Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
A Hold hatása az ermberi szervezetre (1 fő olvassa) (1) Vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: A Hold hatása az ermberi szervezetre
#5917
A Hold hatása az ermberi szervezetre 6 hónapja, 4 hete Karma: 0  
.

Január 10. Telihold: A 2020-as év első nagy asztrális eseménye!


A Telihold a legtöbb emberre hatással van, azonban a január 10-i Rák jegyében kialakuló Telihold azokra is kiemelkedő hatással lesz, akik eddig csak legyintettek az egész témára. Érdemes ezen a napon sokkal óvatosabbnak és megértőbbnek lenni, másokkal és önmagunkkal is. A Telihold január 10-én este 20:22-kor teljesedik ki.

Ha nem lenne elég a Hold energetikai hatása, érdemes azt is tudni, hogy a Nap a Bak jegyében jár, így ez is feszültséget és türelmetlenséget idézhet elő. Lelkileg sokkal érzékenyebbek leszünk, mindenre azonnal reagálunk, és igen erős lelki kötelékek alakulhatnak ki ebben az időszakban. Ne próbáljuk visszafogni magunk, inkább hallgassunk a szívünk szavára, és adjuk át magunk a jóleső érzéseknek. Ne pazaroljuk az energiánkat arra, hogy elnyomjuk az érzéseinket, inkább adjunk hangot mind a negatív, mind pedig a pozitív érzéseknek.


filantropikum.com/januar-10-telihold-a-2...-asztralis-esemenye/
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5933
A Hold hatása az ermberi szervezetre 6 hónapja, 3 hete Karma: 0  
.


2020-ban 13 telihold vár ránk, amelyből 3 szuper holdnak ígérkezik, sőt, még ősz tájékán egy kék holdnak is szemtanúi lehetünk!


Most, hogy végre megérkezett a sokak által várt 2020-as év, egyre több kérdés merül fel, hogy vajon mit tartogat számunkra az új évtized? Vajon jobb dolgokra számíthatunk-e? Vajon kegyesebbek lesznek-e hozzánk a fentiek a múlt esztendőkhöz képest?

Egyelőre ezek a kérdések még jó darabig megválaszolatlanul maradnak, de azt már tudjuk, hogy a 2020-as év asztrológiai szempontból egy igen mozgalmas évnek ígérkezik.

Ebben az évben összesen 13 teliholdra számíthatunk, ami 13 nagyszerű lehetőséget tartogat számunkra, mivel ezek az égi események telis-tele lesznek nagyszerű és gyümölcsöző energiahullámokkal.

Ha tovább vizsgálódunk az égi történések között, akkor azt is meg kell említenünk, hogy e közül a 13 telihold közül 3 szuper hold lesz, és 1 kék hold. A telihold látványa már önmagában is megbabonázó, de a szuper hold az egy teljességével magával ragadó égi jelenség.

A szuper hold akkor fordul elő, amikor a Hold a saját pályáján keringve a lehető legközelebb kerül a Földhöz. Így a Hold sokkal fényesebbnek és nagyobbnak tűnik a fekete égbolton, mint általában egy telihold alkalmával. A kék hold, nevével ellentétben nem tündököl kékes színekben. Kék holdnak a naptári hónap alatt másodszor előforduló teliholdat nevezzük, ez azt jelenti, hogy ha egy hónapban két teliholdra számíthatunk, akkor a második a kék hold nevet viseli majd.

2020 teliholdjai a következő dátumokon köszöntenek ránk:

január 10.
február 9.
március 9. az év első szuper holdja
április 8. az év második szuper holdja
május 7. az év harmadik, és egyben utolsó szuper holdja
június 5.
július 5.
augusztus 3.
szeptember 2.
október 1.
október 31.
november 30.
december 30.

És ha már beszéltünk a teliholdakról, akkor a holdfogyatkozásokról is elárulunk néhány információt, mivel ezen égi folyamatoknak is erőteljes hatásai vannak. 2020-ban 4 holdfogyatkozásnak lehetünk szemtanúi, méghozzá egész pontosan január 10-én, június 5-én, július 5-én és november 30-án. Szerencsére eléggé szét vannak szórva a potenciális holdfogyatkozások időpontjai, így az év minden szakaszában élvezhetjük az ezen folyamatokból származó rezgéseket.

Amint láthatjuk, 2020 asztrológiai szempontból egy igencsak eseménydús évnek ígérkezik, úgyhogy nekünk már nincs is más dolgunk, mint figyelemmel követni az egyes égi eseményekhez kapcsolódó előrejelzéseket, jó tanácsokat, jellemzéseket, annak érdekében, hogy a lehető legjobban élhessük meg az égi történések időszakait. Sok érzelmi változás, súrlódás, konfliktus vár ránk, ezért mindig tartsuk szem előtt az adott időszak energiáinak szándékait, és azokhoz mérten cselekedjünk és éljük a mindennapjainkat.


filantropikum.com/2020-ban-13-telihold-v...-szemtanui-lehetunk/
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.01.15 18:32 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5948
A Hold hatása az ermberi szervezetre 6 hónapja, 2 hete Karma: 0  
.2020.Január 24. Újhold a Vízöntő jegyében - Változásokra számíthatsz a jövődben!


Január 24-én Újhold alakul ki a Vízöntő csillagjegyben, ami mindig valami újdonságot tartogat, egy új emberrel ismerkedhetünk meg, új tulajdonságunkra derülhet fény, amely teljesen új megvilágításba helyezi a világszemléletünket, életmódunkat.

Az Újhold a következő időszakban felerősíti az individuális energiákat, a találékonyságot, a jövővel kapcsolatos kérdéseket, illetve a fizikai gyógyulást, lelki regenerálódást.

Ezen égi jelenség arra hívja fel a figyelmünket, hogy mennyire fontos a kommunikáció ahhoz, hogy az emberi kapcsolatok megfelelően tudjanak működni. És mivel a Vízöntő csillagjegy kerül most a főszerepbe, elsősorban azok az energiák érvényesülnek most, amelyek az említett zodiákusra jellemző, így az önzetlenség, az emberek iránti szeretet, az őszinteség, az ösztönös gondolkodás, illetve a nagylelkűség.

A következő időszak alkalmas lesz arra, hogy az elménket lecsillapítsuk, kissé befelé figyeljünk, és a spirituális fejlődésre összpontosítsunk. Induljunk el egy lelki felfedező útra, ahol közelebb tudunk kerülni az igazi önmagunkhoz, tisztába tudjuk tenni a gondolatainkat, és a megérzésünkre hallgatva számunkra kedvező döntéseket tudjunk hozni.

Mihály arkangyal azt tanácsolja számunkra, hogy lehetőségeink szerint vegyük észre a pozitív dolgokat, változásokat, a negatívakra, ha nem muszáj, ne figyeljünk, viszont a rossz, ártó energiákat árasztó emberektől óvakodjunk, ha lehet, tartsuk távol tőlük magunkat.

Az Újhold azt üzeni számunkra, hogy összpontosítsunk a személyes szabadságunk kialakítására, annak megvédésére, mert ez jelenthet garanciát arra, hogy a következő periódusban jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Nem szabad megfeledkezni az álmokról sem, fektessünk energiát és időt azok megvalósítására, alakítsuk ki saját életterünket, ízlésvilágunkat, erősítsük meg a hitrendszerünket, illetve a társas kapcsolatainkat, mert ezáltal sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat.

Legyünk mindig figyelmesek, és a kínálkozó lehetőségeket igyekezzünk minél jobban kihasználni.


filantropikum.com/januar-24-ujhold-a-viz...mithatsz-a-jovodben/
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.01.23 21:49 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5969
A Hold hatása az ermberi szervezetre 6 hónapja Karma: 0  
.

2020.Február 9. Telihold - A félelem elengedése a szeretet erejével


Mély és erőteljes energiákkal indult az újév, melynek nem titkolt célja, szembesülni legmélyebb félelmeinkkel. A történések által lehetőséget kapunk ledobni láncainkat, és megszabadulni a régen hurcolt, nyomasztó érzésektől.
Ha félünk az elengedéstől, akkor olyan helyzetek teremtődnek, amiben kénytelenek vagyunk szembenézni valakinek vagy valaminek az elvesztésével.
Ha félünk a változástól, akkor rajtunk kívül álló oknál fogva rákényszerít az élet a továbblépésre.
És így tovább...

A februári telihold nagy erővel érkezik, és elkezd felkészíteni az idei év feladataira. Ha januárban hajlandóak voltunk lezárni és elengedni a tavalyi év eseményeit, akkor rengeteg új lehetőség érkezhet életünkbe.
A telihold bátorságot is hoz magával. Meghozhatunk olyan döntéseket, amik hatással lesznek a jövőnkre. Pl: új karrier beindítása, külföldi utazás, költözés, továbblépés, új párkapcsolat, gyermekvállalás, tanulás, stb…

Sok ember új életre kel, ha képes megtanulni a leckéket, amiket az év eleji szélsőségek hordoztak számára.
Most pillanatok alatt lehet regenerálódni, töltődni, gyógyulni. Semmi mást nem kell tenned, mint döntéseket hozni.
Ha bizonytalan vagy, kérdezd meg magadtól: - Amire készülök, amit teszek, az vajon közelebb visz a céljaimhoz? Közelebb visz a döntésem ahhoz az élethez, amit szeretnék élni?
Ha "igen" a válaszod, ne habozz megtenni! Érezned kell, hogy végre te irányítod az életed! Megnyugszik a lelked és magabiztos leszel.

Hidd el, bármi megjelenik az életedben, mind te teremtetted! Minden történés ajándékára, felismerésére szükséged van. Ha túl drasztikus, azért van, mert korábban nem akartad észrevenni a tanításokat!

Nemsokára itt a tavasz, kivirágoznak az érzelmek, de előtte még el kell engednünk a régit... Azt, amelyiket már annyira megszoktad, hogy talán nem is tudod, hogy boldogtalanságban tart. Légy őszinte magadhoz, és engedj el mindent, ami korlátoz a szabadságodban. Engedd el, ami/aki miatt nem vagy önmagad.

Találd meg a belső békét, és azt fogod észrevenni, hogy nyugalom van az egész világban.

Guzsik-Mohácsi Viktória (elozoeletek.blogspot.hu)


Facebook oldalunk: www.facebook.com/utmutatoaleleknek1/?fref=ts
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#5989
A Hold hatása az ermberi szervezetre 5 hónapja, 2 hete Karma: 0  
.


2020.Február 23. Újhold: Új megközelítésekHa úgy érzed, nehézkesen indulnak meg a teremtő energiák, érdemes elgondolkodni azon, vajon milyen a hozzáállásod a dolgokhoz.

Ha őszinte vagy önmagadhoz, és felismered a blokkjaidat, akkor van esélyed, hogy örökre megválj tőlük.
Engedd el a görcsösséget, a megfelelni vágyást, és észre fogod venni, hogy életed egyre boldogabb.
Ha anyagi stabiliásra vágysz, engedd el azt a szükségletedet, hogy egész nap a hiány miatt aggódsz.

Ha szerelemre vágysz, ne a magányra fókuszálj. Csak ragyogj, érezd magad jól. Ne akarj görcsösen bevonzani. Míg nem tanulod meg az elengedés és a hit leckéjét, szinte lehetetlen vállalkozás.

Ha emberi kapcsolataid "szorulnak javításra", akkor az elfogadás leckéjével küzdesz. Ne akarj változtatni senkin. Mindenki úgy jó, ahogy van. Amint elkezdi zavarni önmaga, változni fog. De erre neki is meg kell érnie. Ne akarj befolyásolni senkit! Viszont ha te változol, észre fogod venni, hogy az emberek megváltoznak veled szemben.

SOHA ne a hiányra figyelj! Keresd meg azokat a pontokat az életedben, amiért hálás tudsz lenni, és ezzel máris rengeteg jót vonzol magadhoz. Ne legyél elégedetlen! Mindenki ott tart az életében, ahol akar, még ha ez furcsán hangzik is. Mi magunk hívtuk életre ezeket az eseményeket, minden a mi hozzájárulásunkkal történik.

Írd össze a körülötted élő embereket (még azokat is, akikkel ellenérzéseid vannak), és írd le, mi mindenért vagy hálás nekik. A felsorolásban legyenek benne a nagyszüleid, a szüleid, a testvéreid és a gyermekeid. Legyen benne a társad, a volt párod és a legnagyobb ellenséged.


Ha tudsz hálás lenni a nehézségekért, akkor megérettél a sikerre és a boldogságra. Ha látod a fényt akkor is, ha nem világít, akkor ki fogod verekedni magad a sötétségből.

Jó munkát kívánok hozzá!

Guzsik-Mohácsi Viktória (elozoeletek.blogspot.hu)
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#6009
A Hold hatása az ermberi szervezetre 5 hónapja Karma: 0  
.

