Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Tudatosság (2 fő olvassa) (2) vendég
Jézus tanításával kapcsolatos gondolatokról, szellemtanról stb.
A végére Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Tudatosság
#3842
Tudatosság 6 éve, 5 hónapja Karma: 0  


Mi a tudatosság?Alapvetően egy gondolkodásmód, ami a körülmények fölé helyez bennünket.
Úgy is fogalmazhatunk, hogy tudatunk tudatos irányítása.
Tisztában vagyunk azzal és elfogadjuk, hogy saját életünk alakulásáért mi vagyunk a felelősek, mi
irányítjuk a sorsunkat - a gondolatainkkal, döntéseinkkel,tetteinkkel.

Ha SORSUNK ÁLDOZATÁBÓL SORSUNK TEREMTŐJÉVÉ AKARUNK VÁLNI, akkor tudatosítanunk kell a hatalmunkat saját életünkben.

Tudni, hogy mit akarunk az élettől;kivé, mivé akarunk válni.
Amíg ezzel nem vagy tisztában, addig csak sodródsz az Élet Tengerén.
Igent mondasz olyan dolgokra, amelyeket valójában nem is akarsz, és nemet mondasz azokra, amiket szeretnél - egyszerűen azért, mert nem ismered fel, hogy mi a célod.
Tudatosságunkkal ki kell emelnünk magunkat a körülmények hatásából,és saját kezünkbe kell vennünk életünk irányítását. Ez tettekben azt jelenti, hogy tervezünk, célt tűzünk ki és ennek elérése érdekében cselekszünk a természet törvényeivel összhangban.

Miben segít a tudatosság?
- személyes fejlődésünkben
- javít az életminőségünkön
- segít átlépni a korlátainkat.

Tudatosságodat jelzi, ha
- vállalod a felelősséget a tetteidért,
- vállalod a felelősséget az egészségedért,
- felvállalod életfeladatod,
- felállítod saját értékrendedet és aszerint éled az életed,
- felvállalod önmagad.

Ha kitágítjuk tudatunkat, egy magasabb nézőpontból - energiaszintről - nézzük a mindennapok eseményeit. Tudatosságunk foka meghatározza életkörülményeinket, életfeladatainkat, lehetőségeinket és a sorsunkat.

A TUDATOSSÁG EGY ÚT,
mely önmagunk megismerésén keresztül
vezet a LELKI BÉKE felé.

Ez nagyon jó út, de nem könnyű járni rajta. Két egyforma út nincs, mindenkié egyedi, mint az ujjlenyomat.
Mindenkit tiszteljünk és becsüljünk, aki elindul ezen az úton, mert ehhez nagy bátorság kell.

BÁTORSÁG KELL AHHOZ, HOGY AZ EMBER KITÖRJÖN A
TÖMEGSZELLEMBŐL.

Az ember vagy TUDATOSAN teremti életét vagy tudattalanul hánykódik,mint a vitorláját vesztett hajó a viharos tengeren.

HOGYAN TEREMTHETJÜK TUDATOSAN AZ ÉLETÜNKET?

A TUDATOS ÉLET-hez vezető egyik legfontosabb lépés, hogy figyeljük és uraljuk, tudatosan irányítsuk a gondolatainkat.

AMIRE A GONDOLATAINKAT , TUDATUNKAT, ENERGIÁNKAT
IRÁNYÍTJUK AZT TEREMTI MEG AZ ÉLET.


Te mire irányítod a gondolataidat, a tudatodat, az energiádat?

10 módszer arra, hogy egyre tudatosabbá váljMit jelent az, hogy tudatosabbnak lenni? Ez a gondolataid feletti uralmad fokozatos megvalósítását jelenti.
A kihívás abban áll, hogy közben növekedjen is a tudatosságod. De ne aggódj, a mag már megvan. Gondolj csak a tűzre! Van egy kis lángod, és te szeretnél nagyobb lángra kapcsolni. Hogyan csináld? Fel kell tankolnod. Az alábbi lista példákat tartalmaz arra vonatkozóan, hogyan adhatsz több üzemanyagot a lángodhoz, hogy tudatod egy magasabb szintre érkezzen. Talán a hasonlat nem pontos, de kifejezi a lényeget.

