltőállomások egyszerű pihenőhelyekké és vendéglátási egységekké alakulnak. Képzeljétek el és tudatosítsátok, hogy házaitok erőforrásait ebből a mezőből fedezitek. Tudatosítsátok azt, hogy fűtéshez, világításhoz szükséges energia ebből a forrásból költségmenetesen előállítható. Tudatotok ily módon összekapcsolódik, és gondolataitok felgyorsítják a folyamatot. Ilyen mértékű változást csak összefogással és önzetlen szeretettel tudtok végrehajtani.

A Föld egy új tudati fázisba érkezett: gondolataitok és őszinte kívánságaitok gyorsabban teljesülnek, mint hiszitek. Érzitek ezt. Ami ma még nehezen elképzelhető, az holnap megvalósítható, holnapután pedig természetes lesz. Mert a tudatotok így működik.

Tudati fejlődésetek napról napra erősödik. Ez a fejlődés nap alatt többet halad, mint korábban hónapok alatt. A fejlődés exponenciális. A következő nap az előzőre épül, és ez még jobban gyorsítja folyamatot. Amikor egyfajta sötétséget éreztek "ezek a periódusok egyre ritkábbak és kevésbé nyomasztóak lesznek " azt történik, hogy a tömegtudat pihen. Pihen, hogy újult erővel kezdje meg további rezgésszint emelkedését. Ezek minták - nagyon sokan közületek érzékelik ezt - a tudati fejlődés hullámai.

Térjünk vissza a Földi élethez szükséges energiaforrásokra és technológiákra. A robbanó motor egy, a maihoz képest nagyon alacsony tudatszint találmánya. Ideje lejárt. Közületek nagyon sokan foglalkoztok mágneses motorokkal, és vortex rendszerekkel. Közel vagytok, az elkövetkező hónapok során az új technológia központi figyelmet fog kapni. Tömegek figyelme irányul a szabad-energia jelenségére, és elkezditek kiépíteni saját rendszereteket. A bőséges energiához mindenkinek joga van, nemzettől, társadalmi és foglalkozási státusztól függetlenül. Kérjétek saját szabadságotokat, tegyetek érte, és megkapjátok azt. A Teremtés értetek dolgozik.

Figyelmetek fordítsátok hát ebbe az irányba, és tegyetek meg mindent saját szabadságotokért. Nikola Tesla energiája vagyok, aki földi életét az emberi szabadságnak megalapozásának szentelte. Ismerjétek fel, Isteni szikrák vagytok, akiknek hatalmában áll a formálni egyéni és közösségi sorsotokat. Öleljétek egymást feltétel nélküli szeretetben, mert a változás kora elérkezett, s én veletek vagyok.
Tesla üzenete
Dátum: Május 11, szerda, 23:08:09
Téma: Shaumbra
(emailban kaptam)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2011.08.14 14:15 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3317
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5002
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Nikola Tesla üzenete - és a feltaláló 8 éve, 1 hónapja  
.
T-akták - A zseniális Tesla 47 perces


http://www.youtube.com/watch?v=FgSRAQrLkJM&feature=related


.

A titokzatos Tesláról film 50 perces

http://www.youtube.com/watch?v=zOai4acPA-c&feature=related
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#3758
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5002
graph
A felhasználó most jelen van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Nikola Tesla üzenete 6 éve, 7 hónapja  
.

Hova tűnt Tesla "A gravitáció dinamikus elmélete" c. műve?


Mert Tesla ebben az ( egyetlen! ) elméleti munkájában, melyet már 1892-től kezdve írt, feltárta az új fizikai világképe alapjait, azt a spirituális-tudományos szemléletet, melynek nem-létezővé nyilvánításáért, nevetségessé tételéért és elhallgattatásáért annyi energiát fordított a háttérhatalom már a 20. század első éveitől kezdve - először Einstein relativitáselmélet-blöffjének agyonreklámozásával, majd a kvantummechanika káoszszemléletének komoly tudományos rangra emelésével.

De hiába is harsogta tele a multik által futtatott tudományos sajtó ezeket a rögeszméket a 20. század első három évtizedében, Nikola Tesla kutatott tovább, járta a maga útját, bár a Colorado Springs-et követő kudarca után egyre magányosabban.

Annyit viszont tudunk, hogy Tesla ezen fő műve, amely egyrészt leleplezte ezeket az áltudományos rögeszméket, másrészt az emberség tudati felszabadulását biztosító új fizikai világképet vázolt fel, a halála után eltűnt!

Persze megint ugyanolyan véletlenül, ahogy a mai napig már több tízezer kulcs-találmány süllyedt a feledésbe a tudományos(nak hazudott) akadémiai elit beavatkozása következtében, éppen azért, hogy az alacsony tudatosság mesterséges mátrixát az emberiség körül/felett mindenáron fenntartsák!

Azonban hiába is tüntették el ezt a fő művet, mégis Tesla 20. század első évtizedeiben tett nyilatkozatai, feljegyzései és különböző visszaemlékezések alapján többé-kevésbé rekonstruálni lehet ezt a Tesla által megalkotott új fizikai elméletet.


Viszont az, hogy most magyar nyelven egyáltalán idézni tudunk Teslának azon nyilatkozataiból, melyekből előtűnnek az elveszett fizikai elméletének alapvető pontjai, Kocsis G. Istvánnak köszönthető!

Ehhez pedig rögtön hozzá kell tennünk, hogy honlapunkon, mely következetesen és minden megalkuvás nélkül képviseli a spirituális szemléletet nem csak az UFO-kutatásban, hanem minden más tudományos területen is, először tudunk igazán a köszönetünket és elismerésünket kifejezni olyan magyar alternatív tudományos kutatónak, Kocsis G. Istvánnak, aki a nemzetközi mércével mérve is fontos alapkönyvet írt és adott ki 'Nikola Tesla és az Univerzum titkai' címmel!

Mert éppen az ilyen alapos munkát hiányoltuk az alternatív kutatás területén itt Magyarországon folyamatosan immár 22 éve! Azt, hogy minden hátsó szándék nélkül, minden ego-előretolakodás és belemagyarázás nélkül, kellő alázattal ugyanakkor világos értelemmel és mély belátással tudjon valaki egy alternatív témakört alaposan feldolgozni!

A fájdalmunk viszont itt is, e nagyon alapos életrajzi mű olvasása közben is az, hogy Kocsis G. István sem igazán spiritualitás oldaláról közelíti meg Nikola Tesla munkásságát, hanem a hivatalos tudomány oldaláról kinőve, de attól soha el nem szakadva - így viszont a Colorado Springs-i korszakától kezdve nem lehet igazán megérteni Tesla eszmei fejlődésének belső inspirációját és az ezen az alapon végzett kísérleteinek valódi szándékait!


Nos, Nikola Tesla egy 1931. november 7-én, a sajtóban megjelent nyilatkozatában ezt mondja ( összefoglalás ) :


Tesla szerint nincs felső sebességhatár


Dr. Nikola Tesla egy riportban Hugo Gernsback-nek kijelentette, hogy a fényénél nagyobb sebességeket, amiket egyébként Einstein relativitáselmélete értelmében lehetetlennek tartanak, elő tudott állítani.

Kijelentve, hogy az einsteini elmélet több szempontból is téves, Dr. Tesla már az 1900-as év elején, a (US)787,412 számú szabadalmában megállapította, hogy a rádió-erőműve adójának árama a föld felszínén 467.859 kilométer / másodperces sebességgel haladt tovább. Az einsteini elmélet szerint, a legnagyobb lehetséges sebesség 298.080 kilométer / másodperc ( megj.: a fény sebessége akkori adat szerint, vákuumban ).

Teslának tudomása van a fényénél többszörösen nagyobb sebességekről, és olyan berendezést tervezett, ami az úgynevezett elektronokat a fényével egyező vagy akár kétszeres sebességgel is kilő.

Tesla nem ért egyet az einsteini elmélet azon részével sem, ami azt állítja, hogy egy tárgy tömege növekszik a sebességével. Egy test tömege megváltoztathatatlan, állította Dr. Tesla. A cikk szerint, "különben energiát lehetne előállítani a semmiből, mivel egy test esés közben megszerzett mozgási energiája nagyobb lenne, mint ami szükséges a kis sebességű felemelésekor."


Vagy egy másik, 1933. november 2-án megjelent nyilatkozata :


Tesla hasznosította a kozmikus energiátA feltaláló bejelentette egy olyan energia felfedezését, ami felváltja a gépeket működtető üzemanyagot. A Napot nevezte meg fő forrásként! ( Lásd ehhez kapcsolódóan a honlapunkon Narcisio Genovese történetét. )

Nikola Tesla, a neves fizikus és a tudományos berendezések feltalálója, felfedezett egy olyan elvet, amivel az egész világ gépeit működtető energiát lehet nyerni az Univerzumot működtető kozmikus energiából, jelentette be a mai napon.

Elmondása szerint az elv, ami egy olyan energiaforrást csapol meg, amit úgy jellemzett, mint "mindenhol, korlátlan mennyiségben jelenlévő', és amit vezetékkel vagy vezeték nélkül továbbítani lehet a központi erőművekből a világ minden részére, meg fogja szüntetni a szén, az olaj, a gáz, a benzin vagy bármilyen hagyományos üzemanyag iránti szükségletet.

Dr. Tesla a szállodájában, a mai napon nyilatkozatban közzétette, hogy nem lehet messze az idő, amikor az elv készen állhat a gyakorlati, kereskedelmi hasznosításra.

A kérdésre, hogy elgondolásának hirtelen bevezetése nem zavarja-e meg a jelenlegi gazdasági rendszert, Dr. Tesla azt válaszolta, hogy "az már amúgy is súlyosan meg van zavarodva." Még hozzátette, hogy most minden korábbinál jobban elérkezett az ideje az új (energia)források hasznosításának.

Mivel jelenlegi formájába tervezetben az energia kiaknázásához hatalmas gépeket tartalmazó, központi erőművek szükségesek, Dr. Tesla elmondta, hogy képes lesz kidolgozni egy tervet az egyéni felhasználásra is.

A kozmikus energia központi forrása a Föld számára a Nap, mondta Dr. Tesla, de "éjjel sem fog szünetelni az új energia áramlása."


Aztán egy rövid részletet idézünk a Time-ban 1931. július 20-án, a 75. születésnapjára megjelent cikkből :


"Tesla azt mondta ( új fejlesztéseiről beszámolva ), hogy " az ( energia ) egy teljesen új és rejtett forrásból származik. És mindenféle gyakorlati célokra éjjel-nappal, valamint az év minden szakában rendelkezésre fog állni.Az energiát befogó és átalakító berendezés kétféle mechanikai és elektromos tulajdonságokkal rendelkezik majd, és eszményien egyszerű lesz."

Tesla ugyancsak kitalált már egy módszert, ami lehetővé teszi majd, hogy nagy energiát, több ezer kilowattot lehessen egyik bolygóról a másikra továbbítani, a távolságtól függetlenül.

Úgy véli, hogy semmi sem lehet fontosabb a bolygóközi kommunikációnál. Egy nap biztosan valóra válik, és a bizonyosság, hogy más emberi lények is léteznek a Mindenségben, dolgozva, szenvedve, küzdve, úgy, mint mi, varázslatos hatást fog gyakorolni az emberiségre, és egy olyan egyetemes testvéri szövetséget fog megteremteni, ami addig fog létezni, mint az emberiség maga..."


http://spiritufo.ditro.hu/spiritualitas-es-a-tudomany/20-spiritualis-tudomanyos-cikkek/174-hova-tnt-tesla-a-gravitacio-dinamikus-elmelete-c-mve
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2013.08.17 20:47 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat