Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Tudatosság (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Tudatosság
#4830
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
,


Itt az idő!?Egy reggel talán arra ébredsz, felismered, mi zajlik a világban, és elkezdesz tudatosan dolgozni felszabadulásodért, mert megérted, hogy minden perc számít.
Igen, minden perc számít...

... Földanyánk kétségbeesetten küldözgeti jeleit: ébredj, Ember, nem bírom így tovább, MUSZÁJ VÁLTOZTATNOD ITT ÉS MOST...
... és az Isteni Akarat is szólongat: eljött az idő, Ember, nem halogathatod tovább felemelkedésedet...
... annyi a jel körülöttünk, amely változásra int: forradalmak és lázadások, földrengések és tornádók, pénzügyi és morális összeomlások, csoportos és egyszemélyes drámák ...
... ám ha nem a saját kertünket áztatja a víz, és nem a mi fejünk felől viszi le a szél a tetőt - nem mozdulunk, mert velünk hogyan is történhetne hasonló?

... és ha nem rólunk mond halálos diagnózist az orvos, mert nem hallgattunk szervezetünk korábbi figyelmeztetéseire - nem reformáljuk meg mindennapjainkat, hiszen idáig is jól megvoltunk szokásainkkal; ezután miért is lenne másként?
... és ha mégis történik Valami, ami darabokra töri össze életünket, a fájdalmas, gyászos megélés után miért ne hihetnénk azt, hogy mégis csak a balszerencse győzedelmeskedett felettünk, és változtatni még mindig nem kell, hiszen e történetben csak áldozatok voltunk, és nem teremtők...?

Jöhetnek a jelek, sorra, egyre egyértelműbb üzenetekkel - ha az ember Csipkerózsika-álmát alussza, reménytelen beállítani a vekkert: tovább-szundikálja úgyis életét... és aztán mélységesen felháborodik az élet igazságtalanságán, hiszen ő nem tett semmi rosszat... ő nem tudta, hogy ezután ez következik...

... holott fájdalmas jeleket csak az kap, aki letért az Isteni Terv útjáról és szeretetellenesen gondolkodik, szól, cselekszik... Szeretetellenesen gondolkodni, szólni, cselekedni nagyon könnyű, hiszen ehhez szoktattak az elmúlt évezredek beidegződései... a szokásokat feladni pedig igencsak komoly kihívás...

... nem feladni őket, vért izzadva? Túl nagy áldozat akkor, amikor határtalan a lehetőségünk az ébredésre, a megvilágosodásra, Önvalónk felismerésére...
Ébresztő, Ember!
A holnap mindig késő...

Írta: Cs.Szabó Virág

Forrás: fenyhordozok.hu
https://elozoeletek.blogspot.com/2016/01/itt-az-ido.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.23 19:11 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4840
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
.


Teljesedj ki a szerelemben! - csillagjegyek szerintMikor állsz készen a szerelemre? Mit kell megtanulnod ahhoz, hogy rátalálhass az Igazira, és kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess? Cikkünkből kiderül!

A legtöbb kérdés, amit asztrológus kap, a szerelemről vagy a párkapcsolatról szól. Ha valaki nem találkozik a szerelemmel, kitöltetlennek érezheti magát, és azt hiszi, hogy elmegy mellette a boldogság.

Az asztrológus ilyenkor megnézi a "Te" sorsterületét, vagyis a VII. házat, ez elárulja, hogy az illetőt mi akadályozza, vagy gátolja abban, hogy gyengéd kapcsolata legyen. Mi az, amit nem áll készen elfogadni, befogadni annak a jegynek a tulajdonságaiból, ami vele szemben áll?

Ez az embert saját jegye körül falat húz, és ez akadályozza meg abban, hogy egyesüljön a szemben álló jegy energiáival - mert csak az tud szeretetteljes kapcsolatot kialakítani a párjával, aki készségesen el tudja fogadni a szemben álló jegy tulajdonságait. Ebben az esetben az élet gondoskodik róla, hogy találkozzanak.

Előfordulhat azonban, hogy valaki a neveltetése, beidegződése révén olyan habitusra tesz szert, ami eleve kizárja ennek a lehetőségét " ha találkoznak is az igazival, elmennek egymás mellett"

Ám ezen lehet változtatni, soha sincs késő egy kapcsolathoz!