10 módszer tudatosságod növelésére:

1. Igazság

Az igazság növeli a tudatosságot . A hazugság csökkenti azt.
Először is, fogadd el az igazságot! Bármitől is félsz, az csökkenti a tudatosságodat. Lépj a mérlegre, és nézd meg a súlyodat! Beszélgess el házastársaddal a kapcsolatotok állapotáról! Gondolkodj el a karriereden! Nem csupán megismerned szükséges jelenlegi állapotod, hanem el kell fogadnod igazságként! Fogadd el az igazsággal kapcsolatban felmerült érzéseidet akár tetszik, akár nem!
Másodszor, mondj igazat! Ha az őszinteség kihívás számodra, az azért van, mert nem vagy elég őszinte önmagadahoz sem. Ha másoknak hazudsz az olyan, mintha magadnak hazudnál. Vedd számba azokat a helyzeteket, amikor képtelen vagy az őszinteségre, és áss le egészen mélyen magadban, hogy megtudd, mi az oka ennek! Meg fogod tudni, ha feltárod legbelül azt a részed, amit eddig képtelen voltál elfogadni. Ne hazudj magadnak ezekről, fogadd el őket 100 százalékban!
Minél többet vagy képes elfogadni az igazságból és beszélni róla, annál tudatosabb leszel. Emeld fel a tudatod annak érdekében, hogy minél több hazugság kerüljön felszínre és tűnjön el az életedből! Ahogy növekszik a tudatosságod, úgy fog egyre több őszinteség is eljutni hozzád.
Igen, lehetnek következményei annak, amikor a hazugságokból és féligazságokból a teljes igazságra váltasz, de a tudatos emberek azt mondják, hogy érdemes átkelni a hídon, már csak a hatás kedvéért is. Egy rövid ideig tartó "kiigazítás" semmi ahhoz képest, hogy örömmel élvezhesd az őszintévé és nyitottá vált életedet. Sokkal könnyebb és kevésbé stresszes, hogy önmagad légy, és ez másoknak is bátorságot adhat, hogy ugyanezt tegyék. Nem mindenki fogja értékelni a valódi énedet, különösen ha megszokta a korábbi személyiségedet, de ez nem számít, ha már egyszer elfogadtad és elismerted önmagad.

2. Bátorság

A bátorság növeli a tudatosságot . A gyávaság csökkenti azt.
A bátorság a kapuőr a tudattalan és a tudatosság növekedése között. Ameddig a tudattalan oldalon állsz, az élet újabb és újabb problémákkal fog bombázni, amíg fel nem lépsz ellene, és át nem veszed az irányítást. Amikor szembenézel a félelmeiddel, a félelem eltűnik, és a problémák átváltoznak lehetőségekké. De ha elfutsz a problémák elől, a félelmeid csak növekedni fognak.
Egy nagyon fontos vezérelvet el kell fogadnod, "Bármitől félsz, azzal szembe kell nézned". Minél több félelmeddel nézel szembe, annál tudatosabb leszel. Amint ennek a leckének a mesterévé válsz, egyre kevesebb bátorság is elég lesz. Ha fejleszted a bátorságod, és szembenézel bármivel amit az élet hoz, azzal elkerülöd a sok félelmetes tapasztalatot, amit máskülönben átélnél. Ezért jelenti a bátorság a határvonalat a tudattalanság és a tudatosság növekedése között. A bátorság elsajátításával a döntés hatalma a kezedben van, hogy növekedni szeretnél, vagy hagyod magad kitenni a sors szeszélyeinek.

3. Együttérzés

Az együttérzés növeli a tudatosságot . A kegyetlenség csökkenti azt.
Nagyszerű módja annak, hogy tudatosabb légy, ha az öntudatlan kegyetlenség és elkülönülés jeleit keresed az életedben. Ezt nagyon nehéz lehet megtenni, mert bátorságot követel. Természetünknél fogva ellenállunk annak, hogy szembenézzünk a saját kegyetlenségünkkel, de akkor is ott van, és arra vár, hogy szembesüljünk vele.
Az együttérzés a feltétel nélküli szeretet gyökere, az összekapcsoltság érzése mindennel, ami létezik. Úgy érzed, hogy kapcsolatban vagy önmagaddal? És másokkal? Az állatokkal? Minden élő dologgal? Minél többet fejleszted ezt a fajta kapcsolódást, annál tudatosabb leszel.

4. Vágy

A vágy növeli a tudatosságot . A fásultság csökkenti azt.
Ha tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, például célok kitűzésével, azzal emelkedik a tudatosságod. Az egyértelmű dolgokra fókuszálás erőt ad számodra az értelmes és intelligens gondolkodáshoz. Ha határozottan szeretnél valamit, érezheted ezt a hatást.
Másfelől, amikor a vágyad nem elég egyértelmű, a tudatod is zavarosabb. Ha nincs meg az összpontosítás és az irány, akkor csak pörögni fognak a gondolataid.
Törekedj arra, hogy minél világosabb legyen, mire vágysz leginkább, ettől a tudatosságod növekedni fog.

5. Figyelem

A figyelem növeli a tudatosságot . A figyelmetlenség csökkenti azt.
A koncentrációs képességed fejlesztésével nagyobb tudatosságra tehetsz szert. Emelj fel egy követ, szánd rá teljes figyelmedet, és vedd észre, hogy mi történik.
Ha megengeded, hogy a fejed tele legyen zavaró dolgokkal, a tudatod ebbe bele fog süllyedni. A zaklatott tudat egy erőtlen tudat.
A meditáció egy jó módja annak, hogy gyakoroljuk a figyelmet és a koncentrációt. Ülj csndben, lélegezz mélyeket, figyelj a gondolataidra amennyire csak képes vagy, hogy kizárd a zavaró gondolatokat. Ezt könnyű megtanulni, és akár egész életedre mesterévé válhatsz.

6. Tudás


A tudás növeli a tudatosságot . A tudatlanság csökkenti azt.
Az első és legfontosabb, hogy megismerd önmagad. Gondolkodj el mélységében az életeden, és jegyezd le a gondolataidat! Tedd fel azokat a kérdéseket, amikre nem tudod a választ, aztán kezdd el keresni ezeket a válaszokat!
Járj nyitott szemmel, és szívd magadba a tudást, akár egy szivacs. Lépj kölcsönhatásba a környezeteddel egyfajta gyermeki kíváncsisággal és rácsodálkozással. Tanulmányozz mindent, kísérletezz és tanulj belőle.
Igyekezd megérteni a valóságot, benne a saját szerepedet, amennyire csak tudod. Minél pontosabban ismered a valóságot, annál tudatosabb leszel.

7. Értelem


Az értelem növeli a tudatosságot. Az irracionalitás csökkenti azt.
A logika a tudat hatékony eszköze, ha helyesen használják. Ez jól felépítetté és lényegretörővé teszi a gondolataidat.
A logika nagy kihívása, hogy elkerüljük a téves feltételezéseket. Egy egyszerű téves feltételezésnek egész életedre hatása lehet. Tedd próbára az összes hiedelmedet, és sose légy biztos abban, hogy biztos alapokon nyugszanak.

8. Tudatos emberek

A tudatos emberek növelik a tudatosságot. A tudattalanok csökkentik azt.
Keress olyan embereket, akik érezhetően nagyobb tudatossággal rendelkeznek, mint te! Beszélj velük, tegyél fel nekik kérdéseket, és élvezd a társaságukat! Hagyd, hogy megfertőzzenek az ötleteikkel és tudásukkal, és úgy fogod érezni, hogy minden irányban elkezdesz fejlődni, növekedni. Egyre becsületesebb, bátrabb, együttérzőbb leszel.
De ha több időt töltesz alacsonyabb tudatosságú emberek között, akkor fokozatosan az ő szintjükre fogsz süllyedni. Meg fognak fertőzni a gondolataik, ami azt jelenti, hogy egyre tisztességtelenebb, félelemmel telibb, és közönyösebb leszel magad is.
Törekedj arra, hogy megtaláld az egyensúlyt a tudatosabb emberekkel töltött idő, és a te segítségedet igénylőkre fordított idő között. Tanulj azoktól, akik nálad tudatosabbak, és segíts azoknak, akik kevésbé tudatosak. Ily módon szolgálhatod a legfőbb jót, a tudatosság terjedését.

9. Energia

Az energia növeli a tudatosságot. A betegség csökkenti azt.
Vigyázz a fizikai testedre, mert ez az elsődleges eszközöd, hogy kölcsönhatásban maradj a világgal! Az energia biztosítja az élethez szükséges létfontosságú tapasztalatokat. Energia nélkül éhezni fog a tudatod.
Egyél olyat, amit tudatosan vásároltál! Legyél tudatában annak, hogy miképpen fog hatni a testedre és az elmédre! Bármit juttatsz a szervezetedbe, az hatással van az energiádra, nemcsak rövid, hanem hosszú távon is. Mindig kérdezd meg magadtól: "Vajon az adott étel/ital energiává válik, vagy megbetegít?"

10. Szándék

A szándék, hogy növeld a tudatosságod, magában is tudatosságnövelő.
A tudatosságnak megvan az önálló fejlődésre vagy csökkenésre való képessége, ahogy képes vagy fejlődni, úgy képes vagy öngyilkosságot is elkövetni. Bármely pillanatban adott számodra a szabad választás lehetősége.
Azáltal, hogy valóban hangot adsz a szándékodnak (esetleg imádkozol), "Azt kívánom, hogy egyre tudatosabb és körültekintőbb legyek", ezzel meg is kezdted a tudatosságod kiterjesztését. Tartsd meg a szándékodat bármelyik fent említett ponttal kapcsolatban, és hasonló hatást fogsz elérni.


Forrás:
felsofokon.hu
www.fenyorveny.hu/2013/12/10-modszer-arr...yre-tudatosabba.html
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2014.02.14 13:17 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#3863
Tudatosság 6 éve, 2 hónapja Karma: 0  
.

Az Élet Virágai - Tudat Új Technológiái - interjú Roman Girejlo - film 34 percesMargit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#3865
Tudatosság 6 éve, 2 hónapja Karma: 0  
.

A tudat új technikája - Dr. Arkagyij Petrov,
26 perces


Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#3866
Tudatosság 6 éve, 2 hónapja Karma: 0  
.

A DNS ISTENI ÜZENETEI 31 perces


Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#3881
Tudatosság 5 éve, 11 hónapja Karma: 0  
.

Arkturuszi üzenet


2014.03.03

A mostani üzenetünk a reményről szól. Sokan közületek frusztráltak, és a mindennapi élet problémáival küszködnek. Fontos, hogy megértsétek, ezek a nehézségek olyanok mint a vizsgák és nem kudarcok. Bizonyos energiák, amik az életeitek során felhalmozódtak, el vannak raktározódva a sejtjeitek memóriájában a fizikai testetekben, továbbá az érzelmi- és a mentáltestetekben is. Amíg meg nem tisztítja, minden ember eltárolja és magával hordja az öröklődés, eskük, ígéretek, és minden erős élettapasztalat (némely jó, némely rossz) energiáját, és ehhez társul még a sejtek memóriája azokról az emberekről, akik ezekhez a tapasztalatokhoz kapcsolhatók.

Most már spirituális szempontból elég erősek vagytok ahhoz, hogy elengedjétek az energiákat, amik csak a régi és befejezett dolgokhoz kötnek titeket, amibe beletartozik a karmikus szituációk megoldása is. Ezek az energiák el voltak bennetek tárolva és magatokkal hordoztátok őket, mert még nem voltatok elég fejlettek, hogy tudomásul vegyétek és megoldjátok őket olyan módon, amivel megtisztíthattátok volna őket.

Ezeknek az energiáknak rétegeik vannak, amik olyan intenzív élettapaszaltalatokból (fizikai, érzelmi, vagy mentális) erednek, amiket mélyen elástatok magatokban, mert úgy döntöttetek, nem akarjátok ezeket a tapasztalatokat újra átélni vagy akár csak rájuk gondolni.

Gyakran megesik, hogy a komoly tanuló azt hiszi, a kitartó belső munkája által egy probléma megoldódott és befejeződött. Ez általában egy olyan dolog, ami egész életében gyötörte; egy bizonyos személy, félelem, függőség, vagy érzelmi reakció - aztán egyszer csak megint ott van és azt mondja, "Hahó, visszajöttem"

Sose higgyétek, hogy kudarcot vallottatok vagy hogy nem végeztétek el rendesen a feladatot, mert amikor egy probléma újra feltűnik, hogy megtisztuljon, az azt jelenti, hogy a probléma egy mélyebb szintjére értetek el. Amikor ilyen történik, vizsgáljatok meg újra minden olyan dolgot, aminek korábban nem voltatok tudatában, és haladjatok az igazság felé. Minden új réteg, amikor megmutatkozik, a tudatosság új szintjeit nyitja meg a saját tudati szintetekre vonatkozólag. Kérdezzétek meg magatoktól, "Mit hiszek, amitől így érzem magam?"

Ne adjatok erőt se jónak, se rossznak olyan probléma, személy, vagy tapasztalat esetében, amivel küszködtök, mivel ezeknek csak annyi erejük van, amennyit ti adtok nekik, ezért voltak eltárolva bennetek. A dualitás és szeparáció régi, befejezett háromdimenziós energiáit nem vihetitek magatokkal a Fény magasabb frekvenciáiba, és akadályként fognak viselkedni egészen addig, amíg el nem távolítjátok őket.

Ebben a mostani életben a folyamatban lévő változás miatt a fejlett lelkek úgy inkarnálódtak, hogy az összes olyan problémát magukkal hozták, amit meg kellett tisztítani. Sokan születésük előtt úgy döntöttetek, hogy olyan családi szituációkba születnek bele, amik bármi olyan dolgot aktiválnak, amin túl kell lépniük. Például sokan, akik nehéz családi helyzetben nőttek fel, direkt ezeket a családokat választották (születésük előtt) annak érdekében, hogy aktiválják az alacsony önértékelés tudatát, amit már régóta magukkal hordoztak.
Így egyszer és mindenkorra el tudták engedni ezt az énképet, és egyre jobban felismerhették, hogy kik és mik voltak valójában. Gyakran van egy karmikus szituáció is, amit be kell fejezni.

A karmikus kapcsolatokat illetően - ha egy olyan helyzetben találjátok magatokat, ahol felismeritek, hogy egy állandó viszály karmikus lehet, de a másik fél nem akar megoldást találni, akkor ti magatok is elengedhetitek és befejezhetitek azt. 1. Ismerjétek fel az illető Isteni Mivoltát még akkor is, ha ő ebben egyáltalán nem hisz. 2. A szándékotok és vizualizációtok segítségével távolítsátok el az energiafonalakat, amik még mindig hozzákötnek titeket az illetőhöz. 3. Küldjetek neki Fényt és Szeretetet amikor csak rá gondoltok. 4. Ne szálljatok szembe az illetővel, mert ezzel csak megerősítitek azt, amitől meg akartok szabadulni.

Korábbi életek során a lelkek rövid listával születtek, akár csak egy problémával, amivel foglalkozniuk kellett és aztán továbbállhattak. Sokszor maga a túlélésért folytatott harc megakadályozott bárminemű haladást, és egy célkitűzés több életen át is elhúzódhatott. A Földön éppen végbemenő erős energetikai változás miatt a lelkek rájöttek, hogy szembe kell nézniük minden olyan problémával, ami a régi és befejezett energiákban tartja őket, és ezért vannak olyan sokuknak nagyon nehéz élethelyzeteik.

Elég fejlettek vagytok ahhoz, hogy végigcsináljátok azt, amiért itt vagytok, különben nem döntöttetek volna így. Sose higgyétek, hogy kudarcot vallottatok, még akkor se, ha a harmadik dimenziós szemléletmód ezt diktálná. Veregessétek vállon magatokat, mert hatalmas és fejlett Fénylények vagytok, akik képesek átlátni a látszaton és képviselni az igazságot, amíg teszitek amit tennetek kell. Sose felejtsétek, hogy minden leckét ti terveztetek meg előre, mert tudtátok milyen tapasztalatra van szükségeket ahhoz, hogy növekedhessetek és fejlődhessetek.

Az Arktúruszi Csoport most a bőségről szeretne beszélni. A bőség egy olyan fogalom, ami sok embert összezavar, mert a hiány és korlátozottság látszatától szenvednek. Az Egységben minden létezik…az Isteni, mindenütt jelenlévő, mindenható, mindentudó Forrás ott van bennetek. Ez a lényege ennek az utazásnak, amin mindenki több száz életöltőn keresztül haladt, hogy végül elérjen egy olyan tudatállapotot, ahol felismeri ezt az igazságot. A Forrás nem ismeri a hiányt és a korlátozottságot, mivel végtelenül önfenntartó. A hiány fogalmát a dualitásba (ellentétpárokba) és szeparációba vetett hit hozta létre. Isteni törvény vonatkozik mindenre, ami az Isteni tudatban megtestesül. Ha a hiány és korlátozottság az Isteni tudatban lenne, mindörökké megváltoztathatatlanok lennének. Ennek felismerése az első lépés, hogy megváltoztassátok a külső látszatot.

Minden alkalommal, amikor befizettek egy számlát, egy pillanatra gondolkodjatok el azon, hogy mivel a Forrás teljes és nem szenved semmiben sem hiányt, az a csekk vagy pénzösszeg ennek a teljességnek az anyagi manifesztációja. Amikor azt hiszitek, hogy a bőség korlátozott és személyre szabott, és minden költség kimerít titeket, akkor a pénzt sajátotoknak, végesnek és korlátozottnak nyilvánítjátok (dualitás és szeparáció). Vegyétek észre, hogy a bőség rajtatok keresztül, és nem pedig belőletek áramlik. Ez butaságnak tűnhet, ahogy belenéztek az üres pénztárcátokba, de ezeknek az igazságoknak a gyakorlata az egyetlen módja, hogy mélyebben megértsétek azt a végtelen bőséget, ami már most is a tiétek a Forrással való Egységetek révén.

Indítsátok el az áramlást…adjátok tovább a használaton kívüli ruhátokat és tárgyaitokat, adományozzatok pénzt, dobjatok egy érmét az üvegbe, még ha csak egy forintot is…áramoltassátok a szeretetet (szolgáltatás és áru) és a hálát (fizetség). Mindig lennie kell áramlásnak. Teremtők vagytok, minden olyan gondolattal és szóval (pl. Nincs valamim - ) teremtetek, ami a tudatállapototokból kiáramlik.
Az utazás arról szól, hogy az Egységről tanuljatok, azonban arról is szól, hogy megtanuljátok mi testesül meg az Egységben. Kezdjétek el alkalmazni az igazságot minden pénzügyi tranzakcióban, áldjatok meg minden kifizetést, tudván, hogy egy Végtelen és határtalan Forrásból áramlik.

Tegyetek meg bármilyen szükséges emberi lépést a jelenlegi helyzetetekben, de első lépésként mindig emlékezzetek a Végtelen Forrásotokra. Ne adjátok át magatokat teljesen a hiányról és korlátozottságról szóló harmadik dimenziós hírek tömkelegének.

Egy olyan fordulóponton vagytok, ahol el kell döntenetek, hogy ki lesz az úr és kit fogtok szolgálni - az igazságot vagy a harmadik dimenziós szemléletmódot, amit egy alvó világ mutat felétek mindenhonnan. Legyetek nagyon őszinték magatokkal, mert most egy olyan ponton vagytok, ahol vagy továbbmentek előre, vagy a régi dolgoknál maradtok. Mint mindig, a döntés a tiétek.

Mi vagyunk az Arktúruszi Csoport

Csatornázta: Marilyn Raffaele
Magyar nyelvű fordítás: Norfeus
Forrás: www.onenessofall.com/2014.html www.onenessofall.com/newest.html
www.kristalyhang.wordpress.com
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2014.08.27 20:40 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
#3957
Tudatosság 5 éve, 6 hónapja Karma: 0  
.


Egyek vagyunk, és nem különbözünk


A világ ahol élünk tökéletes, és egy egész. A legkisebb hangyától és fűszáltól, a legnagyobb hegyekig és óceánokig. Egészen a végtelen univerzumig. S az egésznek mi is a részesei vagyunk. Maga az egész vagyunk, kivétel nélkül. Egyek vagyunk, és nem különbözünk. Energiák és lelkek vagyunk. S a célunk önmagunk, a béke és a szeretet megtalálása. Ezért "harcol" mindenki. Csupán egy a hiba, hogy a harccal sosem érhető el. Így aki valóban az utat keresi, az nem azt mondja, hogy "harcolok" a békéért és a szeretetért. Mert ha valaki harcol, az már közel sincs a békéhez és a szeretethez. Azonban, aki azt mondja, hogy érzi a békét és a szeretet, és megosztja másokkal. Az az aki tudja, hogy ezek a dolgok nem magunkon kívül, hanem magunkban legbelül léteznek. Nem utópiák és mesék. Nem elérhetetlen álmok és kósza gyermeki vágyak. Nem naiv és tapasztalatlan, aki hisz benne. Az van igazán jó úton. A világ, amiben élünk minden pillanatban változik. S benne mi a saját magunk építette dobozban, dobozból szemléljük.

Mikor gondoltunk bele, hogy a saját világunkon kívül, mennyi kis apró részlet van még rajtunk kívül?!
S hogy az egészből, sosem fogunk kilógni?!

Mind egyek vagyunk, s mégis egyediek és utánozhatatlanok. Igen, egyek vagyunk minden létező dologgal és élőlénnyel. S ha minden „én” vagyok. Akkor te vagy én és én vagyok te. Akkor te vagy a világ és én is az vagyok. Mi mind az vagyunk, együtt. Azonban, ezt sokan nem látják még. A világunkban, ezen a kis csoda teremtette Föld golyón, percenként közel 127 lélek távozik el a testéből és majdnem ugyan ennyi is érkezik meg. A nap bármely percében és órájában vagyunk is, valahol most éppen felkel a nap, s valahol éppen most megy le. S ha közelítünk a föld felé, láthatjuk, hogy a földön sokan most mélyen alszanak, sokan ébrednek és sokan most húzzák magukra a takarót. Mindnyájuknak dobog a szíve, lüktet az ereikben a vér. Mindegy ki milyen nyelven beszél. S az is mindegy, hogy milyen arc néz vissza rá a tükörből. Lehet ő európai, ázsiai afrikai vagy bárki más. S mind, akik úgy döntöttünk, szabad akarattal rendelkező lélekként, hogy a Földre jöttünk élni. A halált is úgy választottuk, mint életünk minden pillanatát. Ám a halál nem más, mint egy kapu mely az élettel nyílik meg s a halállal egy új következő kapu elé visz minket. Új kalandok és új nézőpontokból való tapasztalások felé. Egy új testbe és új életbe, hogy a lelki kincseinket csiszolhassuk, és egyre értékesebbé tehessük.

Hogy megértsük, hogy mindenért hálásak és békések legyünk. Ám a világ bármily tökéletes is, az ember benne mégsem az még. Sokan nyitjuk fel szemeinket nap, mint nap. De a harc a háború, a hatalom illúziójáért minden pillanatban zajlik körülöttünk. Mert az ember nagyon nehezen tanul a hibáiból. Még akkor is, ha a történelem is jajveszékelve mutatja önmagán a fájó gyógyulatlan és puszta kézzel kimart sebeket, hogy Nézd ember! Ne tedd ezt! Ne tedd meg újra, mert ha mást sebzel, önmagadból téped ki a húst! Ha mást bántasz, olyan vagy akár egy vadember, aki tükörbe nézve azt hiszi, hogy a vele szemben álló ellenség. S nem ismeri fel, hogy az saját maga. Ám a világunk, nem tükröt tesz elénk, hanem hús és vér testeket s bennük pont olyan érző és érzékeny lelkeket, mint amilyenek mi vagyunk. Mert mi ők vagyunk. Mert mi mind egyek vagyunk.

Ha bekapcsoljuk a tévét, s látjuk a híreket, a filmeket mindben folyik a harc a fájdalom. Sokan csak bambulva nézik, pedig minden áldozattal halnak meg ők is, s minden gyilkossal válnak önmaguk gyilkosává. S a mindennapi életben, kis "gyilkosságokat" követnek el. Az energiáért, a figyelemért, a hatalomért a szeretetért és még megszámlálhatatlanul sok mindenért. És bár az tény, hogy semmi sem történik véletlenül. Az emberek harca a jobb életért, érthető. Mert azok a dolgok, amik sokaknak a boldogabb élethez vezető utat jelentik, mint a pénz. Az egyik legnagyobb sebeként tátong és vérzik a történelem szíve fölött. Mert ez a kis apró papírdarab, olyan aránytalan elosztásban van a földön, hogy sok lélek helyzetét lehetetleníti el. S ez fájdalomhoz, reményvesztettséghez és harchoz vezet. Örökös kín ez, s mindaddig fogunk szembeütközni vele, amíg rá nem jövünk, hogy ha én sok pénzzel rendelkezem, de nem használom hasznosan, akkor saját magam éheztetem. Mert egy életben lehetek én, aki rendelkezik a hatalommal és a pénzel. De egy következő életben, én leszek az, akitől az vonja meg a hatalmat és a pénzt, akitől én vontam meg. Majd egymásra ujjal mutogatunk hosszú életeken át. Míg a „vadember” megáll, s nem kővel dobálja a tükröt, hanem közelebb hajol, s ráeszmél, hogy aki vele szemben áll nem ellenség, hanem saját maga.

szabadonebredok.info/egyek-vagyunk-es-nem-kulonbozunk/ Khepri
Margit (Adminisztrátor)
Administrator
Hozzászólások: 5166
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2015.01.30 19:51 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
 
A téma lezárása megtörtént.  
Az elejére