Jézus a fény
Üdvözöljük, Vendég
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.    Elfelejtette jelszavát?
Az angyalok és az emberek kapcsolatai (1 fő olvassa) (1) Vendég
Angyalokról, szellemekről, szellemvilág fogalmáról, működéséről, a szellemtani tanításokról.
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Az angyalok és az emberek kapcsolatai
#6016
Margit (Adminisztrátor)
Adminisztrátor
Hozzászólások: 5118
graph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Az angyalok és az emberek kapcsolatai 3 hónapja, 3 hete  
.

Így szolgálnak útmutatással az őrangyalaink - mindig hallgass az ösztöneidre és a belső megérzésedre!


A megérzéseink sokkal többek puszta belső hangoknál. A megérzéseink, előérzeteink egyenesen az őrangyalainktól származnak, akik ilyen módon próbálnak kapcsolatba lépni velünk és üzenni nekünk.

Sok ember értetlenül áll a belső megérzéseivel szemben, mivel nem hisznek ezek működésében. Sőt, nagyon sokan vannak olyanok is, akik ösztönösen próbálják elnémítani az ösztöneiket, mondván, hogy egy racionális világban erre már semmi szükség nincs.

Pedig ez az egész dolog óraműpontossággal működik, akár hiszed, akár nem. Az őrangyalaink életünk minden egyes pillanatát figyelemmel kísérik, és ahol szükséges ott közbeavatkoznak. Ilyen közbelépés lehet a semmiből, hirtelen jött megérzés is, amely tartalmazhat figyelmeztetést, útmutatást, bátorítást stb.

Éppen ezért sokkal nagyobb odafigyelést kellene szánjunk a saját belső hangjaink értelmezésére. Sokkal tudatosabban kellene fejlesszük az intuitív képességeinket, mert ha ráérzünk a saját ritmusunkra sokkal könnyebb dolgunk lesz az életben. Ne némítsuk le a belső megérzéseinket, mert segítségükkel közelebb kerülhetünk a felsőbb spirituális világhoz, s ezáltal önmagunkhoz is.

Az ösztöneink döntéshozatalok során is hasznosak lehetnek, csupán csendben figyelnünk kell a belső jeleinkre. Halkítsuk le a külvilág zaját és kicsit forduljunk befele. Vizsgáljuk meg az érzéseinket, vessük össze ezeket az érzéseket a terveinkkel, álmainkkal, és ha nyitottak vagyunk, ösztönösen érezni fogjuk, hogy jó úton járunk-e, avagy sem.

Ha valami különlegeset, vagy figyelmeztetőt észlelsz, akkor lassíts le és gondold át a döntéseidet. Minél tudatosabban kezeled ezt a dolgot, egy idő után annál egyértelműbb jelekre figyelhetsz fel.

Ha legközelebb úgy éreznéd, hogy egy döntés, vagy szituáció előtt megmozdul benned valami, ismerd fel és hallgass az érzéseidre, mert hidd el, az őrangyalaid mindig minden körülmények között a legjobbat szeretnék neked, ezért bízz az ösztönöd hangjában.

https://filantropikum.com/igy-szolgalnak-utmutatassal-az-orangyalaink-mindig-hallgass-az-osztoneidre-es-a-belso-megerzesedre/
 
Naplózott Naplózott  
 
Módosítás: 2020.03.11 21:26 Név: Margit.
 
--
``Legyek én gyertya, csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, Hogyha Istenem úgy akarja, ne tudjam kiért, s kikért égek.``
  A hozzászólást mindenki csak regisztráció vagy bejelentkezés után teheti meg!
Az elejére Hozzászólás a témához
Támogatja a FireBoardegyenesen az asztalra hozza a legújabb hozzászólásokat