2020. március 9. Az év első tízmilliószoros teremtő napja és szűz telihold: ENGEDD EL AZ ÖNKORLÁTOZÁSOKAT!


Meggyőződésem, hogy az év minden napján, minden pillanatában teremtők vagyunk, mégis érdemes odafigyelni az év "tízmilliószoros teremtő napjaira". Mivel emberek millióinak hite szerint hatnak ezen napok óriási erővel, a kollektív tudat befolyásol bennünket is.
Ha legalább ezeken a napokon odafigyelünk a gondolatainkra, érzéseinkre, kimondott szavainkra, leülünk célokat kitűzni, azt gondolom, máris nyertünk vele.

A tibeti kultúrában a nagy Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros teremtő napoknak. Négy ilyen napot különböztetünk meg minden évben: az első holdhónap 15. napja, a negyedik holdhónap 15. napja, a hatodik holdhónap 4. napja és kilencedik holdhónap 22. napja.
Ezeken a napokon mindig fordítok időt egy kicsit érzelmeim tisztázására. Átértékelem jelen életem, és felmérem, hol van szükségem változásra, hol billent ki az egyensúly. Ezeket általában papírra vetem, hogy később is emlékeztessenek feladataimra, és visszaigazolást kapjak általuk.

Leírom, mit tehetek napi szinten céljaim eléréséhez.

Feladataimhoz tervet készítek, majd lecsendesítem a gondolataimat és elképzelem, hogy minden, amire vágyom, már az enyém. A vizualizációt érdemes rendszeresen gyakorolni, hiszen a gondolatok, ha érzelmekkel párosulnak (legyen az akár pozitív vagy negatív), megvalósulhatnak. Ha valamit elképzelünk, és akkor, abban a pillanatban nem figyelünk másra, akkor érzelmeket fog kiváltani belőlünk a vízió. Minél tovább tudjuk magunkban fenntartani a képet, és a hozzá kapcsolódó érzelmeket, annál gyorsabban manifesztálódik a fizikai világban.
Általában egy imával zárom, melyben kérem, hogy amit most kiejtek a számon, azt vegyék tízmilliószor komolyabban, mint azokat a gondolatokat, amiket nap mint nap kiküldök az univerzumba (tudattalanul). Újra elsorolom, mi mindennek a megvalósulásához kérek segítséget. Majd lezárom az imát: "Így legyen" vagy "Ámen".

Ezeken a napokon megengedem magamnak, hogy azzal töltsek néhány órát, amit igazán szeretek. Lehet ez egy relaxáló fürdő, egy mozi, főzés, séta, bármi, amire a lelkem vágyik. Így másnap megújult erővel indulhatok valóra váltani álmaimat...

Ezek az én tapasztalataim, és nem buzdítok arra akárkit is, hogy csinálja utánam. Az ember leginkább a megérzéseire hallgasson.2020. március 9. Az év első tízmilliószoros teremtő napja: Chötrül Düchen, vagyis magyarul " vajmécsesek ünnepe".

Ezen a napon a telihold (18:48) a szűz jegyében van, ez megsokszorozza a teremtés hatékonyságát. Nagyon erősek az Univerzumból érkező támogató energiák.
Ezen a napon a tibetiek jakvajból készült madár-, virág- vagy fa alakú lámpásokat gyújtanak, hogy megemlékezzenek Buddha csodálatos tetteiről, amelyeket követői hitének megerősítésére hajtott végre.


ENGEDD EL AZ ÖNKORLÁTOZÁSOKAT!


A valóságunkat a mindennapi gondolataink alakítják, főként azok, melyeknek sok időt szentelünk. Ezek akkor is működnek, ha erre tudatosak vagyunk, és akkor is, ha nem. A tízmilliószoros napok abban segíthetnek, hogy fejlesszük a tudatunkat, célokat tűzzünk ki, vagy döntéseket hozzunk a jövőnkre vonatkozóan.

Az év első tízmilliószoros napja egybeesik a márciusi teliholddal, így rendkívül erős energiákat hordoz. Az elmúlt hetek kaotikus történései fokozódhatnak a tavasz első hónapján.
Most jött el igazán az újjászületés ideje. Olyan hirtelen, váratlan fordulatokat hozhat ez a hónap, amely teljesen felforgatja az életünket. Az élet minden területe elmozdul a rendeződés irányába. Jöhet egy totális felfordulás, ami aztán letisztulást hoz magával.

Most kezdődik igazán egy új élet. Minden, amiért éveken át dolgoztál, lassan elkezdhet testet ölteni a valóságban, ám lehet, hogy ehhez még el kell engedned bizonyos érzéseket, berögződéseket. A március megadja a lehetőségét az elengedésnek, hogy megszülethessen az új.

Globálisan is egy hatalmas tisztulás vette kezdetét, ám ez sokkal gyorsabb, mint eddig bármikor. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy pozitívan álljunk hozzá, és higgyünk abban, hogy rövidesen minden történés értelmet fog nyerni.

A káosz világunkban egyre csak növekszik, a sötét oldal kegyetlenül támad. Aki nem elég tudatos, rendkívül irányíthatóvá válhat. Rajtuk keresztül próbál a sötétség a fény közelébe férkőzni.
Előfordulhat, hogy minden ok nélkül bántanak, megaláznak, becsmérelnek akár idegen, akár hozzád közel álló emberek. De ne feledd, ez sosem Rólad szól, hanem a saját szeretetlenségükből fakad. Ne engedd, hogy megkárosítsanak, bántsanak, és elhitessék Veled, hogy nem vagy jó! Ne érdekeljen, ha megtagadják a segítséget vagy felhánytorgatják a múltat! Te tudd, hogy honnan indultál és hova jutottál! Légy büszke magadra!

Ne engedd, hogy megijesszenek a rémhírek, ne befolyásoljon a média, inkább kapcsold ki a tévét, és sétálj a szabadban. A csendfürdő mindig kifizetődő, segít meghallani a lelkedet.

Felerősödhetnek a múlt félelmei, de csupán azért, hogy szembenézz velük és végre elengedd őket.

Ezen kivételes napok lényege abban van, hogy irányt adjunk életünknek, és megsokszorozzuk a teremtés hatékonyságát. Ugyanakkor jelen van a telihold energiája, mely elengedésre bíztat!

Ha nyitottak vagyunk, ma ráérezhetünk a teremtés lényegére. Kérdezzük meg lelkünket, hogy mi az, amire olyannyira vágyik? Mik azok az álmok, célok, amiket szeretnénk a közeljövőben megvalósítani? Írd le az öt legfontosabb célodat:
1.
2.
3.
4.
5.

És most jön a lényeg! Engedd el! Ne az álmaidat, hanem a hozzájuk való görcsös ragaszkodást! Tudd, és bízz abban, hogy amikor itt lesz az ideje, megérkeznek az életedbe!
Ez nem azt jelenti, hogy tétlenül várj. Vedd észre azokat a lehetőségeket magad körül, amik akár egy lépéssel is közelebb vihetnek a céljaidhoz.

Akkor leszünk igazán tudatos teremtők, amikor beismerjük, hogy a saját világunkat, melyben élünk, mi magunk teremtettük, és egyedüli korlátunk csupán a hitrendszerünk.

Arra kérlek, hogy légy nagyon őszinte magaddal. Nézd át a célokat, amiket leírtál, és írd le, milyen önkorlátozó hiedelmek tartoznak hozzájuk. Hogy mélyen belül miért nem hiszed el, hogy valóra válhatnak? Ha nem jön ezzel kapcsolatban megérzés, meditálj rajta egy kicsit, vagy kérd az Univerzum segítségét abban, hogy megérthesd és lebonthasd a saját korlátaidat.

Pl: Szeretnék egy munkahelyet, ahol megbecsülnek.
Ehhez kapcsolódó önkorlátozó hiedelmeim: Nincs bátorságom változtatni. Én sem becsülöm saját magamat. A szüleimet munkáját sem becsülték. Bizonytalan vagyok. Félek a változástól. Stb.

Gyújts egy gyertyát és ajánld fel a teliholdnak az ezzel kapcsolatos félelmeid. Mondd ki többször, hogy hajlandó vagy elengedni ezeket az önkorlátozó hiedelmeket. Ez csak akkor fog menni, ha felismerted őket. Majd érdemes helyüket megtölteni pozitív gondolatokkat. Mondd ki többször magadban, miután összeírtad őket: Bátor vagyok! Nyitott vagyok az újra! Tisztában vagyok a saját értékeimmel! Becsülöm a bennem rejlő képességeket! Szeretem magam!

Kellemes újjászületést kívánok Mindenkinek!


Guzsik-Mohácsi Viktória (elozoeletek.blogspot.hu)
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.03.06 21:43 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
Az elejére