Lássuk, az egyes csillagjegyek szülöttei mikor állnak készen a szerelemre, és hogyan teljesedhetnek ki egy boldog kapcsolatban:Ha a Kos jegyében születtél:

A Kos jegyében a Mars uralkodik, szemben álló jegye a Mérleg, itt viszont a Vénusz az uralkodó bolygó. Vannak Kos jegyében született emberek, akik a szerelem pompás érzése nélkül kell hogy éljenek, amíg nem tudják elfogadni a Mérleg jegy tulajdonságait.

Csak akkor leszel készen egy boldog párkapcsolatra, ha megtanulod kezelni a nyugalmat, a higgadtságot, a pontosságot, a harmóniát - akkor érkezik hozzád az a társ, akivel szerelemben fogsz tudni élni.Ha a Bika jegyében születtél:


A Bika jegyében a Vénusz uralkodik, a vele szemben álló Skorpió jegyében a Plútó és a Mars az úr.

Ha szerelemre vágysz, tanulmányoznod kellene a Skorpió jegyében született ember tulajdonságait, és el kellene fogadnod ezeket. Ez nem azt jelenti, hogy csak egy Skorpióban találhatod meg az igazid, hanem arra utal, hogy a te ideális társad visszafogott, introvertált, elmélyült, alapos, intellektuális típus.Ha az Ikrek jegyében születtél:

Az Ikrek jegyében a Merkúr uralkodik, a szemben álló Nyilas jegyében a Jupiter. Próbáld megnyitni a szívedet, ez lenne a kielégítő szerelem kulcsa. Tanulmányozd a Nyilas jegyének tulajdonságait, fedezd fel, ami közös bennetek, és állj készen elfogadni, hogy a párod fogékony minden olyan dologra, ami számodra egyelőre idegen, és titokzatos, amit nem lehet szavakkal megfogalmazni.Ha a Rák jegyében születtél:


A Rák jegyében a Hold uralkodik, a vele szemben álló Bak jegyében a Szaturnusz az úr. Amíg tudatosan, vagy tudat alatt elzárkózol a keménység és a racionalizmus elől, valamint a hiányzó érzelmi telítettségtől is, addig nehezen fogsz párt találni magadnak. Ha szerelmet szeretnél, ilyen irányban kell nyitnod, és hidd el, hogy te magad is gazdagabb leszel ezen tulajdonságok megértése által.Ha az Oroszlán jegyében születtél:

Az Oroszlán jegyében a Nap uralkodik, a vele szemben álló Vízöntő jegyében az Uránusz az uralkodó.

Ha még nem sikerült párt találnod magadnak, akkor valószínűleg meggyőződésed, hogy különlegesebb vagy, mint a többiek, és másokat automatikusan alulértékelsz. A veled szemben álló Vízöntő jegyének az a különlegessége, hogy elfogulatlanul, nyitottan szemléli az életet és az embereket, sőt, felértékeli a vele szemben álló másikat. Meg kellene tanulnod megbecsülni ezt a szemléletet, ha nem akarsz egyedül maradni.Ha a Szűz jegyében születtél:

A Szűz jegyében a Merkúr uralkodik, a vele szemben álló Halak jegyének a Neptunusz és a Jupiter az uralkodója.

Ha egyedül élsz, akkor valószínűleg félsz attól, hogy szerelmes leszel. Tudat alatt összekapcsolod a szerelmet a veled szemben álló Halak jegyének tulajdonságaival, ami riaszt téged.

Meg kell tapasztalnod, hogy a Halak emberének tulajdonságai nem fenyegetők, hanem éppen ellenkezőleg, sokkal mélyebb érzelmi biztonságot jelent annál, mint amit ismersz. Így válhatsz nyitottá egy szeretetteljes kapcsolatra.Ha a Mérleg jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Vénusz, a veled szemben álló Kos jegyében a Mars uralkodik.

A Mérleg jegyűek szerelemre születtek, de mégis sokan vannak, akik egyedül élnek. Tanulmányoznod kellene a Kos jegyének tulajdonságait, és be kellene látnod, hogy nem csak negatív oldaluk van. A kos jegyének szülötte más ritmusban él, magasabb hőfokon ég, mint te, és neked is fel kell vállalnod valamennyit ezekből az energiákból ahhoz, hogy készen állj a a szerelemre egy Mars uralta személlyel.Ha a Skorpió jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Mars és a Plútó, veled szemben álló jegy a Bika jegye, ennek uralkodója a Vénusz.

Ha egyedül élsz, és hiányzik az életedből a szerelem, akkor lehetséges, hogy túlságosan azonosultál a saját jegyeddel. Lehetséges, hogy a Bika jegyére jellemző tulajdonságokat túl "egyszerűnek, földhözragadtnak, és tunyának" tartod. Próbáld tanulmányozni ezt az energiát, ekkor már készen fogsz állni egy kapcsolatra.Ha a Nyilas jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Jupiter, a veled szemben álló jegy az Ikrek jegye, ennek uralkodó bolygója a Merkúr.

Tudatosan, vagy tudat alatt az Ikrek energiáját talán túl könnyelműnek, kötelezettség nélkülinek, felületesnek, de akár butának is tarthatod. Próbáld megérezni az Ikrek jegyének finomságát, és azt, hogy általa leszel igazán egész. Ha ez sikerült, készen állsz majd a szerelemre és a párkapcsolatra.Ha a Bak jegyében születtél:

Uralkodó bolygód a Szaturnusz, veled szemben a Rák jegye áll, és ebben a jegyben a Hold uralkodik.

Ha egyedül élsz, akkor beletörődtél a magányba, és nem szeretnél másik embert magadhoz közel engedni. A Rák jegyének meghatározója a gyengéd érzelmek és a gondoskodás. Lehetséges, hogy ezek félelmet keltenek benned, mert úgy érzed, elgyengítenének. Meg kellene tanulnod legyőzni ezt a félelmet, megnyílni: csak így állsz majd készen egy harmonikus kapcsolatra.Ha a Vízöntő jegyében születtél:


Uralkodó bolygód a Szaturnusz és az Uránusz, a szemben álló jegy az Oroszlán jegye, melyben a Nap uralkodik.

Ha egyedül élsz, akkor feltehetően elzárod magad az Oroszlán jegyének tulajdonságai elől. Nem adod meg egy másik embernek a jogot, hogy mint domináns fél lépjen fel veled szemben - ez pedig megakadályozza a szerelmi kapcsolat kialakítását. Próbáld meg felfedezni az Oroszlán jegyében található varázslatot, és nagyon boldog párkapcsolatban élhetsz vele.Ha a Halak jegyében születtél:


Uralkodó bolygód a Jupiter és a Neptun, veled szemben a Szűz jegye áll, melyben a Merkúr uralkodik.

A te világképedet a mélység és a távolság jellemzi, nincsenek benne határok. Ez gyakran vezet oda, hogy félelemből nem lépsz kapcsolatra, hogy ne veszítsd el a szabadságodat. A Szűz jegyének fő tulajdonsága, hogy a rend és a korlátok elfogadása az élete része. Próbáld megszeretni ennek a jegynek a tulajdonságait, és akkor készen állsz majd a szerelemre.

Forrás: http://www.astronet.hu/asztrologia/bolygok-es-hazak/teljesedj-ki-a-szerelemben-csillagjegyek-szerint-104356

https://elozoeletek.blogspot.com/2015/09/teljesedj-ki-szerelemben-csillagjegyek.html
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.01.26 19:44 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4871
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
.

Jelek, melyből tudhatod, hogy valakivel találkoztál előző életeidbenVannak olyan találkozások életünkben, melyekről azonnal tudjuk, hogy okkal történnek. Egyszerűen érezzük. Bár hajlamosak vagyunk eszünkkel felülírni, amit szívünkben érzünk, mégis nem hagy nyugodni a gondolat: "Ki lehet ez a titokzatos idegen"?
Vajon miért rá gondolok folyton? Miért érzem azt, hogy már végtelen idők óta ismerjük egymást? Tudom a gondolatait, érzem az érzéseit. Mintha együtt lennénk akkor is, amikor nem találkozunk.

Ezek a kapcsolatok jó régre nyúlnak vissza. Élmúlt életünkben/életeinkben már találkoztunk, s most szinte nem is kell újra megismernünk egymást, csupán a lelkek felismerése történik meg. Ilyenkor minden természetes, szavak nélkül is értjük egymást.
Nem véletlenül mondják, hogy a szem a lélek tükre, hiszen benne felismerheted a másikat akkor is, ha ezer éve nem találkoztatok. A másik szemében önmagadat is megláthatod.
Ha "régi" ismerőssel találkozol, mindig mély érzéseket vált ki belőled. Ezek az érzések lehetnek kellemesek és szívet melengetőek, de lehetnek akár negatívak is.

Egy találkozás haragot, dühöt, félelmet, fájdalmat is előhozhat lelked legmélyéről, ha a régmúltban bántottátok egymást. Ha megcsaltak, elhagytak, fizikailag bántalmaztak, ellenszenvet válthat ki belőled a másik.
Ha kellemes, melengető érzés van szívedben, amikor a másik szemébe nézel, akkor valószínüleg kellemes viszonyban volt részetek. Lehettetek barátok, szerelmesek, testvérek, szövetségesek.

Vannak olyan találkozások, amikor spontán emlékek törnek Rád. Nem tudod, honnan jönnek a képek, de biztos vagy abban, hogy amit látsz, nem elméd szüleménye. Valahol, valamikor már megtörténtek ezek az események. A találkozás megnyithatja az emlékezés kapuit.

S hogy miért beszéltük meg odafent, hogy újra találkozunk? Erre a jövőben biztosan választ kapunk... De egy biztos: az újrakapcsolódás nem a véletlen műve... :)

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4888
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
.
7 jel, ami arra utal, hogy a lelked kapcsolatban áll egy másik ember lelkével!Életünkhöz hozzátartozik, hogy az évek alatt sok emberrel ismerkedünk meg, akik mindannyian egyediek, mások, különlegesek, mégis van akivel lelki közelséget, kötődést érzünk, pedig most látjuk először.

Most 7 ilyen jelről lesz szó, így ki tudod deríteni időben, hogy kinek a lelkével harmonizál a te lelked.


1. Ösztönösen érzed, hogy jól kijössz azzal az illetővel

Egyszerűen tudod, érzed, hogy a másik ember szinte ugyanolyan lelki beállítottságú mind te. Olyan érzésed támad, mint akit már korábbról ismertél volna. Ne feledd, az ösztönödben mindig bízhatsz.


2. Nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is biztonságban érzed magad mellette

Úgy érzed, hogy nyugodt vagy, nem zavar semmi, nem félsz semmitől, mert ott van melletted az a lélek, akivel jól érzed magad.


3. Teljesen szabadnak érzed magad

Nem kell megjátszanod magad mellette, hanem teljesen önmagadat adhatod, mert nincs semmi feszélyezettség köztetek, minden fal leomlik, mikor együtt vagytok, és létrejön a teljes lelki szabadság.


4. Úgy érzed, hogy az illetőt már korábbról ismerted

Tudod, hogy sosem találkozhattatok ebben az életben, mégis úgy érzed, hogy azt az embert ismered valamiért. Érzel egy fajta kötődést, bizonyosságot, hogy ő a lelkitársad, akivel egy egészet tudsz alkotni, és a sorsotok összefügg.


5. Ha teljes mértékben megbízol abban az emberben

Az ősbizalom lelki eredetű, ott gyökerezik a lélek legmélyén, ezért ha valakiben teljesen megbízol, akkor a lelked különleges kapcsolatban van az övével.6. Ha szavak nélkül is tudod, hogy mit érez


Egymás szemébe néztek, és tudjátok azt, hogy ki mit érez, mire gondol, a másik. Hogy az illető feszült, ideges, vagy úszik a boldogságban, ezt konkrétan tudod.


7. Mindenről tudtok beszélni


A beszélgetéseitek nem felszínesek. Őszintén el tudod mondani a véleményedet, az érzéseidet, mert biztos vagy abban, hogy másik ember meghallgat.


Cikk forrása: http://filantropikum.com/7-jel-ami-arra-utal-hogy-a-lelked-kapcsolatban-all-egy-masik-ember-lelkevel/

https://elozoeletek.blogspot.com/2018/08/7-jel-ami-arra-utal-hogy-lelked.html
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4891
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
.Légy boldog!
Légy boldog azzal, ami jelenleg a Tiéd! Ha erre fókuszálod a figyelmed, megemeled rezgésszinted, és lényegesen megnő életed minősége.
Nagyobb bőségre vágysz? Légy boldog azzal, ami eddig megadatott. Ha van hol laknod, sokkal gazdagabb vagy, mint a földön élő emberek fele. Nyiss szabad utat a bőség áramának azzal, hogy értékeled a jelent.

Szerelemre vágysz? Légy boldog egymagadban! Egy életvidám emberhez szívesen kapcsolódik bárki. Ne a hiányra figyelj, hanem légy hálás, hogy van időd felkészülni a szerelemre.
Ja, hogy már annyit csalódtál? Sokan vagyunk így ezzel. Ez nem ok arra, hogy bezárd a szíved. Lágy hálás azoknak, akiktől eddig tanulhattál. Akkor is, ha fájdalmas volt a lecke. Így tudod majd értékelni az igazi szerelmet.

Bármilyenek is jelenleg a körülményeid, légy boldog itt és most. Ha tudsz rajtuk változtatni, nincs miért aggódnod. Ha nem tudsz változtatni, akkor pedig szintén nincs miért aggódnod.
Rengeteszer hitted már, hogy nincs tovább, mégis itt vagy. Túlélted. Nincs rá okod, hogy ne érezd jól magad.
Ha van hol álomra hajtani a fejed, és van étel a tányérodon, gazdag embernek mondhatod magad.
Ha van szíved, mellyel tudsz szeretni, Tiéd lehet az egész világ. Ha van lelkiismereted, becsületed, és szeretettel viszonyulsz az élethez, mindent meg fogsz kapni, amire vágysz.
Találd meg a boldogságot minden pillanatban, és észre fogod venni, Te magad váltál a boldágsággá. Te magad váltál más emberek boldogságának forrásává. Ne feledd! A szeretet kiapadhatatlan...

Guzsik-Mohácsi Viktória (https://elozoeletek.blogspot.hu)
 
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
#4898
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5135
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Tudatosság 1 éve, 5 hónapja  
.


5 lélektípus, amiről jó, ha te is tudsz - A te lelked melyik kategóriába tartozik?Allan Kardec "Szellemek könyve" című műve szerint a lelkek annyiszor térnek vissza a földre, míg el nem érik a kezdeti tökéletesség állapotát. Vannak lelkek, amelyek ezt az utazást már sok éve megkezdték, mások meg még az út elején tartanak.


5 lélektípus, amiről jó, ha te is tudsz - A te lelked melyik kategóriába tartozik?

Most ismerkedjünk meg a leggyakoribb 5 lélektípussal.1. Újszülött lélek


Az újszülött lélek első feladata, hogy hozzászokjon az élet feltételeihez, a túléléshez. Azok, akiknek a lelke az újszülött kategóriába tartozik, nem bonyolítják túl a dolgokat, de gondjaik támadhatnak a társadalmi beilleszkedés során. Szeretnek családban, nagyobb közösségekben élni.


2. Gyerek lélek


Ez a lelkületű ember szereti, ha mások irányítják, egyengetik az útját, és viszonylag könnyen elsajátítja a társadalmi norma- és szabályrendszereket. Szófogadó, hagyományőrző, aki képes egy kaotikus világban rendet, stabilitást teremteni.


3. Fiatal lélek


Nagyon fontos számára a szabadság, a függetlenség, és az álmok. Ezen lelkületű ember mindig versenyzik, kitartó, ambíciós, sikerorientált. Mindig keresi az újdonságokat, szeret tapasztalatokat szerezni, vágyik a kihívásokra. A mának élnek és nem félnek a változásoktól.


4. Felnőtt lélek


Az ilyen ember a harmóniát keresi, de ezt csak akkor találja meg, ha megtanul eléggé empatikusnak lenni. Legtöbbször érzékeny, kíváncsi, befeléforduló, és diplomás ember. Az érzelmei összetettek, és legtöbbször nagyon megértő.


5. Idős lelkek


Ez az ember a spirituális beteljesedés elérésén dolgozik, és igyekszik lelkileg feltöltődni a nagy utazás előtt, amely révén felkészül a lélekvándorlásra. Ezen személy nagyon bölcs, okos, tapasztalt, magabiztos, a szavai nyugalmat és higgadtságot sugároznak.

Cikk forrása: http://filantropikum.com/5-lelektipus-amirol-jo-ha-te-is-tudsz-a-te-lelked-melyik-kategoriaba-tartozik/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2019.02.12 19:39 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat