Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Az angyalokkal való kapcsolatteremtés (1 fő olvassa) (1) Vendég
Feri bácsi életéről, tanításával kapcsolatos témák, a gondolkodás átalakítás, a hit, remény és szeretet, a gondviselő Isten. Feri bácsi által írt 43 db HANG könyvről.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Az angyalokkal való kapcsolatteremtés
#824
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 4636
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Az angyalokkal való kapcsolatteremtés 10 éve, 8 hónapja  


.Témánk: KAPCSOLATTEREMTÉS ŐRANGYALAINKKAL

Kérdező: Uram! Hogyan lehet kapcsolatot teremteni őrangyalunkkal?

A HANG válasza:

"Azok, akiket ti őrangyaloknak neveztek, azok a jó szellemek, akik már akkor meleg barátságban voltak veletek, amikor még meg sem jelentetek a földön. Mivel nemcsak létük, hanem működésük forrása is Én vagyok, ezért mondhatók JÓ angyaloknak. Az erkölcsi rendben minden addig mondható jónak, míg működését Belőlem és Velem hajtja végre. Ezek a szellemi lények tehát épp oly hűségesek, mint Én vagyok. Éppoly hűségesek hozzátok, mint Hozzám. Mivel működésüknek nemcsak tartalmát, hanem formáját is Tőlem tanulják, ezért nagy tisztelettel vesznek benneteket körül. Működésük minden mozzanata hozzá van kötve a ti szabad döntéseitekhez. Nemcsak Nálam nélkül, de nálatok nélkül sem tehetnek semmit. E téren azonban van némi kivétel. Amikor szándékotok szinkronban van velem, de naivitásotok nem tesz alkalmassá benneteket arra, hogy belássátok, mennyire szükségetek van égi segítségre. Ilyenkor angyalaitoknak szabadságában áll tenni azt veletek, amit jónak látnak. Ez legtöbbször abban aktualizálódik, amit ti úgy hívtok, hogy szerencsés véletlen. Az ilyesmi legtöbbször angyalaitok műve. Ők tisztán látják azt a szerepkört, melyet be kell töltenetek, s képesek arra, hogy döntésetektől függetlenül is megálljt parancsoljanak a szerepeteket akadályozni akaró ártó szellemeknek. Éppen ezért ŐRangyalok. Angyalaitoktól mindent lehet kérni, mindent meg lehet beszélni, velük, amit ti fontosnak tartotok. Ők a jó barátság igazi ápolói. Nem kell hozzá semmi ceremónia. A ti nyelveteken szólva, ők állnak legközelebb hozzátok. Bizonyos megszorítással még Nálam is közelebb állnak hozzátok. E megszorítás a következő: Tőlem felétek számotokra legtöbbször ők formálják alkalmassá végtelen szeretetem kiáradását. Ez őket boldogítja, s mivel ők is teremtmények, így válnak végtelen szeretetem és boldogságom megélőivé. Ez teremtményeim szeretet-kibontakozásának velejárója. Tőletek Felém már nincs ilyen fontos szerepük. De majd lesz akkor, ha már ti is átlépitek a tér-idő dimenziókat. Hozzám intézett imáitok ugyan átjárják őket is, de ez nem érinti boldogságuk lényegét.- Az ő boldogságuk lényege is az, mint minden teremtményemé, hogy az Általam fölkínált szerepet, szeretést, szívvel-lélekkel vállalják. Kérjétek hát gyakran segítségüket."

( Hang könyv. 2/136)
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2014.12.18 20:13 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A téma lezárása megtörtént.
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat